vandringssandaler header

Testasimme naisten ja miesten vaellussandaalit

Oletko lähdössä vaeltamaan tänä kesänä? Onko jalkahiki pahin mitä tiedät? Testasimme vaellukselle sopivia sandaaleja, jotka pitävät jalat viileinä kuuminakin kesäpäivinä.

Vaeltaminen on ihanaa, mutta jokainen kesällä joskus vaeltanut tietää, että 20 minuutin sisällä jalkasi suorastaan uivat hiessä. Vaellussandaaleissa jalat pysyvät mukavan viileinä, toisin kuin tavallisissa vaelluskengissä.

SUORAAN OSTOKSILLE: ja

Naisten vaellussandaalit

Psst! Rullaa alaspäin löytääksesi miesten sandaalit.

Ecco off-road

Testissä: ,

Saatavana myös väreissä: , , ja .

Parasta sandaalissa: Luotettavuus - se on vakaa, mukava ja näyttää juuri siltä miltä Eccon sandaalin kuuluukin.

Yhteenveto: Muistatko kaikki ne lomakuvat, joissa äitisi ja isäsi ovat, kun he olivat nuoria? Todennäköisesti sandaalit, joita he käyttivät, näyttivät täsmälleen Eccon Offroadilta. Pääliosa on hiekanväristä, ja malli on valmis kaikkeen aavikkoretkistä hiekkarannoille tai pohjoismaisen kesän viettoon vuorilla tai saaristossa. Huolimatta voimakkaasta "saksalainen turisti" -vaikutelmasta, testipaneeli on todella tyytyväinen.

- Istuvuutta voi säätää useasta eri kohdasta, jonka vuoksi sen saa istumaan jalkaan täydellisesti. Sisäpohjassa on myös pieniä, jalan mallin mukaan tehtyjä "kohokkeita", jotka auttavat jalkaa pysymään paikoillaan. Myös jalkaholvin kohdalla on pieni tuki. Se on hieno yksityiskohta, kun kävelee pitkiä matkoja ja jalkaterät väsyvät, sanoo yksi testaajista ja toinen jatkaa:

- Pidän myös ulkopohjasta. Kuvio on karkea, ja kävellessäni kevyessä maastossa tuskin huomaan mitään eroa näiden ja tavallisten vaelluskenkien välillä.

Loistavan istuvuuden lisäksi näiden sandaalien suurin valtti on mukavuus. Kannan takana ja jalan päällä olevat hihnat ovat kovat ja jäykät, jotta jalka pysyy tukevasti paikoillaan, mutta niiden sisäpuolella on pehmeä, synteettinen kangas. Tämän ansiosta solkia tuskin edes tuntee jalassa.

- Ainoana huonona puolena voi pitää sisäpuolen pehmeää kangasta, joka imee jonkin verran kosteutta, kuten hikeä tai vettä, jos jalat kastuvat.

Muutoin Eccon Offroad-sandaalit ovat hieman pienet kooltaan. Jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi koko.

salomon speedcross sandal

Testissä: ,

Saatavana myös väreissä: .

Parasta sandaalissa: Ehdottomasti pito!

Yhteenveto: Jos aiot vaeltaa tunturilla sandaaleissa, kannattaa valita tämä malli, testaajat toteavat. Tällä vaellussandaalilla on sama nimi kuin Salomonin suositulla trail-kengällä, ja se onkin varustettu kaikilla ekstraherkuilla.

- Okei, vau, yksi testaajista naurahtaa heti, kun kenkä on saatu pois pakkauksesta.

Salomon Speedcross Sandalin pito on yhtä karkea kuin oikeassa vaelluskengässä. Testipaneeli ei näe niissä mitään eroa. Pohja on myös rakennettu niin, että se nousee reunoilta suojaamaan varpaita kiviltä ja muilta esteiltä, joita voi löytyä poluilta. 

- Pohja on myös anatomisesti siinä määrin leveä, että jalkaholville jää luonnollisesti tilaa. Istuvuutta voi säätää useasta eri kohdasta, mikä on mahtava juttu.

Jalkaholvin ja jalan ulkosyrjän kohdat on peitetty niin, etteivät kivet eksy helposti sisään. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse astua terävien kivien päälle, jotka ovat tulleet sandaalin ja jalkapohjan väliin.

- Iskunvaimennus on loistava! Se on pehmeä millä tahansa alustalla, mutta samalla erittäin vakaa pääliosan ansiosta, joka todella pitää jalan paikoillaan.

Sandaalin annettu koko pitää paikkansa, joten voit ostaa saman koon kuin mitä sinulla on muissa kengissäsi. Vanhojen Salomon-fanien saattaa olla hyvä tietää, että tämä sandaali koettiin hieman suurempana verrattuna Salomonin yleensä hieman pienempiin kokoihin.

Elle backstrap

Testissä: ,

Saatavana myös väreissä: .

Parasta sandaalissa: Se on suhteellisen trendikäs!

Yhteenveto: Suunnittelu on ensimmäinen asia, johon testipaneeli tarttuu. Keenin sandaalin pääliosa on valmistettu karkeista joustavista resorinauhoista, jotka kulkevat jalan yli, jonka lisäksi malli on hieman paksupohjainen.

- Jos lähtisin kaupungille pidemmälle kävelylle, valitsisin tämän sandaalin. Malli vaikuttaa vähän siltä, että sen voisi nähdä jossain influensserin ottamassa kuvassa Instagramissa, sanoo yksi testaajista.

Istuvuutta ei voi säätää, jonka vuoksi tämä malli istuu hieman huonommin kuin testin muut sandaalit. Testaajat eivät suosittele sitä tunturivaellukseen tai pidemmälle metsäkävelylle.

- Mielestäni kantapään takana olevan joustavan nauhan olisi voinut laittaa hieman korkeammalle. Nyt se on aivan kantapään keskellä eikä yläpuolella, mikä tuntuu hieman siltä, että koko kantapää roikkuu.

Toinen asia, jota testipaneeli pitää positiivisena, on iskunvaimennus. Tämä tarkoittaa, että Keenin sandaalit saavat korkeat pisteet sekä mukavuudesta että suunnittelusta. Kengän pohjassa oleva kuvio ei ole kovin karkea, joten se soveltuu kevyempään maastoon. Toisaalta sillä saa erinomaisen pidon mukulakivitiellä, asfaltlla ja soralla.

- Se on ehdottoman täydellinen kooltaan ja leveydeltään, joten osta tavallinen koko!

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voidaan mainita, että pääliosa on osittain valmistettu kierrätettyjen PET-pullojen muovista. Mahtava juttu, eikö?

District mendi

Testissä: ,

Saatavana myös väreissä: ja .

Parasta sandaalissa: Yksinkertaisuus.

Yhteenveto: Selkeästi sirompi vaellussandaali, kuin yllä olevat mallit. Merell tunnetaan trail- ja vaelluskengistään, mutta tässä he ovat panostaneet minimalistiseen suunnitteluun, jonka ohut pohja soveltuu parhaiten kaupunkivaellukseen

- Tämä on vähän tyylikkäämpi kävelysandaali, kun siirryt turistibussista nähtävyyksien luokse, muttei kovin paljon pidemmälle.

Pohjassa ei ole lainkaan kuviota, joten pito sopii parhaiten tasaisille pinnoille, joissa kaatumisen riski on pieni. Pohja ei myöskään ole testin jalkaystävällisin, mutta sillä on silti huomattava etu - se on ohut, jonka vuoksi se on helppo pakata mukaan matkalle.

- Mukavuus on hyvä. Sandaali on erittäin mukava jalassa ja kevyen tuntuinen. Ne ovat myös erittäin ilmavat verrattuna sekä Salomonin että Eccon sandaaleihin, koska pääliosa on niin siro.

Sandaali on annetun koon mukainen, joten voit ostaa tavallisen kokosi mukaan. Vielä mainittakoon, että sandaalien pohja on valkoinen, mikä on hyvä kaikille veneilijöille, sillä mustista pohjista voi helposti jäädä jälkiä.

hurricane drift

Testissä: ,

Saatavana myös väreissä: ja .

Parasta sandaalissa: Kestävyys ja paino.

Yhteenveto: Tämä EVA-materiaalista valmistettu vaellussandaali on joka suhteessa erittäin käytännöllinen. Koska se on valmistettu kokonaan muovista, se kestää vettä (ja kelluu), mikä on erittäin hyvä ominaisuus.

- Tuntuu siltä, ettei minulla olisi kenkiä jalassa ollenkaan. Ne eivät paina mitään, yksi testipaneeli jäsenistä toteaa jo muutaman askeleen jälkeen.

Tämäkin on minimalistinen vaellussandaali, vaikkakaan samalla tavalla kuin Merellin sandaali. Tässä minimalismi esiintyy materiaalivalintojen muodossa, koska sandaali on valmistettu yhdestä materiaalista: muovista. Se tarjoaa paljon etuja. Se on muun muassa mukava, siinä on paljon iskunvaimennusta ja se on kevyt. Muista kuitenkin, ettet jätä sandaaleja makaamaan aurinkoon.

- Poltin melkein jalkani, kun puin ne taas päälle tauon jälkeen. Ne voivat kuumentua todella nopeasti, testipaneelin jäsen toteaa.

Kuten sanottu, pohja on pehmeä ja siinä on hyvä iskunvaimennus, jonka lisäksi mallissa on pieni tuki jalkaholvin kohdalla. Kannan alla on pieni koroke, jonka avulla tulet jalka tulee hieman edemmäs kengässä.

- Minulle tämä on pääasiassa hyvä sandaali, jota käytetään ulkomailla lomalla, kun haluaa kevyttä pakattavaa ja on tärkeää, että sandaalit kestävät hiekkarannalla oloa ja kosteutta.

Suunnittelu on vähän tylsän puoleinen, mutta toisaalta, tämä ei ole malli, jonka valitsisit suunnittelun vuoksi. Yksinkertaisesti täydelliset käytä ja heitä pois -sandaalit! Koko on hieman suuren puoleinen. Kokeile pienempää kokoa, jos olet kahden koon välissä.

Miesten vaellussandaalit

tech sandal

Testissä: ,

Saatavana myös väreissä: .

Parasta sandaalissa: Se on erittäin helppo pukea ja riisua, ja sitä voi säädellä useasta eri kohdasta.

Yhteenveto: Tyylikäs ja näppärä sandaali kevyeen maastoon. Se, että Salomon on todellinen ulkoilmaurheilun tuotemerkki näkyy tässä sandaalissa, mutta silti se on suunnittelultaan tarpeeksi muodikas.

- Kenkä on erittäin tyylikäs ollakseen vaellussandaali ja se ei näytä niin urheilulliselta kuin jotkut liikuntaan tarkoitetut sandaalit voivat olla, sanoo yksi testaajista.

Sandaali on annetun koon mukainen ja sopii sinulle, jolla on normaalin levyiset tai kapeat jalat.

- Hieman kapeampi sandaali, joten jos sinulla on leveät jalat, sinun on ehkä valittava toinen malli, sanoo omasta kuvauksestaan itsensä tunnistava testaaja. 

Yksi testaajien löytämä huono puoli on, että pääliosan hihnat eivät ole lukittavissa. Siksi ne ovat vaarassa aueta vaelluksen aikana.

- Muuten ne ovat erittäin vakaat. Jalkaholven kohdalla on vähän tukea, vaikkei se ylipronaatiosta kärsivää autakaan.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä mainittakoon, että pohjaa on nostettu hieman varpaiden kohdalta, mikä suojaa kiviltä, jotka muuten hakeutuisivat sandaalin ja jalkapohjan väliin. Kätevä yksityiskohta!

merell kahuna web

Testissä: ,

Parasta sandaalissa: Mukavuus ja klassinen sandaalimalli.

Yhteenveto: Todella vakaa ja luotettava sandaali, joka vakauttaa jalan vaikeimmassakin maastoissa. Testipaneeliin tekee vaikutuksen jäykkä pohja, jonka avulla voit siirtyä tukkien ja kivien yli pelkäämättä nilkkojen puolesta.

- Tässä sandaalissa on jonkin verran metsästysmeininkiä metsänvihreän värin sekä oranssin varoitusvärin ansiosta, yksi testaajista kuvailee.

- Istuvuutta voi säätää monesta eri kohtaa. Ja siitähän me aina pidämme, täydentää toinen testaaja iloisesti.

Muutoin tätä Merellin vaellussandaalia kiitetään karkeasta pohjasta, jossa on hyvä pito, ja joka sopii keskivaikeasta vaikeaan maastoon. Jopa sandaalin sisäpuoli herättää kehuja testipaneelissa. Sisäpohja ei ole litteä, vaan suunniteltu jalanpohjan mukaiseksi. Hyvin miellyttävää!

- Kantapää on hyvin pehmustettu pehmeällä kankaalla, eikä minulla ole hiertymiä laisinkaan ensimmäisen käytön jälkeen.

Sandaalin pääliosan hihnojen pehmustetun sisäpuolen haitta on, että ne saattavat imeä itseensä osan kosteudesta - se on hinta, jonka joudut maksamaan korkeasta mukavuudesta, josta sandaali muuten saa paljon kiitosta.

keen

Testissä: ,

Parasta sandaalissa: Se, että sandaali todella suojaa jalkaa aluskasvillisuudelta ja kiviltä.

Yhteenveto: Niin, onko tämä vaelluskenkä vai sandaali? Se on paras osa molemmista maailmoista, jos testipaneeliltamme kysytään.

- Aiotko vaeltaa yksin? Siinä tapauksessa se on täydellinen, sanoo yksi testaajista ja nauraa.

- Ei sentään, vitsi vitsinä, mutta suunnittelun puolesta tämä ei kyllä ole houkuttelevin malli. 

Se voi pitää paikkansa, mutta muuten tämä vaellussandaali toimii hyvin ja useimmat testaajat arvostavat sitä kovasti. Jalkaholvin kohdalla on kevyt tuki, joka sopii hyvin korkeiden jalkaholvien omaavien testaajien jalkaan.

- Se on erittäin vakaa, josta pidän ja jalka pysyy hyvin tiukasti paikoillaan.

Lisäksi sandaalin ilmanvaihtoaukot on sijoitettu fiksusti paikkoihin, joissa hikoilet eniten, ja se suojaa samalla jalkaasi soralta ja muilta esteiltä, jotka voivat vahingoittaa, jos ne löytävät tiensä päkiän alle.

- Pito on erittäin hyvä, pohja on kunnollinen ja siinä on syvä kuvio.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tämä sandaali saa plus pisteitä kiinnikkeistä. Sen sijaan, että tarvitsisi taistella nauhojen kanssa, tässä mallissa voit vain nykäistä ja saada kengät pois.

Ecco off-road

Testissä: ,

Saatavana myös väreissä: , ja .

Parasta sandaalissa: Se, että tiedät tarkalleen mitä saat - todellisen turisti klassikon, joka on hyvin korkealaatuinen.

Yhteenveto: Tämä on oikea pappasandaali testipaneelimme mielestä. Pääliosassa on kolme kokoa säätelevää remmiä ja pohja on niin käytännöllinen kuin pohja koskaan voi olla. Se on rakennettu anatomisesti niin, että tuntuu kuin jalka liimautuisi materiaaliin.

- Minulle tämä on testin voittaja. Ecco-sandaalit ovat minulle alkuperäissandaalit, ne perinteiset! Vaikka ne eivät oikeasti sitä olisikaan, yksi testaajista kuvailee. 

Pohja on vakaa eikä salli mitään ylimääräisiä nytkähdyksiä. Haittana on, että se koetaan vähän lämpimänä ja pehmeä, synteettisellä kankaalla vuorattu sisus imee kosteutta.

- Kannattaa varautua kosteuteen ja mahdolliseen hajuhaittaan, yksi testaajista toteaa.

Muutoin sandaali on annetun koon mukainen, tosin kantapään hihna istuu vähän matalla. Joillekin testaajille hihna päätyy kantapään keskelle sen sijaan, että se olisi sen yläpuolella.

- On myös hauskaa, että kenkä on saatavana neljässä eri värissä, joten voit valita mieluisesi, sanoo yksi testaaja.

teva hurricane

Testissä: ,

Saatavana myös väreissä: .

Parasta sandaalissa: Kestävyys ja keveys.

Yhteenveto: Aluksi testipaneeli lähes järkyttyy, kun he laittavat Teva-sandaalit jalkaan. Se on niin kevyt, että sitä tuskin edes tuntee.

- Tämä on erinomainen "käytä ja heitä pois" -sandaali. Juuri sellainen malli, joka sinulla voi olla rannalla tai mudassa ja sitten vain huuhtelet sen myöhemmin, sanoo yksi testaajista ja se pitää paikkansa 100 prosenttisesti.

Tämä yksinkertainen vaellussandaali on valmistettu EVA-muovista. Tämä tarkoittaa, että se on vedenpitävä, joten sen voisi käyttää vaikka autopesussa ilman, että se kärsisi (noin suurin piirtein). Tosin testipaneeli haluaa nostaa varoittavan sormen istuvuuden säätelyä tarkisteltaessa.

- On vain yksi paikka, josta voit säätää istuvuutta, mikä on sääli. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää löytää oikea koko.

Muutoin sandaali on helppo pakata, eikä se paina mitään matkalaukussa. On myös hyvä tietää, ettei sitä saa jättää lojumaan aurinkoon, koska sillä on taipumus kuumentua erittäin kuumaksi auringonpaisteessa.

OSTA NYT:

LUE LISÄÄ TÄSTÄ:

 Takaisin

News Feed

sträckning baksida lår
Seikkailu & hyvinvointi

Näin hoidat venähdystä

4 päivää sitten
Header
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

27 aug 2020
salomon vandring natur
Seikkailu & hyvinvointi

Vaelluksen pakkauslista

03 jul 2020
Vandringsryggsäckar header
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Parhaat vaellusreput päiväretkille

02 jul 2020
outline salomon
Seikkailu & hyvinvointi

SUURI opas: Kaikki mitä haluat tietää kävelykengistä

23 jun 2020
Test tält
Seikkailu & hyvinvointi

Testasimme: Edulliset teltat saaristoon ja retkeilyyn

23 jun 2020
Hypersphere test
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Näin hyvin saat hierottua selkää, lantion aluetta ja pakaroita Hyperspherellä

17 jun 2020
vandringssandaler header
Seikkailu & hyvinvointi

Testasimme naisten ja miesten vaellussandaalit

11 jun 2020
Kajak
Seikkailu & hyvinvointi

Melo turvallisesti kajakilla oikeilla välineillä kesällä

01 jun 2020
Vinyasa yoga
Seikkailu & hyvinvointi

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

07 may 2020
Vandra med familjen
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

06 may 2020
Header.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

05 may 2020
Yoga för löpare 1
Seikkailu & hyvinvointi

7 jooga-asentoa juoksijalle

04 may 2020
golfs
Seikkailu & hyvinvointi

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

27 apr 2020
Flytväst bäst i test
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

22 apr 2020
salomon berg
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Valitse oikeat vaelluskengät Salomonilta

22 apr 2020
Sportamore
Seikkailu & hyvinvointi

Juhlimme 10-vuotista taivalta! Tässä on meidän tarinamme

20 apr 2020
vandring_2017
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Löydä sopivat vaelluskengät

19 apr 2020
vaya vandringssko
Seikkailu & hyvinvointi

Vain naisille: Vesitiivis vaelluskenkä Vaya

14 apr 2020
Bergans of Norway
Seikkailu & hyvinvointi

Vaeltaminen on koko perheen seikkailu

02 apr 2020
Dam - Header - Dam.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä parhaat ulkoiluhousut

01 apr 2020
Scandi nomad header mellanlager
Seikkailu & hyvinvointi

Uutuus: Edulliset Scandi Nomad - vaatteet

18 feb 2020
Träna hjärtat
Seikkailu & hyvinvointi

Asiantuntija vinkkaa: Näin treenaat sydäntäsi

13 feb 2020
yogamatta casall
Seikkailu & hyvinvointi

Upea joogamattojen osto- ja huolto-opas

27 jan 2020
Yoga Nidra
Seikkailu & hyvinvointi

Trendi: Löydä rauhallinen jooga nidran avulla

21 jan 2020
Säkerhet på berget
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lasket turvallisesti rinteiden ulkopuolella

24 nov 2019
Tillpassa vandringsryggsäcken
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Näin vaellusreppusi tulisi istua

09 oct 2019
Skalplagg Haglöfs
Seikkailu & hyvinvointi

Voinko pestä kuorivaatteeni pesukoneessa?

04 oct 2019
Det här ska du ha med på vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Nämä tarvitset päivävaellukselle mukaan

24 sep 2019
vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

23 sep 2019
Escape the noise
Seikkailu & hyvinvointi

Tunne itsesi vapaaksi ja pakene melua

15 sep 2019
Adidas Free Hiker
Seikkailu & hyvinvointi

Näin hyvät Adidas Free Hiker -vaelluskengät

15 sep 2019
Salomon outdoor outfit
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Salomonin ultimaattinen outdoor-tyyli

04 jul 2019
Vandringstights
Seikkailu & hyvinvointi

Voiko treenitrikoissa vaeltaa?

03 jul 2019
Petra Månström
Seikkailu & hyvinvointi

Vinkki: näin teistäkin tulee aktiivisesti liikkuva perhe

07 jun 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

26 may 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä kesän kolme parasta vaelluskenkää

15 may 2019
Fritidsbyxor
Seikkailu & hyvinvointi

Testin parhaat ulkoiluhousut vuonna 2019

28 apr 2019
Huvudvärk
Seikkailu & hyvinvointi

Tämän vuoksi voit kärsiä päänsärystä treenatessa

12 apr 2019
Sara Hoy
Seikkailu & hyvinvointi

Joogaa selkäkipu pois

11 apr 2019
more news
sträckning baksida lår

Näin hoidat venähdystä

Venähdyksen tai lihasrevähdyksen hoitaminen on ensiarvoisen tärkeää vamman ja palautumisajan minimoimisen vuoksi. Lue naprapaatin parhaat vinkit.

4 päivää sitten
Seikkailu & hyvinvointi
Header

Testissä: Ulkoiluhousut miehille ja naisille

Tarvitsetko kestävät ja mukavat ulkoiluhousut terassin rakentamiseen, kävelyille ja sienimetsälle? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

27 aug 2020
Seikkailu & hyvinvointi
salomon vandring natur

Vaelluksen pakkauslista

Oli kyseessä sitten päiväretki tai pidempi vaellus - tässä ovat parhaat pakkauslistat eri pituisille reissuille!

03 jul 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vandringsryggsäckar header

Testissä: Parhaat vaellusreput päiväretkille

Kutsuuko kesä uusiin seikkailuihin? Testipaneelimme on vaeltanut tämän kauden Salomonin, Lundhagin ja True Northin retkeilyreppujen kanssa. Tätä mieltä he olivat malleista!

02 jul 2020
Seikkailu & hyvinvointi
outline salomon

SUURI opas: Kaikki mitä haluat tietää kävelykengistä

Juoksukengän ja vaelluskengän sekoitus. Tutustu kävelykenkiin, kävelijän suosikkeihin.

23 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Test tält

Testasimme: Edulliset teltat saaristoon ja retkeilyyn

Minkälainen on tämän kesän seikkailu? Olemme testanneet sekä kolmen että neljän hengen teltat, jotka on helppo pakata mukaan kotimaan kesälomalle!

23 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Hypersphere test

Testissä: Näin hyvin saat hierottua selkää, lantion aluetta ja pakaroita Hyperspherellä

Tässä on hierontaväline, joka tarjoaa parempia hierontoja kuin kumppanisi! Olemme testanneet Hypericen Hypersphereä trigger-pisteisiin alaselkään, lonkkien ulkopuolelle ja pakaroihin.

17 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
vandringssandaler header

Testasimme naisten ja miesten vaellussandaalit

Oletko lähdössä vaeltamaan tänä kesänä? Onko jalkahiki pahin mitä tiedät? Testasimme vaellukselle sopivia sandaaleja, jotka pitävät jalat viileinä kuuminakin kesäpäivinä.

11 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Kajak

Melo turvallisesti kajakilla oikeilla välineillä kesällä

Melonta on hauskaa - ja onkin taito tehdä se oikein. Täältä saat kaikki vinkit, joita tarvitset onnistuneelle melontaretkelle kesällä.

01 jun 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vinyasa yoga

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

Jäykkä olo kaiken istumisen jälkeen? Pehmennä kehoasi tällä joogi Sofie Kraftin 30 minuutin vinyasa-joogalla.

07 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vandra med familjen

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

Onko sinulla vaikeuksia saada houkuteltua lapsia luontoon? Lue asiantuntijan parhaat vinkit siitä, miten metsäretkestä tulee hauska seikkailu!

06 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Header.jpg

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

Ylös, ulos ja vaellukselle! Nauti vaelluksesta täysillä oikeiden retkeilykenkien avulla. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit naisille ja miehille.

05 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Yoga för löpare 1

7 jooga-asentoa juoksijalle

Juoksu on melko monotoninen harjoitus, joka sekä kuluttaa että rakentaa kehoa samalla toistuvalla tavalla. Tässä seitsemän joogaharjoitusta jotka kaikkien juoksijoiden tulisi testata liikkuvuuden parantamiseksi.

04 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
golfs

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

Golfkyynärpää on ylikuormitusvamma, jonka voivat aiheuttaa sekä golfpelit että kuntosaliharjoittelu. Opi oireita lievittävät harjoitukset ja hoito.

27 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Flytväst bäst i test

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

Mitkä pelastusliivit pärjäävät parhaiten testissä? Mitä 100N-merkintä tarkoittaa? Iso pelastusliivioppaamme auttaa sinua löytämään oikeat liivit sekä aikuisille että lapsille.

22 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi