-25% lämpimistä uutuuksista!

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Casall

Carl-Axel Surtevall perusti Casall-tuotemerkin vuonna 1980. Hän syntyi Norrköpingissä ja kasvoi perheen yrityksen, Fix Trikafabriker AB:n parissa. Fix Trikafabriker oli tunnettu erittäin korkealaatuisten lastenvaatteiden tuottamisesta ja Carl-Axel oppi sen vuoksi erottamaan ja arvioimaan parhaan tekstiilin, materiaalin ja rakenteen vaatteille jo varhaisessa iässä. Hän näki valoisan tulevaisuuden elämäntyylissä, johon kuului fitness ja hyvinvointi, ja sen vuoksi hän perusti tuotemerkin Casall vuonna 1980. Tarkoitus oli myydä varusteita ja tuotteita apuvälineiksi treeniin. Casall sai nopeasti vakiintuneen aseman sekä erittäin hyvän maineen tuotteillaan, joita myytiin koko Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa. Casallin tuotteet on inspiroitu skandinaavisesta yksinkertaisuudesta, kestävyydestä, raikkaudesta ja kauneudesta. Yli 30 vuoden ajan on Casall yhdistänyt tämän intohimoon ja haluun luoda tuotteita, palvelua ja kokemuksia neljällä pääasiallisella tunnusmerkillään – toiminnallisuus, muotoilu, etiikka ja laatu. Näiden tunnusmerkkien tulee johtaa lisääntyneeseen hyvinvointiin ja parempiin treenituloksiin. Luoda hyvinvointia näiden neljän tunnusmerkin avulla on Casallin näkökulma ja se visio, jonka mukaan yrityksen tulee toimia. Yrityksen tavoite on mahdollistaa treeni kaikille, missä sitten oletkin, lisäämään kaikkien hyvinvointia. Tänään Casall on jakautunut kahteen toimialaan – Casall wear (vaatteet) ja Casall tool (treenivälineet). Casall tool myy kaikkea mahdollista yksinkertaisista kotitreenituotteista pidemmälle kehitettyihin kuntosalivarusteisiin asti. Kategoriaan kotitreenituotteet kuuluvat esimerkiksi käsipainot, joogamatot, boxercise, hyppynarut ja tasapainopallot. Kategoriaan pidemmälle kehitetyt kuntosalivarusteet kuuluvat esimerkiksi juoksumatot, crosstrainerit, kuntopyörät ja yhdistelmäkuntolaitteet. Casall wear työskentelee enemmän Carl-Axelin perusajatuksen kanssa ja myy vaatteita, jotka on tarkoitettu treeniin. Näitä vaatteita ovat esimerkiksi urheiluliivit, treenihousut, trikoot, puserot ja treenitakit. Lisäksi Casall wear myy myös t-paitoja, pikee-paitoja, housuja ja pitkähihaisia puseroja miehille kategoriassa yleiset urheilulajit.     

Casall - Näytetään: 298 tuotetta

  • Pikasuodatin:
  • Värit
    Näytä kaikki Piilota
  • Hinta
    Näytä kaikki Piilota
  • Näytetään 60 / 298 tuotteesta
more news
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
Adriana Lima Puma

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

On olemassa joitakin trendejä, jotka erottuvat sesongista toiseen. Muotitoimittaja ja stylisti Annika Norman tietää, kuinka sinunkin tulisi salille pukeutua.

30 sep 2019
Muoti & trendit
Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia.

27 sep 2019
Muoti & trendit
löparjackor dam test

Naisten parhaat juoksutakit

Saadaksesi juoksutreenistä kaiken irti tarvitset kunnon juoksutakin. Se onnistuu myös tyylistä tinkimättä. Sportamoren testipaneeli hikoili viidessä eri mallissa. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

25 sep 2019
Muoti & trendit
Löparjackor test herr

Testi: miesten parhaat juoksutakit

Suojaa itsesi tuulelta trendikkäällä juoksutakilla. Nämä trendikkäät takit suojaavat parhaiten, mitä ventilaatioon, tuulenpitävyyteen ja liikkuvuuteen tulee.

25 sep 2019
Muoti & trendit
vandring

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

Mustelmat ja hiertymät voivat pilata hyvän vaellusreissun kokonaan. Älä anna niiden häiritä. Yksinkertaisten vinkkien avulla voit pelastaa jalkasi.

23 sep 2019
Seikkailu & hyvinvointi