Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa lokakuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

Swipe up

workoutispassion

Treeni ja lifestyle yhdessä ja samassa kellossa

Suunto 7

Treenin yhdistäminen hektiseen arkeen voi olla vaikeaa. Sinun avuksesi löytyy nyt Suunto 7, älykäs urheilukello joka omaa luokkaansa. Älykellon käytännölliset toiminnot yhdistettynä sykemittaukseen saat uskomattoman monipuolisen kellon – yhdessä ja samassa paketissa.

Suunto 7 toimii sekä iPhone- että Androidmallin puhelinten kanssa sisäänrakennetun Googlen WearOS käyttöjärjestelmän avulla.

Seuraa treeniäsi 70 määritetyn lajin avulla

Suunto 7 sisältää 70 valmiiksi määritettyä lajia, sykemittauksen ja GPS-paikannuksen. Voit treenata salilla, juosta, pyöräillä, uida sekä paljon muuta samalla kun kun sovelIukset kuten Endomondo ja Strava tekevät yhteistyötä Suunto-sovelluksen kanssa saamastaan datasta.

Osta Suunto 7

Ilmaiset kartat auttavat suunnittelussa

Lämpökarttojen avulla näet suosituimmat reitit joilla muut Suunto-käyttäjät ovat treenanneet. Helpolla sivulle pyyhkäisyllä näet kartat myös treenin aikana. Kaikki kartat ovat ilmaisia ja voit ladata ne luettavaksi offline-tilassa ennen kuin menet ulos.

Osta Suunto 7

Älykkäät toiminnot helpottavat arkea

Kiitos Googlen WearOS:in on Suunto 7 todellinen älykäs sykekello. Voit saada ilmoituksia suosikkisovelluksistasi, näet kalenterimerkinnät sekä muistilistat ja näet sekä saapuvat puhelut että viestit suoraan kellostasi.

Osta Suunto 7

Aina valmiina seikkailuun

Suunto 7 on veden-, iskun- ja liankestävä ja jja sitä voi käyttää riippumatta säästä – olit sitten syvissä vesissä, pyöräilet kaatosateessa tai treenaat juoksemista lumisateessa. Suunto 7 on jykevä, kiitos fyysisten nappien ja Gorillalasin joka suojaa kellon näyttöä. Akku kestää 48 tuntia ja 12 tuntia GPS-tilassa

Osta Suunto 7

Joka päivä parempi

Kun kello on yhdistettynä wifiin se päivittyy automaattisesti. Näin kellossa on aina uusimmat toiminnot päivitettynä. Fiksua!

Osta Suunto 7

Suunto 7

Äly- ja urheilukello jossa on Googlen WearOS. Näe muistutukset, kalenteri, viestit suoraan kellostasi. Treenaa 70 eri lajia, mittaa pulssia ranteesta, GPS ja ilmaiset kartat.

479 €

Osta Suunto 7