Header.png

Testissä: sesongin parhaat kuoritakit

Luonto houkuttelee ja vaelluksesta tulee yhä suositumpaa. Olitpa sitten matkaamassa metsään viikoiksi tai päiväksi, on tärkeää pukeutua oikein. Esittelemme kuusi parasta kuoritakkiamme.

Oikeantyyppinen takki on tärkeämpi varuste luonnossa kuin moni uskoo. Ilman vedeltä tai tuulelta suojaavia kuituja voi pelkkä vesisade pilata kokemuksesi. Ja tuskin haluat keskeyttää seikkailuasi pelkästään vääränlaisten vaatteiden vuoksi? 

Kuoritakki on tarkoitettu käytettäväksi aluskerraston ja välikerraston kera. Kuoritakin ei ole tarkoitus lämmittää, vaan lämpökerroksesta huolehdit itse säätelemällä kerroksia sään ja sesongin mukaan. Kuoritakin tehtävänä on suojata tuulelta ja vedeltä. 

Osa malleista pitää vettä ja tuulta, mutta ne on valmistettu erilaisista kuiduista. Materiaali muistuttaa toisiaan, mutta eroja on esimerkiksi vesipilareissa eli takin vedenpitävyydessä. Olipa kyse sitten rankkasateesta tai kevyestä tihkusta, pidetään yleisesti takkia, jonka vesipilari on yli 8000 millimetriä vedenpitävänä takkina. Mitä korkeampi vesipilariluku, sitä paremmin takki vettä pitää. 

Testasimme kuusi uutuutta, joista kolme on naisille ja kolme miehille. Tässä kaikki, mitä seikkailuun tarvitset.   

MIEHILLE (skrollaa alas naisten mallit nähdäksesi): 

Hyvä hinta-laatusuhde 

FI_M_Haglofs_LIM_Proof_Jacket.pngMerkki:  

Malli:  

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 159,90 euroa

Vesipilari: 10 000 mm

Materiaali: Proof-materiaali, joka ei sisällä fluorikarbonaatteja

Testiryhmän tuomio:

Minimalistinen, superkevyt takki on helppo pakata mukaan. Näin voi kuvailla tätä Haglöfsin L.I.M Proof Jacket -kuoritakkia. Haglöfs on onnistunut luomaan edullisen mallin, josta löytyvät kaikki tarpeelliset erikoisuudet, joita keksit metsässä kaivata. 

Ilman fluorikarbonaatteja tehty DWR-käsittely eristää likaa ja vettä. Voit siis huoletta samoilla myös mutaisessa metsässä ja kuivata takin helposti vasta kotona. Vesipilariluku on 10 000, joten takki luokitellaan vedenpitäväksi. Jos suunnittelet viettäväsi päiviä monsuunisateessa, kaipaat hieman parempaa mallia. Proof-materiaali on testin ohuimmasta päästä. Sen hengittävyys on kuitenkin omaa luokkaansa. 

– Huppu istuu todella tiukasti päähän, sillä sivuilla on resorit. Se päässä voit kulkea tuulisellakin säällä ilman huolta, että se lähtee päästä, eräs testaaja sanoo.

Istuvuus vastaa kokoaan. Se on suora ja muistuttaa Salomonin Outline-mallia. Osa testaajista nostaa esiin myös rintataskun ja hihojen resorit. Muuten L.I.M Proof Jacket on hyvin tyylipuhdas takki ilman turhia hienouksia.  

– Takki on ohut ja kevyt. Mainio malli matkalle mukaan otettavaksi. Takin voi helposti rullata kasaan eikä se vie laukussa ylimääräistä tilaa. Design on hyvin perinteinen ja muistuttaa treenitakin ja kuoritakin sekoitusta, eräs testaaja sanoo.

Tämän takin huonohko puoli on ohut materiaali, joka on osan mielestä hieman kahiseva. Se ei ehkä kestä muiden testin mallien tavoin. Siksi takki soveltuu parhaiten heille, jotka vaeltavat muutaman kerran vuodessa. Plussakelillä mainio takki, jossa ei ole tielle tulevia saumoja.  

Hoito-ohje: Pese takki 40 asteessa, hellällä ohjelmalla. Pese nestemäisen pesuaineen kanssa. Vältä kuivuria ja huuhteluainetta. 

Kunnon takki vaeltamiseen hurahtaneelle

FI_M_Peak_Performance_Limit_Jacket.pngMerkki: 

Malli: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 349,90 euroa

Vesipilari: 28 000 mm

Materiaali: Gore-Tex. 

Testiryhmän tuomio:

Oletko hardcore-vaeltaja, joka etsii todella sitä parasta kuitua, jota kuoritakki voi tarjota? Mitä todennäköisemmin kaipaat siis Gore-texiä. Tulet yllättymään, sillä Peak Performancen uudesta Limit Jacket -kuoritakista löydät kaiken, mitä etsit. 

Takki on tehty Gore-Texistä, jonka parhaat ominaisuudet ovat ehdottomasti hien poistaminen samalla kun takki kuitenkin pitää vettä. Olet siis valmiina myös sadekuuroihin.

– Materiaali tuntuu kunnolliselta ja kestävältä. Samalla se suojaa säällä kuin säällä. Takki todella pitää vettä ja suojaa pahimmiltakin tuulenpuuskilta. Takki selviää yksinkertaisesti kaikesta, sanoo eräs testaaja. 

Ainoa, mikä vie tämän takin jättipotin paikalta, on istuvuus. Kuten muutkin Peak Performancen takit ovat hihat suurehkot ja vyötärö suora. Joudut siis penkkipunnertamaan, jotta täytät takin. Hihansuita voi säädellä tarranauhoin. Joka tapauksessa tilaa riittää välikerrokselle. 

– Takki istuu mukavasti ylle eikä kiristä. Suurehkot hihat eivät ehkä heti kiinnitä huomiotasi. Silikoniremmit pitävät takin paikallaan. Takki voisi kuitenkin olla vyötäröltä hieman kireämpi. Designista pidän kuitenkin paljon, eräs testaaja kertoo ja jatkaa: 

– Tunnen itseni osaksi luontoa. Tässä takissa voi todella tuntea itsensä ammattilaiseksi. Tämä takki on todella moderni performance-takki, joka on saanut inspiraationsa luonnosta, sanoo eräs muotitietoinen, tyylikäs testaaja.

Vaeltamisen ja muiden ulkoiluaktiviteettien lisäksi voit myös lasketella ja hiihtää tässä takissa. 

Hoito-ohje: Pese 40 asteessa, hellällä ohjelmalla. Kuivaa takki kuivurissa tai muussa maksimissaan 60 asteessa, jotta vedenpitävyys säilyy. Vältä huuhteluainetta. 

Toimii kaikissa ulkoiluaktiviteeteissa

FI_M_Salomon_Outline_Jacket.pngMerkki:  

Malli:  

Saatavilla väreissä:   

Suositushinta: 219,90 euroa

Vesipilari: 20 000 mm

Materiaali: AdvancedSkin Dry. 

Testiryhmän tuomio:

Salomon on työskennellyt ulkoiluvaatteiden kanssa vuosia, ja harvoin joudumme pettymään.  Outline Jacket ei tee poikkeusta. Mallista löydät kaikki tarvittavat hienoudet. Takkia voi pitää auki ilman, että se valuu kainaloihin. Takkia voi pitää myös lämpimämmällä säällä kuten myös sateella. Hupussa on käytännöllinen lippa ja lisäksi edestä löytyy kaksi mainiota taskua. 

– Supermainio takki! Rakastan takkia heti ensi hetkeltä lähtien. Se istuu kuten valettu ja tuntuu yllä todella mukavalta. Pidän myös joustavasta materiaalista, eräs testaaja hehkuttaa. 

Suora istuvuus ei kiristä liikaa muttei myöskään jää liian pussimaiseksi. Ota tavallinen kokosi.  AdvancedSkin Dryn tavoin myös päällismateriaali pitää sadetta, lunta ja tuulta samanaikaisesti kun se poistaa kosteutta. Malli muistuttaakin Gore-texiä sisältäviä malleja. Peak Performancen malliin verrattuna kangas oli hieman ohuempaa materiaalia. Lopputulos on myös pehmeämpi. Suurin osa takista on tehty kankaasta ja kuiduista, jotka on osin vahvistettu. 

– Hyvin pelkistetty, mainiosti tehty design on viimeistelty saumoilla, jotka tuntuvat jokainen olevan oikeassa paikassa. Tykkään käyttää takkia myös arjessa. Todella nätti, eräs testaaja kehaisee.

Koska voit itse säädellä lämpöä, voit laittaa alle välikerraston ja käyttää tätä jo varhain keväällä. Se sopii niin vaellusretkelle kuin kävelyille koiran kanssa. Monipuolinen takki toimii lähes kaikilla. 

Hoito-ohje: Pese 30 asteessa hienopesuohjelmalla. Kuivaa takki matalassa lämmössä. Vältä huuhteluainetta. 

NAISILLE:

Nätti ja luotettava

FI_W_Salomon_La_Cote_Flex_2_5_Jacket.pngMerkki: 

Malli:

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 159,90 euroa

Vesipilari: 20 000 mm

Materiaali: AdvancedSkin Dry.

Testiryhmän tuomio:

Oletko epävarma, kohtaatko vaellusretkellä aurinkoa, sadetta vai kovaa tuulta? Voit luottaa La Cote Flex 2.5L Jacket -kuoritakkiin. Salomonin AdvancedSkin Dry -kuori sisältää samoja ominaisuuksia kuin Gore-Tex. Se suojaa niin tuulelta kuin sateelta samalla kun se poistaa kosteutta. Päällysmateriaali tuntuu todella yleelliseltä. Se on huomattavasti ohuempaa ja kevyempää kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää. Älä anna sen huijata. Vesipilarilukema 20 000 tarkoittaa, että takki kestää kaiken tihkusateesta rankkasateeseen.

– Niin mukava takki! Ohuus on täydellinen. Se ei muistuta tuulitakkia. Takki on huomattavasti mukavampi kuin moni takeista. Takki istuu todella todella hyvin, eräs testaaja ylistää. 

Entä istuvuus? Hihat ovat normaalinpituiset. Jopa pitkät voivat niitä käyttää. Vyötärö on slimmatumpi kuin monissa muissa malleissa, mutta se ei istu kuitenkaan liian tiukasti. Hihoja voi säädellä tarranauhojen kanssa. Hupusta löytyy lippa ja myös huppua voi säädellä vetonyörin kanssa. Myös alapuolta voi säädellä. Takissa riittää alla tilaa välikerrokselle. 

Testiryhmällä on vaikeuksia keksiä takista jotakin negatiivista. Osa kokee Gore-Tex mallit aina muita kestävämmäksi. Myös takin tyyli on suosittu.

– Pidän designista koko ajan enemmän. Ensiksi pidin sitä ehkä vähän turhan yksinkertaisena. Nyt pidän tyylipuhtaasta ulkoasusta, eräs testaaja kehuu ja toinen komppaa:

– Kun ottaa takin edullisen hinnan huomioon, olin todella vakuuttunut. Takki on kevyt, mukava, nätti ja käytännöllinen. Mitä muuta voi enää toivoa? 

Hoito-ohje: Pese 30 asteessa, hienopesuohjelmalla. Kuivaa kevyessä lämmössä. Vältä huuhteluainetta. 

Toimii kaikkeen

FI_W_Haglofs_LIM_Proof_Jacket.pngMerkki:  

Malli:

Saatavilla väreissä: , ,  ja .  

Suositushinta: 159,90 euroa

Vesipilari: 10 000 mm

Materiaali: Proof-materiaali ilman fluorikarbonaatteja

Yhteenveto: Täydellinen kesävaellukselle

Testiryhmän tuomio:

Valmistaudu kesän vaellusretkiin ja seikkailuihin tällä superkevyellä L.I.M Proof Jacket -kuoritakilla. Emme liioittele, sillä painoa tältä löytyy vaivaiset 210 grammaa. Ylle takki istuu superhyvin.

– Takki on todella mukava. Tuskin tunnet takkia ylläsi. Se on todella etu, eräs testaaja ylistää.  

Ohut materiaali tarjoilee todellisen vapauden tunteen. Se muistuttaa enemmän tuulitakkia kuin jykevää kuoritakkia. Proof-kuidun hienoudet ovat kuitenkin tallella. Vesipilari ei ole yhtä korkea kuin muissa malleissa, mutta sadekuuroista takki selviää. Päällinen on helppo kuivata. Takki suojaa tuulelta ja poistaa kosteutta.  

– Todella funktionaalinen takki. Siitä puuttuu kuitenkin tiettyjä yksityiskohtia kuten säädeltävä vyötärö tai huppu. Ohuiden resoreiden ansiosta takki pysyy kuitenkin paikallaan. Luulin takin nousevan ylös liikkuessa, mutta ei, eräs testaaja sanoo.

Hupussa ei ole säätömahdollisuuksia, mutta resoreiden ansiosta se istuu tiukasti. Plussaa myös hupun silmukasta, jonka ansiosta saat sen kätevästi naulakkoon. Täydellinen valinta sinulle, joka vaellat silloin tällöin etkä tarvitse kaikkia markkinoiden tarjoamia hienouksia.  

– Vaimeat kuviot ja sävyt sekä mainio istuvuus tekevät tästä mallista mainion niin kävelylle koiran kanssa kuin mökille veneretkelle, eräs testaaja pohtii. 

Hoito-ohje: Pese 40 asteessa hellällä ohjelmalla. Käytä nestemäistä pesuainetta. Vältä kuivuria ja huuhteluainetta. 

Laadukkuutta metsässä viihtyvälle 

FI_W_Peak_Performance_Limit_Jacket.pngMerkki:

Malli: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 349,90 euroa

Vesipilari: 28 000 mm

Materiaali: Gore-Tex. 

Testiryhmän tuomio:

The best of the best! Kuten huomaat, tämän takin testit muistuttavat paljon toisiaan. Mallit pitävät vettä ja tuulta samalla kun ne poistavat kosteutta. Mikä sitten erottaa tämän tuplasti kalliimman Peak Perfomrancen takin? Lyhyesti ja ytimekkäästi: tämä on best of the best. Gore-Tex -kuitu on todella hintansa ja hehkutuksensa väärti. Mikään ei tule sinun ja metsäretkesi väliin.

–  Takki tuntuu todella kestävältä, mikä on hyvä luonnossa. Kaikki tuntuvat olevan takissa kohdillaan. Vaikea selittää lisää, eräs testaaja sanoo. 

Jos vertaat takkia Salomonin ja Haglöfsin takkeihin, on tämä jäykempää kastia. Se ei kuitenkaan ole liian jäykkä tai joustamaton. Takissa on takana käytännöllinen silikoniremmi, mikä pitää sen paikallaan. Koska malli ei istu liian tiukasti, on toiminto myös hieman turhahko, osa testaajista tuumii.

Istuvuus ei ole slimmattu tai liian tilava. Se on jotakin siltä väliltä. Hihat ovat pitkät. Plussaa hihansuun tarranauhoista ja säädeltävästä hupusta, josta löytyy myös lippa. Huppu istuu tiukasti ja mukavasti päähän. Miinusta löysimme vain väristä, mutta blokkikuvio tuntuu hauskalta ja suositulta. 

– Rakastan kaikkea takissa yhtä ominaisuutta lukuunottamatta. Miksi värin on oltava roosa? Olisin vaihtanut roosan keltaiseen, oranssiin tai vihreään. Roosa ei ole mielestäni vuotta 2019. Muuten olisin valinnut kokomustan takin, eräs testaaja ryöpyttää.

Välistä huolimatta takki selviää kaikesta. Mainio malli niin kevään kuin kesän vaellusretkille. Miksi et pakkaisi takkia mukaan myös alpeille?

Hoito-ohje: Pese 40 asteessa, hellällä ohjelmalla. Kuivaa matalassa lämmössä, jotta vettäeristävä materiaali ei kärsi. Vältä huuhteluainetta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

3 tuntia sitten
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

3 päivää sitten
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

5 päivää sitten
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
more news
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

3 tuntia sitten
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

09 jun 2019
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Nemeziz 19.1

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

Sisäinen Lionel Messisi tulee rakastamaan näitä uusia Nemeziz 19.1 -jalkapallokenkiä. Malli on kevyt, räjähtäävä ja super nätti ja se sopii hyökkäävälle pelaajalle. Tätä mieltä testiryhmämme oli uusista Adidaksen jalkapallokengistä.

24 may 2019
Muoti & trendit