FI_Header.png

Testissä talven parhaat lasketttelulasit

Tuntuuko oikeiden laskettelulasien löytäminen haastavalta? Anna meidän auttaa. Laitoimme testiryhmämme testaamaan talven kuumimmat mallit. 

Laskettelukausi on jo alkanut ja nyt on viimeinen hetki varmistaa, että näytät hyvältä rinteessä. Testiryhmämme sai tehtäväkseen testata talven kuumimmat laskettelulasimallit suurimmilta tuotemerkeiltämme, jotta saisit vihiä, mikä malli sopii millaisellekin laskijalle.

– Kun tilaat kotiin lasit, on tärkeää, että testaat niitä yhdessä kypäräsi kanssa. Se, miten lasit sopeutuvat kypärän kanssa, vaikuttaa olennaisesti mukavuuteen ja ventilaatioon, Sportamoren sisäänostaja Lina Sellgren sanoo ja jatkaa:

– Jotkut laskettelulasimallit jättävät kypärän väliin turistilipan. Sieltä voi päästä kylmää ilmaa sisälle, ja sitä emme halua. 

Rinteessä on yksi keino kruunata laskettelukokemus on varmistaa, että lasit palvelevat pitkään. Moni nostaa lasit pois kypärän päälle hissijonossa, mitä ei tulisi tehdä.

– Laskun jälkeen olet todennäköisesti kerännyt lämpöä, minkä vuoksi lasit ja kasvot ovat lämpimät. Jos nostat lasit pois, pääsee kylmä ilma sisään. Sitten kun laitat lasit takaisin, muodostuu höyryä, mitä yrität sitten puhdistaa hanskoilla. Silloin tulet putsanneeksi suojan höyryä vastaan. Anna siis lasien pysyä silmillä koko ajan!  FI_Appertiff_CRB.png

Testissä: 


Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Kovempi ja suurempi malli, joka istuu tiukasti eikä liu'u. Malli tulee hieman poskien alle ja sopii parhaiten sinulle, jonka kasvot ovat suurehkot. Kehysten vaahto tuntuu kovalta ja testaajamme jäivät kaipaamaan hieman pehmeämpää mallia. 

Linssit: Suuri ja leveä näkymä. Kontrastilinssi toimii heikommassa valossa ja aurinkolinssi taas auringonpaisteessa. Voit vaihtaa linssit helposti.

Ventilaatio: Ventilaatio toimii lasien alla ja yllä. Plussaa ventilaatioreiästä, joka helpottaa, jos kypärän reuna istuu tiukasti laseja vasten. 

Design: Rehvas malli, joka vaikuttaa myös sinut, joka haluat erottua. Osa testaajista kaihti hieman suurehkoa mallia, joka muistutti heidän mielestään kärpäslaseja.

Yhteenveto: Lasketko usein freestyleä ja kaipaatko markkinoiden kuumimpia laskettelulaseja?  Siinä tapauksessa CRB on täydellinen valinta. Siinä on laajempi näkökenttä, hyvin mahtaileva asenne ja tuplalasit. Tumma linssi on nätimpi, mutta pääsee parhaiten oikeuksiinsa aurinkoisena päivänä Alpeilla. Sen sijaan valinta ei ole paras kerran vuodessa tehtävälle Levin perhereissulle. Miinukseksi laskimme kovan kumin. Kaiken kaikkiaan hyvät laskettelulasit, jotka istuvat tiukasti ja toimivat parhaiten freestyle-laskijalla.

FI_Oakley_FallLine.pngTestissä: 


Suositushinta: 219,90 euroa. 

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Stabiilit ja kunnolliset lasit, jotka istuvat kuten valettu. Pehmeä ja joustava raami, joka ei tunnu liian pieneltä tai liian suurelta. Toisin kuin muut testin malleista, tämä voi painaa hieman nenää, mutta voit silti hengittää huoletta. 

Linssit: Sävyjä parantava linssi, joka on peilikäsitelty kaikkiin valo-olosuhteisiin. Sinun ei tarvitse vaihtaa linssiä sään muuttuessa pilvisestä aurinkoiseen. Ei testin levein näkökenttä, mutta tarpeeksi leveä.

Ventilaatio: Leveä ja hyvin aseteltu ventilaatio noudattelee kehyksiä. Ei valittamista.

Design: Pelkistetty ja nätti. Kaikki testaajamme olivat yksimielisiä siitä, että kyseessä on testin nätein malli. 

Yhteenveto: Oakleys PRIZM-linssit on tehty varta vasten mallia varten. Siksi ne sopeutuvat pienintä yksityiskohtaa myöten silmien ja näkökentän mukaan. Ne sopeutuvat myös valoon, mutta parhaiten ne palvelevat laskukauden loppua ja Alppien voimakasta auringonpaistetta. Ainoa miinus on paksu ventilaatioreuna. Malli tuntuu muotoon tehdyltä kasvojen muodosta huolimatta. Iso plussa designista. Sopivat myös silmälasien kanssa. 

FI_Salomon_Xview.pngTestissä: 

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Malli on astetta pienempi ja siinä on pehmeä vaahto, joka istuu hyvin kasvoja vasten. Sopii hyvin sinulle, jonka kasvot ovat astetta pienemmät. 

Linssit: Näkökenttä ei ole testin laajin, mutta riittävän laaja. Muistuttaa Oakleyn Fall Linea. Täydellinen valonsäätely. Tätä mallia voit käyttää myös rujolla säällä. 

Ventilaatio: Malli istuu tiukasti ja siinä on hyvä ventilaatio niin linssien alla kuin ylläkin. Lämpötila pysyy sopivan mukavana eivätkä lasit mene huuruun. 

Design: Kellertävät linssit saavat sinut näyttämään mestarilta. Oranssit yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden. Ainoa, mikä hinaa ulkonäön arvosanaa alas, on valkoinen yksityiskohta nenän ympärillä. 

Yhteenveto: Superpehmeä malli, joka istuu todella hyvin. Siro malli sinulle, joka vierastat kömpelöitä laseja. Valonsäätely on suorastaan maaginen, joten se sopii mainiosti myös Pohjoisen rinteisiin. Miinusta hieman nenän vaahtomuovista, joka on aavistuksen liian leveä. Parasta mallissa on sen mukavuus, mainiot linssit ja sen yhteensopivuus Salomonin kypärien kanssa. Lasit sopivat niin aloittelijalle kuin sinulle, joka lasket pari viikkoa vuodessa. FI_Spektrum_Skutan.png

Testissä: 


Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla myös:

Mukavuus: Malli istuu kuin valettu. Siinä on pehmeä vaahtoreuna. Lasit ovat leveät, ja suunnattu suurikasvoisille. 

Linssit: Peilipintaiset tummemmat lasit ja UV-suoja, joka ei estä hyvää näkymää. Näitä laseja voit siis käyttää huoletta myös pohjoisen rinteissä.  Jos sää on liian tumma, tulee näiden lasien mukana ylimääräiset linssit, jotka eivät ole yhtä ehostetut. Näkökenttä ei ole yhtä leveä kuin mitä uskoisi.

Ventilaatio: Leveä ja korkea ventilaatio lasien alla ja yllä. Et tule tukahtumaan. 

Design: Söpö ja tyylipuhdas malli, jota coolit peililinssit koristavat. 

Yhteenveto: Ventilaatiovaahto on hyvin leveä ja tulee korkeammalle kuin kehykset, mikä takaa hyvän ventilaation. Toisaalta lasien ja kypärän väliin voi jäädä rako. Sovita mallia yhdessä kypärän kanssa. Miinusta siitä, että malli natisee. Varmista, että se pysyy paikallaan, niin se ei häiritse laskuja. Parasta mallissa on sen pehmeys, tuplalinssit ja säädeltävät kiinnikkeet nauhassa. Peililasit takaavat, ettei kukaan pysty näkemään silmiesi liikkeitä. Jos et halua tulla tunnistetuksi, panosta Spektrumin Skutan-laseihin. 

FI_Anon_Helix.pngTestissä: 


Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Yksi testin kapeimmista malleista istuu hyvin tiheästi. Se toimii mainiosti Salomon-kypärän kanssa. Se ei ole erityisen korkea eikä leveä, joten se sopii parhaiten kapeille kasvoille.

Linssit: Saat kahdet linssit, jotka sopivat parhaiten pohjoisen rinteisiin sekä voimakkaat aurinkolinssit, jotka sopivat hyvin Alppien aurinkoon. Plussaa UV-suojasta. 

Ventilaatio: Sekä alapuolelle että päällä on ventilaatioreiät, joten et tunne oloasi tukalaksi.

Design: Klassinen malli aloittelijalle. Kun mallia taivuttaa, ovaali tunne katoaa linsseistä ja ne voivat tuntua hieman kuplavilta. Se ei häiritse näkymää tai laskukokemusta.

Yhteenveto: Jos vasta aloittelet laskettelua ja haluat välttyä peittämästä koko kasvojasi laskettelulaseihin, tässä hyvä valinta. Anon tarjoilee testin huokeimman mallin, joka istuu mukavasti ja pehmeästi kasvoille. Parasta mallissa on, että voit yhdistää sen silmälasien kanssa. Miinusta hieman halvahkosta tunteesta. Linssit eivät ole testin näteimmät. Jos et kuitenkaan valitse laseja pelkän ulkonäön perusteella vaan ominaisuuksien, tässä mainio joululahja itsellesi.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

3 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

3 päivää sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

4 päivää sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

4 päivää sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

6 päivää sitten
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit