Dam - Header - Dam.jpg

Testissä parhaat ulkoiluhousut

Oli kyseessä sitten monien kilometrien vaellus tai lehtien haravointi omalla pihalla, yksi asia on varma - tarvitset hyvät ja kestävät ulkoiluhousut!

Naisten Sportamore-testipaneeli on laittanut tämän vuoden parhaat ulkoiluhousut kovaan testiin. Tässä ovat arvostelut Peak Performancen, Haglöfsin ja Salomonin sekä muiden merkkien housuista.

Tiedätkö jo mikä malli sopii sinulle?

Ulkoilu- ja vaellushousut

(selaa sivua alaspäin nähdäksesi softshell-housut ja  vaellustrikoot)

Testissä: ,

Dam - SCANDI NOMAD Adventure Pro Pant.jpg

Saatavilla väreissä: , , ,

Soveltuu: Kestävyytensä vuoksi erityisen hyvin raskaisiin töihin, mutta sopivat myös kevyelle vaellukselle.

Parasta housuissa: Kestävyys. Adventure Pro Pant -housuissa on vahvike reiden etuosan ja takapuolen päällä sekä pohkeiden ympärillä. Näiden ansiosta voit istua alas ja polvistua huolehtimatta housujen kulumisesta, tahroista tai siitä, että housut kastuvat.

Yhteenveto:

Nämä ovat testin vahvinta tekoa olevat housut niin suunnittelun kuin  kestävyydenkin suhteen. Kohdat, joista housut kuluvat eniten on valmistettu karkeasta materiaalista.

- Minun on vaikea keksiä aktiviteettia, joita nämä housut eivät kestäisi. Ne tulevat kestämään yhtä kauan kuin minäkin, yksi testaaja kommentoi.

Muotoilu itsessään on plussaa. Hyvän hinta-laatusuhteen tarjoavan Scandi Nomad -merkin Adventure Pro Pant -housut ovat hieman löysemmän malliset, mutta leveämmät lahkeet saa pussitettua tarranauhoilla nilkan ympärille. Testipaneeli arvostaa erityisesti housujen maastokuviointia.

- Vaellushousut voivat usein olla turhan yksinkertaisia. Pidän siitä, että Scandi Nomad on selkeästi panostanut suunnitteluun, sanoo yksi testaajista.

Miinusta näistä housuista on vaikea antaa. Ainoana asiana mieleen nousee housujen karkeus taskujen kohdalta. Jos otat ison askeleen ylämäkeen,  hiertävät ne hieman reisiä, jos sinulla ei ole aluspukua. Muuten mukavuus on huippuluokkaa, sillä haaroissa ja vyötärössä käytetty materiaali on joustavaa ja pehmeää.

- Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, arvostan sitä, että housut ovat lämpimät. Lämpöä voi kuitenkin myös säätää housujen sivuilla olevien ilmaventtiilien avulla. Vaaleanpunaiset ilmanvaihtovetoketjut ovat mukava yksityiskohta. 

Testissä: ,

Dam - Haglöfs Rugged Flex Pant.jpg

Saatavilla väreissä: ,

Soveltuu: Vaellukseen. Housut ovat erittäin mukavat ja joustavat, minkä ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että housut hiertävät, vaikka lähtisit pitkällekin vaellukselle.

Parasta housuissa: Suunnittelu. Nämä retkeilyhousut ovat niin tyylikkäät, että niitä voi käyttää myös kaupunkiympäristössä.

Yhteenveto:

Rugged Flex -housut, kuten nimestä voikin päätellä, ovat erittäin joustavat. Voit tehdä vaikka syviä kyykkyjä kesken vaelluksen, nämä housut eivät ole esteenä (tosin voi olla järkevää säästää energiaa itse vaellukseen)!

- Nämä ovat ehdottomat suosikkini. Ainoa ongelma, jonka keksin näistä housuista on hieman lyhyeksi jäävät lahkeet, yksi testaajista toteaa.

Housujen koko pitää paikkansa, mutta jos olet keskivertoa pidempi, saatat joutua valitsemaan toisen mallin. Ne jäävät hieman lyhyiksi myös testipaneelin jäsenille, jotka ovat keskipitkiä. 

- Muuten ne ovat hyvännäköiset. Pidän tästä suorasta mallista. Ne istuvat nätisti, niin kuin puvunhousut!

Lopuksi mainittakoon, että Haglöfsin vapaa-ajan housuissa on edessä kolme taskua, jotka kaikki saa suljettua vetoketjulla, jotta taskujen sisältö ei tipahda retkeilypolun varrelle. Niissä on myös tarranauhahihnat lahkeiden alaosassa, jotta voit säätää housujen pituutta kenkiin sopiviksi. Käytännöllistä!

Testissä: ,

Dam - Lundhags Makke Pant.jpg

Saatavilla väreissä: ,

Soveltuu: Vaellukseen. Useat tuuletustaskut tarjoavat hyvän mahdollisuuden housujen muokkaamiseen vaelluksen aikana.

Parasta housuissa: Leveät ilmanvaihtotaskut, sekä hieman korkeampi vyötärö, joka antaa mukavan istuvuuden.

Yhteenveto: 

Yksi näiden housujen ehdottomista eduista on kestävyys. Se on lähes samalla tasolla kuin Scandi Nomadsin Adventure Pro Pant, mutta Makke Pant -housut ovat huomattavasti pehmeämmät ja joustavammat.

- Hienoa, että housuissa on vahvikkeet lahkeiden päissä, jotka suojaavat mutaroiskeilta ja teräviltä oksilta, testipaneelin jäsen kommentoi.

Muuten housujen kokonaisvaikutelmassa ihastuttaa eniten älykäs ilmanvaihtosysteemi.

- Sanoisin, että näiden housujen paras etu on, kuinka helposti housujen lämpötilaa pystyy laskemaan useiden tuuletustaskujen kautta. Varsinkin reisien sisäpuolella olevat taskut ovat erityisen hyödylliset!

Lundhagsin vaellushousut tarjoavat myös laajan valikoiman istuvuudeltaan ja niiden koko pitää paikkansa. Tämän ansiosta housut ovat erittäin mukavat vaellusreitillä ensi hetkestä lähtien ja malli sopii useimpiin vartalotyyppeihin.

- Isona plussana on vyötärön kohdalla oleva säädettävä tarranauha, jonka ansiosta housujen kanssa ei tarvitse käyttää vyötä.

Housujen lahkeet voi myös napittaa auki hieman leveämmäksi malliksi, jos sinulla on pitkävartisemmat  vaelluskengät tai jos haluat helposti rullata housujen lahkeet ylös shortseiksi.

Testissä: ,

Dam - Dobsom  Moss Pants.jpg

Saatavilla väreissä:

Soveltuu: vaellukseen tai jopa arkikäyttöön - kyllä, ne ovat niin hyvännäköiset!

Parasta housuissa: Suunnittelu. Ensi silmäyksellä testipaneeli näyttää melkein ylipukeutuneelta näissä vaellushousuissa.

Yhteenveto:

Nämä ovat erittäin joustavat vaellushousut, mutta se ei ole ensimmäinen asia, joka herätti testipaneelin jäsenten uteliaisuuden.

- Luulin näitä aluksi melkein puvunhousuiksi. Mutta heti kun kokeilin housuja, ne osoittautuivatkin tietenkin paljon mukavimmiksi, yksi testaajista kommentoi yllättyneenä.

Jos valitset tämän mallin, saatat tarvita vyön mukaan vaellusreitille. Moss Pants on leveä vyötärön kohdalta - mikä toimii hyvin, jos haluaa vähän ylimääräistä tilaa, mutta hankalampi niille, joilla on hyvin kapea vyötärö.

- Housujen suurin etu on joustavuus, jonka ansiosta ne istuvat napakasti takapuolen ja reisien kohdalta rajoittamatta liikkeitä.

Myös vaatimattomaksi osoittautuva hintalappu vetoaa testipaneeliin. Edulliseen hintaan nähden saa erittäin hyvät vaellushousut. Lisäplussana housuissa on kolme suurta taskua, joissa kaikissa on vetoketjut.

Softshell-housut

Testissä: ,

Dam - Peak Performance Light SS Scale Pant.jpg

Saatavilla väreissä: , ,

Soveltuu: kalliokiipeilyyn, vaellukseen tai metsässä kävelyyn.

Parasta housuissa: Joustavuus ja hyvä istuvuus.

Yhteenveto:

Peak Performance on outdoor-merkki, johon voi aina luottaa kun kyse on ulkoiluvaatteista, ja sama pätee myös näihin vaellushousuihin.

- En ole koskaan ajatellut näyttäväni näin hyvältä vaellushousuissa. Ihastuin siihen miltä ne näyttävät, vaikka suunnittelu on melko yksinkertainen! 

Vaikka suunnittelu värien puolesta on lähes tylsä, ei ole epäilystäkään siitä, että nämä housut keräävät erittäin korkeat pisteet testissä. Light SS Scale Pant saa nimittäin täydet pisteet mukavuudesta.

- Niitä voi käyttää myös kotona olohousuina, sillä ne ovat erittäin pehmeät ja joustavat.

Myöskin ilmanvaihdosta housut saavat hyvän arvosanan, tosin ne eivät ole erityisen lämpimät. Jos lähdet kiipeilemään korkealle, voi olla hyvä täydentää asua villaisella aluspuvulla. 

- Ne eivät ehkä ole yhtä kestävät kuin muut housut, joten jos aion tehdä esimerkiksi puutarhatöitä, valitsen toiset housut. Mutta vaellukseen...kyllä, siihen tarkoitukseen en valitsisi muita ulkoiluhousuja. Peak tosiaan osaa asiansa mitä tulee käytännöllisyyteen, toteaa yksi testaajista iloisesti.

Viimeinen testipaneelin huomioima asia on, että housut saattavat olla hieman hankalat kokonsa puolesta. Jos et pidä tiukasti istuvista housuista, voi olla hyvä valita yhtä kokoa isompi pari.

Vaellustrikoot

Testissä: ,

Dam - SCANDI NOMAD  Trail Tights.jpg

Saatavilla väreissä: , ,

Soveltuu: Kaikkeen aina kävelystä pidempiin retkiin avoimessa maastossa.

Parasta housuissa: Suunnittelu. Nämä ulkoiluhousut näyttävät ratsastushousujen, treenitrikoiden ja vaellushousujen risteytykseltä.

Yhteenveto:

Ensinnäkin nämä Scandi Nomadin vaellustrikoot ovat erittäin edulliset. Sen lisäksi niiden koko pitää täysin paikkaansa ja lahkeiden pituus on hyvä. Tämän vuoksi voitkin huoletta klikata trikoot ostoskoriin, eikä sinun tarvitse huolehtia palautuksesta.

- Ensimmäinen asia, johon kiinnitän huomiota on tietenkin suunnittelu. Nämä ovat lähinnä tavallisia treenitrikoita kaikista testin housuista, yksi testaajista huomauttaa. 

Näiden vaellustrikoiden ansiosta sinun ei tarvitse tuntea itseäsi vaeltavaksi möykyksi retkipolulla. Ne istuvat tiukasti kuten kaikki muutkin trikoot, ja ne seuraavat vartalon luonnollisia muotoja.

- Ne ovat tietysti erittäin joustavat. Edes joogatrikoissa en ole kokenut parempaa mahdollisuutta liikkua vapaasti, sanoo toinen testaaja.

Vaellustrikoot eivät luonnollisestikaan ole yhtä kestävät kuin ulkoiluhousut, joten mieti milloin trikoita on parasta käyttää. Jos lähdet ulos tiheään metsikköön, on hyvä valita erilaiset ulkohousut. Vaellustrikoot taas ovat parhaimmillaan luontopoluilla tai avoimessa maastossa patikoidessa.

- Vielä on lisättävä, että taskuissa on vetoketjut ja vyötäröllä kiristysnauha. Ei huono!

Testissä: ,

Dam - Salomon Wayfarer Pants.jpg

Saatavilla väreissä:

Soveltuu: vaellukseen tai puutarhanhoitoon. Polvissa olevien vahvikkeiden ansiosta voit istua maassa ilman, että se kuluttaa housuja.

Parasta housuissa: Materiaali. Näiden vaellustrikoiden valmistusprosessissa kuluu 90% vähemmän vettä kuin muiden kankaiden käsittelyssä! Mahtava juttu, eikö vain?

Yhteenveto:

Korkea vyötärö on heti testipaneelin mieleen trikoita sovitettaessa.

- Tuntuu ihan samalta kuin tavalliset trikoot!, yksi testaaja huudahtaa, johon toinen lisää: 

- Näitä voisi hyvin käyttää maastojuoksussa, ne ovat niin joustavat. 

Siitä huolimatta Salomonin Wayfarer-trikoot ovat tarkoitettu pääasiassa vaellukseen ja retkeilyyn (kävelyretket, toim. huom.). Polvissa on vahvikkeet, mutta muuten materiaali on joustavaa ja seuraa hyvin liikkeitä.

- Jos jotain jäin kaipaamaan, niin kunnon vyötärönauhaa. Trikoissa on ohut joustava nauha, mutta se on hieman hankala käyttää, toteaa yksi testaaja.

Muussa tapauksessa lisäplussaa on, että trikoiden lahkeet saa avattua leveämmäksi. Tämän ansiosta trikoita voi rullata ylöspäin kesken vaelluksen, jos tulee kuuma.

- Suunnittelu tuo myös oman positiivisen vaikutuksensa. Luulen, että monia viehättää ajatus vaellustrikoista tavallisten housujen sijaan.

Testissä: ,

Dam - Peak Performance Track Tights.jpg

Saatavilla väreissä: , ,

Soveltuu: vaellukseen ja kaikkiin puutarhatöihin.

Parasta housuissa: sinivihreä materiaali, joka on vedenkestävä ja täysin tuulenpitävä.

Yhteenveto: 

Testpaneelin ensimmäinen ajatus on, että nämä Peak Performance -merkin vaellustrikoot ovat hyvin samanlaiset kuin Scandi Nomadilla, mutta pian tämä arvio osoittautuukin vääräksi. Hinta nimittäin eroaa huomattavasti kahden mallin välillä, ja siihen on hyvä syy.

- Selkeä etu on se, kuinka hyvin ulkoinen materiaali suojaa tuulta, mutta myös vettä vastaan, testipaneelissa todetaan.

Materiaalien korkealaatuisten ominaisuuksien lisäksi nämä trikoot hengittävät erinomaisesti, kuten niin monet muutkin Peak Performance -ulkoiluvaatteet. Ne saavatkin täydet pisteet useammassa testikohdassa.

- Näissä voisi myös helposti treenata. Niissä on lähes yhtä hyvä ilmanvaihto kuin tavallisissa treenitrikoissa. 

Näiden vaellustrikoiden ainoa haitta on, että niissä ei ole vahvikkeita polvissa tai takapuolen kohdalla. Voit siis samoin tein unohtaa maassa istumisen. Toisaalta taas materiaalin joustavuus antaa sinulle parhaan liikkumisvapauden, mikä osoittautuu hyödylliseksi etenkin pitkillä vaelluksilla.

OSTA TÄÄLTÄ:

Huolehdi vaellusvaatteistasi:

Meikki, lika ja ihosolut ovat vain pieni osa monista asioista, jotka voivat tukkia vedenpitävien vaellushousujen ja -takkien huokoset. Jotta entiset vedenpitävät vaellushousut palautuisivat entiselleen, vaatekappale on kyllästettävä säännöllisin väliajoin. Kun huomaat, että vedenpitävät housut alkavatkin yhtäkkiä vuotaa housujen sisäpuolelle vettä saumoista, missä kyllästäminen alkaa, on aika käsitellä vaate. Meiltä löydät tuotteita, jotka ovat täysin biohajoavia ja ympäristöystävällisiä:

  • OrganoTex, - ruotsalainen, kestävä tekstiilien kyllästysaine. Ruiskuta ainetta vaatteelle ja anna sen kuivua. Käsittely on täysin PFC-vapaa!
  • OrganoTex, - noudata pullossa olevia ohjeita ja kyllästä vaellusvaatteesi helposti pesukoneessa. Myös tämä tuote on PFC-vapaa ja biohajoava.
  • Lisäksi: - pesemällä vedenkestävät vaatteet miedolla pesuaineella voit välttää niiden kulumista ennenaikaisesti. Tämä pesuaine auttaa pitämään kyllästyksen kunnossa ja aktivoimaan sen uudelleen pitkäaikaisen käytön jälkeen.

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Header
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

27 aug 2020
salomon vandring natur
Seikkailu & hyvinvointi

Vaelluksen pakkauslista

03 jul 2020
Vandringsryggsäckar header
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Parhaat vaellusreput päiväretkille

02 jul 2020
outline salomon
Seikkailu & hyvinvointi

SUURI opas: Kaikki mitä haluat tietää kävelykengistä

23 jun 2020
Test tält
Seikkailu & hyvinvointi

Testasimme: Edulliset teltat saaristoon ja retkeilyyn

23 jun 2020
Hypersphere test
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Näin hyvin saat hierottua selkää, lantion aluetta ja pakaroita Hyperspherellä

17 jun 2020
vandringssandaler header
Seikkailu & hyvinvointi

Testasimme naisten ja miesten vaellussandaalit

11 jun 2020
Kajak
Seikkailu & hyvinvointi

Melo turvallisesti kajakilla oikeilla välineillä kesällä

01 jun 2020
Vinyasa yoga
Seikkailu & hyvinvointi

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

07 may 2020
Vandra med familjen
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

06 may 2020
Header.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

05 may 2020
Yoga för löpare 1
Seikkailu & hyvinvointi

7 jooga-asentoa juoksijalle

04 may 2020
golfs
Seikkailu & hyvinvointi

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

27 apr 2020
Flytväst bäst i test
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

22 apr 2020
salomon berg
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Valitse oikeat vaelluskengät Salomonilta

22 apr 2020
Sportamore
Seikkailu & hyvinvointi

Juhlimme 10-vuotista taivalta! Tässä on meidän tarinamme

20 apr 2020
vandring_2017
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Löydä sopivat vaelluskengät

19 apr 2020
vaya vandringssko
Seikkailu & hyvinvointi

Vain naisille: Vesitiivis vaelluskenkä Vaya

14 apr 2020
Bergans of Norway
Seikkailu & hyvinvointi

Vaeltaminen on koko perheen seikkailu

02 apr 2020
Dam - Header - Dam.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä parhaat ulkoiluhousut

01 apr 2020
Scandi nomad header mellanlager
Seikkailu & hyvinvointi

Uutuus: Edulliset Scandi Nomad - vaatteet

18 feb 2020
Träna hjärtat
Seikkailu & hyvinvointi

Asiantuntija vinkkaa: Näin treenaat sydäntäsi

13 feb 2020
yogamatta casall
Seikkailu & hyvinvointi

Upea joogamattojen osto- ja huolto-opas

27 jan 2020
Yoga Nidra
Seikkailu & hyvinvointi

Trendi: Löydä rauhallinen jooga nidran avulla

21 jan 2020
Säkerhet på berget
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lasket turvallisesti rinteiden ulkopuolella

24 nov 2019
Tillpassa vandringsryggsäcken
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Näin vaellusreppusi tulisi istua

09 oct 2019
Skalplagg Haglöfs
Seikkailu & hyvinvointi

Voinko pestä kuorivaatteeni pesukoneessa?

04 oct 2019
Det här ska du ha med på vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Nämä tarvitset päivävaellukselle mukaan

24 sep 2019
vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

23 sep 2019
Escape the noise
Seikkailu & hyvinvointi

Tunne itsesi vapaaksi ja pakene melua

15 sep 2019
Adidas Free Hiker
Seikkailu & hyvinvointi

Näin hyvät Adidas Free Hiker -vaelluskengät

15 sep 2019
Salomon outdoor outfit
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Salomonin ultimaattinen outdoor-tyyli

04 jul 2019
Vandringstights
Seikkailu & hyvinvointi

Voiko treenitrikoissa vaeltaa?

03 jul 2019
Petra Månström
Seikkailu & hyvinvointi

Vinkki: näin teistäkin tulee aktiivisesti liikkuva perhe

07 jun 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

26 may 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä kesän kolme parasta vaelluskenkää

15 may 2019
Fritidsbyxor
Seikkailu & hyvinvointi

Testin parhaat ulkoiluhousut vuonna 2019

28 apr 2019
Huvudvärk
Seikkailu & hyvinvointi

Tämän vuoksi voit kärsiä päänsärystä treenatessa

12 apr 2019
Sara Hoy
Seikkailu & hyvinvointi

Joogaa selkäkipu pois

11 apr 2019
Herr - Header.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: miesten parhaat ulkoiluhousut

03 apr 2019
more news
Header

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

Tarvitsetko kestävät ja mukavat ulkoiluhousut terassin rakentamiseen, kävelyille ja sienimetsälle? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

27 aug 2020
Seikkailu & hyvinvointi
salomon vandring natur

Vaelluksen pakkauslista

Oli kyseessä sitten päiväretki tai pidempi vaellus - tässä ovat parhaat pakkauslistat eri pituisille reissuille!

03 jul 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vandringsryggsäckar header

Testissä: Parhaat vaellusreput päiväretkille

Kutsuuko kesä uusiin seikkailuihin? Testipaneelimme on vaeltanut tämän kauden Salomonin, Lundhagin ja True Northin retkeilyreppujen kanssa. Tätä mieltä he olivat malleista!

02 jul 2020
Seikkailu & hyvinvointi
outline salomon

SUURI opas: Kaikki mitä haluat tietää kävelykengistä

Juoksukengän ja vaelluskengän sekoitus. Tutustu kävelykenkiin, kävelijän suosikkeihin.

23 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Test tält

Testasimme: Edulliset teltat saaristoon ja retkeilyyn

Minkälainen on tämän kesän seikkailu? Olemme testanneet sekä kolmen että neljän hengen teltat, jotka on helppo pakata mukaan kotimaan kesälomalle!

23 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Hypersphere test

Testissä: Näin hyvin saat hierottua selkää, lantion aluetta ja pakaroita Hyperspherellä

Tässä on hierontaväline, joka tarjoaa parempia hierontoja kuin kumppanisi! Olemme testanneet Hypericen Hypersphereä trigger-pisteisiin alaselkään, lonkkien ulkopuolelle ja pakaroihin.

17 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
vandringssandaler header

Testasimme naisten ja miesten vaellussandaalit

Oletko lähdössä vaeltamaan tänä kesänä? Onko jalkahiki pahin mitä tiedät? Testasimme vaellukselle sopivia sandaaleja, jotka pitävät jalat viileinä kuuminakin kesäpäivinä.

11 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Kajak

Melo turvallisesti kajakilla oikeilla välineillä kesällä

Melonta on hauskaa - ja onkin taito tehdä se oikein. Täältä saat kaikki vinkit, joita tarvitset onnistuneelle melontaretkelle kesällä.

01 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vinyasa yoga

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

Jäykkä olo kaiken istumisen jälkeen? Pehmennä kehoasi tällä joogi Sofie Kraftin 30 minuutin vinyasa-joogalla.

07 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vandra med familjen

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

Onko sinulla vaikeuksia saada houkuteltua lapsia luontoon? Lue asiantuntijan parhaat vinkit siitä, miten metsäretkestä tulee hauska seikkailu!

06 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Header.jpg

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

Ylös, ulos ja vaellukselle! Nauti vaelluksesta täysillä oikeiden retkeilykenkien avulla. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit naisille ja miehille.

05 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Yoga för löpare 1

7 jooga-asentoa juoksijalle

Juoksu on melko monotoninen harjoitus, joka sekä kuluttaa että rakentaa kehoa samalla toistuvalla tavalla. Tässä seitsemän joogaharjoitusta jotka kaikkien juoksijoiden tulisi testata liikkuvuuden parantamiseksi.

04 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
golfs

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

Golfkyynärpää on ylikuormitusvamma, jonka voivat aiheuttaa sekä golfpelit että kuntosaliharjoittelu. Opi oireita lievittävät harjoitukset ja hoito.

27 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Flytväst bäst i test

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

Mitkä pelastusliivit pärjäävät parhaiten testissä? Mitä 100N-merkintä tarkoittaa? Iso pelastusliivioppaamme auttaa sinua löytämään oikeat liivit sekä aikuisille että lapsille.

22 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
salomon berg

Opas: Valitse oikeat vaelluskengät Salomonilta

Miten valitset oikeat vaelluskengät, jotka tekevät vaelluksestasi ikimuistoisen? Tutustu isoon oppaaseemme, jonka teimme yhdessä Salomonin kanssa.

22 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi