0 : : 0 : : 0 -25% lämpimistä uutuuksista!

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Merrell

Merrell-tuotemerkin historia alkoi vuoristossa Waitsfieldissä, Vermountissa, vuonna 1981. Clark Matis ja Randy Merrell päättivät tehdä yhteistyötä liikemies John Schweitzerin kanssa ja ensimmäinen heidän suunnittelemansa kenkänsä sai nimekseen ”Wilderness”. Kenkä joka tulisi olemaan parempi kuin kaikki muut jo markkinoilla olevat. Merrellin kengät saavuttivat suurta suosiota ja tulivat valituksi maailman parhaimmiksi kengiksi The Backpacker Magazine-lehden toimesta. Eräs tärkeä syy siihen, miksi Merrell saavutti niin suurta menestystä, oli se että kaikki kenkämallit Euroopassa olivat tuolloin kömpelöitä ja painavia Merrelin kenkiin verrattuna. Muita suuren suosion saavuttaneita Merrel-tuotemerkin lanseeraamia kenkämalleja ovat esimerkiksi: The Eagle ja The Solo.
 
Vermountissa melkein 30 vuotta sitten luotu tuotemerkki on tänä päivänä hyvin tunnettu nimi outdoor-alalla. Merrell on vuosien aikana edustanut parhaita vaelluskenkiä tuottamalla korkealaatuisia ja mukavia kenkiä ja huolehtinut siitä että kengät on tuotu markkinoille kysynnän mukaan ja oikeaan ajankohtaan. Tiimi Merrell-tuotemerkin takana uskoo lujasti ulkoilmaelämään ja sen suosion kasvuun. Saada viettää aikaa luonnossa on sekä seikkailu että piristävää. Se ei pelkästään häivytä ihmisten ja kulttuurien välisiä rajoja, vaan myös yhdistää ne, jotka haluavat tutkia ja kokea uusia elämyksiä. Merrell rohkaisee kaikkia menemään ulos ja tutustumaan luontoon!
Merrellin pääasialliseen toimintaan kuuluu muun muassa vaellus, multisport, juoksu ja erilaiset vesiurheilulajit. Voidakseen valmistaa näihin aktiviteetteihin sopivia tuotteita, tarvitaan maailmanluokan materiaaleja ja teknologioita. Merrell käyttää tuotteiden valmistuksessa Gore-Texia ja muita vedenpitäviä ja ilmavia materiaaleja, parhaan mahdollisen tuotteen toimittamiseksi asiakkaille. Merrellin valikoimasta löydät kaikkea kengistä sortseihin ja toppiehin, jotka kaikki on suunniteltu siten, että voit suorittaa maksimaalisesti outdoor-aktiviteettiasi.
” We knew what the outdoorsman wanted. Same thing Randy, John and I needed from our own boots. It was about the guts – the shank, the last. It was technical” – Clark Matis, Co-founder.

Merrell - Näytetään: 77 tuotetta

more news
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
Adriana Lima Puma

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

On olemassa joitakin trendejä, jotka erottuvat sesongista toiseen. Muotitoimittaja ja stylisti Annika Norman tietää, kuinka sinunkin tulisi salille pukeutua.

30 sep 2019
Muoti & trendit
Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia.

27 sep 2019
Muoti & trendit
löparjackor dam test

Naisten parhaat juoksutakit

Saadaksesi juoksutreenistä kaiken irti tarvitset kunnon juoksutakin. Se onnistuu myös tyylistä tinkimättä. Sportamoren testipaneeli hikoili viidessä eri mallissa. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

25 sep 2019
Muoti & trendit
Löparjackor test herr

Testi: miesten parhaat juoksutakit

Suojaa itsesi tuulelta trendikkäällä juoksutakilla. Nämä trendikkäät takit suojaavat parhaiten, mitä ventilaatioon, tuulenpitävyyteen ja liikkuvuuteen tulee.

25 sep 2019
Muoti & trendit
vandring

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

Mustelmat ja hiertymät voivat pilata hyvän vaellusreissun kokonaan. Älä anna niiden häiritä. Yksinkertaisten vinkkien avulla voit pelastaa jalkasi.

23 sep 2019
Seikkailu & hyvinvointi