Matchanse set

Testissä: Treenisetit naisille

Yhteensopivat treenisetit ovat trendikkäin valinta kuntosalille. Testipaneelimme on kokeillut muun muassa Adidaksen, Niken ja Better Bodiesin treenisettejä.

Ei ihme, että niin monet ihmiset rakastavat yhtenäisiä ylä- ja alaosia. Treenisetti näyttää hyvin harkituilta asuilta, ja treenikamojen pakkaaminenkin sujuu nopeasti kiireisenä aamuna.

OSTA NYT:

Adidaksen treenisetti - kuin tehty hikisille tanssitunneille!

Adidas set

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Harjoitteluun

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:

Hello, oversize! Tämä toppi on superiso, siis todella todella iso!

- Se tuntuu melkein kuin mekolta, koska topin helma tulee aina reiteen asti. Jos käytät yleensä L-kokoa, tästä topista voi ottaa S-koon, sanoo yksi testaajista.

Adidas on todella laittanut suunnittelun keskiöön, muotoilu on selkeästi erilainen.

- Topin käsiaukot ovat erityisen suuret, aina kylkiluihin asti ja takana oleva leikkaus ulottuu alaselkääni saakka, sanoo 168 cm pitkä testaaja.

Kangas on teknistä materiaalia ja hengittää hyvin, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat laittaa sen päälle hikiselle tanssitunnille.

- Älä unohda laittaa hyvännäköisiä urheiluliivejä alle, koska ne näkyvät kaikille muille kanssasi treenaaville!

Alaosa:

Trikoot ja toppi sopivat hyvin yhteen tässä setissä. Topin ja trikoiden sivuilla on yksityiskohtia hillityllä harmaalla värillä, mikä tekee sarjasta täydellisen niille, jotka haluavat yhtenevän asun ilman, että se on liian ilmeistä.

- Rakastan yhteen sopivia treenivaatteita! Tämän kankaan musta väri on täydellinen, sen läpi ei näe ollenkaan. Itse tykkään käydä powerwalkilla tässä asussa, yksi testaajista kertoo.

Trikoot ovat melko suuret, huomattavasti suuremmat kuin testissä olevat Niken ja Asicsen trikoot. Adidaksen trikoiden istuvuus sopii parhaiten sinulle, jolla on suorakaiteen muotoinen  vartalo, eli hiukan leveämpi vyötärö suhteessa jalkoihin ja takapuoleen.

- Ne istuvat liian löysästi vatsan kohdalta, vaikka vyötärö päättyy juuri navan alapuolelle, mistä yleensä keho on kaikkein levein. Minun on joskus vedettävä trikoita ylös treenin aikana. Ehkäpä istuvuus olisi parempi, jos kangas olisi ollut joustavampi?

Niken treenisetti - ihanan pehmeä!

Nike matchande set

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Joogaan

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:  

Testianeelin tuomio kuuluu: Mukava, siisti ja täydellinen joogaan! Ihana sekoitus käytännöllisyyttä ja trendikästä fiilistä.

- Ribattu toppi, joka tuntuu ihan puuvillalta pehmeytensä ansiosta, vaikkei se olekaan siitä valmistettu.  Vaikka materiaali on pehmeää, toppi istuu silti napakasti, joten se ei nouse ylöspäin, kun teet alaspäin katsovaa koiraa, ehkä siksi, koska se on niin pitkä ja malliin ommeltu. Topin helma tulee takapuolen alle, kertoo yksi testaajista.

Testipaneeli huomauttaa, että Niken ylä- ja alaosassa ei ole samaa keltaista väriä, mikä on makuasia. Joidenkin mielestä on hyvä, ettei sävy ole ihan sama, kun taas toiset olisivat mieluummin käyttäneet samaa väriä.

- Mainitsemisen arvoista on se, että toppi on annettuun kokooon nähden iso. Jos mietit kahden koon välillä, ota ehdottomasti pienempi koko, vaikka sinulla olisi isommat rinnat. Pidän siitä, että toppi nousee korkeammalle rintäkehän kohdalta, mutten ole suurien käsiaukkojen fani, yksi testaajista toteaa.

- Minusta taas on ihanaa, että topissa on väljempää kainalon kohdalla, en pidä siitä, kun vaatteet istuvat liian tiukasti sieltä, sanoo toinen testipaneelin jäsen.

Alaosa:

Mmm... tämä kangas tuntuu uskomattoman pehmoiselta! Se on superpehmeä, joustava ja viihtyisä.

- Parhaat pisteet mukavuudesta, tämän mukavampaa ei ole, kommentoi yksi testaajista.

Niken koot voivat joskus olla hieman pieniä, mutta nämä trikoot ovat annetun koon mukaiset. Tosin vyötärön kohdalla on vähän liikaa tilaa, kun taas takapuolen kohdalta ne ovat aavistuksen verran kireät (ei siis paras mahdollinen juttu, jos sinulla on tiimalasivartalo).

- Trikoot ovat hieman läpikuultavat päällä, joten alushousut kuultavat läpi. Mutta ne ovat niin mukavat korkean vyötärön ja pehmeästi kietoutuvan kankaan ansiosta. Pidän myös jalkojen sivuilla olevista yksityiskohdista, jotka minulla päättyvät juuri nilkan yläpuolelle, sanoo toinen testaaja.

Väri on haalea sinapinkeltainen, eli kuvassa oleva sävy on hieman hillitympi. Testipaneelin naiset huomauttavat, että väri on joillekin haastava.

- Tämä väri saa minut tuntemaan itseni sinappiraidaksi makkaran päällä. Minulla on erittäin vaalea iho ja vaaleat hiukset, joten tämä setti ei sopinut minulle ollenkaan. Tosin ne testipaneelin jäsenet, jotka eivät ole niin vaaleita ja joilla on tummat hiukset näyttivät hyvältä asussa, yksi testaajista toteaa naurahtaen..

Blaccin treenisetti - täydellinen seamless-asu!

blacc

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Matalan intensiteetin harjoitteluun

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:

Tyylikäs suunnittelu selässä - kaikki testipaneelin jäsenet ovat tästä yhtä mieltä.

- Rakasta kapeita nauhoja takana! Pidän myös siitä, että yläosassa on toppaukset, mutta kankaan muotoilu estää rintojen kohotuksen. Testipaneelin mielestä yläosa istuu parhaiten niille, joilla on pienet tai keskikokoiset rinnat. Jos sinulla on isot rinnat, tarvitset enemmän tukea liikkuessasi kuin mitä tämä yläosa pystyy tarjoamaan, sanoo yksi testaajista.

Saumattoman materiaalin ansiosta yläosa istuu kuin valettu kaikille testaajille.

- Ihana, pehmeä ja mukava tuntu kehoa vasten. Pidän siitä, että malli nousee ylemmäs rintakehälle, jottei minun tarvitse huolehtia ikävistä vilautuksista treenin aikana. Ainoa asia, joka mielestäni päätyy miinukselle, on se, että yläosa nousee hieman liian syvälle kainaloihin. Jos siinä olisi ollut hiukan erilainen leikkaus, olisi yläosa voinut tarjota paremman tuen, toteaaa toinen testipaneelin jäsen.

Pinkin värin ja saumattoman kankaan yhdistelmä on mielipiteiden jakaja. Jotkut rakastavat sitä, toiset eivät.

- Olen testipaneelin vanhin jäsen ja mielestäni tämä setti antaa hyvän nuorekkaan tunteen. Ehkä en ole tarpeeksi trendikäs tunteakseni oloni täysin mukavaksi, haha.

Alaosa:

Ala- ja yläosa sopivat todella hyvin yhteen, pidempi yläosa ja korkea vyötäröiset trikoot jättävät juuri sopivan raon vatsan kohdalle. Kun ostaa edullisen treenisetin netistä ja saa tämän kotiin, tulee väkisinkin iloiseksi, todellinen löytö!

- Tunnen oloni hyväksi tässä setissä! Rakastan saumattomia vaatteita, koska ne ovat hyvin pehmeitä, mikä on tietenkin erittäin mukavaa. Setti tuntuu yhtä mukavalta kuin aluspuku, mutta on paljon paremman näköinen. Hieno yksityiskohta on trikoiden neulotut ilmanvaihtoaukot, yksi testipaneelin jäsen ihastelee.

Trikoot soveltuvat kaikenlaiseen harjoitteluun ja pysyvät hyvin ylhäällä jopa juostessa. Niissä on helppo liikkua ja ne poistavat kosteutta iholta treenin aikana.

- Ne istuvat todella hyvin kaiken tyyppisille vartaloille, niissä ei ole riskiä cameltoe-ilmiöön, eivätkä ne ole ollenkaan läpikuultavat. Mielestäni on mukavaa treenata trikoissa, jotka nousevat navan yläpuolelle ja tarjoavat kunnollisen tuen. Istuvuus on täydellinen, ne muotoilevat takapuolen hyvännäköisesti ja minulle trikoot ovat täydellisen täysipitkät, kertoo 168 cm pitkä testaaja.

Better Bodiesin treenisetti - syreeninlila unelma selfieiden ottamiseen!

better bodies matchande set

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Liikuntaan ja selfieihin

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:

Väri on taianomainen. Kangas on taianomainen. Mutta setti ei istu päällä taianomaisesti.

- Kun settiä sovittaa peilin edessä, se näyttää todella hyvältä, mutta kun aloittaa liikkumisen, kangas ei pysty vastaamaan haasteeseen. Yläosa valuu alaspäin ylhäältä, kun taas alareuna rullautuu ylöspäin. Mielestäni se on toppi, joka on täydellinen, kun haluat ottaa kuvan peilin kautta ja lähettää sen ystävälle, muttei sovellu itse treenaamiseen, sanoo yksi testaajista.

Yläosassa on näkyvät toppaukset, joten ne kannattaa ottaa pois. Toisaalta silloin näkyy sen sijaan nännien muoto, mikä ei myöskään ole kätevää. Tämän vuoksi testipaneeli tykkääkin yläosasta lähinnä selän puolelta kolmen hienon nauhan ansiosta.

- Oikealla henkilöllä tämä istuu erittäin hyvin, mutta jos sinulla on vähänkään epävarma olo kehostasi, tämän topin kanssa voit tuntea olosi vieläkin epävarmemmaksi. Me testipaneelissa suosittelemme sitä pääasiassa sinulle, jolla on pienet tai keskisuuret rinnat, sillä isommat rinnat tarvitsevat enemmän tukea treenien ajaksi.

Itse "kuppi" on melko pieni, joten saatat joutua ottamaan yhden koon isomman topin, mitä yleensä ottaisit. Ison plussan tämä yläosa saa hinnasta ja siitä, että se on saatavilla niin monissa eri väreissä!  

Alaosa:

Älä anna kuvan hämätä, sekä trikoot että toppi ovat täsmälleen samaa pastellisävyä. Ne sopivat loistavasti yhteen. Trikoot herättävät eriäviä mielipiteitä, sillä ne ovat erittäin mukavat, mutta istuvuus ei ole täydellinen.

- Minulla on käytössä L-koko, mutta se ei tarkoita, että olen 220 cm pitkä. Nämä trikoot ovat hyvin pitkät ja nilkan ympärysmitta on valtava. Mietin, onko valmistaja testannut näitä trikoita kenenkään iso kokoisemman päällä? yksi testipaneelin jäsenistä ihmettelee.

Testipaneelin mielestä trikoot istuvat parhaiten vyötärötä, mutta ohut ja saumaton materiaali ei muokkaa vartaloa yhtään. Ne tuntuvat hyvältä takapuolen kohdalla, mutteivät näytä siltä.

- Aivan kuten kuvasta näkee, trikoot ovat läpikuultavat. Alushousut paistavat läpi paljon. Mutta koska kangas on niin mukavaa ihoa vasten ja niissä on mukava treenata, ei trikoista voi muuta kuin pitää. Minulla on melko pitkät jalat ja ne istuvat täydellisesti päälleni, sanoo toinen testaaja.

Asicsen treenisetti - juoksijan unelma!

asics

Yläosa:

Alaosa:

Soveltuu pääasiassa: Juoksemiseen

Testipaneeli kommentoi:

Yläosa:

Tämä setti sopii sinulle, joka et halua vain hyvännäköistä treeniasua, vaan itseasiassa laadukkaat treenivaatteet - jotka sopivat yhteen. Tässä setissä on kaikki !

- Se, että Asicsen juoksualan asiantuntijat ovat tämän topin takana. Se on aivan loistava. Koko testipaneeli on sitä mieltä, että toppi on erittäin kevyt, hengittää erinomaisesti ja on hyvin mukava, kertoo yksi testaajista.

Toppi on melko pitkä, se tulee hieman takapuolen päälle. Se on myös melko iso kooltaan, joten jos pohdit kahden koon välillä, valitse pienempi koko (koskee myös sinua, jolla on suuremmat rinnat). Selkäosa on hiukan leveämpi kuin monissa muissa malleissa, joten toppi peittää urheiluliivit.

- Pidän tästä pehmeästä materiaalista, joka on erittäin mukava ihoa vasten. Toppi antaa käsien liikkua vapaasti juoksessani ja se pitää minut kuivana hyvän kosteudenpoiston ansiosta. Ihanaa!

Alaosa:

Vau, täydelliset juoksutrikoot!

- Näiden trikoiden kokeilun jälkeen en halua enää juosta missään muussa mallissa. Niiden lahkeissa ei ole vetoketjua, kuten monissa muissa juoksutrikoissa, mutta mielestäni se on hyvä, koska silloin niitä voi käyttää myös kuntosalilla, sanoo yksi testaajista.

Kangas on ehdottoman täydellinen, sillä siinä on loistavat ominaisuudet, kuten hyvä kosteudenpoisto eikä trikoista kuulla läpi yhtään. Testipaneeli ylistää myös istuvuutta. Ne ovat täysin annetun koon mukaiset, joten voit huoletta ottaa tavallisen kokosi.

- Kuvassa trikoot ovat 7/8-mittaiset, mutta minulle, joka olen 165 cm pitkä, ne ovat täysipitkät ja nousevat juuri navan yläpuolelle. Tuntuu kuin ne olisivat räätälöidyt juuri minulle, minulla on tiimalasivartalo, ja ne istuvat kuin nakutettu. Myös muut testipaneelin jäsenet, joilla on leveämpi lantion seutu, mutta kapeampi vyötärö, pitävät niitä mahtavina, yksi testaajista kertoo.

Testipaneeli ihailee leveää, mukavaa vyötärön seutua sekä vyötäröllä olevia kiristysnauhoja, joiden ansiosta trikoita ei tarvitse kiskoa ylös juoksulenkin aikana.

- Juuri tältä juoksuvaatteiden tulisi tuntua! Lisäksi tässä setissä on käteviä yksityiskohtia, kuten vyötäröltä löytyvä avaintasku ja heijastimet. Asics, we love you!

OSTA TÄÄLTÄ: ja !

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

2 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

3 päivää sitten
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
nano x header
Muoti & trendit

Uusi Reebok Nano X - yhtä monipuolinen kuin sinä

21 apr 2020
Le specs solglasögon
Muoti & trendit

Trendikkäimmät aurinkolasit 2020

20 apr 2020
Asics loparskor
Muoti & trendit

Mitkä Asicsen juoksukengät minun kannattaisi valita?

20 apr 2020
bästsäljare header
Muoti & trendit

Tässä ovat Sportamoren myydyimmät tuotteet - koko lista

16 apr 2020
more news
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit
Mjukisset

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

Tässä on vuoden kuumin trendi, joka on täydellinen sekä kotitoimistolle että ulos piknikille. Tässä on 10 ylellistä verska-asua, joita et halua missata!

13 may 2020
Muoti & trendit
badtofflor plock

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

Pian on aika ottaa käyttöön kesäisemmät jalkineet, kuten suihkusandaalit, pistokkaat ja flipflopit. Tässä ovat vuoden kuumimmat kesäkengät Filalta, Adidakselta ja Birkenstockilta.

13 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

13 may 2020
Muoti & trendit
lisa tellbe header

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

Influensseri Lisa Tellbe rakastaa urheilullista muotia ja näyttää kuinka hän käyttää suosikkivaatteitaan Nikelta.

12 may 2020
Muoti & trendit