25% alennusta tuhansista tuotteista

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Lacoste

Lacoste perustettiin vuonna 1933 tennispelaaja René Lacosten sekä suurimman ranskalaisen neulevaatteiden valmistajan André Gillierin toimesta. Lacoste-tuotemerkin tarina alkoi vuonna 1925 Davis Cup-ottelun yhteydessä Bostonissa, Australian ja Ranskan välillä. Kun ranskalainen joukkue ei ollut harjoittelemassa tai ottelussa, he kävelivät ympäri kaupunkia. René Lacoste huomasi krokotiilin nahasta valmistetun laukun, johon hän ihastui erittäin paljon, René ja joukkueen kapteeni Pierre Gillou löivät vetoa, että jos että René voittaisi jäljellä olevat ottelut, hän saisi laukun. Lacoste hävisi pelit ja vedon, mutta amerikkalainen toimittaja oli kuullut tarinan ja kirjoitti: "Nuori Lacoste ei voittanut nahkalaukkua, mutta ainakin hän taisteli kuin todellinen krokotiili." Siitä päivästä lähtien René Lacostea kutsuttiin "alligaattoriksi". Viimeisinä vuosinaan tennispelaajana René oli antanut ystävälleen tehtäväksi piirtää tänä päivänä hyvin tunnetun krokotiililogon, joka sittemmin koristi kaikkia Renén peliasuja.


René Lacoste lopetti tennisuransa 1930-luvun alkupuolella ja ystävän kehotuksesta aloitti työskentelemään vaatetusalalla. La Société Chemise Lacoste on perustettu vuonna 1933 ja samana vuonna esiteltiin ensimmäinen piképaitojen kokoelma. Pian tämän jälkeen Lacoste tuotti myös paitoja ja neuleita golfiin ja purjehdukseen. 1950-luvun alkupuolella Lacoste alkoi laajentaa myös muun värisiin tennispaitoihin kuin valkoisiin ja vuonna 1952 aloitettiin myös vaatteiden vienti Yhdysvaltoihin ja Lacostea markkinoitiin "Täydellisen urheilijan statussymbolina". /p>


René Lacoste luovutti yrityksen pojalleen Bernardille vuonna 1963. Kun Bernard Lacoste otti tuotemerkin haltuunsa, yritys kasvoi tasaisesti ja myi noin 300 000 tuotetta vuosittain. Lacoste oli suosituin 1970-luvun jälkipuoliskolla, kiitos muun muassa tunnettujen muotiasiantuntijoiden. Lacoste alkoi tuoda markkinoille myös muita tuotteita, kuten hajuvesiä, sortseja, aurinkolaseja tenniskenkiä, kävelykenkiä, kelloja ja erilaisia nahkatuotteita.


70- ja 80-luvulla Izod ja Lacoste liitettiin usein yhteen. Izod-tuotemerkki tuotti vaatteita 1950-luvulla nimeltä Izod Lacoste. Vuonna 1993 yritysten välinen kumppanuus päättyi ja Lacostelle palautettiin oikeudet toimittaa tuotteitaan Yhdysvalloissa omalla tuotemerkillään.


Vuonna 2005, myytiin lähes 50 miljoonaa Lacoste-tuotetta yli 110 maassa. Samana vuonna yhtiö alkoi markkinoida itseään enemmän urheilumaailman tähtien kanssa tehdyillä sopimuksilla. Suurimmat nimet olivat tennispelaajat Andy Roddick, Stanislas Wawrinka ja golfarit Colin Montgomerie ja José María Olazábal. Samana vuonna myös Bernard Lacoste sairastui vakavasti, mikä johti siihen että nuorempi veljeksistä Michel Lacoste siirtyi yrityksen johtoon. Bernard kuoli maaliskuussa 2006.


Tänä päivänä Lacoste-tuotteet ovat edelleen suosittuja ja tunnettuja korkeasta laadustaan ja muotoilustaan. Tuotemerkki on suunnattu sekä urheilijoille että ihmisille, jotka haluavat tyylipuhtaita ja laadukkaita vaatteita arkeen.
Carnaby ja Lacoste Tennis T-paita ovat kaksi klassista Lacoste-mallia.

 

Lacoste - Näytetään: 11 tuotetta

more news
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Maja Pernefeldt

Asiantuntija neuvoo: Näin saat terveen, vahvan selän

Selkä on tärkeä osa kehoa. Tarvitsemme vahvaa selkää lähes jokaiseen arkiseenkin asiaan elämäntyyliin katsomatta. Miten hyvinvoiva selkä sitten hankitaan? Fysioterapeutti Maja Pernefeldt kertoo.

3 päivää sitten
Urheilu & treeni
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
malin möller

Treenaaminen synnytyksen jälkeen – kuinka se onnistuu?

Synnyttäminen ei ole mikään pikku juttu. Se on haastavaa niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sertifioitu äitiysmaha-valmentaja Malin Möller jakaa parhaat vinkkinsä siihen, kuinka synnytyksen jälkeen kannattaa treenata.

16 aug 2019
Urheilu & treeni
Matilda Johnson retention

Opi tuntemaan meitä Sportamorelta

Matilda Johnson työskentelee tuotekehittäjänä Sportamorella. Hän rakastaa juoksua ja on juossut koko elämänsä – ei paetakseen, vaan hauskanpidon vuoksi.

13 aug 2019
Urheilu & treeni
malin möller

Treeni raskaana oleville: mammamaha-valmentaja vinkkaa

Treeni myös raskaana on hyväksi – monella lasta odottavista on kuitenkin mielessä miljoonia kysymyksiä aiheeseen liittyen. PT ja sertifioitu raskausajan valmentaja Malin Möller vastaa.

09 aug 2019
Urheilu & treeni
Eva Sjöholm

Kaikki, mitä haluat tietää treenikivusta

Mitä on treenikipu? Onko se hyväksi vai pahaksi? Moni paljon treenava ihmettelee, minkä vuoksi sängystä nouseminen on raskaan treenin jälkeisenä päivänä niin haastavaa. PT Eva Sjöholm selittää.

09 aug 2019
Urheilu & treeni
Problem med vaderna header

Tämän takia pohkeisiisi voi koskea juostessa

Kuulutko sinä heihin, jotka saavat helposti kramppeja, joiden keho tuntuu todella jäykältä tai joiden pohkeisiin koskee juostessa? Asiantuntijamme kertoo, mistä se johtuu.

07 aug 2019
Urheilu & treeni
Andfådd tjej springer

Asiantuntija: Näin stressi vaikuttaa kehoosi

Miten uni, treeni ja ruokavalio liittyvät yhteen? Enemmän kuin uskommekaan. On olemassa erilaisia lähestymistapoja, mutta suurin osa meistä on yhtä mieltä siitä, että stressi ja lepo vaikuttavat myös treeniin. – Riittämätön lepo vaikuttaa myös siihen, että mielesi tekee enemmän hiilihydraatteja, ettet pysty käsittelemään samalla tavalla stressiä, että lähimuistisi kärsii, sairastut helpommin ja loukkaannut helpommin treenatessa, ravinto- ja toimintaterapeutti Madeleine Marcus muistuttaa.

07 aug 2019
Urheilu & treeni
Gabriella Picano

Treeni, jonka avulla poltat eniten kaloreita

Treenaaminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Treenitulokset riippuvat kuitenkin myös paljon siitä, mitä syömme ja miten lepäämme. Juttelimme PT Gabriella Picanon kanssa ruoasta ja treenistä.

06 aug 2019
Urheilu & treeni
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit