Header.jpg

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

Ylös, ulos ja vaellukselle! Nauti vaelluksesta täysillä oikeiden retkeilykenkien avulla. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit naisille ja miehille.

On aika lähteä vaeltamaan! Tässä testissä naisista ja miehistä koostuva testipaneeli on tarponut ympäriinsä Haglöfsin, Salomonin, Merrellin ja Lundhagsin vaelluskengissä. Tätä mieltä he olivat!

Tiedätkö jo, mitkä vaelluskengät sinulla pitäisi olla?

NAISTEN VAELLUSKENGÄT

Dam - Hagl+Âfs L.I.M Mid Proof Eco.jpg

Malli: ,

Parasta kengässä: Vakaa ja vahvistettu kantapää.

Testipaneeli kommentoi: Tämä on ihana vaelluskenkä, jossa on puolikorkea varsi, joten voi olla hyvä ajatus käyttää pitkävartisia sukkia, jotta kengän varren yläosa ei hankaa ihoa vasten. Lesti on melko kapea, ja koska kaikkien jalat turpoavat vaeltaessa lämmön vaikutuksesta, tämä kenkä ei ehkä ole paras sinulle, jolla on leveämpi jalan malli. Jos sinulla on erittäin kapeat jalat ja sinulla on normaalisti vaikeuksia löytää sopivia kenkiä, niin tämä on hyvä valinta. Kenkä on täysin vedenpitävä, mikä testipaneelin mielestä on erittäin hyvä ominaisuus. Lisäksi sekä pohja että kalvo ovat ekologisia, mikä on hieno yksityiskohta.

- Ne ovat erittäin hyvännäköiset. Pidän vihreästä väristä, joka tuo kenkään lisää luonnetta, sanoo yksi testaajista.

Kumipohjan kuvio takaa hyvän pidon useimmissa maastoissa. Lisäplussaa testipaneeli antaa erittäin vakaasta ja hyvin vahvistetusta kantapäästä. Pienestä lestistä huolimatta kenkä on hieman iso kokoonsa nähden, joten varpaille jää hyvin tilaa.

Saatavilla myös: .

Salomon XA Elevate 2 GTX.jpg

Malli: ,

Parasta kengässä: Jämäkkyys ja hyvä vakaus.

Testipaneeli kommentoi: Matalavartinen retkeilykenkä, jossa on vedenpitävä Gore-Tex-kalvo. Annettu koko pitää paikkansa, mutta malli on melko kapea. Kenkä ei ehkä sovi niille, joilla on korkea jalkaholvi, koska kenkä painaa hieman jalan pääliosaa eikä pohjassa ole oikein hyvää tukea jalkaholvin tukemiseksi. Pito on napakymppi, testipaneeli kiittelee. Lisäksi pääliosa on hyvin kestävä ja sietää kovaakin kulutusta. Varsi on matala, mikä tarkoittaa, että vaelluskenkään pääsee enemmän ilmaa kuin korkeavartisissa malleissa. Toisin sanoen ne ovat hyvin jämäkät ja suorittavat stabiliteettitestauksen täydellisesti!

- Kantapää on myös vakaa, muttei kuitenkaan liian kova, että se rajoittaisi liikkuvuutta. Iskunvaimennus on jäykempää mallia, joka tuntuu turvalliselta, iloinen testaaja kommentoi.

Tätä vaelluskenkää pidetään klassisena suunnittelunsa puolesta. Se muistuttaa jonkin verran juoksukenkää siinä, että siinä on pieni rullapohja, joka antaa sinulle vauhtia seuraavaan askeleeseen. Mallissa ei ole perinteisiä nauhoja, vaan eräänlainen quick lace. Ideana on, että nauhat eivät aukea tai löysty kävellessä, kuten perinteisille nauhoille saattaa käydä. Fiksua!

MIESTEN VAELLUSKENGÄT

Salomon OUTward GTX.jpg

Malli: ,

Parasta kengässä: Iskunvaimennus, joka sopii erinomaisesti pitkille vaelluksille.

Testipaneeli kommentoi: Oikein hyvä vaelluskenkä! Siinä on vakaa pohja, joka on edukseen haastavassa maastossa, mutta jotkut paneelin jäsenet olisivat toivoneet enemmän tukea jalkaholvin alle. Vääntöjäykkyys on kuitenkin huipussaan. Kengät saavat myös ylimääräisiä pisteitä tehokkaasta iskunvaimennuksesta, joka on kovempaa mallia.

- Täydellinen pidemmille vaelluksille, jolloin en halua pehmeitä pohjia, vaan mieluummin priorisoida stabiliteettia. Kenkä on vedenpitävä, mikä on valtava plussa, sanoo yksi testaaja.

Testipaneelin mielestä kengät ovat mukavat ja hyvännäköiset. Malli on hieman kapeampi ja nauhat ovat tavalliset.

Herr - Hagl+Âfs L.I.M Mid Proof Eco.jpg

Malli: ,

Parasta kengässä: Vedenpitävyys ja ekologisuus.

Testipaneeli kommentoi: Tämän vaelluskengän varsi on puolikorkea ja päättyy juuri kehräsluun kohdalle tai sen yläpuolelle, joten muista valita korkeavartiset sukat näihin Haglöfsin kenkiin. Ne ovat uskomattoman mukavat miespuolisen testipaneelin mielestä, joten he nimittävät ne testin mukavimmiksi kengiksi. Lesti on kapeampaa mallia, mutta ei liian kapea. Sekä pohja että kalvo on valmistettu ekologisesta materiaalista! Lisäksi kenkä on 100 prosenttisesti vedenpitävä.

- Näissä kengissä on todellinen luksusfiilis, vau! yksi testaajista ihastelee.

Lisäplussaa erittäin vakaalle ja vahvistetulle kantapäälle, joka pitää jalkan paikallaan ja niissä on rakennettu hieman tukea jalkaholvin alle, mikä on erityisen mukavaa pidemmillä vaelluksilla.

Saatavilla myös: .

Merrell Nova GTX.jpg

Malli: ,

Parasta kengässä: Pito!

Testipaneeli kommentoi: Tämä vaelluskenkä muistuttaa hieman kävelykenkää. Kaikki testaajat ovat yhtä mieltä siitä, että ne ovat erittäin tyylikkäät, ja jotkut testaajista yhdistävät ne jopa lenkkareihin. Ihanteellinen valinta pitkille koiralenkeille, sillä sateen jälkeisessä metsässä käveleminen ei ole ongelma kengän Gore-Tex-kalvon ansiosta. Varsi on matala ja vääntöjäykkyys on ihan hyvä yksinkertaisemmalle vaelluskengälle. Vaikuttava suoritus!

- Myös iskunvaimennus tuntuu mukavalta, ja pito on loistava.

Pito onkin tämän kengän tärkein ominaisuus. Kumisen pohjan kuvio on karkea ja sillä saa hyvän tunnun useimpiin alustoihin - esimerkiksi pitkospuihin, saviseen maastoon ja kivisiin pintoihin. Testipaneeli haluaa kuitenkin mainita, että kenkä on hiukan pieni annettuun kokoon nähden. Voit kokeilla ottaa puolta numeroa isommat kengät kuin mitä normaalisti käytät.

Lundhags Jaure II Light High.jpg

Malli: ,

Parasta kengässä: Leveys ja korkeavarsi.

Testpaneeli kommentoi: Tässä mallissa on todella korkea varsi. Se on siis täydellinen valinta, jos tiedät olevasi lähdössä vaellukselle haastavaan maastoon, jossa juuri tällainen malli on edukseen. On oikeastaan hyvä, jos maasto on vaikeaa, koska tällöin jalkaterä saa juuri tarvitsemansa tuen. Tosin kenkä voi olla liian kuuma jossain vaiheessa kesää. Myös pohja on hyvin vakaa, ja kengän pää on vahvistettu varpaiden suojaamiseksi. Jalkaholvin kohdalla on mukava tuki ja kantapää on kova, mutta ei epämiellyttävä.

- Kengän leveyden ansiosta saat jalkaan helposti ylimääräisen sukan, sanoo testaaja ja lisää:

- Malli on myös erityisen leveä etujalan kohdalta, mikä on täydellistä, koska jalka tulee etuosasta leveämmäksi, kun askeleen paino tulee varpaille.

Salomon XA Pro 3D GTX-«.jpg

Malli: ,

Parasta kengässä: Vakaus, joka on hyvin tärkeä ominaisuus.

Testipaneeli kommentoi: Melko kova kenkä, erittäin hyvällä tuella varustettuna etenkin jalkaholvin kohdalta. Hyvä kantapito, mutta se ei ole aluksi niin mukava, vaan pehmenee vasta käytössä. Tämän kenkän paras vahvuus on erinomainen stabiliteetti, testaajat kertovat. Se on erittäin jämäkkä ja suojaa jalkaa maastosta tai esteistä. Jotkut testaajat olivat sitä mieltä, että tämä malli soveltuu paremmin kävelykengäksi tai vapaa-ajan käyttöön kuin vaellukselle, koska siinä on melko matala varsi ja se on monin tavoin samanlainen trekking-kenkä.

- Se on vedenpitävä, joka on mielestäni ehdoton ominaisuus! Näissä mikään ei voi pysäyttää minua, ei edes kunnon rankkasade, sanoo yksi testaajista.

Tämä matala vaelluskenkä on melko lämmin, osittain siksi, että se on musta. Testipaneeli pitää silti yksinkertaisesta ulkoasusta, ja kenkä todella saa kiitosta yksivärisyydestä. Kannattaa muistaa, että jalat turpoavat vaelluksen aikana, ja tämän mallin ollessa hieman pieni kokoonsa nähden, voi olla hyvä ajatus tilata yhtä kokoa isommat kengät.

Saatavilla myös: .

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Vinyasa yoga
Seikkailu & hyvinvointi

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

07 may 2020
Vandra med familjen
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

06 may 2020
Header.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

05 may 2020
Yoga för löpare 1
Seikkailu & hyvinvointi

7 jooga-asentoa juoksijalle

04 may 2020
golfs
Seikkailu & hyvinvointi

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

27 apr 2020
Flytväst bäst i test
Seikkailu & hyvinvointi

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

22 apr 2020
salomon berg
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Valitse oikeat vaelluskengät Salomonilta

22 apr 2020
Sportamore
Seikkailu & hyvinvointi

Juhlimme 10-vuotista taivalta! Tässä on meidän tarinamme

20 apr 2020
vandring_2017
Seikkailu & hyvinvointi

Opas: Löydä sopivat vaelluskengät

19 apr 2020
vaya vandringssko
Seikkailu & hyvinvointi

Vain naisille: Vesitiivis vaelluskenkä Vaya

14 apr 2020
Bergans of Norway
Seikkailu & hyvinvointi

Vaeltaminen on koko perheen seikkailu

02 apr 2020
Dam - Header - Dam.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä parhaat ulkoiluhousut

01 apr 2020
Scandi nomad header mellanlager
Seikkailu & hyvinvointi

Uutuus: Edulliset Scandi Nomad - vaatteet

18 feb 2020
Träna hjärtat
Seikkailu & hyvinvointi

Asiantuntija vinkkaa: Näin treenaat sydäntäsi

13 feb 2020
yogamatta casall
Seikkailu & hyvinvointi

Upea joogamattojen osto- ja huolto-opas

27 jan 2020
Yoga Nidra
Seikkailu & hyvinvointi

Trendi: Löydä rauhallinen jooga nidran avulla

21 jan 2020
Säkerhet på berget
Seikkailu & hyvinvointi

Näin lasket turvallisesti rinteiden ulkopuolella

24 nov 2019
Tillpassa vandringsryggsäcken
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Näin vaellusreppusi tulisi istua

09 oct 2019
Skalplagg Haglöfs
Seikkailu & hyvinvointi

Voinko pestä kuorivaatteeni pesukoneessa?

04 oct 2019
Det här ska du ha med på vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Video: Nämä tarvitset päivävaellukselle mukaan

24 sep 2019
vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Näin vältyt hiertymiltä vaelluskengissä

23 sep 2019
Escape the noise
Seikkailu & hyvinvointi

Tunne itsesi vapaaksi ja pakene melua

15 sep 2019
Adidas Free Hiker
Seikkailu & hyvinvointi

Näin hyvät Adidas Free Hiker -vaelluskengät

15 sep 2019
Salomon outdoor outfit
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: Salomonin ultimaattinen outdoor-tyyli

04 jul 2019
Vandringstights
Seikkailu & hyvinvointi

Voiko treenitrikoissa vaeltaa?

03 jul 2019
Petra Månström
Seikkailu & hyvinvointi

Vinkki: näin teistäkin tulee aktiivisesti liikkuva perhe

07 jun 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: kolmet miesten kevyet vaelluskengät

26 may 2019
Vandring
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä kesän kolme parasta vaelluskenkää

15 may 2019
Fritidsbyxor
Seikkailu & hyvinvointi

Testin parhaat ulkoiluhousut vuonna 2019

28 apr 2019
Huvudvärk
Seikkailu & hyvinvointi

Tämän vuoksi voit kärsiä päänsärystä treenatessa

12 apr 2019
Sara Hoy
Seikkailu & hyvinvointi

Joogaa selkäkipu pois

11 apr 2019
Herr - Header.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Testissä: miesten parhaat ulkoiluhousut

03 apr 2019
Spänningshuvudvärk
Seikkailu & hyvinvointi

Treenaa jännityspäänsärky pois!

26 mar 2019
Sfinx.png
Seikkailu & hyvinvointi

3 yinjooga-asentoa konttorirotalle

11 feb 2019
13090412_O_1.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Pehmennä kroppaa yinjoogalla

07 feb 2019
iStock-182912411.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Tutkija: “Tämän takia laihduttaminen on turhaa ”

25 jan 2019
Yoga Veronica Jäderlund
Seikkailu & hyvinvointi

Näin sinustakin tulee joogi

19 jan 2019
278356.jpg
Seikkailu & hyvinvointi

Tämän vuoksi sinun tulisi pulahtaa avantoon

17 jan 2019
Hälsoångest
Seikkailu & hyvinvointi

Kärsitkö terveysahdistuksesta?

10 jan 2019
Massage
Seikkailu & hyvinvointi

Onko selkäsi kipeä? Testaa tätä selkähierontaa!

10 jan 2019
more news
Vinyasa yoga

Video: 30 minuutin rauhallinen jooga koko vartalolle

Jäykkä olo kaiken istumisen jälkeen? Pehmennä kehoasi tällä joogi Sofie Kraftin 30 minuutin vinyasa-joogalla.

07 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Vandra med familjen

Näin lapsen saa mukaan vaellukselle

Onko sinulla vaikeuksia saada houkuteltua lapsia luontoon? Lue asiantuntijan parhaat vinkit siitä, miten metsäretkestä tulee hauska seikkailu!

06 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Header.jpg

Parhaat testissä: Naisten ja miesten vaelluskengät 2020

Ylös, ulos ja vaellukselle! Nauti vaelluksesta täysillä oikeiden retkeilykenkien avulla. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit naisille ja miehille.

05 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Yoga för löpare 1

7 jooga-asentoa juoksijalle

Juoksu on melko monotoninen harjoitus, joka sekä kuluttaa että rakentaa kehoa samalla toistuvalla tavalla. Tässä seitsemän joogaharjoitusta jotka kaikkien juoksijoiden tulisi testata liikkuvuuden parantamiseksi.

04 may 2020
Seikkailu & hyvinvointi
golfs

Kuinka hoitaa golfkyynärpäätä

Golfkyynärpää on ylikuormitusvamma, jonka voivat aiheuttaa sekä golfpelit että kuntosaliharjoittelu. Opi oireita lievittävät harjoitukset ja hoito.

27 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Flytväst bäst i test

Parhaat pelastusliivit lapsille ja aikuisille

Mitkä pelastusliivit pärjäävät parhaiten testissä? Mitä 100N-merkintä tarkoittaa? Iso pelastusliivioppaamme auttaa sinua löytämään oikeat liivit sekä aikuisille että lapsille.

22 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
salomon berg

Opas: Valitse oikeat vaelluskengät Salomonilta

Miten valitset oikeat vaelluskengät, jotka tekevät vaelluksestasi ikimuistoisen? Tutustu isoon oppaaseemme, jonka teimme yhdessä Salomonin kanssa.

22 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Sportamore

Juhlimme 10-vuotista taivalta! Tässä on meidän tarinamme

Sportamore - menestystarina, joka sai alkunsa 995 neliömetrin kellaritilasta. Näin etenimme ”se ei koskaan tule onnistumaan” -ennusteesta siihen mitä edessänne on tänään - Pohjoismaiden suurin urheilukauppa netissä.

20 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
vandring_2017

Opas: Löydä sopivat vaelluskengät

Kenkien valinta vaellukselle voi olla vaikeaa. Me tiedämme mitkä kengät sopivat sinulle, joka olet lähdössä vaellukselle!

19 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
vaya vandringssko

Vain naisille: Vesitiivis vaelluskenkä Vaya

Ainoastaan Sportamorella! Tässä on Salomonin uusi vedenpitävä vaelluskenkä, joka on räätälöity erityisesti naisille sopivaksi. Osta Vaya-kengät ennen muita.

14 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Bergans of Norway

Vaeltaminen on koko perheen seikkailu

Luonto tarjoilee mainioita kokemuksia niin aikuisille kuin lapsille. Bergans of Norway tietää, miten saat kaiken irti koko perheen vaellusretkeltä.

02 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Dam - Header - Dam.jpg

Testissä parhaat ulkoiluhousut

Oli kyseessä sitten monien kilometrien vaellus tai lehtien haravointi omalla pihalla, yksi asia on varma - tarvitset hyvät ja kestävät ulkoiluhousut!

01 apr 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Scandi nomad header mellanlager

Uutuus: Edulliset Scandi Nomad - vaatteet

Bambualuskerrasto, kalvolliset ulkoilutakit ja kodikkaat teddyfleecet. Tässä on vain joitain herkkuja, joita uudella Scandi Nomad -brändillä on tarjota.

18 feb 2020
Seikkailu & hyvinvointi
Träna hjärtat

Asiantuntija vinkkaa: Näin treenaat sydäntäsi

Epäterveellinen ruoka, passiivisuus, stressi ja tupakointi ovat haitallisia keholle ja voivat johtaa erilaisiin sydän- ja verisuonisairauksiin. Asiantuntija kertoo, kuinka tärkeää treeni on myös sydämelle.

13 feb 2020
Seikkailu & hyvinvointi
yogamatta casall

Upea joogamattojen osto- ja huolto-opas

Jos olet jo kokenut joogi, saatat tietää paljon joogamatoista. Olet ehkä jo lukenut, että mattoja saa eripaksuisina ja tiedät, kuinka niistä tulee huolehtia. Ehkä olet tutustunut jo hinnastoon. Jos et, kurkkaa tänne!

27 jan 2020
Seikkailu & hyvinvointi