Jopa -50% tuhansista tuotteista!

Skechers - Näytetään: 37 tuotetta

Skechers

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Skechers

Skechers on amerikkalainen kenkiä valmistava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachillä, Kaliforniassa. Robert Greenberg ja hänen poikansa, Mickael, perustivat Skechersin vuonna 1992, josta on sittemmin tullut yksi johtavimmista kenkäteollisuuden tuotemerkeistä. Skechers valmistaa kenkiä kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin liikuntahetkiinkin. Yritys suunnittelee, kehittää ja valmistaa kenkiä muotitietoisille miehille, naisille ja lapsille. Skechersin tuotevalikoima sisältää yli 3000 erilaista mallia, jotka täyttävät kuluttajien tarpeet sukupuolesta ja asuinalueesta riippumatta.

Vuosien mittaan Skecher on kehittynyt vahvaksi ja luotettavaksi tuotemerkiksi. Skecherin mielestä tuotemerkin menestyminen riippuu työntekijöistä, korkeasta laadusta, monipuolisesta tuotevelikoimasta, kotimaisista sekä kansainvälisistä jakelukanavista ja kohdennetusta, eri kanaviin suunnatusta markkinoinnista.
Status on tärkeä asia tuotemerkille, joten käyttämällä tunnettuja henkilöitä mainonnassaan, yritys on onnistunut ylläpitämään trendikkään ja elegantin tuotemerkin statuksen. Tunnettuja henkilöitä, jotka ovat käyttävät Skechersin tuotteita ovat mm. Brandy, Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashlee Simpson, Carrie Underwood ja David Cook.

Skechers tarjoaa kenkiä kahdessa eri kategoriassa; lifestyle ja suoriutuminen. Lifestyle -mallisto pitää sisällään Skechersin BOBS -hyväntekeväisyyslinjan ja suoriutumismallisto löytyy kenkämallit, kuten, Skechers GOrun, Skechers GOwalk ja Skechers GObionic. Yrityksen maailmanlaajuinen toiminta kasvaa nopeasti, mistä kiitos fitness- ja lastenvaatteiden, laukkujen, kellojen, aurinkolasien jne. lisenssitoiminnalle.

Kansainvälisesti Skechers myy tuotteitaan tytäryhtiöidensä kautta tavarataloissa ja erikoisliikkeissä mm. Kanadassa, Isossa-Britaniassa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Espanjassa, Portugalissa, Italiassa, Sveitsissä, Itävallassa, Benelux -maissa, Brasiliassa, Chilessa, Japanissa, Kiinassa ja Thaimaassa. Skechersillä on myös laaja verkosto kansainvälisiä jakelijoita, jotka myyvät yrtityksen tuotteita yli 120 maassa ja yli 650 Skechersin myymälöissä ympäri maailmaa.

Jos etsit siistejä juoksukenkiä tai mukavia kenkiä arkeen, on Skechers juuri oikea tuotemerkki sinulle!

more news
Christmas food

3 vinkkiä ympäristöystävällisempään joulupöytään

Haluatko huomioida ympäristön tänä jouluna? Tässä muutama yksinkertainen vinkki joulupöytään.

Ravinto & reseptit
FI_Header.png

Testissä talven parhaat lasketttelulasit

Tuntuuko oikeiden laskettelulasien löytäminen haastavalta? Anna meidän auttaa. Laitoimme testiryhmämme testaamaan talven kuumimmat mallit.

Muoti & trendit
Hanna Olvenmark

Opi elämään säästeliäämmin

Hanna Olvenmark vetää omaa Portionen under tian (Annos alle eurolla) -sivustoa sekä Instagram-sivua. Hän jakaa vinkkejä ilmastoystävällisistä ja edullisista resepteistä. Nyt tulossa on kirja.

Ravinto & reseptit
Organotex_1.jpg

Näin kyllästät kuorivaatteesi

Voit pestä sekä spreijata kuorivaatteesi kyllästeellä, joka on ympäristöystävällinen. Me neuvomme askel askeleelta, miten sen teet.

Muoti & trendit
Nackmassage

Yksinkertainen hieronta jännittyneelle niskalle

Se lisää verenkiertoa ja saa sinut rentoutumaan– nämä kolme helppoa hierontaliikettä auttavat sinua, joka kärsit jännittyneestä niskasta. On aika vaatia kumppaniltasi hierontaa.

Seikkailu & hyvinvointi
OrganoTex_2018

Tämän vuoksi sinun kannattaa valita ympäristöystävällinen kylläste

Kuorivaatteesi kestävät pidempään, kun kyllästät ne uudelleen. On kuitenkin tärkeää tehdä se ympäristöystävällisesti. Esittelemme kyllästämistavan, joka ei rasita luontoa.

Muoti & trendit
FI-HEADER.jpg

Testissä: miesten lasketteluvaatteet

Laskettelukausi kolkuttelee nurkan takana. Pyysimme miespuolisia testaajiamme arvioimaan sesongin parhaat takit ja housut.

Muoti & trendit
Julklappstips honom

11 joululahjavinkkiä miehille

Etkö tiedä, mitä poikaystäväsi, veljesi tai ystäväsi toivoisi joululahjaksi? Ei hätää. Esittelemme 11 potentiaalista joululahjatoivetta miehille.

Muoti & trendit
FI-HEADER.jpg

Testissä naisten parhaat lasketteluvaatteet

Oletko epävarma, millaisiin lasketteluvaatteisiin sijoittaisit tänä talvena? Testiryhmämme auttaa sinua löytämään sesongin parhaat laskettelutakit- ja housut!

Muoti & trendit
FI_header.jpg

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

Fleecepusero on täydellinen välikerroksen vaate. Testasimme naisten parhaat mallit suurimmilta tuotemerkeiltämme.

Muoti & trendit
iStock-859522432_coffee.jpg

Oletko väsynyt talveen, mutta rakastat kahvia? Ota nappucino!

Tähän aikaan vuodesta iltapäivän väsymys vaivaa, mutta älä vaivu epätoivoon. Me neuvomme, kuinka saat energiatasosi kohdilleen tavallisen kahvin avulla.

Seikkailu & hyvinvointi
Calvin klein_tröja.jpg

6 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

Antamisen ilo on paras ilo, mutta joskus on kivaa hommata jotakin myös itselle. Tässä kymmenen lahjaideaa, jotka hankkia itselle.

Muoti & trendit
plantbasedbythess.png

Vietä vihreämpää adventtia

Mikäli haluat nauttia joulun odotuksesta hieman ympäristöystävällisemmin, lue nämä Therese Elgquistin vinkit.

Ravinto & reseptit
FI-Header.jpg

Testin parhaat oloasut

Takan edessä mökillä, matkalla salille ja sieltä kotiin tai sohvalla kaakaokupin ääressä. Testasimme kuusi parasta naisten oloasua.

Muoti & trendit
Peak_JR_Frost

15 lämmintä suosikkia lapsille

Talven pakkaset ovat pian täällä ja lapset tarvitsevat lämpimien kenkien kaveriksi lämpimät päällysvaatteet. Tässä tulevat lämpimät lasten suosikkimme kolmesta eri hintakategoriasta.

Muoti & trendit