0 : : 0 : : 0 Flash Deal! -25% tuhansista tuotteista

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Colour Wear - CLWR

Colour Wear on ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy muotoiluun, istuvuuteen, laatuun ja yksityiskohtiin. Colour Wear syntyi tuntureilla, joten Skandinavian kulttuuriperintö on suuri inspiraation lähde vaatteiden suunnittelussa. Colour Wear saa inspiraatiota myös streetwearista, taiteesta ja musiikista ja näiden kolmen elementin avulla he toimittavat maailmanluokan vaatteita. Tuotemerkki valmistaa vaatteita rulla- ja lumilautailijoille, jotka arvostavat yhtä paljon tyyliä kuin toiminnallisuuttakin.  Lumilautailijat Niklas Mattson, Leo Crawford ja Risto Ruokola ovat vain joitakin tunnetuista ammattilautailijoista, jotka ovat mukana Colour Wear -perheessä. Nämä kaverit sekä monet muut ammattilaiset sovittavat vaatteita ja varmistavat, että ne on muotoiltu parhaalla mahdollisella tavalla. Colour Wear -jäsenten tehtävänä on myös varmistaa, että yritys tarjoaa vaatteita, jotka vastaavat markkinoiden tarpeita ja huolehtia siitä, että yritys pysyy ajan tasalla uusimmissa trendeissä. Colour Wearilla on useita vaatemallistoja; outerwear-mallistosta löydät lämpimiä takkeja, joissa on hienoja värejä ja tyylikkäitä kuvioita, ja jotka pitävät sinut kuivana ja olosi mukavana sekä vuorenhuipulla että kaupungilla, sekä upeita hiihto- ja lumilautailuvaatteita vahvoissa väreissä, joiden ansiosta näyt hyvin rinteessä. Kaikki Colour Wear -takit on valmistettu vedenpitävästä materiaaleista, joissa on hyvä hengittävyys niin, että voit taatusti olla ulkona koko päivän palelematta.  Colour Wear tarjoaa myös katu-inspiroituja vaatteita, kuten hupparit, trendikkäät crewneck-puserot puuvillasta, tyylikkäät ruudulliset paidat, t-paidat trendikkäillä detaljeilla sekä housut. Colour Wear tuottaa myös asusteita; pipoja, katu-inspiroituja lippiksiä ja superihania huiveja. Colour Wear on viime aikoina tullut niin suureksi ympäri maailmaa, että heidän vaatteitaan voidaan ostaa muun muassa: Itävallassa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Sveitsissä, Englannissa ja Korea. ” We bring the style and attitude of the streets to the mountain and the demands and functionality of the mountains of the streets” - CLWR

Colour Wear - CLWR - Näytetään: 2 tuotetta

more news
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

2 tuntia sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

8 tuntia sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
Adriana Lima Puma

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

On olemassa joitakin trendejä, jotka erottuvat sesongista toiseen. Muotitoimittaja ja stylisti Annika Norman tietää, kuinka sinunkin tulisi salille pukeutua.

30 sep 2019
Muoti & trendit
Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia.

27 sep 2019
Muoti & trendit
löparjackor dam test

Naisten parhaat juoksutakit

Saadaksesi juoksutreenistä kaiken irti tarvitset kunnon juoksutakin. Se onnistuu myös tyylistä tinkimättä. Sportamoren testipaneeli hikoili viidessä eri mallissa. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

25 sep 2019
Muoti & trendit
Löparjackor test herr

Testi: miesten parhaat juoksutakit

Suojaa itsesi tuulelta trendikkäällä juoksutakilla. Nämä trendikkäät takit suojaavat parhaiten, mitä ventilaatioon, tuulenpitävyyteen ja liikkuvuuteen tulee.

25 sep 2019
Muoti & trendit
vandring

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

Mustelmat ja hiertymät voivat pilata hyvän vaellusreissun kokonaan. Älä anna niiden häiritä. Yksinkertaisten vinkkien avulla voit pelastaa jalkasi.

23 sep 2019
Seikkailu & hyvinvointi
Test inomhusskor

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

Miehistä koostuva testiryhmämme hikoili spurtaten ja nopeita käännöksiä tehden uusissa sisäpeleihin tehdyissä treenikengissä. Esittelemme salibandyyn ja käsipalloon suunniteltuja miesten malleja, jotka on todettu parhaiksi.

23 sep 2019
Muoti & trendit