Vandringsryggsäckar header

Testissä: Parhaat vaellusreput päiväretkille

Kutsuuko kesä uusiin seikkailuihin? Testipaneelimme on vaeltanut tämän kauden Salomonin, Lundhagin ja True Northin retkeilyreppujen kanssa. Tätä mieltä he olivat malleista!

Päiväretkelle suosittelemme yleensä retkeilyreppua, jonka koko on 25 - 55 litraa. Kantamuksesi paino voi riippua monista asioista - esimerkiksi voit tarvita suuremman repun, jos sataa ja sinun on pakattava mukaan useampia vaatekertoja, mutta sillä voi olla myös tekemistä sen kanssa, oletko mies tai nainen, samoin kuin minkälaiset eväsrasiat olet valinnut ja kannatko mukanasi retkikeittiötä. Testasimme vaellusreppuja, jotka ovat väliltä 25-34 litraa. Rullaa alaspäin lukeaksesi, mitä mieltä ulkoileva testipaneelimme oli näistä malleista!

Suoraan ostoksille:

Miten vaellusrepun pitäisi istua?

  • Vaellusreppu ei saa olla liian korkea. Sinun pitäisi pystyä kallistamaan päätäsi taakse ja katsoa taivasta kohti ilman, että reppu estää liikettä.
  • Vaellusreppu ei myöskään saa olla liian matalalla, jotta se ulottuu alaselän yli ja valuu alaspäin takapuolen päälle. Sinun pitäisi pystyä ottamaan pitkiä askeleita ilman, että reppu hankaa takapuolta vasten.
  • Usein naiset ostavat liian leveitä reppuja. Jos reppu on liian leveä, se estää käsivarsia liikkumasta, mikä vaikuttaa siihen, kuinka sujuvasti voit liikkua. Kokeile käsivarsien liikuttamista reppu selässä. Sinulla on oikea koko, jos voit käyttää käsiä vapaasti.
  • Alareunassa olevan kantohihnan tulisi istua suoraan lantion yläpuolella, ei sen alapuolella eikä vyötäröllä. Muuten se ei helpota kantamista.
  • Rintahihna ei saa olla liian matalalla, jolloin se kiertyy rintakehän ympäri ja kiristää. Se vaikuttaa hengitykseen. Monet naiset eivät myöskään pidä siitä, että hihna istuu rintojen päällä, mikä painaa ikävästi. Suoraan rintakehän ylikulkeva hihna on paras. Muista myös, että tämän hihnan tarkoituksena on pitää olkahihnat yhdessä, jotta niitä ei tarvitse kiristää kovinkaan paljon.
  • Ihannetapauksessa olkahihnojen ei tulisi olla liian leveillä tai liian lähellä toisiaan. Se voi aiheuttaa sen, että paino ylikuormittaa hartioita tai reppu hiertää kaulaasi. Mieti, että olkahihnojen pitäisi istua kaulan ja hartioiden välissä.
  • Yleensä sanotaan, että vaellusrepun pitäisi istua niin hyvin, että se tuntuu oman kehosi jatkeelta. Jos se pomppii liikkeessä, roikkuu jostain, hiertää tai ärsyttää, sinulla on väärä koko.

Muokattava vaellusreppu naisille

Salomon out night

Testissä: ,

Tilavuus: 28 + 5 litraa ylimääräistä repun kannessa

Saatavana myös... .

Sopii: naisille

Yhteenveto:

Tämän vaellusrepun kaikkien soljen, taskujen ja ominaisuuksien läpi käyminen kestää ikuisuuden, vaikka se onkin testin pienin reppu. Se päätyy kuitenkin isoksi plussaksi reppua arvosteltaessa, eikä missään nimessä ole miinusta. Ollakseen niin pieni vaellusreppu, se on yllättävän edistynyt!

- Olen täysin vakuuttunut siitä, että voisin käyttää tätä reppua koko viikon ajan ja vielä sen jälkeenkin löytää uusia taskuja, joita en ole aiemmin nähnyt! yksi testaajista huudahtaa.

Lukuisten käytännöllisten taskujen lisäksi repun tärkein etu on, että se on suunniteltu naisille eikä se ole unisex-malli. Sen ansiosta se sopii pienemmälle vaeltajajoukolle, mutta istuu paremmin niille, joille se on oikeasti suunniteltu.

- On selkeästi havaittavissa, että tämä reppu on tehty naisille, sanoo yksi testaaja ja jatkaa:

- Olkahihnat ovat leveämmät ja pehmeämmät, mikä antaa enemmän tilaa isommille rinnoille ilman hiertymisen vaaraa tai että hihnat painavat rintoja. Itse rintahihnakin eroaa myös siinä, että se menee suoraan rinnan yli eikä ollenkaan sen yläpuolella, mikä mielestäni tapahtuu yleensä vaellusrepuissa.

Lantiohihnan ja rintahihnan lisäksi voit mukauttaa reppua niin, että se istuu tiukasti selkääsi vasten, ja nostaa sekä laskea rintahihnaa haluamallasi tavalla. Lisäksi se istuu napakasti hartioilla, eikä rajoita käsivarsien liikkeitä kuten muut reput. On siis suuri etu valita tämä malli, unisex-mallin sijaan!

- Koko M/L sopii hyvin keskipitkälle tai hieman keskipituutta pidemmälle vaeltajalle. Muutoin haluan antaa repulle plussaa siitä, että se on erittäin pehmeä, etenkin takana oleva levy, joka on yleensä kovempi useimmissa testaamissani malleissa, kertoo eräs testaaja.

Lisäksi Salomonin retkeilyreppu saa plussa sen suunnittelusta, joka näyttää ammattimaiselta, mutta ei liian urheilulliselta.

Psst! Viime syksynä testasimme tämän repun kaksoismallia Outdaytä pitkän viikonlopun aikana Ruotsin tuntureilla Åressa.

Värikäs kaunotar (saatavana myös muissa väreissä)

True norht

Testissä: ,

Tilavuus: 30 litraa

Saatavana myös... väreissä: , ja .

Sopii: unisex.

Yhteenveto:

Todella budjettiystävällinen reppu, joka sopii ja toimii parhaiten päiväretkillä sekä metsässä että tuntureilla. Siinä on olennaisimmat ominaisuudet ja se istuu hyvin sinulle, joka olet lyhyt tai keskipitkä.

- Sanoisin, että se sopii alle 170 cm pituisille retkeilijöille. Muuten se voi olla vähän liian lyhyt. Täydellinen perheen junioreille!

Yli 170 senttimetrin pituisilla testaajilla laukulla oli taipumus liukua ylöspäin ja jäädä jumiin vyötärölle, vaikka lantiohihnan (juuri sitä miltä kuulostaa) tulisi mennä lantion yli. Vaikka olkahihnoja löysättiin istuvuuden parantamiseksi, pitkät testaajamme eivät aivan saa haluamaansa istuvuutta.

- Se voi tuntua myös hieman kovalta niille, jotka ovat herkkiä tai aikovat vaeltaa useita päiväetappeja peräkkäin. Jos olet uusi retkeilijä etkä ole tottunut vaellusrepun istuvuuteen, tämä malli voidaan kokea kovemman puoleiseksi. Uskon kuitenkin, että se pehmenee ajan myötä!

Väri on näyttävä, mikä saattaa olla joidenkin mielestä huonompi valinta, mutta jos ajattelee turvallisuutta, ei haittaa yhtään, jos repussa on hieman väriä, mikä erottaa sinut ympäristöstä.

- Noh, minä ainakin pidän väristä. Se erottuu muusta valikoimasta, joka on muuten luonteeltaan niin tylsä ja yksitoikkoinen! yksi testaajista toteaa.

Muutoin tämä retkeilyreppu sisältää myös useita näppäriä yksityiskohtia, joista testipaneeli todella pitää - mukaan lukien välipaloja varten tehty säilytystasku lonkkahihnassa, tilaa vesipulloille sivulla ja muut tarvittavat lokerot, jotta pääset käsiksi tavaroihisi nopeasti. Mahtava homma!

Keskisuuri vaellusreppu kierrätetystä polyesteristä

vandringsryggsäck lundhags

Testissä: ,

Tilavuus: 34 litraa

Saatavana myös ... sekä .

Sopii: unisex.

Yhteenveto:

Ensimmäinen asia, jonka testipaneeli huomaa on takaosan kovuus. Se on vähän kuin kantaisi mukanaan jääkaappia, mutta pian he ymmärtävät tämän tarkoituksen. Jäykkä selkä varmistaa, että reppu ei liimaudu selkään kiinni.

- Saat tuuletuskanavan selkään, siellä on pieni tila, johon jäähdytysilma voi hiipiä sisään, testipaneeli toteaa.

Tällä tavalla Lundhagsin retkeilyreppu varmistaa, ettet koskaan kärsi kuumuudesta vaeltaessasi - yleinen ongelma, johon monet ovat todennäköisesti törmänneet aiemmin. Se tekee siitä erityisen hyvän, jos aiot vaeltaa lämpimissä oloissa.

- Ottaen huomioon, kuinka kova selkäosa on, ajattelin sen tuntuvan enemmän, mutta näin ei ole! yksi testaajista huudahtaa ilahtuneena. 

Toisin sanoen tämä Lundhagsin reppu saa hyvän arvosanan mukavuudesta. Jälleen, pidemmillä testaajilla on vähän vaikeuksia mukavan istuvuuden saavuttamisessa, heidän on löysättävä olkahihnat maksimiin, jotta lantiovyön saa istumaan juuri lonkan yläpuolelle. Keskipitkille oikean istuvuuden löytäminen on helpompaa. Vaikka se on unisex-malli, sitä suositellaan pääasiassa naisille. Miehille suositellaan hiukan , jossa on pidempi selkä.

- Repussa on välipalataskut vyöllä, muttei enempää etutaskuja olkahihnoissa. Sivuilla on tilaa nesteiden säilytykseen, johon pääset helposti käsiksi, testipaneelista sanotaan.

Vaikka reppu on kova, testipaneeli haluaa huomauttaa, että silti liikkumisvapaudestaan reppu saa täydet pisteet. Koska se ei istu täysin tiukasti vartaloa myötäillen, olo on selkeästi vapaampi.

- Tämän laukun muotoilu tuntuu hard corelta. Pidän siitä. Tunnet olosi ammattimaiseksi, vaikka olisit vain yhden päivän vaelluksella.

Muuten laukku saa pluspisteitä siitä, että se on valmistettu 100% kierrätetystä polyesteristä - ei ollenkaan huono juttu!

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Header
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

27 aug 2020
salomon vandring natur
Seikkailu & hyvinvointi

Vaelluksen pakkauslista

03 jul 2020
Vandringsryggsäckar header
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Parhaat vaellusreput päiväretkille

02 jul 2020
outline salomon
Seikkailu & hyvinvointi

SUURI opas: Kaikki mitä haluat tietää kävelykengistä

23 jun 2020
Test tält
Seikkailu & hyvinvointi

Testasimme: Edulliset teltat saaristoon ja retkeilyyn

23 jun 2020
Hypersphere test
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Näin hyvin saat hierottua selkää, lantion aluetta ja pakaroita Hyperspherellä

17 jun 2020
vandringssandaler header
Seikkailu & hyvinvointi

Testasimme naisten ja miesten vaellussandaalit

11 jun 2020
Kajak
Seikkailu & hyvinvointi

Melo turvallisesti kajakilla oikeilla välineillä kesällä

01 jun 2020
Vinyasa yoga
Seikkailu & hyvinvointi

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

07 may 2020
Vandra med familjen
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

06 may 2020
Header.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

05 may 2020
Yoga för löpare 1
Seikkailu & hyvinvointi

7 jooga-asentoa juoksijalle

04 may 2020
golfs
Seikkailu & hyvinvointi

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

27 apr 2020
Flytväst bäst i test
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

22 apr 2020
salomon berg
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Valitse oikeat vaelluskengät Salomonilta

22 apr 2020
Sportamore
Seikkailu & hyvinvointi

Juhlimme 10-vuotista taivalta! Tässä on meidän tarinamme

20 apr 2020
vandring_2017
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Löydä sopivat vaelluskengät

19 apr 2020
vaya vandringssko
Seikkailu & hyvinvointi

Vain naisille: Vesitiivis vaelluskenkä Vaya

14 apr 2020
Bergans of Norway
Seikkailu & hyvinvointi

Vaeltaminen on koko perheen seikkailu

02 apr 2020
Dam - Header - Dam.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä parhaat ulkoiluhousut

01 apr 2020
Scandi nomad header mellanlager
Seikkailu & hyvinvointi

Uutuus: Edulliset Scandi Nomad - vaatteet

18 feb 2020
Träna hjärtat
Seikkailu & hyvinvointi

Asiantuntija vinkkaa: Näin treenaat sydäntäsi

13 feb 2020
yogamatta casall
Seikkailu & hyvinvointi

Upea joogamattojen osto- ja huolto-opas

27 jan 2020
Yoga Nidra
Seikkailu & hyvinvointi

Trendi: Löydä rauhallinen jooga nidran avulla

21 jan 2020
Säkerhet på berget
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lasket turvallisesti rinteiden ulkopuolella

24 nov 2019
Tillpassa vandringsryggsäcken
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Näin vaellusreppusi tulisi istua

09 oct 2019
Skalplagg Haglöfs
Seikkailu & hyvinvointi

Voinko pestä kuorivaatteeni pesukoneessa?

04 oct 2019
Det här ska du ha med på vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Nämä tarvitset päivävaellukselle mukaan

24 sep 2019
vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

23 sep 2019
Escape the noise
Seikkailu & hyvinvointi

Tunne itsesi vapaaksi ja pakene melua

15 sep 2019
Adidas Free Hiker
Seikkailu & hyvinvointi

Näin hyvät Adidas Free Hiker -vaelluskengät

15 sep 2019
Salomon outdoor outfit
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Salomonin ultimaattinen outdoor-tyyli

04 jul 2019
Vandringstights
Seikkailu & hyvinvointi

Voiko treenitrikoissa vaeltaa?

03 jul 2019
Petra Månström
Seikkailu & hyvinvointi

Vinkki: näin teistäkin tulee aktiivisesti liikkuva perhe

07 jun 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

26 may 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä kesän kolme parasta vaelluskenkää

15 may 2019
Fritidsbyxor
Seikkailu & hyvinvointi

Testin parhaat ulkoiluhousut vuonna 2019

28 apr 2019
Huvudvärk
Seikkailu & hyvinvointi

Tämän vuoksi voit kärsiä päänsärystä treenatessa

12 apr 2019
Sara Hoy
Seikkailu & hyvinvointi

Joogaa selkäkipu pois

11 apr 2019
Herr - Header.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: miesten parhaat ulkoiluhousut

03 apr 2019
more news
Header

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

Tarvitsetko kestävät ja mukavat ulkoiluhousut terassin rakentamiseen, kävelyille ja sienimetsälle? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

27 aug 2020
Seikkailu & hyvinvointi
salomon vandring natur

Vaelluksen pakkauslista

Oli kyseessä sitten päiväretki tai pidempi vaellus - tässä ovat parhaat pakkauslistat eri pituisille reissuille!

03 jul 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vandringsryggsäckar header

Testissä: Parhaat vaellusreput päiväretkille

Kutsuuko kesä uusiin seikkailuihin? Testipaneelimme on vaeltanut tämän kauden Salomonin, Lundhagin ja True Northin retkeilyreppujen kanssa. Tätä mieltä he olivat malleista!

02 jul 2020
Seikkailu & hyvinvointi
outline salomon

SUURI opas: Kaikki mitä haluat tietää kävelykengistä

Juoksukengän ja vaelluskengän sekoitus. Tutustu kävelykenkiin, kävelijän suosikkeihin.

23 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Test tält

Testasimme: Edulliset teltat saaristoon ja retkeilyyn

Minkälainen on tämän kesän seikkailu? Olemme testanneet sekä kolmen että neljän hengen teltat, jotka on helppo pakata mukaan kotimaan kesälomalle!

23 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Hypersphere test

Testissä: Näin hyvin saat hierottua selkää, lantion aluetta ja pakaroita Hyperspherellä

Tässä on hierontaväline, joka tarjoaa parempia hierontoja kuin kumppanisi! Olemme testanneet Hypericen Hypersphereä trigger-pisteisiin alaselkään, lonkkien ulkopuolelle ja pakaroihin.

17 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
vandringssandaler header

Testasimme naisten ja miesten vaellussandaalit

Oletko lähdössä vaeltamaan tänä kesänä? Onko jalkahiki pahin mitä tiedät? Testasimme vaellukselle sopivia sandaaleja, jotka pitävät jalat viileinä kuuminakin kesäpäivinä.

11 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Kajak

Melo turvallisesti kajakilla oikeilla välineillä kesällä

Melonta on hauskaa - ja onkin taito tehdä se oikein. Täältä saat kaikki vinkit, joita tarvitset onnistuneelle melontaretkelle kesällä.

01 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vinyasa yoga

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

Jäykkä olo kaiken istumisen jälkeen? Pehmennä kehoasi tällä joogi Sofie Kraftin 30 minuutin vinyasa-joogalla.

07 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vandra med familjen

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

Onko sinulla vaikeuksia saada houkuteltua lapsia luontoon? Lue asiantuntijan parhaat vinkit siitä, miten metsäretkestä tulee hauska seikkailu!

06 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Header.jpg

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

Ylös, ulos ja vaellukselle! Nauti vaelluksesta täysillä oikeiden retkeilykenkien avulla. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit naisille ja miehille.

05 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Yoga för löpare 1

7 jooga-asentoa juoksijalle

Juoksu on melko monotoninen harjoitus, joka sekä kuluttaa että rakentaa kehoa samalla toistuvalla tavalla. Tässä seitsemän joogaharjoitusta jotka kaikkien juoksijoiden tulisi testata liikkuvuuden parantamiseksi.

04 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
golfs

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

Golfkyynärpää on ylikuormitusvamma, jonka voivat aiheuttaa sekä golfpelit että kuntosaliharjoittelu. Opi oireita lievittävät harjoitukset ja hoito.

27 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Flytväst bäst i test

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

Mitkä pelastusliivit pärjäävät parhaiten testissä? Mitä 100N-merkintä tarkoittaa? Iso pelastusliivioppaamme auttaa sinua löytämään oikeat liivit sekä aikuisille että lapsille.

22 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
salomon berg

Opas: Valitse oikeat vaelluskengät Salomonilta

Miten valitset oikeat vaelluskengät, jotka tekevät vaelluksestasi ikimuistoisen? Tutustu isoon oppaaseemme, jonka teimme yhdessä Salomonin kanssa.

22 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi