FI-Header.jpg

Testissä talven lämpimimmät lasten haalarit

Perheen pienimpien vuoden tärkein ostos on luonnollisesti lämmin talvihaalari. Testasimme suosituimmat mallimme selvittääksemme, kuinka ne pärjäävät pulkkamäessä ja lumisodassa. 

Talvihaalarin on sekä lämmitettävä että hengitettävä hyvin, kun leikit muuttuvat aktiivisiksi. Kuten monien muidenkin vaatteiden kanssa, myös haalareissa kannattaa kiinnittää huomio muutamaan yksityiskohtaan ennen tilaamista. Lähes kaikissa haalareissa on teipatut saumat, mitä vettä hylkivä päällinen tukee. Vesipilareilla voidaan mitata haalareiden vedenpitävyyttä. Kyseessä on arvo, joka kuvaa painetta, jonka kangas kestää ennen kuin vesi pääsee läpi. Näin voit tulkita lukuja: 

  • Vähintään 3 000 mm = Suojaa sateelta lyhyen aikaa.
  • Vähintään 5 000 mm = Suojaa myös rankkasateelta.
  • Vähintään 8 000 mm = Kestää rankkasadetta pidemmän aikaa. Sietää myös vaikka märällä alustalla istumista. 
  • Vähintään 12 000 mm = Todella äärimmäisiin olosuhteisiin. Suojaa rankkasateelta ja kestää kauan myös lätäkköleikkejä.  

Toinen luokitus kuvaa hengittävyyttä. Se kuvaa paitsi vedenpitävyyttä myös vaatteen kykyä poistaa kosteutta. Näin voit tulkita lukuja:  

  • Vähintään 3 000 g/m2/24h = Hyvä hengittävyys. Sopii päivittäisiin leikkeihin kevyessä sateessa. 
  • Vähintään 5 000 g/m2/24h = Hyvä hengittävyys. Sopii hyvin ulkoleikkeihin. Passar väl för lek utomhus.
  • Vähintään 7 000 g/m2/24h = Todella hyvä hengittävyys. Sopii mainiosti leikkeihin ja liikuntaan.

Tilaihme

FI_BERGANS.jpgTestissä: 

Suositushinta: 179,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Funktionaalinen Bergland Element Active -materiaali, 100% polyamidia. 

Vesipilariarvo: 10 000 mm.

Hengityskyky: 10 000 g/m2/24h.

Istuvuus: Haalarissa riittää tilaa, joten lapsi voi hyppiä ja kiipeillä lumikasoissa ongelmitta. Takapuolen vahva vyötäröresori ja hihojen resorit pitävät haalarin paikallaan. 

Mukavuus: Tämä haalari kestää hyvin pakkasta, sillä siinä on tuplakerros. Toisaalta lämpötilan noustessa plussan puolelle tai ilman ollessa hyvin tuulinen lapsen olo pysyy mukavana eikä liian hikisenä.

Yksityiskohdat: Etupuolella on iso, fiksu tasku, jonne voi hetkellisesti kätkeä vaikka pipon. Heijastimet erottuvat selvästi pimeällä. 

Design: Klassinen ja tyylipuhdas design. Oranssi väri miellytti pieniä ja suurempia testaajiamme. Den orangea färgen är populär både hos testpanelens stora och små testare. 

Sopii: 2-5-vuotiaille

Yhteenveto:  Nätti haalari, jonka materiaali kestää hyvin kulumista. Lisäksi haalarista löytyy vahvistukset polven, pepun ja kyynerpäiden kohdalta. Heijastimet löytyvät jaloista, käsistä, hupusta, selästä sekä etupuolelta, joten voit olla huoleti, että lapsesi erottuu pimeälläkin. Hupun saa halutessaan irti. Haalari kestää sekä vettä että tuulta, joten sinun ei tarvitse huolehtia – lapsesi voi leikkiä huoletta ulkona. Tuplamateriaali pitää hyvin lämpöä pakkasella, mutta hengittää hyvin plussakelillä. Tämä malli toimii täydellisesti Pohjolan talvessa, kun et koskaan voi tietää, mitä seuraava päivä tuo tullessaan. 

Allround-haalariFI-REIMA.jpgTestissä: 

Suositushinta: 159,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Päämateriaali 100% polyamidia, joka on käsitelty polyuteraanilla. Toppaus 100 % polyesteriä. 

Vesipilariarvo: 12 000 mm.

Hengittävyys: 7 000 g/m2/24 h.

Istuvuus: Suora malli on normaalia kokoa. Vyötäröä voi säätää toiveen mukaan. Myös lahkeissa on napit, joilla niitä voi säätää. 

Mukavuus: Malli istuu mukavasti päälle eikä estä hyppyjä tai kiipeilyleikkejä. 

Yksityiskohdat: Laadukkaat heijastimet voisivat olla isompiakin. Hupun tekokarvan saa halutessaan pois. Kaikki saumat ovat teipatut ja pitävät vettä. 

Design: Ei ehkä testin kaunein malli, mutta ajaa asiansa. Hupun tekokarva kruunaa kokonaisuuden, mutta ei aivan vastaa sporttista tyyliä. Muuten malli on hyvin tyylipuhdas eikä siitä löyty häiritseviä, tarpeettomia yksityiskohtia. 

Sopii: 2-5-vuotiaille.

Yhteenveto:  Tämä malli on omassa luokassaan, mitä tulee kestävyyteen ja laatuun. Malli tuntuu muita malleja vahvatekoisemmalta. Siksi se sopii parhaiten aktiivisille lapsille, jotka päivittäin kuluttavat vaatteitaan. Lahkeiden silikoniset kuminauhat pitävät haalarin tehokkaasti paikallaan, ja ne kuivavat myös helposti. Plussaa lahkeista, joita saa säädeltyä napein. Tämä haalari lämmittää jopa 20 pakkasasteessa, mutta silloin testaajamme kehottavat turvautumaan kerrospukeutumiseen. Reima suosittelee kuivausrummussa kuivaamista, mikä on etu, sillä päiväkodissa vaatteet heitetään usein kuivauskaappiin. 

Kasvuvaraa!FI_DIDRIKSONS.jpgTestissä: 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 100% polyamid weave. 

Vesipilariarvo: 10 000 mm.

Hengittävyys: 8 000 g/m2/24h. 

Istuvuus: Todella tilava haalari. Voit helposti pukea alle sekä aluskerraston että paksumman välikerroksen. Lapsella on tilaa liikkua ilman, että haalari tuntuu liian suurelta.

Mukavuus: Malli istuu nätisti ja tuntuu mukavalta koko kropassa. Tilava muoto tekee siitä kuitenkin väljän. Se ei häiritse leikkejä, mutta testiryhmämme jäi kaipaamaan hieman slimmatumpaa versiota.

Yksityiskohdat: Lasten on helppo itse tarttua vetoketjuihin. Voit halutessasi jatkaa sekä hihoja että lahkeita jopa koon verran, mikä on ehdoton plussa. Malli ei sisällä PVC-yhdisteitä. Se hylkii vettä ja siinä on näkyvät heijastimet joka puolella. 

Design: Klassinen roosan ja harmaan yhdistelmä on varma valinta.

Sopii 2-4-vuotiaille.

Yhteenveto: Didriksons tietää, mitä tekee. Kaikki on hyvää ja loppuun asti mietittyä. Pidennettävien hihojen ja lahkeiden kaltaiset yksityiskohdat ovat todellakin bonus lompakolle. Materiaali tuntuu kestävältä, ja tästä saa todellakin vaikutelman, että se palvelee monia perheenjäseniä, kun vanhemmat sisarukset kasvavat siitä yli. Vaikka haalari on rakennettu kestämään vettä kaikissa olosuhteissa, tuntuu päällinen olevan suunniteltu enemmänkin lumileikkeihin. Hyvä haalari pitää lapsen lämpimänä.

Lämmin malliFI_HUMMEL.jpgTestissä: 


Suositushinta: 128,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Päämateriaali 100% nylonia. Toppaus 100% polyesteriä.

Vesipilariarvo: 10 000 mm. 

Hengittävyys: 5 000 g/m2/24h. 

Istuvuus: Ei liian tiukka eikä liian suuri – toisin sanoen täydellinen kaikille testaajillemme. Lahkeet ovat normaalipituiset.

Mukavuus: Mallissa on helppo liikkua eikä se hierrä tai ota mistään kiinni. Se lämmittää mukavasti ja pitää lämpötilan sopivana.

Yksityiskohdat:  Hyvä vetoketju ei jää jumiin, mikä helpottaa lapsen pukemista itse. Haalarissa on heijastimet, irroitettava huppu sekä kumilenksut lahkeissa. 

Design: Yksinkertainen, tyylipuhdas haalari, joka on koristeltu nätein yksityiskohdin. Heijastimet kruunaavat kokonaisuuden. 

Sopii: 2-6-vuotiaille.

Yhteenveto: Tämä malli pääsee oikeuksiinsa, kun lämpötila on maksimissaan neljä astetta plussalla. Aktiivisissa leikeissä ja lämpimämmässä säässä voi tulla kuuma, vaikka materiaali hengittääkin. Kannattaa panostaa tähän malliin todella kylminä päivinä, jolloin alla toimii mainiosti aluskerrasto. Hihoissa on ranteenlämmikkeet, joten lapsi voi ryömiä maassa huoletta ilman, että lumi pääsee sisään. Plussaa myös lahkeiden kumiremmeistä, jotka kuivaavat helposti. Lasten oma suosikki!  

KorkealaatuinenFI_8848 ALTITUDE.jpgTestissä: 

Suositushinta: 139,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: Päämateriaali 100% polyamidia. Toppaus 100% polyesteriä.

Vesipilariarvo: 20 000 mm.

Hengittävyys: 15 000 g/m2/24h.

Istuvuus: Tätä slimmatumpaa mallia voit itse säädellä vyötärön kiristysnyörillä. Malli on melko pitkä.  

Mukavuus: Ranteenlämmikkeet yhdistettynä tarranauhoihin pitävät huolen siitä, ettei pienikään lumihiutale löydä tietään iholle. Toisin sanoen, lumi ei pääse sisään tähän haalariin.

Yksityiskohdat: Rintojen kohdalla on kaksi vetoketjua, minkä lisäksi haalarista löytyy heijastimet sekä kiristysnyöri vyötäröltä. 

Design: Klassinen overall-design, joka on pikemminkin vankkatekoinen ja aktiivisille lapsille sopiva kuin trendikäs.

Sopii: Aina 6-vuotiaille asti. 

Yhteenveto: Tämän mallin voi tiivistää yhteen sanaan ja se kuuluu laatu. Ei ole mikään uutinen, että 8848 Altitude on tunnettu kestävyydestään ja hyvistä ominaisuuksistaan. Tämä malli pitää mainiosti vettä. Materiaali ei sisällä PFC-yhdisteitä ja hengittää hyvin, joten lapsi voi leikkiä rauhassa ulkona. Huppu on pienehkö, mutta se pysyy paikallaan. Haalari on vahvistettu polvien ja pepun kohdalta, joten tämä on talven ykkösvaihtoehto pulkkamäkeen. Testiryhmämme arvosti aulan trikoomaista materiaalia, sillä se tuntui todella mukavalta. 

Lämmin ja mukavaFI-MOLO.jpgTestissä: 

Suositushinta: 169,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali: 100% polyesteriä.

Vesipilariarvo: 10 000 mm.

Hengittävyys: 8 000 g/m2/24h.

Istuvuus: Normaalia kokoa, mutta tilavampi istuvuus. Lapsi voi siis huoletta hyppiä, venytellä ja tehdä lumienkeleitä. Lahkeissa, hihoissa ja vyötäröllä on mainio resori. 

Mukavuus: Haalarin sisäpuoli on pehmeää ja mukavaa fleeceä. Samalla se lämmittää ja hengittää mainiosti.

Yksityiskohdat: Napit ovat mainiot ja helpot myös 4-vuotiaalle. Isohkot heijastimet näkyvät selkeästi pimeällä. Plussaa irrotettavasta hupusta. 

Design: Suuret, tähdenmuotoiset heijastimet jalassa ja käsissä sopivat todellakin haalariin. Ne toisaalta kärsivät hieman kuvioiduissa versioissa.

Sopii: 3-5-vuotiaille.

Yhteenveto: Lämmin ja mukava malli sopii niin pulkkamäkeen kuin vesileikkeihinkin. Tämä malli tekee varmasti vaikutuksen leikkipaikalla. Design miellytti niin lapsia kuin vanhempiakin. Haalari on helppo riisua ja pukea, mikä sopii hyvin päättäväiselle 4-vuotiaalle. Plussaa helposta vetoketjusta. Miinusta taas etupuolen napeista, jotka ovat pikemminkin nätti yksityiskohta kuin käytännöllinen lisä. Materiaali hylkii vettä ja on luonnollisesti PFC-yhdisteetön.

Erottuu syyshämärässäFI_LINDBERG.jpgTestissä: 

Suositushinta: 129,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Materiaali:  Päämateriaali ja toppaus 100% nylonia. Toppauksen toinen kerros 100% fleeceä.

Vesipilariarvo: 15 000 mm.

Hengittävyys: 6 000 g/m2/24h. 

Istuvuus: True to size. Tilava istuvuus. Vyötärön kiristysnyörillä voit säädellä haalaria mielesi mukaan. 

Mukavuus: Sisäpuolen supermukava ja pehmeä fleece lämmittää kivasti. Malli palvelee niin kylmällä kuin märälläkin säällä. Lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä myös pakkasella.

Yksityiskohdat: Paljon käytännöllisiä ja nättejä heijastimia.

Design: Kuinka söpö väri onkaan! Mintunvihreät sävyt yhdistettynä roosan ja sinisen nyansseihin ovat jotain aivan uutta. Myös tummanharmaat yksityiskohdat toimivat. 

Sopii: 2-5-vuotiaille.

Yhteenveto: Kätevä haalari, jonka lapsi voi helposti pukea itse. Suurin etu on heijastimet, jotka saavat tämän haalarin näkymään myös syyshämärässä. Fiksut hihat ja tarranauhat pitävät huolen, ettei lumi pääse sisään. Tämä malli pärjää hyvin kylminä talvipäivinä, kunhan laitat alle villaisen aluskerraston. Haalari on todellinen pulkkamäen pelastaja, sillä se hengittää tehokkaasti. Päällinen ei sisällä fluorikarbonaatteja. Nätti ja käytännöllinen malli, johon voi luottaa vuoden kylmimpinä päivinä.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Stövlar - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

10 tuntia sitten
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

6 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

6 päivää sitten
Hur tvättar man sneakers?
Muoti & trendit

Video: Kuinka lenkkarit pestään?

02 apr 2020
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

02 apr 2020
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

02 apr 2020
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
more news
Stövlar - Header.jpg

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

Mikään ei ole hauskempaa kuin vesilätäköissä hyppiminen! Meidän suloinen testipaneelimme on kahlannut läpi sateisten leikkipuistojen testatakseen kauden parhaimmat lasten kumisaappaat.

10 tuntia sitten
Muoti & trendit
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar man sneakers?

Video: Kuinka lenkkarit pestään?

Monia mietityttää, miten lenkkarit saa käytön jälkeen taas valkoisiksi? Miten lenkkarit kuuluisi oikeasti puhdistaa? Me selvitimme vastauksen.

02 apr 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

02 apr 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

02 apr 2020
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit