Test_loparskorherr_2020.png

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

Kauden parhaat juoksukengät ovat täällä! Testipaneelimme kokeili eri matkoille sopivia malleja. Tässä tulevat testivoittajat. 

Etsitkö itsellesi vuoden parhaita juoksukenkiä? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa. Reipas testipaneelimme kokeili kauden uudet juoksukengät tuotemerkeiltä Nike, Asics, Hoka One One ja Saucony. Tutustu testiimme ja löydä uusi suosikkisi.

LUE LISÄÄ:

Testissä: 

Saucony_Freedom3.png

Sauconyn Freedom 3 on saatavilla väreissä: 

Paino: 241 grammaa
Pudotus: 4 mm 
Sopii: Kuntojuoksijoille, jotka juostessaan laskeutuvat keski- tai etujalan päälle. Mahdollisesti myös rauhalliselle hölkkälenkille, jolla pehmeä iskunvaimennus pääsee oikeuksiinsa. 
Joustavuus suhteessa vakauteen: Erittäin joustava ja pehmeä juoksukenkä. 
Iskunvaimennus ja käyttömukavuus: Uskomattoman mukavat jalassa. Kengän sisus ympäröi jalkaa hyvin, joten käyttömukavuus on huipussaan.

Yhteenveto: 

“Todella mahtava tunne”, yksi testaajista huudahtaa heti, kun hän on saanut nämä Sauconyn kengät jalkaansa. Freedom 3 on kevyempi ja joustavampi juoksukenkä kuin vuoden suursuosikki Saucony Triumph 17. 

– Malli tuntuu enemmän hanskalta kuin kengältä! Se istuu juuri oikein jalassa, se on ehkä hieman tiukka varpaiden kohdalta, mutta sitä ei huomaa juoksun aikana, yksi testaajista kertoo. 

Freedom 3 on erittäin joustava ja pehmeä juoksukenkä, mikä sopiikin erityisen hyvin kuntoliikkujille, jotka laskeutuvat juostessa keski- tai etujalalle, sekä niille, jotka haluavat kehittää juoksuaan pois kanta-askeleesta. Kengän pudotus on 4 mm, joten kantapään alla ei ole erityisen paljon iskunvaimennusta. 

– Pohja tuntuu pehmeältä ja mukavalta, melkein hieman "sienimäiseltä". Mutta mietin, voiko se todella käyttää hyödyksi askeleeseen tulevan energian, pohtii testaaja, joka on samaa mieltä siitä, että kenkä sopii niille, jotka laskeutuvat keski- tai etujalan päälle. Toinen testaaja lisääkin: 

– Itse olisin kaivannut kenkään hieman suurempaa pudotusta, jotta olisin saanut enemmän energiaa seuraavaan askeleeseen, minusta juoksu tuntui nyt hieman takapainoiselta. Toisaalta Saucony Freedom 3 on kuitenkin luotettava kaveri pitkille matkoille, ja meistä tulikin aina paremmat ystävät mitä useamman kilometrin juoksimme yhdessä.

Tämä on neutraali juoksukenkä, mutta myös ne juoksijat, joilla on kevyttä ylipronaatiota, kokivat kengän tarjoavan tarpeeksi vakautta rauhalliseen treeniin.

– Olisin toivonut hieman iloisempia värejä, mutta se on vain makuasia. Tässä on kuitenkin hauska malli, joka todella hoitaa homman kotiin!

Testissä: 


New Balancen Vongo on saatavilla väreissä: 

Paino: 292 grammaa 
Pudotus: 4 mm
Sopii: Keskipitkien tai pitkien matkojen kenkä sinulle, joka tarvitset vakaan kengän.
Joustavuus suhteessa vakauteen: Tämä on vakaa juoksukenkä, joka sopii erityisen hyvin sinulle, jolla on paljon ylipronaatiota. 
Iskunvaimennus ja käyttömukavuus: Uskomattoman hyvin iskunvaimennettu välipohja, joka takaa pehmeän askeleen.

Yhteenveto: 

Jo ensimmäisen kierroksen jälkeen monet testaajat toteavat kengän istuvan jalkaan kuin nakutettu. Vongo V4 -mallissa on tehokas iskunvaimennus ja se onkin mukava juoksukenkä keskipitkille ja pitkille matkoille. 

– Kenkä on hieman leveämpää mallia noin ylipäätään, mutta jostain syystä pikkuvarpaallani ei ole yhtään tilaa, joten sanoisin, että kengän etuosa saattaa tulla esteeksi, jos sinulla on pitkät varpaat, yksi testaajista kertoo.

Tämän New Balancen juoksukengän suurin etu on kengän ulkonäöstäkin pääteltävä iskunvaimennus, sekä sen luotettava vakaus.

– Minulla on reilusti ylipronaatiota ja tässä kengässä tuntuu olevan hyvin rakennettu tuki. Kengissä on sukkamainen istuvuus, joka kietoutuu jalan ympärille napakasti ja se istuu paikoillaan koko juoksun ajan.

Vaikka nilkan korkea malli on selkeä etu tällaisessa kengässä, jossa vakautta halutaan mahdollisimman paljon, testipaneelimme muistuttaa korkeavartisista sukista. Muuten kengän suu voi hangata ihoa ikävästi.  

– Vongo V4 eroaa muista kovaan treeniin tarkoitetuista kengistä 4 millimetrin pudotuksellaan, minkä ansiosta saat tuotua jalat paremmin lantion alle juostessa, eräs testaaja toteaa tyytyväisenä.

Yhteenvetona mainittakoon, että Vongo V4 on täydellinen kovilla alustoilla sinulle, joka tarvitset tukea askeleeseesi. Jos sinulla on täysin puhdas juoksuaskel, eikä erityisen vakaa kenkä ole mikään pakko valinta, kannattaa sinun tutustua testin muihin kenkiin. 

– Hyvännäköinen ja mukava juoksukenkä, pidän sinisen eri sävyistä! 

Testissä: Reebok_FloatrideRunPanthea.png

Reebokin Floatride Run Panthea on saatavilla väreissä: 

Paino: 238 grammaa
Pudotus: 8 mm 
Sopii: Kokeneelle juoksijalle, mielellään pururadalle, jolloin vähemmän iskunvaimennusta omaava kenkä ei rasita kehoa niin paljon. 
Joustavuus suhteessa vakauteen: Ei erityisen joustava tai vakaa. Tämä on neutraali malli, joka muistuttaa hieman kevyttä juoksukenkää.
Iskunvaimennus ja käyttömukavuus: Erittäin mukava kenkä, jossa on keskitason iskunvaimennus välipohjassa. 

Yhteenveto: 

Suurin osa Reebokin juoksukengistä on suunnattu juoksijoille, joilla on neutraali juoksuaskel ja jotka tietävät tarkalleen miten he juoksevat, sillä kengissä ei yleensä ole rakennettua sisäpohjaa. Tämä koskee myös Floatride Run Panthea -mallia, joten sinun täytyy itse lisätä kenkään irtopohjallinen, jos sinulla on ylipronaatiota tai tarvitset lisätukea jalkaholvin kohdalle. 

– Lisäpohjallisella kengistä tulee selkeästi vakaammat, mikä sopii minulle täydellisesti. Muuten sanoisin, että tämä on kokeneen juoksijan kenkä, jotka eivät tarvitse kengältään erikseen tukea, yksi testaajista kommentoi.

Vielä yksi merkki siitä, että malli on tosiaan tarkoitettu kokeneelle juoksijalle on sen ohut välipohja. Jos olet tottunut juoksemaan Adidaksen ja Hoka One Onen neutraaleilla malleilla, tulet huomaamaan, että Reebokin kengissä olet lähempänä maata.

– Iskunvaimennus on mukava, mutta vähän liian ohut minun makuuni, ainakin pidemmille matkoille, yksi testaajista toteaa ja toinen lisää:

– Sanoisin, että olen itse kokenut juoksija, ja pidän tästä mallista juuri siksi, ettei siinä ole erityisen paljon iskunvaimennusta ja näin se ei myöskään luo "sienimäistä" vaikutelmaa, jonka voin saada toisista kengistä.

Suunnittelu, joka muistuttaa Nano-treenikenkää, erottuu testin muista malleista, mutta se saa vain positiivisia kommentteja testipaneelilta.

– Monet juoksukengät ovat nykyään hyvin urheilullisia, mikä saa minut ajattelemaan sitä sukulaista, joka ostaa supersporttisen pyörän, jota hän käyttää vain kerran. Tällä mallilla ei tarvitse erottua joukosta liikaa!

Testissä: 

Air Zoom Pegasus 37 on saatavilla väreissä:

Paino: 255 grammaa
Pudotus: 10 mm 
Sopii: Kaikille aloittelijoista huippu-urheilijoihin, intervalleista pitkiin matkoihin. 
Joustavuus suhteessa vakauteen: Joustava kenkä, jossa on hyvä perusvakaus, vaikka se on luokiteltu neutraaliksi juoksukengäksi. 
Iskunvaimennus ja käyttömukavuus: Erittäin hyvin iskunvaimennettu juoksukenkä, jota et halua riisua pois jalasta - tämä malli on niin mukava!

Yhteenveto: 

Air Zoom Pegasus 37 on monien rakastama juoksukenkä, eikä ole vaikeaa keksiä miksi. Siro istuvuus yhdistettynä ensiluokkaiseen iskunvaimennukseen ja mukavuuteen sekä tyylikäs suunnittelu takaavat, että voit käyttää samaa kenkää niin pitkille etäisyyksille, nopeille matkoille sekä arkipäivänä. 

– Tässä on mahtava juoksukenkä kaikkien vaatekomeroon. Vaikka itse tykkäänkin vaihdella kenkiä eri treenin mukaisesti, on hyvä omistaa kenkä, joka sopii lähes kaikkeen, yksi testaajista toteaa. 

Pegasus 37 on täydellinen sekoitus joustavaa ja hyvin iskunvaimennettua kenkää sekä hyvää perusvakautta. Malli luokitellaan neutraaliksi juoksukengäksi, mutta itseasiassa se tarjoaa, kiitos korotetun jalkaholvin, keskivertaisen tuen ylipronaatiosta kärsivälle.

– Olen vaikuttunut siitä miten kevyt kenkä on huolimatta sen tehokkaasta iskunvaimennuksesta. Ja myös siitä, että se antaa niin hyvän tuen jalalle, vaikka se ei ole vakaa kenkä. Nike on todella onnistunut tässä Pegasuksen viimeisimmässä versiossa! 

Kenkä on perinteisten Nike-kokojen mukainen ja normaalin levyinen. Mukavuus on sama kuin aiemmissa malleissa. Kenkä kietoutuu jalan ympärille miellyttävästi.

– Kantapää on mukava, vaikka se voi aluksi tuntua hieman kovalta ja se täytyy pehmittää juoksemalla, mutta tämän jälkeen kenkä istuu mukavasti jalassa. Lisäplussaa saa pääliosan hyvä ilmanvaihto, jonka ansiosta tässä mallissa voi juosta koko kesän!

Jos aiot hankkia vain yhdet parit, Niken Pegasus on aina hyvä valinta! 

Testissä: 

Asics_Gel-noosaTri.png

Asicsen Gel-Noosa Tri 12 on saatavilla väreissä:

Paino: 249 grammaa 
Pudotus: 8 mm
Sopii: Nopeaan treeniin, intervalleihin ja kilpailuun.
Joustavuus suhteessa vakauteen: Erittäin joustava kenkä, joka soveltuu triathlonin kaikkiin osiin. 
Iskunvaimennus ja käyttömukavuus: Mukava kenkä, jossa on keskitason iskunvaimennus.

Yhteenveto: 

Jos olet aiemmin juossut Asicsen juoksukengissä, tiedät, että ne ovat täydellinen sekoitus iskunvaimennusta ja vakautta. Malli voi tuntua hieman kömpelöltä aluksi, jos olet tottunut juoksemaan sirommissa kengissä, mutta se soveltuu erityisen hyvin pitkän matkan juoksuun, etenkin maanteille. Tosin tämä kenkä erottuu Asicsen valikoimasta, sillä kyseessä on kevyt kenkä nopeille matkoille.

– Näillä kengillä on taianomaista juosta, ihastuin näihin heti, tyytyväinen testaaja kertoo. 

Kenkä on kehitelty triathlonia varten, jonka vuoksi siinä onkin uskomaton ilmanvaihto sekä pieni reikä kengän etuosassa, josta vesi pääsee valumaan pois pitäen jalkasi koko ajan mahdollisimman kuivana. Kengässä on myös kaksi erilaista sitomistapaa, niin kutsuttu nopea kiinnitys sekä tavalliset nauhat.

– Olin aluksi hieman skeptinen nauhojen suhteen, ajattelin, että kenkä ei tule istumaan napakasti. Mutta yllätyin positiivisesti! Tämä juoksukenkä istuu täydellisesti! 

Gel-Noosa Tri 12 on kevyt juoksukenkä, joka sopii niin maantiejuoksuun kuin kevyeen maastoon, jos testaajiltamme kysytään. Iskunvaimennus ei ole yhtä tehokas kuin merkin toisissa malleissa kuten Gel-Kayanossa ja Gel-Nimbuksessa, minkä vuoksi malli vaatiikin enemmän juoksijalta ja tämän juoksuaskeleelta.

– Vinkkini on, ettei kannata juosta tässä kengässä puolimaratonia pidempään, jos sinulla ei ole hyvää juoksuaskelta, sillä polvet ja nilkat voivat rasittua helposti. Keskipitkille matkoille, vauhdikkaampiin treeneihin ja intervalliharjoituksiin tämä kenkä soveltuu hyvin!

Testissä: ,

Adidas_SL20.png

Adidas SL20 on saatavilla väreissä:

Paino: 230 grammaa
Pudotus: 10 mm
Sopii: Intervalleihin ja lyhyille matkoille korkealla tempolla.
Joustavuus suhteessa vakauteen: Joustava kenkä, joka sopii neutraalille askeleelle.
Iskunvaimennus ja käyttömukavuus: Mukava kenkä, jossa on  hiukan vähemmän iskunvaimennusta kuin muissa Adidas-malleissa, jotta tuntisit olosi nopeaksi harjoituksen aikana.

Yhteenveto:

Kevyt ja nopea kenkä lyhyille matkoille. Uusi Adidas SL20 on suunniteltu nopeille juoksijoille, jotka haluavat laittaa kilpailussa kaiken likoon. Kengät on tarkoitettu kaikille, joilla on neutraali juoksuaskel, mutta Adidasin omat asiantuntijat suosittelevat sitä pääasiassa heille, jotka laskeutuvat keskijalalle.

– Ensimmäinen asia, jota ajattelen SL20: -kengillä juostessani on paino! Tämä juoksukenkä on erittäin kevyt ja sopii mukavasti jalkaan, eräs testaaja sanoo.

Uusi SL20: n ominaisuus on, että välipohjassa ei ole Adidas Classic Boost -tyynynvaimennusta, vaan uusi Lightstike, joka antaa energiaa ja elinvoimaisen tunteen juostessasi. Jos mallia verrataan Ultraboost 20: een, et saa niin pehmeää tunnetta, ja siksi tämä kenkä sopiikin parhaiten lyhyempiin ja nopeampiin harjoituksiin.

– Saat rahoillesi paljon vastinetta ja monia kilometrejä, sanoo yksi testaaja ja toinen täydentää:

– Vaikka kengässä ei ole klassista Boost-tyynyä ja siinä on suhteellisen alhainen tyyny muihin malleihin verrattuna, juoksu on mielestäni pehmeää ja mukavaa. Tunnen jalkani nopeiksi.

Mitkä ovat kengän tärkeimmät edut? Ainakin tyyny, josta olemme jo puhuneet, on kompakti ja antaa kevyen ja mukavan juoksun tunteen. Jalkaterän vääntöjärjestelmä varmistaa sen, että saat liikkua eteenpäin ja samalla vähentäen ei-toivottua liikettä. Yhdessä tiukasti istuvan mallin kanssa saat mukavan tuen jalalle.

– Yläosan verkko hengittää hienosti ja varmistaa, että voit juosta kengässä koko kesän. Adidas jatkaa yhteistyötä Continentalin kanssa luodakseen ulkopohjan, joka tarttuu joka alustaan, mukaan lukien märkään asfalttiin, eräs testaaja kehuu ja toinen täydentää:

– Suunnittelun kannalta ne eivät mielestäni ole niin mukavat kuin esimerkiksi Ultraboost. Toisaalta pito on omaa luokkaansa. Kaupunkiympäristössä, jossa tulee paljon pysäytyksiä ja sivuttaisliikkeitä, ne ovat loistavat! 

Testissä: ,

Adidas_AdizeroBoston .png

Adidas Adizero Boston 8 on saatavilla väreissä:

Paino: 238 g
Pudotus: 10 mm
Sopii: Kaikille matkoille aina lyhyistä pitkiin, kilpailuihin, sekä rauhallisille sunnuntailenkeille.
Joustavuus suhteessa vakauteen: Joustava kenkä, joka sopii muun muassa intervalleihin. Adizero Boston 8 on kevyt kenkä, jota pidetään kauniina ja joustavana eikä leveänä ja kömpelönä. Siitä huolimatta ohut välipohja tarjoaa loistavan maakontaktin, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että astuisit vinoon.
Iskunvaimennus ja käyttömukavuus: Vaimennus on hieman kompaktimpi ja vähemmän vaimentava kuin Ultraboostissa, mutta silti mukava. 

Yhteenveto:

Aiotko juosta 10 kilometriä? Valitse Boston 8. Kuuluvatko intervallit harjoitusohjelmaasi? Boston 8 tekee työn puolestasi. Aiotko juosta puolimaratonin ja haluat tavoitella ennätystä? Kyllä,  Boston 8 sopii siihenkin.

Adidas Adizero Boston 8 kuuluu Adidas Adizero -sarjaan, eli kevyisiin kenkiin. Kengissä on selvästi Adidaksen suosittu Boost-pohja, mutta tunne on hieman erilainen kuin Ultraboosteissa. Vaikka Ultraaboost on mukavuusunelma ja iskunvaimennus hakee vertaistaan, Boston 8 on luotu antamaan sinulle mainio juoksukokemus etäisyydestä ja tahdista riippumatta.

– Välipohja noudattaa jalan muotoa ja on erittäin ohut verrattuna muihin juoksukenkiin, joihin olen juoksinut. Se saa sinut tuntemaan maan ja tulee lähelle maata. Samaan aikaan kenkä on yllättävän pehmeä ja siinä on paljon iskunvaimennusta siihen nähden, että siinä on niin ohut välipohja, eräs testaaja sanoo.

Vaimennus on tasainen ja työntöjännitys kestää pitkään. Saat energiaa joka askeleelle.

– Olen aiemmin ollut tietoinen siitä, että vaimennus huononee ajan myötä, mutta tässä en tunne mitään sellaista.

Ultraboostiin verrattuna tämä juoksukenkä on hiukan pieni. Siksi voi olla viisasta mennä 1/3 kokoa ylöspäin Istuvuus on tiukka ja kengän leveys on normaali.

Älä anna yläosan hämätä ulkonäöllään, sillä se hengittää enemmän kuin miltä näyttää. Voit juosta tällä kengällä mailista mailiin.

Testissä: ,  

Nike_JoyrideRunDual.png

Niken Joyrun Dual Run on saatavilla väreissä:

Paino: 290 g
Pudotus: 11 mm
Sopii: Pitkille ja rauhallisille lenkeille, joissa keskiössä on mukavuus ja pehmeä pohja.
Joustavuus suhteessa vakauteen: Nike luokittelee tämän kengän vakaaksi. Testiryhmämme uskoo sen olevan jossain neutraalin ja vakaan juoksukengän välissä. Toisaalta se on selvästi riittävän vakaa liikuttamaan niveliä.
Iskunvaimennus ja käyttömukavuus: Mukavuusunelma, joka on hellävarainen kaikille, joilla on polvi-, lonkka- tai jalkaongelmia. Todella mukavat juoksukengät pitkille lenkeille.

Yhteenveto:

Joyride Dual Run on uusi juoksukenkä Niken Joyride-sarjassa. Joyride Run Flyknit otettiin ensimmäisenä käyttöön ja lanseerattiin nopeasti juoksukengäksi lyhyille matkoille. Jos sait jo esimakua Joyride-kengän ensimmäisestä, nopeasta versiosta, mutta juokset mieluummin pitkiä matkoja, et tule katumaan. Joyride Dual Run on luotu todella pitkille lenkeille.

– Tuntuu todellakin siltä, että juoksen pilvien päällä pienten vaahtopallojen ansiosta, jotka muotoutuvat pohjassa jalan mukaan, sanoo testaaja.

Joyride on ainutlaatuinen juuri välipohjan ja pehmusteen ansiosta. Nike on luonut pieniä palloja, jotka voivat liikkua pohjan sisällä. Tämä tekee vaimennuksesta mukautuvan juuri jalkasi ja alustan mukaan.

Toisin kuin muut Joyride-mallit, tässä kengässä on vain kaksi lokeroa, joissa on pehmustepalloja, mikä luo etujalalle "normaalin" välipohjan. Tällä tavalla Nike on poistanut jalkojen alla liukuvien pallojen ongelman, joka vaivasi joitakin edellisessä versiossa. 

– Laskeudut keskijalan tai kantapään päälle pehmeästi ja varpaat eivät uppoudu yhtä voimakkaasti vasten toisin kuin edellisessä Joyride-mallissa.

Koko on taattua Nike-kokoa, eli pienempi kuin Adidaksella ja Sauconylla. Istuvuus on normaali tai hieman ohut ja ilma vaihtuu päällisen ansiosta tehokkaasti.

– Pidän siitä, että tämän juoksukengän kantapäässä on silmukka, joka helpottaa sen pukemista jalkaan.

Testissä: ,  

Asics_Nimbus22.png

Asicsen Nimus 22 on saatavilla väreissä: 

Paino: 306 g
Pudotus: 10 mm
Sopii: Nimbus 22 sopii erityisesti pitkille matkoille.
Joustavuus suhteessa vakauteen: Onnittelut Asicselle, joka onnistui luomaan vakaan kengän luokittelematta vakaaseksi. Malli on silti riittävän joustava.
Iskunvaimennus ja käyttömukavuus: Voiko se edes olla parempi kuin tämä? Epäilen! Iskunvaimennus ja mukavuus ovat huippuluokkaa. Testiryhmän täytyy pohtia pitkään löytääkseen mallista jotain negatiivista, mutta ehkä sulkeva yläosa voi olla aavistuksen lämmin.

Yhteenveto:

Kauden parhaan maantiekengän valinta menee (taas) Asics Gel-Nimbus 22: lle. Asics on onnistunut luomaan kengän, joka on mukava ja pehmustettu ja tukee samalla väsyneitä jalkoja kilometri toisensa jälkeen. 

Välipohja antaa mukavan iskunvaimennuksen ja energiaa joka askeleelle. Joten kenkä varmistaa, että olet aina matkalla eteenpäin ja auttaa maratonin viimeisille metreillä. Kengän kannassa ja sivussa olevat vahvikkeet tukevat jalkoja.

–  Se on erittäin mukava juoksukenkä, joka on täydellinen maantiejuoksuun, sanoo yksi testaaja ja toinen täyttävän:

– Sinä, joka olet tottunut juoksemaan kevyissä kengissä, huomaat nopeasti, että Nimbus 22:ssä on yksi turvallinen pehmuste. Jalka tuntuu sekä vakaalta että suojatulta, ja mielestäni se on jaloille erittäin lempeä, sanoo yksi testaaja.

Koska kengän vaimennus on korkeahko ja se on samalla vakaa, vaikka Asics itsekin luokittelee sen neutraaliksi kenkäksi, se painaa enemmän kuin muut testin mallit (noin 30 grammaa enemmän). Se ei sovi intervalleille. Jos olet kokenut juoksija, ehkä tiedätkin, että sinulta tulisi löytyä useita pareja. 

– Suunnittelu on vedenjakaja, mutta restroa huokuva väripaletti tekee siitä varmaan myyntimenestyksen ainakin kaikkien Asics-fanien keskuudessa.

Hinta on yhdenmukainen muiden Asicsin juoksujalkineiden kanssa, ja sillä sumalla testiryhmä uskoo saavansa mitä mainioimman juoksukengän, joka tekee jaloille hyvää vielä kymmenien kilometrienkin jälkeen. 

OSTA TÄÄLTÄ:  

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

2 päivää sitten
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

2 päivää sitten
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

3 päivää sitten
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

3 päivää sitten
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

5 päivää sitten
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

6 päivää sitten
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

6 päivää sitten
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

06 aug 2020
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

04 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
more news
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

Nämä kengät nostavat suorituksesi salibandykentällä täysin uudelle tasolle. Sportamoren testipaneeli on pelannut kauden uusissa sisäpelikengissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

Miehistä koostuva testipaneelimme on juossut ja tehnyt nopeita käännöksiä uusissa treenikengissämme, jotka on tarkoitettu sisäliikuntaan. Tässä ovat tämän hetken parhaat salibandykengät!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Vinterjacka barn

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

Talvitakki on talven tärkein ostos lapsellesi. Tässä 7 vinkkiä takin valintaan.

15 sep 2020
Muoti & trendit
nike superrep header

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

Niken laajan treenikenkävalikoiman avulla on helppo löytää oikea malli sinulle ja treenillesi. Me opastamme sinua valitsemaan oikein.

14 sep 2020
Muoti & trendit
Tvätta din dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

11 sep 2020
Muoti & trendit
innebandylubbor

Suuri testi: Salibandymailat

Lapa, grippi ja paino vaikuttavat salibandymailan laatuun. Olemme testanneet tämän syksyn suosikit!

11 sep 2020
Muoti & trendit
Test tights med fickor

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

Musiikin kuunteleminen puhelimesta voimaharjoittelun aikana on suosittua ja yleistä. Tämän vuoksi testipaneelimme laittoikin testiin uudet treenitrikoot, joissa on isot taskut.

10 sep 2020
Muoti & trendit
Nike

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

Niken laajan valikoiman edessä voi olla vaikeaa löytää itselle sopivat kengät. Ei hätää, tässä tulee parhaat vinkkimme!

09 sep 2020
Muoti & trendit
Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 sep 2020
Muoti & trendit
Adidas

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

Treenasitpa sitten 35 asteen lämmössä auringossa, kaatosateessa tai pakkaskelillä, Adidakselta löydät treenivaatteet joka säähän. Lue kaikki heidän uudesta Ready-konseptistaan täältä!

08 sep 2020
Muoti & trendit