0 : : 0 : : 0 - FINAL SUMMER SALE! Vähintään -30% >>

Peak Performance - Juuri nyt: 176 mallia varastossa

Peak Performance

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Peak Performance

Ruotsalaisten laskettelijoiden perustama Peak Performance perustettiin Åressa vuonna 1986. Stefan Engström ja Peter Blom yhdessä muutamien ystäviensä kanssa keksivät idean luoda Peakin. Kaikki alkoi intohimosta urheiluun ja halusta kokea se osa luonnosta, jota ei oltu vielä koettu. Aluksi yritys päätti keskittyä hiihtovaatteisiin ja klassisiin perusvaatteisiin. Samana vuonna kun Peak Performance perustettiin, lanseerattiin ensimmäinen mallisto. Koko mallisto koostui korkealaatuisista tuotteista, jotka tarjosivat kaunista muotoilua sekä toiminnallisuutta. Nimi Peak Performance symbolisoi vaatteiden laatua ja toiminnallisuutta.

Vuonna 1989 Peak Performance toiminta laajeni ja yritys alkoi tuottaa urheiluvaatteita myös kevät- ja kesäkaudelle. Tämä teki Peakista laadukkaiden vaatteiden tavarantoimittajan koko vuoden ympäri. Peak Performance aloitti myös farkkumalliston, joka herätti paljon huomiota. Peakista oli nyt tullut yritys, joka myy muutakin kun vain urheiluvaatteita.  Kaksi vuotta myöhemmin yritys päätti sisällyttää myös golfin vaatevalikoimaansa ja Peak Performance aloitti tuolloin myös viennin Suomeen, Norjaan, Tanskaan ja Sveitsiin, mikä toi hyviä tuloksia. Vuosi 1991 oli vuosi, jolloin Peak Performance avasi ensimmäisen yleiskaupan Tukholmaan. Vuonna 1995 Peakilla oli tarjolla vaatemallisto myös purjehdukseen ja samana vuonna yritys nimettiin Ruotsin nopeiten kasvavaksi yritykseksi. Vuodesta 1998 lähtien IC Company on kuulunyt Peakin omistukseen.  

Nykyään Peak Performance on skandinavian suurin toiminnallisia urheiluvaatteita myyvä tuotemerkki. Yritys on nykyään monikansallinen ja se työllistää yli 200 henkilöä. Peak Performancella on noin 60 myymälää ja tuotteita viedään yli 20 maahan. Yksi syy Peak Performancen suureen menestykseen sekä jatkuvaan kasvuun ja laajenemiseen on yrityksen arvot, visio ja missio, joidenka mukaan yritys jatkaa toimintaansa. Kaiken yrityksessä tapahtuvan toiminnan tulee olla aitoa, pitkäaikaista, luottamuksellista, optimistista, uudistuvaa ja Peak Performancen toimintaan uskovaa.

Peak Performancen visio on luoda maailmanlaajuinen ja maailman johtava tuotemerkki, joka perustuu siihen intohimoon ja niihin arvoihin, joita yrityksellä on. Peak Performancen missio on kehittää, valmistaa ja myydä tuotteita, joissa on maailmanluokkainen laatu, toiminnallisuus ja muotoilu. Tämä missio tulisi saavuttaa noudattaen yrityksen arvoja ja visiota. Peak Performancen pitkäaikainen motto on ollut "ihminen ja luonto täydellisessä harmoniassa". Vaikka tätä mottoa voidaankin pitää saavuttamattoman tavoitteena, kertoo se paljon yrityksen vahvasta suhteesta ympäristöön.

Peak Performance tarjoaa ensiluokkaisia tuotteita, joita löytyy monesta kategoriasta, kuten hiihto, golf, juoksu, ulkoilu, purjehdus ja treenaus. Peak Performancella on myös tuotteita niille, jotka haluavat rentoutua hiihtokeskuksissa, kaupungilla tai merellä.

Suuri osa Peak Performancen markkinoinnista tapahtuu sponsoroinnin kautta. Yritys seisoo mm. historian suurimman laskettelukuvauskilpailun - VAST:n takana.

Peak Performancea esittelevät myös golffarit Helen Alfredsson ja Fredrik Jacobsson. Myös laskettelijat Henrik Windstedt ja Stina Jakobsson käyttävät tuotemerkin vaatteita.

 

Tärkeitä vuosilukuja yrityksen historiassa: 

 • 1986: Peak Performance perustettiin ja ensimmäinen hiihtomallisto lanseerattiin.
 • 1989: Mallisto laajenee ja alkaa sisältää myös kevät- ja kesävaatteita. Peak Performance aloitti myös arkivaatteiden valmistuksen ja herätti erityistä huomiota aloittamalla farkkujen valmistuksen.
 • 1991: Peak Performance avasi ensimmäisen yleiskaupan Tukholmaan ja aloitti vaatteiden viennin Suomeen, Norjaan, Tanskaan, Sveitsiin ja Saksaan.
 • 1992: Myös Geneveen avattiin yleiskauppa ja ”The Peak Performance Ske Lodge” lanseerattiin Hotel Diplomatissa Åressa.
 • 1994: Tuotemerkki alkoi valmistaa kehtittyneitä vaatteita purjehdukseen Intrumin miehistölle, joka kisaili Whitebread Round The World Race -kilpailussa.
 • 1995: Alle 10 vuodessa Peak Performancesta oli tullut Skandinavian suurin yritys, joka toimii urheilun ja muodin parissa. Uusi myymälä avattiin Müncheniin ja yritys aloitti silmätuotteiden myynnin saatuaan siihen lisenssin. Peak Performance lanseerasi kotisivunsa.
 • 1996-97: Peak Performance listautui Tukholman pörssiin ja uusi myymälä avatiin mm. St. Antonissa, Zermanttissa ja Charmonixissa.
 • 2000-01:Yritys on vakiintunut 16 maassa ja sillä on 24 myymälää. Mm. Peak Performance sponsoroin alppihiihdon MM-kilpailuja St. Antonissa. Carli Gray liitty yhteen InWearin kanssa ja yhdessä ne muodostavat IC Companyn.
 • 2002: Peak Performance investoi teknologisesti kehittyneisiin materiaaleihin. Samana vuonna Peak voitti European Ski Awardsin palkinnon yrityksen Airvantage -eristysteknologian vuoksi.
 • 2003: Trango -takki voitti myös European Ski Awardsin palkinnon uutena Softshell -tuotteena.
 • 2005: Peak Performance oli tämän vuoden aikana vakiintunut 21 maahan ja yrityksellä oli 1400 jälleenmyyjää sekä 24 myymälää. Valikoiman teknisin mallisto, Black Light, ilmestyi.
 • 2006: Peak Performance juhli 20-vuotisjuhliaan avaamalla vuorikonttorin keskelle Tottabackenia Åressa.

 

more news
tygskor 2017

Pidä kangaskengät puhtaana

Kangaskengät ovat kesän ykkösvalinta, mutta näyttävät usein kaikelta muulta kuin puhtailta muutaman viikon käytön jälkeen. Näin pidät huolta lempikengistäsi.

Muoti & trendit
svarta och vita badkläder

Tyylipuhtaat mustat ja valkoiset uima-asut

Rantasesonki ei ole yhtä kuin värikkäät uima-asut rannalla. Tässä tyylipuhtaat uima-asut väreissä musta ja valkoinen sinulle, joka rakastat yksinkertaisuutta.

Muoti & trendit
Test funktionssandaler

Testi: Sandaalit

Kevyemmät kuin vaelluskengät, mutta idea on sama - iskuavaimentavat ja kestävät. Tässä testin parhaat sandaalit!

Muoti & trendit
Golftillbehör

Lisävarusteet golfiin

Golfkentällä tarvitset muutakin kuin mailoja. Tässä lisävarusteet, joita jokainen golfaaja rakastaa!

Muoti & trendit
FI-header.jpg

Testi: Parhaat housut vaellukselle

Menossa vaellukselle kesällä? Autamme sinua löytämään sopivat housut, joista on eniten hyötyä sinulle vaelluksellasi.

Muoti & trendit
Fighter

Treenaa kuin todellinen fighter – tässä 3 harjoitusta

Onko sinussa sisäinen fighter? Madeleine Vall Beijner näyttää kolme taistelijahenkistä, inspiroivaa liikettä, jotka voit tehdä salilla.

Urheilu & treeni
Svarta tights

Mustat klassikot

Väri ja kuviot kunniaan, mutta kaikki tarvitsevat pikkumustan vaatekaappiinsa -mustat trikoot. Täältä löydät kaikki mustat suosikit, joita et halua missata!

Muoti & trendit
Sagolika_Nyponglass.jpg

3 viilentävää hedelmäjätskiä

Jos et halua syödä pelkkää kermajäätelöä päivästä toiseen (don't mind if we do!) ovat jäädytetyt hedelmäsoseet kesän maukas ja terveellinen vaihtoehto.

Ravinto & reseptit
FI-header.jpg

Testi: Oikeat kengät pyöräilyyn

Haluatko löytää kengät, joilla kiidät pyörän satulassa? Testipaneelimme on arvostellut viidet pyöräilykengät ja tulokset parhaista kengistä 2017 löydät täältä.

Muoti & trendit
öppna skor

Parhaat kesäkengät 2017

Avonaiset kengät kesäksi. Sandaalit, tossut, puukengät ja flipflopit. Tässä suosikkimme!

Muoti & trendit
Madeleine Vall Beijner

Voimakkaaksi fighter Madeleine Vall Beijnerin avustuksella

Onko tavoitteena tulla todella vahvaksi? Tässä fighter Madeleine Vall Beijnerin parhaat vinkit.

Urheilu & treeni
Petra Söderberg

Tässä juoksija, jota täytyy seurata Instagramissa

Seuraatko ainoastaan ammattijuoksijoita, jotka aiheuttavat sinulle suorituspaineita? Tällöin sinun täytyy seurata Petra Söderbergia, joka on meidän lempijuoksija Instagramissa!

Urheilu & treeni
yara_06dcd7ed7e434e7490747efbef34a20c.jpg

Sinulle sopiva rantamuoti

Boheeminen, trendikäs vai sporttinen? Stylisit Annika Norman opastaa sinua löytämään täydellisen uima-asun kesäksi.

Muoti & trendit
Sportdetaljer

Sporttiset asusteet juoksijalle

Lenkille tarvitset enemmän kuin mukavat trikoot ja juoksukengät. Täältä löydät tarvitsemasi asusteet, jotka tekevät lenkkeilystä entistä miellyttävämpää.

Muoti & trendit
Wyte 2017

Vinkit tyylikkääseen rantatyyliin löydät täältä

Etkö tiedä mitä puet päällesi rannalle kesällä 2017? Älä huoli! Stylisti Annika Norman tietää tarkalleen, mikä on in tänä kesänä. Lue vinkit!

Muoti & trendit