merino

Villa-aluskerrastojen suuri testi

Mmm … merino! Villa säilyttää lämmön, hengittää loistavasti eikä haise pahalta. Tässä on merinovillaiset aluskerrastot, jotka ovat parhaimmat talven 2016 testissä.

Merinovilla on supertrendikästä, eikä tämä ole yhtään outoa. Se on täydellinen materiaali monin tavoin! Merinovilla kehoa lähinnä on täydellistä, sillä materiaali on luonnollisesti antibakteerista eikä se haise. Kaiken lisäksi materiaali hengittää hyvin ja antaa ihanan lämmittävän tunteen.

Mitä intensiivisempää aktiviteettia aiot tehdä, sitä enemmän synteettisiä materiaaleja aluskerrastossa pitäisi olla, sillä synteettiset materiaalit hengittävät ja tuulettavat villaa paremmin. Mutta jos harrastat laskettelua, jossa olet aktiivinen lyhyen aikaa (laskiessasi mäkeä alas), on lämmittävä villa täydellinen valinta.

Merinovillaiset aluskerrastot ovat itsestäänselviä jos et myöskään halua pukea kolmea vaatekerrosta. Tällöin lämmittävä aluskerrasto yhdessä synteettisen takin kanssa on paras valinta – tämä yhdistelmä sopii esimerkiksi kävelylenkeille tai lasten kanssa leikkimiseen talvella.

Jotta löytäisit oikeat tuotteet Sportamoren laajasta valikoimasta, olemme kokeilleet suosittuja naisten ja miesten merinovillaisia aluskerrastoja. Toivottavasti tämä auttaa sinua valinnassasi!

Merinovillaiset aluskerrastot miehille


Yläosa:
,  alkuperäinen hinta 98,90 EUR.
Alaosa: , alkuperäinen hinta 72,90 EUR. 
Pähkinänkuoressa: Ilmastoidut, lämmittävät ja kestävät.
Testiryhmä sanoo:

Icebreaker on todella suosittu. Kenellekään testiryhmän jäsenellä ei ollut oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa, vaikka yritimme kalastella jotain huonoa ominaisuutta.

– Minulla oli korkea odotukset, enkä pettynyt. Tätä merinovillaista aluskerrastoa on todella testattu nyt, käytin sitä pyöräillessä, kiipeillessä ja perusvaatteena arkena. En jäätynyt ulkona, mutta en myöskään hikoillut lämpötilojen noustessa, yksi testaajista sanoo todella tyytyväisenä.

Alaosa on tehty 100 prosenttisesti merinovillasta, mutta yläosa koostuu 96 prosenttisesti merinovillasta ja hieman lycrasta. Molemmat osat tuntuvat kestäviltä, joustavilta ja siltä, että ne on tehty aika paksusta villasta.

– Odotusten mukaan merinovilla ei ala haisemaan samalla tavalla kuin keinokuituiset aluskerrastot. Lycran pieni määrä ei vaikuta vaatteen hajuun, materiaali parantaa sen sijaan mukavuutta. Jotkut merinovillaiset aluskerrastot voivat tuntua hieman herkiltä, mutta ei tämä, tämä tuntui vankalta ja hyvältä, yksi testaajista sanoo.

Ylä- ja alaosassa on fiksuja yksityiskohtia. Alaosassa on esimerkiksi aukko haaraosan etumuksessa ja yläosassa on lämmittävät aukot peukuille. Kaikki testiryhmän jäsenet arvostivat myös aluskerraston mustaa väriä ja pientä logoa.

Istuvuutta hehkutetaan myös, sitten kun aluskerrastoa on pidetty hetken päällä, jäykkyys häviää ja aluskerrasto istuu kuin nakutettu. Kireä kehoa vasten ilman, että kerrasto tuntuu liian kireältä. 

– Täällä oli lumimyrsky ja pyöräilin töihin, johon meni tavallisen vartin sijaan kokonainen tunti. Pyöräilin siellä, missä pystyin, mutta jouduin myös taluttamaan ja kantamaan pyörääni usein, myös polven korkuisessa lumessa. Vaikka päällysvaatteeni eivät olleet vedenpitäviä, en siltikään kastunut kertaakaan. Sen vuoksi olen uskomattoman tyytyväinen aluskerraston hengittävyyteen. Tämä on mahtava aluskerrasto, olen täysin myyty, tulen käyttämään tätä koko talven! 

fi_Wyte_herr.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 49,90 EUR. 
Alaosa: , 49,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Halpa, raikas ja mukava.
Testiryhmä sanoo:

Testiryhmämme kuvitteli, että Wyten aluskerraston laatu ei olisi yhtä hyvä kuin muiden merkkien, sillä tämä aluskerrasto on niin halpa verrattuna muihin merkkeihin. Mutta Wyte yllätti kaikki. Tämä on 100 prosenttisesti merinovillaa, ja ainoa asia, josta testiryhmä ei pitänyt oli kauluksen kireys sekä se, ettei aluskerrastossa ollut mitään erikoista, joka erottuisi, esimerkiksi peukaloiden aukkoja.

– Käytin tätä aluskerrastoa päivittäin viikon verran, ja tämä säilytti muotonsa todella hyvin ja ennen kaikkea pysyi raikkaana. Täydellistä! eräs testaaja sanoo.

– Aluskerrasto tuntuu todella ohuelta ja hienolta, sen takia yllätyin hieman kun huomasin, kuinka paljon aluskerrasto lämmitti. En kuitenkaan tuntenut oloani hikiseksi tai tahmeaksi. Todella pehmeä ja ihana tunne kehoa vasten, yksi miehistä sanoo.

Kaikki testiryhmän jäsenet olivat yksimielisiä siitä, että istuvuus on todella hyvä. Heidän mielestään molemmat osat istuivat oikeilla paikoilla, mikään ei mennyt ryttyyn eikä mikään liukunut alas.

– Housut istuivat kuin valetut, unohdin melkein, että minulla oli ne jalassa. Resorireunus oli makea. Nämä sopivat myös pitkäjalkaisille. Designin puolesta tämä sininen väri oli mielestäni juuri täydellisen sävyinen. Kaiken kaikkiaan suosittelisin todellakin tätä aluskerrastoa! 

fi_MonsRoyale_herr.jpg

Yläosa:
, alkuperäinen hinta 99,90 EUR. 
Alaosa: , 89,90 EUR. 
Pähkinänkuoressa: Kätevät, ei kutita, housut ovat 3/4-pituiset.
Testiryhmä sanoo:

Mons Royalen aluskerrastot on tehty keskipaksusta villasta, joka on 100 prosenttisesti merinovillaa. Aluskerrasto sopii melkein kaikkiin fyysisiin aktiviteetteihin vuoden ympäri ja testiryhmämme kokee aluskerraston helppona, kevyenä ja todella mukavana.

– Käytin tätä puutarhassa kun viimeistelin puutarhaa talvikuntoon ja tunsin oloni koko ajan todella käteväksi. Aluskerrasto lämmitti myös mukavasti ja vei kosteutta tehokkaasti pois iholta. Vaikka olinkin hieman märkä selästä jälkeenpäin, tunsin oloni kuitenkin lämpimäksi ja kuivaksi ja sehän on merinovillaisen aluskerraston tarkoitus, yksi testaaja sanoo. 

– Kokeilin tätä kun ulkona oli paljon unta, patikoin useita tunteja metsässä metrin korkuisessa lumessa. En jäätynyt, paitsi jaloista, mutta sehän ei ole aluskerraston vika. Aluskerrasto istuu mukavasti kehoa vasten, ei kutita yhtään ja se tuntuu superpehmeältä ja mukavalta. Koko setti oli täydellinen kokonsa puolesta, se istui sopivan tiukasti, eräs toinen testaaja kertoo.

Kaikki testaajat pitivät aluskerraston ulkonäöstä. 

– Tämä on todella hyvä villainen aluskerrasto, jota voin suositella. Vyötäröllä on hieno resori ja kumppanini antoi kehuja designista ja väreistä, yksi testaaja sanoo.

Testiryhmän mielestä aluskerraston korkea hinta laskee kokonaispisteitä. He kyseenalaistivat onko kallis hinta erittäin hyvän designin arvoista.

– Tämä on aika kallis aluskerrasto ja tässä saa ehkä maksaa villan laadun lisäksi myös designista, jota on mietitty pitkään. Totta kai sehän on hyvä juttu, että aluskerrasto istuu kuin valettu. Mutta rehellisesti sanottuna kukaan meistä ei keksinyt, miksi 3/4-pituiset housut olisivat fiksut. Housut loppuvat puoleen pohkeeseen, eikä se siis häiritse, mutta emme ymmärrä, miksi pituus oli tällainen.

Merinovillaiset aluskerrastot naisille

fi_MonsRoyale_dam.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 99,90 EUR.
Alaosa: , 89,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Kallis, sporttinen ja cool.

Testiryhmä sanoo:

Mons Royale on valmistanut aluskerraston 100 prosenttisesti merinovillasta ja testiryhmän mielestä tämä on lähes täydellinen aluskerrasto. Hyvä laatu kuitenkin maksaa, hinta onkin ainoa asia, josta testiryhmämme valittaa. Loput aluskerrastosta on kuitenkin kultaa. 

– Aluskerrasto tuntui mahtavalta heti ensimmäisestä sekunnista lähtien kun nostin sen paketista pois. Jotkut villaiset aluskerrastot ovat usein pisteleviä ja epämukavia, mutta tämä ei todellakaan ollut sitä. Tämä tuntui ihanalta päällä, enkä halunnut riisua sitä, tämä sai siis toimia myös kotihengailuvaatteena, eräs testaajista sanoo. Toinen testaaja myötäilee: 

– Mielestäni aluskerrasto on toiminut loistavasti. Se on pitänyt lämpötilan juuri sopivana. Asu lämmitti enemmän kuin mitä ajattelin, huomasin tämän niinä kylminä päivinä kun en käyttänyt aluskerrastoani. Tässä ei tarvitse myöskään hikoilla, sillä materiaali imee kosteutta hyvin. Koskiessani aluskerrastoa huomaan, että olen hikoillut, mutta en todellakaan jäätynyt tai tuntenut oloani epämukavaksi. 

Testiryhmä oli myös tyytyväinen siihen, että Mons Royale -aluskerrasto pysyy raikkaana (jopa raikkaampana jos et laita deodoranttia) – aluskerrasto ei haise ollenkaan, vaikka käyttäisit sitä koko viikon.

Myös istuvuutta hehkutetaan, aluskerrasto istuu hyvin, mutta hihat olisivat saaneet olla kapeammat ja istuvammat. Housujen resorireunus oli todella mukava ja sen vuoksi housut myös istuivat todella hyvin. Lahkeet ovat aika lyhyet, mutta tämä voi olla hyvä juttu esimerkiksi lumilautamonojen kanssa, sillä näissä liian paksut housut eivät tunnu mukavilta monon sisällä. Iso plussa peukaloiden aukoista, hihat pysyvät paikoillaan kun pukee monia eri kerroksia päälleen.

Ulkonäkö? Jep, kaikki testaajamme pitivät aluskerraston ulkonäöstä! Heidän mielestään värikäs aluskerrasto oli hauska, sillä se ei kuitenkaan ollut liian värikäs.

– Aluskerrasto on siisti ja sporttinen! Voin todellakin suositella tätä coolia Mons Royalen aluskerrastoa, niin sen ominaisuuksien kuin ulkonäkönsä vuoksi. Pidän tästä todella! Epäilemättä uusi lemppari, eräs testaajista sanoo.  

fi_KariTraa_dam.jpg

Yläosa:
, alkuperäinen hinta 83,90 EUR. 
Alaosa: , 83,90 EUR. 
Pähkinänkuoressa: Paksu, lämmin ja ylellinen!
Testiryhmä sanoo:

Sportamoren testiryhmä rakastui Kari Traan Rose-aluskerrastoon. Niin paljon, että asu sai täydet pisteet! Toisaalta koko settiin menee yli 160 euroa, mutta setti on hintansa arvoinen! Saat 100 prosenttisesti merinovillaisen aluskerraston, joka on todella pehmeä.

– Nyt ymmärrän miksi kaikki puhuvat Kari Traan aluskerrastoista! Tämä on valmistettu superihanasta materiaalista, se hengittää todella hyvin vaikka asu koostuu pelkästä villasta. Juoksulenkkien aikana hiki imeytyy todella hyvin ja tämän päällä voi pitää vain ohutta juoksutakkia, vaikka ulkona olisi kylmä ja lunta. Paita hengittää todella hyvin, minkä vuoksi minulla on sopivan lämpivä olo koko treenin ajan, yksi testaajista sanoo.

Monia häiritsee villan karkea pinta, joka kutittaa, mutta kukaan testiryhmämme jäsen ei kokenut tätä ongelmaa Kari Traan aluskerraston kanssa.

– Asu on todella ihana eikä se kutita yhtään. Materiaali on pehmeää ja ihana kehoa vasten, molempien osien istuvuus on myös tiukka. Vyötäröllä on ihana resori, jonka vuoksi housut pysyvät ylhäällä, ne eivät siis mene ryttyyn ulkoiluhousujen alla jos menen vaikka pulkkamäkeen, toinen testaaja sanoo. 

Kolmaskin testaaja liittyy samaan hehkutuskuoroon.

– Pidän koko setistä, mutta housut ovat ehkä hieman paremmat, ne ovat täydelliset. Tällä aluskerrastolla en tunne oloani liian kuumaksi tai liian kylmäksi. Rakastan myös aluskerraston väriä ja kuviota, tunnen oloni hyvännäköiseksi tässä asussa ja värit piristävät minua. Suosittelen tätä todellakin kaikille, jotka etsivät täydellistä merinovillaista aluskerrastoa! 

fi_Wyte_dam.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 49,90 EUR.
Alaosa: , 49,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Edullinen, mukava ja sileä.
Testiryhmä sanoo:

Jos etsit aluskerrastoa, joka on 100 prosenttisesti merinovillaa, hyvään hintaan, on tämä Wyten Glacier-aluskerrasto hyvä valinta.

– Pidämme siitä, että aluskerrasto on täysin merinovillainen, ja hintakin on koko testin alhaisin. Aluskerrasto hengittää, ei mene ryttyyn eikä hierrä mistään, eräs testaaja sanoo. Toinenkin testaaja yhtyy samaan:

– Olen käyttänyt aluskerrastoa ulkona ja sisällä, enkä tuntenut oloani liian kylmäksi tai kuumaksi. Asu istuu tasaisen tiukasti, materiaali on elastista ja miellyttävää, en edes ajatellut, että minulla oli aluskerrasto päälläni. Asu tuntuu siis pehmeältä ihoa vasten. 

Aluskerrasto istuu parhaiten sellaisille, jotka ovat keskipitkiä. Yksi testaajista on aika lyhyt ja hänen mielestään hihat ja lahkeet olivat hieman liian pitkiä. Kurvikkaiden pitää kuitenkin ehkä valita yksi suurempi koko, sillä istuuvus on aika kapea. Puettaessa aluskerrasto saattaa tuntua hieman tylsältä, mutta päällä asu on ihana.

– Aluskerrasto tuntui epätavallisen oudolta puettaessa, mutta päällä se oli miellyttävä. Myös kaulus oli hieman tiukka, valitsen usein avonaisempia aluspaitoja, jotta voin käyttää niitä tavallisten vaatteiden alla ilman, että aluspaita näkyy. Käytän myös sellaisia paitoja, joissa on korkeampi kaulus jos käytän aluskerrastopaitaa ulkona kunnon pakkasilla. Kaikesta huolimatta aluskerrasto oli mukava ja käytönnöllinen, ja se sopii täydellisesti ulkotreeneihin, yksi testaajista sanoo.

– Pidin aluskerraston tiukista hihansuista, asu tuntui siis lämpimältä, toinen testaaja sanoo.

Design saa suuren plussan. Perusvärejä, block colours, tämä tuntuu hieman uudelta ja raikkaalta kun todella monet muut aluskerrastot ovat yksivärisiä tai kuviollisia.

– Rakastan designia ja värejä! Trendikästä ja erilaista olematta hullua. Sain kommentin, että aluskerrasto näyttää hieman Star trek -maiselta, olen samaa mieltä! Logo on siisti ja tunnen oloni hienoksi tässä!

fi_Rohnisch_dam.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 79,90 EUR. 
Alaosa: , 79,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Pehmeä, värikäs ja after ski -ystävällinen!
Testiryhmä sanoo:

Röhnischin Åre -aluskerrasto sisältää 70 prosenttia villaa ja 30 prosenttia polyamidia. Tällä yhdistelmällä saat villan lämmittävän ominaisuuden ja polyamidin mahtavan hengittävyyden. 

– En tuntenut oloani hikiseksi vaikka lämpötila nousi, aluskerrasto imee kosteutta todella hyvin. Kankaassa on pieniä reikiä, jonka vuoksi hengittävyys on todella hyvä, yksi testaaja sanoo. 

Testiryhmämme piti hengittävyyden lisäksi myös aluskerraston ulkonäöstä ja tunteesta kehoa vasten.

– Ensimmäinen ajatukseni tästä aluskerrastosta oli sen hieno ulkonäkö! Todella ihanat värit ja hieno design. After ski -ystävällinen aluskerrasto, voisin sanoa, yksi testaaja sanoo.

– Materiaali on todella pehmeää eikä kutita ollenkaan. Materiaalissa on paljon joustoa, mutta tästä huolimatta asu istuu kireästi kehoa vasten koko ajan, toinen testaaja sanoo.

Aluskerrasto ei saa täysiä pisteitä, koska istuvuus ei ollut täydellinen kaikille testaajille. 

– Lahkeet tuntuivat lyhyiltä. Lyhyillä testaajilla lahkeet olivat sopivat, mutta minä olen pitkä ja housut olivat hieman liian lyhyet. Suosittelen suurempaa kokoa pitkille, yksi testaaja sanoo.

Yläosa oli todella mukava ja kaikki testaajat rakastivat pientä kaulusta, joka suojasi kaulaa. 

– Kaulus olisi mieluusti saanut olla vielä korkeampi, sillä se olisi suojannut ja lämmittänyt entisestään. Mutta kaiken kaikkiaan aluskerrasto on todella hyvä ja voisin todellakin suositella tätä ystävälle!

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

craft header
Muoti & trendit

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

1 päivä sitten
Salomon Alphacross Blast
Muoti & trendit

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

2 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

4 päivää sitten
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

15 oct 2020
Kari Traa underställ
Muoti & trendit

Valitse oikea aluskerrasto

14 oct 2020
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
more news
craft header

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

Lenkkeily ei kuulu ainoastaan kesään, oikeilla varusteilla voit juosta ulkona vuoden ympäri. Autamme sinua sen täydellisen talvijuoksutakin löytämisessä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Salomon Alphacross Blast

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

Uudet outdoor-lähettiläämme ovat juosseet off road Salomonin Alphacross Blasteissa. Lue testi ja selvitä kuinka hyvät uudet trail-kengät ovatkaan!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

Treenaaminen on tarkoitettu kaikille, joten on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheiluliivejä on saatavilla kaiken kokoisina. Pyysimme Instagram-seuraajaamme testaamaan Adidaksen plus size -kokoisia treenivaatteita. Lue mitä hän piti vaatteista!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

15 oct 2020
Muoti & trendit
Kari Traa underställ

Valitse oikea aluskerrasto

Kaikki puhuvat villaisista aluskerrastoista, mutta joskus synteettiset materiaalit ovat tosin parempia. Lue milloin olisi hyvä valita polyesteri merinovillan sijaan.

14 oct 2020
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit