Olemme täydentäneet suurta aleamme!

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Merrell

Merrell-tuotemerkin historia alkoi vuoristossa Waitsfieldissä, Vermountissa, vuonna 1981. Clark Matis ja Randy Merrell päättivät tehdä yhteistyötä liikemies John Schweitzerin kanssa ja ensimmäinen heidän suunnittelemansa kenkänsä sai nimekseen ”Wilderness”. Kenkä joka tulisi olemaan parempi kuin kaikki muut jo markkinoilla olevat. Merrellin kengät saavuttivat suurta suosiota ja tulivat valituksi maailman parhaimmiksi kengiksi The Backpacker Magazine-lehden toimesta. Eräs tärkeä syy siihen, miksi Merrell saavutti niin suurta menestystä, oli se että kaikki kenkämallit Euroopassa olivat tuolloin kömpelöitä ja painavia Merrelin kenkiin verrattuna. Muita suuren suosion saavuttaneita Merrel-tuotemerkin lanseeraamia kenkämalleja ovat esimerkiksi: The Eagle ja The Solo.
 
Vermountissa melkein 30 vuotta sitten luotu tuotemerkki on tänä päivänä hyvin tunnettu nimi outdoor-alalla. Merrell on vuosien aikana edustanut parhaita vaelluskenkiä tuottamalla korkealaatuisia ja mukavia kenkiä ja huolehtinut siitä että kengät on tuotu markkinoille kysynnän mukaan ja oikeaan ajankohtaan. Tiimi Merrell-tuotemerkin takana uskoo lujasti ulkoilmaelämään ja sen suosion kasvuun. Saada viettää aikaa luonnossa on sekä seikkailu että piristävää. Se ei pelkästään häivytä ihmisten ja kulttuurien välisiä rajoja, vaan myös yhdistää ne, jotka haluavat tutkia ja kokea uusia elämyksiä. Merrell rohkaisee kaikkia menemään ulos ja tutustumaan luontoon!
Merrellin pääasialliseen toimintaan kuuluu muun muassa vaellus, multisport, juoksu ja erilaiset vesiurheilulajit. Voidakseen valmistaa näihin aktiviteetteihin sopivia tuotteita, tarvitaan maailmanluokan materiaaleja ja teknologioita. Merrell käyttää tuotteiden valmistuksessa Gore-Texia ja muita vedenpitäviä ja ilmavia materiaaleja, parhaan mahdollisen tuotteen toimittamiseksi asiakkaille. Merrellin valikoimasta löydät kaikkea kengistä sortseihin ja toppiehin, jotka kaikki on suunniteltu siten, että voit suorittaa maksimaalisesti outdoor-aktiviteettiasi.
” We knew what the outdoorsman wanted. Same thing Randy, John and I needed from our own boots. It was about the guts – the shank, the last. It was technical” – Clark Matis, Co-founder.

Merrell - Näytetään: 76 tuotetta

more news
Maja Pernefeldt tunga lyft

Näin nostat turvallisesti ilman, että loukkaat selkäsi

Oikein tehty maastaveto vaatii paljon muutakin kuin vain lantionlevyisen asennon ja taivutuksen oikeassa asennossa.Fysioterapeutti kehottaa jännittämään myös keskivartaloa ja neuvoo, miten teet liikkeen ilman pelkoa loukkaantumisesta.

20 tuntia sitten
Urheilu & treeni
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Löpträning teknik

Video: Automatisoi juoksuaskeleesi näillä kolmella tavalla

Olet varmasti kuullut juoksutekniikkavinkkejä kuten keskity lantion asentoon, ryhtiin ja alastuloon. Helpommin sanottu kuin tehty. Me autamme sinut alkuun.

10 jun 2019
Urheilu & treeni
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Vandring

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

Oletko lähdössä vaeltamaan? Esittelemme kolmet kevyet vaelluskengät, joille on käyttöä kesällä 2019.

26 may 2019
Seikkailu & hyvinvointi
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Kolme tehokasta vatsalihasharjoitusta

Miten saat treenatun vatsan? Vastaus on yksinkertainen, mutta pelkkä treeni ei riitä. Tässä kolme liikettä, jotka viimeistelevät timmin keskivartalon.

24 may 2019
Urheilu & treeni
Nike Romaleos 3 XD

Minitesti: Tässä tulevat Nike Romaleo 3 XD -kengät

”Mitä tapahtuu selälle, lantiolle ja polville, kun valut pohjan läpi?" Kokeilimme Niken nostokenkiä, joilla viet askelkyykyn ja kyykyn aivan uudelle tasolle.

22 may 2019
Urheilu & treeni
Test löpartröjor

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

5 uutta juoksupaitaa, jotka muistuttavat tavalla tai toisella toisiaan. Testiryhmämme kokeili viittä eri mallia selvittääkseen, miten ne eroavat toisistaan.

21 may 2019
Muoti & trendit