Kaikki sporttiseen arkilookiin -25%

Lajittele tuotteita

Tuotemerkit
Näytä kaikki Piilota
Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota
Koot
Näytä kaikki Piilota

Flipflopit

Kesä, aurinko ja värikkäät flipflopit. Jopa Suomessa voit käyttää näitä kesäkenkiä rannalla. Yksinkertaiset sandaalit sopivat lähes asuun kuin asuun eivätkä maksa maltaita. Meiltä Sportamorelta löydät useita eri malleja, joista valita.

Miksi ostaisin flipflopit?

Kaikki hyötyvät kevyistä kengistä. Materiaali on helppo puhdistaa hiekasta, savesta ja pölystä. Parhaiten kengät sopivat aurinkolomalle. Meiltä Sportamorelta löydät aina uusimmat mallit hyvään hintaan. Etsi alennuskoodi ennen ostopäätöstä ja säästä.

Pohdi tätä, kun ostat flipflopit

Kannattaa panostaa laatuun. Halpa kenkä menee nopeasti rikki ja pohja pitää huonommin. Jos kaipaat kenkiä, jotka palvelevat pidempään kuin yhden sesongin, sijoita muutama euro enemmän.

Miten löydän oikeanlaiset flipflopit?

Näet arvioita netistä. Vertaile eri malleja ja tutustu muiden asiakkaiden arvioihin. Flipfloppeja löytyy kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuvioissa. Ne sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Eri flipfloppien eroista

Tavallisesti mallissa on yksi, yksinkertainen remmi varpaiden välissä. Se on tehty kumista. On olemassa kuitenkin myös nahkaisia malleja, joissa remmi on myös takana. Ne näyttävät ehkä enemmän sandaaleilta. Myös materiaalit eroavat. Usein paksu pohja on tehty kumista. Laadussa on eroa, mikä usein näkyy hinnassa. Tämäntyyliset kengät eivät usein maksa paljoa, joten voit sijoittaa myös laadukkaampaan merkkiin. Voit etsiä myös alennuskoodeja.

Millaiset ovat hyvät flipflopit?

Ne istuvat hyvin etkä joudu puristamaan varpaita yhteen, jotta kengät pysyvät jalassa. Luonnollisesti ne on tehty 100-prosenttisesta kumista. Niissä on hyvä pito ja vaimennus.

Minkä koon valitsen?

Mittaa jalka astumalla tyhjän paperin päälle. Piirrä sitten viiva isovarpaasta kantapäähän. Tutustu tuotekuvaukseen ja katso, mikä on kokosi. Usein oma kokosi toimii. Toiset suosivat pienempää mallia.

Flipfloppien hoito-ohje

Likaiset kengät huuhtelet kätevästi haalealla vedellä. Jos ne ovat todella likaiset, voit pestä ne pehmeällä sienellä. Anna niiden kuivata itse.

Vuoden trendit

Kuviot pitävät pintansa myös vuonna 2019. Tänä vuonna nähdään paljon värejä, mutta haaleammissa sävyissä kuten hiekassa, harmaanvihreässä ja tuhkansinisessä.

Flipflopit - Näytetään: 73 tuotetta

 • Pikasuodatin:
 • Tuotemerkit
  Näytä kaikki Piilota
 • Koot
  Näytä kaikki Piilota
 • Värit
  Näytä kaikki Piilota
 • Hinta
  Näytä kaikki Piilota
 • Näytetään 60 / 73 tuotteesta