30% alennusta melkein kaikesta >>

Peak Performance - Juuri nyt: 206 mallia varastossa

Peak Performance

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Peak Performance

Ruotsalaisten laskettelijoiden perustama Peak Performance perustettiin Åressa vuonna 1986. Stefan Engström ja Peter Blom yhdessä muutamien ystäviensä kanssa keksivät idean luoda Peakin. Kaikki alkoi intohimosta urheiluun ja halusta kokea se osa luonnosta, jota ei oltu vielä koettu. Aluksi yritys päätti keskittyä hiihtovaatteisiin ja klassisiin perusvaatteisiin. Samana vuonna kun Peak Performance perustettiin, lanseerattiin ensimmäinen mallisto. Koko mallisto koostui korkealaatuisista tuotteista, jotka tarjosivat kaunista muotoilua sekä toiminnallisuutta. Nimi Peak Performance symbolisoi vaatteiden laatua ja toiminnallisuutta.

Vuonna 1989 Peak Performance toiminta laajeni ja yritys alkoi tuottaa urheiluvaatteita myös kevät- ja kesäkaudelle. Tämä teki Peakista laadukkaiden vaatteiden tavarantoimittajan koko vuoden ympäri. Peak Performance aloitti myös farkkumalliston, joka herätti paljon huomiota. Peakista oli nyt tullut yritys, joka myy muutakin kun vain urheiluvaatteita.  Kaksi vuotta myöhemmin yritys päätti sisällyttää myös golfin vaatevalikoimaansa ja Peak Performance aloitti tuolloin myös viennin Suomeen, Norjaan, Tanskaan ja Sveitsiin, mikä toi hyviä tuloksia. Vuosi 1991 oli vuosi, jolloin Peak Performance avasi ensimmäisen yleiskaupan Tukholmaan. Vuonna 1995 Peakilla oli tarjolla vaatemallisto myös purjehdukseen ja samana vuonna yritys nimettiin Ruotsin nopeiten kasvavaksi yritykseksi. Vuodesta 1998 lähtien IC Company on kuulunyt Peakin omistukseen.  

Nykyään Peak Performance on skandinavian suurin toiminnallisia urheiluvaatteita myyvä tuotemerkki. Yritys on nykyään monikansallinen ja se työllistää yli 200 henkilöä. Peak Performancella on noin 60 myymälää ja tuotteita viedään yli 20 maahan. Yksi syy Peak Performancen suureen menestykseen sekä jatkuvaan kasvuun ja laajenemiseen on yrityksen arvot, visio ja missio, joidenka mukaan yritys jatkaa toimintaansa. Kaiken yrityksessä tapahtuvan toiminnan tulee olla aitoa, pitkäaikaista, luottamuksellista, optimistista, uudistuvaa ja Peak Performancen toimintaan uskovaa.

Peak Performancen visio on luoda maailmanlaajuinen ja maailman johtava tuotemerkki, joka perustuu siihen intohimoon ja niihin arvoihin, joita yrityksellä on. Peak Performancen missio on kehittää, valmistaa ja myydä tuotteita, joissa on maailmanluokkainen laatu, toiminnallisuus ja muotoilu. Tämä missio tulisi saavuttaa noudattaen yrityksen arvoja ja visiota. Peak Performancen pitkäaikainen motto on ollut "ihminen ja luonto täydellisessä harmoniassa". Vaikka tätä mottoa voidaankin pitää saavuttamattoman tavoitteena, kertoo se paljon yrityksen vahvasta suhteesta ympäristöön.

Peak Performance tarjoaa ensiluokkaisia tuotteita, joita löytyy monesta kategoriasta, kuten hiihto, golf, juoksu, ulkoilu, purjehdus ja treenaus. Peak Performancella on myös tuotteita niille, jotka haluavat rentoutua hiihtokeskuksissa, kaupungilla tai merellä.

Suuri osa Peak Performancen markkinoinnista tapahtuu sponsoroinnin kautta. Yritys seisoo mm. historian suurimman laskettelukuvauskilpailun - VAST:n takana.

Peak Performancea esittelevät myös golffarit Helen Alfredsson ja Fredrik Jacobsson. Myös laskettelijat Henrik Windstedt ja Stina Jakobsson käyttävät tuotemerkin vaatteita.

 

Tärkeitä vuosilukuja yrityksen historiassa: 

 • 1986: Peak Performance perustettiin ja ensimmäinen hiihtomallisto lanseerattiin.
 • 1989: Mallisto laajenee ja alkaa sisältää myös kevät- ja kesävaatteita. Peak Performance aloitti myös arkivaatteiden valmistuksen ja herätti erityistä huomiota aloittamalla farkkujen valmistuksen.
 • 1991: Peak Performance avasi ensimmäisen yleiskaupan Tukholmaan ja aloitti vaatteiden viennin Suomeen, Norjaan, Tanskaan, Sveitsiin ja Saksaan.
 • 1992: Myös Geneveen avattiin yleiskauppa ja ”The Peak Performance Ske Lodge” lanseerattiin Hotel Diplomatissa Åressa.
 • 1994: Tuotemerkki alkoi valmistaa kehtittyneitä vaatteita purjehdukseen Intrumin miehistölle, joka kisaili Whitebread Round The World Race -kilpailussa.
 • 1995: Alle 10 vuodessa Peak Performancesta oli tullut Skandinavian suurin yritys, joka toimii urheilun ja muodin parissa. Uusi myymälä avattiin Müncheniin ja yritys aloitti silmätuotteiden myynnin saatuaan siihen lisenssin. Peak Performance lanseerasi kotisivunsa.
 • 1996-97: Peak Performance listautui Tukholman pörssiin ja uusi myymälä avatiin mm. St. Antonissa, Zermanttissa ja Charmonixissa.
 • 2000-01:Yritys on vakiintunut 16 maassa ja sillä on 24 myymälää. Mm. Peak Performance sponsoroin alppihiihdon MM-kilpailuja St. Antonissa. Carli Gray liitty yhteen InWearin kanssa ja yhdessä ne muodostavat IC Companyn.
 • 2002: Peak Performance investoi teknologisesti kehittyneisiin materiaaleihin. Samana vuonna Peak voitti European Ski Awardsin palkinnon yrityksen Airvantage -eristysteknologian vuoksi.
 • 2003: Trango -takki voitti myös European Ski Awardsin palkinnon uutena Softshell -tuotteena.
 • 2005: Peak Performance oli tämän vuoden aikana vakiintunut 21 maahan ja yrityksellä oli 1400 jälleenmyyjää sekä 24 myymälää. Valikoiman teknisin mallisto, Black Light, ilmestyi.
 • 2006: Peak Performance juhli 20-vuotisjuhliaan avaamalla vuorikonttorin keskelle Tottabackenia Åressa.

 

more news
_DS_3075.jpg

Aluskerrasto – käytännöllisin treenivaatteesi

Talvikauden pidetyin vaate piilotetaan kaapin pohjalle aivan turhaan heti talvikelien jälkeen. Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää käytännöllisen aluskerraston käytöstä.

Muoti & trendit
2XU-PTN_Mid-Rise_DCH-PCW.jpg

Tästä syystä kannattaa valita kompressiotrikoot

Trikoot ovat todellinen suosikkivaate kun on kyse treenivaatteista, mutta harvat ovat löytäneet kompressiotrikoiden hyödyt. Tiedämme miksi myös sinun kannattaisi hankkia kompressiotrikoot!

Muoti & trendit
FI-header-junior.jpg

Parhaimmat jalkapallokenkämme junioreille

Tuntuuko lasten jalkapallokenkien valinta vaikealta? Kurkkaa nappulakenkien testiämme, jossa olemme kokeilleet Puman, Adidaksen ja Niken malleja.

Muoti & trendit
FI-header-herr.jpg

Testin parhaat jalkapallokengät

Testipaneelimme on lähtenyt futiskentälle selvittämään, mitkä kengistä ovat testimme parhaat. Lue heidän mielipiteensä täältä!

Muoti & trendit
FI-header.jpg

Testissä: 11 juoksutakkia

Mikä on kevään ja kesän 2017 paras juoksutakki? Testipaneelimme otti asiasta selvää. He ovat testanneet uusimmat juoksutakit, jotta sinulla on helpompi klikata kotiin juuri se oikea.

Muoti & trendit
state of wow

15 kengät ja asusteet, jotka ovat varmoja kesän merkkejä!

Kevyet kengät, aurinkolasit ja lippikset ovat pakollisia kesällä – nämä ihanuudet haluat tilata itsellesi jo nyt!

Muoti & trendit
josefine bengtsson

"En suostunut uskomaan lääkärin raskaita uutisia"

Bloggari ja joogaohjaaja Josefine Bengtsson on juuri julkaissut oman joogakirjan. Lue täältä, miten hän pääsi sairaalasängystä joogasaleille ja miksi tasapaino on niin tärkeää.

Seikkailu & hyvinvointi
kamelen

Venytä koko keho läpi – 4 helppoa liikettä

Sattuuko kehoosi pitkän ja tylsän työpäivän jälkeen? Nämä neljä venytystä auttavat.

Seikkailu & hyvinvointi
rumpträning

Näin saat kookkaamman takapuolen

Monet kamppailevat salilla saadakseen pyöreän ja kookkaamman takapuolen. Voit kaivata PT Charlotte Beijerin vinkkejä jos olet yksi heistä.

Urheilu & treeni
Goblet-squat2.jpg

Vahvista takapuoltasi– 4 helppoa harjoitusta

Haluaisitko treenata takapuoltasi hieman enemmän, mutta olet epävarma itse treenitavasta? Näillä neljällä liikkeellä saat mahtavia tuloksia.

Urheilu & treeni
tennisrackettest

Testien parhaimmat tennismailat

Riippuen siitä millä mailalla pelaat, saat apua erilaisiin lyönteihin ja pallon hallintaan. Mikä tennismailoista on testin voittaja 2017? Lue tästä niin tiedät.

Urheilu & treeni
carrotcake pancakes

Inspiraatiota aamupalaan – 3 maukasta reseptiä

Aamiainen on päivän ehkä kaikkein maukkain ateria ja näillä hyvillä resepteillä tulet kaipaamaan aamupalaa jatkuvasti!

Ravinto & reseptit
aubergine.jpg

Vegeruokaa nautiskelijoille

"Gourmetvego"-kirjan teema on ylelliseltä tuntuva kasvisruoka. Nämä kaksi reseptiä tuovat veden kielelle!

Ravinto & reseptit
maja armandt

Lenkkeily juoksuvammojen kanssa

Useimmat juoksijat loukkaantuvat tai saavat rasitusvammoja jossain vaiheessa juoksu-urallaan, mutta pitääkö lenkkeily lopettaa kokonaan jos lihaksiin ja niveliin sattuu? Naprapaatti Maja Armandt kertoo, miten tällaisessa tilanteessa tulisi toimia ja treenata.

Urheilu & treeni
FI-test-sportbh-header.jpg

Parhaimmat urheiluliivit juoksuun

Hyvät urheiluliivit ovat edellytys kaikenlaisiin treeneihin ja juoksussa ne ovat ehkä kaikkein tärkeimmät. Olemme kokeilleet kahdeksat liivit, jotta saisit selville, mitkä sopivat parhaiten juuri sinulle ja juoksutyylillesi.

Muoti & trendit