Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa lokakuussa
0 : : 0 : : 0 Vielä ehdit! -25% lähes kaikesta

Singles Day 2019

155 päivää jäljellä Singles Day -tarjouksiin!

Otimme varaslähdön Singles Day -juhlintaan!

Vie minut diileihin

Singles Day

Singles Day, eli sinkkujen päivä, on maailman suurin nettishoppailupäivä ja se on 11. marraskuuta.

Milloin Singles Day on?

Singles Day 2019 on maanantaina 11. marraskuuta. Se että päiväksi on valittu 11/11 ei ole mikään sattuma, sillä tämä päivämäärä koostuu neljästä ykkösestä, jotka symbolisoivat yksittäisiä ihmisiä, sinkkuja.

Singles Day tulevina vuosina:
  • Keskiviikko 11. marraskuuta 2020
  • Torstai 11. marraskuuta 2021
  • Torstai 11. marraskuuta 2021

Mikä on Singles Day?

Singles Day on kansainvälinen ilmiö, joka perustettiin 90-luvulla kiinalaisen Nanjing yliopiston opiskelijoiden toimesta. Opiskelijat olivat kyllästyneet siihen, etteivät sinkut juhlineet samaan tapaan kuin parisuhteessa olevat juhlivat ystävänpäivänä ja perustivat siksi Guanggun Jie:n, joka aluksi oli suunnattu vain kiinalaisille poikamiehille. Kun ilmiö tuli kansainväliseksi, sen nimeksi tuli Singles Day Kiinan rajojen ulkopuolella ja siitä lähtien se on suunnattu kaikille sinkuille, ei vain poikamiehille.

Singles Day kaupoissa

Noin kymmenen vuotta sitten kiinalaiset kaupat alkoivat kiinnittää huomiota sinkkujen päivään, tai Guanggun Jiehiin kuten sitä Kiinassa kutsutaan. He alkoivat tarjota sinkuille erityistarjouksia ja muu maailma seurasi mallia paria vuotta myöhemmin. Tänä päivänä Singles Day ei ainoastaan juhli kaikkia sinkkuja vaan antaa myös mahdollisuuden hankkia jotain kivaa itsellesi parisuhdestatuksesta riippumatta. Kaupat, sekä nettikaupat että fyysiset liikkeet, tarjoavat asiakkailleen tarjouksia ja alennuksia, minkä vuoksi nykyään 11. marraskuuta on maailman suurin shoppilupäivä netissä.

Singles Day on suurempi kuin Black Friday

Tiesitkö, että nettikauppojen myyntilukuja verrattaessa Singles Day on suurempi ilmiö kuin Black Friday? Black Friday on läntisen pallonpuoliskon suurin shoppailupäivä, mutta Singles Day on kokonasuutena hieman suurempi. Kiitos tästä kuuluu suurelta osin Kiinan suurimmalla verkkokaupalle nimeltä Alibaba, joka vuoden 2018 sinkkujen päivänä myi tuotteita yli 28 mijoonalla eurolla.

Singles Day Sportamorella

Pohjoismaat ovat jääneet koukkuun tähän kansainväliseen ilmiöön ja sinkkujen päivän suosio kasvaa vuosi vuodelta. Vuonna 2017 löimme ennätyksemme ja Singles Day oli myös meillä vuoden suurin shoppailupäivä löytöjen ollessa etupäässä takkeja, kenkiä ja juoksukenkiä. Tänä vuonna voivat kaikki, sinkku tai ei, löytää vaatteita, kenkiä ja urheiluvarusteita Singles Day -tarjouksien joukosta.

Sivulle Sportamore