Tee löytöjä suuressa kesäalessa

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Reebok Hockey

Kaikki alkoi vuonna 2004 kun Reebok osti JOFA-tuotemerkin vahvistaakseen asemaansa jääkiekossa. Vuonna 2005 lanseerattiin Reebok Hockey. RBK, on Reebok-tuotemerkistä usein käytettävä lyhennys, tuli jo alusta alkaen tutuksi uudella ja innovatiivisella kokoelmalla joka keskittyi jääkiekkoon ja sisälsi varusteita, mailoja ja luistimia.

Reebok Hockey-tuotemerkin vahvistamiseksi Reebok aloitti lähes välittömästi yhteistyön supertähti Sydney Crosbyn (Pittsburg Pingvins) kanssa. Crosbyn menestyksekäs NHL-ura, jonka aikana hän voitti pisteliigan 06-07 ja sai lempinimen "The Next One" Wayne Gretzkyn jälkeen, on auttanut Reebok Hockey-brändiä saavuttamaan asemansa yhtenä maailman suurimpina jääkiekon tuotemerkkinä. Reebok Hockey tuotteet ovat laadukkaita ja erittäin kysyttyjä ja Reebok Hockey on näyttänyt olevansa luotettava tuotemerkki.

Yksi toinen tärkeä tekijä Reebok Hockeyn menestyksessä jääkiekkomarkkinoilla (sen lisäksi että merkin takana oli jo ennestään tunnettu Reebok) on tuotemerkin JOFA-perintö. JOFA on ruotsalainen tuotemerkki Malungilta, joka perustettiin 1920-luvun puolivälissä. JOFAn kokoelmaan kuului siteet, käsineet, laskettelusauvat, luistinhihnat etc. Tämä valikoima laajene asteittain ja vuonna 1963 JOFA sai arvoisensa markkina-aseman kun valikoimaan liittyivät myös jääkiekkokypärät. 60-70-luvulla JOFA myös kypärämallia "VM-hjälmen), joka on ajan saatossa myös monen jääkiekkotähden päässäkin nähty kypärä. JOFA on sen jälkeen ollut teknologian ja muotoilun etupäässä etenkin jääkiekkokypärien osalta ja tämä osaaminen on nyt siirtynyt Reebok Hockeylle.  

Reebok Hockey on tehnyt yhteistyötä Sidney Crosbyn lisäksi monen muun huippu-urheilijan kanssa, kuten Pavel Datsyuk (Detroit Red wings), Marc-Andre Fleury (Pittsburgh Penguins), Roberto Luongo (Vancouver) ja Patrice Bergeron (Boston Bruins). Reebokin tallissa on myös ruotsalaisia huippupelaajia, kuten Adam Larsson (New Jersey Devils), Victor Hedman (Tampa Bay Lightning) ja Jonathan Ericsson (Detroit Red Wings) jotka kaikki pelaavat Reebok Hockey varusteilla.

Monissa Reebok Hockey luistimissa on tunnettu pumpputeknologia. Tämä tarkoittaa että voit vain muutamalla painalluksella täyttää kannassa ja varressa olevat ilmataskut ja näin parantaa mukavuutta ja istuvuutta.

Reebok Hockey valikoimasta löytyy myös rullaluistimet ja suojavarusteet.

  • Pikasuodatin:
  • Värit
    Näytä kaikki Piilota
  • Hinta
    Näytä kaikki Piilota
  • Näytetään 60 / 28459 tuotteesta
Uutuus
more news
Maja Pernefeldt tunga lyft

Näin nostat turvallisesti ilman, että loukkaat selkäsi

Oikein tehty maastaveto vaatii paljon muutakin kuin vain lantionlevyisen asennon ja taivutuksen oikeassa asennossa.Fysioterapeutti kehottaa jännittämään myös keskivartaloa ja neuvoo, miten teet liikkeen ilman pelkoa loukkaantumisesta.

4 tuntia sitten
Urheilu & treeni
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Löpträning teknik

Video: Automatisoi juoksuaskeleesi näillä kolmella tavalla

Olet varmasti kuullut juoksutekniikkavinkkejä kuten keskity lantion asentoon, ryhtiin ja alastuloon. Helpommin sanottu kuin tehty. Me autamme sinut alkuun.

10 jun 2019
Urheilu & treeni
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Vandring

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

Oletko lähdössä vaeltamaan? Esittelemme kolmet kevyet vaelluskengät, joille on käyttöä kesällä 2019.

26 may 2019
Seikkailu & hyvinvointi
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Kolme tehokasta vatsalihasharjoitusta

Miten saat treenatun vatsan? Vastaus on yksinkertainen, mutta pelkkä treeni ei riitä. Tässä kolme liikettä, jotka viimeistelevät timmin keskivartalon.

24 may 2019
Urheilu & treeni
Nike Romaleos 3 XD

Minitesti: Tässä tulevat Nike Romaleo 3 XD -kengät

”Mitä tapahtuu selälle, lantiolle ja polville, kun valut pohjan läpi?" Kokeilimme Niken nostokenkiä, joilla viet askelkyykyn ja kyykyn aivan uudelle tasolle.

22 may 2019
Urheilu & treeni
Test löpartröjor

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

5 uutta juoksupaitaa, jotka muistuttavat tavalla tai toisella toisiaan. Testiryhmämme kokeili viittä eri mallia selvittääkseen, miten ne eroavat toisistaan.

21 may 2019
Muoti & trendit