0 : : 0 : : 0 -25% lämpimistä uutuuksista!

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Mountain Works

Mountain Works -vaatteet valmistetaan vuorten ja merien inspiroimana. Mountain Worksin takana löytyy ihmisiä jokaisesta maailmankolkasta. Yli 30 vuoden valmistus - ja jakelukokemuksen omaava yritys, jolla on kaikista parhaimpia asiantuntijoita apunaan – Mountain Works jatkanut kehitystään koko ajan. Materiaalit, tuotteet, lähestymistapa ja ehdot ovat muuttuneet merkittävästi tänä aikana, mikä on johtanut siihen, että Mountain Works -vaatteet ovat parasta laatua, joissa yhdistyvät toiminnallisuus ja säänkestävät ominaisuudet yksinkertaisen ja tyylikkään muotoilun kanssa. Mountain Works on Claes Carlssonin ja Claes Richterin perustama yritys ja molemmat ovat työskennelleet muoti - ja ulkoilumarkkinoilla yhdessä yli 35 vuoden ajan. Tämä osaaminen ja kokemus takaavat laadukkaat tuotteet ja se on myös asia, jonka huomaat heti, kun puet Mountain Works -takin päällesi.
Mountain Works -tuotteita voidaan käyttää haastavissa olosuhteissa vuoristossa, mutta takit toimivat myös arkena ja Mountain Works -takit ovat tuttu näky myös kaupungilla ympäri maailman. Mountain Works keskittyy toiminnallisuuteen ja laatuun, joten kun ostat Mountain Works -takin, voit olla varma, että voit käyttää sitä monta vuotta ja takki säilyttää erinomaisen toiminnallisuudensa ja tyylikkään muotoilunsa.
Mountain Works -tuotteet on usein valmistettu vedenpitävästä materiaalista ja niissä on untuvatäyte, mikä tekee tuotteista ihanteelliset Pohjoismaiden ilmastoon. Yritys panostaa tuotekehitykseen ja tuo markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita, joten voimme varmasti odottaa tyylikkäitä ja jännittäviä tuotteita myös tulevina vuosina. Muutamia Mountain Works -suursuosikkeja ovat Fat Boy Down Parka, Thunderligt Hood, Thunderligt Sweater, Monster Parka, Cold War Down Parka, Nations Down Parka, International Down Parka ym.
Mountain Works -ulkovaatteet yhdistävät toiminnallisuuden, trendit ja modernin muotoilun. Meidän vaatteitamme käyttävät henkilöt rakastavat ulkoilua ja ulkona olemista.
Riippumatta missä. Riippumatta mitä. /Mountain Works

Mountain Works - Näytetään: 14 tuotetta

more news
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
Adriana Lima Puma

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

On olemassa joitakin trendejä, jotka erottuvat sesongista toiseen. Muotitoimittaja ja stylisti Annika Norman tietää, kuinka sinunkin tulisi salille pukeutua.

30 sep 2019
Muoti & trendit
Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia.

27 sep 2019
Muoti & trendit
löparjackor dam test

Naisten parhaat juoksutakit

Saadaksesi juoksutreenistä kaiken irti tarvitset kunnon juoksutakin. Se onnistuu myös tyylistä tinkimättä. Sportamoren testipaneeli hikoili viidessä eri mallissa. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

25 sep 2019
Muoti & trendit
Löparjackor test herr

Testi: miesten parhaat juoksutakit

Suojaa itsesi tuulelta trendikkäällä juoksutakilla. Nämä trendikkäät takit suojaavat parhaiten, mitä ventilaatioon, tuulenpitävyyteen ja liikkuvuuteen tulee.

25 sep 2019
Muoti & trendit
vandring

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

Mustelmat ja hiertymät voivat pilata hyvän vaellusreissun kokonaan. Älä anna niiden häiritä. Yksinkertaisten vinkkien avulla voit pelastaa jalkasi.

23 sep 2019
Seikkailu & hyvinvointi