-25% kevään suosikeista

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Moon Boot

Giancarlo Zanalta on henkilö, joka inspiroitui Apollo 11 -kuulennosta heinäkuussa 1969 niin paljon, että hän suunnitteli parin saappaita, jotka muistuttavat hieman Neil Armstrongin käyttämiä kenkiä silloin kun hän laskeutui kuuhun. Giancarlo alkoi kutsua kenkiä Moon Boot -kengiksi ja vielä tänäkin päivänä kengät näyttävät suurinpiirtein samoilta ja ne valmistetaan samoista materiaaleista. Moon Boot -kenkien kehittäjä, Giancarlo, oli nuori urakoitsija Montebellunasta, Italiasta ja tästä kaupungista tuli maailman urheilukenkien valmistuksen keskus.


Moon Boot -kengistä on tullut edelläkävijä, joka yhdistää urheilulisen hengen sekä ripauksen muotia. Saappaita voi käyttää niin rinteessä kuin kaupungillakin. Nämä kauniit saappaat ovat valmistettu niin, että ne ovat kevyet, suojaavat sinua sateelta ja pitävät sinut lämpimänä jopa silloin, kun lämpömittari näyttää -35 astetta! Moon Boot -kenkiä löytyy monissa väreissä, tyyleissä ja eri materiaaleista valmistettuina, mutta kaikki saappaat noudattavat silti samaa tyyliä. Moon Boot on erinomainen esimerkki siitä, mitä kutsutaan "Democratic Designiksi" - kaikki iästä, sukupuolesta ja tyylistä riippumatta voivat ylpeinä käyttää Moon Boot -saappaita! Moon Boot -saappaita on nähty monien nais- ja miespuolisten näyttelijöiden, kuninkaallisten ja muusikoiden jalassa.

Vuonna 2000 Moon Boot -kengät nimettiin Louvren museossa, Pariisissa yhdeksi sadasta eniten tärkeimmästä aikamme designen symboleista. Läpi vuosien Moon Boot -kengät ovat pysyneet trendien mukana väreissä, suunnittelussa ja tyyleissä, säilyttäen uskollisesti kenkien alkuperäisen tyylin.


Moon Boot -kengistä on tehty myös lapsille oma mallisto, josta löydät trendikkäät kengät, jotka pitävät lapsesi jalat lämpimänä paremmin kuin mitkään muut kengät!

Moon Boot - Näytetään: 4 tuotetta

more news
Löparskor dam 2019

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

Hiekoitushiekka on siivottu pois kaduilta ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa – on aika hommata uudet juoksukengät! Esittelemme naisten uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä.

Muoti & trendit
Elvine

Kevään miesten takkitrendit

Bombertakki, vihreää vai kenties siistiä? Millaiseen takkiin sinä haluat pukeutua tänä keväänä? Listasimme kolme suosituinta trendiä.

Muoti & trendit
Kari Traa

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

Aika poimia ohuemmat takit varastosta. Listasimme kolme trendiä, jotka ovat kuumimpia tänä keväänä. Yhdistä ulkoilu ja muoti!

Muoti & trendit
Test

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

Kevät ja sade ne yhteen sopii. Se tarkoittaa, että joudut miettimään myös lasten kumisaappaita. Keräsimme viidet parhaat kumisaappaat, jotka huolehtivat, että lapset voivat läikytellä jatkossakin.

Muoti & trendit
Intervallpass

Kolme ammattiurheilijoiden treeniä

Kuivat kadut houkuttelevat monia solmimaan juoksukengät jalkoihin. Kaikki eivät pidä pitkään ja pitkälle juoksemisesta. Esittelemme kolme intervallitreeniä, jotka sopivat pitkän matkan juoksun ohelle.

Urheilu & treeni
Huvudvärk

Tämän vuoksi voit kärsiä päänsärystä treenatessa

Sattuuko päähän treenatessa? Saattaa olla, että kärsit rasituspäänsärystä. Älä huolehdi, se ei ole vaarallista ja sitä voi ehkäistä.

Seikkailu & hyvinvointi
Högintensiv träning

Näin maksimoit intensiivisen treenisi hyödyt

Intensiivinen treeni on haastavaa ja siitä saa myös paljon erilaisia hyötyjä. Mutta miten maksimoit todella treenisi hyödyt? Kysyimme asiaa Personal Trainer Pischa Strindstedtiltä.

Urheilu & treeni
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

Kaikki, mitä sesongin arkityyliin tarvitset, on heleät pastellisävyt ja erilaisten materiaalien sekoitus. Keräsimme kahdeksan kevään suosikkia.

Muoti & trendit
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongin selviytymispaketti miehille

Mitä tarvitset kaikkien aikojen parhaaseen kevääseen? Poimimme kaikista tarpeellisimmat varusteet alkukesän rientoihin.

Muoti & trendit
Sara Hoy

Joogaa selkäkipu pois

Jooga on täydellinen tapa vähentää stressiä. Mutta tiesitkö, että se voi vähentää myös selän kiputiloja?

Seikkailu & hyvinvointi
TESTBILD

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

Kuinka kyykynkestäviä muotimerkkien treenivaatteet oikein ovat? Treeniprofiili Sara Wiss testasi kolme nättiä asua selvittääkseen, kuinka ne selviytyvät hikitreenistä.

Muoti & trendit
Wyte

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

Lämpimät päivät lähestyvät ja pian on aika heittää talviturkki. Kurkistimme vuoden 2019 uima-asutrendeihin.

Muoti & trendit
Camelbak

Minkä vesipullon valitsen?

BPA-vapaa, lasista tehty vai kenties teräksinen – vesipulloja on monia ja oikean mallin löytäminen ei aina ole helppoa. Me autamme sinua löytämään täydellisen mallin.

Urheilu & treeni
Nike Free

Nike Free tekee juoksuaskeleistasi joustavammat

Jos olet tutustunut Nike Free -juoksukenkiin, tiedät, että ne sopivat luonnollista, paljasjalkakenkä-kokemusta kaipaaville. Tutustu heidän uusiin juoksukenkiinsä, jotka ovat joustavammat kuin koskaan.

Muoti & trendit
Cykelbyxor

TESTI! Pyöräilyshortsit naisille ja miehille

Pehmustetut pyöräilyshortsit ovat yksi tärkeimmistä investoinneista, mitä pyöräilyharrastukseesi tulee. Testasimme sesongin parhaat mallit.

Muoti & trendit