Kevättä ilmassa! -20% uutuuksista

Skechers - Näytetään: 65 tuotetta

Skechers

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Skechers

Skechers on amerikkalainen kenkiä valmistava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachillä, Kaliforniassa. Robert Greenberg ja hänen poikansa, Mickael, perustivat Skechersin vuonna 1992, josta on sittemmin tullut yksi johtavimmista kenkäteollisuuden tuotemerkeistä. Skechers valmistaa kenkiä kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin liikuntahetkiinkin. Yritys suunnittelee, kehittää ja valmistaa kenkiä muotitietoisille miehille, naisille ja lapsille. Skechersin tuotevalikoima sisältää yli 3000 erilaista mallia, jotka täyttävät kuluttajien tarpeet sukupuolesta ja asuinalueesta riippumatta.

Vuosien mittaan Skecher on kehittynyt vahvaksi ja luotettavaksi tuotemerkiksi. Skecherin mielestä tuotemerkin menestyminen riippuu työntekijöistä, korkeasta laadusta, monipuolisesta tuotevelikoimasta, kotimaisista sekä kansainvälisistä jakelukanavista ja kohdennetusta, eri kanaviin suunnatusta markkinoinnista.
Status on tärkeä asia tuotemerkille, joten käyttämällä tunnettuja henkilöitä mainonnassaan, yritys on onnistunut ylläpitämään trendikkään ja elegantin tuotemerkin statuksen. Tunnettuja henkilöitä, jotka ovat käyttävät Skechersin tuotteita ovat mm. Brandy, Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashlee Simpson, Carrie Underwood ja David Cook.

Skechers tarjoaa kenkiä kahdessa eri kategoriassa; lifestyle ja suoriutuminen. Lifestyle -mallisto pitää sisällään Skechersin BOBS -hyväntekeväisyyslinjan ja suoriutumismallisto löytyy kenkämallit, kuten, Skechers GOrun, Skechers GOwalk ja Skechers GObionic. Yrityksen maailmanlaajuinen toiminta kasvaa nopeasti, mistä kiitos fitness- ja lastenvaatteiden, laukkujen, kellojen, aurinkolasien jne. lisenssitoiminnalle.

Kansainvälisesti Skechers myy tuotteitaan tytäryhtiöidensä kautta tavarataloissa ja erikoisliikkeissä mm. Kanadassa, Isossa-Britaniassa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Espanjassa, Portugalissa, Italiassa, Sveitsissä, Itävallassa, Benelux -maissa, Brasiliassa, Chilessa, Japanissa, Kiinassa ja Thaimaassa. Skechersillä on myös laaja verkosto kansainvälisiä jakelijoita, jotka myyvät yrtityksen tuotteita yli 120 maassa ja yli 650 Skechersin myymälöissä ympäri maailmaa.

Jos etsit siistejä juoksukenkiä tai mukavia kenkiä arkeen, on Skechers juuri oikea tuotemerkki sinulle!

more news
Jackor test

Testin parhaat! 11 ohuttaa untuvatakkia

Kun lämpötila lähestyy nollaa, on aika vaihtaa päälle ohut untuvatakki. Tai miksipä et investoisi uuteen? Esittelemme 11 suosikkiamme naisille ja miehille.

Muoti & trendit
Header-ultraboost.jpg

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

Tiukka istuvuus ja lisää energiaa joka askeleella  – muun muassa näistä ominaisuuksista tunnistat uudet, hehkutetut Adidaksen juoksukengät. Lue, mitä mieltä testaajamme ovat UltraBoost 19 -kengistä.

Muoti & trendit
Vasaloppet

Viime hetken vinkit hiihtokilpailuun

Onnistunut hiihtokisakokemus on pienistä yksityiskohdista kiinni. Tässä tulevat viime hetken vinkit vaikkapa ensi viikonloppuna kisattavaan Finlandia-hiihtoon.

Urheilu & treeni
Seamlesstights

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

Tee seuraavasta treenistäsi entistä parempi ja pukeudu pehmeisiin, joustaviin ja saumattomiin treenitrikoisiin. Testasimme sesongin suosikit.

Muoti & trendit
Miniband

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

Kuminauhalla treenaaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa. Personal Trainerimme selittää vastusten eron.

Muoti & trendit
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

Oletko epävarma, millaiset urheiluliivit sopivat juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu oppaaseemme.

Muoti & trendit
Hoftlyft.jpg

Näin teet lantion ojennuksen oikein

Lantion kohotus on yksi tavallisimmista liikkeistä lantion ja takapuolen vahvistamiseen. Mutta teetkö liikkeen oikein? Lue ja tarkista!

Urheilu & treeni
Sfinx.png

3 jinjooga-asentoa konttorirotalle

Vietätkö suurimman osan päivästä tietokoneen ääressä istuen? Sattuuko niskaan ja selkään? Pehmennä kehoasi näillä kolmella jooga-asennolla.

Seikkailu & hyvinvointi
13090412_O_1.jpg

Pehmennä kroppaa yinjoogalla

Yinjoogassa joka asennossa vietetään useita minuutteja. Tylsää, osa ajattelee. Fantastista kropalle, sanoo joogaohjaaja Johanna Wickström, joka on kirjoittanut yinjoogasta kirjan.

Seikkailu & hyvinvointi
Längdskidåkning

5 tekniikkavinkkiä ennen hiihtokisaa

Tasapaino, ojennetut kädet ja ylpeä ryhti ovat keskiössä, mitä maastohiihtotekniikkaan tulee. Esittelemme asiantuntijan viisi vinkkiä, jotka tuovat lisää vauhtia ja mukavampia lenkkejä.

Urheilu & treeni
Längdskidåkning

Näin treenaat ja syöt ennen Finlandia-hiihtoa

Muutaman viikon päästä on jälleen aika pukea maastosukset jalkaan ja suunnata Lahteen. Finlandia-hiihto tarkoittaa, että on aika ottaa seuraava vaihde. Ammattivalmentajan neuvoilla pääset parhaaseen tulokseen.

Urheilu & treeni
svea_sneakers.jpg

12 punaista löytöä ystävänpäivään

Feel the love! Punainen ei ole vain nätti väri, se on myös rakkauden väri. Klikkaa kotiin nämä ruusunpunaiset suosikit tai yllätä läheisesi jollakin hienolla lahjalla.

Muoti & trendit
Charlotte Kalla

Charlotte Kallan parhaat vinkit maastohiihtoon

Kylmät sormet, huono tekniikka ja ongelmia varusteiden kanssa? Vie maastohiihtotreenisi uudelle tasolle ja napppaa nämä Charlotte Kallan parhaat vinkit.

Urheilu & treeni
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

Jos sinä ja perheesi suuntaatte Etelän lämpöön hiihtolomalla, on meillä vain yksi vinkki: nauttikaa! Ja älkää unohtako pakata mukaan näitä kahdeksaa tarpeellista hankintaa.

Muoti & trendit
JR BLACKBURN

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

Hiihtoloma on pian täällä! Oletko suuntaamassa lasten kanssa laskettelemaan? Kokosimme listan kaikesta, mitä mukaan tarvitset.

Muoti & trendit