Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa syyskuussa

Tutustu päivän parhaimpiin tarjouksiin

Sportamore Partners

Toimitus

Ostaessasi tämän tuotteen Sportamore Partnersilta lähetetään se suoraan toimittajan omalta varastolta. Saat tekstiviestin kun paketti on noudettavissa lähimmästä noutopaikastasi. Huomioithan että kotiinkuljetus ei ole yhteistyökumppanien tuotteiden toimituksen kanssa mahdollinen.

Jos tilaat samassa tilauksessa useampia tuotteita jotka lähetetään sekä yhteistyökumppanimme varastolta että meidän varastoltamme toimitetaan tuotteet kahdessa erässä. Tällöin saat kaksi erillistä saapumisilmoitusta kun paketit ovat noudettavissa. Tämä ilmoitetaan kassalla ennen kuin olet vahvistanut tilauksen ja näkyy myös tilausvahvistuksessa.

Palautus

Sinulla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus myös Sportamoren yhteistyökumppanien tuotteisiin. Sekä toimitus että palautus hoituvat ilman kuluja. Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen voit tehdä sen saman yhteistyökumppanin paketin mukana tulleella palatussetelillä. Huomioithan että palautus ei onnistu Sportamoren omalla palautussetelillä.

Jos sinulla ei ole tarvittavaa palautusseteliä enää tallella niin ota yhteyttä asiakaspalveluun tästä, niin lähetämme sinulle uuden palautussetelin.

Vaihto

Huomioithan että vaihto toiseen tuotteeseen ei ole mahdollista Sportamore Partnersin tilauksessa. Jos tarvitset tuotteesta toisen koon niin lähetä tuote takaisin mukana saapuneen palautussetelin avulla ja tee palautus. Näin voit myös tehdä uudesta koosta uuden tilauksen saman tien.

Hinnat ja alennukset

Sportamore Partnersin tuotteet eivät lukeudu mukaan Sportamoren omiin kampanjoihin tai alennuskoodeihin. Tilaukseen ei voi käyttää alennuskoodia mikäli olet ostamassa yhteistyökumppanin tuotteen.

Tuotteen hinta voi muuttua riippuen siitä minkä koon valitset, eli hinta samassa tuotteessa voi olla eri toisessa koossa. Kyseessä on aina kyseiselle koolle voimassa oleva hinta.