Tee löytöjä suuressa kesäalessa

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Lacoste

Lacoste perustettiin vuonna 1933 tennispelaaja René Lacosten sekä suurimman ranskalaisen neulevaatteiden valmistajan André Gillierin toimesta. Lacoste-tuotemerkin tarina alkoi vuonna 1925 Davis Cup-ottelun yhteydessä Bostonissa, Australian ja Ranskan välillä. Kun ranskalainen joukkue ei ollut harjoittelemassa tai ottelussa, he kävelivät ympäri kaupunkia. René Lacoste huomasi krokotiilin nahasta valmistetun laukun, johon hän ihastui erittäin paljon, René ja joukkueen kapteeni Pierre Gillou löivät vetoa, että jos että René voittaisi jäljellä olevat ottelut, hän saisi laukun. Lacoste hävisi pelit ja vedon, mutta amerikkalainen toimittaja oli kuullut tarinan ja kirjoitti: "Nuori Lacoste ei voittanut nahkalaukkua, mutta ainakin hän taisteli kuin todellinen krokotiili." Siitä päivästä lähtien René Lacostea kutsuttiin "alligaattoriksi". Viimeisinä vuosinaan tennispelaajana René oli antanut ystävälleen tehtäväksi piirtää tänä päivänä hyvin tunnetun krokotiililogon, joka sittemmin koristi kaikkia Renén peliasuja.


René Lacoste lopetti tennisuransa 1930-luvun alkupuolella ja ystävän kehotuksesta aloitti työskentelemään vaatetusalalla. La Société Chemise Lacoste on perustettu vuonna 1933 ja samana vuonna esiteltiin ensimmäinen piképaitojen kokoelma. Pian tämän jälkeen Lacoste tuotti myös paitoja ja neuleita golfiin ja purjehdukseen. 1950-luvun alkupuolella Lacoste alkoi laajentaa myös muun värisiin tennispaitoihin kuin valkoisiin ja vuonna 1952 aloitettiin myös vaatteiden vienti Yhdysvaltoihin ja Lacostea markkinoitiin "Täydellisen urheilijan statussymbolina". /p>


René Lacoste luovutti yrityksen pojalleen Bernardille vuonna 1963. Kun Bernard Lacoste otti tuotemerkin haltuunsa, yritys kasvoi tasaisesti ja myi noin 300 000 tuotetta vuosittain. Lacoste oli suosituin 1970-luvun jälkipuoliskolla, kiitos muun muassa tunnettujen muotiasiantuntijoiden. Lacoste alkoi tuoda markkinoille myös muita tuotteita, kuten hajuvesiä, sortseja, aurinkolaseja tenniskenkiä, kävelykenkiä, kelloja ja erilaisia nahkatuotteita.


70- ja 80-luvulla Izod ja Lacoste liitettiin usein yhteen. Izod-tuotemerkki tuotti vaatteita 1950-luvulla nimeltä Izod Lacoste. Vuonna 1993 yritysten välinen kumppanuus päättyi ja Lacostelle palautettiin oikeudet toimittaa tuotteitaan Yhdysvalloissa omalla tuotemerkillään.


Vuonna 2005, myytiin lähes 50 miljoonaa Lacoste-tuotetta yli 110 maassa. Samana vuonna yhtiö alkoi markkinoida itseään enemmän urheilumaailman tähtien kanssa tehdyillä sopimuksilla. Suurimmat nimet olivat tennispelaajat Andy Roddick, Stanislas Wawrinka ja golfarit Colin Montgomerie ja José María Olazábal. Samana vuonna myös Bernard Lacoste sairastui vakavasti, mikä johti siihen että nuorempi veljeksistä Michel Lacoste siirtyi yrityksen johtoon. Bernard kuoli maaliskuussa 2006.


Tänä päivänä Lacoste-tuotteet ovat edelleen suosittuja ja tunnettuja korkeasta laadustaan ja muotoilustaan. Tuotemerkki on suunnattu sekä urheilijoille että ihmisille, jotka haluavat tyylipuhtaita ja laadukkaita vaatteita arkeen.
Carnaby ja Lacoste Tennis T-paita ovat kaksi klassista Lacoste-mallia.

 

Lacoste - Näytetään: 14 tuotetta

more news
Maja Pernefeldt tunga lyft

Näin nostat turvallisesti ilman, että loukkaat selkäsi

Oikein tehty maastaveto vaatii paljon muutakin kuin vain lantionlevyisen asennon ja taivutuksen oikeassa asennossa.Fysioterapeutti kehottaa jännittämään myös keskivartaloa ja neuvoo, miten teet liikkeen ilman pelkoa loukkaantumisesta.

2 tuntia sitten
Urheilu & treeni
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Löpträning teknik

Video: Automatisoi juoksuaskeleesi näillä kolmella tavalla

Olet varmasti kuullut juoksutekniikkavinkkejä kuten keskity lantion asentoon, ryhtiin ja alastuloon. Helpommin sanottu kuin tehty. Me autamme sinut alkuun.

10 jun 2019
Urheilu & treeni
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Vandring

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

Oletko lähdössä vaeltamaan? Esittelemme kolmet kevyet vaelluskengät, joille on käyttöä kesällä 2019.

26 may 2019
Seikkailu & hyvinvointi
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Kolme tehokasta vatsalihasharjoitusta

Miten saat treenatun vatsan? Vastaus on yksinkertainen, mutta pelkkä treeni ei riitä. Tässä kolme liikettä, jotka viimeistelevät timmin keskivartalon.

24 may 2019
Urheilu & treeni
Nike Romaleos 3 XD

Minitesti: Tässä tulevat Nike Romaleo 3 XD -kengät

”Mitä tapahtuu selälle, lantiolle ja polville, kun valut pohjan läpi?" Kokeilimme Niken nostokenkiä, joilla viet askelkyykyn ja kyykyn aivan uudelle tasolle.

22 may 2019
Urheilu & treeni
Test löpartröjor

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

5 uutta juoksupaitaa, jotka muistuttavat tavalla tai toisella toisiaan. Testiryhmämme kokeili viittä eri mallia selvittääkseen, miten ne eroavat toisistaan.

21 may 2019
Muoti & trendit