MAKSUTON PALAUTUS & MAKSUTON TOIMITUS YLI 29,90€ TILAUKSIIN30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa maaliskuun alussa

Juuri sinulle! Superhinnat suosituissa treenituotteissa

Treeni

6196 tuotetta

Vaatteet (4998)

Treeni

Me kaikki Sportamorella rakastamme treenaamista. Meillä on iso sali keskellä pääkonttoriamme, jossa treenaamme yhdessä lounastauolla, silloin kun emme ole ulkona juoksemassa. Säännöllinen treenaaminen on elämäntapa meille – se mahdollistaa myös monien treenivaatteiden ja -kenkien testaamisen. Uskallamme jopa väittää tietävämme, mitkä treenituotteet ovat parhaita juuri nyt! Jos tarvitset neuvoa tai vinkkejä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit olla meihin yhteydessä joko chatissa tai puhelimitse – juttelemme mieluusti treenaamisesta.

Mitkä treenitrikoot tulisi valita?

Ymmärrämme, että voi olla vaikeaa löytää oikeat treenitrikoot ottaen huomioon laajan valikoimamme, josta löytyy trikoita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Löytääksesi oikeat trikoot, tulisi sinun miettiä, mihin tarkoitukseen aiot trikoita käyttää. Mikäli aiot juosta trikoiden kanssa, tulisi trikoissa on kiristysnauhat vyötäröllä, tasku sekä mielellään tuulettavaa mesh-kangasta polvitaipeissa. Trikoissa tulisi myös olla heijastinkangasta, mikäli juokset iltaisin. Jos taas etsit trikoita kuntosalitreeniin, voit valita mitkä tahansa tiukat trikoot teknisessä materiaalissa, vältä siis puuvillaa. Joogan harrastajille suosittelemme mukavia trikoita, jotka tukevat ja lämmittävät hieman. Jos haluat parhaimmasta parhaat trikoot ovat saumattomat trikoot oikea valinta sinulle, sillä ne takaavat optimaalisen mukavuuden eivätkä hankaa mistään. X-fitin harrastajille on olemassa tietynlaisia trikoita, jotka on vahvistettu reisien kohdalta levytankoja ja muita kangasta raapivia asioita varten. Myös kompressiotrikoot ovat hyvä valinta tähän tarkoitukseen. Jos voimakävely on sinun juttusi, voit valita lähes mitkä vain trikoot, mutta kuumalla ilmalla shortsi- tai ¾-malliset trikoot voivat olla paras valinta. Tuotemerkin valitseminen onkin sitten makuasia ja meiltä löytyy trikoita merkeiltä kuten Nike, adidas, Reebok, 2XU, Skins, Röhnisch ja Casall. On myös täysin itsestäsi kiinni, haluatko matala- vai korkeavyötäröiset trikoot. Jos haluat hieman lisätukea ja muotoilua korkeavyötäröiset trikoot sopivat sinulle. Mikäli olet lyhyt, matalavyötäröiset trikoot ovat sinulle varmasti parempi valinta.

Mitkä treenikengät tulisi valita?

Mikäli sinulla on vaikeuksia valita treenikengät, autamme sinua mielellämme. Puhuessamme treenikengistä tarkoitamme kenkiä, jotka on tarkoitettu nimenomaan treenaamiseen samalla tavalla kuten juoksukengät on tarkoitettu juoksemiseen. Kaikki treenikengät ovat tehty sisällä käytettäviksi eikä sinun tarvitse pelätä niiden värjäävän lattiaa. Me Sportamorella emme ikinä suosittele jumppaamaan juoksukengät jalassa. Juoksukengät eivät takaa optimaalisia olosuhteita treenaamiselle ja riski itsensä satuttamiselle kasvaa, kun sinulla on vääränlaiset kengät jalassa. Se mitkä treenikengät ovat parhaimmat riippuu täysin siitä, minkälaiseen treeniin aiot niitä käyttää. Jos harrastat painonnostoa, tarvitset joko painonnostokengät, joiden pohjassa on kiila paremman liikkuvuuden takaamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit valita kengät hyvällä maakontaktilla ja jykevällä pohjalla, jotta pystyt seisomaan tukevasti. Jos taas harrastat tanssia tai salitreeniä, sopisi sinulle paremmin pehmeämmät ja joustavammat treenikengät ehkä jopa vaimennuksella. Mikäli käytät salilla pääosin laitteita, voisivat hieman pehmeämmät kengät olla hyvä valinta sinulle. Kenkien pohja ei kuitenkaan saisi olla liian joustava, jotta voit nostaa painoja turvallisesti. Harrastit sitten minkälaista treeniä tahansa, valikoimastamme löytyy varmasti etsimäsi. Meillä on laaja valikoima treenikenkiä niin miehille, naisille kuin lapsillekin merkeiltä kuten Nike, adidas, Puma, Reebok ja Asics. Mikäli haluat vinkkejä treenikenkien valitsemisen suhteen, voit tutustua Sportamore Magazine-lehteemme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Mitkä urheiluliivit ovat testien parhaat?

Mikäli etsit urheiluliivejä, meiltä löydät varmasti etsimäsi! Valikoimastamme löytyy urheiluliivejä monessa eri koossa hakasilla tai ilman. Halutessasi voit hyödyntää urheiluliivivalikkoamme, jonka rajaa valikoimamme juuri sinun tarpeisiisi sopiviin tuotteisiin. Se käy läpi koko valikoimamme merkeiltä kuten Nike, adidas, Better Bodies, Puma, Under Armour, Reebok ja Blacc. Meiltä löytyy kevyen, keskivahvan ja vahvan tuen liivejä monissa kuoseissa ja väreissä, kuten musta, valkoinen, roosa ja vihreä. 

Mitkä vahvan tuen urheiluliivit ovat parhaat?

Monissa intensiivisissä aktiviteeteissa kuten juoksemisessa ja paljon hyppyjä sisältävässä treenissä suurin osa naisista tarvitsee hyvin tukevat urheiluliivit. Jos sinulla on isot rinnat ja tarvitset urheiluliivit hieman isommassa koossa, voi olla hyvä idea valita vahvan tuen liivit riippumatta aktiviteetista, jotta treenisi sujuisi mahdollisimman mukavasti. On hieman vaikeaa määritellä, mitkä liivit ovat parhaat, sillä kyse on myös makuasiasta. Ultimate Run Bra-liivit merkiltä Shock Absorber on kuitenkin luotettava valinta, sillä niissä on käytetty viimeisintä teknologiaa, jonka avulla rintasi todella pysyvät tuettuina ja voit treenata ilman pienintäkään kömpelyyden tunnetta. Kokoja liiveistä löytyy aina G-kuppiin asti, mutta kannattaa pitää mielessä, että koot ovat pienehköjä. Toinen varma valinta on Movement-liivit merkiltä Swegmark. Nämä liivit voi kiinnittää selästä eri tavoilla, jolloin ne sopivat niin treenaamiseen kuin juoksemiseenkin ja takaavat mukavan istuvuuden. Salmingilta löytyy hyviä vahvan tuen urheiluliivejä ohuesta tuulettavasta materiaalista valmistettuina, jolloin ne myös siirtävät hikeä hyvin. Tutustu myös Casallin valikoimaan, josta löytyy hyviä vaihtoehtoja. Mikäli haluat urheiluliivit isossa koossa ilman vahvaa tukea, voit katsastaa pehmeät ja mukavat Kimberly-liivit merkiltä Abecita. 

Mitä treenivälineitä minulla tulisi olla?

Eri ihmisillä on tietysti eri tarpeet, mutta monet tykkäävät pitää kotona muutamia treenivälineitä. Suosituimmat ovat treeniin tarkoitetut kuulokkeet, sekä sykekello ja jokin treenikuminauhoista.

Mitä kuuluu täydelliseen treenivaatekaappiin?

Kenkien, trikoiden, treenishortsien, urheiluliivien (jos olet nainen) ja t-paitojen lisäksi olisi hyvä tarkistaa, mitä treenitoppeja kotoasi löytyy. Valikoimastamme löydät trendikkäitä toppeja niin naisille kuin miehillekin. Naisten toppeja löytyy niin kiinniommelluilla urheiluliiveillä, avoimella selällä, lyhyenä mallina (croptopit ovat muodissa juuri nyt!) kuin myös tiukalla tai väljemmällä istuvuudella merkeiltä kuten Nike ja adidas. Eri topit sopivat eri treeneihin, joten mieti mihin tarkoitukseen tarvitset toppia. Voi olla myös hyvä tarkistaa, minkälaista laukkua käytät treenaamiseen. Jos treenikassisi on vanha, täynnä pinttynyttä hikeä ja toimii koirasi nukkumapaikkana, on aika vaihtaa se uuteen. Investoi kivan näköiseen kassiin tai reppuun joltakin tunnetulta merkiltä kuten Nike, Under Armour ja Puma, jotka tietävät mitä tarvitset treenikassiltasi. Treenikasseja löytyy niin synteettisestä materiaalista kuin nahastakin valmistettuna. On makuasia, mistä materiaalista treenikassin haluaa olevan samoin kuin haluaako sen valkoisena, mustana vai roosana. Vinkkinä kassin eliniän pidentämiseen on ostaa kassi erillisellä kenkälokerolla, jonne voit laittaa hikiset vaatteet, jos niitä ei ole mahdollista ripustaa kuivumaan treenin päätteeksi. Tällöin treenikassisi pysyy freesinä pidempään.

Mitä tarvitsen kotitreeniin?

Myymme treenivälineitä, jotka sopivat täydellisesti kotona treenaamiseen. Näin saat treenattua jalkoja, vatsaa ja selkää myös kotona. Suosittelemme treenimattoa, hyppynarua, kuminauhoja, minikuminauhoja, eri painoisia käsipainoja sekä pilatespalloa perusvälineiksi. Jos haluat viedä kotisalin uudelle tasolle ovat kahvakuulat hyvä hankinta. 

Vinkkejä joogamaton valintaan

Joogamattoa ostaessa tulisi miettiä, minkälaista joogaa harrastaa. Joogamatossa tärkeintä on hyvä maakontakti ja pito, mutta jos tarkoituksenasi on käyttää mattoa pääosin punnerrusten ja vatsalihasten tekemiseen on hieman halvempi matto myös hyvä vaihtoehto. Joogamattoja on eri paksuisia muutamasta millimetristä yli senttimetriin asti. Tärkein asia ei kuitenkaan ole paksuus vaan tiheys. Suosittelemme 4 mm paksuista mattoa, sillä se suojaa kovalta lattialta, mutta on samalla kuitenkin tarpeeksi ohut. Ohuempien mattojen kanssa saa enemmän tuntumaa maapintaan ja niiden kanssa on helpompi matkustaa. Paksummat matot taas ovat parempi vaihtoehto treenatessasi omalla kehonpainollasi tai harrastaessasi istumajoogaa. Joogamattoja on saatavilla monissa eri materiaaleissa aina villasta (täydellinen lisäkerros normaalin mattosi päälle esimerkiksi bikram joogassa) TPE-muoviin. Mikäli et ole aktiivinen joogan harrastaja, ei sinun tarvitse syventyä eri materiaaleihin, mutta suosittelemme silti välttämään PVC-muovia, sillä se ei sovi joogaan eikä ole hyväksi luonnolle.

Treeni

Me kaikki Sportamorella rakastamme treenaamista. Meillä on iso sali keskellä pääkonttoriamme, jossa treenaamme yhdessä lounastauolla, silloin kun emme ole ulkona juoksemassa. Säännöllinen treenaaminen on elämäntapa meille – se mahdollistaa myös monien treenivaatteiden ja -kenkien testaamisen. Uskallamme jopa väittää tietävämme, mitkä treenituotteet ovat parhaita juuri nyt! Jos tarvitset neuvoa tai vinkkejä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit olla meihin yhteydessä joko chatissa tai puhelimitse – juttelemme mieluusti treenaamisesta.

Mitkä treenitrikoot tulisi valita?

Ymmärrämme, että voi olla vaikeaa löytää oikeat treenitrikoot ottaen huomioon laajan valikoimamme, josta löytyy trikoita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Löytääksesi oikeat trikoot, tulisi sinun miettiä, mihin tarkoitukseen aiot trikoita käyttää. Mikäli aiot juosta trikoiden kanssa, tulisi trikoissa on kiristysnauhat vyötäröllä, tasku sekä mielellään tuulettavaa mesh-kangasta polvitaipeissa. Trikoissa tulisi myös olla heijastinkangasta, mikäli juokset iltaisin. Jos taas etsit trikoita kuntosalitreeniin, voit valita mitkä tahansa tiukat trikoot teknisessä materiaalissa, vältä siis puuvillaa. Joogan harrastajille suosittelemme mukavia trikoita, jotka tukevat ja lämmittävät hieman. Jos haluat parhaimmasta parhaat trikoot ovat saumattomat trikoot oikea valinta sinulle, sillä ne takaavat optimaalisen mukavuuden eivätkä hankaa mistään. X-fitin harrastajille on olemassa tietynlaisia trikoita, jotka on vahvistettu reisien kohdalta levytankoja ja muita kangasta raapivia asioita varten. Myös kompressiotrikoot ovat hyvä valinta tähän tarkoitukseen. Jos voimakävely on sinun juttusi, voit valita lähes mitkä vain trikoot, mutta kuumalla ilmalla shortsi- tai ¾-malliset trikoot voivat olla paras valinta. Tuotemerkin valitseminen onkin sitten makuasia ja meiltä löytyy trikoita merkeiltä kuten Nike, adidas, Reebok, 2XU, Skins, Röhnisch ja Casall. On myös täysin itsestäsi kiinni, haluatko matala- vai korkeavyötäröiset trikoot. Jos haluat hieman lisätukea ja muotoilua korkeavyötäröiset trikoot sopivat sinulle. Mikäli olet lyhyt, matalavyötäröiset trikoot ovat sinulle varmasti parempi valinta.

Mitkä treenikengät tulisi valita?

Mikäli sinulla on vaikeuksia valita treenikengät, autamme sinua mielellämme. Puhuessamme treenikengistä tarkoitamme kenkiä, jotka on tarkoitettu nimenomaan treenaamiseen samalla tavalla kuten juoksukengät on tarkoitettu juoksemiseen. Kaikki treenikengät ovat tehty sisällä käytettäviksi eikä sinun tarvitse pelätä niiden värjäävän lattiaa. Me Sportamorella emme ikinä suosittele jumppaamaan juoksukengät jalassa. Juoksukengät eivät takaa optimaalisia olosuhteita treenaamiselle ja riski itsensä satuttamiselle kasvaa, kun sinulla on vääränlaiset kengät jalassa. Se mitkä treenikengät ovat parhaimmat riippuu täysin siitä, minkälaiseen treeniin aiot niitä käyttää. Jos harrastat painonnostoa, tarvitset joko painonnostokengät, joiden pohjassa on kiila paremman liikkuvuuden takaamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit valita kengät hyvällä maakontaktilla ja jykevällä pohjalla, jotta pystyt seisomaan tukevasti. Jos taas harrastat tanssia tai salitreeniä, sopisi sinulle paremmin pehmeämmät ja joustavammat treenikengät ehkä jopa vaimennuksella. Mikäli käytät salilla pääosin laitteita, voisivat hieman pehmeämmät kengät olla hyvä valinta sinulle. Kenkien pohja ei kuitenkaan saisi olla liian joustava, jotta voit nostaa painoja turvallisesti. Harrastit sitten minkälaista treeniä tahansa, valikoimastamme löytyy varmasti etsimäsi. Meillä on laaja valikoima treenikenkiä niin miehille, naisille kuin lapsillekin merkeiltä kuten Nike, adidas, Puma, Reebok ja Asics. Mikäli haluat vinkkejä treenikenkien valitsemisen suhteen, voit tutustua Sportamore Magazine-lehteemme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Mitkä urheiluliivit ovat testien parhaat?

Mikäli etsit urheiluliivejä, meiltä löydät varmasti etsimäsi! Valikoimastamme löytyy urheiluliivejä monessa eri koossa hakasilla tai ilman. Halutessasi voit hyödyntää urheiluliivivalikkoamme, jonka rajaa valikoimamme juuri sinun tarpeisiisi sopiviin tuotteisiin. Se käy läpi koko valikoimamme merkeiltä kuten Nike, adidas, Better Bodies, Puma, Under Armour, Reebok ja Blacc. Meiltä löytyy kevyen, keskivahvan ja vahvan tuen liivejä monissa kuoseissa ja väreissä, kuten musta, valkoinen, roosa ja vihreä. 

Mitkä vahvan tuen urheiluliivit ovat parhaat?

Monissa intensiivisissä aktiviteeteissa kuten juoksemisessa ja paljon hyppyjä sisältävässä treenissä suurin osa naisista tarvitsee hyvin tukevat urheiluliivit. Jos sinulla on isot rinnat ja tarvitset urheiluliivit hieman isommassa koossa, voi olla hyvä idea valita vahvan tuen liivit riippumatta aktiviteetista, jotta treenisi sujuisi mahdollisimman mukavasti. On hieman vaikeaa määritellä, mitkä liivit ovat parhaat, sillä kyse on myös makuasiasta. Ultimate Run Bra-liivit merkiltä Shock Absorber on kuitenkin luotettava valinta, sillä niissä on käytetty viimeisintä teknologiaa, jonka avulla rintasi todella pysyvät tuettuina ja voit treenata ilman pienintäkään kömpelyyden tunnetta. Kokoja liiveistä löytyy aina G-kuppiin asti, mutta kannattaa pitää mielessä, että koot ovat pienehköjä. Toinen varma valinta on Movement-liivit merkiltä Swegmark. Nämä liivit voi kiinnittää selästä eri tavoilla, jolloin ne sopivat niin treenaamiseen kuin juoksemiseenkin ja takaavat mukavan istuvuuden. Salmingilta löytyy hyviä vahvan tuen urheiluliivejä ohuesta tuulettavasta materiaalista valmistettuina, jolloin ne myös siirtävät hikeä hyvin. Tutustu myös Casallin valikoimaan, josta löytyy hyviä vaihtoehtoja. Mikäli haluat urheiluliivit isossa koossa ilman vahvaa tukea, voit katsastaa pehmeät ja mukavat Kimberly-liivit merkiltä Abecita. 

Mitä treenivälineitä minulla tulisi olla?

Eri ihmisillä on tietysti eri tarpeet, mutta monet tykkäävät pitää kotona muutamia treenivälineitä. Suosituimmat ovat treeniin tarkoitetut kuulokkeet, sekä sykekello ja jokin treenikuminauhoista.

Mitä kuuluu täydelliseen treenivaatekaappiin?

Kenkien, trikoiden, treenishortsien, urheiluliivien (jos olet nainen) ja t-paitojen lisäksi olisi hyvä tarkistaa, mitä treenitoppeja kotoasi löytyy. Valikoimastamme löydät trendikkäitä toppeja niin naisille kuin miehillekin. Naisten toppeja löytyy niin kiinniommelluilla urheiluliiveillä, avoimella selällä, lyhyenä mallina (croptopit ovat muodissa juuri nyt!) kuin myös tiukalla tai väljemmällä istuvuudella merkeiltä kuten Nike ja adidas. Eri topit sopivat eri treeneihin, joten mieti mihin tarkoitukseen tarvitset toppia. Voi olla myös hyvä tarkistaa, minkälaista laukkua käytät treenaamiseen. Jos treenikassisi on vanha, täynnä pinttynyttä hikeä ja toimii koirasi nukkumapaikkana, on aika vaihtaa se uuteen. Investoi kivan näköiseen kassiin tai reppuun joltakin tunnetulta merkiltä kuten Nike, Under Armour ja Puma, jotka tietävät mitä tarvitset treenikassiltasi. Treenikasseja löytyy niin synteettisestä materiaalista kuin nahastakin valmistettuna. On makuasia, mistä materiaalista treenikassin haluaa olevan samoin kuin haluaako sen valkoisena, mustana vai roosana. Vinkkinä kassin eliniän pidentämiseen on ostaa kassi erillisellä kenkälokerolla, jonne voit laittaa hikiset vaatteet, jos niitä ei ole mahdollista ripustaa kuivumaan treenin päätteeksi. Tällöin treenikassisi pysyy freesinä pidempään.

Mitä tarvitsen kotitreeniin?

Myymme treenivälineitä, jotka sopivat täydellisesti kotona treenaamiseen. Näin saat treenattua jalkoja, vatsaa ja selkää myös kotona. Suosittelemme treenimattoa, hyppynarua, kuminauhoja, minikuminauhoja, eri painoisia käsipainoja sekä pilatespalloa perusvälineiksi. Jos haluat viedä kotisalin uudelle tasolle ovat kahvakuulat hyvä hankinta. 

Vinkkejä joogamaton valintaan

Joogamattoa ostaessa tulisi miettiä, minkälaista joogaa harrastaa. Joogamatossa tärkeintä on hyvä maakontakti ja pito, mutta jos tarkoituksenasi on käyttää mattoa pääosin punnerrusten ja vatsalihasten tekemiseen on hieman halvempi matto myös hyvä vaihtoehto. Joogamattoja on eri paksuisia muutamasta millimetristä yli senttimetriin asti. Tärkein asia ei kuitenkaan ole paksuus vaan tiheys. Suosittelemme 4 mm paksuista mattoa, sillä se suojaa kovalta lattialta, mutta on samalla kuitenkin tarpeeksi ohut. Ohuempien mattojen kanssa saa enemmän tuntumaa maapintaan ja niiden kanssa on helpompi matkustaa. Paksummat matot taas ovat parempi vaihtoehto treenatessasi omalla kehonpainollasi tai harrastaessasi istumajoogaa. Joogamattoja on saatavilla monissa eri materiaaleissa aina villasta (täydellinen lisäkerros normaalin mattosi päälle esimerkiksi bikram joogassa) TPE-muoviin. Mikäli et ole aktiivinen joogan harrastaja, ei sinun tarvitse syventyä eri materiaaleihin, mutta suosittelemme silti välttämään PVC-muovia, sillä se ei sovi joogaan eikä ole hyväksi luonnolle.

more news
Header.png

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Tässä testissä testiryhmä kokeili lukuisia malleja löytääkseen parhaan.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.png

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

Kuntosali on tuttu paikka treenamiseen. Mutta miten kannat sinne treenikamasi? Tutustu suureen urheilukassitestiimme.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Gabriella Picano

Näin usein sinun pitäisi treenata, jos haluat rakentaa lihaksia

Kuinka paljon sinun täytyy treenata nähdäksesi treenin selkeät tulokset? Ja kuinka usein on todella tarkoituksenmukaista käyttää säännöllistä viikkoa? Keskustelimme asiasta asiantuntija Gabriella Picanon kanssa.

3 päivää sitten
Urheilu & treeni
Hypervolt

Hypervolt hierontalaitteet – suorituskykyä parantavaan ja parempaan palautumiseen

Hierontalaite, joka valmistaa sinut harjoitteluun, auttaa paremmassa palautumisessa ja huolehtii kipeistä lihaksista. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Tässä kaikki, mitä haluat tietää Hyped Hypervoltista.

09 jan 2020
Urheilu & treeni
Tvätta träningskläder

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

Toiminnallisten vaatteiden oikeaoppinen pesu vähentää hienhajua ja pidentää vaatteiden käyttöikää. Neuvomme sinulle parhaat temppumme.

08 jan 2020
Muoti & trendit
nike superrep header

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

Aloita uusi vuosi räjähtävästi! Nike on nyt julkaissut uuden harjoituskenkänsä kaikille heille, jotka rakastavat intensiivistä ryhmäharjoittelua. Lue lisää tutustuaksesi paremmin SuperRep-superkenkään ja tutustu osaavan testiryhmämme arvioon.

03 jan 2020
Muoti & trendit
Mellandagarnas bästa tights

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

Et voi mennä kuntosalille tai juoksuradalle törmäämättä näihin trendikkäisiin housuihin – trikoisiin. Tässä on kymmenen vuoden parasta mallia, jotka pärjäsivät testissämme.

25 dec 2019
Muoti & trendit
Nike Metcon

Opas: Löydä oikea harjoituskenkä Nikelta

Niken laajan harjoituskenkävalikoiman avulla on helppo löytää oikea malli sinulle ja treenillesi. Me opastamme sinua valitsemaan oikein.

19 dec 2019
Muoti & trendit
Eva sjöholm header

Treenitrendit 2020: Näin me harjoittelemme ensi vuonna

Kaikessa on suuntauksia, jopa treenimaailmassa. Mitä on erityisen kuuma treenata ja onko joku harjoitus menossa pois muodista? Pyysimme apua PT Eva Sjöholmilta, joka innostui ja katsoi tulevaan...

16 dec 2019
Muoti & trendit
Charlotte_Beijer

PT-vinkit: Kuinka treenata kotona ilman varusteita

Joskus on mukavaa, ettei tarvitse raahautua tuulessa ja tuiskussa kuntosalille. Mutta onko mahdollista treenata kotona tehokkaasti? PT Charlotte Beijer tietää. Tässä tulevat hänen parhaat harjoituksensa kunnon kotitreeniin!

10 dec 2019
Urheilu & treeni
header julbild

Sportamoren joululahjavinkit koko perheelle

Pian Joulupukki lähtee Korvatunturilta poron ja lahjakontin kera viemään paketit joulukuusen alle. Etkö vielä tiedä mitä ostaa? Ei huolta, olemme koonneet joululahjaoppaan, josta saat paljon vinkkejä.

09 dec 2019
Muoti & trendit
Nike Metcon 5

7 mustaa Black Friday -diiliä

7 suosikkia 7 huippumerkiltä. Klikkaa kotiin nämä mustat suosikit Black Friday -viikonlopun kunniaksi!

22 nov 2019
Muoti & trendit
Vintertights header

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

Älä jätä lenkkiä väliin vain siksi, että sää kylmenee! Testiryhmämme testasi yhdeksän juoksutrikoomallia, jotka toimivat täydellisesti talven lenkeillä.

02 nov 2019
Muoti & trendit
malin malle header

Fitnessurheilija Malle: ”Monipuolinen treeni sopii sinulle, joka haluat pysyä kunnossa ja voida hyvin"

Malin ”Malle” Jansson on fitnessurheilija ja malli, joka tietää täsmälleen, miten sinun tulisi treenata ja elää, jotta kroppa voisi hyvin. Juttelimme Janssonin kanssa monipuolisesta treenistä ja sen tärkeydestä.

28 oct 2019
Urheilu & treeni
nike pro träningsprogram

Treeniohjelma monipuoliseen treeniin

Tahdotko apua monipuolisen treeniin? Siinä tapauksessa tämä treeniohjelma on sinulle! Tutustu Malin Janssonin ja Daniel Flefilin Sportamorelle yksinoikeudella tekemään ohjelmaan.

28 oct 2019
Urheilu & treeni