-25% kevään suosikeista

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Skechers

Skechers on amerikkalainen kenkiä valmistava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachillä, Kaliforniassa. Robert Greenberg ja hänen poikansa, Mickael, perustivat Skechersin vuonna 1992, josta on sittemmin tullut yksi johtavimmista kenkäteollisuuden tuotemerkeistä. Skechers valmistaa kenkiä kaikkiin tilanteisiin, niin arkeen kuin liikuntahetkiinkin. Yritys suunnittelee, kehittää ja valmistaa kenkiä muotitietoisille miehille, naisille ja lapsille. Skechersin tuotevalikoima sisältää yli 3000 erilaista mallia, jotka täyttävät kuluttajien tarpeet sukupuolesta ja asuinalueesta riippumatta.

Vuosien mittaan Skecher on kehittynyt vahvaksi ja luotettavaksi tuotemerkiksi. Skecherin mielestä tuotemerkin menestyminen riippuu työntekijöistä, korkeasta laadusta, monipuolisesta tuotevelikoimasta, kotimaisista sekä kansainvälisistä jakelukanavista ja kohdennetusta, eri kanaviin suunnatusta markkinoinnista.
Status on tärkeä asia tuotemerkille, joten käyttämällä tunnettuja henkilöitä mainonnassaan, yritys on onnistunut ylläpitämään trendikkään ja elegantin tuotemerkin statuksen. Tunnettuja henkilöitä, jotka ovat käyttävät Skechersin tuotteita ovat mm. Brandy, Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashlee Simpson, Carrie Underwood ja David Cook.

Skechers tarjoaa kenkiä kahdessa eri kategoriassa; lifestyle ja suoriutuminen. Lifestyle -mallisto pitää sisällään Skechersin BOBS -hyväntekeväisyyslinjan ja suoriutumismallisto löytyy kenkämallit, kuten, Skechers GOrun, Skechers GOwalk ja Skechers GObionic. Yrityksen maailmanlaajuinen toiminta kasvaa nopeasti, mistä kiitos fitness- ja lastenvaatteiden, laukkujen, kellojen, aurinkolasien jne. lisenssitoiminnalle.

Kansainvälisesti Skechers myy tuotteitaan tytäryhtiöidensä kautta tavarataloissa ja erikoisliikkeissä mm. Kanadassa, Isossa-Britaniassa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Espanjassa, Portugalissa, Italiassa, Sveitsissä, Itävallassa, Benelux -maissa, Brasiliassa, Chilessa, Japanissa, Kiinassa ja Thaimaassa. Skechersillä on myös laaja verkosto kansainvälisiä jakelijoita, jotka myyvät yrtityksen tuotteita yli 120 maassa ja yli 650 Skechersin myymälöissä ympäri maailmaa.

Jos etsit siistejä juoksukenkiä tai mukavia kenkiä arkeen, on Skechers juuri oikea tuotemerkki sinulle!

Skechers - Näytetään: 76 tuotetta

more news
Löparskor dam 2019

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

Hiekoitushiekka on siivottu pois kaduilta ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa – on aika hommata uudet juoksukengät! Esittelemme naisten uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä.

Muoti & trendit
Elvine

Kevään miesten takkitrendit

Bombertakki, vihreää vai kenties siistiä? Millaiseen takkiin sinä haluat pukeutua tänä keväänä? Listasimme kolme suosituinta trendiä.

Muoti & trendit
Kari Traa

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

Aika poimia ohuemmat takit varastosta. Listasimme kolme trendiä, jotka ovat kuumimpia tänä keväänä. Yhdistä ulkoilu ja muoti!

Muoti & trendit
Test

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

Kevät ja sade ne yhteen sopii. Se tarkoittaa, että joudut miettimään myös lasten kumisaappaita. Keräsimme viidet parhaat kumisaappaat, jotka huolehtivat, että lapset voivat läikytellä jatkossakin.

Muoti & trendit
Intervallpass

Kolme ammattiurheilijoiden treeniä

Kuivat kadut houkuttelevat monia solmimaan juoksukengät jalkoihin. Kaikki eivät pidä pitkään ja pitkälle juoksemisesta. Esittelemme kolme intervallitreeniä, jotka sopivat pitkän matkan juoksun ohelle.

Urheilu & treeni
Huvudvärk

Tämän vuoksi voit kärsiä päänsärystä treenatessa

Sattuuko päähän treenatessa? Saattaa olla, että kärsit rasituspäänsärystä. Älä huolehdi, se ei ole vaarallista ja sitä voi ehkäistä.

Seikkailu & hyvinvointi
Högintensiv träning

Näin maksimoit intensiivisen treenisi hyödyt

Intensiivinen treeni on haastavaa ja siitä saa myös paljon erilaisia hyötyjä. Mutta miten maksimoit todella treenisi hyödyt? Kysyimme asiaa Personal Trainer Pischa Strindstedtiltä.

Urheilu & treeni
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

Kaikki, mitä sesongin arkityyliin tarvitset, on heleät pastellisävyt ja erilaisten materiaalien sekoitus. Keräsimme kahdeksan kevään suosikkia.

Muoti & trendit
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongin selviytymispaketti miehille

Mitä tarvitset kaikkien aikojen parhaaseen kevääseen? Poimimme kaikista tarpeellisimmat varusteet alkukesän rientoihin.

Muoti & trendit
Sara Hoy

Joogaa selkäkipu pois

Jooga on täydellinen tapa vähentää stressiä. Mutta tiesitkö, että se voi vähentää myös selän kiputiloja?

Seikkailu & hyvinvointi
TESTBILD

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

Kuinka kyykynkestäviä muotimerkkien treenivaatteet oikein ovat? Treeniprofiili Sara Wiss testasi kolme nättiä asua selvittääkseen, kuinka ne selviytyvät hikitreenistä.

Muoti & trendit
Wyte

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

Lämpimät päivät lähestyvät ja pian on aika heittää talviturkki. Kurkistimme vuoden 2019 uima-asutrendeihin.

Muoti & trendit
Camelbak

Minkä vesipullon valitsen?

BPA-vapaa, lasista tehty vai kenties teräksinen – vesipulloja on monia ja oikean mallin löytäminen ei aina ole helppoa. Me autamme sinua löytämään täydellisen mallin.

Urheilu & treeni
Nike Free

Nike Free tekee juoksuaskeleistasi joustavammat

Jos olet tutustunut Nike Free -juoksukenkiin, tiedät, että ne sopivat luonnollista, paljasjalkakenkä-kokemusta kaipaaville. Tutustu heidän uusiin juoksukenkiinsä, jotka ovat joustavammat kuin koskaan.

Muoti & trendit
Cykelbyxor

TESTI! Pyöräilyshortsit naisille ja miehille

Pehmustetut pyöräilyshortsit ovat yksi tärkeimmistä investoinneista, mitä pyöräilyharrastukseesi tulee. Testasimme sesongin parhaat mallit.

Muoti & trendit