Matchanse set

Testissä: Treenisetit naisille

Yhteensopivat treenisetit ovat trendikkäin valinta kuntosalille. Testipaneelimme on kokeillut muun muassa Adidaksen, Niken ja Better Bodiesin treenisettejä.

Ei ihme, että niin monet ihmiset rakastavat yhtenäisiä ylä- ja alaosia. Treenisetti näyttää hyvin harkituilta asuilta, ja treenikamojen pakkaaminenkin sujuu nopeasti kiireisenä aamuna.

OSTA NYT:

Adidaksen treenisetti - kuin tehty hikisille tanssitunneille!

Adidas set

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Harjoitteluun

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:

Hello, oversize! Tämä toppi on superiso, siis todella todella iso!

- Se tuntuu melkein kuin mekolta, koska topin helma tulee aina reiteen asti. Jos käytät yleensä L-kokoa, tästä topista voi ottaa S-koon, sanoo yksi testaajista.

Adidas on todella laittanut suunnittelun keskiöön, muotoilu on selkeästi erilainen.

- Topin käsiaukot ovat erityisen suuret, aina kylkiluihin asti ja takana oleva leikkaus ulottuu alaselkääni saakka, sanoo 168 cm pitkä testaaja.

Kangas on teknistä materiaalia ja hengittää hyvin, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat laittaa sen päälle hikiselle tanssitunnille.

- Älä unohda laittaa hyvännäköisiä urheiluliivejä alle, koska ne näkyvät kaikille muille kanssasi treenaaville!

Alaosa:

Trikoot ja toppi sopivat hyvin yhteen tässä setissä. Topin ja trikoiden sivuilla on yksityiskohtia hillityllä harmaalla värillä, mikä tekee sarjasta täydellisen niille, jotka haluavat yhtenevän asun ilman, että se on liian ilmeistä.

- Rakastan yhteen sopivia treenivaatteita! Tämän kankaan musta väri on täydellinen, sen läpi ei näe ollenkaan. Itse tykkään käydä powerwalkilla tässä asussa, yksi testaajista kertoo.

Trikoot ovat melko suuret, huomattavasti suuremmat kuin testissä olevat Niken ja Asicsen trikoot. Adidaksen trikoiden istuvuus sopii parhaiten sinulle, jolla on suorakaiteen muotoinen  vartalo, eli hiukan leveämpi vyötärö suhteessa jalkoihin ja takapuoleen.

- Ne istuvat liian löysästi vatsan kohdalta, vaikka vyötärö päättyy juuri navan alapuolelle, mistä yleensä keho on kaikkein levein. Minun on joskus vedettävä trikoita ylös treenin aikana. Ehkäpä istuvuus olisi parempi, jos kangas olisi ollut joustavampi?

Niken treenisetti - ihanan pehmeä!

Nike matchande set

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Joogaan

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:  

Testianeelin tuomio kuuluu: Mukava, siisti ja täydellinen joogaan! Ihana sekoitus käytännöllisyyttä ja trendikästä fiilistä.

- Ribattu toppi, joka tuntuu ihan puuvillalta pehmeytensä ansiosta, vaikkei se olekaan siitä valmistettu.  Vaikka materiaali on pehmeää, toppi istuu silti napakasti, joten se ei nouse ylöspäin, kun teet alaspäin katsovaa koiraa, ehkä siksi, koska se on niin pitkä ja malliin ommeltu. Topin helma tulee takapuolen alle, kertoo yksi testaajista.

Testipaneeli huomauttaa, että Niken ylä- ja alaosassa ei ole samaa keltaista väriä, mikä on makuasia. Joidenkin mielestä on hyvä, ettei sävy ole ihan sama, kun taas toiset olisivat mieluummin käyttäneet samaa väriä.

- Mainitsemisen arvoista on se, että toppi on annettuun kokooon nähden iso. Jos mietit kahden koon välillä, ota ehdottomasti pienempi koko, vaikka sinulla olisi isommat rinnat. Pidän siitä, että toppi nousee korkeammalle rintäkehän kohdalta, mutten ole suurien käsiaukkojen fani, yksi testaajista toteaa.

- Minusta taas on ihanaa, että topissa on väljempää kainalon kohdalla, en pidä siitä, kun vaatteet istuvat liian tiukasti sieltä, sanoo toinen testipaneelin jäsen.

Alaosa:

Mmm... tämä kangas tuntuu uskomattoman pehmoiselta! Se on superpehmeä, joustava ja viihtyisä.

- Parhaat pisteet mukavuudesta, tämän mukavampaa ei ole, kommentoi yksi testaajista.

Niken koot voivat joskus olla hieman pieniä, mutta nämä trikoot ovat annetun koon mukaiset. Tosin vyötärön kohdalla on vähän liikaa tilaa, kun taas takapuolen kohdalta ne ovat aavistuksen verran kireät (ei siis paras mahdollinen juttu, jos sinulla on tiimalasivartalo).

- Trikoot ovat hieman läpikuultavat päällä, joten alushousut kuultavat läpi. Mutta ne ovat niin mukavat korkean vyötärön ja pehmeästi kietoutuvan kankaan ansiosta. Pidän myös jalkojen sivuilla olevista yksityiskohdista, jotka minulla päättyvät juuri nilkan yläpuolelle, sanoo toinen testaaja.

Väri on haalea sinapinkeltainen, eli kuvassa oleva sävy on hieman hillitympi. Testipaneelin naiset huomauttavat, että väri on joillekin haastava.

- Tämä väri saa minut tuntemaan itseni sinappiraidaksi makkaran päällä. Minulla on erittäin vaalea iho ja vaaleat hiukset, joten tämä setti ei sopinut minulle ollenkaan. Tosin ne testipaneelin jäsenet, jotka eivät ole niin vaaleita ja joilla on tummat hiukset näyttivät hyvältä asussa, yksi testaajista toteaa naurahtaen..

Blaccin treenisetti - täydellinen seamless-asu!

blacc

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Matalan intensiteetin harjoitteluun

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:

Tyylikäs suunnittelu selässä - kaikki testipaneelin jäsenet ovat tästä yhtä mieltä.

- Rakasta kapeita nauhoja takana! Pidän myös siitä, että yläosassa on toppaukset, mutta kankaan muotoilu estää rintojen kohotuksen. Testipaneelin mielestä yläosa istuu parhaiten niille, joilla on pienet tai keskikokoiset rinnat. Jos sinulla on isot rinnat, tarvitset enemmän tukea liikkuessasi kuin mitä tämä yläosa pystyy tarjoamaan, sanoo yksi testaajista.

Saumattoman materiaalin ansiosta yläosa istuu kuin valettu kaikille testaajille.

- Ihana, pehmeä ja mukava tuntu kehoa vasten. Pidän siitä, että malli nousee ylemmäs rintakehälle, jottei minun tarvitse huolehtia ikävistä vilautuksista treenin aikana. Ainoa asia, joka mielestäni päätyy miinukselle, on se, että yläosa nousee hieman liian syvälle kainaloihin. Jos siinä olisi ollut hiukan erilainen leikkaus, olisi yläosa voinut tarjota paremman tuen, toteaaa toinen testipaneelin jäsen.

Pinkin värin ja saumattoman kankaan yhdistelmä on mielipiteiden jakaja. Jotkut rakastavat sitä, toiset eivät.

- Olen testipaneelin vanhin jäsen ja mielestäni tämä setti antaa hyvän nuorekkaan tunteen. Ehkä en ole tarpeeksi trendikäs tunteakseni oloni täysin mukavaksi, haha.

Alaosa:

Ala- ja yläosa sopivat todella hyvin yhteen, pidempi yläosa ja korkea vyötäröiset trikoot jättävät juuri sopivan raon vatsan kohdalle. Kun ostaa edullisen treenisetin netistä ja saa tämän kotiin, tulee väkisinkin iloiseksi, todellinen löytö!

- Tunnen oloni hyväksi tässä setissä! Rakastan saumattomia vaatteita, koska ne ovat hyvin pehmeitä, mikä on tietenkin erittäin mukavaa. Setti tuntuu yhtä mukavalta kuin aluspuku, mutta on paljon paremman näköinen. Hieno yksityiskohta on trikoiden neulotut ilmanvaihtoaukot, yksi testipaneelin jäsen ihastelee.

Trikoot soveltuvat kaikenlaiseen harjoitteluun ja pysyvät hyvin ylhäällä jopa juostessa. Niissä on helppo liikkua ja ne poistavat kosteutta iholta treenin aikana.

- Ne istuvat todella hyvin kaiken tyyppisille vartaloille, niissä ei ole riskiä cameltoe-ilmiöön, eivätkä ne ole ollenkaan läpikuultavat. Mielestäni on mukavaa treenata trikoissa, jotka nousevat navan yläpuolelle ja tarjoavat kunnollisen tuen. Istuvuus on täydellinen, ne muotoilevat takapuolen hyvännäköisesti ja minulle trikoot ovat täydellisen täysipitkät, kertoo 168 cm pitkä testaaja.

Better Bodiesin treenisetti - syreeninlila unelma selfieiden ottamiseen!

better bodies matchande set

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Liikuntaan ja selfieihin

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:

Väri on taianomainen. Kangas on taianomainen. Mutta setti ei istu päällä taianomaisesti.

- Kun settiä sovittaa peilin edessä, se näyttää todella hyvältä, mutta kun aloittaa liikkumisen, kangas ei pysty vastaamaan haasteeseen. Yläosa valuu alaspäin ylhäältä, kun taas alareuna rullautuu ylöspäin. Mielestäni se on toppi, joka on täydellinen, kun haluat ottaa kuvan peilin kautta ja lähettää sen ystävälle, muttei sovellu itse treenaamiseen, sanoo yksi testaajista.

Yläosassa on näkyvät toppaukset, joten ne kannattaa ottaa pois. Toisaalta silloin näkyy sen sijaan nännien muoto, mikä ei myöskään ole kätevää. Tämän vuoksi testipaneeli tykkääkin yläosasta lähinnä selän puolelta kolmen hienon nauhan ansiosta.

- Oikealla henkilöllä tämä istuu erittäin hyvin, mutta jos sinulla on vähänkään epävarma olo kehostasi, tämän topin kanssa voit tuntea olosi vieläkin epävarmemmaksi. Me testipaneelissa suosittelemme sitä pääasiassa sinulle, jolla on pienet tai keskisuuret rinnat, sillä isommat rinnat tarvitsevat enemmän tukea treenien ajaksi.

Itse "kuppi" on melko pieni, joten saatat joutua ottamaan yhden koon isomman topin, mitä yleensä ottaisit. Ison plussan tämä yläosa saa hinnasta ja siitä, että se on saatavilla niin monissa eri väreissä!  

Alaosa:

Älä anna kuvan hämätä, sekä trikoot että toppi ovat täsmälleen samaa pastellisävyä. Ne sopivat loistavasti yhteen. Trikoot herättävät eriäviä mielipiteitä, sillä ne ovat erittäin mukavat, mutta istuvuus ei ole täydellinen.

- Minulla on käytössä L-koko, mutta se ei tarkoita, että olen 220 cm pitkä. Nämä trikoot ovat hyvin pitkät ja nilkan ympärysmitta on valtava. Mietin, onko valmistaja testannut näitä trikoita kenenkään iso kokoisemman päällä? yksi testipaneelin jäsenistä ihmettelee.

Testipaneelin mielestä trikoot istuvat parhaiten vyötärötä, mutta ohut ja saumaton materiaali ei muokkaa vartaloa yhtään. Ne tuntuvat hyvältä takapuolen kohdalla, mutteivät näytä siltä.

- Aivan kuten kuvasta näkee, trikoot ovat läpikuultavat. Alushousut paistavat läpi paljon. Mutta koska kangas on niin mukavaa ihoa vasten ja niissä on mukava treenata, ei trikoista voi muuta kuin pitää. Minulla on melko pitkät jalat ja ne istuvat täydellisesti päälleni, sanoo toinen testaaja.

Asicsen treenisetti - juoksijan unelma!

asics

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Juoksemiseen

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:

Tämä setti sopii sinulle, joka et halua vain hyvännäköistä treeniasua, vaan itseasiassa laadukkaat treenivaatteet - jotka sopivat yhteen. Tässä setissä on kaikki !

- Se, että Asicsen juoksualan asiantuntijat ovat tämän topin takana. Se on aivan loistava. Koko testipaneeli on sitä mieltä, että toppi on erittäin kevyt, hengittää erinomaisesti ja on hyvin mukava, kertoo yksi testaajista.

Toppi on melko pitkä, se tulee hieman takapuolen päälle. Se on myös melko iso kooltaan, joten jos pohdit kahden koon välillä, valitse pienempi koko (koskee myös sinua, jolla on suuremmat rinnat). Selkäosa on hiukan leveämpi kuin monissa muissa malleissa, joten toppi peittää urheiluliivit.

- Pidän tästä pehmeästä materiaalista, joka on erittäin mukava ihoa vasten. Toppi antaa käsien liikkua vapaasti juoksessani ja se pitää minut kuivana hyvän kosteudenpoiston ansiosta. Ihanaa!

Alaosa:

Vau, täydelliset juoksutrikoot!

- Näiden trikoiden kokeilun jälkeen en halua enää juosta missään muussa mallissa. Niiden lahkeissa ei ole vetoketjua, kuten monissa muissa juoksutrikoissa, mutta mielestäni se on hyvä, koska silloin niitä voi käyttää myös kuntosalilla, sanoo yksi testaajista.

Kangas on ehdottoman täydellinen, sillä siinä on loistavat ominaisuudet, kuten hyvä kosteudenpoisto eikä trikoista kuulla läpi yhtään. Testipaneeli ylistää myös istuvuutta. Ne ovat täysin annetun koon mukaiset, joten voit huoletta ottaa tavallisen kokosi.

- Kuvassa trikoot ovat 7/8-mittaiset, mutta minulle, joka olen 165 cm pitkä, ne ovat täysipitkät ja nousevat juuri navan yläpuolelle. Tuntuu kuin ne olisivat räätälöidyt juuri minulle, minulla on tiimalasivartalo, ja ne istuvat kuin nakutettu. Myös muut testipaneelin jäsenet, joilla on leveämpi lantion seutu, mutta kapeampi vyötärö, pitävät niitä mahtavina, yksi testaajista kertoo.

Testipaneeli ihailee leveää, mukavaa vyötärön seutua sekä vyötäröllä olevia kiristysnauhoja, joiden ansiosta trikoita ei tarvitse kiskoa ylös juoksulenkin aikana.

- Juuri tältä juoksuvaatteiden tulisi tuntua! Lisäksi tässä setissä on käteviä yksityiskohtia, kuten vyötäröltä löytyvä avaintasku ja heijastimet. Asics, we love you!

OSTA TÄÄLTÄ: ja !

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

craft header
Muoti & trendit

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

5 päivää sitten
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Lämpimien talvitrikoiden suuri testi

5 päivää sitten
Salomon Alphacross Blast
Muoti & trendit

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

6 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

18 oct 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

15 oct 2020
Kari Traa underställ
Muoti & trendit

Valitse oikea aluskerrasto

14 oct 2020
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
more news
craft header

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

Lenkkeily ei kuulu ainoastaan kesään, oikeilla varusteilla voit juosta ulkona vuoden ympäri. Autamme sinua sen täydellisen talvijuoksutakin löytämisessä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Lämpimien talvitrikoiden suuri testi

Teknisestä materiaalista valmistetut vuorelliset juoksutrikoot pitävät sinut lämpimänä myös talvilenkeillä. Tutustu testin parhaisiin trikoisiin!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon Alphacross Blast

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

Uudet outdoor-lähettiläämme ovat juosseet off road Salomonin Alphacross Blasteissa. Lue testi ja selvitä kuinka hyvät uudet trail-kengät ovatkaan!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

Treenaaminen on tarkoitettu kaikille, joten on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheiluliivejä on saatavilla kaiken kokoisina. Pyysimme Instagram-seuraajaamme testaamaan Adidaksen plus size -kokoisia treenivaatteita. Lue mitä hän piti vaatteista!

18 oct 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

15 oct 2020
Muoti & trendit
Kari Traa underställ

Valitse oikea aluskerrasto

Kaikki puhuvat villaisista aluskerrastoista, mutta joskus synteettiset materiaalit ovat tosin parempia. Lue milloin olisi hyvä valita polyesteri merinovillan sijaan.

14 oct 2020
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit