Trendikkäät treenivaatteet -20%

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Helly Hansen

Helly Hansenin historia ulottuu vuoteen 1877. Norjalainen merikapteeni Helly Juell Hansen ja hänen vaimonsa Maren Margerethe, monen merillä vietetyn vuoden jälkeen alkoivat valmistaa pellavansiemenöljyyn upotetuista yksinkertaisista liinavaateista valmistettuja vaatteita. Helly Hansenin vaatteet saivat suurta suosiota markkinoilla ja niitä ylistettiin Pariisin näyttelyssä, joka myös vauhditti vientiä. Helly Hansen myi jo ensimmäisten viiden vuoden aikana noin 10 000 tuotetta.

1920-luvulla Helly Hansen teki läpimurtoja tuotekehityksessä ja tulos oli täydellinen kolmikerroksinen järjestelmä, joka tunnetaan nykyään nimellä 3-Layer System. Toinen läpimurto Helly Hansenin historiassa tapahtui vuonna 1949, kun keksittiin Helox, ohut läpinäkyvä PVC-muovi, joka ommeltiin vesitiiviisiin takkeihin. Nämä vaatekappaleet olivat suuri myyntimenestys ja niitä myytiin 30 000 kappaletta kuukaudessa.

Vuoden 1961 aikana Helly Hansen kehitti alkuperäisen fleecen, josta tuli pian huippusuosittu käyttövaate työntekijöiden keskuudessa, jotka tarvitsivat työssään lämpimiä, mutta hyvin hengittäviä vaatteita. Uusi materiaali oli kevyt, eristävä ja nopeasti kuivuvaa materiaalia, joka lisäksi suojasi myös kevyeltä sateelta ja lumelta.

1970-luvulla Helly Hansen kehitti materiaalin nimeltä LIFA. Materiaalin kuidut pitivät ihon kuivana ja lämpimänä poistamalla kosteutta kehosta, mikä teki siitä ihanteellisen materiaalin perusvaatteille ulkoilukäyttöön. Uuden sukupolven LIFA-materiaalia käytetään edelleen Helly Hansenin perusvaatteissa.

Vuoden 1980 aikana lanseerattiin Helly Tech, jonka ansiosta vaatteissa oli hyvä hengittävyys, sekä kosteudensiirto. Tämä tarkoitti sitä että aktiivisten ulkoilmaurheilulajien harrastajat saisivat vaatekappaleen joka teki töitä heidän kanssaan, ei heitä vastaan. Helly Hansenin toiminnallisten, vesitiiviiden sekä hengittävien takkien kehityksellä on ollut suuri vaikutus koko outdoor-alaan ja Helly Hansenista on tullut yksi Skandinavian vahvimmista tuotemerkeistä.

Vuonna 1997 bahrainilainen Investcorp-yritys osti Helly Hansenin. Vuodesta 2006 lähtien yrityksen omistajana on ollut Altor Equity Partners. Tuotemerkki on näkyvillä muun muassa elokuvissa The Perfect Storm ja Touching the void. Sen lisäksi että Helly Hansenin tuotteita käyttävät tänä päivänä kaiken tyyppiset outdoor-harrastajat, kuten purjehtijat, hiihtäjät ja seikkailijat, on tuotemerkin vaatteista tullut suosittuja muun muassa myös teollisuudessa ja pelastustoiminnassa sekä arvostettuina arkipäivän päällysvaatteina. 

Helly Hansen - Näytetään: 172 tuotetta

more news
Sneakers på bröllop

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

Hääsesonki on huipussaan ja on yhä haastavampaa tietää, mitä sinne tulisi oikein pukea. Onko häihin sallittua mennä tennareissa? Kysyimme asiaa muotiasiantuntijalta.

22 tuntia sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Gabriella Picano

Voiko vilustuneena treenata?

Me kaikki olemme taatusti pohtineet joskus, onko treenaaminen vilustuneena fiksua. Voiko silloin huhkia tavalliseen tapaan, vai onko antauduttava sohvan armoille? Otimme selvää.

4 päivää sitten
Urheilu & treeni
Header löparoutfit

Kaikki, mitä tarvitset tullaksesi ammattilaiseksi juoksemisessa

Omistatko vain yhdet juoksukengät, joilla taitat kaikki matkasi? Olisiko ehkä aika hankkia kunnon juoksulasit? Keräsimme yhteen kaiken, mitä tarvitset, tullaksesi ammattilaiseksi juoksemisessa.

5 päivää sitten
Urheilu & treeni
pischa

Tämän takia sinun ei tulisi juosta pudottaaksesi painoa

Lue tämä! Asiantuntijoiden ensimmäinen vinkki, joka koskee juoksemista ja painonpudotusta – yhdistelmää, joka väärin tehtynä voi johtaa vammoihin.

12 jul 2019
Ravinto & reseptit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Better Bodies grupp

Salivarusteet, jotka sinäkin tarvitset

Osa haluaa käyttää treenatessa niin vähän varusteita kuin suinkin mahdollista. Toiset haluavat ottaa kaikki apuvälineet hyödyksi. Nämä varusteet sinäkin tarvitset tullaksesi hardcore-tason treenaajaksi.

05 jul 2019
Urheilu & treeni
Kost och löpning

Näin kannattaa syödä, jotta jaksat juosta mahdollisimman pitkään

Kuinka monta kaloria minun tulisi syödä, jotta pysyn terveellisessä painossa, mutta jaksan tavoitella parasta aikaa kymmenellä kilometrillä? Kysyimme asiaa ravintoneuvojalta.

02 jul 2019
Ravinto & reseptit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Gabriella Picano

Mikä treenimuoto sopii minulle?

Oikean treenimuodon löytämisen ei tarvitse olla haastavaa. PT Gabriella Picano auttaa sinut alkuun ja neuvoo, mihin kannattaa panostaa.

26 jun 2019
Urheilu & treeni
Jannica Sigurdsson

Pohdi tätä, kun juokset kesällä

Monen juoksuhalut heräävät kesällä. Juoksufanaatikko Jannica Sigurdsson, joka on myös Instagramtilin @runn1ca takana, jakaa parhaat vinkkinsä kesälenkeille.

23 jun 2019
Urheilu & treeni
Maja Pernefeldt tunga lyft

Näin nostat turvallisesti ilman, että loukkaat selkäsi

Oikein tehty maastaveto vaatii paljon muutakin kuin vain lantionlevyisen asennon ja taivutuksen oikeassa asennossa.Fysioterapeutti kehottaa jännittämään myös keskivartaloa ja neuvoo, miten teet liikkeen ilman pelkoa loukkaantumisesta.

19 jun 2019
Urheilu & treeni
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit