-25% lämpimistä uutuuksista!

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Helly Hansen

Helly Hansenin historia ulottuu vuoteen 1877. Norjalainen merikapteeni Helly Juell Hansen ja hänen vaimonsa Maren Margerethe, monen merillä vietetyn vuoden jälkeen alkoivat valmistaa pellavansiemenöljyyn upotetuista yksinkertaisista liinavaateista valmistettuja vaatteita. Helly Hansenin vaatteet saivat suurta suosiota markkinoilla ja niitä ylistettiin Pariisin näyttelyssä, joka myös vauhditti vientiä. Helly Hansen myi jo ensimmäisten viiden vuoden aikana noin 10 000 tuotetta.

1920-luvulla Helly Hansen teki läpimurtoja tuotekehityksessä ja tulos oli täydellinen kolmikerroksinen järjestelmä, joka tunnetaan nykyään nimellä 3-Layer System. Toinen läpimurto Helly Hansenin historiassa tapahtui vuonna 1949, kun keksittiin Helox, ohut läpinäkyvä PVC-muovi, joka ommeltiin vesitiiviisiin takkeihin. Nämä vaatekappaleet olivat suuri myyntimenestys ja niitä myytiin 30 000 kappaletta kuukaudessa.

Vuoden 1961 aikana Helly Hansen kehitti alkuperäisen fleecen, josta tuli pian huippusuosittu käyttövaate työntekijöiden keskuudessa, jotka tarvitsivat työssään lämpimiä, mutta hyvin hengittäviä vaatteita. Uusi materiaali oli kevyt, eristävä ja nopeasti kuivuvaa materiaalia, joka lisäksi suojasi myös kevyeltä sateelta ja lumelta.

1970-luvulla Helly Hansen kehitti materiaalin nimeltä LIFA. Materiaalin kuidut pitivät ihon kuivana ja lämpimänä poistamalla kosteutta kehosta, mikä teki siitä ihanteellisen materiaalin perusvaatteille ulkoilukäyttöön. Uuden sukupolven LIFA-materiaalia käytetään edelleen Helly Hansenin perusvaatteissa.

Vuoden 1980 aikana lanseerattiin Helly Tech, jonka ansiosta vaatteissa oli hyvä hengittävyys, sekä kosteudensiirto. Tämä tarkoitti sitä että aktiivisten ulkoilmaurheilulajien harrastajat saisivat vaatekappaleen joka teki töitä heidän kanssaan, ei heitä vastaan. Helly Hansenin toiminnallisten, vesitiiviiden sekä hengittävien takkien kehityksellä on ollut suuri vaikutus koko outdoor-alaan ja Helly Hansenista on tullut yksi Skandinavian vahvimmista tuotemerkeistä.

Vuonna 1997 bahrainilainen Investcorp-yritys osti Helly Hansenin. Vuodesta 2006 lähtien yrityksen omistajana on ollut Altor Equity Partners. Tuotemerkki on näkyvillä muun muassa elokuvissa The Perfect Storm ja Touching the void. Sen lisäksi että Helly Hansenin tuotteita käyttävät tänä päivänä kaiken tyyppiset outdoor-harrastajat, kuten purjehtijat, hiihtäjät ja seikkailijat, on tuotemerkin vaatteista tullut suosittuja muun muassa myös teollisuudessa ja pelastustoiminnassa sekä arvostettuina arkipäivän päällysvaatteina. 

Helly Hansen - Näytetään: 174 tuotetta

more news
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
Adriana Lima Puma

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

On olemassa joitakin trendejä, jotka erottuvat sesongista toiseen. Muotitoimittaja ja stylisti Annika Norman tietää, kuinka sinunkin tulisi salille pukeutua.

30 sep 2019
Muoti & trendit
Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia.

27 sep 2019
Muoti & trendit
löparjackor dam test

Naisten parhaat juoksutakit

Saadaksesi juoksutreenistä kaiken irti tarvitset kunnon juoksutakin. Se onnistuu myös tyylistä tinkimättä. Sportamoren testipaneeli hikoili viidessä eri mallissa. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

25 sep 2019
Muoti & trendit
Löparjackor test herr

Testi: miesten parhaat juoksutakit

Suojaa itsesi tuulelta trendikkäällä juoksutakilla. Nämä trendikkäät takit suojaavat parhaiten, mitä ventilaatioon, tuulenpitävyyteen ja liikkuvuuteen tulee.

25 sep 2019
Muoti & trendit
vandring

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

Mustelmat ja hiertymät voivat pilata hyvän vaellusreissun kokonaan. Älä anna niiden häiritä. Yksinkertaisten vinkkien avulla voit pelastaa jalkasi.

23 sep 2019
Seikkailu & hyvinvointi