Varastomme muuttaa! Tuotteet -25-60% >>

Peak Performance - Juuri nyt: 203 mallia varastossa

Peak Performance

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Peak Performance

Ruotsalaisten laskettelijoiden perustama Peak Performance perustettiin Åressa vuonna 1986. Stefan Engström ja Peter Blom yhdessä muutamien ystäviensä kanssa keksivät idean luoda Peakin. Kaikki alkoi intohimosta urheiluun ja halusta kokea se osa luonnosta, jota ei oltu vielä koettu. Aluksi yritys päätti keskittyä hiihtovaatteisiin ja klassisiin perusvaatteisiin. Samana vuonna kun Peak Performance perustettiin, lanseerattiin ensimmäinen mallisto. Koko mallisto koostui korkealaatuisista tuotteista, jotka tarjosivat kaunista muotoilua sekä toiminnallisuutta. Nimi Peak Performance symbolisoi vaatteiden laatua ja toiminnallisuutta.

Vuonna 1989 Peak Performance toiminta laajeni ja yritys alkoi tuottaa urheiluvaatteita myös kevät- ja kesäkaudelle. Tämä teki Peakista laadukkaiden vaatteiden tavarantoimittajan koko vuoden ympäri. Peak Performance aloitti myös farkkumalliston, joka herätti paljon huomiota. Peakista oli nyt tullut yritys, joka myy muutakin kun vain urheiluvaatteita.  Kaksi vuotta myöhemmin yritys päätti sisällyttää myös golfin vaatevalikoimaansa ja Peak Performance aloitti tuolloin myös viennin Suomeen, Norjaan, Tanskaan ja Sveitsiin, mikä toi hyviä tuloksia. Vuosi 1991 oli vuosi, jolloin Peak Performance avasi ensimmäisen yleiskaupan Tukholmaan. Vuonna 1995 Peakilla oli tarjolla vaatemallisto myös purjehdukseen ja samana vuonna yritys nimettiin Ruotsin nopeiten kasvavaksi yritykseksi. Vuodesta 1998 lähtien IC Company on kuulunyt Peakin omistukseen.  

Nykyään Peak Performance on skandinavian suurin toiminnallisia urheiluvaatteita myyvä tuotemerkki. Yritys on nykyään monikansallinen ja se työllistää yli 200 henkilöä. Peak Performancella on noin 60 myymälää ja tuotteita viedään yli 20 maahan. Yksi syy Peak Performancen suureen menestykseen sekä jatkuvaan kasvuun ja laajenemiseen on yrityksen arvot, visio ja missio, joidenka mukaan yritys jatkaa toimintaansa. Kaiken yrityksessä tapahtuvan toiminnan tulee olla aitoa, pitkäaikaista, luottamuksellista, optimistista, uudistuvaa ja Peak Performancen toimintaan uskovaa.

Peak Performancen visio on luoda maailmanlaajuinen ja maailman johtava tuotemerkki, joka perustuu siihen intohimoon ja niihin arvoihin, joita yrityksellä on. Peak Performancen missio on kehittää, valmistaa ja myydä tuotteita, joissa on maailmanluokkainen laatu, toiminnallisuus ja muotoilu. Tämä missio tulisi saavuttaa noudattaen yrityksen arvoja ja visiota. Peak Performancen pitkäaikainen motto on ollut "ihminen ja luonto täydellisessä harmoniassa". Vaikka tätä mottoa voidaankin pitää saavuttamattoman tavoitteena, kertoo se paljon yrityksen vahvasta suhteesta ympäristöön.

Peak Performance tarjoaa ensiluokkaisia tuotteita, joita löytyy monesta kategoriasta, kuten hiihto, golf, juoksu, ulkoilu, purjehdus ja treenaus. Peak Performancella on myös tuotteita niille, jotka haluavat rentoutua hiihtokeskuksissa, kaupungilla tai merellä.

Suuri osa Peak Performancen markkinoinnista tapahtuu sponsoroinnin kautta. Yritys seisoo mm. historian suurimman laskettelukuvauskilpailun - VAST:n takana.

Peak Performancea esittelevät myös golffarit Helen Alfredsson ja Fredrik Jacobsson. Myös laskettelijat Henrik Windstedt ja Stina Jakobsson käyttävät tuotemerkin vaatteita.

 

Tärkeitä vuosilukuja yrityksen historiassa: 

 • 1986: Peak Performance perustettiin ja ensimmäinen hiihtomallisto lanseerattiin.
 • 1989: Mallisto laajenee ja alkaa sisältää myös kevät- ja kesävaatteita. Peak Performance aloitti myös arkivaatteiden valmistuksen ja herätti erityistä huomiota aloittamalla farkkujen valmistuksen.
 • 1991: Peak Performance avasi ensimmäisen yleiskaupan Tukholmaan ja aloitti vaatteiden viennin Suomeen, Norjaan, Tanskaan, Sveitsiin ja Saksaan.
 • 1992: Myös Geneveen avattiin yleiskauppa ja ”The Peak Performance Ske Lodge” lanseerattiin Hotel Diplomatissa Åressa.
 • 1994: Tuotemerkki alkoi valmistaa kehtittyneitä vaatteita purjehdukseen Intrumin miehistölle, joka kisaili Whitebread Round The World Race -kilpailussa.
 • 1995: Alle 10 vuodessa Peak Performancesta oli tullut Skandinavian suurin yritys, joka toimii urheilun ja muodin parissa. Uusi myymälä avattiin Müncheniin ja yritys aloitti silmätuotteiden myynnin saatuaan siihen lisenssin. Peak Performance lanseerasi kotisivunsa.
 • 1996-97: Peak Performance listautui Tukholman pörssiin ja uusi myymälä avatiin mm. St. Antonissa, Zermanttissa ja Charmonixissa.
 • 2000-01:Yritys on vakiintunut 16 maassa ja sillä on 24 myymälää. Mm. Peak Performance sponsoroin alppihiihdon MM-kilpailuja St. Antonissa. Carli Gray liitty yhteen InWearin kanssa ja yhdessä ne muodostavat IC Companyn.
 • 2002: Peak Performance investoi teknologisesti kehittyneisiin materiaaleihin. Samana vuonna Peak voitti European Ski Awardsin palkinnon yrityksen Airvantage -eristysteknologian vuoksi.
 • 2003: Trango -takki voitti myös European Ski Awardsin palkinnon uutena Softshell -tuotteena.
 • 2005: Peak Performance oli tämän vuoden aikana vakiintunut 21 maahan ja yrityksellä oli 1400 jälleenmyyjää sekä 24 myymälää. Valikoiman teknisin mallisto, Black Light, ilmestyi.
 • 2006: Peak Performance juhli 20-vuotisjuhliaan avaamalla vuorikonttorin keskelle Tottabackenia Åressa.

 

more news
smoothiebowl_2017_3

5 kauneudellesi pakollista tuotetta

Maria Ahlgrenin kirja Beautyfood kertoo ruoista, jotka tekevät sinusta kauniin. Tärkeää on värikäs ja monipuolinen ruokavalio. Nämä viisi tuotetta löytyy aina hänen keittiöstään.

Ravinto & reseptit
Flytvästar fakta

5 asiaa mitä pelastusliiveistä täytyy tietää

Ihana retki merellä kesäpäivänä tai aikainen aamu järvellä kalastaessa, voi muuttua painajaiseksi onnettomuuden sattuessa. Varaudu kaikkeen. Tässä asiantuntijan kommentit pelastusliiveistä.

Seikkailu & hyvinvointi
Skärmavbild 2017-05-16 kl. 08.49.32.png

3 reseptiä jotka tekevät sinusta viehättävän

Kaunistuttava ruoka, joka näyttää hyvältä ja maistuu herkulliselta? Tämä ei ole vitsi. Tässä kolme reseptiä Maria Ahlgrenin kirjasta Beautyfood.

Ravinto & reseptit
Beautyfood Maria Ahlgren

Syömällä kauniiksi

Oletko kuullut puhuttavan kaunesruoasta? Maria Ahlgrenin uudesta kirjasta Beautyfood löydät monia reseptejä, joilla parannat elimistösi hyvinvointia.

Ravinto & reseptit
Vita sneakers.jpg

Kesän 2017 kuumimmat valkoiset tennarit

Hyvä istuvuus ja tyylikäs ulkonäkö on valkoisten tennareiden tärkeimmät ominaisuudet. Tässä tennarit, jotka saivat testissä eniten pisteitä.

Muoti & trendit
headphones workout

Treeniin sopivat kuulokkeet

Hyvin istuvat kuulokkeet ja laadukas äänentoisto on tärkeää lenkkipolulla sekä kuntosalilla. Me tiedämme mikä malli sopii sinulle.

Muoti & trendit
Sport-bh

Opas: Löydä oikeanlaiset urheilurintaliivit

Keskisuuret rinnat liikkuvat noin yhdeksän senttimetriä yhden juoksuaskeleen aikana. Tässä opas, joka auttaa sinua pitämään ne paikallaan.

Muoti & trendit
tights_2017

Näin peset trikoosi

Pidennä treenivaatteidesi käyttöikää oikeanlaisella pesulla. Näin peset trikoosi parhaalla tavalla.

Muoti & trendit
smastunder10.png

Päivitetyt aamupalasuosikit

Ebba ja Amy von Sydowsin uusi kokkikirja sisältää maukkaita ja terveellisiä reseptejä. Pidämme erityisesti näistä kahdesta päivitetyistä aamupala klassikoista.

Ravinto & reseptit
black trading 2017

Löydä oikeat treenitrikoot

Lyhyet vai pitkät? Vyötärönauha vai ei? Kompressio vai ei? Oikeiden trikoiden löytäminen voi olla vaikeaa. Autamme sinua löytämään oikeanlaiset trikoot.

Muoti & trendit
Löpning Blacc

7 treenivinkkiä kestävyysjuoksuun

Onko tavoitteenasi peninkulma ja juoksussa kehittyminen? Entinen pitkänmatkanjuoksija ja valmentaja Mats Erixon auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Urheilu & treeni
Blommiga träningskläder.jpg

15 pakollista kukkakuosia kesäksi

Aurinko, uimarannat ja kukat kuuluvat kesään. Tämä kuosi kuuluu näkyä myös vaatteissa. Tässä 15 kukkaista vaatetta piristämään arkipäivääsi.

Muoti & trendit
iStock-504984010.jpg

7 syytä rakastaa kahvia

Kahvi on piristävää, hyvää ja monille pakollinen osa arkea. Täältä löydät seitsemän hyvää syytä kahvinjuontiin.

Ravinto & reseptit
Golfskor

Testi: Vuoden 2017 kuumimmat golfkengät merkeiltä Adidas & Nike

Kaiva golfbägi esiin – golfsesonki on täällä! Olemme testanneet kuumimmat miesten ja naisten kenkämallit merkeiltä Nike ja Adidas.

Muoti & trendit
Löpning armar

Vinkit käsien asentoon juostessa

Onko jaloissasi potkua, mutta kehollasi taipumus kipeytyä lenkin aikana? Pitkänmatkanjuoksija ja valmentaja Mats Erixon antaa vinkit millainen kehon asento on juostessa hyvä.

Urheilu & treeni