25% alennusta tuhansista tuotteista

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Reebok Hockey

Kaikki alkoi vuonna 2004 kun Reebok osti JOFA-tuotemerkin vahvistaakseen asemaansa jääkiekossa. Vuonna 2005 lanseerattiin Reebok Hockey. RBK, on Reebok-tuotemerkistä usein käytettävä lyhennys, tuli jo alusta alkaen tutuksi uudella ja innovatiivisella kokoelmalla joka keskittyi jääkiekkoon ja sisälsi varusteita, mailoja ja luistimia.

Reebok Hockey-tuotemerkin vahvistamiseksi Reebok aloitti lähes välittömästi yhteistyön supertähti Sydney Crosbyn (Pittsburg Pingvins) kanssa. Crosbyn menestyksekäs NHL-ura, jonka aikana hän voitti pisteliigan 06-07 ja sai lempinimen "The Next One" Wayne Gretzkyn jälkeen, on auttanut Reebok Hockey-brändiä saavuttamaan asemansa yhtenä maailman suurimpina jääkiekon tuotemerkkinä. Reebok Hockey tuotteet ovat laadukkaita ja erittäin kysyttyjä ja Reebok Hockey on näyttänyt olevansa luotettava tuotemerkki.

Yksi toinen tärkeä tekijä Reebok Hockeyn menestyksessä jääkiekkomarkkinoilla (sen lisäksi että merkin takana oli jo ennestään tunnettu Reebok) on tuotemerkin JOFA-perintö. JOFA on ruotsalainen tuotemerkki Malungilta, joka perustettiin 1920-luvun puolivälissä. JOFAn kokoelmaan kuului siteet, käsineet, laskettelusauvat, luistinhihnat etc. Tämä valikoima laajene asteittain ja vuonna 1963 JOFA sai arvoisensa markkina-aseman kun valikoimaan liittyivät myös jääkiekkokypärät. 60-70-luvulla JOFA myös kypärämallia "VM-hjälmen), joka on ajan saatossa myös monen jääkiekkotähden päässäkin nähty kypärä. JOFA on sen jälkeen ollut teknologian ja muotoilun etupäässä etenkin jääkiekkokypärien osalta ja tämä osaaminen on nyt siirtynyt Reebok Hockeylle.  

Reebok Hockey on tehnyt yhteistyötä Sidney Crosbyn lisäksi monen muun huippu-urheilijan kanssa, kuten Pavel Datsyuk (Detroit Red wings), Marc-Andre Fleury (Pittsburgh Penguins), Roberto Luongo (Vancouver) ja Patrice Bergeron (Boston Bruins). Reebokin tallissa on myös ruotsalaisia huippupelaajia, kuten Adam Larsson (New Jersey Devils), Victor Hedman (Tampa Bay Lightning) ja Jonathan Ericsson (Detroit Red Wings) jotka kaikki pelaavat Reebok Hockey varusteilla.

Monissa Reebok Hockey luistimissa on tunnettu pumpputeknologia. Tämä tarkoittaa että voit vain muutamalla painalluksella täyttää kannassa ja varressa olevat ilmataskut ja näin parantaa mukavuutta ja istuvuutta.

Reebok Hockey valikoimasta löytyy myös rullaluistimet ja suojavarusteet.

  • Pikasuodatin:
  • Värit
    Näytä kaikki Piilota
  • Hinta
    Näytä kaikki Piilota
  • Näytetään 60 / 29612 tuotteesta
Uutuus
Uutuus
more news
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Maja Pernefeldt

Asiantuntija neuvoo: Näin saat terveen, vahvan selän

Selkä on tärkeä osa kehoa. Tarvitsemme vahvaa selkää lähes jokaiseen arkiseenkin asiaan elämäntyyliin katsomatta. Miten hyvinvoiva selkä sitten hankitaan? Fysioterapeutti Maja Pernefeldt kertoo.

3 päivää sitten
Urheilu & treeni
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
malin möller

Treenaaminen synnytyksen jälkeen – kuinka se onnistuu?

Synnyttäminen ei ole mikään pikku juttu. Se on haastavaa niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sertifioitu äitiysmaha-valmentaja Malin Möller jakaa parhaat vinkkinsä siihen, kuinka synnytyksen jälkeen kannattaa treenata.

16 aug 2019
Urheilu & treeni
Matilda Johnson retention

Opi tuntemaan meitä Sportamorelta

Matilda Johnson työskentelee tuotekehittäjänä Sportamorella. Hän rakastaa juoksua ja on juossut koko elämänsä – ei paetakseen, vaan hauskanpidon vuoksi.

13 aug 2019
Urheilu & treeni
malin möller

Treeni raskaana oleville: mammamaha-valmentaja vinkkaa

Treeni myös raskaana on hyväksi – monella lasta odottavista on kuitenkin mielessä miljoonia kysymyksiä aiheeseen liittyen. PT ja sertifioitu raskausajan valmentaja Malin Möller vastaa.

09 aug 2019
Urheilu & treeni
Eva Sjöholm

Kaikki, mitä haluat tietää treenikivusta

Mitä on treenikipu? Onko se hyväksi vai pahaksi? Moni paljon treenava ihmettelee, minkä vuoksi sängystä nouseminen on raskaan treenin jälkeisenä päivänä niin haastavaa. PT Eva Sjöholm selittää.

09 aug 2019
Urheilu & treeni
Problem med vaderna header

Tämän takia pohkeisiisi voi koskea juostessa

Kuulutko sinä heihin, jotka saavat helposti kramppeja, joiden keho tuntuu todella jäykältä tai joiden pohkeisiin koskee juostessa? Asiantuntijamme kertoo, mistä se johtuu.

07 aug 2019
Urheilu & treeni
Andfådd tjej springer

Asiantuntija: Näin stressi vaikuttaa kehoosi

Miten uni, treeni ja ruokavalio liittyvät yhteen? Enemmän kuin uskommekaan. On olemassa erilaisia lähestymistapoja, mutta suurin osa meistä on yhtä mieltä siitä, että stressi ja lepo vaikuttavat myös treeniin. – Riittämätön lepo vaikuttaa myös siihen, että mielesi tekee enemmän hiilihydraatteja, ettet pysty käsittelemään samalla tavalla stressiä, että lähimuistisi kärsii, sairastut helpommin ja loukkaannut helpommin treenatessa, ravinto- ja toimintaterapeutti Madeleine Marcus muistuttaa.

07 aug 2019
Urheilu & treeni
Gabriella Picano

Treeni, jonka avulla poltat eniten kaloreita

Treenaaminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Treenitulokset riippuvat kuitenkin myös paljon siitä, mitä syömme ja miten lepäämme. Juttelimme PT Gabriella Picanon kanssa ruoasta ja treenistä.

06 aug 2019
Urheilu & treeni
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit