Tee löytöjä suuressa kesäalessa

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Reebok

 

Reebok perustettiin vuonna 1895 Boltonissa, Iso-Britanniassa. Reebokin perustaja on Joseph William Foster, joka halusi perustaa uuden yrityksen parhaasta mahdollisesta syystä: Jotta urheilijat ja kuntoilijat voisivat juosta nopeammin. Siksi J.W Foster loi 1890-luvulla yhden ensimmäisistä juoksukengistä, jossa on juoksun mullistavat nastat. Vuonna 1895 Foster oli tiiviisti mukana urheilualalla ja liiketoiminnassa valmistaakseen kenkiä huippujuoksijoille. JW Foster and Sons, joka oli Reebokin alkuperäinen nimi, herätti kiinnostusta monen kansainvälisen urheilijan osalta, jotka kaikki halusivat käyttää Reebokin tuotteita. Perheomistuksessa oleva yritys valmisti juoksukenkiä joita käytettiin kesä olympialaisissa vuonna 1925.

Vuonna 1958 kaksi JW Foster and Sons-perustajan lastenlasta perustivat yrityksen jonka nimeksi tuli Reebok. Nimi on lainattu afrikkalaiselta harmaa-antiloopilta, joka afrikaansin kielellä kirjoitetaan Rhebok. Suuri läpimurto tuli vuonna 1979, kun palomies Paul löysi Reebokin kengät kansainvälisillä messuilla. Pohjois-Amerikan lisenssineuvottelun jälkeen lanseerattiin kolme uutta juoksukenkää USA:ssa samana vuonna. Kengät maksoivat 60 USD ja olivat siihen aikaan markkinoiden kalliimpia.

Reebok julkaisi ensimmäisen naisille suunnitellun kokoelman vuonna 1981. Kenkä kulki nimellä Freestyle ja oli mukautettu modernille kuntoilumuodolle, aerobicille. Reebok odotti luovansa kolme suurta urheilutrendiä, jotka muuttaisivat teollisuuden ja markkinat urheilukengille; vahvistamalla aerobic-liikettä, saamalla suuremman joukon naisia mukaan urheiluun ja liikuntaan sekä saavuttamalla yleisen hyväksynnän urheilukengistä katukuvassa, verrattuna tavalliseen arkipukeutumiseen. Tästä syntyi valtava kasvu mikä teki Reebokista markkinajohtajan.

Reebok teki ensimmäisen strategisen yritysliikkeen ja osti Rockport Company yrityksen vuonna 1986. Rockport oli pioneeri omalla alallaan, mikä oli kehitettyjen materiaalien ja teknologian käyttäminen perinteisissä kengissä. 1980-luvun alussa Reebok laajeni reippaasti ja oli silloin edustettuna yli 170 maassa.

Reebok on tänä päivänä brändi joka valmistaa ja markkinoi urheilu - ja lifestyle-tuotteita. Reebokin tuotteet perustuvat pitkälti vahvaan urheilun, kuntoilun ja naistenkategorian perimään ja historiaan. Reebok on ollut vuodesta 2005 Adidaksen omistuksessa. Sen ansiosta Reebokista on tullut yksi maailman suurimpia tuotemerkkejä.

Muutamia Reebokin tarjoamia tuotekategorioita ovat; Koripallo, Jääkiekko, Jalkapallo, Juoksu, Tennis, Kriketti, Amerikkalainen jalkapallo, Yleisurheilu, Nyrkkeily, Baseball, Rugby ja Tennis.

Reebokin visio on tarjota jokaiselle urheilijalle rajattomat mahdollisuudet, lähtökohdista riippumatta. Kaikilla on potentiaalia saavuttaa suuria asioita. Reebok haluaa brändinsä kautta antaa urheilijoille, artisteille, kumppaneille ja työntekijöilleen mahdollisuuden löytää oma potentiaali ja saavuttaa enemmän kuin mitä he luulivat olevan mahdollista. Reebokin missio on aina haastaa ja johtaa luovuuden kautta. Reebok näkee maailman hieman eri tavalla, koska tuotemerkki on koko yrityksen historian aikana uskaltanut luoda ja haastaa ennakkoluuloja. Reebok kehittää tuotteita ja markkinointia joka heijastaa rajatonta luovaa potentiaalia.

Klassisia Reebok-malleja ovat; Freestyle Hi Top (F/S Hi), Pump, GL6000, BB4600 ja Newport Classic (NPC).

 

Muutamia supertähtiä jotka tekevät yhteistyötä Reebokin kanssa ovat esimerkiksi:

Koripallo: Yao Ming, Al Jefferson, Jamal Crawford, Jason Terry, Eddie House, Jason Smith ja Gabe Pruitt. 

Jääkiekko: Sidney Crosby, Roberto Luongo, Jason Spezza, Victor Hedman, Pavel Datsyuk, Marty Turco ja Marc-Andre Fleury. 

Amerikkalainen jalkapallo: Eli Manning, Peyton Manning, Chad Ochocinco, Santonio Holmes, Steve Smith, Joe Flacco, Johnnie Lee Higgins ja Laurence Maroney

Jalkapallo: Thierry Henry, Ryan Giggs, Andriy Shevchenko. 

Artistit: Jay-Z, 50 Cent, Nelly, Scarlett Johansson

 

Reebok - Näytetään: 247 tuotetta

more news
Maja Pernefeldt tunga lyft

Näin nostat turvallisesti ilman, että loukkaat selkäsi

Oikein tehty maastaveto vaatii paljon muutakin kuin vain lantionlevyisen asennon ja taivutuksen oikeassa asennossa.Fysioterapeutti kehottaa jännittämään myös keskivartaloa ja neuvoo, miten teet liikkeen ilman pelkoa loukkaantumisesta.

8 tuntia sitten
Urheilu & treeni
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Löpträning teknik

Video: Automatisoi juoksuaskeleesi näillä kolmella tavalla

Olet varmasti kuullut juoksutekniikkavinkkejä kuten keskity lantion asentoon, ryhtiin ja alastuloon. Helpommin sanottu kuin tehty. Me autamme sinut alkuun.

10 jun 2019
Urheilu & treeni
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Vandring

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

Oletko lähdössä vaeltamaan? Esittelemme kolmet kevyet vaelluskengät, joille on käyttöä kesällä 2019.

26 may 2019
Seikkailu & hyvinvointi
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Kolme tehokasta vatsalihasharjoitusta

Miten saat treenatun vatsan? Vastaus on yksinkertainen, mutta pelkkä treeni ei riitä. Tässä kolme liikettä, jotka viimeistelevät timmin keskivartalon.

24 may 2019
Urheilu & treeni
Nike Romaleos 3 XD

Minitesti: Tässä tulevat Nike Romaleo 3 XD -kengät

”Mitä tapahtuu selälle, lantiolle ja polville, kun valut pohjan läpi?" Kokeilimme Niken nostokenkiä, joilla viet askelkyykyn ja kyykyn aivan uudelle tasolle.

22 may 2019
Urheilu & treeni
Test löpartröjor

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

5 uutta juoksupaitaa, jotka muistuttavat tavalla tai toisella toisiaan. Testiryhmämme kokeili viittä eri mallia selvittääkseen, miten ne eroavat toisistaan.

21 may 2019
Muoti & trendit