padelracket header

Testi: lompakkoystävällinen padelmaila aloittelijalle

Nyt sinun ei tarvitse ylittää harjoitusbudjettiasi! Testasimme edulliset aloittelijoiden padelmailat, tietysti parhaimmilta tuotemerkeiltämme.

Se alkoi kuiskutteluna lounassalissa, sitten yhtäkkiä monet kollegat olivat testanneet lajia. Viime vuosina padeltennis on levinnyt urheilijoiden keskuudessa kuin maastopalo sekä eliitin että kuntourheilun tasolla, ja nykyään padel on maailman nopeimmin kasvava urheilu. Olemme antaneet peli-nälkäisen testipaneelimme heiluttaa parhaiden tuotemerkkien aloittelijoille suunnattuja mailoja.  Rullaa alas nähdäksesi mitä mieltä he ovat!

OSTA TÄÄLLÄ:

Padelmaila aloittelijoille

Ennen kuin jatkamme, haluamme ensin selvittää yhden asian. Tämän testin mallit on hyvä ajatella siltana lajin pariin ennen siirtymistä edistyneempään mailaan. Koska tiedäthän  mitä ihmiset sanovat; Kun olet kokeillut padelia, niin todennäköisesti hurahdat lajiin! Tässä on joitain vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä ennen mailan ostoa:

  • Padelmailan muodolla on suuri vaikutus siihen miltä pelaaminen tuntuu. Tavallisesti puhutaan pyöreistä, pisaranmuotoisista ja timantinmuotoisista mailoista, joissa ensin mainittu on yleensä helpoin pelata ja kaksi jälkimmäistä vaativat hieman enemmän kokemusta mailaurheilusta.
  • Toinen asia, joka tulee esille mailan valinnassa, on kuinka suuri lyöntipinta on (usein merkittynä sweet spot). Aloittelijana sinun pitäisi etsiä malleja, joilla on suuri kosketuspinta, mieluiten sijoitettuna mailan keskelle tai lähelle kahvaa.
  • Eri mailoilla on eri kovuiset ytimet ja ne ovat eri tavalla jäykkiä. Jos sinulla on hyvä tekniikka ja paljon voimaa iskulla, voit katsoa kovempaa ja jäykempää mailaa. Jos taas lyöntisi ovat löysempiä, mutta niissä on enemmän hallintaa voit katsoa pehmeämpää mallia. Kyse on siitä, kuinka hyvin voit käyttää kovan mailan voimaa verrattuna siihen, kuinka paljon luotat  pehmeän mailan hallintaan.
  • Kaikilla huippumerkkeillä on padelmailoja eri hintaluokissa. Jos pelaat vain ajoittain, mailan ei tarvitse maksaa tolkuttomasti, mutta jos pelaat useammin kuin kerran viikossa, suosittelemme mailaa hieman korkeammasta hintaluokasta.

Kuinka valita oikea maila taustasi perusteella:

  • Täysin aloittelijoita suosittelemme valitsemaan pyöreän mailan kahdesta syystä. Pyöreässä mailassa on yleensä lyöntipinta mailan keskellä ja yleensä suurempi osumapinta kuin esimerkiksi timantinmuotoisessa mailassa (joka on yleensä yläosastaan raskaampi). Tällä tavoin on helpompaa pyöreäälä mailalla on on helpompi saada aikaiseksi hyvä peli, ja että se on myös hellempi kyynäspään nivelille, mikä on hyvä, kun olet uusi lajin parissa ja ennen kuin lihaksesi tottuvat täällaiseen rasitukseen.
  • Jos taas olet aloittelija, jolla on kokemusta tenniksestä , timantti- tai pisaramallinen aloittajamaila sopii sinulle paremmin, koska se on hieman yläpainoinen ja sopii sinulle, jolla on valmiiksi kovempi lyönti ja joka haluat saada enemmän irti mailasta.

Testissä padelmailat merkeiltä  , , , ja

Aloittelijalle ilman aiempaa kokemusta

sergio padel

Testi: ,

Mailatyyppi: pyöreä

Pinta: sileä

Sopii sinulle, joka ... haluat mahdollisimman helposti hallittavan mailan, etkä ole ehkä aikaisemmin kokeillet padelia.

Yhteenveto:

Parasta tässä mailassa on, että se sopii hyvin sinulle, joka olet vielä vasta-alkaja lajin parissa. Tässä mallissa on pyöreä mailaosa, suurella sweet spotilla, joka asettuu alas, lähellä kahvaa. Tämän ansiosta mailaa on helppo ohjata ja saada aikaseksi hyvä pallotuntuma. Mailan toinen etu on, että aloittelijana tekemilläsi virheillä ei ole suurta vaikutusta.

- Jos et yritä lyödä palloa mahdollisimman suurella nopeudella, niin hyödyt enemmän siitä, että sinulla on anteeksiantava maila kädessä. Tätä mailaa on helppo hallita ja se tekee tästä hyvän, sanoo yksi testaaja ja toinen on yhtä mieltä:

- Kyllä, sanoisin, että Top Play M sopii liikkujalle, joka ei vaadi mitään ylimääräistä varusteiltaan, vaan haluaa mukavan mailan jolla voi pelata silloin tällöin.

Top Play M: ssä on pehmeä vaahto ydin (S7 Foam) ja pintakerros, mitä Sergio Tacchini kutsuu dual coveriksi. Muutoin testipaneeli kiinnitti huomiota muotoiluun, joka on hillityllä tavalla tyylikäs.

- Minä, joka tulen tenniksen parista, koen joskus että padelkengät ja mailat ovat hiukan liian värikkäitä ja näyttäviä. Arvostan sitä, että on olemassa myös tällaisia malleja!

Tekniselle aloittelijalle, jolla on voimakas lyönti

babolat racket

Testi: ,

Mailatyyppi: pisaranmallinen

Pinta: sileä

Sopii sinulle, joka ... olet melko kokenut kuntoilija, jolla on voimakas lyönti.

Yhteenveto:

Vaikka padeltennis on nuori urheilulaji, voidaan sanoa, että Babolat on jo lajin veteraani. Heidän padelmailansa Revenge LTD vetoaa hieman kokeneempiin testaajiin, vaikka se voidaan silti luokitella aloittelijamailaksi.

- Tämä ei ole anteeksiantava maila aloittelijalle, mutta kokeneemmalle harrastajalle tai sinulle, jolla on voimakas lyönti, se sopii täydellisesti, testipaneelissa mietitään.

Ydin on valmistettu pehmeästä EVA: sta, kun taas kehys on hiilikuitua ja lyöntipinta lasikuitua. Se sopii sinulle jolla on hyökkäävä pelityyli mailan pään tasapainotuksen ansiosta.

- Tämä on painava maila, jonka paino on asetettu mailan yläosaan. Se antaa erittäin aggressiivisen pelityylin, jota on hieman vaikea hallita. Kun saat osuman, saat todellakin osuman, jos näin voidaan sanoa!

Useimmissa pisaranmallisissa mailoissa painopiste ja sweet spot on korkealla mailan kärjessä, mutta ei niin korkealla kuin timantinmuotoisella mailalla. Tämän etuna on, että saat iskuihin paljon voimaa, mutta voit silti hallita vaikeampia iskuja. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, testipaneeli antaa lisäpisteet siitä että mailalaukku saapuu mailan mukana.

Aloittelijalle, jolla on pallo hallussa

adidas racket

Testi: ,

Mailatyyppi: pisaranmallinen

Pinta: hiekkapaperi

Sopii sinulle, joka ... olet aloittelija tai vähän kokeneempi pelaaja.

Yhteenveto:

Tämä Adidasin padelmaila tarjoaa loistavan sekoituksen nopeuden ja kontrollin välillä. Malli on pisaranmallinen ja siinä on keski-korkea sweet spot. Materiaalien suhteen Adidas on tässä yhdistänyt lasikuituisen iskupinnan Soft Foam ytimen kanssa. Se tarjoaa joustavan tuntuman vaikeampiin iskuihin.

- Jos haluat helppokäyttöisen, suhteellisen helposti pelattavan mailan, joka antaa spinniin lisää voimaa hiekkapaperin kaltaisen iskupinnan avulla, tämä padelmaila sopii täydellisesti, sanoo testaajaa ja saa hyvöksyvää nyökyttelyä:

- Kyllä, mielestäni se on maila, jonka kanssa voit pelata ja kehittyä padelpelaajana pitkään, sillä sen ominaisuudet ovat niin hyvät. Aloittelijan malli, jota sinun ei tarvitse olla heti vaihtamassa uuteen! 

Testipaneelimme ei ollut yhtä mieltä siitä, helpottaako hiekkapaperimainen pinta iskun spinniä vai ei. Itseasiassa padelmaailmassa käydään jatkuvaa keskustelua samasta asiasta, eikä tätä olla voitu todistaa suuntaan tai toiseen. Toinen asia, johon testipaneeli kiinnittää huomiota, on suunnittelu. Tämä on urheilullinen malli, joka ei tunnu liian räikeältä - toisin sanoen kaikin puolin sopiva, tai "lagom", kuten testaaja sanoo. Tämä on myös tunne jonka tunne, jonka saat pelatessasi.

- Erittäin vakaa ja mukava pelattava. Sanoisin, että malli ylläpitää erittäin tasaista ja korkeinta tasoa. Se ei tarjoa yllätyksiä, mutta ei myöskään petä.

Aloittelijalle, jolla on tenniskokemusta

head padel

Testi: ,

Mailatyyppi: timantti

Pinta: matta

Sopii sinulle, joka ... olet aloittelija ja etsit helposti pelattavaa mailaa.

Yhteenveto:

Head-brändin Lynx on erittäin helppo maila pelata, joka koetaan anteeksiantavana ja helposti hallittavana. Runko on pehmeä ja joustava, mikä vähentää tärinää, jolle maila altistuu, kun lyöt palloa.

- Mielestäni tämä maila on erittäin hyvä yhdistelmä painon ja pehmeämmän sweet spotin välillä. Pelaaminen tuntuu melko helpolta, mutta voin silti tehdä voimakkaita iskuja, jos haluan, testaaja ajattelee.

Tämä on timantinmuotoinen padelmaila, mikä tarkoittaa, että painopiste ja sweet spot ovat korkealla mailan kärjessä. Yleensä tämä tarkoittaa, että mailalla on hiukan vaikeampi pelata, mutta tässä tapauksessa se ei pidä paikkansa. Vaikuttavaa!

- Parasta Lynxissä on, että voit todella lyödä ratkaisevia palloja täydellä voimalla!

Jos olet pelannut tennistä aiemmin, niin todennäköisesti pidät tästä timantinmallisesta mailasta, sillä Lynxin tasapaino muistuttaa perinteisen tennismailan tasapainoa. Lynx saa myös ison plussan mukana tulevasta mailalaukusta.

Aloittelijalle, joka pelaa vain satunniasesti

axion padel

Testi: ,

Mailatyyppi: pisaranmallinen

Pinta: sileä

Sopii sinulle, joka ... olet ihan vasta-alkaja!

Yhteenveto:

Tämän Axionin padelmailan mailan hinta kiinnittää testaajien huomion aivan ensimmäisenä. Muilla malleilla ei ole hintavertailussa mitään mahdollisuuksia!

- Carbon Pro on loistava valinta sinulle, joka et ehkä ole koskaan testannut padelia etkä vielä tiedä mitä haluat padelmailalta.

Axion-mela mailalla on helppo pelata, ja neutraalin tasapainon keskipiste on asetettu mailan keskelle. Ulkopinta on hiiltäkuitua, kun taas sisäosa on kevyttä EVA: ta.

- Minusta on hienoa kuinka Axion todistaa, että mailan ei tarvitse olla tämän monimutkaisempi eikä  padelin pelaamisen tarvitse olla sikakallista ensmmäisellä kerralla, testaaja ajattelee.

Hinta on hyvä juttu, etenkin jos olet liikunnan suhteen kaikkiruokainen ja investoinut jo aiemmin erilaisiin liikuntalajeihin. Silloin etä halua maksaa yli 100 euroa sulkapallomailasta, salibandymailasta tai jalkapallokengistä. Haluat hyvän, mutta kohtuuhintaisen mallin, jonka kanssa voit pelata ajoittain, kun satut sille tuulelle.

- Lisäksi maila on tyylikäs, pidän siitä! Tämä on täydellinen minulle, joka haluaa keskittyä lajiin rauhassa, tekemättä siitä numeroa. 

OSTA TÄÄLTÄ: , ja lisää 

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

alice fagrell sprallice bild 2
Urheilu & treeni

Tässä PT: n parhaat treenirutiinit

05 aug 2020
Träning
Urheilu & treeni

Kuinka monta lepopäivää treenaajan tulisi pitää?

21 jul 2020
Madeleine Nilsson
Urheilu & treeni

Näin treenaat, kun ulkona on lämmin

21 jul 2020
Polar Unite
Urheilu & treeni

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Polar Unite -sykekellosta!

16 jul 2020
padelracket header
Urheilu & treeni

Testi: lompakkoystävällinen padelmaila aloittelijalle

10 jul 2020
Diego
Urheilu & treeni

Video: Yksinkertaiset selkäliikkeet parempaan ryhtiin

10 jul 2020
Massageredskap
Urheilu & treeni

Testin parhaat: Apuvälineet, jotka vetreyttävät kehoasi

09 jul 2020
Charlotte Karlsson
Urheilu & treeni

Eliittijuoksija vastaa: Tavallisimmat juoksuun liittyvät kysymykset

07 jul 2020
Löpning
Urheilu & treeni

Ryhdy ympäristösankariksi ja aloita plogging

02 jul 2020
Ida B Olsson
Urheilu & treeni

3 vinkkiä kesällä juoksemiseen

29 jun 2020
Nike Superrep Cycle
Urheilu & treeni

Minitesti! Näin hyvä on uusi spinningkenkä Nike Superrep Cycle

29 jun 2020
Nike SuperRep Cycle
Urheilu & treeni

Nike SuperRep Cycle - uudet spinningkengät naisille ja miehille

29 jun 2020
Header rumpträning
Urheilu & treeni

PT:n vinkit: kolme aliarvostettua pakara- ja jalkaliikettä

25 jun 2020
Hoppa studsmatta säkert
Urheilu & treeni

Hypi turvallisesti trampoliinilla

22 jun 2020
charlotte karlsson
Urheilu & treeni

Asiantuntija vastaa: Millä sykkeellä minun pitäisi juosta?

18 jun 2020
header axlar
Urheilu & treeni

Video: Näin saat pyöreät olkapäälihakset ja leveät hartiat

17 jun 2020
Rehband
Urheilu & treeni

Kaikki mitä haluat tietää nivelkierukkavammasta

16 jun 2020
Ida B Olsson
Urheilu & treeni

Juoksuvarusteet, joita ilman et voi elää

16 jun 2020
golfboll
Urheilu & treeni

Vinkki! Näin valitset oikeat golfpallot

11 jun 2020
Puma löpning
Urheilu & treeni

Näin selvität kymmenen kilometriä alle 50 minuuttiin

09 jun 2020
Giro8.jpg
Urheilu & treeni

Opas: Näin löydät oikeat pyöräilykengät

08 jun 2020
Sisterhood of running
Urheilu & treeni

Sportamore esittelee: Sisterhood of running

08 jun 2020
wilson tennis
Urheilu & treeni

Opas: Minkä tennismailan ostan?

03 jun 2020
Ab workout
Urheilu & treeni

Video: Vatsatreeni, joka saa keskivartalon polttelemaan

02 jun 2020
Frida eldebrink redigerd
Urheilu & treeni

Hiero pois kantapään kivut Hyperspherellä

01 jun 2020
Header träningsprogram
Urheilu & treeni

3 valmista treeniohjelmaa lomalle

29 may 2020
enbensmark
Urheilu & treeni

Säilytä treenimotivaatio lomalla!

29 may 2020
padelracket
Urheilu & treeni

Kesän viisi parasta padel-mailaa

29 may 2020
Garmin header
Urheilu & treeni

Testissä Garmin Forerunner 645!

27 may 2020
charlotte karlsson_foto fredrik wannerstedt
Urheilu & treeni

Miksei juoksutreenini tee minusta nopeampaa?

27 may 2020
Ecco golfskor
Urheilu & treeni

Tämän vuoksi sinun kannattaa hankkia Eccon golfkengät

12 may 2020
tre nya intervaller
Urheilu & treeni

Kolme yksinkertaista intervallitreeniä tehtäväksi milloin vain ja missä vain

29 apr 2020
Löpsteg fotisättning
Urheilu & treeni

Juoksun 3 yleisintä juoksuaskelta

29 apr 2020
nike pro träningsprogram
Urheilu & treeni

Video: Treenaa kotona kumppanisi kanssa

23 apr 2020
Hypervolt Hyperice
Urheilu & treeni

Testissä Hypericen lihashuoltovasara Hypervolt

22 apr 2020
polar ignite action
Urheilu & treeni

3 kotitreeniä koko vartalolle

22 apr 2020
cykelskor
Urheilu & treeni

Pese pyöräsi kuin ammattilainen

17 apr 2020
Charlotte Karlsson
Urheilu & treeni

Tämän vuoksi tarvitset erityyppisiä juoksukenkiä

14 apr 2020
philip olsson pt
Urheilu & treeni

PT: Kuinka ylläpitää motivaatiota kotitreenin aikana

08 apr 2020
katt
Urheilu & treeni

5 harjoitusta selkäkivuista kärsiville

03 apr 2020
more news
alice fagrell sprallice bild 2

Tässä PT: n parhaat treenirutiinit

Uusi kausi, uudet harjoitusrutiinit. PT antaa parhaat vinkit hauskaan ja kestävään harjoitteluun!

05 aug 2020
Urheilu & treeni
Träning

Kuinka monta lepopäivää treenaajan tulisi pitää?

Ahdistutko jollet treenaa vaikka haluaisit? Pelkäätkö että menetät kuntosi, jos sinulla on pari rennompaa viikkoa? Nyt PT Alice Fagrell antaa tietoiskun siitä, kuinka tärkeitä palautumis- ja lepopäivät ovat!

21 jul 2020
Urheilu & treeni
Madeleine Nilsson

Näin treenaat, kun ulkona on lämmin

Ammattiurheilija Madeleine Nilsson ei anna helteiden haitata treenejään. Tässä hänen vinkkinsä, kuinka voit jatkaa harjoittelua, vaikka lämpömittari kolkuttelisi kolmeakymmentä astetta.

21 jul 2020
Urheilu & treeni
Polar Unite

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Polar Unite -sykekellosta!

Haluatko apua liikunnan suunnitteluun, unen laadun seuraamiseen ja tasapainon löytämiseen elämässä? Siinä tapauksessa uusi Polar Unite -sykekello voi auttaa sinua!

16 jul 2020
Urheilu & treeni
padelracket header

Testi: lompakkoystävällinen padelmaila aloittelijalle

Nyt sinun ei tarvitse murtaa harjoitusbudjettiasi! Tässä testataan edullinen melontamaila aloittelijoille, tietysti parhaimmista tuotemerkeistämme.

10 jul 2020
Urheilu & treeni
Diego

Video: Yksinkertaiset selkäliikkeet parempaan ryhtiin

Kaikki, jotka tekevät toimistotyötä (ja monet muutkin) tietävät, että selkä voi tulla todella kipeäksi tietokoneella istutun päivän jälkeen. Tässä on kolme liikettä, joilla saat paremman ryhdin.

10 jul 2020
Urheilu & treeni
Massageredskap

Testin parhaat: Apuvälineet, jotka vetreyttävät kehoasi

Haluatko olla vahvempi, saavuttaa paremman ryhdin ja joustavamman kehon? Naprapaatti tietää, mitkä apuvälineet ovat kotiin kiikuttamisen arvoisia – ja miten käytät niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

09 jul 2020
Urheilu & treeni
Charlotte Karlsson

Eliittijuoksija vastaa: Tavallisimmat juoksuun liittyvät kysymykset

Kuinka usein minun pitää juosta? Kuinka oppia juoksemaan nopeammin? Kuinka voin välttää lihasvaurioita? Juoksemiseen liittyy paljon kysymyksiä! Charlotte Karlsson on eliittijuoksija ja häneltä löytyy vastaus niistä useimpiin!

07 jul 2020
Urheilu & treeni
Löpning

Ryhdy ympäristösankariksi ja aloita plogging

Haluatko ryhtyä ympäristösuojelijaksi? Siinä tapauksessa plogging, ruotsalainen ilmiö, jossa poimitaan roskia lenkkeilyn yhteydessä, saattaa olla hyvä valinta!

02 jul 2020
Urheilu & treeni
Ida B Olsson

3 vinkkiä kesällä juoksemiseen

Kesällä juokseminen on ihanaa. Vai onko? Tässä ovat juoksuvalmentajan parhaat vinkit niille, jotka haluavat treenata juoksua myös kuumuudessa!

29 jun 2020
Urheilu & treeni
Nike Superrep Cycle

Minitesti! Näin hyvä on uusi spinningkenkä Nike Superrep Cycle

Varoitus! Kun olet lukenut tämän testin Nike Superrep Cycle -pyöräilykengästä, et halua enää käyttää tavallisia treenikenkiä spinningissä.

29 jun 2020
Urheilu & treeni
Nike SuperRep Cycle

Nike SuperRep Cycle - uudet spinningkengät naisille ja miehille

Ota kaikki tehot irti treenistä SuperRep Cycle -spinningkengillä. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää uusista Niken spinningkengistä!

29 jun 2020
Urheilu & treeni
Header rumpträning

PT:n vinkit: kolme aliarvostettua pakara- ja jalkaliikettä

Oletko kyllästynyt tavalliseen kyykkyyn ja askelkyykkyyn? Tässä on tarjolla kolme aliarvostettua jalkaharjoitusta, joilla voit monipuolistaa treeniäsi!

25 jun 2020
Urheilu & treeni
Hoppa studsmatta säkert

Hypi turvallisesti trampoliinilla

Pihalla oleva trampoliini on lähes pakollinen kesäväline. Sekä lapset että aikuiset rakastavat hyppiä - näin teet sen turvallisesti.

22 jun 2020
Urheilu & treeni
charlotte karlsson

Asiantuntija vastaa: Millä sykkeellä minun pitäisi juosta?

Kuinka tärkeää on seurata sykettä harjoituksen aikana ja mitkä ovat sykealueet? Onko hyvä treenata maksimisykkeellä? Sportamoren oma juoksuasiantuntija Charlotte Karlsson selvittää perusteet.

18 jun 2020
Urheilu & treeni