Toimitamme tilaukset perille ennen jouluaAvokauppa 24.1.2020 astiOsta nyt, maksa tammikuun lopussa

EXTRA! KLIKKAA -15% ALENNUSKOODIIN

Arvostelut

4/5

Kokoarvioita yhteensä: 1 kpl

Miten koit tuotteen koon?
Pieni (0)
Normaali (1)
Suuri (0)
Petteri A.

14 Oct 2019

Koko: Normaali

Tyylikkäät, kohtuullisen kevyet kengät sisäpeleihin. Todella mukava vaimennus ja pito yksi parhaista. Treenihallimme usein pölyisellä massapinnoitetulla lattiallakin kenkä pitää suunnanmuutoksissa siinä missä monilla muilla kengillä alkaa lipsumaan. Ja on tullut useita kenkiä tuolla alustalla kokeiltua. Ei ole mikään kevein pelikenkä salibandyyn, mutta kuitenkin keveämpi kuin ulkonäkö antaa olettaa. Ei missään nimessä häiritsevän raskas. Itselläni Adidaksen kenkien koko vaihtelee hieman mallista riippuen 42 ja 42 2/3 välillä. Näistä tilasin koon 42 ja koko on napakan istuva. Hieman mietitytti ensi sovituksella, että onko liian pieni. Kenkien kiristys toi kuitenkin hieman lisää tilaa varpaille, eikä ole käytössä tuntunut liian pieneltä. Ainoa ongelma näissä on ollut se, että kengän kaula on hangannut pelatessa ihoa nilkan ympäriltä ja akillesjänteen kohdalta. Ilmenee lähinnä seuraavana päivänä, etten pysty kahtena peräkkäisenä päivänä näillä pelaamaan. Vaatinee vielä kengän muotoutumista käytössä. Muilta osin istuvuus on ollut huippuluokkaa heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Raportoi arvostelu

Kirjoita arvostelu

Miten koit tuotteen koon?
Pieni
Normaali
Suuri
adidas

adidasHB Spezial BoostSininen/Valkoinen

Alkaen
90,90 EUR
129,90 EUR
Maksuton toimitus yli 29,90€ tilauksiin & aina maksuton palautus
2-5 työpäivää
Avokauppa 24.1.2020 asti
Houkuttelevat hinnat
more news
Header padelskor

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

Padelin suosio kasvaa jatkuvasti. Kyseessä on nopea ja hauska urheilulaji, joka sopii monille. Oikeat kengät ovat kuitenkin lajissa tärkeät, sillä niiden ansiosta voit pelata paremmin ja samalla loukkaantumisriskisi pienenee. Testiryhmämme kokeili useita padel-kenkiä ja tässä heidän mielipiteensä.

01 nov 2019
Muoti & trendit
Inomhusskor för damer

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

Nämä kengät säästävät sinut vammoilta ja maksimoivat suorituskykysi sisäpeleissä. Sportamoren raati testasi kuusi eri salibandyyn, käsipalloon ja lentopalloon tehtyä mallia.

27 sep 2019
Muoti & trendit
Test inomhusskor

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

Miehistä koostuva testiryhmämme hikoili spurtaten ja nopeita käännöksiä tehden uusissa sisäpeleihin tehdyissä treenikengissä. Esittelemme salibandyyn ja käsipalloon suunniteltuja miesten malleja, jotka on todettu parhaiksi.

23 sep 2019
Muoti & trendit
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

17 aug 2019
Muoti & trendit
Padel grunder

Opi padelin perusteet

Osa on kiinni tahdosta, voimasta ja pallokosketuksesta, mutta tekniikalla ja taktiikalla ne pelit lopulta ratkaistaan. Esittelemme padelin perusteet.

30 apr 2019
Urheilu & treeni
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongin selviytymispaketti miehille

Mitä tarvitset kaikkien aikojen parhaaseen kevääseen? Poimimme kaikista tarpeellisimmat varusteet alkukesän rientoihin.

11 apr 2019
Muoti & trendit
Puma XT Fuse

Mistä tunnistat parhaan käsipallokengän?

Jos olet katsellut käsipallon MM-kisoja, olet ehkä törmännyt Puma Rise Fuse XT -kenkiin. Jututimme Ruotsin Simon Jeppssonia, joka rakastaa kenkiään.

23 jan 2019
Muoti & trendit
Innebandyklubbor

Suuressa testissä: Salibandymailat

Lapa, grippi ja paino vaikuttavat salibandymailan laatuun. Olemme testanneet syksyn suosikit!

16 oct 2017
Muoti & trendit
padelracket_2017

Testi: Kesän 2017 padel-mailat

Rakastatko padelia, mutta mailan valinta tuottaa vaikeuksia? Olemme kokeilleet viittä mailaa, sekä aloittelijalle että kokeneelle pelaajalle, jotta voit löytää sopivan mailan kesäksi.

05 jun 2017
Muoti & trendit