Trendikkäät treenivaatteet -20%

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Casall

Carl-Axel Surtevall perusti Casall-tuotemerkin vuonna 1980. Hän syntyi Norrköpingissä ja kasvoi perheen yrityksen, Fix Trikafabriker AB:n parissa. Fix Trikafabriker oli tunnettu erittäin korkealaatuisten lastenvaatteiden tuottamisesta ja Carl-Axel oppi sen vuoksi erottamaan ja arvioimaan parhaan tekstiilin, materiaalin ja rakenteen vaatteille jo varhaisessa iässä. Hän näki valoisan tulevaisuuden elämäntyylissä, johon kuului fitness ja hyvinvointi, ja sen vuoksi hän perusti tuotemerkin Casall vuonna 1980. Tarkoitus oli myydä varusteita ja tuotteita apuvälineiksi treeniin. Casall sai nopeasti vakiintuneen aseman sekä erittäin hyvän maineen tuotteillaan, joita myytiin koko Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa. Casallin tuotteet on inspiroitu skandinaavisesta yksinkertaisuudesta, kestävyydestä, raikkaudesta ja kauneudesta. Yli 30 vuoden ajan on Casall yhdistänyt tämän intohimoon ja haluun luoda tuotteita, palvelua ja kokemuksia neljällä pääasiallisella tunnusmerkillään – toiminnallisuus, muotoilu, etiikka ja laatu. Näiden tunnusmerkkien tulee johtaa lisääntyneeseen hyvinvointiin ja parempiin treenituloksiin. Luoda hyvinvointia näiden neljän tunnusmerkin avulla on Casallin näkökulma ja se visio, jonka mukaan yrityksen tulee toimia. Yrityksen tavoite on mahdollistaa treeni kaikille, missä sitten oletkin, lisäämään kaikkien hyvinvointia. Tänään Casall on jakautunut kahteen toimialaan – Casall wear (vaatteet) ja Casall tool (treenivälineet). Casall tool myy kaikkea mahdollista yksinkertaisista kotitreenituotteista pidemmälle kehitettyihin kuntosalivarusteisiin asti. Kategoriaan kotitreenituotteet kuuluvat esimerkiksi käsipainot, joogamatot, boxercise, hyppynarut ja tasapainopallot. Kategoriaan pidemmälle kehitetyt kuntosalivarusteet kuuluvat esimerkiksi juoksumatot, crosstrainerit, kuntopyörät ja yhdistelmäkuntolaitteet. Casall wear työskentelee enemmän Carl-Axelin perusajatuksen kanssa ja myy vaatteita, jotka on tarkoitettu treeniin. Näitä vaatteita ovat esimerkiksi urheiluliivit, treenihousut, trikoot, puserot ja treenitakit. Lisäksi Casall wear myy myös t-paitoja, pikee-paitoja, housuja ja pitkähihaisia puseroja miehille kategoriassa yleiset urheilulajit.     

Casall - Näytetään: 254 tuotetta

  • Pikasuodatin:
  • Värit
    Näytä kaikki Piilota
  • Hinta
    Näytä kaikki Piilota
  • Näytetään 60 / 254 tuotteesta
more news
Sneakers på bröllop

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

Hääsesonki on huipussaan ja on yhä haastavampaa tietää, mitä sinne tulisi oikein pukea. Onko häihin sallittua mennä tennareissa? Kysyimme asiaa muotiasiantuntijalta.

22 tuntia sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Gabriella Picano

Voiko vilustuneena treenata?

Me kaikki olemme taatusti pohtineet joskus, onko treenaaminen vilustuneena fiksua. Voiko silloin huhkia tavalliseen tapaan, vai onko antauduttava sohvan armoille? Otimme selvää.

4 päivää sitten
Urheilu & treeni
Header löparoutfit

Kaikki, mitä tarvitset tullaksesi ammattilaiseksi juoksemisessa

Omistatko vain yhdet juoksukengät, joilla taitat kaikki matkasi? Olisiko ehkä aika hankkia kunnon juoksulasit? Keräsimme yhteen kaiken, mitä tarvitset, tullaksesi ammattilaiseksi juoksemisessa.

5 päivää sitten
Urheilu & treeni
pischa

Tämän takia sinun ei tulisi juosta pudottaaksesi painoa

Lue tämä! Asiantuntijoiden ensimmäinen vinkki, joka koskee juoksemista ja painonpudotusta – yhdistelmää, joka väärin tehtynä voi johtaa vammoihin.

12 jul 2019
Ravinto & reseptit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Better Bodies grupp

Salivarusteet, jotka sinäkin tarvitset

Osa haluaa käyttää treenatessa niin vähän varusteita kuin suinkin mahdollista. Toiset haluavat ottaa kaikki apuvälineet hyödyksi. Nämä varusteet sinäkin tarvitset tullaksesi hardcore-tason treenaajaksi.

05 jul 2019
Urheilu & treeni
Kost och löpning

Näin kannattaa syödä, jotta jaksat juosta mahdollisimman pitkään

Kuinka monta kaloria minun tulisi syödä, jotta pysyn terveellisessä painossa, mutta jaksan tavoitella parasta aikaa kymmenellä kilometrillä? Kysyimme asiaa ravintoneuvojalta.

02 jul 2019
Ravinto & reseptit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Gabriella Picano

Mikä treenimuoto sopii minulle?

Oikean treenimuodon löytämisen ei tarvitse olla haastavaa. PT Gabriella Picano auttaa sinut alkuun ja neuvoo, mihin kannattaa panostaa.

26 jun 2019
Urheilu & treeni
Jannica Sigurdsson

Pohdi tätä, kun juokset kesällä

Monen juoksuhalut heräävät kesällä. Juoksufanaatikko Jannica Sigurdsson, joka on myös Instagramtilin @runn1ca takana, jakaa parhaat vinkkinsä kesälenkeille.

23 jun 2019
Urheilu & treeni
Maja Pernefeldt tunga lyft

Näin nostat turvallisesti ilman, että loukkaat selkäsi

Oikein tehty maastaveto vaatii paljon muutakin kuin vain lantionlevyisen asennon ja taivutuksen oikeassa asennossa.Fysioterapeutti kehottaa jännittämään myös keskivartaloa ja neuvoo, miten teet liikkeen ilman pelkoa loukkaantumisesta.

19 jun 2019
Urheilu & treeni
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit