FI_Header.png

Testissä talven parhaat lasketttelulasit

Tuntuuko oikeiden laskettelulasien löytäminen haastavalta? Anna meidän auttaa. Laitoimme testiryhmämme testaamaan talven kuumimmat mallit. 

Laskettelukausi on jo alkanut ja nyt on viimeinen hetki varmistaa, että näytät hyvältä rinteessä. Testiryhmämme sai tehtäväkseen testata talven kuumimmat laskettelulasimallit suurimmilta tuotemerkeiltämme, jotta saisit vihiä, mikä malli sopii millaisellekin laskijalle.

– Kun tilaat kotiin lasit, on tärkeää, että testaat niitä yhdessä kypäräsi kanssa. Se, miten lasit sopeutuvat kypärän kanssa, vaikuttaa olennaisesti mukavuuteen ja ventilaatioon, Sportamoren sisäänostaja Lina Sellgren sanoo ja jatkaa:

– Jotkut laskettelulasimallit jättävät kypärän väliin turistilipan. Sieltä voi päästä kylmää ilmaa sisälle, ja sitä emme halua. 

Rinteessä on yksi keino kruunata laskettelukokemus on varmistaa, että lasit palvelevat pitkään. Moni nostaa lasit pois kypärän päälle hissijonossa, mitä ei tulisi tehdä.

– Laskun jälkeen olet todennäköisesti kerännyt lämpöä, minkä vuoksi lasit ja kasvot ovat lämpimät. Jos nostat lasit pois, pääsee kylmä ilma sisään. Sitten kun laitat lasit takaisin, muodostuu höyryä, mitä yrität sitten puhdistaa hanskoilla. Silloin tulet putsanneeksi suojan höyryä vastaan. Anna siis lasien pysyä silmillä koko ajan!  FI_Appertiff_CRB.png

Testissä: 


Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Kovempi ja suurempi malli, joka istuu tiukasti eikä liu'u. Malli tulee hieman poskien alle ja sopii parhaiten sinulle, jonka kasvot ovat suurehkot. Kehysten vaahto tuntuu kovalta ja testaajamme jäivät kaipaamaan hieman pehmeämpää mallia. 

Linssit: Suuri ja leveä näkymä. Kontrastilinssi toimii heikommassa valossa ja aurinkolinssi taas auringonpaisteessa. Voit vaihtaa linssit helposti.

Ventilaatio: Ventilaatio toimii lasien alla ja yllä. Plussaa ventilaatioreiästä, joka helpottaa, jos kypärän reuna istuu tiukasti laseja vasten. 

Design: Rehvas malli, joka vaikuttaa myös sinut, joka haluat erottua. Osa testaajista kaihti hieman suurehkoa mallia, joka muistutti heidän mielestään kärpäslaseja.

Yhteenveto: Lasketko usein freestyleä ja kaipaatko markkinoiden kuumimpia laskettelulaseja?  Siinä tapauksessa CRB on täydellinen valinta. Siinä on laajempi näkökenttä, hyvin mahtaileva asenne ja tuplalasit. Tumma linssi on nätimpi, mutta pääsee parhaiten oikeuksiinsa aurinkoisena päivänä Alpeilla. Sen sijaan valinta ei ole paras kerran vuodessa tehtävälle Levin perhereissulle. Miinukseksi laskimme kovan kumin. Kaiken kaikkiaan hyvät laskettelulasit, jotka istuvat tiukasti ja toimivat parhaiten freestyle-laskijalla.

FI_Oakley_FallLine.pngTestissä: 


Suositushinta: 219,90 euroa. 

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Stabiilit ja kunnolliset lasit, jotka istuvat kuten valettu. Pehmeä ja joustava raami, joka ei tunnu liian pieneltä tai liian suurelta. Toisin kuin muut testin malleista, tämä voi painaa hieman nenää, mutta voit silti hengittää huoletta. 

Linssit: Sävyjä parantava linssi, joka on peilikäsitelty kaikkiin valo-olosuhteisiin. Sinun ei tarvitse vaihtaa linssiä sään muuttuessa pilvisestä aurinkoiseen. Ei testin levein näkökenttä, mutta tarpeeksi leveä.

Ventilaatio: Leveä ja hyvin aseteltu ventilaatio noudattelee kehyksiä. Ei valittamista.

Design: Pelkistetty ja nätti. Kaikki testaajamme olivat yksimielisiä siitä, että kyseessä on testin nätein malli. 

Yhteenveto: Oakleys PRIZM-linssit on tehty varta vasten mallia varten. Siksi ne sopeutuvat pienintä yksityiskohtaa myöten silmien ja näkökentän mukaan. Ne sopeutuvat myös valoon, mutta parhaiten ne palvelevat laskukauden loppua ja Alppien voimakasta auringonpaistetta. Ainoa miinus on paksu ventilaatioreuna. Malli tuntuu muotoon tehdyltä kasvojen muodosta huolimatta. Iso plussa designista. Sopivat myös silmälasien kanssa. 

FI_Salomon_Xview.pngTestissä: 

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Malli on astetta pienempi ja siinä on pehmeä vaahto, joka istuu hyvin kasvoja vasten. Sopii hyvin sinulle, jonka kasvot ovat astetta pienemmät. 

Linssit: Näkökenttä ei ole testin laajin, mutta riittävän laaja. Muistuttaa Oakleyn Fall Linea. Täydellinen valonsäätely. Tätä mallia voit käyttää myös rujolla säällä. 

Ventilaatio: Malli istuu tiukasti ja siinä on hyvä ventilaatio niin linssien alla kuin ylläkin. Lämpötila pysyy sopivan mukavana eivätkä lasit mene huuruun. 

Design: Kellertävät linssit saavat sinut näyttämään mestarilta. Oranssit yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden. Ainoa, mikä hinaa ulkonäön arvosanaa alas, on valkoinen yksityiskohta nenän ympärillä. 

Yhteenveto: Superpehmeä malli, joka istuu todella hyvin. Siro malli sinulle, joka vierastat kömpelöitä laseja. Valonsäätely on suorastaan maaginen, joten se sopii mainiosti myös Pohjoisen rinteisiin. Miinusta hieman nenän vaahtomuovista, joka on aavistuksen liian leveä. Parasta mallissa on sen mukavuus, mainiot linssit ja sen yhteensopivuus Salomonin kypärien kanssa. Lasit sopivat niin aloittelijalle kuin sinulle, joka lasket pari viikkoa vuodessa. FI_Spektrum_Skutan.png

Testissä: 


Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla myös:

Mukavuus: Malli istuu kuin valettu. Siinä on pehmeä vaahtoreuna. Lasit ovat leveät, ja suunnattu suurikasvoisille. 

Linssit: Peilipintaiset tummemmat lasit ja UV-suoja, joka ei estä hyvää näkymää. Näitä laseja voit siis käyttää huoletta myös pohjoisen rinteissä.  Jos sää on liian tumma, tulee näiden lasien mukana ylimääräiset linssit, jotka eivät ole yhtä ehostetut. Näkökenttä ei ole yhtä leveä kuin mitä uskoisi.

Ventilaatio: Leveä ja korkea ventilaatio lasien alla ja yllä. Et tule tukahtumaan. 

Design: Söpö ja tyylipuhdas malli, jota coolit peililinssit koristavat. 

Yhteenveto: Ventilaatiovaahto on hyvin leveä ja tulee korkeammalle kuin kehykset, mikä takaa hyvän ventilaation. Toisaalta lasien ja kypärän väliin voi jäädä rako. Sovita mallia yhdessä kypärän kanssa. Miinusta siitä, että malli natisee. Varmista, että se pysyy paikallaan, niin se ei häiritse laskuja. Parasta mallissa on sen pehmeys, tuplalinssit ja säädeltävät kiinnikkeet nauhassa. Peililasit takaavat, ettei kukaan pysty näkemään silmiesi liikkeitä. Jos et halua tulla tunnistetuksi, panosta Spektrumin Skutan-laseihin. 

FI_Anon_Helix.pngTestissä: 


Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Yksi testin kapeimmista malleista istuu hyvin tiheästi. Se toimii mainiosti Salomon-kypärän kanssa. Se ei ole erityisen korkea eikä leveä, joten se sopii parhaiten kapeille kasvoille.

Linssit: Saat kahdet linssit, jotka sopivat parhaiten pohjoisen rinteisiin sekä voimakkaat aurinkolinssit, jotka sopivat hyvin Alppien aurinkoon. Plussaa UV-suojasta. 

Ventilaatio: Sekä alapuolelle että päällä on ventilaatioreiät, joten et tunne oloasi tukalaksi.

Design: Klassinen malli aloittelijalle. Kun mallia taivuttaa, ovaali tunne katoaa linsseistä ja ne voivat tuntua hieman kuplavilta. Se ei häiritse näkymää tai laskukokemusta.

Yhteenveto: Jos vasta aloittelet laskettelua ja haluat välttyä peittämästä koko kasvojasi laskettelulaseihin, tässä hyvä valinta. Anon tarjoilee testin huokeimman mallin, joka istuu mukavasti ja pehmeästi kasvoille. Parasta mallissa on, että voit yhdistää sen silmälasien kanssa. Miinusta hieman halvahkosta tunteesta. Linssit eivät ole testin näteimmät. Jos et kuitenkaan valitse laseja pelkän ulkonäön perusteella vaan ominaisuuksien, tässä mainio joululahja itsellesi.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

8 tuntia sitten
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

4 päivää sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

5 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

5 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

6 päivää sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

6 päivää sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

6 päivää sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

6 päivää sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
more news
Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

8 tuntia sitten
Muoti & trendit
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

6 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit