FI_header.jpg

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

Valmistaudu talveen hyvin pitävien talvikenkien kera – testasimme miesten ja naisten suosikkimallit.

Talvi ei tarkoita vain pulkalla laskemista tai joulun aikaa. Monille liukkaat talvitiet voivat tuntua yhtä raskaalta kuin esteratajuoksu.

Talvivaatekaapin kasvattamimem yksillä liukkautta pitävillä kengillä on investointi, jota et tule katumaan. Molemmista sukupuolista koostuva testiryhmämme testasi sesongin suosikkimallit. 

NAISILLE

FI_SALOMON_DAM.jpgTestissä: 


Suositushinta: 169,90 euroa 

Istuvuus: Melko tiukka. Jos otat tavallisen kokosi, varpaitasi puristaa, joten valitse ainakin yhtä kokoa isompi. Leveydeltään nämä ovat normaalit. 

Mukavuus:  Sopivan korkea varsi lämmittää mukavasti, mutta olisi voinut olla sentin kaksi korkeampi, jotta nilkat peittyisivät. Sisäpuolen fleece on muuten jättipotti. Jalassa kengät ovat todella mukavat. 

Design: Turkoosi pehmustettu sisäpuoli piristää designia, mutta jakaa myös testaajiemme mielipiteitä.  

Yhteenveto: Kunnolliset kengät ulkoiluun. Malli on melko tiukka, joten ota noin kokoa suurempi optimaalisen istuvuuden löytämiseksi. Kenkien sisäpuoli on softshell-materiaalia, mikä pitää mainiosti vettä. Pohjissa on hyvin asetellut metalliset nastat, jotka pitävät sinut pystyssä myös jäisillä teillä ja syvässä hangessa. Nämä kengät sopivat parhaiten talviseen säähän, jolloin paksu materiaali pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Koska nastat eivät ole dynaamiset eli sopeudu alustaan, ei näillä kannata kulkea pitkin ostoskeskusta. Pohjoisessa asuvat pääsevät viettämään näissä tuntikausia, jos onnistuvat löytämään oikean mallin.

FI_MERREL_DAM.jpgTestissä:

Suositushinta: 168,90 euroa

Istuvuus: Koko on jokseenkin iso ja kengät istuvat melko leveästi. Jos jalkasi ovat kapeat, joudut ehkä käyttämään paksumpaa sukkaa tai sitomaan kengät todella tiukalle. 

Mukavuus: Fleece-sisus on pehmeä ja mukava, ja samalla se auttaa pitämään lämpöä. 

Design: Testin tennarivaihtoehto. Kengät muistuttavat kävely- ja työkenkien yhdistelmää, johon on lisätty harmaita yksityiskohtia. Tämä malli valitaan ominaisuuksiensa, ei ulkonäkönsä perusteella. 

Yhteenveto: Testiryhmän ensivaikutelma oli, että tämän kengän he ovat nähneet jossain ennenkin: nimittäin työkenkinä. Näissä kengissä voitkin työskennellä. Ne ovat lämpimät, niiden päällinen on todella vahvaa ja näitä voit käyttää ongelmitta monien sesonkien ajan. Päällinen pitää täydellisesti vettä. Miinusta kengät saavat siitä, että ovat hieman matalampaa mallia. Siksi ne voivat päästää sisäänsä paljon lunta nilkkojen kohdalta, ellet satu pukeutumaan paksuihin sukkiin, jotka peittävät aukot. Lisäksi kengät ovat superleveät, ja voivat tuntua hieman kömpelöiltä. Parasta näissä kengissä onkin pito. Vibram Arctic Grip-sulan, joka muistuttaa hieman hiekkapaperia, pitää yhtä hyvin jäällä kuin sementillä. Sinun tulee kävellä tavallisesti, jotta pito pääsee oikeuksiinsa. Plussaa siitä, että näillä kengillä voit kulkea niin ruokakaupassa kuin asfaltillakin. Ne sopivat myös heikomman tasapainon omaaville, jotka kaipaavat tukevia kenkiä. 

FI_ICEBUG_DAM.jpgTestissä: 

Suositushinta: 179,90 euroa 

Saatavilla myös: 

Istuvuus: Koko on suuri ja etenkin etupuolelta kengät istuvat leveästi. Ota kokoa pienempi, jos haluat olla varma, että kengät pysyvät tai käytä saapassukkia.

Mukavuus: Kengät istuvat mukavasti ja niiden pohja osoittaa varpaiden kohdalta kevyesti ylöspäin, mikä takaa, että askel rullaa. Sisäsivun vetoketju tekee kenkien riisumisesta ja jalkaan laittamisesta helppoa. 

Design: Kaupunkilaisversio nastallisista kengistä. Kaikki testaajamme tykkäsivät tästä täydellisestä naisellisesta mallista, joka sopii täydellisesti sinulle, joka haluat panna jalkoihisi jotakin nätimpää. Mokka toimii näissä kengissä nätisti ja plussaa tulee myös pienistä heijastinyksityiskohdista.

Yhteenveto: Tässä yksi Icebugin klassikoista –  tyylipuhdas kävelykenkä sinulle, joka et kaipaa vaelluskenkiä, mutta haluat silti kulkea turvallisesti talvella. Metro2 W Bugrip -kengissä on vettä eristävä mokkapäällinen ja vahva, vettä pitävä pohja, joka varmistaa, että askeleesi ovat turvallisia myös lumen peittämällä alustalla. Icebugin dynaamiset nastat eivät todellakaan jätä ketään kylmäksi. Ne muuttuvat koviksi pehmeällä alustalla kuten lumella ja jäällä ja sulautuvat pohjaan, kun tallustat asfaltilla, joten voit kulkea kengillä missä vain ongelmitta. Ainoa miinus on, että malli tuntui jokseenkin suurelta ja aavistuksen kömpelöltä, sillä pohja osoittaa hieman ylöspäin. Ne eivät ole myöskään paras vaihtoehto lumileikkeihin. Parasta kengissä on niiden lämpimyys ja kyky kestää koviakin pakkasia sekä täydellinen pito. 

FI_HALTI_DAM.jpgTestissä: 

Suositushinta: 158,90 euroa

Istuvuus: Koko on aavistuksen pieni, joten jos painit kahden koon välillä, sinun tulisi valita suurempi. Nauhoituksen avulla voit säädellä istuvuutta itse.

Mukavuus: Pohjallinen korjaa askelta hieman, joten vaikka pronanoisit, korjaa kenkä liikettä itsestään. Sisäpuoli on pehmeä ja mukava ja varsi tulee mukavasti nilkan yli. 

Design: Nätti ja tyylipuhdas talvikenkä tuntuu kuin metsän versiolta Timberlandin 6-inch Premium -kengistä. Testiryhmä ylistää mustia yksityiskohtia, jotka tuntuivat todella loppuun asti mietityiltä ja jotka korottavat design-arvosanaa. 

Yhteenveto: Wow! Heti, kun saat Freddo DX Mid Arctic Grip -kengät jalkaasi, nousee hymy kasvoillesi. Tämä kenkä on supermukava, ja pehmeä pohja syleilee jalkaa mukavasti tarjoten vankan tuen. Muista, että kenkä on hieman pientä kokoa, joten jos käyttää kenkiä villasukkien kera, kannattaa ehkä valita kokoa isommat. Miinusta kengät saavat siitä, että ne lukeutuvat testin viileimpien mallien joukkoon. Toisaalta ne toimivat mainiosti pidemmillä kävelyillä, koska päällinen on vedenpitävä ja hyvin ilmastoitu. Tässä mallissa ei ole nastoja, mutta Vibram Arctic -pohja tuntuu lähes hiekkapaperilta. Materiaali pitää mainiosti märällä ja liukkaalla alustalla. Nätti ja vankka talvikenkä ulkoiluhulluille. 

MIEHILLE

FI_SALOMON_HERR.jpg

Testissä: 


Suositushinta: 169,90 euroa 

Istuvuus: True to size. Ota tavallinen kokosi.

Mukavuus: Keskikorkea varsi tuntuu melko kovalta jalkaa vasten, mutta tämän voi helposti ratkaista paksummalla sukalla. Sisäpuolen fleece nostaa pisteitä. 

Design: Kun kuvittelet mielessäsi outdoor-kengän, mieleesi piirtyy todennäköisesti tämä malli. Klassinen Salomon-kenkä pääsee oikeuksiinsa luonnossa. Testiryhmämme jakautui hieman värivalinnan mukaan – osa jäi kaipaamaan lisää värejä, joita Salomon usein muuten käyttää tuotteissaan.

Yhteenveto: Kunnon kenkä sinulle, joka tiedät, mitä ulkoleikit ja kävelyt liukkaalla ovat. Vankka ja hyvin pitävä pohja yhdistettynä koviin, metallisiin nastoihin tekee näistä täydelliset talvikengät. Nastat eivät kuitenkaan mene pohjien sisälle, mikä kannattaa muistaa, jos suunnittelet suuntaavaasi esimerkiksi ostoskeskukseen. Luonnossa malli pääsee kuitenkin oikeuksiinsa. Testiryhmämme ei liioin pitänyt nilkan saavuttavasta reunuksesta, vaan jäi kaipaamaan hieman korkeampaa ja samalla lämpimämpää ja mukavampaa mallia. Plussaa vedenpitävästä päällisestä ja kenkien mukavuudesta ja lämpimyydestä. 

FI_MERREL_HERR.jpgTestissä: 

Suositushinta: 168,90 euroa

Istuvuus: Kengät ovat melko pienet, jos katsomme kokoa, mutta leveydeltään ne ovat kovin tilavat. Joten kannattaa ottaa ehkä kokoa isommat ja sitoa ne kunnolla tai käyttää paksumpia sukkia.  

Mukavuus: Vankka ja tilava kenkä istuu mukavasti jalkaan. Mainio vaihtoehto sinulle, jonka tasapaino ei ole paras mahdollinen.

Design: Nämä kengät muistuttavat klassisia työkenkiä. Mustin ja harmain yksityiskohdin koristellut kengät eivät aiheuttaneet testaajistamme ihastuksen huokauksia, mutta täyttivät tehtävänsä. 

Yhteenveto: Tiesimme jo, että Merrel osaa valmistaa pakkasellakin pitäviä kenkiä. Kengät on usein valmistettu Vibram Arctic Grip-pohjalla, joka pitää jäällä, lumella ja sementillä ongelmitta. Koska kengissä ei ole nastoja, voit suunnata niillä myös kotimatkalla kauppaan. Muista kävellä niillä kuten kävelisit normaalisti, jotta kaikki pohjan osat aktivoituvat. Kengän päällinen on vedenpitävä, kestävä ja lämmin. Tämä kenkä on kylmempää ja rankempaa ilmastoa varten. Jäimme kaipaamaan korkeaa reunusta, sillä nilkat ovat vaarassa paleltua. Plussaa stabiilista ja mukavasta mallista. Tähän työkenkään voit luottaa kävelyillä ja ulkotöissä.

FI_ICEBUG__HERR.jpgTestissä: 

Suositushinta: 179,90 euroa 

Istuvuus: Koko on melko suuri. Jos et kaipaa kahden villasukan mentävää tilaa, voit valita puolta tai kokonaista kokoa pienemmän mallin. 

Mukavuus: Todella pehmeä ja mukava kenkä. Pohja kääntyy hieman ylöspäin varpaiden kohdalta, mihin testaajamme suhtautuivat ensin epäröiden. Käytössä he huomasivat kuitenkin, että askel rullaa mukavasti. Käytännöllinen vetoketju tekee kenkien pukemisesta ja riisumisesta helpompaa. 

Design: Nätti mokka tekee kengistä hieman muita kenkiä ylellisemmät. Heijastavat yksityiskohdat tekivät mukavan vaikutuksen ja toivat näkyvyyttä, mutta pimeällä kannattaa ehdottomasti napata lisää heijastimia mukaan. 

Yhteenveto: Klassinen ulkokenkä mainiolla pidolla ja vedenpitävällä pohjalla. Mokkapäällinen on ainoastaan vettä hylkivä, mikä kannattaa pitää mielessä. Mokka voi myös muuttaa väriään kovassa käytössä. Ominaisuudet ja kestävyys ei muutu, mutta huomaat kosmeettisen eron. Kermana kakun päällä nastat ovat dynaamiset, joten ne muuttuvat koviksi jäällä ja lumella ja pehmeiksi kovalla alustalla. Lämmin ja tilava malli on mainio sunnuntaikävelyille. 

FI_HALTI_HERR.jpgTestissä: 

Suositushinta: 158,90 euroa

Istuvuus: Normaali koko ja sopiva istuvuus. Testiryhmän mukaan tämä on hieman leveämpi kuin Timberlandin 6-inch premium. 

Mukavuus: Kengät istuvat supermukavasti jalkaan ja nauhojen avulla saat säädeltyä kenkiä yhä mukavammaksi.

Design: Yksinkertainen design tuntuu kovin pelkistetyltä. Korkea  varsi, mustat yksityiskohdat ja pelkistetty logo olivat nättejä. 

Yhteenveto: Tästä saat joustavan kengän, joka on samaan aikaan kunnollinen ja jykevä. Tämä malli sopii todellakin kävelyille. Plussaa siitä, että se miellyttää myös silmiä. Pitävä Vibram Arctic Grip-pohja tuntuu kuin hiekkapaperilta, joten voit seistä tukevasti myös liukkaalla ja märällä alustalla. Lisäksi kenkä on vedenpitävä ja ilmava, joten se sopii myös vaellukselle. Malli ei kuulu testin lämpimimpiin. Se istuu kuitenkin mukavasti jalkaan, tuntuu sopivan tiukalta ja palvelee parhaiten kävelyillä metsässä. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

4 päivää sitten
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

6 päivää sitten
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
Sommarrea herr
Muoti & trendit

Miehille: Tutustu kesäalen vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

01 jun 2020
Sommarrea dam
Muoti & trendit

Naisille: Tutustu kesäalen vaatteisiin ja kenkiin

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

01 jun 2020
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Blacc yoga
Muoti & trendit

Opi tekemään fiksuja valintoja Sportamoren materiaalioppaan avulla

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
more news
Asics GEL-Kayano 27

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

Pronaatiotuellinen kenkä, jossa on erinomainen vakaus ja tehokas iskunvaimennus - onko se edes mahdollista? Sano hei uudelle Asics GEL-Kayano 27 -mallille.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Free metcon 3 header

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

Hypyt, kyykyt, köysikiipeily ja wallball - Metcon 3 pysyy mukana kaikessa. Lue testipaneelin ajatukset uusista treenikengistä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test adidas löparsko supernova

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

Testpaneelin arvio: Korkea laatu halvalla rahalla. Puhumme Adidasin uudesta juoksukenkä Supernovasta!

24 jun 2020
Muoti & trendit
Adidas supernova header

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

Tässä ovat juoksukengät niille, jotka etsivät korkeaa laatua ilman, että lompakkoon jää ammottava aukko! Lue lisää Adidaksen uudesta Supernovasta.

22 jun 2020
Muoti & trendit
charlotte och pär header

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

Selvitimme kahden huippujuoksijan kanssa, mitkä ovat Asicsen parhaat juoksukengät naisille ja miehille. Lue testi, niin saat vastauksen!

17 jun 2020
Muoti & trendit
sandaler header

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

On vihdoin aika testata Birkenstockin, Cruzin ja Axeldan sandaalit. Katso kesän kuumimpien päivien mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

Kesä = kevyet kengät! Ja mikä olisikaan parempi valinta kuin trendikkäät sandaalit tai flipflopit? Katso kauden suosikkimallit miehille!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Test bikini

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

Pyysimme eri vartalotyyppisiä naisia testaamaan Waikani Beachwearin bikineitä. Tätä mieltä he olivat tämän kesän malleista.

11 jun 2020
Muoti & trendit
daddräkt simning

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

Haluatko nostaa uintitreenisi uudelle tasolle? Siinä tapauksessa on aika hankkia tekninen uimapuku. Tässä ovat ammattilaisten parhaat vinkit. Lue vuoden 2020 uimapukutestin tulokset ja selvitä mikä malli sopii sinulle parhaiten.

09 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

Juoksuun tarkoitetun treenitopin ei ole tarkoitus olla vain hyvännäköinen. Sen tehtävä on myös istua hyvin päällä ja pitää sinut viileänä koko lenkin ajan. Tässä ovat testin parhaat topit!

09 jun 2020
Muoti & trendit
Birkenstock

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

Keneltäkään ei ole voinut jäädä huomaamatta Birkenstockin sandaalit, jotka ovat tunnettuja mukavuudestaan ja kestävyydestään. Tässä ovat vuoden 2020 sandaalitrendit!

08 jun 2020
Muoti & trendit
Birkenstock

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

Kesäkenkien hoito on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä ovat Birkenstockin asiantuntijoiden parhaat vinkit siihen, miten pidät sandaaleista hyvää huolta!

08 jun 2020
Muoti & trendit
ub primeblue

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

Nyt Adidasin rakastettu juoksukenkä Ultraboost on saatavana ympäristöystävällisempänä mallina joka on valmistettu 40% kierrätetystä polyesteristä. Lisätietoja täältä!

08 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

Juoksukausi on nyt täällä, joten onkin aika päivittää vaatekaappia uusilla juoksuvaatteilla. Tässä ovat vuoden parhaimmat juoksupaidat, jotka supernopea testipaneelimme laittoi kovaan kokeeseen.

05 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

Jotkut testipaneelin suosikkimalleista ovat tällä hetkellä kesäalennuksessa. Täältä löydät parhaat naisten ja miesten juoksukengät.

04 jun 2020
Muoti & trendit