Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Henri Lloyd

Henri Lloyd on brittiläinen tuotemerkki, joka on perustettu Manchesterissä, Englannissa vuonna 1963, perustajana Henri Strzelecki. Viiden vuosikymmenen ajan Henri Lloyd on on vakiinnuttanut valtavan kansainvälisen maineen innovatiivisella designillaan ja laadullaan, purjehdus- ja elämäntapavaatteiden saralla.

Henri Lloyd on järkkymättömästi tehnyt tietä uusille teknologioille, kuten uusien materiaalien käytölle. Tästä esimerkkinä on 1960-luvun myyntimenestys Henri Lloyd Bri-Nylon, jossa oli käsin teipatut saumat, sekä tarranauhan käyttö vaatteiden valmistuksessa. Viime vuosina Henri Lloyd on ollut myös johtava tuotemerkki, ja voittanut useita palkintoja kierrätys- ja kierrätettävistä materiaaleista valmistetuille Blue-Eco-tuotteilleen.

Monet seikkailijat ja edelläkävijät maailmanlaajuisessa purjehduksessa, kuten Sir Francis Chichester, Sir Robin Knox-Johnson ja Sir Ranulph Fiennes, käyttivät Henri Lloydin vallankumouksellisia tuotteita ja varusteita. Nykyään Henri Lloyd on modernien mestareiden, kuten kolminkertaisen olympiamitalistin, Ben Ainslien ja ja American Cup Yacht -miehistön päällimmäinen valinta. Samalla Henri Lloydista on tullut suosikki monien nykypäivän musiikki-, urheilu- ja mediapersoonien keskuudessa.


Muutamia Henri Lloydin myyntimenestyjiä ovat Explorerer Boot, TP1 Vista Jacket ja Milano BWR Jacket. Näiden tuotteiden lisäksi Henri Lloyd on todella tunnettu kestävistä ja hienoista purjehduskengistään, joita on saatavan useita eri vaihtoehtoja.

Henri Lloydin maine muodin premium-tuotemerkkinä syntyi 80-luvulla, kun mahtava Milanon nuorisoliike, joka tunnetaan nimellä "Paninari", otti Henri Lloydin "Consort" -takin osaksi univormuaan. Yhteistyö inspiroivan italialaisen suunnittelija Olmes Carretin kanssa kasvatti Henri Lloydin mainetta muotimaailmassa. Yritys jatkaa matkaansa tällä radalla HL Jeans-lanseerauksessa, joka on Henri-Lloydin nuorempi, hieman enemmän ekstrovertti sisko, sekä uuden HLMusicin lanseerauksen myötä, joka investoi musiikkimaailman uusiin kykyihin.

Henri perusti yrityksen periaatteinaan rehellisyys, yhtenäisyys ja vapaus. Nämä periaatteet ovat edelleen yrityksen tärkeitä peruspilareita. Hänen poikansa, jotka nykyään pyörittävät Henri Lloydin liiketoimintaa, ovat oppineet isältään sen, että kaikkia pitää kohdella samalla aidolla kiinnostuksella, eloisuudella ja charmilla, henkilöiden taustasta riippumatta.

Henri Lloyd - Näytetään: 18 tuotetta

more news
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

11 oct 2019
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
Adriana Lima Puma

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

On olemassa joitakin trendejä, jotka erottuvat sesongista toiseen. Muotitoimittaja ja stylisti Annika Norman tietää, kuinka sinunkin tulisi salille pukeutua.

30 sep 2019
Muoti & trendit
Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia.

27 sep 2019
Muoti & trendit
löparjackor dam test

Naisten parhaat juoksutakit

Saadaksesi juoksutreenistä kaiken irti tarvitset kunnon juoksutakin. Se onnistuu myös tyylistä tinkimättä. Sportamoren testipaneeli hikoili viidessä eri mallissa. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

25 sep 2019
Muoti & trendit
Löparjackor test herr

Testi: miesten parhaat juoksutakit

Suojaa itsesi tuulelta trendikkäällä juoksutakilla. Nämä trendikkäät takit suojaavat parhaiten, mitä ventilaatioon, tuulenpitävyyteen ja liikkuvuuteen tulee.

25 sep 2019
Muoti & trendit
vandring

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

Mustelmat ja hiertymät voivat pilata hyvän vaellusreissun kokonaan. Älä anna niiden häiritä. Yksinkertaisten vinkkien avulla voit pelastaa jalkasi.

23 sep 2019
Seikkailu & hyvinvointi