Kenkähuuma! Nyt -30% kengistä

Moon Boot - Näytetään: 4 tuotetta

Moon Boot

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Moon Boot

Giancarlo Zanalta on henkilö, joka inspiroitui Apollo 11 -kuulennosta heinäkuussa 1969 niin paljon, että hän suunnitteli parin saappaita, jotka muistuttavat hieman Neil Armstrongin käyttämiä kenkiä silloin kun hän laskeutui kuuhun. Giancarlo alkoi kutsua kenkiä Moon Boot -kengiksi ja vielä tänäkin päivänä kengät näyttävät suurinpiirtein samoilta ja ne valmistetaan samoista materiaaleista. Moon Boot -kenkien kehittäjä, Giancarlo, oli nuori urakoitsija Montebellunasta, Italiasta ja tästä kaupungista tuli maailman urheilukenkien valmistuksen keskus.


Moon Boot -kengistä on tullut edelläkävijä, joka yhdistää urheilulisen hengen sekä ripauksen muotia. Saappaita voi käyttää niin rinteessä kuin kaupungillakin. Nämä kauniit saappaat ovat valmistettu niin, että ne ovat kevyet, suojaavat sinua sateelta ja pitävät sinut lämpimänä jopa silloin, kun lämpömittari näyttää -35 astetta! Moon Boot -kenkiä löytyy monissa väreissä, tyyleissä ja eri materiaaleista valmistettuina, mutta kaikki saappaat noudattavat silti samaa tyyliä. Moon Boot on erinomainen esimerkki siitä, mitä kutsutaan "Democratic Designiksi" - kaikki iästä, sukupuolesta ja tyylistä riippumatta voivat ylpeinä käyttää Moon Boot -saappaita! Moon Boot -saappaita on nähty monien nais- ja miespuolisten näyttelijöiden, kuninkaallisten ja muusikoiden jalassa.

Vuonna 2000 Moon Boot -kengät nimettiin Louvren museossa, Pariisissa yhdeksi sadasta eniten tärkeimmästä aikamme designen symboleista. Läpi vuosien Moon Boot -kengät ovat pysyneet trendien mukana väreissä, suunnittelussa ja tyyleissä, säilyttäen uskollisesti kenkien alkuperäisen tyylin.


Moon Boot -kengistä on tehty myös lapsille oma mallisto, josta löydät trendikkäät kengät, jotka pitävät lapsesi jalat lämpimänä paremmin kuin mitkään muut kengät!

more news
Vasaloppet

Viime hetken vinkit hiihtokilpailuun

Onnistunut hiihtokisakokemus on pienistä yksityiskohdista kiinni. Tässä tulevat viime hetken vinkit vaikkapa ensi viikonloppuna kisattavaan Finlandia-hiihtoon.

Urheilu & treeni
Seamlesstights

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

Tee seuraavasta treenistäsi entistä parempi ja pukeudu pehmeisiin, joustaviin ja saumattomiin treenitrikoisiin. Testasimme sesongin suosikit.

Muoti & trendit
Miniband

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

Kuminauhalla treenaaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa. Personal Trainerimme selittää vastusten eron.

Muoti & trendit
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

Oletko epävarma, millaiset urheiluliivit sopivat juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu oppaaseemme.

Muoti & trendit
Hoftlyft.jpg

Näin teet lantion ojennuksen oikein

Lantion kohotus on yksi tavallisimmista liikkeistä lantion ja takapuolen vahvistamiseen. Mutta teetkö liikkeen oikein? Lue ja tarkista!

Urheilu & treeni
Sfinx.png

3 jinjooga-asentoa konttorirotalle

Vietätkö suurimman osan päivästä tietokoneen ääressä istuen? Sattuuko niskaan ja selkään? Pehmennä kehoasi näillä kolmella jooga-asennolla.

Seikkailu & hyvinvointi
13090412_O_1.jpg

Pehmennä kroppaa yinjoogalla

Yinjoogassa joka asennossa vietetään useita minuutteja. Tylsää, osa ajattelee. Fantastista kropalle, sanoo joogaohjaaja Johanna Wickström, joka on kirjoittanut yinjoogasta kirjan.

Seikkailu & hyvinvointi
Längdskidåkning

5 tekniikkavinkkiä ennen hiihtokisaa

Tasapaino, ojennetut kädet ja ylpeä ryhti ovat keskiössä, mitä maastohiihtotekniikkaan tulee. Esittelemme asiantuntijan viisi vinkkiä, jotka tuovat lisää vauhtia ja mukavampia lenkkejä.

Urheilu & treeni
Längdskidåkning

Näin treenaat ja syöt ennen Finlandia-hiihtoa

Muutaman viikon päästä on jälleen aika pukea maastosukset jalkaan ja suunnata Lahteen. Finlandia-hiihto tarkoittaa, että on aika ottaa seuraava vaihde. Ammattivalmentajan neuvoilla pääset parhaaseen tulokseen.

Urheilu & treeni
svea_sneakers.jpg

12 punaista löytöä ystävänpäivään

Feel the love! Punainen ei ole vain nätti väri, se on myös rakkauden väri. Klikkaa kotiin nämä ruusunpunaiset suosikit tai yllätä läheisesi jollakin hienolla lahjalla.

Muoti & trendit
Charlotte Kalla

Charlotte Kallan parhaat vinkit maastohiihtoon

Kylmät sormet, huono tekniikka ja ongelmia varusteiden kanssa? Vie maastohiihtotreenisi uudelle tasolle ja napppaa nämä Charlotte Kallan parhaat vinkit.

Urheilu & treeni
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

Jos sinä ja perheesi suuntaatte Etelän lämpöön hiihtolomalla, on meillä vain yksi vinkki: nauttikaa! Ja älkää unohtako pakata mukaan näitä kahdeksaa tarpeellista hankintaa.

Muoti & trendit
JR BLACKBURN

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

Hiihtoloma on pian täällä! Oletko suuntaamassa lasten kanssa laskettelemaan? Kokosimme listan kaikesta, mitä mukaan tarvitset.

Muoti & trendit
Hoftlyft.jpg

5 harjoitusta, jotka vahvistavat lantiota ja pakaralihasta

Sattuuko lantioosi juostessa? Nämä pakaraharjoitukset auttavat ehkäisemään tarpeettoma vammoja.

Urheilu & treeni
Ont i höften

Tämän takia lantioosi koskee juostessa

Sattuuko lantioon höntsäjalkapalloa pelatessa? Oletko tuplannut juoksutreenisi ja kohdannut yllättäviä ongelmia? Kärsit mahdollisesti ylirasitustilasta.

Urheilu & treeni