-25% kevään suosikeista

Lajittele tuotteita

Urheilulajit
Näytä kaikki Piilota
Värit
Näytä kaikki Piilota

Atomic

Itävaltalainen tuotemerkki Atomic perustettiin vuonna 1955 kun Alois Rohrmoser ja hänen neljä kollegaansa alkoivat tuottaa suksia. Atomicin pääkonttori sijaitsee Altenmarktin kaupungissa Itävallassa, keskellä Alppien sydäntä ja nykyään tuotemerkin tuotteita on saatavilla ympäri maailmaa. Kun Alois ja hänen liikekumppaninsa aloittivat yrityksen, tuottivat he noin 40 paria suksia vuodessa. Tuotannon määrä kasvoi nopeasti 5 000 pariin suksia jo 60-luvulla ja vuonna 1969 tuotannon määrä oli jo 72 000 paria suksia vuodessa. Vuosien kuluessa tuotannon määrä on vain kasvanut ja kasvanut. 70-luvulla tuotannon määrä kasvoi entistä enemmän Altenmarktissa avatun uuden tehtaan ansiosta. Toisen tehtaan avaamisen jälkeen toiminta kasvoi toden teolla ja Atomicista tuli maailman johtava yritys hiihtoalalla. Vuonna 1989 Atomic kehitti valikoimaansa alkamalla myydä myös siteitä, monoja, kypäriä ja suksisauvoja. Tämän kehityksen tuloksena oli, että Atomicista tuli maailman suurin suksien ja hiihtovarusteiden tavarantoimittaja.


Atomic on vuodesta 1994 asti ollut osa Amer Sports Oyj:tä, joka pitää sisällään myös muita tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Salomon, Suunto ja Wilson. Atomicin suksissa on käytetty tarkkaan suunniteltua teknologiaa ja sukset pyritään valmistamaan noudattaen tarkkoja laatukriteerejä. Tavoitteena on tehdä jokaisesta hiihtäjästä vielä parempi hiihtäjä. Jokainen Atomicin tuote on valmistettu täydellä intohimolla hiihtoa kohtaan. Atomicilla tehdään kovasti töitä, jotta voitaisiin valmistaa parhaita mahdollisia tuotteita jokaiselle hiihtäjälle, hiihtotasosta riippumatta. 2009-2010 Atomicin tiimi voitti kaiken kaikkiaan 20 maailmanmestaruutta Alppihiihdon maailmancupissa ja keräsi seitsemän mitalia olympialaisissa. Vuonna 2009 Carlos Janka voitti maailmanmestaruuden pujottelussa käyttäen Atomicin suksia. Muutamia tunnettuja nimiä, jotka olivat samaan aikaan mukana Atomicin tiimissä; Erik Guay, John Kucera, Daniel Albrecht, Marlies Schild, Lara Gut ja Kathrin Zettel.

Salaisuus Atomicin suuren suosion takana on 50 vuoden kokemus hiihdosta. Nykyään Atomic on oman alansa johtava valmistaja, mistä kiitos kuuluu suurelle intohimolle hiihtoa kohtaan, sekä innovatiivisille ja ympäristöystävällisille tuotteille.

Atomic - Näytetään: 23 tuotetta

more news
Löparskor dam 2019

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

Hiekoitushiekka on siivottu pois kaduilta ja se tarkoittaa vain yhtä asiaa – on aika hommata uudet juoksukengät! Esittelemme naisten uutuusmallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä.

Muoti & trendit
Elvine

Kevään miesten takkitrendit

Bombertakki, vihreää vai kenties siistiä? Millaiseen takkiin sinä haluat pukeutua tänä keväänä? Listasimme kolme suosituinta trendiä.

Muoti & trendit
Kari Traa

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

Aika poimia ohuemmat takit varastosta. Listasimme kolme trendiä, jotka ovat kuumimpia tänä keväänä. Yhdistä ulkoilu ja muoti!

Muoti & trendit
Test

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

Kevät ja sade ne yhteen sopii. Se tarkoittaa, että joudut miettimään myös lasten kumisaappaita. Keräsimme viidet parhaat kumisaappaat, jotka huolehtivat, että lapset voivat läikytellä jatkossakin.

Muoti & trendit
Intervallpass

Kolme ammattiurheilijoiden treeniä

Kuivat kadut houkuttelevat monia solmimaan juoksukengät jalkoihin. Kaikki eivät pidä pitkään ja pitkälle juoksemisesta. Esittelemme kolme intervallitreeniä, jotka sopivat pitkän matkan juoksun ohelle.

Urheilu & treeni
Huvudvärk

Tämän vuoksi voit kärsiä päänsärystä treenatessa

Sattuuko päähän treenatessa? Saattaa olla, että kärsit rasituspäänsärystä. Älä huolehdi, se ei ole vaarallista ja sitä voi ehkäistä.

Seikkailu & hyvinvointi
Högintensiv träning

Näin maksimoit intensiivisen treenisi hyödyt

Intensiivinen treeni on haastavaa ja siitä saa myös paljon erilaisia hyötyjä. Mutta miten maksimoit todella treenisi hyödyt? Kysyimme asiaa Personal Trainer Pischa Strindstedtiltä.

Urheilu & treeni
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

Kaikki, mitä sesongin arkityyliin tarvitset, on heleät pastellisävyt ja erilaisten materiaalien sekoitus. Keräsimme kahdeksan kevään suosikkia.

Muoti & trendit
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongin selviytymispaketti miehille

Mitä tarvitset kaikkien aikojen parhaaseen kevääseen? Poimimme kaikista tarpeellisimmat varusteet alkukesän rientoihin.

Muoti & trendit
Sara Hoy

Joogaa selkäkipu pois

Jooga on täydellinen tapa vähentää stressiä. Mutta tiesitkö, että se voi vähentää myös selän kiputiloja?

Seikkailu & hyvinvointi
TESTBILD

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

Kuinka kyykynkestäviä muotimerkkien treenivaatteet oikein ovat? Treeniprofiili Sara Wiss testasi kolme nättiä asua selvittääkseen, kuinka ne selviytyvät hikitreenistä.

Muoti & trendit
Wyte

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

Lämpimät päivät lähestyvät ja pian on aika heittää talviturkki. Kurkistimme vuoden 2019 uima-asutrendeihin.

Muoti & trendit
Camelbak

Minkä vesipullon valitsen?

BPA-vapaa, lasista tehty vai kenties teräksinen – vesipulloja on monia ja oikean mallin löytäminen ei aina ole helppoa. Me autamme sinua löytämään täydellisen mallin.

Urheilu & treeni
Nike Free

Nike Free tekee juoksuaskeleistasi joustavammat

Jos olet tutustunut Nike Free -juoksukenkiin, tiedät, että ne sopivat luonnollista, paljasjalkakenkä-kokemusta kaipaaville. Tutustu heidän uusiin juoksukenkiinsä, jotka ovat joustavammat kuin koskaan.

Muoti & trendit
Cykelbyxor

TESTI! Pyöräilyshortsit naisille ja miehille

Pehmustetut pyöräilyshortsit ovat yksi tärkeimmistä investoinneista, mitä pyöräilyharrastukseesi tulee. Testasimme sesongin parhaat mallit.

Muoti & trendit