Tee löytöjä suuressa kesäalessa

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Eivy

Eivy is base layers and board based life.

Born out of necessity

Oletko kyllästynyt palelemaan lautaillessa, väsynyt näyttämään tylsältä niissä mustissa tai laivastonsinisissä kerrosvaatteissa, sekä tympiintynyt kantamaan paljon tavaroita mukanasi seikkailuilla? Näin Eivyn perustaja ja suunnittelija Anna Vister tunsi lumilautaillessaan aikoinaan St Antonissa, Itävallassa. Niinpä kun hän tuli kotiin, hän aloitti liiketoiminnan, luoden pukeutumiseen peruskerroksia, jotka näyttivät niin hyviltä, että niihin pukeutui mielellään myös laskettelun ulkopuolella, aina afterskistä kuntosalille ja kotona rentoutumiseen leffan ääressä, jopa klubille, tuntien itsensä raikkaaksi ja hyvänäköiseksi. Ainutlaatuisilla toiminnoilla, kuten fleecevuoratuilla kaulanlämmittimillä ja hupuilla, laskettelu tuntuu mukavalta myös kaikkein kylmimpinä päivinä. Tarjoamme peruskerrosten ohella treenivaatteita ympärivuotiseen käyttöön, jotta voit tuntea itsesi hyvin varustautuneeksi missä ikinä liikutkaan, niin kaupungilla kävellessä kuin treenatessa seuraavaa laskettelukautta varten. Stay unbored when you’re offboard! Eivyn pääpaikka sijaitsee Åressa, joka on suosittu paitsi talvilajien harrastuspaikkana, myös maailmanlaajuisesti tunnettu erilaisista tapahtumista& elämyksistä. Tuotteillamme pyrimme rohkaisemaan tyttöjä ja naisia laskettelemaan ja elämään täysipainoisesti, ja tuntemaan samalla olonsa hyväksi ja olemaan tyytyväinen ulkonäköönsä. Testaamme jatkuvasti tuotteitamme oikeanlaisissa ympäristössä, varmistaen, että tuotteet täyttävät korkeat laatustandardimme ja noudattaen iskulausettamme: "It’s here we get down to business and have loads of fun! You go out and do the same! Unbored Onboard since 2009!"

Palkinnot

2012 Sportswear Ispo Brand New Awards-finalisti

Mix N Match - Unlimit your styling

Mix N Match on yksi tuotemerkin designfilosofian keskeisistä piirteistä ja se mikä vie Eivy-tuotemerkkiä eteenpäin. Jokainen peruskerroksen sekä treenivaatteen ylä- ja alaosa voidaan yhdistää toisiinsa, myös sesongista toiseen, mikä mahdollistaa luomaan uniikin tyylin! Ei rajoituksia, ei sääntöjä, ei rajoja. Pukeudu kokonaan mustaan tai heittäydy villiksi, Eivy-tyylille ei ole rajoituksia! "Unbored Onboard!"

Eivy - Näytetään: 13 tuotetta

more news
Maja Pernefeldt tunga lyft

Näin nostat turvallisesti ilman, että loukkaat selkäsi

Oikein tehty maastaveto vaatii paljon muutakin kuin vain lantionlevyisen asennon ja taivutuksen oikeassa asennossa.Fysioterapeutti kehottaa jännittämään myös keskivartaloa ja neuvoo, miten teet liikkeen ilman pelkoa loukkaantumisesta.

2 tuntia sitten
Urheilu & treeni
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Löpträning teknik

Video: Automatisoi juoksuaskeleesi näillä kolmella tavalla

Olet varmasti kuullut juoksutekniikkavinkkejä kuten keskity lantion asentoon, ryhtiin ja alastuloon. Helpommin sanottu kuin tehty. Me autamme sinut alkuun.

10 jun 2019
Urheilu & treeni
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Vandring

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

Oletko lähdössä vaeltamaan? Esittelemme kolmet kevyet vaelluskengät, joille on käyttöä kesällä 2019.

26 may 2019
Seikkailu & hyvinvointi
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Kolme tehokasta vatsalihasharjoitusta

Miten saat treenatun vatsan? Vastaus on yksinkertainen, mutta pelkkä treeni ei riitä. Tässä kolme liikettä, jotka viimeistelevät timmin keskivartalon.

24 may 2019
Urheilu & treeni
Nike Romaleos 3 XD

Minitesti: Tässä tulevat Nike Romaleo 3 XD -kengät

”Mitä tapahtuu selälle, lantiolle ja polville, kun valut pohjan läpi?" Kokeilimme Niken nostokenkiä, joilla viet askelkyykyn ja kyykyn aivan uudelle tasolle.

22 may 2019
Urheilu & treeni
Test löpartröjor

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

5 uutta juoksupaitaa, jotka muistuttavat tavalla tai toisella toisiaan. Testiryhmämme kokeili viittä eri mallia selvittääkseen, miten ne eroavat toisistaan.

21 may 2019
Muoti & trendit