merino

Villa-aluskerrastojen suuri testi

Mmm … merino! Villa säilyttää lämmön, hengittää loistavasti eikä haise pahalta. Tässä on merinovillaiset aluskerrastot, jotka ovat parhaimmat talven 2016 testissä.

Merinovilla on supertrendikästä, eikä tämä ole yhtään outoa. Se on täydellinen materiaali monin tavoin! Merinovilla kehoa lähinnä on täydellistä, sillä materiaali on luonnollisesti antibakteerista eikä se haise. Kaiken lisäksi materiaali hengittää hyvin ja antaa ihanan lämmittävän tunteen.

Mitä intensiivisempää aktiviteettia aiot tehdä, sitä enemmän synteettisiä materiaaleja aluskerrastossa pitäisi olla, sillä synteettiset materiaalit hengittävät ja tuulettavat villaa paremmin. Mutta jos harrastat laskettelua, jossa olet aktiivinen lyhyen aikaa (laskiessasi mäkeä alas), on lämmittävä villa täydellinen valinta.

Merinovillaiset aluskerrastot ovat itsestäänselviä jos et myöskään halua pukea kolmea vaatekerrosta. Tällöin lämmittävä aluskerrasto yhdessä synteettisen takin kanssa on paras valinta – tämä yhdistelmä sopii esimerkiksi kävelylenkeille tai lasten kanssa leikkimiseen talvella.

Jotta löytäisit oikeat tuotteet Sportamoren laajasta valikoimasta, olemme kokeilleet suosittuja naisten ja miesten merinovillaisia aluskerrastoja. Toivottavasti tämä auttaa sinua valinnassasi!

Merinovillaiset aluskerrastot miehille


Yläosa:
,  alkuperäinen hinta 98,90 EUR.
Alaosa: , alkuperäinen hinta 72,90 EUR. 
Pähkinänkuoressa: Ilmastoidut, lämmittävät ja kestävät.
Testiryhmä sanoo:

Icebreaker on todella suosittu. Kenellekään testiryhmän jäsenellä ei ollut oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa, vaikka yritimme kalastella jotain huonoa ominaisuutta.

– Minulla oli korkea odotukset, enkä pettynyt. Tätä merinovillaista aluskerrastoa on todella testattu nyt, käytin sitä pyöräillessä, kiipeillessä ja perusvaatteena arkena. En jäätynyt ulkona, mutta en myöskään hikoillut lämpötilojen noustessa, yksi testaajista sanoo todella tyytyväisenä.

Alaosa on tehty 100 prosenttisesti merinovillasta, mutta yläosa koostuu 96 prosenttisesti merinovillasta ja hieman lycrasta. Molemmat osat tuntuvat kestäviltä, joustavilta ja siltä, että ne on tehty aika paksusta villasta.

– Odotusten mukaan merinovilla ei ala haisemaan samalla tavalla kuin keinokuituiset aluskerrastot. Lycran pieni määrä ei vaikuta vaatteen hajuun, materiaali parantaa sen sijaan mukavuutta. Jotkut merinovillaiset aluskerrastot voivat tuntua hieman herkiltä, mutta ei tämä, tämä tuntui vankalta ja hyvältä, yksi testaajista sanoo.

Ylä- ja alaosassa on fiksuja yksityiskohtia. Alaosassa on esimerkiksi aukko haaraosan etumuksessa ja yläosassa on lämmittävät aukot peukuille. Kaikki testiryhmän jäsenet arvostivat myös aluskerraston mustaa väriä ja pientä logoa.

Istuvuutta hehkutetaan myös, sitten kun aluskerrastoa on pidetty hetken päällä, jäykkyys häviää ja aluskerrasto istuu kuin nakutettu. Kireä kehoa vasten ilman, että kerrasto tuntuu liian kireältä. 

– Täällä oli lumimyrsky ja pyöräilin töihin, johon meni tavallisen vartin sijaan kokonainen tunti. Pyöräilin siellä, missä pystyin, mutta jouduin myös taluttamaan ja kantamaan pyörääni usein, myös polven korkuisessa lumessa. Vaikka päällysvaatteeni eivät olleet vedenpitäviä, en siltikään kastunut kertaakaan. Sen vuoksi olen uskomattoman tyytyväinen aluskerraston hengittävyyteen. Tämä on mahtava aluskerrasto, olen täysin myyty, tulen käyttämään tätä koko talven! 

fi_Wyte_herr.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 49,90 EUR. 
Alaosa: , 49,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Halpa, raikas ja mukava.
Testiryhmä sanoo:

Testiryhmämme kuvitteli, että Wyten aluskerraston laatu ei olisi yhtä hyvä kuin muiden merkkien, sillä tämä aluskerrasto on niin halpa verrattuna muihin merkkeihin. Mutta Wyte yllätti kaikki. Tämä on 100 prosenttisesti merinovillaa, ja ainoa asia, josta testiryhmä ei pitänyt oli kauluksen kireys sekä se, ettei aluskerrastossa ollut mitään erikoista, joka erottuisi, esimerkiksi peukaloiden aukkoja.

– Käytin tätä aluskerrastoa päivittäin viikon verran, ja tämä säilytti muotonsa todella hyvin ja ennen kaikkea pysyi raikkaana. Täydellistä! eräs testaaja sanoo.

– Aluskerrasto tuntuu todella ohuelta ja hienolta, sen takia yllätyin hieman kun huomasin, kuinka paljon aluskerrasto lämmitti. En kuitenkaan tuntenut oloani hikiseksi tai tahmeaksi. Todella pehmeä ja ihana tunne kehoa vasten, yksi miehistä sanoo.

Kaikki testiryhmän jäsenet olivat yksimielisiä siitä, että istuvuus on todella hyvä. Heidän mielestään molemmat osat istuivat oikeilla paikoilla, mikään ei mennyt ryttyyn eikä mikään liukunut alas.

– Housut istuivat kuin valetut, unohdin melkein, että minulla oli ne jalassa. Resorireunus oli makea. Nämä sopivat myös pitkäjalkaisille. Designin puolesta tämä sininen väri oli mielestäni juuri täydellisen sävyinen. Kaiken kaikkiaan suosittelisin todellakin tätä aluskerrastoa! 

fi_MonsRoyale_herr.jpg

Yläosa:
, alkuperäinen hinta 99,90 EUR. 
Alaosa: , 89,90 EUR. 
Pähkinänkuoressa: Kätevät, ei kutita, housut ovat 3/4-pituiset.
Testiryhmä sanoo:

Mons Royalen aluskerrastot on tehty keskipaksusta villasta, joka on 100 prosenttisesti merinovillaa. Aluskerrasto sopii melkein kaikkiin fyysisiin aktiviteetteihin vuoden ympäri ja testiryhmämme kokee aluskerraston helppona, kevyenä ja todella mukavana.

– Käytin tätä puutarhassa kun viimeistelin puutarhaa talvikuntoon ja tunsin oloni koko ajan todella käteväksi. Aluskerrasto lämmitti myös mukavasti ja vei kosteutta tehokkaasti pois iholta. Vaikka olinkin hieman märkä selästä jälkeenpäin, tunsin oloni kuitenkin lämpimäksi ja kuivaksi ja sehän on merinovillaisen aluskerraston tarkoitus, yksi testaaja sanoo. 

– Kokeilin tätä kun ulkona oli paljon unta, patikoin useita tunteja metsässä metrin korkuisessa lumessa. En jäätynyt, paitsi jaloista, mutta sehän ei ole aluskerraston vika. Aluskerrasto istuu mukavasti kehoa vasten, ei kutita yhtään ja se tuntuu superpehmeältä ja mukavalta. Koko setti oli täydellinen kokonsa puolesta, se istui sopivan tiukasti, eräs toinen testaaja kertoo.

Kaikki testaajat pitivät aluskerraston ulkonäöstä. 

– Tämä on todella hyvä villainen aluskerrasto, jota voin suositella. Vyötäröllä on hieno resori ja kumppanini antoi kehuja designista ja väreistä, yksi testaaja sanoo.

Testiryhmän mielestä aluskerraston korkea hinta laskee kokonaispisteitä. He kyseenalaistivat onko kallis hinta erittäin hyvän designin arvoista.

– Tämä on aika kallis aluskerrasto ja tässä saa ehkä maksaa villan laadun lisäksi myös designista, jota on mietitty pitkään. Totta kai sehän on hyvä juttu, että aluskerrasto istuu kuin valettu. Mutta rehellisesti sanottuna kukaan meistä ei keksinyt, miksi 3/4-pituiset housut olisivat fiksut. Housut loppuvat puoleen pohkeeseen, eikä se siis häiritse, mutta emme ymmärrä, miksi pituus oli tällainen.

Merinovillaiset aluskerrastot naisille

fi_MonsRoyale_dam.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 99,90 EUR.
Alaosa: , 89,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Kallis, sporttinen ja cool.

Testiryhmä sanoo:

Mons Royale on valmistanut aluskerraston 100 prosenttisesti merinovillasta ja testiryhmän mielestä tämä on lähes täydellinen aluskerrasto. Hyvä laatu kuitenkin maksaa, hinta onkin ainoa asia, josta testiryhmämme valittaa. Loput aluskerrastosta on kuitenkin kultaa. 

– Aluskerrasto tuntui mahtavalta heti ensimmäisestä sekunnista lähtien kun nostin sen paketista pois. Jotkut villaiset aluskerrastot ovat usein pisteleviä ja epämukavia, mutta tämä ei todellakaan ollut sitä. Tämä tuntui ihanalta päällä, enkä halunnut riisua sitä, tämä sai siis toimia myös kotihengailuvaatteena, eräs testaajista sanoo. Toinen testaaja myötäilee: 

– Mielestäni aluskerrasto on toiminut loistavasti. Se on pitänyt lämpötilan juuri sopivana. Asu lämmitti enemmän kuin mitä ajattelin, huomasin tämän niinä kylminä päivinä kun en käyttänyt aluskerrastoani. Tässä ei tarvitse myöskään hikoilla, sillä materiaali imee kosteutta hyvin. Koskiessani aluskerrastoa huomaan, että olen hikoillut, mutta en todellakaan jäätynyt tai tuntenut oloani epämukavaksi. 

Testiryhmä oli myös tyytyväinen siihen, että Mons Royale -aluskerrasto pysyy raikkaana (jopa raikkaampana jos et laita deodoranttia) – aluskerrasto ei haise ollenkaan, vaikka käyttäisit sitä koko viikon.

Myös istuvuutta hehkutetaan, aluskerrasto istuu hyvin, mutta hihat olisivat saaneet olla kapeammat ja istuvammat. Housujen resorireunus oli todella mukava ja sen vuoksi housut myös istuivat todella hyvin. Lahkeet ovat aika lyhyet, mutta tämä voi olla hyvä juttu esimerkiksi lumilautamonojen kanssa, sillä näissä liian paksut housut eivät tunnu mukavilta monon sisällä. Iso plussa peukaloiden aukoista, hihat pysyvät paikoillaan kun pukee monia eri kerroksia päälleen.

Ulkonäkö? Jep, kaikki testaajamme pitivät aluskerraston ulkonäöstä! Heidän mielestään värikäs aluskerrasto oli hauska, sillä se ei kuitenkaan ollut liian värikäs.

– Aluskerrasto on siisti ja sporttinen! Voin todellakin suositella tätä coolia Mons Royalen aluskerrastoa, niin sen ominaisuuksien kuin ulkonäkönsä vuoksi. Pidän tästä todella! Epäilemättä uusi lemppari, eräs testaajista sanoo.  

fi_KariTraa_dam.jpg

Yläosa:
, alkuperäinen hinta 83,90 EUR. 
Alaosa: , 83,90 EUR. 
Pähkinänkuoressa: Paksu, lämmin ja ylellinen!
Testiryhmä sanoo:

Sportamoren testiryhmä rakastui Kari Traan Rose-aluskerrastoon. Niin paljon, että asu sai täydet pisteet! Toisaalta koko settiin menee yli 160 euroa, mutta setti on hintansa arvoinen! Saat 100 prosenttisesti merinovillaisen aluskerraston, joka on todella pehmeä.

– Nyt ymmärrän miksi kaikki puhuvat Kari Traan aluskerrastoista! Tämä on valmistettu superihanasta materiaalista, se hengittää todella hyvin vaikka asu koostuu pelkästä villasta. Juoksulenkkien aikana hiki imeytyy todella hyvin ja tämän päällä voi pitää vain ohutta juoksutakkia, vaikka ulkona olisi kylmä ja lunta. Paita hengittää todella hyvin, minkä vuoksi minulla on sopivan lämpivä olo koko treenin ajan, yksi testaajista sanoo.

Monia häiritsee villan karkea pinta, joka kutittaa, mutta kukaan testiryhmämme jäsen ei kokenut tätä ongelmaa Kari Traan aluskerraston kanssa.

– Asu on todella ihana eikä se kutita yhtään. Materiaali on pehmeää ja ihana kehoa vasten, molempien osien istuvuus on myös tiukka. Vyötäröllä on ihana resori, jonka vuoksi housut pysyvät ylhäällä, ne eivät siis mene ryttyyn ulkoiluhousujen alla jos menen vaikka pulkkamäkeen, toinen testaaja sanoo. 

Kolmaskin testaaja liittyy samaan hehkutuskuoroon.

– Pidän koko setistä, mutta housut ovat ehkä hieman paremmat, ne ovat täydelliset. Tällä aluskerrastolla en tunne oloani liian kuumaksi tai liian kylmäksi. Rakastan myös aluskerraston väriä ja kuviota, tunnen oloni hyvännäköiseksi tässä asussa ja värit piristävät minua. Suosittelen tätä todellakin kaikille, jotka etsivät täydellistä merinovillaista aluskerrastoa! 

fi_Wyte_dam.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 49,90 EUR.
Alaosa: , 49,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Edullinen, mukava ja sileä.
Testiryhmä sanoo:

Jos etsit aluskerrastoa, joka on 100 prosenttisesti merinovillaa, hyvään hintaan, on tämä Wyten Glacier-aluskerrasto hyvä valinta.

– Pidämme siitä, että aluskerrasto on täysin merinovillainen, ja hintakin on koko testin alhaisin. Aluskerrasto hengittää, ei mene ryttyyn eikä hierrä mistään, eräs testaaja sanoo. Toinenkin testaaja yhtyy samaan:

– Olen käyttänyt aluskerrastoa ulkona ja sisällä, enkä tuntenut oloani liian kylmäksi tai kuumaksi. Asu istuu tasaisen tiukasti, materiaali on elastista ja miellyttävää, en edes ajatellut, että minulla oli aluskerrasto päälläni. Asu tuntuu siis pehmeältä ihoa vasten. 

Aluskerrasto istuu parhaiten sellaisille, jotka ovat keskipitkiä. Yksi testaajista on aika lyhyt ja hänen mielestään hihat ja lahkeet olivat hieman liian pitkiä. Kurvikkaiden pitää kuitenkin ehkä valita yksi suurempi koko, sillä istuuvus on aika kapea. Puettaessa aluskerrasto saattaa tuntua hieman tylsältä, mutta päällä asu on ihana.

– Aluskerrasto tuntui epätavallisen oudolta puettaessa, mutta päällä se oli miellyttävä. Myös kaulus oli hieman tiukka, valitsen usein avonaisempia aluspaitoja, jotta voin käyttää niitä tavallisten vaatteiden alla ilman, että aluspaita näkyy. Käytän myös sellaisia paitoja, joissa on korkeampi kaulus jos käytän aluskerrastopaitaa ulkona kunnon pakkasilla. Kaikesta huolimatta aluskerrasto oli mukava ja käytönnöllinen, ja se sopii täydellisesti ulkotreeneihin, yksi testaajista sanoo.

– Pidin aluskerraston tiukista hihansuista, asu tuntui siis lämpimältä, toinen testaaja sanoo.

Design saa suuren plussan. Perusvärejä, block colours, tämä tuntuu hieman uudelta ja raikkaalta kun todella monet muut aluskerrastot ovat yksivärisiä tai kuviollisia.

– Rakastan designia ja värejä! Trendikästä ja erilaista olematta hullua. Sain kommentin, että aluskerrasto näyttää hieman Star trek -maiselta, olen samaa mieltä! Logo on siisti ja tunnen oloni hienoksi tässä!

fi_Rohnisch_dam.jpg

Yläosa: , alkuperäinen hinta 79,90 EUR. 
Alaosa: , 79,90 EUR.
Pähkinänkuoressa: Pehmeä, värikäs ja after ski -ystävällinen!
Testiryhmä sanoo:

Röhnischin Åre -aluskerrasto sisältää 70 prosenttia villaa ja 30 prosenttia polyamidia. Tällä yhdistelmällä saat villan lämmittävän ominaisuuden ja polyamidin mahtavan hengittävyyden. 

– En tuntenut oloani hikiseksi vaikka lämpötila nousi, aluskerrasto imee kosteutta todella hyvin. Kankaassa on pieniä reikiä, jonka vuoksi hengittävyys on todella hyvä, yksi testaaja sanoo. 

Testiryhmämme piti hengittävyyden lisäksi myös aluskerraston ulkonäöstä ja tunteesta kehoa vasten.

– Ensimmäinen ajatukseni tästä aluskerrastosta oli sen hieno ulkonäkö! Todella ihanat värit ja hieno design. After ski -ystävällinen aluskerrasto, voisin sanoa, yksi testaaja sanoo.

– Materiaali on todella pehmeää eikä kutita ollenkaan. Materiaalissa on paljon joustoa, mutta tästä huolimatta asu istuu kireästi kehoa vasten koko ajan, toinen testaaja sanoo.

Aluskerrasto ei saa täysiä pisteitä, koska istuvuus ei ollut täydellinen kaikille testaajille. 

– Lahkeet tuntuivat lyhyiltä. Lyhyillä testaajilla lahkeet olivat sopivat, mutta minä olen pitkä ja housut olivat hieman liian lyhyet. Suosittelen suurempaa kokoa pitkille, yksi testaaja sanoo.

Yläosa oli todella mukava ja kaikki testaajat rakastivat pientä kaulusta, joka suojasi kaulaa. 

– Kaulus olisi mieluusti saanut olla vielä korkeampi, sillä se olisi suojannut ja lämmittänyt entisestään. Mutta kaiken kaikkiaan aluskerrasto on todella hyvä ja voisin todellakin suositella tätä ystävälle!

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

1 tunti sitten
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

16 tuntia sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

1 päivä sitten
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

2 päivää sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

2 päivää sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

2 päivää sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

5 päivää sitten
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

25 dec 2019
more news
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

1 tunti sitten
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

16 tuntia sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride 2 on täydellinen sinulle!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Header-skidbyxor.jpg

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

Hiihtoloma lähestyy ja on aika suunnata katse lasketteluvarusteisiin. Esittelemme seitsemän suosittua lasketteluhousumallia naisille ja miehille.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

Onko väärin unelmoida hiekkarannasta? Ehdottomasti ei! Uusi uima-asuihin erikoistunut tuotemerkki Waikani Beachwear vie ajatuksesi suolaisen meriveden, palmujen ja drinkkien äärelle. Tässä on kaikki mitä haluat tietää uudesta tuotemerkistä!

06 feb 2020
Muoti & trendit
virvelvind uv plagg

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

Haluatko lapsesi käyttävän sekä käytännöllisiä, mukavia että värikkäitä vaatteita - mutta et halua maksaa omaisuuksia vaatteista, jotka jäävät pian pieniksi? Jatka sitten lukemista. Löydät nyt yksinoikeudella Sportamorelta uuden merkkituotteen lapsille: Virvelvind!

06 feb 2020
Muoti & trendit