FI_Header.png

Testissä talven parhaat lasketttelulasit

Tuntuuko oikeiden laskettelulasien löytäminen haastavalta? Anna meidän auttaa. Laitoimme testiryhmämme testaamaan talven kuumimmat mallit. 

Laskettelukausi on jo alkanut ja nyt on viimeinen hetki varmistaa, että näytät hyvältä rinteessä. Testiryhmämme sai tehtäväkseen testata talven kuumimmat laskettelulasimallit suurimmilta tuotemerkeiltämme, jotta saisit vihiä, mikä malli sopii millaisellekin laskijalle.

– Kun tilaat kotiin lasit, on tärkeää, että testaat niitä yhdessä kypäräsi kanssa. Se, miten lasit sopeutuvat kypärän kanssa, vaikuttaa olennaisesti mukavuuteen ja ventilaatioon, Sportamoren sisäänostaja Lina Sellgren sanoo ja jatkaa:

– Jotkut laskettelulasimallit jättävät kypärän väliin turistilipan. Sieltä voi päästä kylmää ilmaa sisälle, ja sitä emme halua. 

Rinteessä on yksi keino kruunata laskettelukokemus on varmistaa, että lasit palvelevat pitkään. Moni nostaa lasit pois kypärän päälle hissijonossa, mitä ei tulisi tehdä.

– Laskun jälkeen olet todennäköisesti kerännyt lämpöä, minkä vuoksi lasit ja kasvot ovat lämpimät. Jos nostat lasit pois, pääsee kylmä ilma sisään. Sitten kun laitat lasit takaisin, muodostuu höyryä, mitä yrität sitten puhdistaa hanskoilla. Silloin tulet putsanneeksi suojan höyryä vastaan. Anna siis lasien pysyä silmillä koko ajan!  FI_Appertiff_CRB.png

Testissä: 


Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Kovempi ja suurempi malli, joka istuu tiukasti eikä liu'u. Malli tulee hieman poskien alle ja sopii parhaiten sinulle, jonka kasvot ovat suurehkot. Kehysten vaahto tuntuu kovalta ja testaajamme jäivät kaipaamaan hieman pehmeämpää mallia. 

Linssit: Suuri ja leveä näkymä. Kontrastilinssi toimii heikommassa valossa ja aurinkolinssi taas auringonpaisteessa. Voit vaihtaa linssit helposti.

Ventilaatio: Ventilaatio toimii lasien alla ja yllä. Plussaa ventilaatioreiästä, joka helpottaa, jos kypärän reuna istuu tiukasti laseja vasten. 

Design: Rehvas malli, joka vaikuttaa myös sinut, joka haluat erottua. Osa testaajista kaihti hieman suurehkoa mallia, joka muistutti heidän mielestään kärpäslaseja.

Yhteenveto: Lasketko usein freestyleä ja kaipaatko markkinoiden kuumimpia laskettelulaseja?  Siinä tapauksessa CRB on täydellinen valinta. Siinä on laajempi näkökenttä, hyvin mahtaileva asenne ja tuplalasit. Tumma linssi on nätimpi, mutta pääsee parhaiten oikeuksiinsa aurinkoisena päivänä Alpeilla. Sen sijaan valinta ei ole paras kerran vuodessa tehtävälle Levin perhereissulle. Miinukseksi laskimme kovan kumin. Kaiken kaikkiaan hyvät laskettelulasit, jotka istuvat tiukasti ja toimivat parhaiten freestyle-laskijalla.

FI_Oakley_FallLine.pngTestissä: 


Suositushinta: 219,90 euroa. 

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Stabiilit ja kunnolliset lasit, jotka istuvat kuten valettu. Pehmeä ja joustava raami, joka ei tunnu liian pieneltä tai liian suurelta. Toisin kuin muut testin malleista, tämä voi painaa hieman nenää, mutta voit silti hengittää huoletta. 

Linssit: Sävyjä parantava linssi, joka on peilikäsitelty kaikkiin valo-olosuhteisiin. Sinun ei tarvitse vaihtaa linssiä sään muuttuessa pilvisestä aurinkoiseen. Ei testin levein näkökenttä, mutta tarpeeksi leveä.

Ventilaatio: Leveä ja hyvin aseteltu ventilaatio noudattelee kehyksiä. Ei valittamista.

Design: Pelkistetty ja nätti. Kaikki testaajamme olivat yksimielisiä siitä, että kyseessä on testin nätein malli. 

Yhteenveto: Oakleys PRIZM-linssit on tehty varta vasten mallia varten. Siksi ne sopeutuvat pienintä yksityiskohtaa myöten silmien ja näkökentän mukaan. Ne sopeutuvat myös valoon, mutta parhaiten ne palvelevat laskukauden loppua ja Alppien voimakasta auringonpaistetta. Ainoa miinus on paksu ventilaatioreuna. Malli tuntuu muotoon tehdyltä kasvojen muodosta huolimatta. Iso plussa designista. Sopivat myös silmälasien kanssa. 

FI_Salomon_Xview.pngTestissä: 

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Malli on astetta pienempi ja siinä on pehmeä vaahto, joka istuu hyvin kasvoja vasten. Sopii hyvin sinulle, jonka kasvot ovat astetta pienemmät. 

Linssit: Näkökenttä ei ole testin laajin, mutta riittävän laaja. Muistuttaa Oakleyn Fall Linea. Täydellinen valonsäätely. Tätä mallia voit käyttää myös rujolla säällä. 

Ventilaatio: Malli istuu tiukasti ja siinä on hyvä ventilaatio niin linssien alla kuin ylläkin. Lämpötila pysyy sopivan mukavana eivätkä lasit mene huuruun. 

Design: Kellertävät linssit saavat sinut näyttämään mestarilta. Oranssit yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden. Ainoa, mikä hinaa ulkonäön arvosanaa alas, on valkoinen yksityiskohta nenän ympärillä. 

Yhteenveto: Superpehmeä malli, joka istuu todella hyvin. Siro malli sinulle, joka vierastat kömpelöitä laseja. Valonsäätely on suorastaan maaginen, joten se sopii mainiosti myös Pohjoisen rinteisiin. Miinusta hieman nenän vaahtomuovista, joka on aavistuksen liian leveä. Parasta mallissa on sen mukavuus, mainiot linssit ja sen yhteensopivuus Salomonin kypärien kanssa. Lasit sopivat niin aloittelijalle kuin sinulle, joka lasket pari viikkoa vuodessa. FI_Spektrum_Skutan.png

Testissä: 


Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla myös:

Mukavuus: Malli istuu kuin valettu. Siinä on pehmeä vaahtoreuna. Lasit ovat leveät, ja suunnattu suurikasvoisille. 

Linssit: Peilipintaiset tummemmat lasit ja UV-suoja, joka ei estä hyvää näkymää. Näitä laseja voit siis käyttää huoletta myös pohjoisen rinteissä.  Jos sää on liian tumma, tulee näiden lasien mukana ylimääräiset linssit, jotka eivät ole yhtä ehostetut. Näkökenttä ei ole yhtä leveä kuin mitä uskoisi.

Ventilaatio: Leveä ja korkea ventilaatio lasien alla ja yllä. Et tule tukahtumaan. 

Design: Söpö ja tyylipuhdas malli, jota coolit peililinssit koristavat. 

Yhteenveto: Ventilaatiovaahto on hyvin leveä ja tulee korkeammalle kuin kehykset, mikä takaa hyvän ventilaation. Toisaalta lasien ja kypärän väliin voi jäädä rako. Sovita mallia yhdessä kypärän kanssa. Miinusta siitä, että malli natisee. Varmista, että se pysyy paikallaan, niin se ei häiritse laskuja. Parasta mallissa on sen pehmeys, tuplalinssit ja säädeltävät kiinnikkeet nauhassa. Peililasit takaavat, ettei kukaan pysty näkemään silmiesi liikkeitä. Jos et halua tulla tunnistetuksi, panosta Spektrumin Skutan-laseihin. 

FI_Anon_Helix.pngTestissä: 


Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla myös: 

Mukavuus: Yksi testin kapeimmista malleista istuu hyvin tiheästi. Se toimii mainiosti Salomon-kypärän kanssa. Se ei ole erityisen korkea eikä leveä, joten se sopii parhaiten kapeille kasvoille.

Linssit: Saat kahdet linssit, jotka sopivat parhaiten pohjoisen rinteisiin sekä voimakkaat aurinkolinssit, jotka sopivat hyvin Alppien aurinkoon. Plussaa UV-suojasta. 

Ventilaatio: Sekä alapuolelle että päällä on ventilaatioreiät, joten et tunne oloasi tukalaksi.

Design: Klassinen malli aloittelijalle. Kun mallia taivuttaa, ovaali tunne katoaa linsseistä ja ne voivat tuntua hieman kuplavilta. Se ei häiritse näkymää tai laskukokemusta.

Yhteenveto: Jos vasta aloittelet laskettelua ja haluat välttyä peittämästä koko kasvojasi laskettelulaseihin, tässä hyvä valinta. Anon tarjoilee testin huokeimman mallin, joka istuu mukavasti ja pehmeästi kasvoille. Parasta mallissa on, että voit yhdistää sen silmälasien kanssa. Miinusta hieman halvahkosta tunteesta. Linssit eivät ole testin näteimmät. Jos et kuitenkaan valitse laseja pelkän ulkonäön perusteella vaan ominaisuuksien, tässä mainio joululahja itsellesi.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

1 päivä sitten
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

1 päivä sitten
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

2 päivää sitten
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

3 päivää sitten
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

3 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

4 päivää sitten
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

5 päivää sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

5 päivää sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

5 päivää sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

13 feb 2020
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
more news
padeltennis header

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

Tunne jo voiton maku suussasi uusilla padel-mailoilla, -kengillä ja -vaatteilla, joiden avulla pääset aivan uudelle tasolle! Esittelemme 10 padelsuosikkia, joita et halua ohittaa.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Header dam adidas

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

Kolme raitaa ei petä koskaan. Testiryhmämme arvioi Adidaksen viittä suosituinta vaatetta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

13 feb 2020
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit