Kaikki sporttiseen arkilookiin -25%

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Reebok

 

Reebok perustettiin vuonna 1895 Boltonissa, Iso-Britanniassa. Reebokin perustaja on Joseph William Foster, joka halusi perustaa uuden yrityksen parhaasta mahdollisesta syystä: Jotta urheilijat ja kuntoilijat voisivat juosta nopeammin. Siksi J.W Foster loi 1890-luvulla yhden ensimmäisistä juoksukengistä, jossa on juoksun mullistavat nastat. Vuonna 1895 Foster oli tiiviisti mukana urheilualalla ja liiketoiminnassa valmistaakseen kenkiä huippujuoksijoille. JW Foster and Sons, joka oli Reebokin alkuperäinen nimi, herätti kiinnostusta monen kansainvälisen urheilijan osalta, jotka kaikki halusivat käyttää Reebokin tuotteita. Perheomistuksessa oleva yritys valmisti juoksukenkiä joita käytettiin kesä olympialaisissa vuonna 1925.

Vuonna 1958 kaksi JW Foster and Sons-perustajan lastenlasta perustivat yrityksen jonka nimeksi tuli Reebok. Nimi on lainattu afrikkalaiselta harmaa-antiloopilta, joka afrikaansin kielellä kirjoitetaan Rhebok. Suuri läpimurto tuli vuonna 1979, kun palomies Paul löysi Reebokin kengät kansainvälisillä messuilla. Pohjois-Amerikan lisenssineuvottelun jälkeen lanseerattiin kolme uutta juoksukenkää USA:ssa samana vuonna. Kengät maksoivat 60 USD ja olivat siihen aikaan markkinoiden kalliimpia.

Reebok julkaisi ensimmäisen naisille suunnitellun kokoelman vuonna 1981. Kenkä kulki nimellä Freestyle ja oli mukautettu modernille kuntoilumuodolle, aerobicille. Reebok odotti luovansa kolme suurta urheilutrendiä, jotka muuttaisivat teollisuuden ja markkinat urheilukengille; vahvistamalla aerobic-liikettä, saamalla suuremman joukon naisia mukaan urheiluun ja liikuntaan sekä saavuttamalla yleisen hyväksynnän urheilukengistä katukuvassa, verrattuna tavalliseen arkipukeutumiseen. Tästä syntyi valtava kasvu mikä teki Reebokista markkinajohtajan.

Reebok teki ensimmäisen strategisen yritysliikkeen ja osti Rockport Company yrityksen vuonna 1986. Rockport oli pioneeri omalla alallaan, mikä oli kehitettyjen materiaalien ja teknologian käyttäminen perinteisissä kengissä. 1980-luvun alussa Reebok laajeni reippaasti ja oli silloin edustettuna yli 170 maassa.

Reebok on tänä päivänä brändi joka valmistaa ja markkinoi urheilu - ja lifestyle-tuotteita. Reebokin tuotteet perustuvat pitkälti vahvaan urheilun, kuntoilun ja naistenkategorian perimään ja historiaan. Reebok on ollut vuodesta 2005 Adidaksen omistuksessa. Sen ansiosta Reebokista on tullut yksi maailman suurimpia tuotemerkkejä.

Muutamia Reebokin tarjoamia tuotekategorioita ovat; Koripallo, Jääkiekko, Jalkapallo, Juoksu, Tennis, Kriketti, Amerikkalainen jalkapallo, Yleisurheilu, Nyrkkeily, Baseball, Rugby ja Tennis.

Reebokin visio on tarjota jokaiselle urheilijalle rajattomat mahdollisuudet, lähtökohdista riippumatta. Kaikilla on potentiaalia saavuttaa suuria asioita. Reebok haluaa brändinsä kautta antaa urheilijoille, artisteille, kumppaneille ja työntekijöilleen mahdollisuuden löytää oma potentiaali ja saavuttaa enemmän kuin mitä he luulivat olevan mahdollista. Reebokin missio on aina haastaa ja johtaa luovuuden kautta. Reebok näkee maailman hieman eri tavalla, koska tuotemerkki on koko yrityksen historian aikana uskaltanut luoda ja haastaa ennakkoluuloja. Reebok kehittää tuotteita ja markkinointia joka heijastaa rajatonta luovaa potentiaalia.

Klassisia Reebok-malleja ovat; Freestyle Hi Top (F/S Hi), Pump, GL6000, BB4600 ja Newport Classic (NPC).

 

Muutamia supertähtiä jotka tekevät yhteistyötä Reebokin kanssa ovat esimerkiksi:

Koripallo: Yao Ming, Al Jefferson, Jamal Crawford, Jason Terry, Eddie House, Jason Smith ja Gabe Pruitt. 

Jääkiekko: Sidney Crosby, Roberto Luongo, Jason Spezza, Victor Hedman, Pavel Datsyuk, Marty Turco ja Marc-Andre Fleury. 

Amerikkalainen jalkapallo: Eli Manning, Peyton Manning, Chad Ochocinco, Santonio Holmes, Steve Smith, Joe Flacco, Johnnie Lee Higgins ja Laurence Maroney

Jalkapallo: Thierry Henry, Ryan Giggs, Andriy Shevchenko. 

Artistit: Jay-Z, 50 Cent, Nelly, Scarlett Johansson

 

Reebok - Näytetään: 327 tuotetta

  • Pikasuodatin:
  • Värit
    Näytä kaikki Piilota
  • Hinta
    Näytä kaikki Piilota
  • Näytetään 60 / 327 tuotteesta
more news
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Maja Pernefeldt

Asiantuntija neuvoo: Näin saat terveen, vahvan selän

Selkä on tärkeä osa kehoa. Tarvitsemme vahvaa selkää lähes jokaiseen arkiseenkin asiaan elämäntyyliin katsomatta. Miten hyvinvoiva selkä sitten hankitaan? Fysioterapeutti Maja Pernefeldt kertoo.

2 päivää sitten
Urheilu & treeni
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
reebok crossfit

CrossFit-sanasto – opi ”puhumaan CrossFitiä”

WOD, metcon ja PB – CrossFit-kieli on pitkälti englantia. Myös lyhenteitä käytetään paljon. Tottumaton voi tuntea olonsa ulkopuoliseksi. Siksi kokosimme CrossFit-sanaston, jossa lyhenteet, käsitteet ja sanat on esitelty.

5 päivää sitten
Urheilu & treeni
malin möller

Treenaaminen synnytyksen jälkeen – kuinka se onnistuu?

Synnyttäminen ei ole mikään pikku juttu. Se on haastavaa niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sertifioitu äitiysmaha-valmentaja Malin Möller jakaa parhaat vinkkinsä siihen, kuinka synnytyksen jälkeen kannattaa treenata.

5 päivää sitten
Urheilu & treeni
Matilda Johnson retention

Opi tuntemaan meitä Sportamorelta

Matilda Johnson työskentelee tuotekehittäjänä Sportamorella. Hän rakastaa juoksua ja on juossut koko elämänsä – ei paetakseen, vaan hauskanpidon vuoksi.

13 aug 2019
Urheilu & treeni
malin möller

Treeni raskaana oleville: mammamaha-valmentaja vinkkaa

Treeni myös raskaana on hyväksi – monella lasta odottavista on kuitenkin mielessä miljoonia kysymyksiä aiheeseen liittyen. PT ja sertifioitu raskausajan valmentaja Malin Möller vastaa.

09 aug 2019
Urheilu & treeni
Eva Sjöholm

Kaikki, mitä haluat tietää treenikivusta

Mitä on treenikipu? Onko se hyväksi vai pahaksi? Moni paljon treenava ihmettelee, minkä vuoksi sängystä nouseminen on raskaan treenin jälkeisenä päivänä niin haastavaa. PT Eva Sjöholm selittää.

09 aug 2019
Urheilu & treeni
Problem med vaderna header

Tämän takia pohkeisiisi voi koskea juostessa

Kuulutko sinä heihin, jotka saavat helposti kramppeja, joiden keho tuntuu todella jäykältä tai joiden pohkeisiin koskee juostessa? Asiantuntijamme kertoo, mistä se johtuu.

07 aug 2019
Urheilu & treeni
Andfådd tjej springer

Asiantuntija: Näin stressi vaikuttaa kehoosi

Miten uni, treeni ja ruokavalio liittyvät yhteen? Enemmän kuin uskommekaan. On olemassa erilaisia lähestymistapoja, mutta suurin osa meistä on yhtä mieltä siitä, että stressi ja lepo vaikuttavat myös treeniin. – Riittämätön lepo vaikuttaa myös siihen, että mielesi tekee enemmän hiilihydraatteja, ettet pysty käsittelemään samalla tavalla stressiä, että lähimuistisi kärsii, sairastut helpommin ja loukkaannut helpommin treenatessa, ravinto- ja toimintaterapeutti Madeleine Marcus muistuttaa.

07 aug 2019
Urheilu & treeni
Gabriella Picano

Treeni, jonka avulla poltat eniten kaloreita

Treenaaminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Treenitulokset riippuvat kuitenkin myös paljon siitä, mitä syömme ja miten lepäämme. Juttelimme PT Gabriella Picanon kanssa ruoasta ja treenistä.

06 aug 2019
Urheilu & treeni
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit