0 : : 0 : : 0 -Nike, Adidas, UA, Asics, Puma ym. -25%>

Sebago - Juuri nyt: 1 mallia varastossa

Sebago

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Sebago

Ilman, suolaveden, seikkailuiden ja auringon avulla Sebago on lanseerannut kenkiä ja vaatteita jo vuodesta 1946 lähtien. Tuotemerkin mallistot on aina suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin sekä merelle sopiviksi ja muotoilu sekä toiminta ovat aina saaneet inspiraatiota yrityksen satamajuurista, Uuden-Englannin alueelta USA:sta. Sebago kuuluu Trendmark AB -konserniin, joka Sebagon lisäksi edustaa ja markkinoi markkinoiden johtavia yrityksiä, kuten Mustoa, Allen Edmondsia, NZA:ta ja Gildania. Trendmarkin pääkonttori sijaitsee Billdalissa, Ruotsissa.


Sebago edustaa klassista muotoilua, johon samanaikaisesti yhdistyy uusin teknologia. Käsinommellut Sebago Docksides -purjehduskengät sekä niin kutsutut Classic beefroll Penny loafers -kengät eivät ole muuttuneet sen jälkeen kun ne lanseerattiin ensimmäisen kerran. 60-luvulla Sabagon tunnettavuus levisi ympäri maailmaa, kun Fransisco Gaudier osti parin loafereita Sveitsistä ja tuli niistä niin iloiseksi, että hän halusi saada lisenssin kenkien myyntiin ja jakeluun ympäri Eurooppaa.


Muutamia Sebagon eniten myytyjä tuotteita ovat mm. klassiset Docksides - ja breefroll Penny loafers -kengät sekä uudet Otisfield Jacket, SB46 Jacket ja Kingfield Jacket -takit.

Sabagolla on kolme eri vaatemallistoa:

Marine Performance -mallisto koostuu kulutusta kestävistä, vahvoista ja vedenpitävistä vaatteista, jotka on valmistettu huipputeknisistä materiaaleista ja suunniteltu erityisesti aktiivisille ihmisille, jotka viettävät aikaa veden lähettyvillä.

Casual Marine on mallisto, joka on suunniteltu tarkalla kädellä ja jossa on otettu yksityiskohdat huomioon. Mallistosta löytyy ajattomia, mutta ja tyylikkäitä casual -vaatteita monissa väreissä.

Premium Classics -mallistossa nykyaika ja teknologia kohtaavat menneisyyden käsinommelluissa ja laadukkaista nahkamateriaaleista valmistetuissa tuotteissa. Tämän malliston tuotteet tunnistetaan erehtymättömästä Sebogan hyvästä laadusta.


Säilyttämällä alkuperäisiä mallejaan ja klassisen tyylinsä, Sebago on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa erittäin hyvin purjehdusmarkkinoilla ja nykyään Sebago on ylpeä sponsori monille purjehdusjoukkueille ja -kilpailuille.

more news
väska

Sopiva laukku viikonloppulomalle

Oikeanlainen laukku viikonloppulomalla on kätevä. Lue ekspertin vinkit ihanteellisen laukun löytämiseen.

Seikkailu & hyvinvointi
Synliga muskler

Näin saat lihaksesi näkyviin

Kaipaatko silminnähtäviä tuloksia treenistä? Yksi Ruotsin suurimmista CrossFit-urheilijoista antaa parhaat vinkkinsä lihasten näkyvyyteen.

Urheilu & treeni
Handgående

Askel askeleelta – näin opit kävelemään käsillä

Kaduttaako, että et jatkanut voimistelua teinivuosien jälkeen? Ei hätää! CrossFit-tähti Helena Falk opettaa sinua kävelemään käsillä askel askeleelta.

Urheilu & treeni
löpning styrka

Voimaharjoittelu tuo puhtia juoksuun

Kilometrit jaloissa ei tee hyvää juoksijaa. Se vaatii myös voimaa. Tässä ekspertin vinkit, miten yhdistät voimaharjoittelun juoksuun.

Urheilu & treeni
En om dagen shot.png

Shotteja aamiaiseksi? Kyllä, kiitos!

Tämä juoma takaa päänsäryttömän huomisen. Päinvastoin, se tehostaa vastustuskykyä ja tuo energiaa.

Ravinto & reseptit
mud cake

Hyvää ja gluteenitonta – kaksi makeaa reseptiä

Kuka kieltäytyy hunajapaahdetuista persikoista tai mutakakusta kinuskikastikkeella? Emme me ainakaan. Näissä resepteissä on käytetty (melkein) vain terveellisiä raaka-aineita.

Ravinto & reseptit
löparskor

Naisten ja miesten juoksukenkien erot

Oletko koskaan ajatellut, että miesten ja naisten juoksukengissä on eroavaisuuksia? Ekspertti selventää, miten ne eroavat.

Muoti & trendit
squats pischa strindstedt

Viisi uutta ja hikistä kyykkyä

Oletko kyllästynyt tavallisiin kyykkyihin? Vuoden PT Pischa Strindstedt näyttää viisi uutta versiota kyykyistä, jotka todella polttavat pakaroissa.

Urheilu & treeni
FI-header.jpg

Syksyn 2017 suuri urheiluliivitesti

Urheiluliivit eivät sanonnan mukaan vietä syntymäpäiviä. Onko tarpeellinen tuki kuitenkin ruvennut haihtumaan urheiluliiveistäsi? Kurkkaa tässä tapauksessa meidän 14 uutuusliivien testiä täältä.

Muoti & trendit
Kost

Vältä perhekaaos ruokapöydässä

Ruotsalainen superlapsenvahti Anna-Karin Wyndhamn tietää, miten saat lapsesi ruokailutottumukset toimimaan – vältä nämä tappelut ja tee ruoan kanssa näin!

Ravinto & reseptit
Massage

Video: Hieronta niskalle ja selälle

Hieronta pitkän työpäivän jälkeen, eikö se kuulosta hyvältä? Vinkkaa kumppanillesi, paina play-näppäintä ja seuraa videon ohjeita!

Seikkailu & hyvinvointi
FI-header.jpg

Testin parhaat sadetakit

Onko hakusessa uusi sadetakki? Tässä testin parhaat PU-takit.

Muoti & trendit
bridgeblandning.png

Viikonlopun herkut blogista Food pharmacy

Onko mitään parempaa kuin punaviinilasillinen, suolaiset herkut ja karkki viikonlopun kunniaksi? Food Pharmacy tarjoaa terveellisemmät vaihtoehdot ykkösherkuista.

Ravinto & reseptit
ramen_mat_myt_vetenskap

Taatusti terveellinen syyslounas

Ramen ja pizza voivat olla kaksi herkullisinta olemassa olevaa ruokalajia. Tässä terveellisemmät vaihtoehdot näistä herkuista, jotka lääkäri on kehitellyt.

Ravinto & reseptit
matmyter

7 totuutta ja tarua ruoasta & terveystä

Onko kookosöljy terveellistä? Onko lightlimu vaarallista? Voiko kahvi olla hyväksi terveydelle? Lääkäri Frida Duell selventää seitsemän väitettä ruoasta ja terveydestä.

Ravinto & reseptit