Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa lokakuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

Vaatteet (5446)

Treeni

Me kaikki Sportamorella rakastamme treenaamista. Meillä on iso sali keskellä pääkonttoriamme, jossa treenaamme yhdessä lounastauolla, silloin kun emme ole ulkona juoksemassa. Säännöllinen treenaaminen on elämäntapa meille – se mahdollistaa myös monien treenivaatteiden ja -kenkien testaamisen. Uskallamme jopa väittää tietävämme, mitkä treenituotteet ovat parhaita juuri nyt! Jos tarvitset neuvoa tai vinkkejä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit olla meihin yhteydessä joko chatissa tai puhelimitse – juttelemme mieluusti treenaamisesta.

Mitkä treenitrikoot tulisi valita?

Ymmärrämme, että voi olla vaikeaa löytää oikeat treenitrikoot ottaen huomioon laajan valikoimamme, josta löytyy trikoita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Löytääksesi oikeat trikoot, tulisi sinun miettiä, mihin tarkoitukseen aiot trikoita käyttää. Mikäli aiot juosta trikoiden kanssa, tulisi trikoissa on kiristysnauhat vyötäröllä, tasku sekä mielellään tuulettavaa mesh-kangasta polvitaipeissa. Trikoissa tulisi myös olla heijastinkangasta, mikäli juokset iltaisin. Jos taas etsit trikoita kuntosalitreeniin, voit valita mitkä tahansa tiukat trikoot teknisessä materiaalissa, vältä siis puuvillaa. Joogan harrastajille suosittelemme mukavia trikoita, jotka tukevat ja lämmittävät hieman. Jos haluat parhaimmasta parhaat trikoot ovat saumattomat trikoot oikea valinta sinulle, sillä ne takaavat optimaalisen mukavuuden eivätkä hankaa mistään. X-fitin harrastajille on olemassa tietynlaisia trikoita, jotka on vahvistettu reisien kohdalta levytankoja ja muita kangasta raapivia asioita varten. Myös kompressiotrikoot ovat hyvä valinta tähän tarkoitukseen. Jos voimakävely on sinun juttusi, voit valita lähes mitkä vain trikoot, mutta kuumalla ilmalla shortsi- tai ¾-malliset trikoot voivat olla paras valinta. Tuotemerkin valitseminen onkin sitten makuasia ja meiltä löytyy trikoita merkeiltä kuten Nike, adidas, Reebok, 2XU, Skins, Röhnisch ja Casall. On myös täysin itsestäsi kiinni, haluatko matala- vai korkeavyötäröiset trikoot. Jos haluat hieman lisätukea ja muotoilua korkeavyötäröiset trikoot sopivat sinulle. Mikäli olet lyhyt, matalavyötäröiset trikoot ovat sinulle varmasti parempi valinta.

Mitkä treenikengät tulisi valita?

Mikäli sinulla on vaikeuksia valita treenikengät, autamme sinua mielellämme. Puhuessamme treenikengistä tarkoitamme kenkiä, jotka on tarkoitettu nimenomaan treenaamiseen samalla tavalla kuten juoksukengät on tarkoitettu juoksemiseen. Kaikki treenikengät ovat tehty sisällä käytettäviksi eikä sinun tarvitse pelätä niiden värjäävän lattiaa. Me Sportamorella emme ikinä suosittele jumppaamaan juoksukengät jalassa. Juoksukengät eivät takaa optimaalisia olosuhteita treenaamiselle ja riski itsensä satuttamiselle kasvaa, kun sinulla on vääränlaiset kengät jalassa. Se mitkä treenikengät ovat parhaimmat riippuu täysin siitä, minkälaiseen treeniin aiot niitä käyttää. Jos harrastat painonnostoa, tarvitset joko painonnostokengät, joiden pohjassa on kiila paremman liikkuvuuden takaamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit valita kengät hyvällä maakontaktilla ja jykevällä pohjalla, jotta pystyt seisomaan tukevasti. Jos taas harrastat tanssia tai salitreeniä, sopisi sinulle paremmin pehmeämmät ja joustavammat treenikengät ehkä jopa vaimennuksella. Mikäli käytät salilla pääosin laitteita, voisivat hieman pehmeämmät kengät olla hyvä valinta sinulle. Kenkien pohja ei kuitenkaan saisi olla liian joustava, jotta voit nostaa painoja turvallisesti. Harrastit sitten minkälaista treeniä tahansa, valikoimastamme löytyy varmasti etsimäsi. Meillä on laaja valikoima treenikenkiä niin miehille, naisille kuin lapsillekin merkeiltä kuten Nike, adidas, Puma, Reebok ja Asics. Mikäli haluat vinkkejä treenikenkien valitsemisen suhteen, voit tutustua Sportamore Magazine-lehteemme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Mitkä urheiluliivit ovat testien parhaat?

Mikäli etsit urheiluliivejä, meiltä löydät varmasti etsimäsi! Valikoimastamme löytyy urheiluliivejä monessa eri koossa hakasilla tai ilman. Halutessasi voit hyödyntää urheiluliivivalikkoamme, jonka rajaa valikoimamme juuri sinun tarpeisiisi sopiviin tuotteisiin. Se käy läpi koko valikoimamme merkeiltä kuten Nike, adidas, Better Bodies, Puma, Under Armour, Reebok ja Blacc. Meiltä löytyy kevyen, keskivahvan ja vahvan tuen liivejä monissa kuoseissa ja väreissä, kuten musta, valkoinen, roosa ja vihreä. 

Mitkä vahvan tuen urheiluliivit ovat parhaat?

Monissa intensiivisissä aktiviteeteissa kuten juoksemisessa ja paljon hyppyjä sisältävässä treenissä suurin osa naisista tarvitsee hyvin tukevat urheiluliivit. Jos sinulla on isot rinnat ja tarvitset urheiluliivit hieman isommassa koossa, voi olla hyvä idea valita vahvan tuen liivit riippumatta aktiviteetista, jotta treenisi sujuisi mahdollisimman mukavasti. On hieman vaikeaa määritellä, mitkä liivit ovat parhaat, sillä kyse on myös makuasiasta. Ultimate Run Bra-liivit merkiltä Shock Absorber on kuitenkin luotettava valinta, sillä niissä on käytetty viimeisintä teknologiaa, jonka avulla rintasi todella pysyvät tuettuina ja voit treenata ilman pienintäkään kömpelyyden tunnetta. Kokoja liiveistä löytyy aina G-kuppiin asti, mutta kannattaa pitää mielessä, että koot ovat pienehköjä. Toinen varma valinta on Movement-liivit merkiltä Swegmark. Nämä liivit voi kiinnittää selästä eri tavoilla, jolloin ne sopivat niin treenaamiseen kuin juoksemiseenkin ja takaavat mukavan istuvuuden. Salmingilta löytyy hyviä vahvan tuen urheiluliivejä ohuesta tuulettavasta materiaalista valmistettuina, jolloin ne myös siirtävät hikeä hyvin. Tutustu myös Casallin valikoimaan, josta löytyy hyviä vaihtoehtoja. Mikäli haluat urheiluliivit isossa koossa ilman vahvaa tukea, voit katsastaa pehmeät ja mukavat Kimberly-liivit merkiltä Abecita. 

Mitä treenivälineitä minulla tulisi olla?

Eri ihmisillä on tietysti eri tarpeet, mutta monet tykkäävät pitää kotona muutamia treenivälineitä. Suosituimmat ovat treeniin tarkoitetut kuulokkeet, sekä sykekello ja jokin treenikuminauhoista.

Mitä kuuluu täydelliseen treenivaatekaappiin?

Kenkien, trikoiden, treenishortsien, urheiluliivien (jos olet nainen) ja t-paitojen lisäksi olisi hyvä tarkistaa, mitä treenitoppeja kotoasi löytyy. Valikoimastamme löydät trendikkäitä toppeja niin naisille kuin miehillekin. Naisten toppeja löytyy niin kiinniommelluilla urheiluliiveillä, avoimella selällä, lyhyenä mallina (croptopit ovat muodissa juuri nyt!) kuin myös tiukalla tai väljemmällä istuvuudella merkeiltä kuten Nike ja adidas. Eri topit sopivat eri treeneihin, joten mieti mihin tarkoitukseen tarvitset toppia. Voi olla myös hyvä tarkistaa, minkälaista laukkua käytät treenaamiseen. Jos treenikassisi on vanha, täynnä pinttynyttä hikeä ja toimii koirasi nukkumapaikkana, on aika vaihtaa se uuteen. Investoi kivan näköiseen kassiin tai reppuun joltakin tunnetulta merkiltä kuten Nike, Under Armour ja Puma, jotka tietävät mitä tarvitset treenikassiltasi. Treenikasseja löytyy niin synteettisestä materiaalista kuin nahastakin valmistettuna. On makuasia, mistä materiaalista treenikassin haluaa olevan samoin kuin haluaako sen valkoisena, mustana vai roosana. Vinkkinä kassin eliniän pidentämiseen on ostaa kassi erillisellä kenkälokerolla, jonne voit laittaa hikiset vaatteet, jos niitä ei ole mahdollista ripustaa kuivumaan treenin päätteeksi. Tällöin treenikassisi pysyy freesinä pidempään.

Mitä tarvitsen kotitreeniin?

Myymme treenivälineitä, jotka sopivat täydellisesti kotona treenaamiseen. Näin saat treenattua jalkoja, vatsaa ja selkää myös kotona. Suosittelemme treenimattoa, hyppynarua, kuminauhoja, minikuminauhoja, eri painoisia käsipainoja sekä pilatespalloa perusvälineiksi. Jos haluat viedä kotisalin uudelle tasolle ovat kahvakuulat hyvä hankinta. 

Vinkkejä joogamaton valintaan

Joogamattoa ostaessa tulisi miettiä, minkälaista joogaa harrastaa. Joogamatossa tärkeintä on hyvä maakontakti ja pito, mutta jos tarkoituksenasi on käyttää mattoa pääosin punnerrusten ja vatsalihasten tekemiseen on hieman halvempi matto myös hyvä vaihtoehto. Joogamattoja on eri paksuisia muutamasta millimetristä yli senttimetriin asti. Tärkein asia ei kuitenkaan ole paksuus vaan tiheys. Suosittelemme 4 mm paksuista mattoa, sillä se suojaa kovalta lattialta, mutta on samalla kuitenkin tarpeeksi ohut. Ohuempien mattojen kanssa saa enemmän tuntumaa maapintaan ja niiden kanssa on helpompi matkustaa. Paksummat matot taas ovat parempi vaihtoehto treenatessasi omalla kehonpainollasi tai harrastaessasi istumajoogaa. Joogamattoja on saatavilla monissa eri materiaaleissa aina villasta (täydellinen lisäkerros normaalin mattosi päälle esimerkiksi bikram joogassa) TPE-muoviin. Mikäli et ole aktiivinen joogan harrastaja, ei sinun tarvitse syventyä eri materiaaleihin, mutta suosittelemme silti välttämään PVC-muovia, sillä se ei sovi joogaan eikä ole hyväksi luonnolle.

Treeni

Me kaikki Sportamorella rakastamme treenaamista. Meillä on iso sali keskellä pääkonttoriamme, jossa treenaamme yhdessä lounastauolla, silloin kun emme ole ulkona juoksemassa. Säännöllinen treenaaminen on elämäntapa meille – se mahdollistaa myös monien treenivaatteiden ja -kenkien testaamisen. Uskallamme jopa väittää tietävämme, mitkä treenituotteet ovat parhaita juuri nyt! Jos tarvitset neuvoa tai vinkkejä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit olla meihin yhteydessä joko chatissa tai puhelimitse – juttelemme mieluusti treenaamisesta.

Mitkä treenitrikoot tulisi valita?

Ymmärrämme, että voi olla vaikeaa löytää oikeat treenitrikoot ottaen huomioon laajan valikoimamme, josta löytyy trikoita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Löytääksesi oikeat trikoot, tulisi sinun miettiä, mihin tarkoitukseen aiot trikoita käyttää. Mikäli aiot juosta trikoiden kanssa, tulisi trikoissa on kiristysnauhat vyötäröllä, tasku sekä mielellään tuulettavaa mesh-kangasta polvitaipeissa. Trikoissa tulisi myös olla heijastinkangasta, mikäli juokset iltaisin. Jos taas etsit trikoita kuntosalitreeniin, voit valita mitkä tahansa tiukat trikoot teknisessä materiaalissa, vältä siis puuvillaa. Joogan harrastajille suosittelemme mukavia trikoita, jotka tukevat ja lämmittävät hieman. Jos haluat parhaimmasta parhaat trikoot ovat saumattomat trikoot oikea valinta sinulle, sillä ne takaavat optimaalisen mukavuuden eivätkä hankaa mistään. X-fitin harrastajille on olemassa tietynlaisia trikoita, jotka on vahvistettu reisien kohdalta levytankoja ja muita kangasta raapivia asioita varten. Myös kompressiotrikoot ovat hyvä valinta tähän tarkoitukseen. Jos voimakävely on sinun juttusi, voit valita lähes mitkä vain trikoot, mutta kuumalla ilmalla shortsi- tai ¾-malliset trikoot voivat olla paras valinta. Tuotemerkin valitseminen onkin sitten makuasia ja meiltä löytyy trikoita merkeiltä kuten Nike, adidas, Reebok, 2XU, Skins, Röhnisch ja Casall. On myös täysin itsestäsi kiinni, haluatko matala- vai korkeavyötäröiset trikoot. Jos haluat hieman lisätukea ja muotoilua korkeavyötäröiset trikoot sopivat sinulle. Mikäli olet lyhyt, matalavyötäröiset trikoot ovat sinulle varmasti parempi valinta.

Mitkä treenikengät tulisi valita?

Mikäli sinulla on vaikeuksia valita treenikengät, autamme sinua mielellämme. Puhuessamme treenikengistä tarkoitamme kenkiä, jotka on tarkoitettu nimenomaan treenaamiseen samalla tavalla kuten juoksukengät on tarkoitettu juoksemiseen. Kaikki treenikengät ovat tehty sisällä käytettäviksi eikä sinun tarvitse pelätä niiden värjäävän lattiaa. Me Sportamorella emme ikinä suosittele jumppaamaan juoksukengät jalassa. Juoksukengät eivät takaa optimaalisia olosuhteita treenaamiselle ja riski itsensä satuttamiselle kasvaa, kun sinulla on vääränlaiset kengät jalassa. Se mitkä treenikengät ovat parhaimmat riippuu täysin siitä, minkälaiseen treeniin aiot niitä käyttää. Jos harrastat painonnostoa, tarvitset joko painonnostokengät, joiden pohjassa on kiila paremman liikkuvuuden takaamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit valita kengät hyvällä maakontaktilla ja jykevällä pohjalla, jotta pystyt seisomaan tukevasti. Jos taas harrastat tanssia tai salitreeniä, sopisi sinulle paremmin pehmeämmät ja joustavammat treenikengät ehkä jopa vaimennuksella. Mikäli käytät salilla pääosin laitteita, voisivat hieman pehmeämmät kengät olla hyvä valinta sinulle. Kenkien pohja ei kuitenkaan saisi olla liian joustava, jotta voit nostaa painoja turvallisesti. Harrastit sitten minkälaista treeniä tahansa, valikoimastamme löytyy varmasti etsimäsi. Meillä on laaja valikoima treenikenkiä niin miehille, naisille kuin lapsillekin merkeiltä kuten Nike, adidas, Puma, Reebok ja Asics. Mikäli haluat vinkkejä treenikenkien valitsemisen suhteen, voit tutustua Sportamore Magazine-lehteemme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Mitkä urheiluliivit ovat testien parhaat?

Mikäli etsit urheiluliivejä, meiltä löydät varmasti etsimäsi! Valikoimastamme löytyy urheiluliivejä monessa eri koossa hakasilla tai ilman. Halutessasi voit hyödyntää urheiluliivivalikkoamme, jonka rajaa valikoimamme juuri sinun tarpeisiisi sopiviin tuotteisiin. Se käy läpi koko valikoimamme merkeiltä kuten Nike, adidas, Better Bodies, Puma, Under Armour, Reebok ja Blacc. Meiltä löytyy kevyen, keskivahvan ja vahvan tuen liivejä monissa kuoseissa ja väreissä, kuten musta, valkoinen, roosa ja vihreä. 

Mitkä vahvan tuen urheiluliivit ovat parhaat?

Monissa intensiivisissä aktiviteeteissa kuten juoksemisessa ja paljon hyppyjä sisältävässä treenissä suurin osa naisista tarvitsee hyvin tukevat urheiluliivit. Jos sinulla on isot rinnat ja tarvitset urheiluliivit hieman isommassa koossa, voi olla hyvä idea valita vahvan tuen liivit riippumatta aktiviteetista, jotta treenisi sujuisi mahdollisimman mukavasti. On hieman vaikeaa määritellä, mitkä liivit ovat parhaat, sillä kyse on myös makuasiasta. Ultimate Run Bra-liivit merkiltä Shock Absorber on kuitenkin luotettava valinta, sillä niissä on käytetty viimeisintä teknologiaa, jonka avulla rintasi todella pysyvät tuettuina ja voit treenata ilman pienintäkään kömpelyyden tunnetta. Kokoja liiveistä löytyy aina G-kuppiin asti, mutta kannattaa pitää mielessä, että koot ovat pienehköjä. Toinen varma valinta on Movement-liivit merkiltä Swegmark. Nämä liivit voi kiinnittää selästä eri tavoilla, jolloin ne sopivat niin treenaamiseen kuin juoksemiseenkin ja takaavat mukavan istuvuuden. Salmingilta löytyy hyviä vahvan tuen urheiluliivejä ohuesta tuulettavasta materiaalista valmistettuina, jolloin ne myös siirtävät hikeä hyvin. Tutustu myös Casallin valikoimaan, josta löytyy hyviä vaihtoehtoja. Mikäli haluat urheiluliivit isossa koossa ilman vahvaa tukea, voit katsastaa pehmeät ja mukavat Kimberly-liivit merkiltä Abecita. 

Mitä treenivälineitä minulla tulisi olla?

Eri ihmisillä on tietysti eri tarpeet, mutta monet tykkäävät pitää kotona muutamia treenivälineitä. Suosituimmat ovat treeniin tarkoitetut kuulokkeet, sekä sykekello ja jokin treenikuminauhoista.

Mitä kuuluu täydelliseen treenivaatekaappiin?

Kenkien, trikoiden, treenishortsien, urheiluliivien (jos olet nainen) ja t-paitojen lisäksi olisi hyvä tarkistaa, mitä treenitoppeja kotoasi löytyy. Valikoimastamme löydät trendikkäitä toppeja niin naisille kuin miehillekin. Naisten toppeja löytyy niin kiinniommelluilla urheiluliiveillä, avoimella selällä, lyhyenä mallina (croptopit ovat muodissa juuri nyt!) kuin myös tiukalla tai väljemmällä istuvuudella merkeiltä kuten Nike ja adidas. Eri topit sopivat eri treeneihin, joten mieti mihin tarkoitukseen tarvitset toppia. Voi olla myös hyvä tarkistaa, minkälaista laukkua käytät treenaamiseen. Jos treenikassisi on vanha, täynnä pinttynyttä hikeä ja toimii koirasi nukkumapaikkana, on aika vaihtaa se uuteen. Investoi kivan näköiseen kassiin tai reppuun joltakin tunnetulta merkiltä kuten Nike, Under Armour ja Puma, jotka tietävät mitä tarvitset treenikassiltasi. Treenikasseja löytyy niin synteettisestä materiaalista kuin nahastakin valmistettuna. On makuasia, mistä materiaalista treenikassin haluaa olevan samoin kuin haluaako sen valkoisena, mustana vai roosana. Vinkkinä kassin eliniän pidentämiseen on ostaa kassi erillisellä kenkälokerolla, jonne voit laittaa hikiset vaatteet, jos niitä ei ole mahdollista ripustaa kuivumaan treenin päätteeksi. Tällöin treenikassisi pysyy freesinä pidempään.

Mitä tarvitsen kotitreeniin?

Myymme treenivälineitä, jotka sopivat täydellisesti kotona treenaamiseen. Näin saat treenattua jalkoja, vatsaa ja selkää myös kotona. Suosittelemme treenimattoa, hyppynarua, kuminauhoja, minikuminauhoja, eri painoisia käsipainoja sekä pilatespalloa perusvälineiksi. Jos haluat viedä kotisalin uudelle tasolle ovat kahvakuulat hyvä hankinta. 

Vinkkejä joogamaton valintaan

Joogamattoa ostaessa tulisi miettiä, minkälaista joogaa harrastaa. Joogamatossa tärkeintä on hyvä maakontakti ja pito, mutta jos tarkoituksenasi on käyttää mattoa pääosin punnerrusten ja vatsalihasten tekemiseen on hieman halvempi matto myös hyvä vaihtoehto. Joogamattoja on eri paksuisia muutamasta millimetristä yli senttimetriin asti. Tärkein asia ei kuitenkaan ole paksuus vaan tiheys. Suosittelemme 4 mm paksuista mattoa, sillä se suojaa kovalta lattialta, mutta on samalla kuitenkin tarpeeksi ohut. Ohuempien mattojen kanssa saa enemmän tuntumaa maapintaan ja niiden kanssa on helpompi matkustaa. Paksummat matot taas ovat parempi vaihtoehto treenatessasi omalla kehonpainollasi tai harrastaessasi istumajoogaa. Joogamattoja on saatavilla monissa eri materiaaleissa aina villasta (täydellinen lisäkerros normaalin mattosi päälle esimerkiksi bikram joogassa) TPE-muoviin. Mikäli et ole aktiivinen joogan harrastaja, ei sinun tarvitse syventyä eri materiaaleihin, mutta suosittelemme silti välttämään PVC-muovia, sillä se ei sovi joogaan eikä ole hyväksi luonnolle.

more news
Adidas

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

Treenasitpa sitten 35 asteen lämmössä auringossa, kaatosateessa tai pakkaskelillä, Adidakselta löydät treenivaatteet joka säähän. Lue kaikki heidän uudesta Ready-konseptistaan täältä!

08 sep 2020
Muoti & trendit
header

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

Olemme juosseet, käyneet salilla ja treenanneet syksyn kauneimmissa pitkähihaisissa treenipaidoissa. Tässä ovat muun muassa Casallin, Röhnischin ja Niken mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

04 sep 2020
Muoti & trendit
långärmade träningströjor test

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

Lenkillä, kuntosalilla ja muussa treenissä voi joskus olla mukava käyttää pitkähihaista treenipaitaa. Testipaneelimme otti tehtäväkseen hikoilla juurikin tässä treenivaatteessa. Tutustu miesten treenipaitoihin, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

04 sep 2020
Muoti & trendit
Blacc fitness

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

Vihdoinkin! Enää ei tarvitse etsiä: edulliset trikoot, joista ei kuulla läpi, ovat nyt täällä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Blaccin uuden treenivaatekokoelman.

04 sep 2020
Muoti & trendit
test svarta tights

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimatreeniin, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Testipaneelimme kokeili lukuisia malleja löytääkseen valikoiman parhaat trikoot.

01 sep 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

On aika nostaa treenin tasoa uusilla sisäliikuntaan soveltuvilla treenikengillä. Tässä ovat kauden parhaat miesten treenikengät.

30 aug 2020
Muoti & trendit
Nike Metcon 6

Pidä tämä mielessä ostaessasi uusia treenikenkiä

Tunnettu personal trainer Emma Johnsson tietää mihin kannattaa kiinnittää huomiota treenikenkiä hankittaessa. Lisäksi hän näyttää meille suosikkiliikkeensä - nyt reidet joutuvat koville!

28 aug 2020
Urheilu & treeni
Test av träningsskor för damer

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

Mitä tämä vuosi onkaan tuonut mukanaan treenikenkämarkkinoille? Laitoimme testiin viisi vuoden 2020 parasta mallia salitreeniin ja muuhun sisäliikuntaan.

25 aug 2020
Muoti & trendit
nike metcon 6

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

Metcon paranee vielä entisestään! Nyt testipaneelimme kokeilee Niken suositun treenikengän kuudetta painosta.

24 aug 2020
Muoti & trendit
crafted by fitness

Suuri opas: Löydä oikeat treenikengät

Reebokin asiantuntijat suosittelevat! Tässä ovat erot CrossFit-kenkien, salitossujen, painonnostokenkien sekä muiden treenikenkien välillä.

18 aug 2020
Urheilu & treeni
Shorts

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

Testipaneelimme kokeili treenishortseja muun muassa Nikelta, Adidakselta ja Under Armourilta. Tässä ovat miesten treenishortsit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä.

12 aug 2020
Muoti & trendit
Test av tights

Suuri testi: Treenitrikoot

Korkeavyötäröiset, kuviolliset vai klassisen mustat? Testipaneelimme laittoi testiin Adidaksen, Niken, Better Bodiesin, Blaccin ja Kari Traan naisten treenitrikoot.

11 aug 2020
Muoti & trendit
Nike Air Zoom SuperRep

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go ja SuperRep Cycle - selvitämme eron Niken kolmen treenikengän välillä!

10 aug 2020
Muoti & trendit
alice fagrell sprallice bild 2

Tässä PT: n parhaat treenirutiinit

Uusi kausi, uudet harjoitusrutiinit. PT antaa parhaat vinkit hauskaan ja kestävään harjoitteluun!

05 aug 2020
Urheilu & treeni
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

04 aug 2020
Muoti & trendit