FI_header.jpg

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

Valmistaudu talveen hyvin pitävien talvikenkien kera – testasimme miesten ja naisten suosikkimallit.

Talvi ei tarkoita vain pulkalla laskemista tai joulun aikaa. Monille liukkaat talvitiet voivat tuntua yhtä raskaalta kuin esteratajuoksu.

Talvivaatekaapin kasvattamimem yksillä liukkautta pitävillä kengillä on investointi, jota et tule katumaan. Molemmista sukupuolista koostuva testiryhmämme testasi sesongin suosikkimallit. 

NAISILLE

FI_SALOMON_DAM.jpgTestissä: 


Suositushinta: 169,90 euroa 

Istuvuus: Melko tiukka. Jos otat tavallisen kokosi, varpaitasi puristaa, joten valitse ainakin yhtä kokoa isompi. Leveydeltään nämä ovat normaalit. 

Mukavuus:  Sopivan korkea varsi lämmittää mukavasti, mutta olisi voinut olla sentin kaksi korkeampi, jotta nilkat peittyisivät. Sisäpuolen fleece on muuten jättipotti. Jalassa kengät ovat todella mukavat. 

Design: Turkoosi pehmustettu sisäpuoli piristää designia, mutta jakaa myös testaajiemme mielipiteitä.  

Yhteenveto: Kunnolliset kengät ulkoiluun. Malli on melko tiukka, joten ota noin kokoa suurempi optimaalisen istuvuuden löytämiseksi. Kenkien sisäpuoli on softshell-materiaalia, mikä pitää mainiosti vettä. Pohjissa on hyvin asetellut metalliset nastat, jotka pitävät sinut pystyssä myös jäisillä teillä ja syvässä hangessa. Nämä kengät sopivat parhaiten talviseen säähän, jolloin paksu materiaali pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Koska nastat eivät ole dynaamiset eli sopeudu alustaan, ei näillä kannata kulkea pitkin ostoskeskusta. Pohjoisessa asuvat pääsevät viettämään näissä tuntikausia, jos onnistuvat löytämään oikean mallin.

FI_MERREL_DAM.jpgTestissä:

Suositushinta: 168,90 euroa

Istuvuus: Koko on jokseenkin iso ja kengät istuvat melko leveästi. Jos jalkasi ovat kapeat, joudut ehkä käyttämään paksumpaa sukkaa tai sitomaan kengät todella tiukalle. 

Mukavuus: Fleece-sisus on pehmeä ja mukava, ja samalla se auttaa pitämään lämpöä. 

Design: Testin tennarivaihtoehto. Kengät muistuttavat kävely- ja työkenkien yhdistelmää, johon on lisätty harmaita yksityiskohtia. Tämä malli valitaan ominaisuuksiensa, ei ulkonäkönsä perusteella. 

Yhteenveto: Testiryhmän ensivaikutelma oli, että tämän kengän he ovat nähneet jossain ennenkin: nimittäin työkenkinä. Näissä kengissä voitkin työskennellä. Ne ovat lämpimät, niiden päällinen on todella vahvaa ja näitä voit käyttää ongelmitta monien sesonkien ajan. Päällinen pitää täydellisesti vettä. Miinusta kengät saavat siitä, että ovat hieman matalampaa mallia. Siksi ne voivat päästää sisäänsä paljon lunta nilkkojen kohdalta, ellet satu pukeutumaan paksuihin sukkiin, jotka peittävät aukot. Lisäksi kengät ovat superleveät, ja voivat tuntua hieman kömpelöiltä. Parasta näissä kengissä onkin pito. Vibram Arctic Grip-sulan, joka muistuttaa hieman hiekkapaperia, pitää yhtä hyvin jäällä kuin sementillä. Sinun tulee kävellä tavallisesti, jotta pito pääsee oikeuksiinsa. Plussaa siitä, että näillä kengillä voit kulkea niin ruokakaupassa kuin asfaltillakin. Ne sopivat myös heikomman tasapainon omaaville, jotka kaipaavat tukevia kenkiä. 

FI_ICEBUG_DAM.jpgTestissä: 

Suositushinta: 179,90 euroa 

Saatavilla myös: 

Istuvuus: Koko on suuri ja etenkin etupuolelta kengät istuvat leveästi. Ota kokoa pienempi, jos haluat olla varma, että kengät pysyvät tai käytä saapassukkia.

Mukavuus: Kengät istuvat mukavasti ja niiden pohja osoittaa varpaiden kohdalta kevyesti ylöspäin, mikä takaa, että askel rullaa. Sisäsivun vetoketju tekee kenkien riisumisesta ja jalkaan laittamisesta helppoa. 

Design: Kaupunkilaisversio nastallisista kengistä. Kaikki testaajamme tykkäsivät tästä täydellisestä naisellisesta mallista, joka sopii täydellisesti sinulle, joka haluat panna jalkoihisi jotakin nätimpää. Mokka toimii näissä kengissä nätisti ja plussaa tulee myös pienistä heijastinyksityiskohdista.

Yhteenveto: Tässä yksi Icebugin klassikoista –  tyylipuhdas kävelykenkä sinulle, joka et kaipaa vaelluskenkiä, mutta haluat silti kulkea turvallisesti talvella. Metro2 W Bugrip -kengissä on vettä eristävä mokkapäällinen ja vahva, vettä pitävä pohja, joka varmistaa, että askeleesi ovat turvallisia myös lumen peittämällä alustalla. Icebugin dynaamiset nastat eivät todellakaan jätä ketään kylmäksi. Ne muuttuvat koviksi pehmeällä alustalla kuten lumella ja jäällä ja sulautuvat pohjaan, kun tallustat asfaltilla, joten voit kulkea kengillä missä vain ongelmitta. Ainoa miinus on, että malli tuntui jokseenkin suurelta ja aavistuksen kömpelöltä, sillä pohja osoittaa hieman ylöspäin. Ne eivät ole myöskään paras vaihtoehto lumileikkeihin. Parasta kengissä on niiden lämpimyys ja kyky kestää koviakin pakkasia sekä täydellinen pito. 

FI_HALTI_DAM.jpgTestissä: 

Suositushinta: 158,90 euroa

Istuvuus: Koko on aavistuksen pieni, joten jos painit kahden koon välillä, sinun tulisi valita suurempi. Nauhoituksen avulla voit säädellä istuvuutta itse.

Mukavuus: Pohjallinen korjaa askelta hieman, joten vaikka pronanoisit, korjaa kenkä liikettä itsestään. Sisäpuoli on pehmeä ja mukava ja varsi tulee mukavasti nilkan yli. 

Design: Nätti ja tyylipuhdas talvikenkä tuntuu kuin metsän versiolta Timberlandin 6-inch Premium -kengistä. Testiryhmä ylistää mustia yksityiskohtia, jotka tuntuivat todella loppuun asti mietityiltä ja jotka korottavat design-arvosanaa. 

Yhteenveto: Wow! Heti, kun saat Freddo DX Mid Arctic Grip -kengät jalkaasi, nousee hymy kasvoillesi. Tämä kenkä on supermukava, ja pehmeä pohja syleilee jalkaa mukavasti tarjoten vankan tuen. Muista, että kenkä on hieman pientä kokoa, joten jos käyttää kenkiä villasukkien kera, kannattaa ehkä valita kokoa isommat. Miinusta kengät saavat siitä, että ne lukeutuvat testin viileimpien mallien joukkoon. Toisaalta ne toimivat mainiosti pidemmillä kävelyillä, koska päällinen on vedenpitävä ja hyvin ilmastoitu. Tässä mallissa ei ole nastoja, mutta Vibram Arctic -pohja tuntuu lähes hiekkapaperilta. Materiaali pitää mainiosti märällä ja liukkaalla alustalla. Nätti ja vankka talvikenkä ulkoiluhulluille. 

MIEHILLE

FI_SALOMON_HERR.jpg

Testissä: 


Suositushinta: 169,90 euroa 

Istuvuus: True to size. Ota tavallinen kokosi.

Mukavuus: Keskikorkea varsi tuntuu melko kovalta jalkaa vasten, mutta tämän voi helposti ratkaista paksummalla sukalla. Sisäpuolen fleece nostaa pisteitä. 

Design: Kun kuvittelet mielessäsi outdoor-kengän, mieleesi piirtyy todennäköisesti tämä malli. Klassinen Salomon-kenkä pääsee oikeuksiinsa luonnossa. Testiryhmämme jakautui hieman värivalinnan mukaan – osa jäi kaipaamaan lisää värejä, joita Salomon usein muuten käyttää tuotteissaan.

Yhteenveto: Kunnon kenkä sinulle, joka tiedät, mitä ulkoleikit ja kävelyt liukkaalla ovat. Vankka ja hyvin pitävä pohja yhdistettynä koviin, metallisiin nastoihin tekee näistä täydelliset talvikengät. Nastat eivät kuitenkaan mene pohjien sisälle, mikä kannattaa muistaa, jos suunnittelet suuntaavaasi esimerkiksi ostoskeskukseen. Luonnossa malli pääsee kuitenkin oikeuksiinsa. Testiryhmämme ei liioin pitänyt nilkan saavuttavasta reunuksesta, vaan jäi kaipaamaan hieman korkeampaa ja samalla lämpimämpää ja mukavampaa mallia. Plussaa vedenpitävästä päällisestä ja kenkien mukavuudesta ja lämpimyydestä. 

FI_MERREL_HERR.jpgTestissä: 

Suositushinta: 168,90 euroa

Istuvuus: Kengät ovat melko pienet, jos katsomme kokoa, mutta leveydeltään ne ovat kovin tilavat. Joten kannattaa ottaa ehkä kokoa isommat ja sitoa ne kunnolla tai käyttää paksumpia sukkia.  

Mukavuus: Vankka ja tilava kenkä istuu mukavasti jalkaan. Mainio vaihtoehto sinulle, jonka tasapaino ei ole paras mahdollinen.

Design: Nämä kengät muistuttavat klassisia työkenkiä. Mustin ja harmain yksityiskohdin koristellut kengät eivät aiheuttaneet testaajistamme ihastuksen huokauksia, mutta täyttivät tehtävänsä. 

Yhteenveto: Tiesimme jo, että Merrel osaa valmistaa pakkasellakin pitäviä kenkiä. Kengät on usein valmistettu Vibram Arctic Grip-pohjalla, joka pitää jäällä, lumella ja sementillä ongelmitta. Koska kengissä ei ole nastoja, voit suunnata niillä myös kotimatkalla kauppaan. Muista kävellä niillä kuten kävelisit normaalisti, jotta kaikki pohjan osat aktivoituvat. Kengän päällinen on vedenpitävä, kestävä ja lämmin. Tämä kenkä on kylmempää ja rankempaa ilmastoa varten. Jäimme kaipaamaan korkeaa reunusta, sillä nilkat ovat vaarassa paleltua. Plussaa stabiilista ja mukavasta mallista. Tähän työkenkään voit luottaa kävelyillä ja ulkotöissä.

FI_ICEBUG__HERR.jpgTestissä: 

Suositushinta: 179,90 euroa 

Istuvuus: Koko on melko suuri. Jos et kaipaa kahden villasukan mentävää tilaa, voit valita puolta tai kokonaista kokoa pienemmän mallin. 

Mukavuus: Todella pehmeä ja mukava kenkä. Pohja kääntyy hieman ylöspäin varpaiden kohdalta, mihin testaajamme suhtautuivat ensin epäröiden. Käytössä he huomasivat kuitenkin, että askel rullaa mukavasti. Käytännöllinen vetoketju tekee kenkien pukemisesta ja riisumisesta helpompaa. 

Design: Nätti mokka tekee kengistä hieman muita kenkiä ylellisemmät. Heijastavat yksityiskohdat tekivät mukavan vaikutuksen ja toivat näkyvyyttä, mutta pimeällä kannattaa ehdottomasti napata lisää heijastimia mukaan. 

Yhteenveto: Klassinen ulkokenkä mainiolla pidolla ja vedenpitävällä pohjalla. Mokkapäällinen on ainoastaan vettä hylkivä, mikä kannattaa pitää mielessä. Mokka voi myös muuttaa väriään kovassa käytössä. Ominaisuudet ja kestävyys ei muutu, mutta huomaat kosmeettisen eron. Kermana kakun päällä nastat ovat dynaamiset, joten ne muuttuvat koviksi jäällä ja lumella ja pehmeiksi kovalla alustalla. Lämmin ja tilava malli on mainio sunnuntaikävelyille. 

FI_HALTI_HERR.jpgTestissä: 

Suositushinta: 158,90 euroa

Istuvuus: Normaali koko ja sopiva istuvuus. Testiryhmän mukaan tämä on hieman leveämpi kuin Timberlandin 6-inch premium. 

Mukavuus: Kengät istuvat supermukavasti jalkaan ja nauhojen avulla saat säädeltyä kenkiä yhä mukavammaksi.

Design: Yksinkertainen design tuntuu kovin pelkistetyltä. Korkea  varsi, mustat yksityiskohdat ja pelkistetty logo olivat nättejä. 

Yhteenveto: Tästä saat joustavan kengän, joka on samaan aikaan kunnollinen ja jykevä. Tämä malli sopii todellakin kävelyille. Plussaa siitä, että se miellyttää myös silmiä. Pitävä Vibram Arctic Grip-pohja tuntuu kuin hiekkapaperilta, joten voit seistä tukevasti myös liukkaalla ja märällä alustalla. Lisäksi kenkä on vedenpitävä ja ilmava, joten se sopii myös vaellukselle. Malli ei kuulu testin lämpimimpiin. Se istuu kuitenkin mukavasti jalkaan, tuntuu sopivan tiukalta ja palvelee parhaiten kävelyillä metsässä. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Blacc tights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat trikoot tuotemerkiltä Blacc

18 tuntia sitten
Calvin klein_tröja.jpg
Muoti & trendit

7 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

2 päivää sitten
Nike_Metallic Clash.png
Muoti & trendit

Kimaltele kilpaa uuden vuoden kanssa Nike Metallic Clash -treenimallistossa

3 päivää sitten
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat oloasut

3 päivää sitten
Peak_JR_Frost
Muoti & trendit

15 lämmintä suosikkia lapsille

03 dec 2018
fleece
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa uutta fleeceä

02 dec 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

29 nov 2018
sorel
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat talvikengät Sorelilta

28 nov 2018
Plock_Adidas
Muoti & trendit

10 sportswear-suosikkia Adidakselta

27 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Muoti & trendit

10 salisuosikkia tuotemerkiltä Nike

26 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Muoti & trendit

9 roosaa aluskerrastoa

26 nov 2018
Barnpjäxor
Muoti & trendit

Miten valitsen lasten monot?

25 nov 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

TESTI: Naisten hiihtohousut

23 nov 2018
vintersneakers
Muoti & trendit

7 tennarit, jotka selviävät kylmästä ja sateesta

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Muoti & trendit

Näin löydät oikean talvitakin tuotemerkiltä Didriksons

22 nov 2018
Dubbade löparskor FI
Muoti & trendit

Testasimme Icebugin nastoilla varustellut juoksukengät

20 nov 2018
Black Friday tips honom
Muoti & trendit

Black Friday: 12 parasta löytöä miehille

20 nov 2018
Black Friday barnen
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Muoti & trendit

Adidaksen uudet Copa 19 -jalkapallokengät ovat täällä!

20 nov 2018
Black Friday tips henne
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä naisille

19 nov 2018
Skins_Seamless
Muoti & trendit

Tutustu Skinsin saumattomaan valikoimaan

19 nov 2018
driva
Muoti & trendit

Nyt urheiluliivejä saa myös villaisena

16 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Muoti & trendit

Adidaksen uusin mallisto on Stella McCartneyn inspiroima

14 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Suunto 9 G1 -sykekellon

12 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Muoti & trendit

15 lahjaehdotusta isälle

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Muoti & trendit

Tämä mallisto pelastaa talvilenkit

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Muoti & trendit

Odd Molly Ski tarjoilee naisellisia kuvioita

07 nov 2018
FI_header_DAM.jpg
Muoti & trendit

TESTI! 15 talvitakkia, joilla pärjäät pakkasessa

07 nov 2018
alshammar
Muoti & trendit

Ruotsalaisuimari Therese Alshammar vinkkaa: Näin löydät hyvän uimapuvun

06 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: treenialushousut

05 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä talven lämpimimmät lasten haalarit

04 nov 2018
Skins_plagg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi haluat treenata kompressiovaatteissa

04 nov 2018
Header FI löpartights
Muoti & trendit

Testin parhaat! 7 miesten lämpimät juoksutrikoot

30 oct 2018
Wyte jacka
Muoti & trendit

15 löytöä syksyn kuumimmassa värissä

29 oct 2018
5DS_2808.jpg
Muoti & trendit

Wyte Ski -mallisto tarjoilee valkoisia unelmia

29 oct 2018
FI-Header-Nike-Shield.jpg
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat uudet Niken talvijuoksukengät

29 oct 2018
FI Header löpartights
Muoti & trendit

8 testin parasta lämmintä trikoomalliamme

28 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Muoti & trendit

Sesongin rinnemuoti on värikästä ja persoonallista

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg
Muoti & trendit

Lue, miksi Nike Tanjun on maailman suosituin tennarimalli

24 oct 2018
Nike Utility.png
Muoti & trendit

Nämä Nike Shieldin uutuuskengät toimivat syyssäässäkin

24 oct 2018
more news
Blacc tights

Opas: Löydä oikeat trikoot tuotemerkiltä Blacc

Korkea vyötärö, harjattu fleecesisäpuoli vai kenties kompressiota? Toisinaan oikeiden trikoiden löytäminen voi olla haastavaa. Me neuvomme, kuinka löydät oikeat trikoot Blaccilta.

Muoti & trendit
Calvin klein_tröja.jpg

7 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

Antamisen ilo on paras ilo, mutta joskus on kivaa hommata jotakin myös itselle. Tässä kymmenen lahjaideaa, jotka hankkia itselle.

Muoti & trendit
Nike_Metallic Clash.png

Kimaltele kilpaa uuden vuoden kanssa Nike Metallic Clash -treenimallistossa

Talven hohtavin treenikokoelma on täällä! Niken Metallic Clash -malliston kiiltävää ylellisyyttä et halua ohittaa.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Testin parhaat oloasut

Takan edessä mökillä, matkalla salille ja sieltä kotiin tai sohvalla kaakaokupin ääressä. Testasimme kuusi parasta naisten oloasua.

Muoti & trendit
Peak_JR_Frost

15 lämmintä suosikkia lapsille

Talven pakkaset ovat pian täällä ja lapset tarvitsevat lämpimien kenkien kaveriksi lämpimät päällysvaatteet. Tässä tulevat lämpimät lasten suosikkimme kolmesta eri hintakategoriasta.

Muoti & trendit
fleece

Pohdi tätä, kun olet ostamassa uutta fleeceä

Fleece on optimaalinen välikerrosvaate talvella. Se lämmittää, on mukavan pehmeä ja lisäksi ilma vaihtuu. Asiantuntijamme auttaa sinua löytämään täydellisen fleecen.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

Valmistaudu talveen hyvin pitävien talvikenkien kera – testasimme miesten ja naisten suosikkimallit.

Muoti & trendit
sorel

Opas: Löydä oikeat talvikengät Sorelilta

Kanadalainen Sorel tietää, miten kunnollisia ja laadukkaita talvikenkiä valmistetaan. Autamme sinua löytämään oikean mallin kylmiä, lumisia ja loskaisia päiviä varten.

Muoti & trendit
Plock_Adidas

10 sportswear-suosikkia Adidakselta

Adidas on tunnettu sportswear-valmistaja. Vaatteet kelpaavat niin salille kuin arkeenkin. Tässä 10 herkkupalaa, joita et halua ohittaa.

Muoti & trendit
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 salisuosikkia tuotemerkiltä Nike

On aika herkutella Niken tuotteilla! Tässä tulee 10 suosikkia, jotka sopivat niin salille kuin muuhukin treeniin.

Muoti & trendit
Craft underställ syntet zip.jpg

9 roosaa aluskerrastoa

Yhdeksän roosaan sävyä! Valitse ensimmäiseksi kerrokseksi väriloistoa ja erotu joukosta harmaana talvipäivänä. Tässä naisten mallit, joita et halua missata.

Muoti & trendit
Barnpjäxor

Miten valitsen lasten monot?

Monojen ostamisen lapsille ei tarvitse olla haastavaa. Asiantuntijamme auttaa sinua löytämään oikeat monot lapsellesi.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

TESTI: Naisten hiihtohousut

Hiihtokausi on oven takana, mikä merkitsee, että monet pääsevät toivottavasti pian nauttimaan ihanan kirpeistä pakkaslenkeistä. Autamme sinua löytämään oikeanlaiset housut talven hauskimmille lenkeille.

Muoti & trendit
vintersneakers

7 tennarit, jotka selviävät kylmästä ja sateesta

Vuoratut ja vettä kestävät tennarit ovat syksyn ykköshankinta. Esittelemme suosikkimallimme naisille ja miehille.

Muoti & trendit
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Näin löydät oikean talvitakin tuotemerkiltä Didriksons

Kaipaatko apua talven lämpimän takin etsintään? Me esittelemme Didriksonsin takit, jotka toimivat säällä kuin säällä.

Muoti & trendit