Blacc EQ header

Testissä! Luo kotiisi kuntosali Blaccin varusteilla

Ota kuntosali mukaan matkalaukkuun, tai jatka treeniä kotona, kun kuntosalin kortin voimassaoloaika loppuu? Tässä on tarvikkeet, joita tarvitset täydelliseen kotiharjoitteluun.

Käsi sydämellä: aina pitkän työpäivän uuvuttamana ei jaksa lähteä kuntosalille. Kun energia on vähissä, harjoittelu ei ole usein tärkein prioriteetti, mutta kun laitteet löytyvät kotoa, kasvaa myös todennäköisyys tehdä jonkinlainen treeni. Blacc valmistaa kaikkea trikoista nyrkkeilysäkkeihin. Sportamoren testiryhmä testasi tuotemerkin kuminauhat, treenipallot ja muut kuntolaitteet.

Ihanteellinen soutuharjoitteluun

resistance tube

Malli ja merkki: ,

Käytetään: Sovelluksia on monia - tällä voit tehdä kaikenlaisia soutuharjoitteita hauiksen ja rintalihaksen treenaamiseen sekä olkapääharjoitteluun. Laita Blaccin Resistance Tube ovenkahvan tai pöytäjalan ympärille ja aloita treeni! 

Yhteenveto: Erittäin käyttäjäystävällinen tuote, joka vie vain vähän tilaa sekä matkalaukussa että kodin kuntosalilla. Blaccin Resistance Tube tarjoaa monia eri vaihtoehtoja ylävartaloharjoitteluun, ja vastusta voi säätää helposti siirtymällä lähemmäksi tai kauemmaksi kohdasta, johon kiinnität nauhan. Kahvat on valmistettu pitoystävällisestä vaahtokumista ja ne tuntuvat kädessä pehmeiltä. Vaahtokumi kestää myös hikeä erittäin hyvin eikä menetä tarttuvuuttaan lämpimässä tai kosteassa.

– Mielestäni nauha sopii parhaiten soutuun, mutta jos seisot köyden lähellä, voit treenata myös hauista. Pidän siitä! sanoo testaaja.

Muuta et kaipaa

expander set

Malli ja merkki: ,

Käytetään: Rehellisesti sanoen aivan kaikkeen. Mukana on sekä kahvat mutta myös tarranauhoilla kiinnitetyt hihnat, jotka saat esimerkiksi nilkojen ympärille. Tämän setin avulla voit käyttää Expander Settiä aivan kuten Blaccs Resistance Tubea (soutuun ja hauiksen harjoittamiseen), mutta myös alavartaloharjoitteluun. Expander Setillä voi helposti korvata esimerkiksi pakarapotkun taljassa. 

Yhteenveto: Tämä on oikeastaan ainoa välinesetti, jonka tarvitset voidaksesi suorittaa koko vartalon treenin kotona. Expander Set sisältää kolme erilaista kuminauhaa, joissa on erilainen korkea vastus (raskain aiheuttaa palamisen oikeissa lihaksissa!). Päässä on koukut, joiden avulla voit vaihtaa kahvan nilkkaan kiinnitettävään solkeen. Solkia voi käyttää myös, jotta saat setin kiinnittymään paremmin pöydän jalan ympärille. Lisäksi mukana tulee säilytyslaukku, joten voit helposti kantaa kuminauhat mukanasi, minne menetkin. Lisäplussaa myös siitä, että setti on valmistettu kokonaan ilman PVC: tä.

– Ensimmäinen ajatukseni on, että olen tarvinnut tätä polvilleni. Se korvaa nimittäin kaikki potkuharjoitukset, joita tein fysioterapeutin ohjauksessa laitteessa, sanoo yksi testaaja. Toinen lisää:

–  Minulle parasta setissä on todennäköisesti se, että sekä ala- että ylävartalon treeni onnistuu näillä kuminauhoilla.

Klassikko edulliseen hintaan

blacc wallball ny

Malli ja merkki: ,

Käytetään: Seinäpallo on X-fit -salilta tuttu harjoitus, joka on nimetty työvälineen perusteella – vai onko se sittenkin päinvastoin? Tarkoitus on tehdä pallon kanssa kyykkyjä seinän edessä ja ylöspäin heittäessä, kun pallo on korkealla seinää vasten, tartu kiinni siihen. Lisäksi seinäpalloa voidaan käyttää myös lankku-harjoitusten kanssa  jos haluat tasapainoa.

Yhteenveto: Tämä on hyvin klassinen treeniväline. Parasta Blaccin seinäpallossa on, että saat sen omaksesi niin halvalla rahalla, mikä tekee kodin kuntosalin luomisesta helppoa. Lisäksi se toimii juuri niin kuin seinäpallon pitääkin. Pinnalla on tietty rakenne, joka edistää hyvää pitoa ja kooltaan se on suunnilleen yhtä suuri kuin voisi odottaakin seinäpallon olevan. Toinen plussa on, että palloa on saatavana useina eri versioina –  neljä, kuusi, yhdeksän ja kaksitoista kiloisena.

– Parasta on mielestäni se, että palloa on saatavana kaksitoista kiloisena. Läheisellä kuntosalillani on vain kuuden kilon painoisia seinäpalloja.

Vinkki! Sinulla ei tarvitse olla kuntopyörää kotona aerobisen harjoituksen tekemiseen. Aseta seinäpallo maahan ja tee burpeet sen vieressä. Jokaisen burpeen jälkeen hyppää seinäpallon yli ja tee uusi burpee toisella puolella, kunnes olet tehnyt noin kaksitoista suoritusta. Kuinka monta käännöstä pystyt tekemään?  Täydennä pienellä harjoituksella.

Maximaalista pitoa!

grip medicine ball

Malli ja merkki: ,

Käytetään: Lääketieteellistä kuulapalloa voi käyttää useimmissa vatsalihasharjoituksissa. Koska palloo on helppo tarttua, sopii se täydellisesti myös jalkaharjoituksiin. 

Yhteenveto: Blaccin lääkepalloa saa kolmessa eri painoluokassa - neljä, kuusi ja kymmenen kiloisena. Jos ostat yhden jokaisesta, vatsalihasten tekeminen on helppoa kotona. Paras asia tässä lääkepallossa on materiaalin rakenne, joka takaa tarttuvan otteen. Sen avulla voit harjoitella vinoja vatsalihaksia vaikka niin, että paino on pään yläpuolella, ilman että joudut stressaamaan lääkepallon äkillisestä pudottamisesta. Tästä on taatusti etua! 

– Minusta tuntuu, että se on hiukan pienempi kuin mitä lääkepallo normaalisti on. Se tekee siitä myös kömpelömmän.

Kevyt, joustava ja tyylikäs

yoga mat foldable

Malli ja merkki: ,

Käytetään: Joogaan, tietysti! Mutta sitä voidaan käyttää myös voimaharjoitteluun ulkona tai vatsalihaksiin kovalla alustalla.

Yhteenveto: Tämä joogamatto voidaan taittaa yhteen ja se jos mikä on kätevää. Kokonsa ansiosta se on erittäin helppo sijoittaa matkalaukkuun tai reppuun ollessasi liikkeellä jonnekin ja toisaalta vaikkapa sängyn alle, kun et tarvitse sitä. Suuri plussa myös siksi, että se on täysin vapaa ftalaateista! Matolla on kuitenkin taipumus muuttua liukkaaksi, kun aloitat hikoilun. Muutoin se on erittäin ohut (2 millimetriä) ja sopii siksi parhaiten joogaan, missä haluat saada hyvän kosketuksen alustaan. Aivan kuten juoksukenkien kanssa, myös joogamattoihin pätee sääntö, että mitä vähemmän materiaalia on sinun ja maan välillä, sitä vakaampi siitä tulee.

– Matto vie vähemmän tilaa kuin matot yleensä, minkä lisäksi se on supertyylikäs! Monet joogamatot voivat olla melko tylsiä.

Vinkki! Jos aloittelet joogaa, sinun tulisi valita matto, jossa on paljon iskunvaimennnusta. Sama pätee, jos harjoittelet esimerkiksi yin-joogaa. löydät kaikki joogamattomme.

Ihanteellinen, kun haluat tuloksia

bulgarian bag

Malli ja merkki: ,

Käytetään: Sammakkohyppyihin ja etukyykkyihin. Kuten kaikki bulgarialaiset painot, tämä malli on myös korvike tangolle. 

Yhteenveto: Upea tuote, jota on paljon mukavampaa käyttää olkapäillä kuin tankoa. Ainoa testipaneelin kritiikki on, että se on hiukan leveämpi kuin useimmat bulgarialaiset painot. Jos olet nainen ja hartiasi ovat kovin kapeat, paino saattaa tuntua hiukan leveältä.  Parasta on, että painossa on pehmeä pieni tyyny juuri oikeassa paikassa, missä se on kaulaasi vasten, kun teet vaikkapa kyykkyjä.

– Pidän aina bulgarialaisesta painosta enemmän kuin tangosta. 

Nopeaan palautumiseen

massage bar

Malli ja merkki: ,

Käytetään: Rullaa särkyneet lihaksesi jalkapäivän jälkeisenä päivänä. 

Yhteenveto: Tämä on kuuma vinkki kaikille, jotka haluavat antaa keholleen parempia olosuhteita palautumiseen kovan harjoituksen jälkeen. Aivan kuten muutkin hieronnat, myös Blaccs-hierontapalkki toimii kiihdyttämällä lihastesi verenkiertoa. Kun vierität sitä esimerkiksi reiden etuosaan, voit lievittää jännitystä ja saada lihakset paranemaan nopeammin. Testiryhmä kiittelee työkalua etenkin karkeasta rakenteesta, mikä tekee hieronnasta voimakkaampaa kuin jos pinta olisi vain sileä.

– Naprapaattini suosittelee minua yleensä "vierittämään" lihakset säännöllisesti, mutta tämä toimii paljon paremmin, kertoo vaikuttunut testaaja.

Vinkki! Muista, että sinun tulee välttää hierontaa suorilla jaloilla aivan kuten rullatessasi . Ole myös erityisen varovainen, jos hieroit kehon osaa, jossa on jatkuva tulehdustila tai joka on äskettäin vaurioitunut.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLLÄ:

OSTA TÄTÄ: Koti

 Takaisin

News Feed

Padelracket test
Urheilu & treeni

Testin parhaat! Padelmailat 2020

26 mar 2020
sidosteg 1.JPG
Urheilu & treeni

Kotitreeni koko kropalle

18 mar 2020
Knäproblem
Urheilu & treeni

PT:n 3 jalkaharjoitusta polvikivuista kärsiville

17 mar 2020
Core workout
Urheilu & treeni

Kuinka usein minun pitäisi treenata vatsalihaksia?

11 mar 2020
magträning maja pernefeldt
Urheilu & treeni

Video: 5 vatsalihasharjoitusta

10 mar 2020
Adidas Running Käka veganskt
Urheilu & treeni

Adidas-lähetti Henrik Fallenius: "Polkujuoksu on suuri seikkailu"

09 mar 2020
womens day header
Urheilu & treeni

Aika lisätä urheilumaailman tasa-arvoa!

06 mar 2020
Blacc running
Urheilu & treeni

Asiantuntija vastaa: Kuinka pysyä terveenä keväällä

03 mar 2020
Petra Månström
Urheilu & treeni

Muista nämä asiat, kun juokset ensimmäisen maratonisi

02 mar 2020
Maja Pernefeldt gummibandsövnignar
Urheilu & treeni

Video: 10 uutta harjoitusta, jotka voit tehdä kuminauhalla

23 feb 2020
Blacc EQ header
Urheilu & treeni

Testissä! Luo kotiisi kuntosali Blaccin varusteilla

18 feb 2020
Predator Mutator Pack
Urheilu & treeni

Kevään tyylikkäimmät jalkapallouutuudet – kurkkaa Adidaksen Demonskin -mallit

30 jan 2020
Chand Smith PT
Urheilu & treeni

Tämän takia sinun kannattaa (vielä) harjoitella kuntolaitteilla

29 jan 2020
löpning
Urheilu & treeni

Kilpailukalenteri 2020– Näitä kilpailuja et halua jättää väliin

21 jan 2020
Guide padelracket
Urheilu & treeni

Asiantuntija vinkkaa: Kuinka valita oikea padelmaila

20 jan 2020
Gabriella Picano
Urheilu & treeni

Näin usein sinun pitäisi treenata, jos haluat rakentaa lihaksia

15 jan 2020
Hypervolt
Urheilu & treeni

Hypervolt hierontalaitteet – suorituskykyä parantavaan ja parempaan palautumiseen

09 jan 2020
Guide till padelracket header
Urheilu & treeni

Opas: Paras padelmaila

16 dec 2019
Charlotte_Beijer
Urheilu & treeni

PT-vinkit: Kuinka treenata kotona ilman varusteita

10 dec 2019
nike pro träningsprogram
Urheilu & treeni

Treeniohjelma monipuoliseen treeniin

28 oct 2019
malin malle header
Urheilu & treeni

Fitnessurheilija Malle: ”Monipuolinen treeni sopii sinulle, joka haluat pysyä kunnossa ja voida hyvin"

28 oct 2019
daniel flefil header
Urheilu & treeni

Treeniprofiili Daniel Flefil: ”Palautuminen on yhtä tärkeää kuin treeni"

28 oct 2019
lofsan löpning
Urheilu & treeni

Näin sinun tulisi hengittää talvella juostessa

21 oct 2019
Lofsan
Urheilu & treeni

Treeniprofiili Lofsan: ”Arkiliikunta on tärkeämpää kuin uskommekaan”

23 sep 2019
Maja Pernefeldt
Urheilu & treeni

Näin sinun tulisi treenata, jos kärsit polvivammasta

10 sep 2019
Henrik Yttervik Nano 9.0
Urheilu & treeni

Video: Haasta itsesi Rope Climbing

30 aug 2019
Maja Pernefeldt
Urheilu & treeni

Asiantuntija neuvoo: Näin saat terveen, vahvan selän

19 aug 2019
reebok crossfit
Urheilu & treeni

CrossFit-sanasto – opi ”puhumaan CrossFitiä”

16 aug 2019
malin möller
Urheilu & treeni

Treenaaminen synnytyksen jälkeen – kuinka se onnistuu?

16 aug 2019
Matilda Johnson retention
Urheilu & treeni

Opi tuntemaan meitä Sportamorelta

13 aug 2019
malin möller
Urheilu & treeni

Treeni raskaana oleville: mammamaha-valmentaja vinkkaa

09 aug 2019
Eva Sjöholm
Urheilu & treeni

Kaikki, mitä haluat tietää treenikivusta

09 aug 2019
Problem med vaderna header
Urheilu & treeni

Tämän takia pohkeisiisi voi koskea juostessa

07 aug 2019
Andfådd tjej springer
Urheilu & treeni

Asiantuntija: Näin stressi vaikuttaa kehoosi

07 aug 2019
Gabriella Picano
Urheilu & treeni

Treeni, jonka avulla poltat eniten kaloreita

06 aug 2019
Löpning utefter pulsen
Urheilu & treeni

Tule nopeammaksi juoksijaksi pulssia mittaamalla

31 jul 2019
Därför ska du träna med din partner header
Urheilu & treeni

Tämän takia sinunkin tulisi treenata kumppanisi kanssa

17 jul 2019
Löparryggsäck Elin Kjos
Urheilu & treeni

Pohdi tätä, kun olet ostamassa nestereppua

17 jul 2019
Gabriella Picano
Urheilu & treeni

Voiko vilustuneena treenata?

16 jul 2019
Header löparoutfit
Urheilu & treeni

Kaikki, mitä tarvitset tullaksesi ammattilaiseksi juoksemisessa

15 jul 2019
more news
Padelracket test

Testin parhaat! Padelmailat 2020

Volley, smash tai aiotko löydä pallon takaseinän kautta? Ota avuksesi uusi padelmaila. Tässä on tämän vuoden uusimmat mallit, jotka ovat samalla testin parhaat.

26 mar 2020
Urheilu & treeni
sidosteg 1.JPG

Kotitreeni koko kropalle

Ole hyvä! Terveysvaikuttaja Ida B Olsson on suunnitellut kotona tehtävän treeniohjelman, jossa keskitytään koko kehon voimaan. Tarvitset vain kuminauhan!

18 mar 2020
Urheilu & treeni
Knäproblem

PT:n 3 jalkaharjoitusta polvikivuista kärsiville

Oletko kyllästynyt jalkatreeniin, josta polvet kipeytyvät? PT Sofia Johansson näyttää kolme harjoitusta, jotka sopivat polvikivuista kärsivälle.

17 mar 2020
Urheilu & treeni
Core workout

Kuinka usein minun pitäisi treenata vatsalihaksia?

Kerran viikossa, joka päivä tai vain muiden treenienyhteydessä? Kuinka usein vatsalihaksia todella täytyy treenata! Me selvitimme.

11 mar 2020
Urheilu & treeni
magträning maja pernefeldt

Video: 5 vatsalihasharjoitusta

Onko sinun aika suunnata kuntosalille hikoilemaan? Nappaa mukaan nämä fysioterapeutin viisi harjoitusta, jotka iskevät keskivartalon lihaksiin.

10 mar 2020
Urheilu & treeni
Adidas Running Käka veganskt

Adidas-lähetti Henrik Fallenius: "Polkujuoksu on suuri seikkailu"

Hän on malli ja juoksija – sekä Adidas Running -lähettiläs. Polkujuoksuharrastaja Henrik Fallenius puhuu luonnossa juoksemisen fyysisistä ja henkisistä eduista.

09 mar 2020
Urheilu & treeni
womens day header

Aika lisätä urheilumaailman tasa-arvoa!

Mies urheilija ansaitsee 72 kertaa enemmän kuin nainen. On korkea aika muuttaa asia!

06 mar 2020
Urheilu & treeni
Blacc running

Asiantuntija vastaa: Kuinka pysyä terveenä keväällä

Juoksuun liittyvät vammat eivät ole hauskoja, sillä ne voivat pistää juoksuharrastuksen tauolle pidemmäksi aikaa. Kuinka saat treenata ilman vammoja? Naprapaatti Robin Anzengruber kertoo.

03 mar 2020
Urheilu & treeni
Petra Månström

Muista nämä asiat, kun juokset ensimmäisen maratonisi

Asiantuntijamme jakaa vinkit sen suhteen, minne kannattaa lähdössä sijoittua, miten sinun tulisi vauhtiasi sovittaa ja kuinka paljon energiaa kannattaa säästää viimeisille kilometreille. Näiden vinkkien avulla juokset seuraavan maratonisi ennätysajassa.

02 mar 2020
Urheilu & treeni
Maja Pernefeldt gummibandsövnignar

Video: 10 uutta harjoitusta, jotka voit tehdä kuminauhalla

Kuminauhoilla harjoittelu ei ole koskaan ollut suositumpaa. PT ja fysioterapeutti Maja Pernefeldt näyttää 10 harjoitusta, jotka treenaavat koko vartaloa – siis kaikkea hartioista ja olkapäistä takapuoleen.

23 feb 2020
Urheilu & treeni
Blacc EQ header

Testissä! Luo kotiisi kuntosali Blaccin varusteilla

Ota kuntosali mukaan matkalaukkuun, tai jatka treeniä kotona, kun kuntosalin kortin voimassaoloaika loppuu? Tässä on tarvikkeet, joita tarvitset täydelliseen kotiharjoitteluun.

18 feb 2020
Urheilu & treeni
Predator Mutator Pack

Kevään tyylikkäimmät jalkapallouutuudet – kurkkaa Adidaksen Demonskin -mallit

Niin kätevät ja tulikuumat jalkapallokengät ovat ensimmäistä kertaa saatavilla unisex-malleina. Nyt Adidaksen Demonskinin uudet jalkapallokengät ovat täällä!

30 jan 2020
Urheilu & treeni
Chand Smith PT

Tämän takia sinun kannattaa (vielä) harjoitella kuntolaitteilla

1990-luku on tehnyt valtavan paluun. Ehkä se merkitsee myös, että perinteiset kuntolaitteet nostavat suosiotaan. Juttelimme PT Chand Smithin kanssa siitä, miksi koneilla kannattaa treenata.

29 jan 2020
Urheilu & treeni
löpning

Kilpailukalenteri 2020– Näitä kilpailuja et halua jättää väliin

Haluatko kokeilla kisata vuonna 2020? Me myös! Tässä on tietoa hauskoista kisoista, joita ei tänä vuonna kannata jättää väliin!

21 jan 2020
Urheilu & treeni
Guide padelracket

Asiantuntija vinkkaa: Kuinka valita oikea padelmaila

Oletko uusi padelkurssilla ja kaipaat ehkäpä uutta mailaa? Ammattivalmentaja Andréas Johansson tietää, mihin kannattaa kiinnittää huomio ostoksilla.

20 jan 2020
Urheilu & treeni