lämpimät vaatteet & asusteet -30%

Moon Boot - Näytetään: 3 tuotetta

Moon Boot

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Moon Boot

Giancarlo Zanalta on henkilö, joka inspiroitui Apollo 11 -kuulennosta heinäkuussa 1969 niin paljon, että hän suunnitteli parin saappaita, jotka muistuttavat hieman Neil Armstrongin käyttämiä kenkiä silloin kun hän laskeutui kuuhun. Giancarlo alkoi kutsua kenkiä Moon Boot -kengiksi ja vielä tänäkin päivänä kengät näyttävät suurinpiirtein samoilta ja ne valmistetaan samoista materiaaleista. Moon Boot -kenkien kehittäjä, Giancarlo, oli nuori urakoitsija Montebellunasta, Italiasta ja tästä kaupungista tuli maailman urheilukenkien valmistuksen keskus.


Moon Boot -kengistä on tullut edelläkävijä, joka yhdistää urheilulisen hengen sekä ripauksen muotia. Saappaita voi käyttää niin rinteessä kuin kaupungillakin. Nämä kauniit saappaat ovat valmistettu niin, että ne ovat kevyet, suojaavat sinua sateelta ja pitävät sinut lämpimänä jopa silloin, kun lämpömittari näyttää -35 astetta! Moon Boot -kenkiä löytyy monissa väreissä, tyyleissä ja eri materiaaleista valmistettuina, mutta kaikki saappaat noudattavat silti samaa tyyliä. Moon Boot on erinomainen esimerkki siitä, mitä kutsutaan "Democratic Designiksi" - kaikki iästä, sukupuolesta ja tyylistä riippumatta voivat ylpeinä käyttää Moon Boot -saappaita! Moon Boot -saappaita on nähty monien nais- ja miespuolisten näyttelijöiden, kuninkaallisten ja muusikoiden jalassa.

Vuonna 2000 Moon Boot -kengät nimettiin Louvren museossa, Pariisissa yhdeksi sadasta eniten tärkeimmästä aikamme designen symboleista. Läpi vuosien Moon Boot -kengät ovat pysyneet trendien mukana väreissä, suunnittelussa ja tyyleissä, säilyttäen uskollisesti kenkien alkuperäisen tyylin.


Moon Boot -kengistä on tehty myös lapsille oma mallisto, josta löydät trendikkäät kengät, jotka pitävät lapsesi jalat lämpimänä paremmin kuin mitkään muut kengät!

more news
OrganoTex_2018

Tämän vuoksi sinun kannattaa valita ympäristöystävällinen kylläste

Kuorivaatteesi kestävät pidempään, kun kyllästät ne uudelleen. On kuitenkin tärkeää tehdä se ympäristöystävällisesti. Esittelemme kyllästämistavan, joka ei rasita luontoa.

Muoti & trendit
FI-HEADER.jpg

Testissä: miesten lasketteluvaatteet

Laskettelukausi kolkuttelee nurkan takana. Pyysimme miespuolisia testaajiamme arvioimaan sesongin parhaat takit ja housut.

Muoti & trendit
Julklappstips honom

11 joululahjavinkkiä miehille

Etkö tiedä, mitä poikaystäväsi, veljesi tai ystäväsi toivoisi joululahjaksi? Ei hätää. Esittelemme 11 potentiaalista joululahjatoivetta miehille.

Muoti & trendit
FI-HEADER.jpg

Testissä naisten parhaat lasketteluvaatteet

Oletko epävarma, millaisiin lasketteluvaatteisiin sijoittaisit tänä talvena? Testiryhmämme auttaa sinua löytämään sesongin parhaat laskettelutakit- ja housut!

Muoti & trendit
FI_header.jpg

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

Fleecepusero on täydellinen välikerroksen vaate. Testasimme naisten parhaat mallit suurimmilta tuotemerkeiltämme.

Muoti & trendit
iStock-859522432_coffee.jpg

Oletko väsynyt talveen, mutta rakastat kahvia? Ota nappucino!

Tähän aikaan vuodesta iltapäivän väsymys vaivaa, mutta älä vaivu epätoivoon. Me neuvomme, kuinka saat energiatasosi kohdilleen tavallisen kahvin avulla.

Seikkailu & hyvinvointi
Calvin klein_tröja.jpg

6 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

Antamisen ilo on paras ilo, mutta joskus on kivaa hommata jotakin myös itselle. Tässä kymmenen lahjaideaa, jotka hankkia itselle.

Muoti & trendit
plantbasedbythess.png

Vietä vihreämpää adventtia

Mikäli haluat nauttia joulun odotuksesta hieman ympäristöystävällisemmin, lue nämä Therese Elgquistin vinkit.

Ravinto & reseptit
FI-Header.jpg

Testin parhaat oloasut

Takan edessä mökillä, matkalla salille ja sieltä kotiin tai sohvalla kaakaokupin ääressä. Testasimme kuusi parasta naisten oloasua.

Muoti & trendit
Peak_JR_Frost

15 lämmintä suosikkia lapsille

Talven pakkaset ovat pian täällä ja lapset tarvitsevat lämpimien kenkien kaveriksi lämpimät päällysvaatteet. Tässä tulevat lämpimät lasten suosikkimme kolmesta eri hintakategoriasta.

Muoti & trendit
Out of breath

PT vinkkaa: Näin saat treenisi käyntiin

Onko sinulla vaikeuksia päästä liikkeelle? Tässä tulee Ruotsin Suurin pudottaja -kilpailun valmentaja Pischan vinkit, kuinka saat treeniisi puhtia.

Urheilu & treeni
pull up.jpg

5 harjoitusta, jota PT ei koskaan jätä välistä

Haluatko tietää, mitä ammattilaiset suosivat? Nämä viisi liikettä PT Charlotte Beijer toistaa joka ainoa päivä.

Urheilu & treeni
fleece

Pohdi tätä, kun olet ostamassa uutta fleeceä

Fleece on optimaalinen välikerrosvaate talvella. Se lämmittää, on mukavan pehmeä ja lisäksi ilma vaihtuu. Asiantuntijamme auttaa sinua löytämään täydellisen fleecen.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

Valmistaudu talveen hyvin pitävien talvikenkien kera – testasimme miesten ja naisten suosikkimallit.

Muoti & trendit
löpning_kallt väder.jpg

Tämän vuoksi voit juosta kylmälläkin

Siirrätkö juoksulenkkisi salille, kun keli kylmenee? Mitä suotta! Pakkasasteet ja kylmä ilma eivät estä ulkona treenaamista.

Urheilu & treeni