Olemme täydentäneet suurta aleamme!

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Henri Lloyd

Henri Lloyd on brittiläinen tuotemerkki, joka on perustettu Manchesterissä, Englannissa vuonna 1963, perustajana Henri Strzelecki. Viiden vuosikymmenen ajan Henri Lloyd on on vakiinnuttanut valtavan kansainvälisen maineen innovatiivisella designillaan ja laadullaan, purjehdus- ja elämäntapavaatteiden saralla.

Henri Lloyd on järkkymättömästi tehnyt tietä uusille teknologioille, kuten uusien materiaalien käytölle. Tästä esimerkkinä on 1960-luvun myyntimenestys Henri Lloyd Bri-Nylon, jossa oli käsin teipatut saumat, sekä tarranauhan käyttö vaatteiden valmistuksessa. Viime vuosina Henri Lloyd on ollut myös johtava tuotemerkki, ja voittanut useita palkintoja kierrätys- ja kierrätettävistä materiaaleista valmistetuille Blue-Eco-tuotteilleen.

Monet seikkailijat ja edelläkävijät maailmanlaajuisessa purjehduksessa, kuten Sir Francis Chichester, Sir Robin Knox-Johnson ja Sir Ranulph Fiennes, käyttivät Henri Lloydin vallankumouksellisia tuotteita ja varusteita. Nykyään Henri Lloyd on modernien mestareiden, kuten kolminkertaisen olympiamitalistin, Ben Ainslien ja ja American Cup Yacht -miehistön päällimmäinen valinta. Samalla Henri Lloydista on tullut suosikki monien nykypäivän musiikki-, urheilu- ja mediapersoonien keskuudessa.


Muutamia Henri Lloydin myyntimenestyjiä ovat Explorerer Boot, TP1 Vista Jacket ja Milano BWR Jacket. Näiden tuotteiden lisäksi Henri Lloyd on todella tunnettu kestävistä ja hienoista purjehduskengistään, joita on saatavan useita eri vaihtoehtoja.

Henri Lloydin maine muodin premium-tuotemerkkinä syntyi 80-luvulla, kun mahtava Milanon nuorisoliike, joka tunnetaan nimellä "Paninari", otti Henri Lloydin "Consort" -takin osaksi univormuaan. Yhteistyö inspiroivan italialaisen suunnittelija Olmes Carretin kanssa kasvatti Henri Lloydin mainetta muotimaailmassa. Yritys jatkaa matkaansa tällä radalla HL Jeans-lanseerauksessa, joka on Henri-Lloydin nuorempi, hieman enemmän ekstrovertti sisko, sekä uuden HLMusicin lanseerauksen myötä, joka investoi musiikkimaailman uusiin kykyihin.

Henri perusti yrityksen periaatteinaan rehellisyys, yhtenäisyys ja vapaus. Nämä periaatteet ovat edelleen yrityksen tärkeitä peruspilareita. Hänen poikansa, jotka nykyään pyörittävät Henri Lloydin liiketoimintaa, ovat oppineet isältään sen, että kaikkia pitää kohdella samalla aidolla kiinnostuksella, eloisuudella ja charmilla, henkilöiden taustasta riippumatta.

Henri Lloyd - Näytetään: 23 tuotetta

more news
Maja Pernefeldt tunga lyft

Näin nostat turvallisesti ilman, että loukkaat selkäsi

Oikein tehty maastaveto vaatii paljon muutakin kuin vain lantionlevyisen asennon ja taivutuksen oikeassa asennossa.Fysioterapeutti kehottaa jännittämään myös keskivartaloa ja neuvoo, miten teet liikkeen ilman pelkoa loukkaantumisesta.

20 tuntia sitten
Urheilu & treeni
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Löpträning teknik

Video: Automatisoi juoksuaskeleesi näillä kolmella tavalla

Olet varmasti kuullut juoksutekniikkavinkkejä kuten keskity lantion asentoon, ryhtiin ja alastuloon. Helpommin sanottu kuin tehty. Me autamme sinut alkuun.

10 jun 2019
Urheilu & treeni
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Vandring

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

Oletko lähdössä vaeltamaan? Esittelemme kolmet kevyet vaelluskengät, joille on käyttöä kesällä 2019.

26 may 2019
Seikkailu & hyvinvointi
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Kolme tehokasta vatsalihasharjoitusta

Miten saat treenatun vatsan? Vastaus on yksinkertainen, mutta pelkkä treeni ei riitä. Tässä kolme liikettä, jotka viimeistelevät timmin keskivartalon.

24 may 2019
Urheilu & treeni
Nike Romaleos 3 XD

Minitesti: Tässä tulevat Nike Romaleo 3 XD -kengät

”Mitä tapahtuu selälle, lantiolle ja polville, kun valut pohjan läpi?" Kokeilimme Niken nostokenkiä, joilla viet askelkyykyn ja kyykyn aivan uudelle tasolle.

22 may 2019
Urheilu & treeni
Test löpartröjor

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

5 uutta juoksupaitaa, jotka muistuttavat tavalla tai toisella toisiaan. Testiryhmämme kokeili viittä eri mallia selvittääkseen, miten ne eroavat toisistaan.

21 may 2019
Muoti & trendit