FI_header.jpg

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

Valmistaudu talveen hyvin pitävien talvikenkien kera – testasimme miesten ja naisten suosikkimallit.

Talvi ei tarkoita vain pulkalla laskemista tai joulun aikaa. Monille liukkaat talvitiet voivat tuntua yhtä raskaalta kuin esteratajuoksu.

Talvivaatekaapin kasvattamimem yksillä liukkautta pitävillä kengillä on investointi, jota et tule katumaan. Molemmista sukupuolista koostuva testiryhmämme testasi sesongin suosikkimallit. 

NAISILLE

FI_SALOMON_DAM.jpgTestissä: 


Suositushinta: 169,90 euroa 

Istuvuus: Melko tiukka. Jos otat tavallisen kokosi, varpaitasi puristaa, joten valitse ainakin yhtä kokoa isompi. Leveydeltään nämä ovat normaalit. 

Mukavuus:  Sopivan korkea varsi lämmittää mukavasti, mutta olisi voinut olla sentin kaksi korkeampi, jotta nilkat peittyisivät. Sisäpuolen fleece on muuten jättipotti. Jalassa kengät ovat todella mukavat. 

Design: Turkoosi pehmustettu sisäpuoli piristää designia, mutta jakaa myös testaajiemme mielipiteitä.  

Yhteenveto: Kunnolliset kengät ulkoiluun. Malli on melko tiukka, joten ota noin kokoa suurempi optimaalisen istuvuuden löytämiseksi. Kenkien sisäpuoli on softshell-materiaalia, mikä pitää mainiosti vettä. Pohjissa on hyvin asetellut metalliset nastat, jotka pitävät sinut pystyssä myös jäisillä teillä ja syvässä hangessa. Nämä kengät sopivat parhaiten talviseen säähän, jolloin paksu materiaali pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Koska nastat eivät ole dynaamiset eli sopeudu alustaan, ei näillä kannata kulkea pitkin ostoskeskusta. Pohjoisessa asuvat pääsevät viettämään näissä tuntikausia, jos onnistuvat löytämään oikean mallin.

FI_MERREL_DAM.jpgTestissä:

Suositushinta: 168,90 euroa

Istuvuus: Koko on jokseenkin iso ja kengät istuvat melko leveästi. Jos jalkasi ovat kapeat, joudut ehkä käyttämään paksumpaa sukkaa tai sitomaan kengät todella tiukalle. 

Mukavuus: Fleece-sisus on pehmeä ja mukava, ja samalla se auttaa pitämään lämpöä. 

Design: Testin tennarivaihtoehto. Kengät muistuttavat kävely- ja työkenkien yhdistelmää, johon on lisätty harmaita yksityiskohtia. Tämä malli valitaan ominaisuuksiensa, ei ulkonäkönsä perusteella. 

Yhteenveto: Testiryhmän ensivaikutelma oli, että tämän kengän he ovat nähneet jossain ennenkin: nimittäin työkenkinä. Näissä kengissä voitkin työskennellä. Ne ovat lämpimät, niiden päällinen on todella vahvaa ja näitä voit käyttää ongelmitta monien sesonkien ajan. Päällinen pitää täydellisesti vettä. Miinusta kengät saavat siitä, että ovat hieman matalampaa mallia. Siksi ne voivat päästää sisäänsä paljon lunta nilkkojen kohdalta, ellet satu pukeutumaan paksuihin sukkiin, jotka peittävät aukot. Lisäksi kengät ovat superleveät, ja voivat tuntua hieman kömpelöiltä. Parasta näissä kengissä onkin pito. Vibram Arctic Grip-sulan, joka muistuttaa hieman hiekkapaperia, pitää yhtä hyvin jäällä kuin sementillä. Sinun tulee kävellä tavallisesti, jotta pito pääsee oikeuksiinsa. Plussaa siitä, että näillä kengillä voit kulkea niin ruokakaupassa kuin asfaltillakin. Ne sopivat myös heikomman tasapainon omaaville, jotka kaipaavat tukevia kenkiä. 

FI_ICEBUG_DAM.jpgTestissä: 

Suositushinta: 179,90 euroa 

Saatavilla myös: 

Istuvuus: Koko on suuri ja etenkin etupuolelta kengät istuvat leveästi. Ota kokoa pienempi, jos haluat olla varma, että kengät pysyvät tai käytä saapassukkia.

Mukavuus: Kengät istuvat mukavasti ja niiden pohja osoittaa varpaiden kohdalta kevyesti ylöspäin, mikä takaa, että askel rullaa. Sisäsivun vetoketju tekee kenkien riisumisesta ja jalkaan laittamisesta helppoa. 

Design: Kaupunkilaisversio nastallisista kengistä. Kaikki testaajamme tykkäsivät tästä täydellisestä naisellisesta mallista, joka sopii täydellisesti sinulle, joka haluat panna jalkoihisi jotakin nätimpää. Mokka toimii näissä kengissä nätisti ja plussaa tulee myös pienistä heijastinyksityiskohdista.

Yhteenveto: Tässä yksi Icebugin klassikoista –  tyylipuhdas kävelykenkä sinulle, joka et kaipaa vaelluskenkiä, mutta haluat silti kulkea turvallisesti talvella. Metro2 W Bugrip -kengissä on vettä eristävä mokkapäällinen ja vahva, vettä pitävä pohja, joka varmistaa, että askeleesi ovat turvallisia myös lumen peittämällä alustalla. Icebugin dynaamiset nastat eivät todellakaan jätä ketään kylmäksi. Ne muuttuvat koviksi pehmeällä alustalla kuten lumella ja jäällä ja sulautuvat pohjaan, kun tallustat asfaltilla, joten voit kulkea kengillä missä vain ongelmitta. Ainoa miinus on, että malli tuntui jokseenkin suurelta ja aavistuksen kömpelöltä, sillä pohja osoittaa hieman ylöspäin. Ne eivät ole myöskään paras vaihtoehto lumileikkeihin. Parasta kengissä on niiden lämpimyys ja kyky kestää koviakin pakkasia sekä täydellinen pito. 

FI_HALTI_DAM.jpgTestissä: 

Suositushinta: 158,90 euroa

Istuvuus: Koko on aavistuksen pieni, joten jos painit kahden koon välillä, sinun tulisi valita suurempi. Nauhoituksen avulla voit säädellä istuvuutta itse.

Mukavuus: Pohjallinen korjaa askelta hieman, joten vaikka pronanoisit, korjaa kenkä liikettä itsestään. Sisäpuoli on pehmeä ja mukava ja varsi tulee mukavasti nilkan yli. 

Design: Nätti ja tyylipuhdas talvikenkä tuntuu kuin metsän versiolta Timberlandin 6-inch Premium -kengistä. Testiryhmä ylistää mustia yksityiskohtia, jotka tuntuivat todella loppuun asti mietityiltä ja jotka korottavat design-arvosanaa. 

Yhteenveto: Wow! Heti, kun saat Freddo DX Mid Arctic Grip -kengät jalkaasi, nousee hymy kasvoillesi. Tämä kenkä on supermukava, ja pehmeä pohja syleilee jalkaa mukavasti tarjoten vankan tuen. Muista, että kenkä on hieman pientä kokoa, joten jos käyttää kenkiä villasukkien kera, kannattaa ehkä valita kokoa isommat. Miinusta kengät saavat siitä, että ne lukeutuvat testin viileimpien mallien joukkoon. Toisaalta ne toimivat mainiosti pidemmillä kävelyillä, koska päällinen on vedenpitävä ja hyvin ilmastoitu. Tässä mallissa ei ole nastoja, mutta Vibram Arctic -pohja tuntuu lähes hiekkapaperilta. Materiaali pitää mainiosti märällä ja liukkaalla alustalla. Nätti ja vankka talvikenkä ulkoiluhulluille. 

MIEHILLE

FI_SALOMON_HERR.jpg

Testissä: 


Suositushinta: 169,90 euroa 

Istuvuus: True to size. Ota tavallinen kokosi.

Mukavuus: Keskikorkea varsi tuntuu melko kovalta jalkaa vasten, mutta tämän voi helposti ratkaista paksummalla sukalla. Sisäpuolen fleece nostaa pisteitä. 

Design: Kun kuvittelet mielessäsi outdoor-kengän, mieleesi piirtyy todennäköisesti tämä malli. Klassinen Salomon-kenkä pääsee oikeuksiinsa luonnossa. Testiryhmämme jakautui hieman värivalinnan mukaan – osa jäi kaipaamaan lisää värejä, joita Salomon usein muuten käyttää tuotteissaan.

Yhteenveto: Kunnon kenkä sinulle, joka tiedät, mitä ulkoleikit ja kävelyt liukkaalla ovat. Vankka ja hyvin pitävä pohja yhdistettynä koviin, metallisiin nastoihin tekee näistä täydelliset talvikengät. Nastat eivät kuitenkaan mene pohjien sisälle, mikä kannattaa muistaa, jos suunnittelet suuntaavaasi esimerkiksi ostoskeskukseen. Luonnossa malli pääsee kuitenkin oikeuksiinsa. Testiryhmämme ei liioin pitänyt nilkan saavuttavasta reunuksesta, vaan jäi kaipaamaan hieman korkeampaa ja samalla lämpimämpää ja mukavampaa mallia. Plussaa vedenpitävästä päällisestä ja kenkien mukavuudesta ja lämpimyydestä. 

FI_MERREL_HERR.jpgTestissä: 

Suositushinta: 168,90 euroa

Istuvuus: Kengät ovat melko pienet, jos katsomme kokoa, mutta leveydeltään ne ovat kovin tilavat. Joten kannattaa ottaa ehkä kokoa isommat ja sitoa ne kunnolla tai käyttää paksumpia sukkia.  

Mukavuus: Vankka ja tilava kenkä istuu mukavasti jalkaan. Mainio vaihtoehto sinulle, jonka tasapaino ei ole paras mahdollinen.

Design: Nämä kengät muistuttavat klassisia työkenkiä. Mustin ja harmain yksityiskohdin koristellut kengät eivät aiheuttaneet testaajistamme ihastuksen huokauksia, mutta täyttivät tehtävänsä. 

Yhteenveto: Tiesimme jo, että Merrel osaa valmistaa pakkasellakin pitäviä kenkiä. Kengät on usein valmistettu Vibram Arctic Grip-pohjalla, joka pitää jäällä, lumella ja sementillä ongelmitta. Koska kengissä ei ole nastoja, voit suunnata niillä myös kotimatkalla kauppaan. Muista kävellä niillä kuten kävelisit normaalisti, jotta kaikki pohjan osat aktivoituvat. Kengän päällinen on vedenpitävä, kestävä ja lämmin. Tämä kenkä on kylmempää ja rankempaa ilmastoa varten. Jäimme kaipaamaan korkeaa reunusta, sillä nilkat ovat vaarassa paleltua. Plussaa stabiilista ja mukavasta mallista. Tähän työkenkään voit luottaa kävelyillä ja ulkotöissä.

FI_ICEBUG__HERR.jpgTestissä: 

Suositushinta: 179,90 euroa 

Istuvuus: Koko on melko suuri. Jos et kaipaa kahden villasukan mentävää tilaa, voit valita puolta tai kokonaista kokoa pienemmän mallin. 

Mukavuus: Todella pehmeä ja mukava kenkä. Pohja kääntyy hieman ylöspäin varpaiden kohdalta, mihin testaajamme suhtautuivat ensin epäröiden. Käytössä he huomasivat kuitenkin, että askel rullaa mukavasti. Käytännöllinen vetoketju tekee kenkien pukemisesta ja riisumisesta helpompaa. 

Design: Nätti mokka tekee kengistä hieman muita kenkiä ylellisemmät. Heijastavat yksityiskohdat tekivät mukavan vaikutuksen ja toivat näkyvyyttä, mutta pimeällä kannattaa ehdottomasti napata lisää heijastimia mukaan. 

Yhteenveto: Klassinen ulkokenkä mainiolla pidolla ja vedenpitävällä pohjalla. Mokkapäällinen on ainoastaan vettä hylkivä, mikä kannattaa pitää mielessä. Mokka voi myös muuttaa väriään kovassa käytössä. Ominaisuudet ja kestävyys ei muutu, mutta huomaat kosmeettisen eron. Kermana kakun päällä nastat ovat dynaamiset, joten ne muuttuvat koviksi jäällä ja lumella ja pehmeiksi kovalla alustalla. Lämmin ja tilava malli on mainio sunnuntaikävelyille. 

FI_HALTI_HERR.jpgTestissä: 

Suositushinta: 158,90 euroa

Istuvuus: Normaali koko ja sopiva istuvuus. Testiryhmän mukaan tämä on hieman leveämpi kuin Timberlandin 6-inch premium. 

Mukavuus: Kengät istuvat supermukavasti jalkaan ja nauhojen avulla saat säädeltyä kenkiä yhä mukavammaksi.

Design: Yksinkertainen design tuntuu kovin pelkistetyltä. Korkea  varsi, mustat yksityiskohdat ja pelkistetty logo olivat nättejä. 

Yhteenveto: Tästä saat joustavan kengän, joka on samaan aikaan kunnollinen ja jykevä. Tämä malli sopii todellakin kävelyille. Plussaa siitä, että se miellyttää myös silmiä. Pitävä Vibram Arctic Grip-pohja tuntuu kuin hiekkapaperilta, joten voit seistä tukevasti myös liukkaalla ja märällä alustalla. Lisäksi kenkä on vedenpitävä ja ilmava, joten se sopii myös vaellukselle. Malli ei kuulu testin lämpimimpiin. Se istuu kuitenkin mukavasti jalkaan, tuntuu sopivan tiukalta ja palvelee parhaiten kävelyillä metsässä. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Jackor test
Muoti & trendit

Testin parhaat! 11 ohuttaa untuvatakkia

4 tuntia sitten
Kompressionsstrumpor
Muoti & trendit

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

1 päivä sitten
Header-ultraboost.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

1 päivä sitten
Filippa K Soft sport.png
Muoti & trendit

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

2 päivää sitten
Saucony.png
Muoti & trendit

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

3 päivää sitten
Blacc yoga
Muoti & trendit

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

4 päivää sitten
TommySport
Muoti & trendit

Hei Tommy Sport!

4 päivää sitten
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Muoti & trendit

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

4 päivää sitten
Adidas UltraBoost 19
Muoti & trendit

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

4 päivää sitten
Puma Jaab XT
Muoti & trendit

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

4 päivää sitten
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Muoti & trendit

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

6 päivää sitten
Seamlesstights
Muoti & trendit

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

15 feb 2019
Miniband
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

13 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Muoti & trendit

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

11 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Muoti & trendit

12 punaista löytöä ystävänpäivään

04 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Muoti & trendit

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

03 feb 2019
JR BLACKBURN
Muoti & trendit

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

03 feb 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä! Blaccin edulliset urheiluliivit

03 feb 2019
adidas quarterstrike.jpg
Muoti & trendit

8 löytöä miehille

01 feb 2019
FI_adidas_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet tuulitakit

31 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää uusista Nike Epic React Flyknit 2 -kengistä

30 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat vedenpitävät kävelykengät

30 jan 2019
björn borg pants.jpg
Muoti & trendit

Aika hemmotella itseään! 10 uutuustuotetta naisille

29 jan 2019
Nike TechPack1.png
Muoti & trendit

Tulevaisuuden treenimallisto on täällä

28 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg
Muoti & trendit

Café x Björn Borg

25 jan 2019
Byks_Karitraa.png
Muoti & trendit

Kari Traan kevään uudet tennarit

25 jan 2019
Lofsan PureMove Bra
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset urheiluliivit

24 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg
Muoti & trendit

Uusi Craft Studio Collection on vihdoin täällä!

23 jan 2019
Puma XT Fuse
Muoti & trendit

Mistä tunnistat parhaan käsipallokengän?

23 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: talven lämpimät parkatakit

23 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

23 jan 2019
FI_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme X-fit -kenkiä Nikeltä

23 jan 2019
UA Hovr
Muoti & trendit

Näitä juoksukenkiä et halua tänä vuonna ohittaa

20 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Muoti & trendit

Näin huolehdit urheiluliiveistäsi

20 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Muoti & trendit

9 uutta trikoomallia vuonna 2019

19 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: korkeavyötäröiset trikoot

19 jan 2019
Salomon.jpg
Muoti & trendit

8 liukkaalle sopivaa kenkää talvikeleihin

10 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Synteettiset aluskerrastot murtomaahiihtoon

09 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Wyten suosituimmat takit

07 jan 2019
more news
Jackor test

Testin parhaat! 11 ohuttaa untuvatakkia

Kun lämpötila lähestyy nollaa, on aika vaihtaa päälle ohut untuvatakki. Tai miksipä et investoisi uuteen? Esittelemme 11 suosikkiamme naisille ja miehille.

Muoti & trendit
Kompressionsstrumpor

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

Kaipaatko lenkillesi lisää vauhtia? Ota avuksesi Gococon uusin minimallisto!

Muoti & trendit
Header-ultraboost.jpg

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

Tiukka istuvuus ja lisää energiaa joka askeleella  – muun muassa näistä ominaisuuksista tunnistat uudet, hehkutetut Adidaksen juoksukengät. Lue, mitä mieltä testaajamme ovat UltraBoost 19 -kengistä.

Muoti & trendit
Filippa K Soft sport.png

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

Saammeko esitellä: Filippa K Soft Sport on saapunut vihdoinkin meille Sportamorelle. Tässä kaikki, mitä merkistä haluat tietää.

Muoti & trendit
Saucony.png

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

Sauconyn suosituimmat juoksukengät eli Kinvarat juhlivat 10-vuotissyntymäpäiviään, joten esittelemme sinulle 10 syytä rakastaa näitä mainioita juoksukenkiä!

Muoti & trendit
Blacc yoga

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

Aurinko alkaa pikkuhiljaa näyttäytyä. Me juhlistamme kevättä uusien Blacc jooga- malliston vaatteiden kera. Näitä et halua missata!

Muoti & trendit
TommySport

Hei Tommy Sport!

Amerikkalainen Tommy Hilfiger on lanseerannut sporttisen malliston, ja nyt Tommy Sportia saa myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

Vihdoinkin löydät myös suurempia kokoja Niken vaatteista myös meiltä Sportamorelta. Tässä tulee kaikki, mitä haluat Nike Plus Size -mallistosta tietää.

Muoti & trendit
Adidas UltraBoost 19

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

Juuri kun luulit, ettei päivä voisi paremmin mennä, Adidas tuo markkinoille uudet UltraBoost 19 -juoksukengät (jotka ovat muuten paremmat kuin edeltäjänsä).

Muoti & trendit
Puma Jaab XT

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

Nyrkkeilykehästä inspiraation saanut Puma tuo markkinoille tuoreimman vahvistuksensa, uudet Jaab XT -kengät. Ne ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta, joustavuutta ja vaimennusta.

Muoti & trendit
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

Pehmeä, lämmin ja kaikkeen sopiva. Peak Performancen Chill Zip Hood -hupparissa on kaikkea, mitä kunnon hupparilta toivoo.

Muoti & trendit
Seamlesstights

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

Tee seuraavasta treenistäsi entistä parempi ja pukeudu pehmeisiin, joustaviin ja saumattomiin treenitrikoisiin. Testasimme sesongin suosikit.

Muoti & trendit
Miniband

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

Kuminauhalla treenaaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa. Personal Trainerimme selittää vastusten eron.

Muoti & trendit
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

Oletko epävarma, millaiset urheiluliivit sopivat juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu oppaaseemme.

Muoti & trendit
Adidas Exhibit Pack

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

Jalkapallokenkien ostamisen netistä ei tarvitse olla hankalaa. Me neuvomme, miten valitset sinulle sopivimmat Adidaksen malleista.

Muoti & trendit