0 : : 0 : : 0 Flash Deal! -25% tuhansista tuotteista

Lajittele tuotteita

Tuotemerkit
Näytä kaikki Piilota
Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota
Koot
Näytä kaikki Piilota

Sweatshirts

Jos etsit sweatshirtia, olet tullut oikeaan paikkaan! Meiltä Sportamorelta löydät nätit sweatshirt-mallit eri väreissä. Vaihtoehtoja löytyy tunnetuilta merkeiltä kuten Svea, Resteröds, Nike, Peak Performance, Wyte, Adidas, Franklin & Marshall vain muutamia mainitaksemme.

Miksi ostaisin sweatshirtin?

Sweatshirtia voit käyttää läpi vuoden! Talven aikaan se on mainio paksumpi paita ja kesällä taas se sopii takin sijasta käytettäväksi. Mainio ostos, jos haluat yhden vaatteen, joka sopii moneen.

Pohdi tätä, kun olet ostamassa sweatshirtia

Pohdi, missä sweatshirtia käytät ja mitä ominaisuuksia siinä arvostat. Jos tykkäät kääriytyä villatakkiin, voisi vetoketjullinen paita sopia sinulle. Jos pidät neuleista, voi erityisen lämmin tech-fleece olla oikea valinta. Jos taas haluat panna paidan paksumman paidan alle, kannattaa suosio V-aukkoista mallia ja jos haluat vain yhden klassisen paidan, voit suosia pyöreällä kaula-aukolla varusteltua mallia joko harmaana, mustana tai vaikka sinisenä.

Miten löydän oikeanlaisen paidan?

Hyödynnä verkon mahdollisuudet. Googlaa sweatshirts ja vertaile eri materiaaleja. Jos sinulla on kysymyksiä tietystä paidasta tai tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Eri sweatshirt-paitojen eroista

Materiaaleissa on paljon eroja. Klassinen sweatshirt on valmistettu puuvillasta, mutta nykyään on saatavilla myös teknisesti materiaalista tehtyjä malleja, esimerkiksi puuvillan ja polyesterin tai fleecen sekoituksesta. Myös hinnoissa on eroja. Verkosta ostaessa voit järjestellä vaihtoehtoja helposti hinnan perusteella. Joskus halpa pusero voi olla löytö, mutta monesti pusero menettää muotonsa nopeammin ja nyppiintyy jo muutaman pesukerran jälkeen. Halvin ei aina ole paras, ellei sitten kyse ole alennusmyynneistä. Etsi siis erilaisia tarjouksia ja tilaa uutiskirjeemme, niin yksikään tarjous ei mene ohi.

Millainen on hyvä sweatshirt?

Hyvä sweatshirt pitää muotonsa pesu toisensa jälkeen. Se pysyy freesinä myös kuivauksen jälkeen eikä nyppiinny tai menetä väriään. Ennen kaikkea hyvä paita on sellainen, jota pidät mielellään päällä. Suomessa sää on usein collegepaidoille suosiollinen, joten käyttökertoja löytyy varmasti.

Minkä koon ostan?

Usein pehmeät olopaidat ovat vähän löysempiä ja ilmavampia. Siksi voit hyvin usein valita oman kokosi. Koot voivat vaihdella merkeittäin, joten muista sovittaa tuotetta ennen lopullista ostopäätöstä.

Sweatshirt-paitojen hoito-ohje

Käännä paita nurinpäin pestäessä. Pese se samanväristen vaatteiden kanssa ja noudata pesulapun lämpötilaa.

Vuoden trendit

Vuonna 2019 sweatshirt-paidat pitävät yhä pintansa. Paljasta vyötärö crop-mallisella paidalla tai osta suurempi koko ja rullaa hihat ylöspäin. Väreissä eri sävyt toimivat. Klassiset värit kuten harmaa, sininen ja musta toimivat kuten valkoinen, oranssi, keltainen, roosa, liila ja vihreäkin. Paidassa on mielellään painatus, mitä suurempi, sen parempi. Myös metallinen väri toimii: ota kulta, hopea tai pronssi. Jos pidät armeijatyylistä, camoväri on hyvä valinta!

Tiesitkö tätä?

Sweatshirt-sana otettiin käyttöön jo 1925. Sillä viitattiin ilman kaulusta varusteltuun, pitkähihaiseen, paksuun paitaan. Arvaamme, että vaate oli mukava jo silloin!

Ammattilaisen vinkit

Investoi nyppyjenpoistajaan, joka toimii pattereilla, niin sweatshirt muuttuu kuin uudeksi hetkessä.

Sweatshirts - Näytetään: 490 tuotetta

 • Pikasuodatin:
 • Tuotemerkit
  Näytä kaikki Piilota
 • Koot
  Näytä kaikki Piilota
 • Värit
  Näytä kaikki Piilota
 • Hinta
  Näytä kaikki Piilota
 • Näytetään 60 / 490 tuotteesta