Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa lokakuussa

Nyt mennään: -25% lähes kaikesta!

Girlpower ja kevään kuumimmat lenkkarit

Bubblegum, freestyle ja paksut pohjat – siinä vain muutamia 90-lukuun kuuluvia asioita. Reebokin uusi lenkkarimalli Royal Pervader vie ajatukset 1900-luvun viimeiselle vuosikymmenelle trendikkäällä tyylillä joka yhdistelee leikkisyyttä ja asennetta.

Osta lenkkarit Reebokilta

Chunky!

Nyt voit hankkia 90-luvun cooleimman lookin Reebokin Royal Pervader sekä Royal Turbo uutuuslenkkareilla. Molemmissa malleissa on aaltoilevat linjat, muhkeat pohjat ja pastelliset sävyt. Miksatut materiaalit läpinäkyvillä yksityiskohdilla yhdistettynä käytännöllisiin ja mukaviin FuelFoam välipohjiin antavat joustavan ja vaimennetun tunteen.

Osta lenkkarit Reebokilta

Mätsää oikein

Voit yhdistää chunkyt lenkkarit usealla eri tavalla. Voit esimerkiksi pukeutua pitkiin pyöräilyshortseihin, muhkeaan takkiin ja poninhäntään ja voit viimeistellä lookin suurilla korvarenkailla sekä parilla retro-aurinkolaseja. Taikka voit hankkia 90-luvun tyyliä henkivät mustat tai valkoiset treenihousut jotka voit yhdistää cropattuun t-paitaan, choker-kaulapantaan sekä lyhyeen bombertakkiin tai treenitakkiin. Chunkyt lenkkarit ovat tyylikkäät myös sporttisen kesämekon ja nahka-tai farkkutakin kanssa.

Osta lenkkarit Reebokilta

Royal Turbo Impulse

74,90 €

Osta nyt

Royal Pervader

79,90 €

Osta nyt

Haluatko nähdä lisää Reebokin ihania lenkkareita?

Lue artikkeli