Kenkähuuma! Nyt -30% kengistä

Umbro - Näytetään: 75 tuotetta

Umbro

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Umbro

Harold Humphreys oli juuri ohittanut teini-ikänsä, kun hän perusti urheiluvaateyrityksen nimeltään Umbro. Kaikki alkoi pienestä Green Lanella, Wilmslowssa sijatsevasta pyykkituvasta vuonna 1924. Ensimmäiset toimitukset tehtiin käsirattailla, mutta jo vuonna 1934 yrityksen vaatteet komeilivat Manchester Cityn ja Portsmouthin joukueiden päällä FA Cupin finaalissa Wembleyssä. Vuonna 1966 85% kaikista brittien urheiluseuroista käyttivät Umbron vaatteita ja samana vuonna 95% joukkueista MM-kisoissa käyttivät Umbron tuotteita. Umbrosta oli siis tullut jalkapallomarkki.


Kuten voidaan kuvitelle, ovat monet suuret jalkapalloilijat hikoilleet, taistelleet, voittaneet ja hävinneet Umbron tuotteet yllään ja muutamana nimenä mainittakoon: Pelé, Bobby Moore, Alan Shearer, Michael Owen, Wayne Rooney jne.


Vuosien aikana Umbro on toimittanut ensiluokkaisia vaatteita ja mullistanut jalkapalloasujen sekä urheiluvaatteiden kehityksen. Yhteistyöllä monien tunnetujen jalkapallovalmentajien, kute Sir Alf Ramseyn ja Fabio Capellon, sekä suosittujen jalkapelaajien, kuten Franny Lee John Terryn, kanssa Umbro on aina onnistunut valmistamaan puseroita, shortseja ja sukkia, jotka ovat olleet suosittuja monien jalkapallopelaajien keskuudessa.


Vaikka Umbro on kokenut useita omistajanvaihdoksia viime vuosikymmenten aikana, on yrityksen tuplatimantti -logo pysynyt aina samana. Kaikki Umbron logolla varustetut tuotteet ovat taatusti laadukkaita ja aitoja. Ihmiset, joilla on tietoa ja aitoa kiinnostusta jalkapalloa kohtaan, ovat suunnitelleet kaikki Umbron tuotteet. Se että Englannin maajoukkuen kaikkein ensimmäisessä pelipaidassa vuonna 1874 oli Umbron logoa muistuttava logo oli vain sattumaan, kummallista ennakointia.


Harold Humphreys, yrityksen perustaja ja mies visioiden takana, halusi urheiluvaatteissaan ottaa käyttöön täydellisen muotoilun ja istuvuuden, jotta urheilijoille voitaisiin tarjota vaatteita, jotka olisivat sekä hyvinistuvia että toiminnallisia. Umbro on vuosien mittaan kehittänyt suuren määrän vaatteita sekä kenkiä ja yritys on valmistanut paljon urheilutuotteita, jotka sopivat sekä ammattilaispelaajille että kuntoilijoille.


Nykyään mm. seuraavat pelaajat ja seurat käyttävät Umbron tuotteita Maajoukkueet: Ruotsi, Englanti, Norja, Irlanti, Wales ja Peru
Seurajoukkueet: Manchester City, Sunderland, Elfsborg, Mjällby, Gefle, Lille OSC, Hajduk Split, Athletic Club de Bilbao, Santos, New York Cosmos
Pelaajat:John Terry, Darren Bent, Andy Carrol, Joe Hart, Jordan Hendersson, Gaël Clichy, Deco, Pepe, Anders Svensson & Michael Owen.

more news
Vasaloppet

Viime hetken vinkit hiihtokilpailuun

Onnistunut hiihtokisakokemus on pienistä yksityiskohdista kiinni. Tässä tulevat viime hetken vinkit vaikkapa ensi viikonloppuna kisattavaan Finlandia-hiihtoon.

Urheilu & treeni
Seamlesstights

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

Tee seuraavasta treenistäsi entistä parempi ja pukeudu pehmeisiin, joustaviin ja saumattomiin treenitrikoisiin. Testasimme sesongin suosikit.

Muoti & trendit
Miniband

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

Kuminauhalla treenaaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa. Personal Trainerimme selittää vastusten eron.

Muoti & trendit
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

Oletko epävarma, millaiset urheiluliivit sopivat juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu oppaaseemme.

Muoti & trendit
Hoftlyft.jpg

Näin teet lantion ojennuksen oikein

Lantion kohotus on yksi tavallisimmista liikkeistä lantion ja takapuolen vahvistamiseen. Mutta teetkö liikkeen oikein? Lue ja tarkista!

Urheilu & treeni
Sfinx.png

3 jinjooga-asentoa konttorirotalle

Vietätkö suurimman osan päivästä tietokoneen ääressä istuen? Sattuuko niskaan ja selkään? Pehmennä kehoasi näillä kolmella jooga-asennolla.

Seikkailu & hyvinvointi
13090412_O_1.jpg

Pehmennä kroppaa yinjoogalla

Yinjoogassa joka asennossa vietetään useita minuutteja. Tylsää, osa ajattelee. Fantastista kropalle, sanoo joogaohjaaja Johanna Wickström, joka on kirjoittanut yinjoogasta kirjan.

Seikkailu & hyvinvointi
Längdskidåkning

5 tekniikkavinkkiä ennen hiihtokisaa

Tasapaino, ojennetut kädet ja ylpeä ryhti ovat keskiössä, mitä maastohiihtotekniikkaan tulee. Esittelemme asiantuntijan viisi vinkkiä, jotka tuovat lisää vauhtia ja mukavampia lenkkejä.

Urheilu & treeni
Längdskidåkning

Näin treenaat ja syöt ennen Finlandia-hiihtoa

Muutaman viikon päästä on jälleen aika pukea maastosukset jalkaan ja suunnata Lahteen. Finlandia-hiihto tarkoittaa, että on aika ottaa seuraava vaihde. Ammattivalmentajan neuvoilla pääset parhaaseen tulokseen.

Urheilu & treeni
svea_sneakers.jpg

12 punaista löytöä ystävänpäivään

Feel the love! Punainen ei ole vain nätti väri, se on myös rakkauden väri. Klikkaa kotiin nämä ruusunpunaiset suosikit tai yllätä läheisesi jollakin hienolla lahjalla.

Muoti & trendit
Charlotte Kalla

Charlotte Kallan parhaat vinkit maastohiihtoon

Kylmät sormet, huono tekniikka ja ongelmia varusteiden kanssa? Vie maastohiihtotreenisi uudelle tasolle ja napppaa nämä Charlotte Kallan parhaat vinkit.

Urheilu & treeni
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

Jos sinä ja perheesi suuntaatte Etelän lämpöön hiihtolomalla, on meillä vain yksi vinkki: nauttikaa! Ja älkää unohtako pakata mukaan näitä kahdeksaa tarpeellista hankintaa.

Muoti & trendit
JR BLACKBURN

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

Hiihtoloma on pian täällä! Oletko suuntaamassa lasten kanssa laskettelemaan? Kokosimme listan kaikesta, mitä mukaan tarvitset.

Muoti & trendit
Hoftlyft.jpg

5 harjoitusta, jotka vahvistavat lantiota ja pakaralihasta

Sattuuko lantioosi juostessa? Nämä pakaraharjoitukset auttavat ehkäisemään tarpeettoma vammoja.

Urheilu & treeni
Ont i höften

Tämän takia lantioosi koskee juostessa

Sattuuko lantioon höntsäjalkapalloa pelatessa? Oletko tuplannut juoksutreenisi ja kohdannut yllättäviä ongelmia? Kärsit mahdollisesti ylirasitustilasta.

Urheilu & treeni