Header

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

Tarvitsetko kestävät ja mukavat ulkoiluhousut terassin rakentamiseen, kävelyille ja sienimetsälle? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

Ulkoiluhousut tulee valita niin, että ne vastaavat sitä aktiviteettia, johon olet ne hankkimassa. Testipaneelimme on kokeillut kolmet housut niin miehille kuin naisillekin - joustavaa, kestävää ja siltä väliltä olevaa mallia. Lue mitä mieltä he ovat Haglöfsin, Dobsomin ja Scandi Nomadin ulkoiluhousuista.

SUORAAN OSTOKSILLE:

Testissä: Ulkoiluhousut (naiset)

Psst! Rullaa alaspäin nähdäksesi miesten mallit ...

,

Friluftsbyxor

Saatavilla väreissä: .

Sopii: sienestykseen, kävelyyn ja lyhyille metsäretkille.

Testipaneelin mielipide:

Nämä ovat selvästi testin joustavimmat ulkoiluhousut. Tämä tekee niistä erinomaiset sinulle, joka asetat etusijalle mukavuuden ulkoillessa.

- Paras ominaisuus? Tietysti joustavuus! Näissä voin mennä syvään kyykkyyn sienestäessä ilman, että saumat repeilevät, yksi testaaja sanoo ja jatkaa:

- Huono puoli? Housuissa ei ole vahvikkeita. Jos istut alas märässä metsässä, kastut varmasti.

Dobsom on pyrkinyt luomaan mahdollisimman mukavan ulkoilukokemuksen, mutta kaikki testaajat ovat yhtä mieltä siitä, että sinun ei kannata istua maahan. Pehmeä materiaali ei ole erityisen vedenkestävä eikä kestävä ylipäätään.

- En laittaisi näitä housuja jalkaan, jos olisin puutarhassa tai rakentamassa terassia. On suuri vaara, että materiaaliin tulee reikiä, yksi testaajista huomauttaa ja saa nopeasti taustatukea.

- Kyllä, ja taskuja ei ole tarpeeksi, jotta voisit helposti kantaa mukana ruuveja, viivainta tai muita rakennukseen tarvittavia välineitä, kun teet ulkotöitä. 

Ei, näitä housuja käytetään pääasiassa lenkillä koiran kanssa ja lyhyillä metsäretkillä. Näihin tarkoituksiin ne ovat kuitenkin täydelliset.

- Suunnittelu on erittäin tyylikäs, melkein kuin puvunhousut. Olisin voinut helposti käydä kaupassa näissä ilman, että tarvitsee hävetä, kertoo yksi testipaneelin jäsen.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä testaajat haluavat tarkentaa, että istuvuus on hieman tiukempi pakaroiden ja lantion kohdalla, mutta pohkeiden ja nilkkojen kohdalla on väljempää. Ne ovat hieman pienemmän puoleen kokonsa puolesta, mutta eivät missään nimessä pienet. Osta tavallisen kokosi mukaan.

,

haglöfs dam

Saatavilla väreissä: ja .

Sopii: kävelylle, sienestykseen, päiväretkeilyyn ja jossain määrin esimerkiksi rakentamiseen.

Testipaneelin mielipide:

- Nämä ovat ehdottomasti suosikkini tässä testissä! huudahtaa yksi testaaja välittömästi.

Haglöfsin ulkohousujen malli on suora ja niissä on tyylikkäät harmaan vahvikkeet mustalla pohjalla. Vyötäröllä on kunnon vyötärönauha, joten vyötä ei tarvitse kaivaa esiin kaapin perukoilta - voivatko housut enää tulla paremmiksi, testipaneelimme ihmettelee.

- Olen melko kurvikas, ja minulla on aina ongelmia ulkoiluhousujen vyötärön kanssa. Ne eivät yleensä koskaan istu tarpeeksi hyvin, ja sitten minun on kiristettävä niitä vyöllä, kunnes ne menevät ihan ryppyyn, testaaja sanoo ja jatkaa:

- Näissä housuissa ei ole sitä ongelmaa. Voin jättää vyön kotiin. Iso plussa!

Housujen materiaali on pääosin erittäin joustavaa, mutta edestä se on kuitenkin vahvistettu. Se tekee niistä pehmeät ja liikkuvat, mutta lisää myös housujen kestävyyttä. Voit helposti mennä polvilleen sienimetsässä ilman, että sinun tarvitsee murehtia kastumisesta.

- En voi kuvitella, että näihin housuihin saisi reikiä etupuolelle. Minun ei siis tarvitse pelätä housujen puolesta puutarhatöitä tehdessä, yksi testaajista toteaa. 

On sääli, että housuja ei ole vahvistettu takapuolen kohdalta - tällöin olisit voinut myös istua syömään eväitä metsässä ilman, että sinun pitää katsoa mihin istut.

- Parasta tässä mallissa on edelleen se, että voin tuntea oloni tyylikkääksi, vaikka käytänkin niiitä pihahommissa. Sanoisin, että ne ovat täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

,

scandi nomad dam

Saatavilla väreissä: , , , , ja .

Sopii: kaikkeen aina terassin rakentamisesta ruusupensaan leikkaamiseen!

Testipaneelin mielipide:

Vau, okei. Näitä housuja ei olekaan ihan helppoa saada päälle. Sekä etu- että takaosaa peittävä materiaali on niin karkeaa, että sitä voisi melkein sahata eikä housille kävisi mitään (älä testaa kotona).

- Vaikeat pukea, mutta sen jälkeen housut todella pääsevät elementtiinsä, yksi testipaneelin jäsen kertoo. 

Scandi Nomadin housut ovat kaukana joustavista ja ne eivät todellakaan sovellu maastossa kävelemiseen - jos aiot nousta ylös kiven päälle, joudut tekemään tosissasi töitä voittaaksesi housut. Toisaalta nämä ovat täydelliset housut kovempiin hommiin, ja eikä vain siksi, että ne kestävät paljon.

- Kyllä, vihdoin! Tässä mallissa on kunnon taskut. Pahinta viivaimen asettamisessa taskuusi on, että se on liian pitkä, yksi testaaja sanoo ja jatkaa:

- Kun sitten otat askeleen, se osuu suoraan nivusiin! Näissä housuissa ei ole sitä vaaraa. Taskut ovat täydellisesti sijoitetut reisien kohdalle ja niissä on myös vetoketjut.

Testipaneeli haluaa kuitenkin varoittaa lukijoita. Adventure Pro -housut ovat kooltaan hyvin pienet, ja koska ne eivät myöskään ole erityisen joustavat, se voi muodostua todelliseksi taisteluksi sinulle, joka olet kahden koon välillä. Hanki siis kokoa isompi malli!

- Tämän lisäksi heillä on monia näppäriä yksityiskohtia. Lahkeiden alareunassa on muun muassa hakaset, jotka voit kiinnittää kenkien nauhoihin, reisissä on hyvät ilmanvaihtoaukot, vyötäröllä on leveä kuminauha ja lahkeiden suut voi kiristää! 

Hyvää työtä, Scandi Nomad!

Testissä: Ulkoiluhousut (miehet)

,

Friluftsbyxor

Saatavilla väreissä: .

Sopii: sienestykseen, vaellukseen ja lenkille koiran kanssa.

Testipaneelin mielipide:

Testipaneeli seisoo peilin edessä pitkään ja pohtii pulmaa - ovatko nämä ulkoiluhousut erittäin tyylikkäät vai todella rumat? Päätös ei ole yksimielinen.

- Mielestäni ne ovat erittäin tyylikkäät! Yksinkertaiset, yksiväriset ja ei kummallisuuksia värikkäiden yksityiskohtien muodossa. Mikä näissä olisi pielessä? yksi testaaja ihmettelee, kun taas toinen on kriittisempi:

- Eivät sovi minulle. Ne istuvat tiukasti reisien ja pakaroiden kohdalta, mutta sitten ne levenevät reilusti pohkeiden ja nilkkojen kohdalta, melkein bootcut-mallisiksi. Ei käy, sanon minä! 

Suunnittelua koskevasta erimielisyydestä huolimatta Dobsomin Moss Pant saa hyvät arvosanat. Aivan kuten testin naiset, miehetkin huomaavat kuinka uskomattoman pehmeä ja joustava materiaali on.

- Voisin melkein mennä ulos juoksemaan näissä housuissa - ei, en vitsaile! nauraa testaaja.

Toisin sanoen ne sopivat täydellisesti kaikkiin aktiviteetteihin, joissa haluat tuntea olosi vapaaksi. Toisaalta huono puoli on, että housut kuluvat helpommin.

- Materiaali ei tee vaikutusta. Kuvittele sahaavasi lankkua nämä jalassa. Sahajauho näkyy kuin hilse mustassa t-paidassa, ja jos osun pensaaseen, tuntuu siltä, että kangas voi antaa periksi milloin hyvänsä, testaaja sanoo, mutta pehmenee pian.

- Käytän näitä kuitenkin ahkerasti kävelylenkillä koiran kanssa tai metsässä. Ne ovat täydelliset silloin, kun haluat liikkua vapaaammin kuin farkuissa, mutta olla tyylikkäämpi kuin työhousuissa.

,

haglöfs dam

Saatavilla väreissä: , ja .

Sopii: kävelylle, päiväretkille ja puutarhanhoitoon.

Testipaneelin mielipide:

- Haglöfs, nyt on tosi kyseessä! huudahtaa tuotemerkin uskollinen kannattaja, joka pian saakin tukea innostukselleen. 

Haglöfsin ulkoiluhousut täyttävät kaikki odotukset. Housuissa on karkeat vahvikkeet, jotka tekevät niistä riittävän kestävät piikkikkäiden pensaiden käsittelemiseen, mutta myös riittävän joustavat liikuntaan.

- Onko näitä saatavilla muissa väreissä? Käytän todennäköisesti näitä ahkerasti, kertoo yksi testipaneelin jäsen.

Aivan kuten naistestaajat, miehet kertovat suunnittelun vetoavan heihin kaikin tavoin. Lisäksi istuvuus on tyylikäs ja napakka suoralla leikkauksella. Jopa koko pitää lähes töysin paikkansa.

- Lahkeet ovat ehkä vähän liian lyhyet minulle. Jos olisin valinnut pienemmän koon, olisin paljastanut Happy Socksini kaikille, kertoo selvästi keskimittaa pidempi testaaja.

Terassin rakennuksesta kiinnostunut testaaja ei ole aivan yhtä innoissaan näiden housujen keräämistä kehuista.

- Okei, nyt olen nipo. Mutta kokemuksesta voin sanoa, että taskut ovat hieman liian pienet ja niitä on liian vähän. Lantion kohdalla oleviin taskuihin voi laittaa pieniä ruuveja, mahdollisesti lyijykynän, mutta se on ainoa reiden tasku, johon todella mahtuu suuria esineitä. Olisi ollut mukavaa saada toinen tilava tasku, jos aikoo mennä puutarhahommiin.

Näistä pienistä puutteista huolimatta housut saavat hyvät arvosanat kaikesta, aina mukavuudesta ilmanvaihtokykyyn. Vyötäröllä on kaksi joustavaa nauhaa, joten vyön voi jättää kotiin, ja alaosan istuvuutta voidaan säätää tarranauhalla.

- Erinomainen valinta kävelyyn sekä kaupungissa että luonnossa. Pidän niistä todella!

,

scandi nomad herr

Saatavilla väreissä: , , , ja .

Sopii: puutarhahommiin.

Testipaneelin mielipide:

Nämä ovat todelliset panssarihousut! Jopa paneelin rakennustaitoiset jäsenet vakuuttuvat materiaalin paksuudesta.

- Kerran porani lipsahti silloisiin ulkoiluhousuihini - ja niistä läpi suoraan ihoon. Jos olisin käyttänyt näitä housuja, olen varma, että niin ei olisi käynyt.

Tietenkään housut eivät ole kunnon rakennushousut, vaikka ne ovatkin testin housuista niitä lähinnä. Reiden taskut saavat ison plussan testipaneelilta, samoin kuin ilmanvaihtoaukot, jotka saa auki jalkaa pitkin. Suunnitteluun tultaessa paneelin näkemykset ovat kuitenkin jakautuneet, niin kuin perinteisesti makuasioissa on tapana.

- No, en todellakaan pidä maastokuvioinnista. Yhdessä partani kanssa housut saavat minut tuntemaan oloni "amerikkalaiseksi etelän jannuksi". Vain punainen lippis puuttuu.

Mutta muut testaajat ovat sitäkin tyytyväisempiä.

- Ei, mielestäni ne ovat tyylikkäät! Pidän siitä, että ne eivät ole vain mustat ja harmaat kuten yleensä. On ilo, että Scandi Nomad uskaltaa rikkoa perinteen kuvioinnilla.

Niille, jotka eivät ole vain maastokuvion faneja, Adventure Pro Pant on saatavana myös lukuisissa muissa väreissä. Löydä vain suosikkisi ja osta haluamasi koko.

- Ne ovat normaalikokoisia ja kohtuullisen leveitä, ei liikaa eikä liian vähän, testaaja sanoo.

Kuten naisten testipaneeli, myös miestestaajat löytävät ominaisuudet, jotka tekevät housuista todella käytännölliset. Muun muassa kiitosta saa kenkien nauhaan kiinnitettävät koukut sekä vyötärön joustava nauha, joka tekee vyön tarpeettomaksi.

KATSO LISÄÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Header
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

27 aug 2020
salomon vandring natur
Seikkailu & hyvinvointi

Vaelluksen pakkauslista

03 jul 2020
Vandringsryggsäckar header
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Parhaat vaellusreput päiväretkille

02 jul 2020
outline salomon
Seikkailu & hyvinvointi

SUURI opas: Kaikki mitä haluat tietää kävelykengistä

23 jun 2020
Test tält
Seikkailu & hyvinvointi

Testasimme: Edulliset teltat saaristoon ja retkeilyyn

23 jun 2020
Hypersphere test
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Näin hyvin saat hierottua selkää, lantion aluetta ja pakaroita Hyperspherellä

17 jun 2020
vandringssandaler header
Seikkailu & hyvinvointi

Testasimme naisten ja miesten vaellussandaalit

11 jun 2020
Kajak
Seikkailu & hyvinvointi

Melo turvallisesti kajakilla oikeilla välineillä kesällä

01 jun 2020
Vinyasa yoga
Seikkailu & hyvinvointi

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

07 may 2020
Vandra med familjen
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

06 may 2020
Header.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

05 may 2020
Yoga för löpare 1
Seikkailu & hyvinvointi

7 jooga-asentoa juoksijalle

04 may 2020
golfs
Seikkailu & hyvinvointi

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

27 apr 2020
Flytväst bäst i test
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

22 apr 2020
salomon berg
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Valitse oikeat vaelluskengät Salomonilta

22 apr 2020
Sportamore
Seikkailu & hyvinvointi

Juhlimme 10-vuotista taivalta! Tässä on meidän tarinamme

20 apr 2020
vandring_2017
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Löydä sopivat vaelluskengät

19 apr 2020
vaya vandringssko
Seikkailu & hyvinvointi

Vain naisille: Vesitiivis vaelluskenkä Vaya

14 apr 2020
Bergans of Norway
Seikkailu & hyvinvointi

Vaeltaminen on koko perheen seikkailu

02 apr 2020
Dam - Header - Dam.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä parhaat ulkoiluhousut

01 apr 2020
Scandi nomad header mellanlager
Seikkailu & hyvinvointi

Uutuus: Edulliset Scandi Nomad - vaatteet

18 feb 2020
Träna hjärtat
Seikkailu & hyvinvointi

Asiantuntija vinkkaa: Näin treenaat sydäntäsi

13 feb 2020
yogamatta casall
Seikkailu & hyvinvointi

Upea joogamattojen osto- ja huolto-opas

27 jan 2020
Yoga Nidra
Seikkailu & hyvinvointi

Trendi: Löydä rauhallinen jooga nidran avulla

21 jan 2020
Säkerhet på berget
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lasket turvallisesti rinteiden ulkopuolella

24 nov 2019
Tillpassa vandringsryggsäcken
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Näin vaellusreppusi tulisi istua

09 oct 2019
Skalplagg Haglöfs
Seikkailu & hyvinvointi

Voinko pestä kuorivaatteeni pesukoneessa?

04 oct 2019
Det här ska du ha med på vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Nämä tarvitset päivävaellukselle mukaan

24 sep 2019
vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

23 sep 2019
Escape the noise
Seikkailu & hyvinvointi

Tunne itsesi vapaaksi ja pakene melua

15 sep 2019
Adidas Free Hiker
Seikkailu & hyvinvointi

Näin hyvät Adidas Free Hiker -vaelluskengät

15 sep 2019
Salomon outdoor outfit
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Salomonin ultimaattinen outdoor-tyyli

04 jul 2019
Vandringstights
Seikkailu & hyvinvointi

Voiko treenitrikoissa vaeltaa?

03 jul 2019
Petra Månström
Seikkailu & hyvinvointi

Vinkki: näin teistäkin tulee aktiivisesti liikkuva perhe

07 jun 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

26 may 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä kesän kolme parasta vaelluskenkää

15 may 2019
Fritidsbyxor
Seikkailu & hyvinvointi

Testin parhaat ulkoiluhousut vuonna 2019

28 apr 2019
Huvudvärk
Seikkailu & hyvinvointi

Tämän vuoksi voit kärsiä päänsärystä treenatessa

12 apr 2019
Sara Hoy
Seikkailu & hyvinvointi

Joogaa selkäkipu pois

11 apr 2019
Herr - Header.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: miesten parhaat ulkoiluhousut

03 apr 2019
more news
Header

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

Tarvitsetko kestävät ja mukavat ulkoiluhousut terassin rakentamiseen, kävelyille ja sienimetsälle? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

27 aug 2020
Seikkailu & hyvinvointi
salomon vandring natur

Vaelluksen pakkauslista

Oli kyseessä sitten päiväretki tai pidempi vaellus - tässä ovat parhaat pakkauslistat eri pituisille reissuille!

03 jul 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vandringsryggsäckar header

Testissä: Parhaat vaellusreput päiväretkille

Kutsuuko kesä uusiin seikkailuihin? Testipaneelimme on vaeltanut tämän kauden Salomonin, Lundhagin ja True Northin retkeilyreppujen kanssa. Tätä mieltä he olivat malleista!

02 jul 2020
Seikkailu & hyvinvointi
outline salomon

SUURI opas: Kaikki mitä haluat tietää kävelykengistä

Juoksukengän ja vaelluskengän sekoitus. Tutustu kävelykenkiin, kävelijän suosikkeihin.

23 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Test tält

Testasimme: Edulliset teltat saaristoon ja retkeilyyn

Minkälainen on tämän kesän seikkailu? Olemme testanneet sekä kolmen että neljän hengen teltat, jotka on helppo pakata mukaan kotimaan kesälomalle!

23 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Hypersphere test

Testissä: Näin hyvin saat hierottua selkää, lantion aluetta ja pakaroita Hyperspherellä

Tässä on hierontaväline, joka tarjoaa parempia hierontoja kuin kumppanisi! Olemme testanneet Hypericen Hypersphereä trigger-pisteisiin alaselkään, lonkkien ulkopuolelle ja pakaroihin.

17 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
vandringssandaler header

Testasimme naisten ja miesten vaellussandaalit

Oletko lähdössä vaeltamaan tänä kesänä? Onko jalkahiki pahin mitä tiedät? Testasimme vaellukselle sopivia sandaaleja, jotka pitävät jalat viileinä kuuminakin kesäpäivinä.

11 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Kajak

Melo turvallisesti kajakilla oikeilla välineillä kesällä

Melonta on hauskaa - ja onkin taito tehdä se oikein. Täältä saat kaikki vinkit, joita tarvitset onnistuneelle melontaretkelle kesällä.

01 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vinyasa yoga

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

Jäykkä olo kaiken istumisen jälkeen? Pehmennä kehoasi tällä joogi Sofie Kraftin 30 minuutin vinyasa-joogalla.

07 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vandra med familjen

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

Onko sinulla vaikeuksia saada houkuteltua lapsia luontoon? Lue asiantuntijan parhaat vinkit siitä, miten metsäretkestä tulee hauska seikkailu!

06 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Header.jpg

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

Ylös, ulos ja vaellukselle! Nauti vaelluksesta täysillä oikeiden retkeilykenkien avulla. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit naisille ja miehille.

05 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Yoga för löpare 1

7 jooga-asentoa juoksijalle

Juoksu on melko monotoninen harjoitus, joka sekä kuluttaa että rakentaa kehoa samalla toistuvalla tavalla. Tässä seitsemän joogaharjoitusta jotka kaikkien juoksijoiden tulisi testata liikkuvuuden parantamiseksi.

04 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
golfs

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

Golfkyynärpää on ylikuormitusvamma, jonka voivat aiheuttaa sekä golfpelit että kuntosaliharjoittelu. Opi oireita lievittävät harjoitukset ja hoito.

27 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Flytväst bäst i test

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

Mitkä pelastusliivit pärjäävät parhaiten testissä? Mitä 100N-merkintä tarkoittaa? Iso pelastusliivioppaamme auttaa sinua löytämään oikeat liivit sekä aikuisille että lapsille.

22 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
salomon berg

Opas: Valitse oikeat vaelluskengät Salomonilta

Miten valitset oikeat vaelluskengät, jotka tekevät vaelluksestasi ikimuistoisen? Tutustu isoon oppaaseemme, jonka teimme yhdessä Salomonin kanssa.

22 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi