FI-Header.jpg

Testissä talven lämpimimmät lasten haalarit

Perheen pienimpien vuoden tärkein ostos on luonnollisesti lämmin talvihaalari. Testasimme suosituimmat mallimme selvittääksemme, kuinka ne pärjäävät pulkkamäessä ja lumisodassa. 

Talvihaalarin on sekä lämmitettävä että hengitettävä hyvin, kun leikit muuttuvat aktiivisiksi. Kuten monien muidenkin vaatteiden kanssa, myös haalareissa kannattaa kiinnittää huomio muutamaan yksityiskohtaan ennen tilaamista. Lähes kaikissa haalareissa on teipatut saumat, mitä vettä hylkivä päällinen tukee. Vesipilareilla voidaan mitata haalareiden vedenpitävyyttä. Kyseessä on arvo, joka kuvaa painetta, jonka kangas kestää ennen kuin vesi pääsee läpi. Näin voit tulkita lukuja: 

  • Vähintään 3 000 mm = Suojaa sateelta lyhyen aikaa.
  • Vähintään 5 000 mm = Suojaa myös rankkasateelta.
  • Vähintään 8 000 mm = Kestää rankkasadetta pidemmän aikaa. Sietää myös vaikka märällä alustalla istumista. 
  • Vähintään 12 000 mm = Todella äärimmäisiin olosuhteisiin. Suojaa rankkasateelta ja kestää kauan myös lätäkköleikkejä.  

Toinen luokitus kuvaa hengittävyyttä. Se kuvaa paitsi vedenpitävyyttä myös vaatteen kykyä poistaa kosteutta. Näin voit tulkita lukuja:  

  • Vähintään 3 000 g/m2/24h = Hyvä hengittävyys. Sopii päivittäisiin leikkeihin kevyessä sateessa. 
  • Vähintään 5 000 g/m2/24h = Hyvä hengittävyys. Sopii hyvin ulkoleikkeihin. Passar väl för lek utomhus.
  • Vähintään 7 000 g/m2/24h = Todella hyvä hengittävyys. Sopii mainiosti leikkeihin ja liikuntaan.

Tilaihme

FI_BERGANS.jpgTestissä: 

Suositushinta: 179,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Funktionaalinen Bergland Element Active -materiaali, 100% polyamidia. 

Vesipilariarvo: 10 000 mm.

Hengityskyky: 10 000 g/m2/24h.

Istuvuus: Haalarissa riittää tilaa, joten lapsi voi hyppiä ja kiipeillä lumikasoissa ongelmitta. Takapuolen vahva vyötäröresori ja hihojen resorit pitävät haalarin paikallaan. 

Mukavuus: Tämä haalari kestää hyvin pakkasta, sillä siinä on tuplakerros. Toisaalta lämpötilan noustessa plussan puolelle tai ilman ollessa hyvin tuulinen lapsen olo pysyy mukavana eikä liian hikisenä.

Yksityiskohdat: Etupuolella on iso, fiksu tasku, jonne voi hetkellisesti kätkeä vaikka pipon. Heijastimet erottuvat selvästi pimeällä. 

Design: Klassinen ja tyylipuhdas design. Oranssi väri miellytti pieniä ja suurempia testaajiamme. Den orangea färgen är populär både hos testpanelens stora och små testare. 

Sopii: 2-5-vuotiaille

Yhteenveto:  Nätti haalari, jonka materiaali kestää hyvin kulumista. Lisäksi haalarista löytyy vahvistukset polven, pepun ja kyynerpäiden kohdalta. Heijastimet löytyvät jaloista, käsistä, hupusta, selästä sekä etupuolelta, joten voit olla huoleti, että lapsesi erottuu pimeälläkin. Hupun saa halutessaan irti. Haalari kestää sekä vettä että tuulta, joten sinun ei tarvitse huolehtia – lapsesi voi leikkiä huoletta ulkona. Tuplamateriaali pitää hyvin lämpöä pakkasella, mutta hengittää hyvin plussakelillä. Tämä malli toimii täydellisesti Pohjolan talvessa, kun et koskaan voi tietää, mitä seuraava päivä tuo tullessaan. 

Allround-haalariFI-REIMA.jpgTestissä: 

Suositushinta: 159,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Päämateriaali 100% polyamidia, joka on käsitelty polyuteraanilla. Toppaus 100 % polyesteriä. 

Vesipilariarvo: 12 000 mm.

Hengittävyys: 7 000 g/m2/24 h.

Istuvuus: Suora malli on normaalia kokoa. Vyötäröä voi säätää toiveen mukaan. Myös lahkeissa on napit, joilla niitä voi säätää. 

Mukavuus: Malli istuu mukavasti päälle eikä estä hyppyjä tai kiipeilyleikkejä. 

Yksityiskohdat: Laadukkaat heijastimet voisivat olla isompiakin. Hupun tekokarvan saa halutessaan pois. Kaikki saumat ovat teipatut ja pitävät vettä. 

Design: Ei ehkä testin kaunein malli, mutta ajaa asiansa. Hupun tekokarva kruunaa kokonaisuuden, mutta ei aivan vastaa sporttista tyyliä. Muuten malli on hyvin tyylipuhdas eikä siitä löyty häiritseviä, tarpeettomia yksityiskohtia. 

Sopii: 2-5-vuotiaille.

Yhteenveto:  Tämä malli on omassa luokassaan, mitä tulee kestävyyteen ja laatuun. Malli tuntuu muita malleja vahvatekoisemmalta. Siksi se sopii parhaiten aktiivisille lapsille, jotka päivittäin kuluttavat vaatteitaan. Lahkeiden silikoniset kuminauhat pitävät haalarin tehokkaasti paikallaan, ja ne kuivavat myös helposti. Plussaa lahkeista, joita saa säädeltyä napein. Tämä haalari lämmittää jopa 20 pakkasasteessa, mutta silloin testaajamme kehottavat turvautumaan kerrospukeutumiseen. Reima suosittelee kuivausrummussa kuivaamista, mikä on etu, sillä päiväkodissa vaatteet heitetään usein kuivauskaappiin. 

Kasvuvaraa!FI_DIDRIKSONS.jpgTestissä: 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 100% polyamid weave. 

Vesipilariarvo: 10 000 mm.

Hengittävyys: 8 000 g/m2/24h. 

Istuvuus: Todella tilava haalari. Voit helposti pukea alle sekä aluskerraston että paksumman välikerroksen. Lapsella on tilaa liikkua ilman, että haalari tuntuu liian suurelta.

Mukavuus: Malli istuu nätisti ja tuntuu mukavalta koko kropassa. Tilava muoto tekee siitä kuitenkin väljän. Se ei häiritse leikkejä, mutta testiryhmämme jäi kaipaamaan hieman slimmatumpaa versiota.

Yksityiskohdat: Lasten on helppo itse tarttua vetoketjuihin. Voit halutessasi jatkaa sekä hihoja että lahkeita jopa koon verran, mikä on ehdoton plussa. Malli ei sisällä PVC-yhdisteitä. Se hylkii vettä ja siinä on näkyvät heijastimet joka puolella. 

Design: Klassinen roosan ja harmaan yhdistelmä on varma valinta.

Sopii 2-4-vuotiaille.

Yhteenveto: Didriksons tietää, mitä tekee. Kaikki on hyvää ja loppuun asti mietittyä. Pidennettävien hihojen ja lahkeiden kaltaiset yksityiskohdat ovat todellakin bonus lompakolle. Materiaali tuntuu kestävältä, ja tästä saa todellakin vaikutelman, että se palvelee monia perheenjäseniä, kun vanhemmat sisarukset kasvavat siitä yli. Vaikka haalari on rakennettu kestämään vettä kaikissa olosuhteissa, tuntuu päällinen olevan suunniteltu enemmänkin lumileikkeihin. Hyvä haalari pitää lapsen lämpimänä.

Lämmin malliFI_HUMMEL.jpgTestissä: 


Suositushinta: 128,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Päämateriaali 100% nylonia. Toppaus 100% polyesteriä.

Vesipilariarvo: 10 000 mm. 

Hengittävyys: 5 000 g/m2/24h. 

Istuvuus: Ei liian tiukka eikä liian suuri – toisin sanoen täydellinen kaikille testaajillemme. Lahkeet ovat normaalipituiset.

Mukavuus: Mallissa on helppo liikkua eikä se hierrä tai ota mistään kiinni. Se lämmittää mukavasti ja pitää lämpötilan sopivana.

Yksityiskohdat:  Hyvä vetoketju ei jää jumiin, mikä helpottaa lapsen pukemista itse. Haalarissa on heijastimet, irroitettava huppu sekä kumilenksut lahkeissa. 

Design: Yksinkertainen, tyylipuhdas haalari, joka on koristeltu nätein yksityiskohdin. Heijastimet kruunaavat kokonaisuuden. 

Sopii: 2-6-vuotiaille.

Yhteenveto: Tämä malli pääsee oikeuksiinsa, kun lämpötila on maksimissaan neljä astetta plussalla. Aktiivisissa leikeissä ja lämpimämmässä säässä voi tulla kuuma, vaikka materiaali hengittääkin. Kannattaa panostaa tähän malliin todella kylminä päivinä, jolloin alla toimii mainiosti aluskerrasto. Hihoissa on ranteenlämmikkeet, joten lapsi voi ryömiä maassa huoletta ilman, että lumi pääsee sisään. Plussaa myös lahkeiden kumiremmeistä, jotka kuivaavat helposti. Lasten oma suosikki!  

KorkealaatuinenFI_8848 ALTITUDE.jpgTestissä: 

Suositushinta: 139,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Päämateriaali 100% polyamidia. Toppaus 100% polyesteriä.

Vesipilariarvo: 20 000 mm.

Hengittävyys: 15 000 g/m2/24h.

Istuvuus: Tätä slimmatumpaa mallia voit itse säädellä vyötärön kiristysnyörillä. Malli on melko pitkä.  

Mukavuus: Ranteenlämmikkeet yhdistettynä tarranauhoihin pitävät huolen siitä, ettei pienikään lumihiutale löydä tietään iholle. Toisin sanoen, lumi ei pääse sisään tähän haalariin.

Yksityiskohdat: Rintojen kohdalla on kaksi vetoketjua, minkä lisäksi haalarista löytyy heijastimet sekä kiristysnyöri vyötäröltä. 

Design: Klassinen overall-design, joka on pikemminkin vankkatekoinen ja aktiivisille lapsille sopiva kuin trendikäs.

Sopii: Aina 6-vuotiaille asti. 

Yhteenveto: Tämän mallin voi tiivistää yhteen sanaan ja se kuuluu laatu. Ei ole mikään uutinen, että 8848 Altitude on tunnettu kestävyydestään ja hyvistä ominaisuuksistaan. Tämä malli pitää mainiosti vettä. Materiaali ei sisällä PFC-yhdisteitä ja hengittää hyvin, joten lapsi voi leikkiä rauhassa ulkona. Huppu on pienehkö, mutta se pysyy paikallaan. Haalari on vahvistettu polvien ja pepun kohdalta, joten tämä on talven ykkösvaihtoehto pulkkamäkeen. Testiryhmämme arvosti aulan trikoomaista materiaalia, sillä se tuntui todella mukavalta. 

Lämmin ja mukavaFI-MOLO.jpgTestissä: 

Suositushinta: 169,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 100% polyesteriä.

Vesipilariarvo: 10 000 mm.

Hengittävyys: 8 000 g/m2/24h.

Istuvuus: Normaalia kokoa, mutta tilavampi istuvuus. Lapsi voi siis huoletta hyppiä, venytellä ja tehdä lumienkeleitä. Lahkeissa, hihoissa ja vyötäröllä on mainio resori. 

Mukavuus: Haalarin sisäpuoli on pehmeää ja mukavaa fleeceä. Samalla se lämmittää ja hengittää mainiosti.

Yksityiskohdat: Napit ovat mainiot ja helpot myös 4-vuotiaalle. Isohkot heijastimet näkyvät selkeästi pimeällä. Plussaa irrotettavasta hupusta. 

Design: Suuret, tähdenmuotoiset heijastimet jalassa ja käsissä sopivat todellakin haalariin. Ne toisaalta kärsivät hieman kuvioiduissa versioissa.

Sopii: 3-5-vuotiaille.

Yhteenveto: Lämmin ja mukava malli sopii niin pulkkamäkeen kuin vesileikkeihinkin. Tämä malli tekee varmasti vaikutuksen leikkipaikalla. Design miellytti niin lapsia kuin vanhempiakin. Haalari on helppo riisua ja pukea, mikä sopii hyvin päättäväiselle 4-vuotiaalle. Plussaa helposta vetoketjusta. Miinusta taas etupuolen napeista, jotka ovat pikemminkin nätti yksityiskohta kuin käytännöllinen lisä. Materiaali hylkii vettä ja on luonnollisesti PFC-yhdisteetön.

Erottuu syyshämärässäFI_LINDBERG.jpgTestissä: 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali:  Päämateriaali ja toppaus 100% nylonia. Toppauksen toinen kerros 100% fleeceä.

Vesipilariarvo: 15 000 mm.

Hengittävyys: 6 000 g/m2/24h. 

Istuvuus: True to size. Tilava istuvuus. Vyötärön kiristysnyörillä voit säädellä haalaria mielesi mukaan. 

Mukavuus: Sisäpuolen supermukava ja pehmeä fleece lämmittää kivasti. Malli palvelee niin kylmällä kuin märälläkin säällä. Lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä myös pakkasella.

Yksityiskohdat: Paljon käytännöllisiä ja nättejä heijastimia.

Design: Kuinka söpö väri onkaan! Mintunvihreät sävyt yhdistettynä roosan ja sinisen nyansseihin ovat jotain aivan uutta. Myös tummanharmaat yksityiskohdat toimivat. 

Sopii: 2-5-vuotiaille.

Yhteenveto: Kätevä haalari, jonka lapsi voi helposti pukea itse. Suurin etu on heijastimet, jotka saavat tämän haalarin näkymään myös syyshämärässä. Fiksut hihat ja tarranauhat pitävät huolen, ettei lumi pääse sisään. Tämä malli pärjää hyvin kylminä talvipäivinä, kunhan laitat alle villaisen aluskerraston. Haalari on todellinen pulkkamäen pelastaja, sillä se hengittää tehokkaasti. Päällinen ei sisällä fluorikarbonaatteja. Nätti ja käytännöllinen malli, johon voi luottaa vuoden kylmimpinä päivinä.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

ENG_W.png
Muoti & trendit

Suuri urheilukellotesti!

2 päivää sitten
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

2 päivää sitten
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

5 päivää sitten
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

6 päivää sitten
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

01 dec 2019
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Muoti & trendit

Tässä ne tulevat: Kauden laskettelutrendit!

22 nov 2019
underställ kari traa
Muoti & trendit

9 parasta Black Friday -löytöä

22 nov 2019
header black fridayfynd
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

22 nov 2019
nike glam dunk group shot
Muoti & trendit

Rakasta 90-luvun Nike Icon Clash

21 nov 2019
K2 intervju header
Muoti & trendit

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

18 nov 2019
header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

18 nov 2019
Test av goggles header
Muoti & trendit

Testin parhaat laskettelulasit

17 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Muoti & trendit

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Muoti & trendit

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

09 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

06 nov 2019
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

04 nov 2019
Vintertights header
Muoti & trendit

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

02 nov 2019
Header padelskor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

01 nov 2019
Craft running aw 19
Muoti & trendit

Voinko juosta aluskerrastossa?

30 oct 2019
winterized header
Muoti & trendit

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

29 oct 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

29 oct 2019
Header vinterlöparskor
Muoti & trendit

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

28 oct 2019
header-2.jpg
Muoti & trendit

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

28 oct 2019
HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

25 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Muoti & trendit

Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella

24 oct 2019
Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

22 oct 2019
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

22 oct 2019
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

22 oct 2019
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

22 oct 2019
more news
ENG_W.png

Suuri urheilukellotesti!

Eikö olisi hienoa, että kantaisit omaa Personal Traineria kädessä? Se seuraisi sinua mukanasi kuntosalille ja lenkille. Urheilukello kädessä se on mahdollista. Testaajamme ovat kokeilleet Garminin, Suunton ja Polarin sykekelloja.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Vinterkängor Icebug

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

Etkö tiedä mitä ostaa äidille, isälle, poikakaverille tai parhaalle ystävälle joululahjaksi? Älä huoli – meillä on loistava vinkki! Mikä olisi parempi lahja Pohjolan kylmään talveen kuin arvostetut ja lämpimät talvisaappaat?

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike See my style

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

Pimeällä näkyvyys on yksi tärkeimmistä yksityiskohdista. Mutta sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen eteen. Stylisti Isabelle Håwi osaa yhdistää turvallisuuden ja trendikkyyden.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
header icebug

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

Icebug tunnetaan korkean suorituskyvyn polkujuoksukengistään. Siksi ei ole ihme, että myös heidän talvijuoksukengät tekevät vaikutuksen. Sportamoren testiryhmä kokeili neljä kuuminta mallia naisille ja miehille.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
ryggskydd

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

Selkäsuoja on fiksu sijoitus turvallisuuteen, laskitpa suksilla tai laudalla. Pohdi tätä ennen seuraavaa laskureissua.

01 dec 2019
Muoti & trendit
icebug

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

Älä lopeta ulkona juoksua vain siksi, että maa on liukas ja luminen. Osta juoksukenkä, jossa on nastat, niin voit jatkaa juoksua turvallisesti kevään saapumiseen saakka.

28 nov 2019
Muoti & trendit
skidhandskar test header

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

Sukset ja sauvat voit vuokrata paikan päällä, mutta hiihtohanskojen kanssa on haastavampaa. Jotta ostotapahtuma olisi sinulle helpompi, laski Sportamoren testiryhmä kauden parhaimmissa malleissa. Tätä mieltä testiryhmä on Helly Hansenin, Peak Performancen, Wear Colourin, Bulan ja Kombin hiihtohansikkaista.

28 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas Ultraboost 20

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

Itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 2019 Adidas Ultraboostin suosittu versio on vihdoin täällä ja me pääsimme kurkistamaan tuotteeseen ennakkoon! Tässä tulee kaikki, mitä haluat tietää juoksukengistä, jotka ovat vähintään yhtä rakastettuja kuin tennarit.

27 nov 2019
Muoti & trendit
Header reflexplagg

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

On erittäin tärkeää, että erotut liikenteestä juostessasi pimeällä. Siksi testasimme kauden parhaat heijastavat vaatteemme ja juoksuvarusteemme – enää pimeys ei ole tekosyy jättää lenkkiä väliin.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Babolat

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

Vuoden hauskin perjantai on pian täällä! Black Friday on mainio päivä klikata kotiin kaikki, mitä toivelistalla lukee. Esittelemme 7 suosikkilöytöä miehille.

25 nov 2019
Muoti & trendit
Skidjacka

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

Laskettelutakki on paljon enemmän kuin vain takki, jota käytät rinteessä. Sinun tulisi etsiä erilaisia yksityiskohtia ja malleja riippuen siitä, missä lasket. Keräsimme yhteen artikkeliin kaiken, mitä sinun tulee tietää laskettelutakeista.

24 nov 2019
Muoti & trendit
Black Friday

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

Ensi viikolla vietetään jälleen Black Friday – kymmenen päivää kestävää tarjousten ja diilien juhlaa, jota et halua missata. Tässä vuoden 2019 Black Friday pähkinänkuoressa.

24 nov 2019
Muoti & trendit
garmin forerunner

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

Black Friday -viikon aikana on mahdotonta olla tekemättä löytöjä. Nämä 10 tuotetta klikkaat mielellään kotiin (ennen kuin ne loppuvat).

24 nov 2019
Muoti & trendit
Adidas tights

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

Vuoden suurimpana shoppailupäivänä hankimme mielellään löytöjä, joita olemme himoinneet koko vuoden. Tässä 8 Black Fridayn löytöä naisille.

23 nov 2019
Muoti & trendit
Nike Metcon 5

7 mustaa Black Friday -diiliä

7 suosikkia 7 huippumerkiltä. Klikkaa kotiin nämä mustat suosikit Black Friday -viikonlopun kunniaksi!

22 nov 2019
Muoti & trendit