Header.png

Testissä: sesongin parhaat kuoritakit

Luonto houkuttelee ja vaelluksesta tulee yhä suositumpaa. Olitpa sitten matkaamassa metsään viikoiksi tai päiväksi, on tärkeää pukeutua oikein. Esittelemme kuusi parasta kuoritakkiamme.

Oikeantyyppinen takki on tärkeämpi varuste luonnossa kuin moni uskoo. Ilman vedeltä tai tuulelta suojaavia kuituja voi pelkkä vesisade pilata kokemuksesi. Ja tuskin haluat keskeyttää seikkailuasi pelkästään vääränlaisten vaatteiden vuoksi? 

Kuoritakki on tarkoitettu käytettäväksi aluskerraston ja välikerraston kera. Kuoritakin ei ole tarkoitus lämmittää, vaan lämpökerroksesta huolehdit itse säätelemällä kerroksia sään ja sesongin mukaan. Kuoritakin tehtävänä on suojata tuulelta ja vedeltä. 

Osa malleista pitää vettä ja tuulta, mutta ne on valmistettu erilaisista kuiduista. Materiaali muistuttaa toisiaan, mutta eroja on esimerkiksi vesipilareissa eli takin vedenpitävyydessä. Olipa kyse sitten rankkasateesta tai kevyestä tihkusta, pidetään yleisesti takkia, jonka vesipilari on yli 8000 millimetriä vedenpitävänä takkina. Mitä korkeampi vesipilariluku, sitä paremmin takki vettä pitää. 

Testasimme kuusi uutuutta, joista kolme on naisille ja kolme miehille. Tässä kaikki, mitä seikkailuun tarvitset.   

MIEHILLE (skrollaa alas naisten mallit nähdäksesi): 

Hyvä hinta-laatusuhde 

FI_M_Haglofs_LIM_Proof_Jacket.pngMerkki:  

Malli:  

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 159,90 euroa

Vesipilari: 10 000 mm

Materiaali: Proof-materiaali, joka ei sisällä fluorikarbonaatteja

Testiryhmän tuomio:

Minimalistinen, superkevyt takki on helppo pakata mukaan. Näin voi kuvailla tätä Haglöfsin L.I.M Proof Jacket -kuoritakkia. Haglöfs on onnistunut luomaan edullisen mallin, josta löytyvät kaikki tarpeelliset erikoisuudet, joita keksit metsässä kaivata. 

Ilman fluorikarbonaatteja tehty DWR-käsittely eristää likaa ja vettä. Voit siis huoletta samoilla myös mutaisessa metsässä ja kuivata takin helposti vasta kotona. Vesipilariluku on 10 000, joten takki luokitellaan vedenpitäväksi. Jos suunnittelet viettäväsi päiviä monsuunisateessa, kaipaat hieman parempaa mallia. Proof-materiaali on testin ohuimmasta päästä. Sen hengittävyys on kuitenkin omaa luokkaansa. 

– Huppu istuu todella tiukasti päähän, sillä sivuilla on resorit. Se päässä voit kulkea tuulisellakin säällä ilman huolta, että se lähtee päästä, eräs testaaja sanoo.

Istuvuus vastaa kokoaan. Se on suora ja muistuttaa Salomonin Outline-mallia. Osa testaajista nostaa esiin myös rintataskun ja hihojen resorit. Muuten L.I.M Proof Jacket on hyvin tyylipuhdas takki ilman turhia hienouksia.  

– Takki on ohut ja kevyt. Mainio malli matkalle mukaan otettavaksi. Takin voi helposti rullata kasaan eikä se vie laukussa ylimääräistä tilaa. Design on hyvin perinteinen ja muistuttaa treenitakin ja kuoritakin sekoitusta, eräs testaaja sanoo.

Tämän takin huonohko puoli on ohut materiaali, joka on osan mielestä hieman kahiseva. Se ei ehkä kestä muiden testin mallien tavoin. Siksi takki soveltuu parhaiten heille, jotka vaeltavat muutaman kerran vuodessa. Plussakelillä mainio takki, jossa ei ole tielle tulevia saumoja.  

Hoito-ohje: Pese takki 40 asteessa, hellällä ohjelmalla. Pese nestemäisen pesuaineen kanssa. Vältä kuivuria ja huuhteluainetta. 

Kunnon takki vaeltamiseen hurahtaneelle

FI_M_Peak_Performance_Limit_Jacket.pngMerkki: 

Malli: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 349,90 euroa

Vesipilari: 28 000 mm

Materiaali: Gore-Tex. 

Testiryhmän tuomio:

Oletko hardcore-vaeltaja, joka etsii todella sitä parasta kuitua, jota kuoritakki voi tarjota? Mitä todennäköisemmin kaipaat siis Gore-texiä. Tulet yllättymään, sillä Peak Performancen uudesta Limit Jacket -kuoritakista löydät kaiken, mitä etsit. 

Takki on tehty Gore-Texistä, jonka parhaat ominaisuudet ovat ehdottomasti hien poistaminen samalla kun takki kuitenkin pitää vettä. Olet siis valmiina myös sadekuuroihin.

– Materiaali tuntuu kunnolliselta ja kestävältä. Samalla se suojaa säällä kuin säällä. Takki todella pitää vettä ja suojaa pahimmiltakin tuulenpuuskilta. Takki selviää yksinkertaisesti kaikesta, sanoo eräs testaaja. 

Ainoa, mikä vie tämän takin jättipotin paikalta, on istuvuus. Kuten muutkin Peak Performancen takit ovat hihat suurehkot ja vyötärö suora. Joudut siis penkkipunnertamaan, jotta täytät takin. Hihansuita voi säädellä tarranauhoin. Joka tapauksessa tilaa riittää välikerrokselle. 

– Takki istuu mukavasti ylle eikä kiristä. Suurehkot hihat eivät ehkä heti kiinnitä huomiotasi. Silikoniremmit pitävät takin paikallaan. Takki voisi kuitenkin olla vyötäröltä hieman kireämpi. Designista pidän kuitenkin paljon, eräs testaaja kertoo ja jatkaa: 

– Tunnen itseni osaksi luontoa. Tässä takissa voi todella tuntea itsensä ammattilaiseksi. Tämä takki on todella moderni performance-takki, joka on saanut inspiraationsa luonnosta, sanoo eräs muotitietoinen, tyylikäs testaaja.

Vaeltamisen ja muiden ulkoiluaktiviteettien lisäksi voit myös lasketella ja hiihtää tässä takissa. 

Hoito-ohje: Pese 40 asteessa, hellällä ohjelmalla. Kuivaa takki kuivurissa tai muussa maksimissaan 60 asteessa, jotta vedenpitävyys säilyy. Vältä huuhteluainetta. 

Toimii kaikissa ulkoiluaktiviteeteissa

FI_M_Salomon_Outline_Jacket.pngMerkki:  

Malli:  

Saatavilla väreissä:   

Suositushinta: 219,90 euroa

Vesipilari: 20 000 mm

Materiaali: AdvancedSkin Dry. 

Testiryhmän tuomio:

Salomon on työskennellyt ulkoiluvaatteiden kanssa vuosia, ja harvoin joudumme pettymään.  Outline Jacket ei tee poikkeusta. Mallista löydät kaikki tarvittavat hienoudet. Takkia voi pitää auki ilman, että se valuu kainaloihin. Takkia voi pitää myös lämpimämmällä säällä kuten myös sateella. Hupussa on käytännöllinen lippa ja lisäksi edestä löytyy kaksi mainiota taskua. 

– Supermainio takki! Rakastan takkia heti ensi hetkeltä lähtien. Se istuu kuten valettu ja tuntuu yllä todella mukavalta. Pidän myös joustavasta materiaalista, eräs testaaja hehkuttaa. 

Suora istuvuus ei kiristä liikaa muttei myöskään jää liian pussimaiseksi. Ota tavallinen kokosi.  AdvancedSkin Dryn tavoin myös päällismateriaali pitää sadetta, lunta ja tuulta samanaikaisesti kun se poistaa kosteutta. Malli muistuttaakin Gore-texiä sisältäviä malleja. Peak Performancen malliin verrattuna kangas oli hieman ohuempaa materiaalia. Lopputulos on myös pehmeämpi. Suurin osa takista on tehty kankaasta ja kuiduista, jotka on osin vahvistettu. 

– Hyvin pelkistetty, mainiosti tehty design on viimeistelty saumoilla, jotka tuntuvat jokainen olevan oikeassa paikassa. Tykkään käyttää takkia myös arjessa. Todella nätti, eräs testaaja kehaisee.

Koska voit itse säädellä lämpöä, voit laittaa alle välikerraston ja käyttää tätä jo varhain keväällä. Se sopii niin vaellusretkelle kuin kävelyille koiran kanssa. Monipuolinen takki toimii lähes kaikilla. 

Hoito-ohje: Pese 30 asteessa hienopesuohjelmalla. Kuivaa takki matalassa lämmössä. Vältä huuhteluainetta. 

NAISILLE:

Nätti ja luotettava

FI_W_Salomon_La_Cote_Flex_2_5_Jacket.pngMerkki: 

Malli:

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 159,90 euroa

Vesipilari: 20 000 mm

Materiaali: AdvancedSkin Dry.

Testiryhmän tuomio:

Oletko epävarma, kohtaatko vaellusretkellä aurinkoa, sadetta vai kovaa tuulta? Voit luottaa La Cote Flex 2.5L Jacket -kuoritakkiin. Salomonin AdvancedSkin Dry -kuori sisältää samoja ominaisuuksia kuin Gore-Tex. Se suojaa niin tuulelta kuin sateelta samalla kun se poistaa kosteutta. Päällysmateriaali tuntuu todella yleelliseltä. Se on huomattavasti ohuempaa ja kevyempää kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää. Älä anna sen huijata. Vesipilarilukema 20 000 tarkoittaa, että takki kestää kaiken tihkusateesta rankkasateeseen.

– Niin mukava takki! Ohuus on täydellinen. Se ei muistuta tuulitakkia. Takki on huomattavasti mukavampi kuin moni takeista. Takki istuu todella todella hyvin, eräs testaaja ylistää. 

Entä istuvuus? Hihat ovat normaalinpituiset. Jopa pitkät voivat niitä käyttää. Vyötärö on slimmatumpi kuin monissa muissa malleissa, mutta se ei istu kuitenkaan liian tiukasti. Hihoja voi säädellä tarranauhojen kanssa. Hupusta löytyy lippa ja myös huppua voi säädellä vetonyörin kanssa. Myös alapuolta voi säädellä. Takissa riittää alla tilaa välikerrokselle. 

Testiryhmällä on vaikeuksia keksiä takista jotakin negatiivista. Osa kokee Gore-Tex mallit aina muita kestävämmäksi. Myös takin tyyli on suosittu.

– Pidän designista koko ajan enemmän. Ensiksi pidin sitä ehkä vähän turhan yksinkertaisena. Nyt pidän tyylipuhtaasta ulkoasusta, eräs testaaja kehuu ja toinen komppaa:

– Kun ottaa takin edullisen hinnan huomioon, olin todella vakuuttunut. Takki on kevyt, mukava, nätti ja käytännöllinen. Mitä muuta voi enää toivoa? 

Hoito-ohje: Pese 30 asteessa, hienopesuohjelmalla. Kuivaa kevyessä lämmössä. Vältä huuhteluainetta. 

Toimii kaikkeen

FI_W_Haglofs_LIM_Proof_Jacket.pngMerkki:  

Malli:

Saatavilla väreissä: , ,  ja .  

Suositushinta: 159,90 euroa

Vesipilari: 10 000 mm

Materiaali: Proof-materiaali ilman fluorikarbonaatteja

Yhteenveto: Täydellinen kesävaellukselle

Testiryhmän tuomio:

Valmistaudu kesän vaellusretkiin ja seikkailuihin tällä superkevyellä L.I.M Proof Jacket -kuoritakilla. Emme liioittele, sillä painoa tältä löytyy vaivaiset 210 grammaa. Ylle takki istuu superhyvin.

– Takki on todella mukava. Tuskin tunnet takkia ylläsi. Se on todella etu, eräs testaaja ylistää.  

Ohut materiaali tarjoilee todellisen vapauden tunteen. Se muistuttaa enemmän tuulitakkia kuin jykevää kuoritakkia. Proof-kuidun hienoudet ovat kuitenkin tallella. Vesipilari ei ole yhtä korkea kuin muissa malleissa, mutta sadekuuroista takki selviää. Päällinen on helppo kuivata. Takki suojaa tuulelta ja poistaa kosteutta.  

– Todella funktionaalinen takki. Siitä puuttuu kuitenkin tiettyjä yksityiskohtia kuten säädeltävä vyötärö tai huppu. Ohuiden resoreiden ansiosta takki pysyy kuitenkin paikallaan. Luulin takin nousevan ylös liikkuessa, mutta ei, eräs testaaja sanoo.

Hupussa ei ole säätömahdollisuuksia, mutta resoreiden ansiosta se istuu tiukasti. Plussaa myös hupun silmukasta, jonka ansiosta saat sen kätevästi naulakkoon. Täydellinen valinta sinulle, joka vaellat silloin tällöin etkä tarvitse kaikkia markkinoiden tarjoamia hienouksia.  

– Vaimeat kuviot ja sävyt sekä mainio istuvuus tekevät tästä mallista mainion niin kävelylle koiran kanssa kuin mökille veneretkelle, eräs testaaja pohtii. 

Hoito-ohje: Pese 40 asteessa hellällä ohjelmalla. Käytä nestemäistä pesuainetta. Vältä kuivuria ja huuhteluainetta. 

Laadukkuutta metsässä viihtyvälle 

FI_W_Peak_Performance_Limit_Jacket.pngMerkki:

Malli: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 349,90 euroa

Vesipilari: 28 000 mm

Materiaali: Gore-Tex. 

Testiryhmän tuomio:

The best of the best! Kuten huomaat, tämän takin testit muistuttavat paljon toisiaan. Mallit pitävät vettä ja tuulta samalla kun ne poistavat kosteutta. Mikä sitten erottaa tämän tuplasti kalliimman Peak Perfomrancen takin? Lyhyesti ja ytimekkäästi: tämä on best of the best. Gore-Tex -kuitu on todella hintansa ja hehkutuksensa väärti. Mikään ei tule sinun ja metsäretkesi väliin.

–  Takki tuntuu todella kestävältä, mikä on hyvä luonnossa. Kaikki tuntuvat olevan takissa kohdillaan. Vaikea selittää lisää, eräs testaaja sanoo. 

Jos vertaat takkia Salomonin ja Haglöfsin takkeihin, on tämä jäykempää kastia. Se ei kuitenkaan ole liian jäykkä tai joustamaton. Takissa on takana käytännöllinen silikoniremmi, mikä pitää sen paikallaan. Koska malli ei istu liian tiukasti, on toiminto myös hieman turhahko, osa testaajista tuumii.

Istuvuus ei ole slimmattu tai liian tilava. Se on jotakin siltä väliltä. Hihat ovat pitkät. Plussaa hihansuun tarranauhoista ja säädeltävästä hupusta, josta löytyy myös lippa. Huppu istuu tiukasti ja mukavasti päähän. Miinusta löysimme vain väristä, mutta blokkikuvio tuntuu hauskalta ja suositulta. 

– Rakastan kaikkea takissa yhtä ominaisuutta lukuunottamatta. Miksi värin on oltava roosa? Olisin vaihtanut roosan keltaiseen, oranssiin tai vihreään. Roosa ei ole mielestäni vuotta 2019. Muuten olisin valinnut kokomustan takin, eräs testaaja ryöpyttää.

Välistä huolimatta takki selviää kaikesta. Mainio malli niin kevään kuin kesän vaellusretkille. Miksi et pakkaisi takkia mukaan myös alpeille?

Hoito-ohje: Pese 40 asteessa, hellällä ohjelmalla. Kuivaa matalassa lämmössä, jotta vettäeristävä materiaali ei kärsi. Vältä huuhteluainetta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

header träningsskor
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikengät 2019

1 päivä sitten
adidas ultimafusion female
Muoti & trendit

Valitse oikeat treenikengät

4 päivää sitten
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

6 päivää sitten
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
more news
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Magväskor

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

Onko joku vielä missannut, että vyölaukku on tehnyt paluun? Ei kai! Tässä kaikki, mitä sinun tulee sesongin trendikkäimmästä vaatteesta tietää.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Trender

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

Safarilook, eri vuosikymmenten sekoitus ja kalastajahattu – esittelemme kuumimmat uutuudet, joita et halua ohittaa.

30 jul 2019
Muoti & trendit
Haglöfs_lim

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

Miten pidennät kuorivaatteiden elinikää? Omaksu nämä vinkit, joiden avulla kuorivaatteesi selviävät useammasta seikkailusta.

29 jul 2019
Muoti & trendit
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
Tights Puma

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

Ei epäilystäkään, etteikö neon olisi tämän syksyn juttu. Puma on lanseeranut kolmet uudet treenitrikoot, jotka komeilevat näissä kauniissa yksityiskohdissa. Testiryhmämme kokeili, miten trikoot selviävät salilla ja lenkkipolulla.

27 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didriksons

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

Erittäin hyvä kuoritakki on pakollinen kevään leikeissä ja aktiviteeteissa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee ennen ostospäätöstä pohtia.

24 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit
Handskar

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

Mikä tekee hanskoista niin hyvät? Sportamoren oppaan avulla löydät parhaat mahdolliset hanskat, joissa yhdistyvät niin lämpö, toiminnot kuin kestävyyskin.

22 jul 2019
Muoti & trendit