Topit: 3 for 2 >>

  • Maksuton toimitus & palautus
  • 30 päivän avokauppa
  • Houkuttelevat hinnat

Ole ensimmäinen ja arvostele tämä tuote

more news
kardemumma

Kuuma suklaaunelma

Jos lämmität tämän kaakaolta ja kardemummalta tuoksuvan smoothien, saat pehmeää ja terveellistä kuumaa kaakaota! Täydellistä pitkien kävelylenkkien jälkeen tai miksei vaikkapa aamiaiseksi?

Ravinto & reseptit
adidas ultraboost x

Adidaksen uudet Ultra Boost X -kengät ovat täällä!

Oletko nainen ja pidät pitkistä ja useista lenkeistä? Tulet siinä tapauksessa rakastamaan Adidaksen Ultra Boost X -kenkiä, jotka ovat uusin versio Ultra Boost -sarjasta, jonka X-malli on erityisesti naisille suunniteltu.

Muoti & trendit
sporttrender

Stylisti kertoo kauden sporttitrendeistä

Me Sportamorella rakastamme treenivaatteita kaikissa muodoissa, mutta mitkä vaatteet ja värit ovat kaikista kuumimpia tänä keväänä? Stylisti Annika Norman vinkkaa kevään trendeistä!

Muoti & trendit
röda träningskläder

14 punaista ihanuutta!

Punainen ei ole vain rakkauden väri – se on myös kevään suuri trendiväri. Käytä tilaisuus hyväksi ja tilaa jotain ihanaa punaista ystävänpäivänä!

Muoti & trendit
nike

Näin löydät oikeanlaiset juoksukengät Nikeltä

Niken suuri juoksukenkävalikoima voi tuntua kunnon viidakolta, mutta oikean parin löytäminen ei välttämättä ole niin vaikeaa. Täältä löydät oppaan, jonka avulla löydät oikeanlaiset juoksukengät juuri itsellesi!

Muoti & trendit
pulsträning

Sykeharjoittelun hyödyt

Haluatko kehittyä nopeammaksi treenaamalla vähemmän? Tässä tapauksessa intervallitreenit sykekellon kanssa sopivat sinulle. Täältä löydät kaikki sykeharjoittelun hyödyt.

Urheilu & treeni
lurar

Testien parhaimmat langattomat kuulokkeet

Perinteiset kuulokkeet ovat vanhanaikaisia ja nykyisin bluetooth-kuulokkeet ovat ainoa oikea valinta. Täältä löydät testin, jossa kokeilimme useita langattomia kuulokkeita!

Muoti & trendit
header

Treenaa yläkroppaa kuminauhalla

Kuminauhalla saa tehtyä kunnollisen hikitreenin vain muutamassa minuutissa. Täältä löydät PT Julia Mannisen neljä tehokkainta liikettä käsille, olkapäille ja selälle.

Urheilu & treeni
squat

Maailmanmestarin vinkit kyykkäykseen

Voimanostaja Isabella von Weissenberg on maailman paras kyykkäyksessä. Täältä löydät hänen vinkkinsä siitä, miten viet liikkeen uudelle tasolle!

Urheilu & treeni
resistance band

Treenaa takapuolta ja jalkoja kuminauhalla!

Kaipaatko jaloillesi ja takapuolellesi kunnollista tappotreeniä? Personal trainer Julia Manninen näyttää viisi tehokasta liikettä, jotka saavat jalat ja takapuolen polttelemaan!

Urheilu & treeni
icebug

Icebugin nastajuoksukengät on testattu kevään 2017 suuressa testissä!

Nastalliset juoksukengät antavat mahtavan pidon vaativissa olosuhteissa. Olemme kokeilleet viittä eri Icebug-mallia, jotta löytäisit itsellesi parhaimmat kengät talvi- tai maastojuoksuun.

Muoti & trendit
11_Eivy.jpg

11 rakastettavaa & yhteensopivaa treeniasua!

Yhteensopivat kuviot ja värit ovat mahtavia yhdistelmiä treenivaatteissa. Täältä löydät 11 sporttista settiä.

Muoti & trendit
liggande twist

Rentoudu joogaamalla

Kehosi kiittää kunnon venyttelystä treenien jälkeen. Täältä löydät kolme palauttavaa jooga-asentoa.

Urheilu & treeni
träning

Parhaat venytykset juoksijoille

Juostessa saattaa satuttaa itseään jos lihakset ovat liian jäykät. Venyttely auttaa! Tässä on kolme venytystä, jotka sopivat erinomaisesti juoksijoille.

Urheilu & treeni
yogastories

Lämmittele joogaamalla – 3 ihanaa liikettä

Jooga ennen treenejä pehmentää jäykkiä lihaksia, ehkäisee vammoja ja ylipäätään saat treeneistäsi enemmän irti. Täältä löydät kolme mahtavaa liikettä!

Urheilu & treeni