lämpimät vaatteet & asusteet -30%

Tuxer

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Tuxer

Tuotemerkki Tuxer on peräisin 50 -luvun alkupuolelta kun Greiffs niminen yritys perustettiin. Greiffs on yritys, joka suunnittelee, kehittää ja tuottaa urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita kaiken ikäisille ihmisille ja jokaiseen makuun tuotemerkki Tuxerin nimellä.

Tuxerin nimen juuret ulottuvat upealle Hintertuxin -jäätikölle Tyroleniin, Itävaltaan. Ideoita ja inspiraatiota mallistoihin haetaan pitkälti alueen luonnosta ja alueella elävistä ihmisistä. Yrityksen tavoitteena on luoda aktiiviseen vapaa-aikaan soveltuvia vaatteita koko perheelle. Ajatuksena on että Tuxerin tarjoamien tuotteiden tulisi olla kohtuuhintaisia, ilman että valmistuksessa tingittäisiin tuotteiden hyvästä laadusta tai toiminnallisuudesta. Tuxer pitää tuotteidensa hinnat kohtuullisina, jotta kuluttajille jäisi rahaa myös tutkia ja kokea luntoa.

Alussa Tuxer keskittyi pääosin talvi- ja hiihtovaatteiden valmistukseen, mutta nykyään tuotemerkki valmistaa myös kevyempiä, korkealaatuisia sekä toiminnallisia kesävaatteita, kuten paitoja, shortseja, oloasuja ja ohuita takkeja. Tuxer on yli 60 vuotisen urheilualalla toimimisen aikana kerännyt vankan kokemuksen tuotteiden valmistuksesta sekä markkinoiden kysynnän tyydyttämisestä. Nykyään Tuxerin pääkonttori sijaitsee Solnassa, Ruotsissa ja tuotemerkki on edustettuna Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Tanskassa ja Venäjällä.

Aktiiviset perheet leikkivät, urheilevat ja ulkoilevat säästä tai vuodenajasta riippumatta. Jatkuvasti käytettävät vaatteet kuluvat käytössä, mikä asettaa korkea vaatimukset vaatteiden toiminnallisuuteen, ulkonäköön ja muotoiluun. Aktiiviset perheet tarvitsevat vaatteita, jotka kestävät säässä kuin säässä vuoden ympäri. Tuxer valmistaa vaatteita, jotka päällä koko perhe selviytyy vauhdikkaista pulkkaretkistä, kylmistä lomapäivistä laskettelumäessä, lumisista ja jäisistä työmatkoista, iltakävelyistä metsässä, leikkipaikan seikkailuista, laiskoista päivistä rannoilla ja sateisista vuoristovaelluksista. Kun Tuxer suunnittelee, valmistaa ja kehittää vaatteitaan, ovat aktiiviset perheet ja heidän tarpeensa aina työryhmän mielessä.

Valitettavasti haullasi ei löydy yhtään tuloksia.
Etsitkö mahdollisesti jotakin alta löytyvistä tuotteista?
  • Pikasuodatin:
  • Värit
    Näytä kaikki Piilota
  • Hinta
    Näytä kaikki Piilota
  • Näytetään 60 / 22107 tuotteesta