Kenkähuuma! Nyt -30% kengistä

Atomic - Näytetään: 21 tuotetta

Atomic

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Atomic

Itävaltalainen tuotemerkki Atomic perustettiin vuonna 1955 kun Alois Rohrmoser ja hänen neljä kollegaansa alkoivat tuottaa suksia. Atomicin pääkonttori sijaitsee Altenmarktin kaupungissa Itävallassa, keskellä Alppien sydäntä ja nykyään tuotemerkin tuotteita on saatavilla ympäri maailmaa. Kun Alois ja hänen liikekumppaninsa aloittivat yrityksen, tuottivat he noin 40 paria suksia vuodessa. Tuotannon määrä kasvoi nopeasti 5 000 pariin suksia jo 60-luvulla ja vuonna 1969 tuotannon määrä oli jo 72 000 paria suksia vuodessa. Vuosien kuluessa tuotannon määrä on vain kasvanut ja kasvanut. 70-luvulla tuotannon määrä kasvoi entistä enemmän Altenmarktissa avatun uuden tehtaan ansiosta. Toisen tehtaan avaamisen jälkeen toiminta kasvoi toden teolla ja Atomicista tuli maailman johtava yritys hiihtoalalla. Vuonna 1989 Atomic kehitti valikoimaansa alkamalla myydä myös siteitä, monoja, kypäriä ja suksisauvoja. Tämän kehityksen tuloksena oli, että Atomicista tuli maailman suurin suksien ja hiihtovarusteiden tavarantoimittaja.


Atomic on vuodesta 1994 asti ollut osa Amer Sports Oyj:tä, joka pitää sisällään myös muita tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Salomon, Suunto ja Wilson. Atomicin suksissa on käytetty tarkkaan suunniteltua teknologiaa ja sukset pyritään valmistamaan noudattaen tarkkoja laatukriteerejä. Tavoitteena on tehdä jokaisesta hiihtäjästä vielä parempi hiihtäjä. Jokainen Atomicin tuote on valmistettu täydellä intohimolla hiihtoa kohtaan. Atomicilla tehdään kovasti töitä, jotta voitaisiin valmistaa parhaita mahdollisia tuotteita jokaiselle hiihtäjälle, hiihtotasosta riippumatta. 2009-2010 Atomicin tiimi voitti kaiken kaikkiaan 20 maailmanmestaruutta Alppihiihdon maailmancupissa ja keräsi seitsemän mitalia olympialaisissa. Vuonna 2009 Carlos Janka voitti maailmanmestaruuden pujottelussa käyttäen Atomicin suksia. Muutamia tunnettuja nimiä, jotka olivat samaan aikaan mukana Atomicin tiimissä; Erik Guay, John Kucera, Daniel Albrecht, Marlies Schild, Lara Gut ja Kathrin Zettel.

Salaisuus Atomicin suuren suosion takana on 50 vuoden kokemus hiihdosta. Nykyään Atomic on oman alansa johtava valmistaja, mistä kiitos kuuluu suurelle intohimolle hiihtoa kohtaan, sekä innovatiivisille ja ympäristöystävällisille tuotteille.

more news
Vasaloppet

Viime hetken vinkit hiihtokilpailuun

Onnistunut hiihtokisakokemus on pienistä yksityiskohdista kiinni. Tässä tulevat viime hetken vinkit vaikkapa ensi viikonloppuna kisattavaan Finlandia-hiihtoon.

Urheilu & treeni
Seamlesstights

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

Tee seuraavasta treenistäsi entistä parempi ja pukeudu pehmeisiin, joustaviin ja saumattomiin treenitrikoisiin. Testasimme sesongin suosikit.

Muoti & trendit
Miniband

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

Kuminauhalla treenaaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa. Personal Trainerimme selittää vastusten eron.

Muoti & trendit
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

Oletko epävarma, millaiset urheiluliivit sopivat juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu oppaaseemme.

Muoti & trendit
Hoftlyft.jpg

Näin teet lantion ojennuksen oikein

Lantion kohotus on yksi tavallisimmista liikkeistä lantion ja takapuolen vahvistamiseen. Mutta teetkö liikkeen oikein? Lue ja tarkista!

Urheilu & treeni
Sfinx.png

3 jinjooga-asentoa konttorirotalle

Vietätkö suurimman osan päivästä tietokoneen ääressä istuen? Sattuuko niskaan ja selkään? Pehmennä kehoasi näillä kolmella jooga-asennolla.

Seikkailu & hyvinvointi
13090412_O_1.jpg

Pehmennä kroppaa yinjoogalla

Yinjoogassa joka asennossa vietetään useita minuutteja. Tylsää, osa ajattelee. Fantastista kropalle, sanoo joogaohjaaja Johanna Wickström, joka on kirjoittanut yinjoogasta kirjan.

Seikkailu & hyvinvointi
Längdskidåkning

5 tekniikkavinkkiä ennen hiihtokisaa

Tasapaino, ojennetut kädet ja ylpeä ryhti ovat keskiössä, mitä maastohiihtotekniikkaan tulee. Esittelemme asiantuntijan viisi vinkkiä, jotka tuovat lisää vauhtia ja mukavampia lenkkejä.

Urheilu & treeni
Längdskidåkning

Näin treenaat ja syöt ennen Finlandia-hiihtoa

Muutaman viikon päästä on jälleen aika pukea maastosukset jalkaan ja suunnata Lahteen. Finlandia-hiihto tarkoittaa, että on aika ottaa seuraava vaihde. Ammattivalmentajan neuvoilla pääset parhaaseen tulokseen.

Urheilu & treeni
svea_sneakers.jpg

12 punaista löytöä ystävänpäivään

Feel the love! Punainen ei ole vain nätti väri, se on myös rakkauden väri. Klikkaa kotiin nämä ruusunpunaiset suosikit tai yllätä läheisesi jollakin hienolla lahjalla.

Muoti & trendit
Charlotte Kalla

Charlotte Kallan parhaat vinkit maastohiihtoon

Kylmät sormet, huono tekniikka ja ongelmia varusteiden kanssa? Vie maastohiihtotreenisi uudelle tasolle ja napppaa nämä Charlotte Kallan parhaat vinkit.

Urheilu & treeni
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

Jos sinä ja perheesi suuntaatte Etelän lämpöön hiihtolomalla, on meillä vain yksi vinkki: nauttikaa! Ja älkää unohtako pakata mukaan näitä kahdeksaa tarpeellista hankintaa.

Muoti & trendit
JR BLACKBURN

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

Hiihtoloma on pian täällä! Oletko suuntaamassa lasten kanssa laskettelemaan? Kokosimme listan kaikesta, mitä mukaan tarvitset.

Muoti & trendit
Hoftlyft.jpg

5 harjoitusta, jotka vahvistavat lantiota ja pakaralihasta

Sattuuko lantioosi juostessa? Nämä pakaraharjoitukset auttavat ehkäisemään tarpeettoma vammoja.

Urheilu & treeni
Ont i höften

Tämän takia lantioosi koskee juostessa

Sattuuko lantioon höntsäjalkapalloa pelatessa? Oletko tuplannut juoksutreenisi ja kohdannut yllättäviä ongelmia? Kärsit mahdollisesti ylirasitustilasta.

Urheilu & treeni