MAKSUTON PALAUTUS & MAKSUTON TOIMITUS YLI 29,90€ TILAUKSIIN30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa maaliskuun alussa
0 : : 0 : : 0 Hemmottele itseäsi!Nyt -25% alennuksella

Saucony

112 tuotetta

Saucony

Sauconyn historiaa: Aitoa juoksemista jo vuodesta 1898

Vuonna 1898 perustetun Sauconyn juuret juontavat Saucony Creek -joen penkoille Kutztowniin, Pennsylvaniaan. Saucony on vanha intiaaninimi, joka tarkoittaa nopeasti virtaavaa jokea. Vuonna1906 Saucony Shoe Manufacturing Company rakensi ensimmäisen oman tehtaansa joen varrelle, kaksikerroksinen tiilirakennus oli ensimmäinen askel matkalla maailman johtavaksi juoksukenkävalmistajaksi. Logon inspiraatiokin saatiin tehtaan vierestä kulkevasta joesta. Taipunut merkki symbolisoi jatkuvaa veden virtausta joessa.

Nykyään voit tunnistaa yrityksen juuret Sauconyn logossa, joka muodostuu päättymätöntä veden virtausta kuvaavasta siluetista, sekä kolmesta pisteestä, jotka kuvaavat joen kallioista uomaa.

Vuonna 1910 yritys tuotti päivittäin 800 pari kenkiä ja oli erikoistunut toiminnallisten kenkien valmistamiseen aikuisille ja lapsille. Samanaikaisesti Charles Riverissä Cambridgessa, Massachusettsissa, venäläinen maahanmuuttaja Abraham Hyde oli avannut kilpailevan kenkäkaupan, joka valmisti ja myi kenkiä, jotka oli valmistettu mattojen jämistä. Vuonna 1940 Hyden kenkävalikoima kasvoi kattamaan baseballin, keilailun ja luistelun. Toisessa maailmansodassa yritys valmisti armeijalle kenkiä ja sai merkittävän tunnustuksen, Army-Navy E Awardinpoikkeuksellisen hyvästä työstä sodan aikama. Kenkiä testattiin ja kokeiltiin jo tuolloin, ja useat tunnustukset hyvästä testimenestyksestä saivat alkunsa, kutenEditor’s Choice tai Testivoittaja. 1960-luvulla merkki valittiin toimittamaan kengät NASAN astronauteille, muun muassa ensimmäisille amerikkalaisille avaruudessa. Nuo kengät ovat edelleen merkkinä osaamisesta ja yrittäjyyshengestä yrityksen pääkonttorissa Bostonissa. Vuonna 1968 Hyde osti Saucony Shoe Manufacturing Companyn Kutztownista ja hyökkäsi juoksukenkämarkkinoille.

Sauconyn juoksukengät tunnettiin pienessä piirissä juoksijoiden merkkinä aina vuoteen 1977 saakka, jolloin yrityksen valmistamat juoksukengät saivat amerikkalaisen lehden testissä palkinnon "Paras laatu". Testin tuoma julkisuus nosti Sauconyn juoksukengät kaiken kansan tietoisuuteen ja siitä lähtien kengät on tunnettu korkealaatuisina, suorituskykyisinä ja kestävinä. 1980-luvun alku oli yritykselle käänteentekevä. Vuonna 1980 esiteltiin Trainer 80, joka oli aikansa ensimmäinen juoksukenkä mokkalestillä, joka oli ommeltu yhteen kankaan kanssa. Vuonna 1981 Saucony esitteli Jazz -mallin, teknisimmän kenkänsä siihen asti, ja jonka kautta yrityksen osaaminen istuvien ja hyvin vaimennettujen kenkien valmistamisessa tuli tunnetuksi. Jazz - malli on yksi kaikkien aikojen suosituimmista Sauconyn kenkämalleista ja johtava malli Saucony Originals -tuoteperhessä. Sittemmin Sauconyn matka on jatkunut keskittyen juoksukenkien valmistamiseen, tuotekehitykseen, varusteluun ja erilaisiin materiaaleihin, jotka ovat olleet vaikuttamassa koko juoksukenkämarkkinaan.

Eliitin merkki

Vuonna1982 Saucony esiteltiin ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa entisen huippujuoksija ja merkkiä maahantuovan Gerisalen toimitusjohtaja Heinz Gehrigin toimesta. Yhteistyössä vuoden 1982 Tukholman Maratonin kanssa Saucony esiteltiin Pohjoismaisille juoksijoille huippuluokan vaihtoehtona juoksukengäksi. Ruotsi oli ensimmäinen maa Amerikan jälkeen, jossa Saucony -kengät esiteltiin. Saucony sai lentävän lähdön, sillä Gerisale markkinoi kenkiä samanaikaisesti SUB#4 -juoksuvaatteiden kanssa, jotka olivat aikansa suosituimmat ja niitä käyttivät muun muassa Ruotsin yleisurheilumaajoukkue 8 vuoden ajan. Esitellyt mallit olivat Jazz, Dixon Trainer ja Freedom Trainer. Kiinnostus pääsemisestä uusille markkinoille Bostonista oli suurta ja vastaanotto oli fantastinen. Merkki esiteltiin Norjassa v. 1986, Tanskassa v. 1992 ja 2000-luvun alussa Suomessa. Nykyään Sauconyn kenkiä myydään yli 80 maassa ja se on yksi nopeimmin kasvavia kenkämerkkejä alallaan.

Juoksu on muuttanut muotoaan viimeisinä vuosikymmeninä: todella kilpailuhenkisestä tekemisestä enemmän elämäntapa- ja harrastusmuotoiseksi. Laadukkaiden ja täydellisten juoksukenkien tarve ei kuitenkaan ole kadonnut minnekään, päinvastoin. Saucony on ollut vuosien ajan etulinjassa kehittämässä juoksukenkiä, joka on taannut sen, että useat juoksuammattilaiset ovat valinneet Sauconyn merkikseen. Vuosien varrella Sauconyn tiimissä ovat juosseet niin kansainväliset, kuin pohjoismaisetkin juoksutähdet. Ensimmäinen iso nimi oli Rod Dixon, vuoden 1983 New Yorkin Maratonin voittaja, dramaattisessa kilpailussa, jossa Dixon juoksi Geoff Smithin kiinni 41,8 kilometrin kohdalla ja voitti sen jälkeen 9 sekunnilla. Sittemmin Team Sauconya ovat edustaneet muun muassa Lidingöloppetin voittaja Oyving Dahl, moninkertainen Ruotsin mestari ja useiden Ruotsin ennätysten haltija 800 metrillä Martin Enholm, moninkertainen Ruotsin mestari pitkillä matkoilla Åke "Biten" Eriksson, Erik Sjöqvist ja Annelie Söderström. Viime vuosina talliin ovat kuuluneet muun muassa Andreas Bube (EM-hopeaa 800m), Mårten Boström (Suunnistuksen MM-kulta) ja Louise Nilsson, Klara Bodinson, Staffan Ek ja Daniel Lundgren joka kilpailee sinikeltaisissa väreissä isoilla areenoilla.

Sen jälkeen kun Greg Welch (1994) ja Heather Fuhr (1997) voittivat maailmanmestaruuden IRONMAN -kilpailuissa Konassa, Hawaijilla, Sauconysta tuli suosittu merkki myös Triathlon -kilpailijoiden keskuudessa. Se johti muun muassa Ruotsin Triathlon -maajoukkueen sponsorointiin vuosina 1998-2002 ja edelleen tänä päivänä Ruotsin parhaat triathlonistit, kuten Jonas Djurback, Camilla Lindholm (Paras ruotsalainen IRONMAN Kalmarissa), Åsa Lundström (Paras ruotsalainen IRONMAN Hawaijissa), Lennart Moberg (Voittaja ÖtillÖ 2014) ja Emma Graaf ovat osa Sauconyn tiimiä.

Innovaatiot

Saucony on aina ollut synonyymi korkeateknologisille kengille ja niiden kehitykselle. Pohjana on aina ollut kengän istuvuuden ja iskunvaimennuksen kehittäminen. Vuonna 1990 lanseerattiin GRID-järjestelmä koko Sauconyn valikoimaan. Tämä iskunvaimennus-teknologia, joka muodostui verkkomaisesta (grid), hieman tennismailaa muistuttavasta välipohjasta, voitti useita kansainvälisiä tunnustuksia. GRID -teknologiaa on sittemmin kehitetty eteenpäin ProGrid 2007 -versioon ja PWRGRID+ 2014 -versioon. Kaiken pohjalla on vaahto, joka on edelleen Sauconyn kenkien yksi tärkeimmistä osista, joka takaa liike-energian jakautumisen, jäykkyyttä ja kestävyyttä.

Suurin johtava ajatus Sauconyn innovaatioista viimeisen kymmenen vuoden ajalta perustuu juoksun biomekaniikan tutkimiseen. Yhdessä amerikkalaisen Steadman Hawkins instituutin kanssa tehdyt tutkimukset siitä, kuinka erilaisten juoksijoiden juoksuaskeleet ja niiden vaiheet otetaan huomioon. Ennen paljasjalkajuoksun tuloa, heihin oltiin yhteydessä useammalta taholta paljasjalkakenkien kehitykseen liittyen, joista oli tulossa seuraava suuri hitti. He kiittivät kohteliaasti ja päättivät jatkaa aiheen tutkimista, josta oli tulossa yksi kovimmista juoksutrendeistä. Vuonna 2010 esiteltiin Kinvara, minimalistisesti rakennettu malli, joka erottui markkinoilla. Sen sijaan, että he olisivat poistaneet kaiken iskunvaimennuksen, he päättivät säätää niin kutsuttua pudotusta, eli kantapään ja varpaan korkeuseroa. Kinvarat olivat ensimmäinen malli markkinoilla, joissa oli vain 4 mm pudotus. Perinteisissä juoksukengissä oli normaalisti 10-15 mm pudotus, joka oli perua jo 70-luvulta asti. Kinvara mahdollisti juoksijan askeleen laskeutumisen jalan keskiosalla tai päkiällä, joissa oli kuitenkin tarpeeksi iskunvaimennusta. Kengistä tuli menestys arkisia, kevyitä ja iskunvaimennettuja treenikenkiä kaipaavien juoksijoiden keskuudessa. Tämä innovaatio on voittanut jo 27 palkintoa vuoden 2014 jälkeen.

 

Ilahduttavaa on, että kenkäteollisuus on palannut juurilleen valmistamaan luonnollisempia, kevyempiä kenkiä. Ja tulevaisuudessa Saucony -juoksijoita hemmotellaan uusilla innovaatioilla, kuten ISOFITillä, joka on tulee ravisuttamaan juoksukenkien istuvuutta. Se on juuri se, mikä on vienyt Sauconya eteenpäin kaikki nämä vuodet - jatkuva kehitys, jatkuva innovointi erilaisten juoksijoiden varusteiden parantamiseksi, huippujuoksijasta harrastajaan. Laatu ja suorituskyky juontaa juurensa ensimmäisistä Pennsylvaniassa 1800-luvun lopussa tehdyistä kengistä. Se, että joka vuosi niin moni valitsee Sauconyn treenikaverikseen, mahdollistaa historian takana seisomisen. Juoksu-genre kasvaa ja monet merkit haluavat Juoksu on perinteikäs laji ja vaikka monet merkit haluavat laajentaa muihin urheilulajeihin, Saucony aikoo pysyä yhden lajin takana -aidon juoksemisen.

Saucony

Sauconyn historiaa: Aitoa juoksemista jo vuodesta 1898

Vuonna 1898 perustetun Sauconyn juuret juontavat Saucony Creek -joen penkoille Kutztowniin, Pennsylvaniaan. Saucony on vanha intiaaninimi, joka tarkoittaa nopeasti virtaavaa jokea. Vuonna1906 Saucony Shoe Manufacturing Company rakensi ensimmäisen oman tehtaansa joen varrelle, kaksikerroksinen tiilirakennus oli ensimmäinen askel matkalla maailman johtavaksi juoksukenkävalmistajaksi. Logon inspiraatiokin saatiin tehtaan vierestä kulkevasta joesta. Taipunut merkki symbolisoi jatkuvaa veden virtausta joessa.

Nykyään voit tunnistaa yrityksen juuret Sauconyn logossa, joka muodostuu päättymätöntä veden virtausta kuvaavasta siluetista, sekä kolmesta pisteestä, jotka kuvaavat joen kallioista uomaa.

Vuonna 1910 yritys tuotti päivittäin 800 pari kenkiä ja oli erikoistunut toiminnallisten kenkien valmistamiseen aikuisille ja lapsille. Samanaikaisesti Charles Riverissä Cambridgessa, Massachusettsissa, venäläinen maahanmuuttaja Abraham Hyde oli avannut kilpailevan kenkäkaupan, joka valmisti ja myi kenkiä, jotka oli valmistettu mattojen jämistä. Vuonna 1940 Hyden kenkävalikoima kasvoi kattamaan baseballin, keilailun ja luistelun. Toisessa maailmansodassa yritys valmisti armeijalle kenkiä ja sai merkittävän tunnustuksen, Army-Navy E Awardinpoikkeuksellisen hyvästä työstä sodan aikama. Kenkiä testattiin ja kokeiltiin jo tuolloin, ja useat tunnustukset hyvästä testimenestyksestä saivat alkunsa, kutenEditor’s Choice tai Testivoittaja. 1960-luvulla merkki valittiin toimittamaan kengät NASAN astronauteille, muun muassa ensimmäisille amerikkalaisille avaruudessa. Nuo kengät ovat edelleen merkkinä osaamisesta ja yrittäjyyshengestä yrityksen pääkonttorissa Bostonissa. Vuonna 1968 Hyde osti Saucony Shoe Manufacturing Companyn Kutztownista ja hyökkäsi juoksukenkämarkkinoille.

Sauconyn juoksukengät tunnettiin pienessä piirissä juoksijoiden merkkinä aina vuoteen 1977 saakka, jolloin yrityksen valmistamat juoksukengät saivat amerikkalaisen lehden testissä palkinnon "Paras laatu". Testin tuoma julkisuus nosti Sauconyn juoksukengät kaiken kansan tietoisuuteen ja siitä lähtien kengät on tunnettu korkealaatuisina, suorituskykyisinä ja kestävinä. 1980-luvun alku oli yritykselle käänteentekevä. Vuonna 1980 esiteltiin Trainer 80, joka oli aikansa ensimmäinen juoksukenkä mokkalestillä, joka oli ommeltu yhteen kankaan kanssa. Vuonna 1981 Saucony esitteli Jazz -mallin, teknisimmän kenkänsä siihen asti, ja jonka kautta yrityksen osaaminen istuvien ja hyvin vaimennettujen kenkien valmistamisessa tuli tunnetuksi. Jazz - malli on yksi kaikkien aikojen suosituimmista Sauconyn kenkämalleista ja johtava malli Saucony Originals -tuoteperhessä. Sittemmin Sauconyn matka on jatkunut keskittyen juoksukenkien valmistamiseen, tuotekehitykseen, varusteluun ja erilaisiin materiaaleihin, jotka ovat olleet vaikuttamassa koko juoksukenkämarkkinaan.

Eliitin merkki

Vuonna1982 Saucony esiteltiin ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa entisen huippujuoksija ja merkkiä maahantuovan Gerisalen toimitusjohtaja Heinz Gehrigin toimesta. Yhteistyössä vuoden 1982 Tukholman Maratonin kanssa Saucony esiteltiin Pohjoismaisille juoksijoille huippuluokan vaihtoehtona juoksukengäksi. Ruotsi oli ensimmäinen maa Amerikan jälkeen, jossa Saucony -kengät esiteltiin. Saucony sai lentävän lähdön, sillä Gerisale markkinoi kenkiä samanaikaisesti SUB#4 -juoksuvaatteiden kanssa, jotka olivat aikansa suosituimmat ja niitä käyttivät muun muassa Ruotsin yleisurheilumaajoukkue 8 vuoden ajan. Esitellyt mallit olivat Jazz, Dixon Trainer ja Freedom Trainer. Kiinnostus pääsemisestä uusille markkinoille Bostonista oli suurta ja vastaanotto oli fantastinen. Merkki esiteltiin Norjassa v. 1986, Tanskassa v. 1992 ja 2000-luvun alussa Suomessa. Nykyään Sauconyn kenkiä myydään yli 80 maassa ja se on yksi nopeimmin kasvavia kenkämerkkejä alallaan.

Juoksu on muuttanut muotoaan viimeisinä vuosikymmeninä: todella kilpailuhenkisestä tekemisestä enemmän elämäntapa- ja harrastusmuotoiseksi. Laadukkaiden ja täydellisten juoksukenkien tarve ei kuitenkaan ole kadonnut minnekään, päinvastoin. Saucony on ollut vuosien ajan etulinjassa kehittämässä juoksukenkiä, joka on taannut sen, että useat juoksuammattilaiset ovat valinneet Sauconyn merkikseen. Vuosien varrella Sauconyn tiimissä ovat juosseet niin kansainväliset, kuin pohjoismaisetkin juoksutähdet. Ensimmäinen iso nimi oli Rod Dixon, vuoden 1983 New Yorkin Maratonin voittaja, dramaattisessa kilpailussa, jossa Dixon juoksi Geoff Smithin kiinni 41,8 kilometrin kohdalla ja voitti sen jälkeen 9 sekunnilla. Sittemmin Team Sauconya ovat edustaneet muun muassa Lidingöloppetin voittaja Oyving Dahl, moninkertainen Ruotsin mestari ja useiden Ruotsin ennätysten haltija 800 metrillä Martin Enholm, moninkertainen Ruotsin mestari pitkillä matkoilla Åke "Biten" Eriksson, Erik Sjöqvist ja Annelie Söderström. Viime vuosina talliin ovat kuuluneet muun muassa Andreas Bube (EM-hopeaa 800m), Mårten Boström (Suunnistuksen MM-kulta) ja Louise Nilsson, Klara Bodinson, Staffan Ek ja Daniel Lundgren joka kilpailee sinikeltaisissa väreissä isoilla areenoilla.

Sen jälkeen kun Greg Welch (1994) ja Heather Fuhr (1997) voittivat maailmanmestaruuden IRONMAN -kilpailuissa Konassa, Hawaijilla, Sauconysta tuli suosittu merkki myös Triathlon -kilpailijoiden keskuudessa. Se johti muun muassa Ruotsin Triathlon -maajoukkueen sponsorointiin vuosina 1998-2002 ja edelleen tänä päivänä Ruotsin parhaat triathlonistit, kuten Jonas Djurback, Camilla Lindholm (Paras ruotsalainen IRONMAN Kalmarissa), Åsa Lundström (Paras ruotsalainen IRONMAN Hawaijissa), Lennart Moberg (Voittaja ÖtillÖ 2014) ja Emma Graaf ovat osa Sauconyn tiimiä.

Innovaatiot

Saucony on aina ollut synonyymi korkeateknologisille kengille ja niiden kehitykselle. Pohjana on aina ollut kengän istuvuuden ja iskunvaimennuksen kehittäminen. Vuonna 1990 lanseerattiin GRID-järjestelmä koko Sauconyn valikoimaan. Tämä iskunvaimennus-teknologia, joka muodostui verkkomaisesta (grid), hieman tennismailaa muistuttavasta välipohjasta, voitti useita kansainvälisiä tunnustuksia. GRID -teknologiaa on sittemmin kehitetty eteenpäin ProGrid 2007 -versioon ja PWRGRID+ 2014 -versioon. Kaiken pohjalla on vaahto, joka on edelleen Sauconyn kenkien yksi tärkeimmistä osista, joka takaa liike-energian jakautumisen, jäykkyyttä ja kestävyyttä.

Suurin johtava ajatus Sauconyn innovaatioista viimeisen kymmenen vuoden ajalta perustuu juoksun biomekaniikan tutkimiseen. Yhdessä amerikkalaisen Steadman Hawkins instituutin kanssa tehdyt tutkimukset siitä, kuinka erilaisten juoksijoiden juoksuaskeleet ja niiden vaiheet otetaan huomioon. Ennen paljasjalkajuoksun tuloa, heihin oltiin yhteydessä useammalta taholta paljasjalkakenkien kehitykseen liittyen, joista oli tulossa seuraava suuri hitti. He kiittivät kohteliaasti ja päättivät jatkaa aiheen tutkimista, josta oli tulossa yksi kovimmista juoksutrendeistä. Vuonna 2010 esiteltiin Kinvara, minimalistisesti rakennettu malli, joka erottui markkinoilla. Sen sijaan, että he olisivat poistaneet kaiken iskunvaimennuksen, he päättivät säätää niin kutsuttua pudotusta, eli kantapään ja varpaan korkeuseroa. Kinvarat olivat ensimmäinen malli markkinoilla, joissa oli vain 4 mm pudotus. Perinteisissä juoksukengissä oli normaalisti 10-15 mm pudotus, joka oli perua jo 70-luvulta asti. Kinvara mahdollisti juoksijan askeleen laskeutumisen jalan keskiosalla tai päkiällä, joissa oli kuitenkin tarpeeksi iskunvaimennusta. Kengistä tuli menestys arkisia, kevyitä ja iskunvaimennettuja treenikenkiä kaipaavien juoksijoiden keskuudessa. Tämä innovaatio on voittanut jo 27 palkintoa vuoden 2014 jälkeen.

 

Ilahduttavaa on, että kenkäteollisuus on palannut juurilleen valmistamaan luonnollisempia, kevyempiä kenkiä. Ja tulevaisuudessa Saucony -juoksijoita hemmotellaan uusilla innovaatioilla, kuten ISOFITillä, joka on tulee ravisuttamaan juoksukenkien istuvuutta. Se on juuri se, mikä on vienyt Sauconya eteenpäin kaikki nämä vuodet - jatkuva kehitys, jatkuva innovointi erilaisten juoksijoiden varusteiden parantamiseksi, huippujuoksijasta harrastajaan. Laatu ja suorituskyky juontaa juurensa ensimmäisistä Pennsylvaniassa 1800-luvun lopussa tehdyistä kengistä. Se, että joka vuosi niin moni valitsee Sauconyn treenikaverikseen, mahdollistaa historian takana seisomisen. Juoksu-genre kasvaa ja monet merkit haluavat Juoksu on perinteikäs laji ja vaikka monet merkit haluavat laajentaa muihin urheilulajeihin, Saucony aikoo pysyä yhden lajin takana -aidon juoksemisen.

more news
löpning

Kilpailukalenteri 2020– Näitä kilpailuja et halua jättää väliin

Haluatko kokeilla kisata vuonna 2020? Me myös! Tässä on tietoa hauskoista kisoista, joita ei tänä vuonna kannata jättää väliin!

4 päivää sitten
Urheilu & treeni
Yoga Nidra

Trendi: Löydä rauhallinen jooga nidran avulla

Onko sinulla vaikeaa rentoutua viikonloppuisin tai iltaisin? Tässä on trendikäs joogamuoto, joka auttaa sinua rentoutumaan syvästi ja pääsemään pois stressitilasta. Saammeko esitellä: Jooga nidra.

4 päivää sitten
Seikkailu & hyvinvointi
Test av träningsskor för damer

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

Mitä uusi vuosi tuo treenikenkämarkkinoille? Kokosimme viisi vuoden 2020 parasta mallia sisäharjoitteluun kuntosalille tai muuhun sisäliikuntaan.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Träningsskor test header

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

Uusi vuosi on jo alkanut, ja jos et vielä ole aloittanut salitreenejä, nyt on korkea aika aloittaa. Toteuta uudenvuodenlupauksesi uusien kenkien kanssa. Esittelemme vuoden parhaat mallit niin Nikeltä, Reebokilta kuin Under Armouriltakin.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Guide padelracket

Asiantuntija vinkkaa: Kuinka valita oikea padelmaila

Oletko uusi padelkurssilla ja kaipaat ehkäpä uutta mailaa? Ammattivalmentaja Andréas Johansson tietää, mihin kannattaa kiinnittää huomio ostoksilla.

5 päivää sitten
Urheilu & treeni
Header.png

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Tässä testissä testiryhmä kokeili lukuisia malleja löytääkseen parhaan.

16 jan 2020
Muoti & trendit
Header.png

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

Kuntosali on tuttu paikka treenamiseen. Mutta miten kannat sinne treenikamasi? Tutustu suureen urheilukassitestiimme.

15 jan 2020
Muoti & trendit
Gabriella Picano

Näin usein sinun pitäisi treenata, jos haluat rakentaa lihaksia

Kuinka paljon sinun täytyy treenata nähdäksesi treenin selkeät tulokset? Ja kuinka usein on todella tarkoituksenmukaista käyttää säännöllistä viikkoa? Keskustelimme asiasta asiantuntija Gabriella Picanon kanssa.

15 jan 2020
Urheilu & treeni
Guide 13 header Saucony

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

Vuoden 2020 kynnyksellä kenkävalmistaja Saucony päätti tuoda vakaisiin juoksukenkiinsä jotakin uutta. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä uudesta innovaatiosta ja miksi sinun pitäisi päivittää juoksukenkäkaappiasi!

14 jan 2020
Muoti & trendit
Nytt hos Sportamore - NOUN

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

Yhteensopiva oloasu sohvalle vai vain mukavia vaatteita arkeen? Tilanteeseen katsomatta löydät päälle aina jotain söpöä ja ennen kaikkea mukavaa tältä Sportamoren uutuusmerkiltä: Nounilta!

09 jan 2020
Muoti & trendit
frontier header

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

Pukeudu kauniisti, mukavasti ja edullisesti Frontieriin – uuteen miesten vaatemerkkiimme. Tässä tuoteasiantuntija paljastaa kaiken, mitä haluat tietää valikoimasta, tyyli-inspiraatiosta ja vaatekoo'ista.

09 jan 2020
Muoti & trendit
Tvätta träningskläder

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

Toiminnallisten vaatteiden oikeaoppinen pesu vähentää hienhajua ja pidentää vaatteiden käyttöikää. Neuvomme sinulle parhaat temppumme.

08 jan 2020
Muoti & trendit
Asics löparskor 2020

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

Jos olet väsynyt talveen ja odotat jo innolla kevään ensimmäisiä juoksulenkkejä, olet taatusti jo ihaillut uusia malleja. Tässä tulevat vuoden kuumimmat mallit.

29 dec 2019
Muoti & trendit
Mellandagarnas bästa tights

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

Et voi mennä kuntosalille tai juoksuradalle törmäämättä näihin trendikkäisiin housuihin – trikoisiin. Tässä on kymmenen vuoden parasta mallia, jotka pärjäsivät testissämme.

25 dec 2019
Muoti & trendit
Nike Metcon

Opas: Löydä oikea harjoituskenkä Nikelta

Niken laajan harjoituskenkävalikoiman avulla on helppo löytää oikea malli sinulle ja treenillesi. Me opastamme sinua valitsemaan oikein.

19 dec 2019
Muoti & trendit