merino

Villa-aluskerrastojen suuri testi

Mmm … merino! Villa säilyttää lämmön, hengittää loistavasti eikä haise pahalta. Tässä on merinovillaiset aluskerrastot, jotka ovat parhaimmat talven 2016 testissä.

Merinovilla on supertrendikästä, eikä tämä ole yhtään outoa. Se on täydellinen materiaali monin tavoin! Merinovilla kehoa lähinnä on täydellistä, sillä materiaali on luonnollisesti antibakteerista eikä se haise. Kaiken lisäksi materiaali hengittää hyvin ja antaa ihanan lämmittävän tunteen.

Mitä intensiivisempää aktiviteettia aiot tehdä, sitä enemmän synteettisiä materiaaleja aluskerrastossa pitäisi olla, sillä synteettiset materiaalit hengittävät ja tuulettavat villaa paremmin. Mutta jos harrastat laskettelua, jossa olet aktiivinen lyhyen aikaa (laskiessasi mäkeä alas), on lämmittävä villa täydellinen valinta.

Merinovillaiset aluskerrastot ovat itsestäänselviä jos et myöskään halua pukea kolmea vaatekerrosta. Tällöin lämmittävä aluskerrasto yhdessä synteettisen takin kanssa on paras valinta – tämä yhdistelmä sopii esimerkiksi kävelylenkeille tai lasten kanssa leikkimiseen talvella.

Jotta löytäisit oikeat tuotteet Sportamoren laajasta valikoimasta, olemme kokeilleet suosittuja naisten ja miesten merinovillaisia aluskerrastoja. Toivottavasti tämä auttaa sinua valinnassasi!

Merinovillaiset aluskerrastot miehille


Yläosa:
,  alkuperäinen hinta 98,90 EUR.
Alaosa: , alkuperäinen hinta 72,90 EUR. 
Pähkinänkuoressa: Ilmastoidut, lämmittävät ja kestävät.
Testiryhmä sanoo:

Icebreaker on todella suosittu. Kenellekään testiryhmän jäsenellä ei ollut oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa, vaikka yritimme kalastella jotain huonoa ominaisuutta.

– Minulla oli korkea odotukset, enkä pettynyt. Tätä merinovillaista aluskerrastoa on todella testattu nyt, käytin sitä pyöräillessä, kiipeillessä ja perusvaatteena arkena. En jäätynyt ulkona, mutta en myöskään hikoillut lämpötilojen noustessa, yksi testaajista sanoo todella tyytyväisenä.

Alaosa on tehty 100 prosenttisesti merinovillasta, mutta yläosa koostuu 96 prosenttisesti merinovillasta ja hieman lycrasta. Molemmat osat tuntuvat kestäviltä, joustavilta ja siltä, että ne on tehty aika paksusta villasta.

– Odotusten mukaan merinovilla ei ala haisemaan samalla tavalla kuin keinokuituiset aluskerrastot. Lycran pieni määrä ei vaikuta vaatteen hajuun, materiaali parantaa sen sijaan mukavuutta. Jotkut merinovillaiset aluskerrastot voivat tuntua hieman herkiltä, mutta ei tämä, tämä tuntui vankalta ja hyvältä, yksi testaajista sanoo.

Ylä- ja alaosassa on fiksuja yksityiskohtia. Alaosassa on esimerkiksi aukko haaraosan etumuksessa ja yläosassa on lämmittävät aukot peukuille. Kaikki testiryhmän jäsenet arvostivat myös aluskerraston mustaa väriä ja pientä logoa.

Istuvuutta hehkutetaan myös, sitten kun aluskerrastoa on pidetty hetken päällä, jäykkyys häviää ja aluskerrasto istuu kuin nakutettu. Kireä kehoa vasten ilman, että kerrasto tuntuu liian kireältä. 

– Täällä oli lumimyrsky ja pyöräilin töihin, johon meni tavallisen vartin sijaan kokonainen tunti. Pyöräilin siellä, missä pystyin, mutta jouduin myös taluttamaan ja kantamaan pyörääni usein, myös polven korkuisessa lumessa. Vaikka päällysvaatteeni eivät olleet vedenpitäviä, en siltikään kastunut kertaakaan. Sen vuoksi olen uskomattoman tyytyväinen aluskerraston hengittävyyteen. Tämä on mahtava aluskerrasto, olen täysin myyty, tulen käyttämään tätä koko talven! 

fi_Wyte_herr.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 49,90 EUR. 
Alaosa: , 49,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Halpa, raikas ja mukava.
Testiryhmä sanoo:

Testiryhmämme kuvitteli, että Wyten aluskerraston laatu ei olisi yhtä hyvä kuin muiden merkkien, sillä tämä aluskerrasto on niin halpa verrattuna muihin merkkeihin. Mutta Wyte yllätti kaikki. Tämä on 100 prosenttisesti merinovillaa, ja ainoa asia, josta testiryhmä ei pitänyt oli kauluksen kireys sekä se, ettei aluskerrastossa ollut mitään erikoista, joka erottuisi, esimerkiksi peukaloiden aukkoja.

– Käytin tätä aluskerrastoa päivittäin viikon verran, ja tämä säilytti muotonsa todella hyvin ja ennen kaikkea pysyi raikkaana. Täydellistä! eräs testaaja sanoo.

– Aluskerrasto tuntuu todella ohuelta ja hienolta, sen takia yllätyin hieman kun huomasin, kuinka paljon aluskerrasto lämmitti. En kuitenkaan tuntenut oloani hikiseksi tai tahmeaksi. Todella pehmeä ja ihana tunne kehoa vasten, yksi miehistä sanoo.

Kaikki testiryhmän jäsenet olivat yksimielisiä siitä, että istuvuus on todella hyvä. Heidän mielestään molemmat osat istuivat oikeilla paikoilla, mikään ei mennyt ryttyyn eikä mikään liukunut alas.

– Housut istuivat kuin valetut, unohdin melkein, että minulla oli ne jalassa. Resorireunus oli makea. Nämä sopivat myös pitkäjalkaisille. Designin puolesta tämä sininen väri oli mielestäni juuri täydellisen sävyinen. Kaiken kaikkiaan suosittelisin todellakin tätä aluskerrastoa! 

fi_MonsRoyale_herr.jpg

Yläosa:
, alkuperäinen hinta 99,90 EUR. 
Alaosa: , 89,90 EUR. 
Pähkinänkuoressa: Kätevät, ei kutita, housut ovat 3/4-pituiset.
Testiryhmä sanoo:

Mons Royalen aluskerrastot on tehty keskipaksusta villasta, joka on 100 prosenttisesti merinovillaa. Aluskerrasto sopii melkein kaikkiin fyysisiin aktiviteetteihin vuoden ympäri ja testiryhmämme kokee aluskerraston helppona, kevyenä ja todella mukavana.

– Käytin tätä puutarhassa kun viimeistelin puutarhaa talvikuntoon ja tunsin oloni koko ajan todella käteväksi. Aluskerrasto lämmitti myös mukavasti ja vei kosteutta tehokkaasti pois iholta. Vaikka olinkin hieman märkä selästä jälkeenpäin, tunsin oloni kuitenkin lämpimäksi ja kuivaksi ja sehän on merinovillaisen aluskerraston tarkoitus, yksi testaaja sanoo. 

– Kokeilin tätä kun ulkona oli paljon unta, patikoin useita tunteja metsässä metrin korkuisessa lumessa. En jäätynyt, paitsi jaloista, mutta sehän ei ole aluskerraston vika. Aluskerrasto istuu mukavasti kehoa vasten, ei kutita yhtään ja se tuntuu superpehmeältä ja mukavalta. Koko setti oli täydellinen kokonsa puolesta, se istui sopivan tiukasti, eräs toinen testaaja kertoo.

Kaikki testaajat pitivät aluskerraston ulkonäöstä. 

– Tämä on todella hyvä villainen aluskerrasto, jota voin suositella. Vyötäröllä on hieno resori ja kumppanini antoi kehuja designista ja väreistä, yksi testaaja sanoo.

Testiryhmän mielestä aluskerraston korkea hinta laskee kokonaispisteitä. He kyseenalaistivat onko kallis hinta erittäin hyvän designin arvoista.

– Tämä on aika kallis aluskerrasto ja tässä saa ehkä maksaa villan laadun lisäksi myös designista, jota on mietitty pitkään. Totta kai sehän on hyvä juttu, että aluskerrasto istuu kuin valettu. Mutta rehellisesti sanottuna kukaan meistä ei keksinyt, miksi 3/4-pituiset housut olisivat fiksut. Housut loppuvat puoleen pohkeeseen, eikä se siis häiritse, mutta emme ymmärrä, miksi pituus oli tällainen.

Merinovillaiset aluskerrastot naisille

fi_MonsRoyale_dam.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 99,90 EUR.
Alaosa: , 89,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Kallis, sporttinen ja cool.

Testiryhmä sanoo:

Mons Royale on valmistanut aluskerraston 100 prosenttisesti merinovillasta ja testiryhmän mielestä tämä on lähes täydellinen aluskerrasto. Hyvä laatu kuitenkin maksaa, hinta onkin ainoa asia, josta testiryhmämme valittaa. Loput aluskerrastosta on kuitenkin kultaa. 

– Aluskerrasto tuntui mahtavalta heti ensimmäisestä sekunnista lähtien kun nostin sen paketista pois. Jotkut villaiset aluskerrastot ovat usein pisteleviä ja epämukavia, mutta tämä ei todellakaan ollut sitä. Tämä tuntui ihanalta päällä, enkä halunnut riisua sitä, tämä sai siis toimia myös kotihengailuvaatteena, eräs testaajista sanoo. Toinen testaaja myötäilee: 

– Mielestäni aluskerrasto on toiminut loistavasti. Se on pitänyt lämpötilan juuri sopivana. Asu lämmitti enemmän kuin mitä ajattelin, huomasin tämän niinä kylminä päivinä kun en käyttänyt aluskerrastoani. Tässä ei tarvitse myöskään hikoilla, sillä materiaali imee kosteutta hyvin. Koskiessani aluskerrastoa huomaan, että olen hikoillut, mutta en todellakaan jäätynyt tai tuntenut oloani epämukavaksi. 

Testiryhmä oli myös tyytyväinen siihen, että Mons Royale -aluskerrasto pysyy raikkaana (jopa raikkaampana jos et laita deodoranttia) – aluskerrasto ei haise ollenkaan, vaikka käyttäisit sitä koko viikon.

Myös istuvuutta hehkutetaan, aluskerrasto istuu hyvin, mutta hihat olisivat saaneet olla kapeammat ja istuvammat. Housujen resorireunus oli todella mukava ja sen vuoksi housut myös istuivat todella hyvin. Lahkeet ovat aika lyhyet, mutta tämä voi olla hyvä juttu esimerkiksi lumilautamonojen kanssa, sillä näissä liian paksut housut eivät tunnu mukavilta monon sisällä. Iso plussa peukaloiden aukoista, hihat pysyvät paikoillaan kun pukee monia eri kerroksia päälleen.

Ulkonäkö? Jep, kaikki testaajamme pitivät aluskerraston ulkonäöstä! Heidän mielestään värikäs aluskerrasto oli hauska, sillä se ei kuitenkaan ollut liian värikäs.

– Aluskerrasto on siisti ja sporttinen! Voin todellakin suositella tätä coolia Mons Royalen aluskerrastoa, niin sen ominaisuuksien kuin ulkonäkönsä vuoksi. Pidän tästä todella! Epäilemättä uusi lemppari, eräs testaajista sanoo.  

fi_KariTraa_dam.jpg

Yläosa:
, alkuperäinen hinta 83,90 EUR. 
Alaosa: , 83,90 EUR. 
Pähkinänkuoressa: Paksu, lämmin ja ylellinen!
Testiryhmä sanoo:

Sportamoren testiryhmä rakastui Kari Traan Rose-aluskerrastoon. Niin paljon, että asu sai täydet pisteet! Toisaalta koko settiin menee yli 160 euroa, mutta setti on hintansa arvoinen! Saat 100 prosenttisesti merinovillaisen aluskerraston, joka on todella pehmeä.

– Nyt ymmärrän miksi kaikki puhuvat Kari Traan aluskerrastoista! Tämä on valmistettu superihanasta materiaalista, se hengittää todella hyvin vaikka asu koostuu pelkästä villasta. Juoksulenkkien aikana hiki imeytyy todella hyvin ja tämän päällä voi pitää vain ohutta juoksutakkia, vaikka ulkona olisi kylmä ja lunta. Paita hengittää todella hyvin, minkä vuoksi minulla on sopivan lämpivä olo koko treenin ajan, yksi testaajista sanoo.

Monia häiritsee villan karkea pinta, joka kutittaa, mutta kukaan testiryhmämme jäsen ei kokenut tätä ongelmaa Kari Traan aluskerraston kanssa.

– Asu on todella ihana eikä se kutita yhtään. Materiaali on pehmeää ja ihana kehoa vasten, molempien osien istuvuus on myös tiukka. Vyötäröllä on ihana resori, jonka vuoksi housut pysyvät ylhäällä, ne eivät siis mene ryttyyn ulkoiluhousujen alla jos menen vaikka pulkkamäkeen, toinen testaaja sanoo. 

Kolmaskin testaaja liittyy samaan hehkutuskuoroon.

– Pidän koko setistä, mutta housut ovat ehkä hieman paremmat, ne ovat täydelliset. Tällä aluskerrastolla en tunne oloani liian kuumaksi tai liian kylmäksi. Rakastan myös aluskerraston väriä ja kuviota, tunnen oloni hyvännäköiseksi tässä asussa ja värit piristävät minua. Suosittelen tätä todellakin kaikille, jotka etsivät täydellistä merinovillaista aluskerrastoa! 

fi_Wyte_dam.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 49,90 EUR.
Alaosa: , 49,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Edullinen, mukava ja sileä.
Testiryhmä sanoo:

Jos etsit aluskerrastoa, joka on 100 prosenttisesti merinovillaa, hyvään hintaan, on tämä Wyten Glacier-aluskerrasto hyvä valinta.

– Pidämme siitä, että aluskerrasto on täysin merinovillainen, ja hintakin on koko testin alhaisin. Aluskerrasto hengittää, ei mene ryttyyn eikä hierrä mistään, eräs testaaja sanoo. Toinenkin testaaja yhtyy samaan:

– Olen käyttänyt aluskerrastoa ulkona ja sisällä, enkä tuntenut oloani liian kylmäksi tai kuumaksi. Asu istuu tasaisen tiukasti, materiaali on elastista ja miellyttävää, en edes ajatellut, että minulla oli aluskerrasto päälläni. Asu tuntuu siis pehmeältä ihoa vasten. 

Aluskerrasto istuu parhaiten sellaisille, jotka ovat keskipitkiä. Yksi testaajista on aika lyhyt ja hänen mielestään hihat ja lahkeet olivat hieman liian pitkiä. Kurvikkaiden pitää kuitenkin ehkä valita yksi suurempi koko, sillä istuuvus on aika kapea. Puettaessa aluskerrasto saattaa tuntua hieman tylsältä, mutta päällä asu on ihana.

– Aluskerrasto tuntui epätavallisen oudolta puettaessa, mutta päällä se oli miellyttävä. Myös kaulus oli hieman tiukka, valitsen usein avonaisempia aluspaitoja, jotta voin käyttää niitä tavallisten vaatteiden alla ilman, että aluspaita näkyy. Käytän myös sellaisia paitoja, joissa on korkeampi kaulus jos käytän aluskerrastopaitaa ulkona kunnon pakkasilla. Kaikesta huolimatta aluskerrasto oli mukava ja käytönnöllinen, ja se sopii täydellisesti ulkotreeneihin, yksi testaajista sanoo.

– Pidin aluskerraston tiukista hihansuista, asu tuntui siis lämpimältä, toinen testaaja sanoo.

Design saa suuren plussan. Perusvärejä, block colours, tämä tuntuu hieman uudelta ja raikkaalta kun todella monet muut aluskerrastot ovat yksivärisiä tai kuviollisia.

– Rakastan designia ja värejä! Trendikästä ja erilaista olematta hullua. Sain kommentin, että aluskerrasto näyttää hieman Star trek -maiselta, olen samaa mieltä! Logo on siisti ja tunnen oloni hienoksi tässä!

fi_Rohnisch_dam.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 79,90 EUR. 
Alaosa: , 79,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Pehmeä, värikäs ja after ski -ystävällinen!
Testiryhmä sanoo:

Röhnischin Åre -aluskerrasto sisältää 70 prosenttia villaa ja 30 prosenttia polyamidia. Tällä yhdistelmällä saat villan lämmittävän ominaisuuden ja polyamidin mahtavan hengittävyyden. 

– En tuntenut oloani hikiseksi vaikka lämpötila nousi, aluskerrasto imee kosteutta todella hyvin. Kankaassa on pieniä reikiä, jonka vuoksi hengittävyys on todella hyvä, yksi testaaja sanoo. 

Testiryhmämme piti hengittävyyden lisäksi myös aluskerraston ulkonäöstä ja tunteesta kehoa vasten.

– Ensimmäinen ajatukseni tästä aluskerrastosta oli sen hieno ulkonäkö! Todella ihanat värit ja hieno design. After ski -ystävällinen aluskerrasto, voisin sanoa, yksi testaaja sanoo.

– Materiaali on todella pehmeää eikä kutita ollenkaan. Materiaalissa on paljon joustoa, mutta tästä huolimatta asu istuu kireästi kehoa vasten koko ajan, toinen testaaja sanoo.

Aluskerrasto ei saa täysiä pisteitä, koska istuvuus ei ollut täydellinen kaikille testaajille. 

– Lahkeet tuntuivat lyhyiltä. Lyhyillä testaajilla lahkeet olivat sopivat, mutta minä olen pitkä ja housut olivat hieman liian lyhyet. Suosittelen suurempaa kokoa pitkille, yksi testaaja sanoo.

Yläosa oli todella mukava ja kaikki testaajat rakastivat pientä kaulusta, joka suojasi kaulaa. 

– Kaulus olisi mieluusti saanut olla vielä korkeampi, sillä se olisi suojannut ja lämmittänyt entisestään. Mutta kaiken kaikkiaan aluskerrasto on todella hyvä ja voisin todellakin suositella tätä ystävälle!

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

4 tuntia sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

8 tuntia sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

14 tuntia sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

3 päivää sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

3 päivää sitten
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

3 päivää sitten
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

4 päivää sitten
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

5 päivää sitten
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

5 päivää sitten
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

5 päivää sitten
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

5 päivää sitten
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

5 päivää sitten
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

5 päivää sitten
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

5 päivää sitten
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

6 päivää sitten
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Muoti & trendit

Testin parhaat kompressiosukat 2019

27 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2019 parhaat urheiluliivit

27 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
more news
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

4 tuntia sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

8 tuntia sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

14 tuntia sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performance frost down herr aw 18

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

Untuvatakkia ostaessa takin on tietysti tärkeää olla sopivan lämmin ja sen pitää istua hyvin. Kaikkein tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea fill power. Opastamme sinut oikealle tielle.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performace chand närbild

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

Peak Performancella on sinulle sopiva takki, etsit sitten minkä mallista takkia tahansa. Opastamme sinut oikealle tielle!

6 päivää sitten
Muoti & trendit