Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa marraskuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

Hero-image

NIKE EPIC REACT FLYKNIT

Nike Epic React Flyknit -kengät vievät juoksemisen mukavuuden uudelle tasolle, ja ne tuntuvat hyvältä jalassa viimeiseen juoksuaskeleeseen saakka. Pohjien vaimennukset ovat responsiiviset, mutta kevyet, kestävät, mutta kuitenkin pehmeät. Nämä vastakohdat muodostavat yhdessä uniikin kokonaisuuden, eivätkä ne ainoastaan lisää vauhdin tuntua juoksuusi vaan ne myös tekevät juoksemisesta paljon hauskempaa.

140,90

EUR

Täysin uudenlaisella vaahtomuovipohjalla varustetut Epic React -kengät ovat Niken kestävimmät ja energisöivimmät juoksukengät ikinä. Koe täysin uudenlainen vaimennus kevään odotetuimmissa juoksukengissä.

Lue artikkeli

Saumaton istuvuus

Flyknit-päällinen muotoutuu jalkaan tiukasti ja vaivattomasti kuin sukka.

Kestävä vaimennus

Pohjan innovatiivinen vaahtomuovi tekee kengistä uskomattoman kestävät ja ne pitävät muotonsa tuntuen kuin uusilta satojenkin juoksukilometrien jälkeen.

Pehmeä ja kestävä tuntu

Nike Epic React- kenkien vaahtomuovipohjat palautuvat takaisin muotoonsa joka askeleen jälkeen. Kengät ovat responsiiviset, mutta kevyet, kestävät mutta pehmeät. Saat takaisin yhtä paljon energiaa kuin annat.

Nike Epic React Flyknit -kenkien pohjat palautuvat muotoonsa joka askeleen jälkeen. Ne tuntuvat responsiivilta ja kevyiltä, kestäviltä mutta samalla pehmeiltä.

Koe maaginen juoksumukavuus, joka kestää muuttumattomana koko juoksumatkan ajan, alusta loppuun.

Tunnelma testaajien keskuudessa oli vähintäänkin latautunut, kun he saivat solmia jalkaansa Niken uudet Epic React Flyknit -juoksukengät ensimmäistä kertaa. Juoksukengät, jotka onnistuivat ylittämään niille asetetut jo valmiiksi korkeat odotukset.