25% alennusta tuhansista tuotteista

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Eivy

Eivy is base layers and board based life.

Born out of necessity

Oletko kyllästynyt palelemaan lautaillessa, väsynyt näyttämään tylsältä niissä mustissa tai laivastonsinisissä kerrosvaatteissa, sekä tympiintynyt kantamaan paljon tavaroita mukanasi seikkailuilla? Näin Eivyn perustaja ja suunnittelija Anna Vister tunsi lumilautaillessaan aikoinaan St Antonissa, Itävallassa. Niinpä kun hän tuli kotiin, hän aloitti liiketoiminnan, luoden pukeutumiseen peruskerroksia, jotka näyttivät niin hyviltä, että niihin pukeutui mielellään myös laskettelun ulkopuolella, aina afterskistä kuntosalille ja kotona rentoutumiseen leffan ääressä, jopa klubille, tuntien itsensä raikkaaksi ja hyvänäköiseksi. Ainutlaatuisilla toiminnoilla, kuten fleecevuoratuilla kaulanlämmittimillä ja hupuilla, laskettelu tuntuu mukavalta myös kaikkein kylmimpinä päivinä. Tarjoamme peruskerrosten ohella treenivaatteita ympärivuotiseen käyttöön, jotta voit tuntea itsesi hyvin varustautuneeksi missä ikinä liikutkaan, niin kaupungilla kävellessä kuin treenatessa seuraavaa laskettelukautta varten. Stay unbored when you’re offboard! Eivyn pääpaikka sijaitsee Åressa, joka on suosittu paitsi talvilajien harrastuspaikkana, myös maailmanlaajuisesti tunnettu erilaisista tapahtumista& elämyksistä. Tuotteillamme pyrimme rohkaisemaan tyttöjä ja naisia laskettelemaan ja elämään täysipainoisesti, ja tuntemaan samalla olonsa hyväksi ja olemaan tyytyväinen ulkonäköönsä. Testaamme jatkuvasti tuotteitamme oikeanlaisissa ympäristössä, varmistaen, että tuotteet täyttävät korkeat laatustandardimme ja noudattaen iskulausettamme: "It’s here we get down to business and have loads of fun! You go out and do the same! Unbored Onboard since 2009!"

Palkinnot

2012 Sportswear Ispo Brand New Awards-finalisti

Mix N Match - Unlimit your styling

Mix N Match on yksi tuotemerkin designfilosofian keskeisistä piirteistä ja se mikä vie Eivy-tuotemerkkiä eteenpäin. Jokainen peruskerroksen sekä treenivaatteen ylä- ja alaosa voidaan yhdistää toisiinsa, myös sesongista toiseen, mikä mahdollistaa luomaan uniikin tyylin! Ei rajoituksia, ei sääntöjä, ei rajoja. Pukeudu kokonaan mustaan tai heittäydy villiksi, Eivy-tyylille ei ole rajoituksia! "Unbored Onboard!"

Eivy - Näytetään: 10 tuotetta

more news
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Maja Pernefeldt

Asiantuntija neuvoo: Näin saat terveen, vahvan selän

Selkä on tärkeä osa kehoa. Tarvitsemme vahvaa selkää lähes jokaiseen arkiseenkin asiaan elämäntyyliin katsomatta. Miten hyvinvoiva selkä sitten hankitaan? Fysioterapeutti Maja Pernefeldt kertoo.

3 päivää sitten
Urheilu & treeni
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
malin möller

Treenaaminen synnytyksen jälkeen – kuinka se onnistuu?

Synnyttäminen ei ole mikään pikku juttu. Se on haastavaa niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sertifioitu äitiysmaha-valmentaja Malin Möller jakaa parhaat vinkkinsä siihen, kuinka synnytyksen jälkeen kannattaa treenata.

16 aug 2019
Urheilu & treeni
Matilda Johnson retention

Opi tuntemaan meitä Sportamorelta

Matilda Johnson työskentelee tuotekehittäjänä Sportamorella. Hän rakastaa juoksua ja on juossut koko elämänsä – ei paetakseen, vaan hauskanpidon vuoksi.

13 aug 2019
Urheilu & treeni
malin möller

Treeni raskaana oleville: mammamaha-valmentaja vinkkaa

Treeni myös raskaana on hyväksi – monella lasta odottavista on kuitenkin mielessä miljoonia kysymyksiä aiheeseen liittyen. PT ja sertifioitu raskausajan valmentaja Malin Möller vastaa.

09 aug 2019
Urheilu & treeni
Eva Sjöholm

Kaikki, mitä haluat tietää treenikivusta

Mitä on treenikipu? Onko se hyväksi vai pahaksi? Moni paljon treenava ihmettelee, minkä vuoksi sängystä nouseminen on raskaan treenin jälkeisenä päivänä niin haastavaa. PT Eva Sjöholm selittää.

09 aug 2019
Urheilu & treeni
Problem med vaderna header

Tämän takia pohkeisiisi voi koskea juostessa

Kuulutko sinä heihin, jotka saavat helposti kramppeja, joiden keho tuntuu todella jäykältä tai joiden pohkeisiin koskee juostessa? Asiantuntijamme kertoo, mistä se johtuu.

07 aug 2019
Urheilu & treeni
Andfådd tjej springer

Asiantuntija: Näin stressi vaikuttaa kehoosi

Miten uni, treeni ja ruokavalio liittyvät yhteen? Enemmän kuin uskommekaan. On olemassa erilaisia lähestymistapoja, mutta suurin osa meistä on yhtä mieltä siitä, että stressi ja lepo vaikuttavat myös treeniin. – Riittämätön lepo vaikuttaa myös siihen, että mielesi tekee enemmän hiilihydraatteja, ettet pysty käsittelemään samalla tavalla stressiä, että lähimuistisi kärsii, sairastut helpommin ja loukkaannut helpommin treenatessa, ravinto- ja toimintaterapeutti Madeleine Marcus muistuttaa.

07 aug 2019
Urheilu & treeni
Gabriella Picano

Treeni, jonka avulla poltat eniten kaloreita

Treenaaminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Treenitulokset riippuvat kuitenkin myös paljon siitä, mitä syömme ja miten lepäämme. Juttelimme PT Gabriella Picanon kanssa ruoasta ja treenistä.

06 aug 2019
Urheilu & treeni
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit