-25% kevään suosikeista

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Tuxer

Tuotemerkki Tuxer on peräisin 50 -luvun alkupuolelta kun Greiffs niminen yritys perustettiin. Greiffs on yritys, joka suunnittelee, kehittää ja tuottaa urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita kaiken ikäisille ihmisille ja jokaiseen makuun tuotemerkki Tuxerin nimellä.

Tuxerin nimen juuret ulottuvat upealle Hintertuxin -jäätikölle Tyroleniin, Itävaltaan. Ideoita ja inspiraatiota mallistoihin haetaan pitkälti alueen luonnosta ja alueella elävistä ihmisistä. Yrityksen tavoitteena on luoda aktiiviseen vapaa-aikaan soveltuvia vaatteita koko perheelle. Ajatuksena on että Tuxerin tarjoamien tuotteiden tulisi olla kohtuuhintaisia, ilman että valmistuksessa tingittäisiin tuotteiden hyvästä laadusta tai toiminnallisuudesta. Tuxer pitää tuotteidensa hinnat kohtuullisina, jotta kuluttajille jäisi rahaa myös tutkia ja kokea luntoa.

Alussa Tuxer keskittyi pääosin talvi- ja hiihtovaatteiden valmistukseen, mutta nykyään tuotemerkki valmistaa myös kevyempiä, korkealaatuisia sekä toiminnallisia kesävaatteita, kuten paitoja, shortseja, oloasuja ja ohuita takkeja. Tuxer on yli 60 vuotisen urheilualalla toimimisen aikana kerännyt vankan kokemuksen tuotteiden valmistuksesta sekä markkinoiden kysynnän tyydyttämisestä. Nykyään Tuxerin pääkonttori sijaitsee Solnassa, Ruotsissa ja tuotemerkki on edustettuna Ruotsissa, Suomessa, Saksassa, Tanskassa ja Venäjällä.

Aktiiviset perheet leikkivät, urheilevat ja ulkoilevat säästä tai vuodenajasta riippumatta. Jatkuvasti käytettävät vaatteet kuluvat käytössä, mikä asettaa korkea vaatimukset vaatteiden toiminnallisuuteen, ulkonäköön ja muotoiluun. Aktiiviset perheet tarvitsevat vaatteita, jotka kestävät säässä kuin säässä vuoden ympäri. Tuxer valmistaa vaatteita, jotka päällä koko perhe selviytyy vauhdikkaista pulkkaretkistä, kylmistä lomapäivistä laskettelumäessä, lumisista ja jäisistä työmatkoista, iltakävelyistä metsässä, leikkipaikan seikkailuista, laiskoista päivistä rannoilla ja sateisista vuoristovaelluksista. Kun Tuxer suunnittelee, valmistaa ja kehittää vaatteitaan, ovat aktiiviset perheet ja heidän tarpeensa aina työryhmän mielessä.

Tuxer - Näytetään: 1 tuotetta

more news
Löparskor dam 2019

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

Hiekoitushiekka on siivottu pois kaduilta ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa – on aika hommata uudet juoksukengät! Esittelemme naisten uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä.

Muoti & trendit
Elvine

Kevään miesten takkitrendit

Bombertakki, vihreää vai kenties siistiä? Millaiseen takkiin sinä haluat pukeutua tänä keväänä? Listasimme kolme suosituinta trendiä.

Muoti & trendit
Kari Traa

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

Aika poimia ohuemmat takit varastosta. Listasimme kolme trendiä, jotka ovat kuumimpia tänä keväänä. Yhdistä ulkoilu ja muoti!

Muoti & trendit
Test

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

Kevät ja sade ne yhteen sopii. Se tarkoittaa, että joudut miettimään myös lasten kumisaappaita. Keräsimme viidet parhaat kumisaappaat, jotka huolehtivat, että lapset voivat läikytellä jatkossakin.

Muoti & trendit
Intervallpass

Kolme ammattiurheilijoiden treeniä

Kuivat kadut houkuttelevat monia solmimaan juoksukengät jalkoihin. Kaikki eivät pidä pitkään ja pitkälle juoksemisesta. Esittelemme kolme intervallitreeniä, jotka sopivat pitkän matkan juoksun ohelle.

Urheilu & treeni
Huvudvärk

Tämän vuoksi voit kärsiä päänsärystä treenatessa

Sattuuko päähän treenatessa? Saattaa olla, että kärsit rasituspäänsärystä. Älä huolehdi, se ei ole vaarallista ja sitä voi ehkäistä.

Seikkailu & hyvinvointi
Högintensiv träning

Näin maksimoit intensiivisen treenisi hyödyt

Intensiivinen treeni on haastavaa ja siitä saa myös paljon erilaisia hyötyjä. Mutta miten maksimoit todella treenisi hyödyt? Kysyimme asiaa Personal Trainer Pischa Strindstedtiltä.

Urheilu & treeni
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

Kaikki, mitä sesongin arkityyliin tarvitset, on heleät pastellisävyt ja erilaisten materiaalien sekoitus. Keräsimme kahdeksan kevään suosikkia.

Muoti & trendit
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongin selviytymispaketti miehille

Mitä tarvitset kaikkien aikojen parhaaseen kevääseen? Poimimme kaikista tarpeellisimmat varusteet alkukesän rientoihin.

Muoti & trendit
Sara Hoy

Joogaa selkäkipu pois

Jooga on täydellinen tapa vähentää stressiä. Mutta tiesitkö, että se voi vähentää myös selän kiputiloja?

Seikkailu & hyvinvointi
TESTBILD

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

Kuinka kyykynkestäviä muotimerkkien treenivaatteet oikein ovat? Treeniprofiili Sara Wiss testasi kolme nättiä asua selvittääkseen, kuinka ne selviytyvät hikitreenistä.

Muoti & trendit
Wyte

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

Lämpimät päivät lähestyvät ja pian on aika heittää talviturkki. Kurkistimme vuoden 2019 uima-asutrendeihin.

Muoti & trendit
Camelbak

Minkä vesipullon valitsen?

BPA-vapaa, lasista tehty vai kenties teräksinen – vesipulloja on monia ja oikean mallin löytäminen ei aina ole helppoa. Me autamme sinua löytämään täydellisen mallin.

Urheilu & treeni
Nike Free

Nike Free tekee juoksuaskeleistasi joustavammat

Jos olet tutustunut Nike Free -juoksukenkiin, tiedät, että ne sopivat luonnollista, paljasjalkakenkä-kokemusta kaipaaville. Tutustu heidän uusiin juoksukenkiinsä, jotka ovat joustavammat kuin koskaan.

Muoti & trendit
Cykelbyxor

TESTI! Pyöräilyshortsit naisille ja miehille

Pehmustetut pyöräilyshortsit ovat yksi tärkeimmistä investoinneista, mitä pyöräilyharrastukseesi tulee. Testasimme sesongin parhaat mallit.

Muoti & trendit