Nauti kotiinkuljetuksesta30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa toukokuu kesäkuu

Tutustu päivän parhaimpiin tarjouksiin

Vaatteet (5279)

Treeni

Me kaikki Sportamorella rakastamme treenaamista. Meillä on iso sali keskellä pääkonttoriamme, jossa treenaamme yhdessä lounastauolla, silloin kun emme ole ulkona juoksemassa. Säännöllinen treenaaminen on elämäntapa meille – se mahdollistaa myös monien treenivaatteiden ja -kenkien testaamisen. Uskallamme jopa väittää tietävämme, mitkä treenituotteet ovat parhaita juuri nyt! Jos tarvitset neuvoa tai vinkkejä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit olla meihin yhteydessä joko chatissa tai puhelimitse – juttelemme mieluusti treenaamisesta.

Mitkä treenitrikoot tulisi valita?

Ymmärrämme, että voi olla vaikeaa löytää oikeat treenitrikoot ottaen huomioon laajan valikoimamme, josta löytyy trikoita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Löytääksesi oikeat trikoot, tulisi sinun miettiä, mihin tarkoitukseen aiot trikoita käyttää. Mikäli aiot juosta trikoiden kanssa, tulisi trikoissa on kiristysnauhat vyötäröllä, tasku sekä mielellään tuulettavaa mesh-kangasta polvitaipeissa. Trikoissa tulisi myös olla heijastinkangasta, mikäli juokset iltaisin. Jos taas etsit trikoita kuntosalitreeniin, voit valita mitkä tahansa tiukat trikoot teknisessä materiaalissa, vältä siis puuvillaa. Joogan harrastajille suosittelemme mukavia trikoita, jotka tukevat ja lämmittävät hieman. Jos haluat parhaimmasta parhaat trikoot ovat saumattomat trikoot oikea valinta sinulle, sillä ne takaavat optimaalisen mukavuuden eivätkä hankaa mistään. X-fitin harrastajille on olemassa tietynlaisia trikoita, jotka on vahvistettu reisien kohdalta levytankoja ja muita kangasta raapivia asioita varten. Myös kompressiotrikoot ovat hyvä valinta tähän tarkoitukseen. Jos voimakävely on sinun juttusi, voit valita lähes mitkä vain trikoot, mutta kuumalla ilmalla shortsi- tai ¾-malliset trikoot voivat olla paras valinta. Tuotemerkin valitseminen onkin sitten makuasia ja meiltä löytyy trikoita merkeiltä kuten Nike, adidas, Reebok, 2XU, Skins, Röhnisch ja Casall. On myös täysin itsestäsi kiinni, haluatko matala- vai korkeavyötäröiset trikoot. Jos haluat hieman lisätukea ja muotoilua korkeavyötäröiset trikoot sopivat sinulle. Mikäli olet lyhyt, matalavyötäröiset trikoot ovat sinulle varmasti parempi valinta.

Mitkä treenikengät tulisi valita?

Mikäli sinulla on vaikeuksia valita treenikengät, autamme sinua mielellämme. Puhuessamme treenikengistä tarkoitamme kenkiä, jotka on tarkoitettu nimenomaan treenaamiseen samalla tavalla kuten juoksukengät on tarkoitettu juoksemiseen. Kaikki treenikengät ovat tehty sisällä käytettäviksi eikä sinun tarvitse pelätä niiden värjäävän lattiaa. Me Sportamorella emme ikinä suosittele jumppaamaan juoksukengät jalassa. Juoksukengät eivät takaa optimaalisia olosuhteita treenaamiselle ja riski itsensä satuttamiselle kasvaa, kun sinulla on vääränlaiset kengät jalassa. Se mitkä treenikengät ovat parhaimmat riippuu täysin siitä, minkälaiseen treeniin aiot niitä käyttää. Jos harrastat painonnostoa, tarvitset joko painonnostokengät, joiden pohjassa on kiila paremman liikkuvuuden takaamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit valita kengät hyvällä maakontaktilla ja jykevällä pohjalla, jotta pystyt seisomaan tukevasti. Jos taas harrastat tanssia tai salitreeniä, sopisi sinulle paremmin pehmeämmät ja joustavammat treenikengät ehkä jopa vaimennuksella. Mikäli käytät salilla pääosin laitteita, voisivat hieman pehmeämmät kengät olla hyvä valinta sinulle. Kenkien pohja ei kuitenkaan saisi olla liian joustava, jotta voit nostaa painoja turvallisesti. Harrastit sitten minkälaista treeniä tahansa, valikoimastamme löytyy varmasti etsimäsi. Meillä on laaja valikoima treenikenkiä niin miehille, naisille kuin lapsillekin merkeiltä kuten Nike, adidas, Puma, Reebok ja Asics. Mikäli haluat vinkkejä treenikenkien valitsemisen suhteen, voit tutustua Sportamore Magazine-lehteemme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Mitkä urheiluliivit ovat testien parhaat?

Mikäli etsit urheiluliivejä, meiltä löydät varmasti etsimäsi! Valikoimastamme löytyy urheiluliivejä monessa eri koossa hakasilla tai ilman. Halutessasi voit hyödyntää urheiluliivivalikkoamme, jonka rajaa valikoimamme juuri sinun tarpeisiisi sopiviin tuotteisiin. Se käy läpi koko valikoimamme merkeiltä kuten Nike, adidas, Better Bodies, Puma, Under Armour, Reebok ja Blacc. Meiltä löytyy kevyen, keskivahvan ja vahvan tuen liivejä monissa kuoseissa ja väreissä, kuten musta, valkoinen, roosa ja vihreä. 

Mitkä vahvan tuen urheiluliivit ovat parhaat?

Monissa intensiivisissä aktiviteeteissa kuten juoksemisessa ja paljon hyppyjä sisältävässä treenissä suurin osa naisista tarvitsee hyvin tukevat urheiluliivit. Jos sinulla on isot rinnat ja tarvitset urheiluliivit hieman isommassa koossa, voi olla hyvä idea valita vahvan tuen liivit riippumatta aktiviteetista, jotta treenisi sujuisi mahdollisimman mukavasti. On hieman vaikeaa määritellä, mitkä liivit ovat parhaat, sillä kyse on myös makuasiasta. Ultimate Run Bra-liivit merkiltä Shock Absorber on kuitenkin luotettava valinta, sillä niissä on käytetty viimeisintä teknologiaa, jonka avulla rintasi todella pysyvät tuettuina ja voit treenata ilman pienintäkään kömpelyyden tunnetta. Kokoja liiveistä löytyy aina G-kuppiin asti, mutta kannattaa pitää mielessä, että koot ovat pienehköjä. Toinen varma valinta on Movement-liivit merkiltä Swegmark. Nämä liivit voi kiinnittää selästä eri tavoilla, jolloin ne sopivat niin treenaamiseen kuin juoksemiseenkin ja takaavat mukavan istuvuuden. Salmingilta löytyy hyviä vahvan tuen urheiluliivejä ohuesta tuulettavasta materiaalista valmistettuina, jolloin ne myös siirtävät hikeä hyvin. Tutustu myös Casallin valikoimaan, josta löytyy hyviä vaihtoehtoja. Mikäli haluat urheiluliivit isossa koossa ilman vahvaa tukea, voit katsastaa pehmeät ja mukavat Kimberly-liivit merkiltä Abecita. 

Mitä treenivälineitä minulla tulisi olla?

Eri ihmisillä on tietysti eri tarpeet, mutta monet tykkäävät pitää kotona muutamia treenivälineitä. Suosituimmat ovat treeniin tarkoitetut kuulokkeet, sekä sykekello ja jokin treenikuminauhoista.

Mitä kuuluu täydelliseen treenivaatekaappiin?

Kenkien, trikoiden, treenishortsien, urheiluliivien (jos olet nainen) ja t-paitojen lisäksi olisi hyvä tarkistaa, mitä treenitoppeja kotoasi löytyy. Valikoimastamme löydät trendikkäitä toppeja niin naisille kuin miehillekin. Naisten toppeja löytyy niin kiinniommelluilla urheiluliiveillä, avoimella selällä, lyhyenä mallina (croptopit ovat muodissa juuri nyt!) kuin myös tiukalla tai väljemmällä istuvuudella merkeiltä kuten Nike ja adidas. Eri topit sopivat eri treeneihin, joten mieti mihin tarkoitukseen tarvitset toppia. Voi olla myös hyvä tarkistaa, minkälaista laukkua käytät treenaamiseen. Jos treenikassisi on vanha, täynnä pinttynyttä hikeä ja toimii koirasi nukkumapaikkana, on aika vaihtaa se uuteen. Investoi kivan näköiseen kassiin tai reppuun joltakin tunnetulta merkiltä kuten Nike, Under Armour ja Puma, jotka tietävät mitä tarvitset treenikassiltasi. Treenikasseja löytyy niin synteettisestä materiaalista kuin nahastakin valmistettuna. On makuasia, mistä materiaalista treenikassin haluaa olevan samoin kuin haluaako sen valkoisena, mustana vai roosana. Vinkkinä kassin eliniän pidentämiseen on ostaa kassi erillisellä kenkälokerolla, jonne voit laittaa hikiset vaatteet, jos niitä ei ole mahdollista ripustaa kuivumaan treenin päätteeksi. Tällöin treenikassisi pysyy freesinä pidempään.

Mitä tarvitsen kotitreeniin?

Myymme treenivälineitä, jotka sopivat täydellisesti kotona treenaamiseen. Näin saat treenattua jalkoja, vatsaa ja selkää myös kotona. Suosittelemme treenimattoa, hyppynarua, kuminauhoja, minikuminauhoja, eri painoisia käsipainoja sekä pilatespalloa perusvälineiksi. Jos haluat viedä kotisalin uudelle tasolle ovat kahvakuulat hyvä hankinta. 

Vinkkejä joogamaton valintaan

Joogamattoa ostaessa tulisi miettiä, minkälaista joogaa harrastaa. Joogamatossa tärkeintä on hyvä maakontakti ja pito, mutta jos tarkoituksenasi on käyttää mattoa pääosin punnerrusten ja vatsalihasten tekemiseen on hieman halvempi matto myös hyvä vaihtoehto. Joogamattoja on eri paksuisia muutamasta millimetristä yli senttimetriin asti. Tärkein asia ei kuitenkaan ole paksuus vaan tiheys. Suosittelemme 4 mm paksuista mattoa, sillä se suojaa kovalta lattialta, mutta on samalla kuitenkin tarpeeksi ohut. Ohuempien mattojen kanssa saa enemmän tuntumaa maapintaan ja niiden kanssa on helpompi matkustaa. Paksummat matot taas ovat parempi vaihtoehto treenatessasi omalla kehonpainollasi tai harrastaessasi istumajoogaa. Joogamattoja on saatavilla monissa eri materiaaleissa aina villasta (täydellinen lisäkerros normaalin mattosi päälle esimerkiksi bikram joogassa) TPE-muoviin. Mikäli et ole aktiivinen joogan harrastaja, ei sinun tarvitse syventyä eri materiaaleihin, mutta suosittelemme silti välttämään PVC-muovia, sillä se ei sovi joogaan eikä ole hyväksi luonnolle.

Treeni

Me kaikki Sportamorella rakastamme treenaamista. Meillä on iso sali keskellä pääkonttoriamme, jossa treenaamme yhdessä lounastauolla, silloin kun emme ole ulkona juoksemassa. Säännöllinen treenaaminen on elämäntapa meille – se mahdollistaa myös monien treenivaatteiden ja -kenkien testaamisen. Uskallamme jopa väittää tietävämme, mitkä treenituotteet ovat parhaita juuri nyt! Jos tarvitset neuvoa tai vinkkejä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit olla meihin yhteydessä joko chatissa tai puhelimitse – juttelemme mieluusti treenaamisesta.

Mitkä treenitrikoot tulisi valita?

Ymmärrämme, että voi olla vaikeaa löytää oikeat treenitrikoot ottaen huomioon laajan valikoimamme, josta löytyy trikoita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Löytääksesi oikeat trikoot, tulisi sinun miettiä, mihin tarkoitukseen aiot trikoita käyttää. Mikäli aiot juosta trikoiden kanssa, tulisi trikoissa on kiristysnauhat vyötäröllä, tasku sekä mielellään tuulettavaa mesh-kangasta polvitaipeissa. Trikoissa tulisi myös olla heijastinkangasta, mikäli juokset iltaisin. Jos taas etsit trikoita kuntosalitreeniin, voit valita mitkä tahansa tiukat trikoot teknisessä materiaalissa, vältä siis puuvillaa. Joogan harrastajille suosittelemme mukavia trikoita, jotka tukevat ja lämmittävät hieman. Jos haluat parhaimmasta parhaat trikoot ovat saumattomat trikoot oikea valinta sinulle, sillä ne takaavat optimaalisen mukavuuden eivätkä hankaa mistään. X-fitin harrastajille on olemassa tietynlaisia trikoita, jotka on vahvistettu reisien kohdalta levytankoja ja muita kangasta raapivia asioita varten. Myös kompressiotrikoot ovat hyvä valinta tähän tarkoitukseen. Jos voimakävely on sinun juttusi, voit valita lähes mitkä vain trikoot, mutta kuumalla ilmalla shortsi- tai ¾-malliset trikoot voivat olla paras valinta. Tuotemerkin valitseminen onkin sitten makuasia ja meiltä löytyy trikoita merkeiltä kuten Nike, adidas, Reebok, 2XU, Skins, Röhnisch ja Casall. On myös täysin itsestäsi kiinni, haluatko matala- vai korkeavyötäröiset trikoot. Jos haluat hieman lisätukea ja muotoilua korkeavyötäröiset trikoot sopivat sinulle. Mikäli olet lyhyt, matalavyötäröiset trikoot ovat sinulle varmasti parempi valinta.

Mitkä treenikengät tulisi valita?

Mikäli sinulla on vaikeuksia valita treenikengät, autamme sinua mielellämme. Puhuessamme treenikengistä tarkoitamme kenkiä, jotka on tarkoitettu nimenomaan treenaamiseen samalla tavalla kuten juoksukengät on tarkoitettu juoksemiseen. Kaikki treenikengät ovat tehty sisällä käytettäviksi eikä sinun tarvitse pelätä niiden värjäävän lattiaa. Me Sportamorella emme ikinä suosittele jumppaamaan juoksukengät jalassa. Juoksukengät eivät takaa optimaalisia olosuhteita treenaamiselle ja riski itsensä satuttamiselle kasvaa, kun sinulla on vääränlaiset kengät jalassa. Se mitkä treenikengät ovat parhaimmat riippuu täysin siitä, minkälaiseen treeniin aiot niitä käyttää. Jos harrastat painonnostoa, tarvitset joko painonnostokengät, joiden pohjassa on kiila paremman liikkuvuuden takaamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit valita kengät hyvällä maakontaktilla ja jykevällä pohjalla, jotta pystyt seisomaan tukevasti. Jos taas harrastat tanssia tai salitreeniä, sopisi sinulle paremmin pehmeämmät ja joustavammat treenikengät ehkä jopa vaimennuksella. Mikäli käytät salilla pääosin laitteita, voisivat hieman pehmeämmät kengät olla hyvä valinta sinulle. Kenkien pohja ei kuitenkaan saisi olla liian joustava, jotta voit nostaa painoja turvallisesti. Harrastit sitten minkälaista treeniä tahansa, valikoimastamme löytyy varmasti etsimäsi. Meillä on laaja valikoima treenikenkiä niin miehille, naisille kuin lapsillekin merkeiltä kuten Nike, adidas, Puma, Reebok ja Asics. Mikäli haluat vinkkejä treenikenkien valitsemisen suhteen, voit tutustua Sportamore Magazine-lehteemme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Mitkä urheiluliivit ovat testien parhaat?

Mikäli etsit urheiluliivejä, meiltä löydät varmasti etsimäsi! Valikoimastamme löytyy urheiluliivejä monessa eri koossa hakasilla tai ilman. Halutessasi voit hyödyntää urheiluliivivalikkoamme, jonka rajaa valikoimamme juuri sinun tarpeisiisi sopiviin tuotteisiin. Se käy läpi koko valikoimamme merkeiltä kuten Nike, adidas, Better Bodies, Puma, Under Armour, Reebok ja Blacc. Meiltä löytyy kevyen, keskivahvan ja vahvan tuen liivejä monissa kuoseissa ja väreissä, kuten musta, valkoinen, roosa ja vihreä. 

Mitkä vahvan tuen urheiluliivit ovat parhaat?

Monissa intensiivisissä aktiviteeteissa kuten juoksemisessa ja paljon hyppyjä sisältävässä treenissä suurin osa naisista tarvitsee hyvin tukevat urheiluliivit. Jos sinulla on isot rinnat ja tarvitset urheiluliivit hieman isommassa koossa, voi olla hyvä idea valita vahvan tuen liivit riippumatta aktiviteetista, jotta treenisi sujuisi mahdollisimman mukavasti. On hieman vaikeaa määritellä, mitkä liivit ovat parhaat, sillä kyse on myös makuasiasta. Ultimate Run Bra-liivit merkiltä Shock Absorber on kuitenkin luotettava valinta, sillä niissä on käytetty viimeisintä teknologiaa, jonka avulla rintasi todella pysyvät tuettuina ja voit treenata ilman pienintäkään kömpelyyden tunnetta. Kokoja liiveistä löytyy aina G-kuppiin asti, mutta kannattaa pitää mielessä, että koot ovat pienehköjä. Toinen varma valinta on Movement-liivit merkiltä Swegmark. Nämä liivit voi kiinnittää selästä eri tavoilla, jolloin ne sopivat niin treenaamiseen kuin juoksemiseenkin ja takaavat mukavan istuvuuden. Salmingilta löytyy hyviä vahvan tuen urheiluliivejä ohuesta tuulettavasta materiaalista valmistettuina, jolloin ne myös siirtävät hikeä hyvin. Tutustu myös Casallin valikoimaan, josta löytyy hyviä vaihtoehtoja. Mikäli haluat urheiluliivit isossa koossa ilman vahvaa tukea, voit katsastaa pehmeät ja mukavat Kimberly-liivit merkiltä Abecita. 

Mitä treenivälineitä minulla tulisi olla?

Eri ihmisillä on tietysti eri tarpeet, mutta monet tykkäävät pitää kotona muutamia treenivälineitä. Suosituimmat ovat treeniin tarkoitetut kuulokkeet, sekä sykekello ja jokin treenikuminauhoista.

Mitä kuuluu täydelliseen treenivaatekaappiin?

Kenkien, trikoiden, treenishortsien, urheiluliivien (jos olet nainen) ja t-paitojen lisäksi olisi hyvä tarkistaa, mitä treenitoppeja kotoasi löytyy. Valikoimastamme löydät trendikkäitä toppeja niin naisille kuin miehillekin. Naisten toppeja löytyy niin kiinniommelluilla urheiluliiveillä, avoimella selällä, lyhyenä mallina (croptopit ovat muodissa juuri nyt!) kuin myös tiukalla tai väljemmällä istuvuudella merkeiltä kuten Nike ja adidas. Eri topit sopivat eri treeneihin, joten mieti mihin tarkoitukseen tarvitset toppia. Voi olla myös hyvä tarkistaa, minkälaista laukkua käytät treenaamiseen. Jos treenikassisi on vanha, täynnä pinttynyttä hikeä ja toimii koirasi nukkumapaikkana, on aika vaihtaa se uuteen. Investoi kivan näköiseen kassiin tai reppuun joltakin tunnetulta merkiltä kuten Nike, Under Armour ja Puma, jotka tietävät mitä tarvitset treenikassiltasi. Treenikasseja löytyy niin synteettisestä materiaalista kuin nahastakin valmistettuna. On makuasia, mistä materiaalista treenikassin haluaa olevan samoin kuin haluaako sen valkoisena, mustana vai roosana. Vinkkinä kassin eliniän pidentämiseen on ostaa kassi erillisellä kenkälokerolla, jonne voit laittaa hikiset vaatteet, jos niitä ei ole mahdollista ripustaa kuivumaan treenin päätteeksi. Tällöin treenikassisi pysyy freesinä pidempään.

Mitä tarvitsen kotitreeniin?

Myymme treenivälineitä, jotka sopivat täydellisesti kotona treenaamiseen. Näin saat treenattua jalkoja, vatsaa ja selkää myös kotona. Suosittelemme treenimattoa, hyppynarua, kuminauhoja, minikuminauhoja, eri painoisia käsipainoja sekä pilatespalloa perusvälineiksi. Jos haluat viedä kotisalin uudelle tasolle ovat kahvakuulat hyvä hankinta. 

Vinkkejä joogamaton valintaan

Joogamattoa ostaessa tulisi miettiä, minkälaista joogaa harrastaa. Joogamatossa tärkeintä on hyvä maakontakti ja pito, mutta jos tarkoituksenasi on käyttää mattoa pääosin punnerrusten ja vatsalihasten tekemiseen on hieman halvempi matto myös hyvä vaihtoehto. Joogamattoja on eri paksuisia muutamasta millimetristä yli senttimetriin asti. Tärkein asia ei kuitenkaan ole paksuus vaan tiheys. Suosittelemme 4 mm paksuista mattoa, sillä se suojaa kovalta lattialta, mutta on samalla kuitenkin tarpeeksi ohut. Ohuempien mattojen kanssa saa enemmän tuntumaa maapintaan ja niiden kanssa on helpompi matkustaa. Paksummat matot taas ovat parempi vaihtoehto treenatessasi omalla kehonpainollasi tai harrastaessasi istumajoogaa. Joogamattoja on saatavilla monissa eri materiaaleissa aina villasta (täydellinen lisäkerros normaalin mattosi päälle esimerkiksi bikram joogassa) TPE-muoviin. Mikäli et ole aktiivinen joogan harrastaja, ei sinun tarvitse syventyä eri materiaaleihin, mutta suosittelemme silti välttämään PVC-muovia, sillä se ei sovi joogaan eikä ole hyväksi luonnolle.

more news
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

26 may 2020
Muoti & trendit
Underkläder träning

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

Onko sinulla hiertymiä nivusissa treenin jälkeen? Se on mitä luultavammin puuvillaisten alusvaatteiden syytä!

25 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
gavelo seamless

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

Etsitkö laadukkaita treenivaatteita, jotka on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista? Tutustu trendimerkki Gaveloon!

11 may 2020
Muoti & trendit
Matchanse set

Testissä: Treenisetit naisille

Yhteensopivat treenisetit ovat trendikkäin valinta kuntosalille. Testipaneelimme on kokeillut muun muassa Adidaksen, Niken ja Better Bodiesin treenisettejä.

08 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Parhaat testissä: Treenialushousut

Casall, Röhnisch, Craft, Puma, Kari Traa vai Under Armour – millä merkillä on parhaat treenialushousut? Me testasimme!

08 may 2020
Muoti & trendit
tights header

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

Tästä löydät vuoden parhaat trikoot salille ja lenkille. Testipaneelimme kokeili Niken, Adidaksen, Better Bodiesin ja Casallin treenitrikoita.

30 apr 2020
Muoti & trendit
Kompressionsstrumpor header

Parhaat testissä: Kompressiosukat

Kompressiosukat estävät jalkoja turpoamasta ja väsymästä treenatessa, juostessa tai matkustaessa. Näistä malleista testipaneeli pitää eniten.

30 apr 2020
Muoti & trendit
Header - Reebok Nano X.jpg

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

Reebok juhlii nyt kengän 10-vuotista taivalta lanseeraamalla Nano X -mallin. Tätä mieltä testipaneelimme oli kengän päivitetystä versiosta.

28 apr 2020
Muoti & trendit
nike pro träningsprogram

Video: Treenaa kotona kumppanisi kanssa

Onko kotona tylsää? Käytä tilaisuus hyväksesi ja treenaa yhdessä kumppanisi kanssa! Daniel Flefil ja Malle Jansson näyttävät yksinkertaisia harjoituksia, joita voitte tehdä yhdessä.

23 apr 2020
Urheilu & treeni
Hypervolt Hyperice

Testissä Hypericen lihashuoltovasara Hypervolt

HyperVolt-lihashuoltovasaralla voit parantaa jäykkiä lihaksia ja lievittää kipuja. Testipaneelimme on testannut supertuotteen.

22 apr 2020
Urheilu & treeni
nano x header

Uusi Reebok Nano X - yhtä monipuolinen kuin sinä

Kaikki jotka pitävät HIIT-treenaamisesta tietävät, että Nano on treenaajan tosiystävä. Nyt Reebok juhlii kengän 10-vuotiasta taivalta lanseeraamalla Nano X-mallin. Tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

21 apr 2020
Muoti & trendit
bästsäljare header

Tässä ovat Sportamoren myydyimmät tuotteet - koko lista

Pistimme putiikin pystyyn noin 10 vuotta sitten, ja jotkut tuotemerkit ovat olleet mukanamme alusta lähtien. Tässä ovat parhaiten myydyt tuotteet Nikelta, Adidakselta, Pumalta, Under Armourilta ja Peak Performancelta.

16 apr 2020
Muoti & trendit