Header.png

Testissä: sesongin parhaat kuoritakit

Luonto houkuttelee ja vaelluksesta tulee yhä suositumpaa. Olitpa sitten matkaamassa metsään viikoiksi tai päiväksi, on tärkeää pukeutua oikein. Esittelemme kuusi parasta kuoritakkiamme.

Oikeantyyppinen takki on tärkeämpi varuste luonnossa kuin moni uskoo. Ilman vedeltä tai tuulelta suojaavia kuituja voi pelkkä vesisade pilata kokemuksesi. Ja tuskin haluat keskeyttää seikkailuasi pelkästään vääränlaisten vaatteiden vuoksi? 

Kuoritakki on tarkoitettu käytettäväksi aluskerraston ja välikerraston kera. Kuoritakin ei ole tarkoitus lämmittää, vaan lämpökerroksesta huolehdit itse säätelemällä kerroksia sään ja sesongin mukaan. Kuoritakin tehtävänä on suojata tuulelta ja vedeltä. 

Osa malleista pitää vettä ja tuulta, mutta ne on valmistettu erilaisista kuiduista. Materiaali muistuttaa toisiaan, mutta eroja on esimerkiksi vesipilareissa eli takin vedenpitävyydessä. Olipa kyse sitten rankkasateesta tai kevyestä tihkusta, pidetään yleisesti takkia, jonka vesipilari on yli 8000 millimetriä vedenpitävänä takkina. Mitä korkeampi vesipilariluku, sitä paremmin takki vettä pitää. 

Testasimme kuusi uutuutta, joista kolme on naisille ja kolme miehille. Tässä kaikki, mitä seikkailuun tarvitset.   

MIEHILLE (skrollaa alas naisten mallit nähdäksesi): 

Hyvä hinta-laatusuhde 

FI_M_Haglofs_LIM_Proof_Jacket.pngMerkki:  

Malli:  

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 159,90 euroa

Vesipilari: 10 000 mm

Materiaali: Proof-materiaali, joka ei sisällä fluorikarbonaatteja

Testiryhmän tuomio:

Minimalistinen, superkevyt takki on helppo pakata mukaan. Näin voi kuvailla tätä Haglöfsin L.I.M Proof Jacket -kuoritakkia. Haglöfs on onnistunut luomaan edullisen mallin, josta löytyvät kaikki tarpeelliset erikoisuudet, joita keksit metsässä kaivata. 

Ilman fluorikarbonaatteja tehty DWR-käsittely eristää likaa ja vettä. Voit siis huoletta samoilla myös mutaisessa metsässä ja kuivata takin helposti vasta kotona. Vesipilariluku on 10 000, joten takki luokitellaan vedenpitäväksi. Jos suunnittelet viettäväsi päiviä monsuunisateessa, kaipaat hieman parempaa mallia. Proof-materiaali on testin ohuimmasta päästä. Sen hengittävyys on kuitenkin omaa luokkaansa. 

– Huppu istuu todella tiukasti päähän, sillä sivuilla on resorit. Se päässä voit kulkea tuulisellakin säällä ilman huolta, että se lähtee päästä, eräs testaaja sanoo.

Istuvuus vastaa kokoaan. Se on suora ja muistuttaa Salomonin Outline-mallia. Osa testaajista nostaa esiin myös rintataskun ja hihojen resorit. Muuten L.I.M Proof Jacket on hyvin tyylipuhdas takki ilman turhia hienouksia.  

– Takki on ohut ja kevyt. Mainio malli matkalle mukaan otettavaksi. Takin voi helposti rullata kasaan eikä se vie laukussa ylimääräistä tilaa. Design on hyvin perinteinen ja muistuttaa treenitakin ja kuoritakin sekoitusta, eräs testaaja sanoo.

Tämän takin huonohko puoli on ohut materiaali, joka on osan mielestä hieman kahiseva. Se ei ehkä kestä muiden testin mallien tavoin. Siksi takki soveltuu parhaiten heille, jotka vaeltavat muutaman kerran vuodessa. Plussakelillä mainio takki, jossa ei ole tielle tulevia saumoja.  

Hoito-ohje: Pese takki 40 asteessa, hellällä ohjelmalla. Pese nestemäisen pesuaineen kanssa. Vältä kuivuria ja huuhteluainetta. 

Kunnon takki vaeltamiseen hurahtaneelle

FI_M_Peak_Performance_Limit_Jacket.pngMerkki: 

Malli: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 349,90 euroa

Vesipilari: 28 000 mm

Materiaali: Gore-Tex. 

Testiryhmän tuomio:

Oletko hardcore-vaeltaja, joka etsii todella sitä parasta kuitua, jota kuoritakki voi tarjota? Mitä todennäköisemmin kaipaat siis Gore-texiä. Tulet yllättymään, sillä Peak Performancen uudesta Limit Jacket -kuoritakista löydät kaiken, mitä etsit. 

Takki on tehty Gore-Texistä, jonka parhaat ominaisuudet ovat ehdottomasti hien poistaminen samalla kun takki kuitenkin pitää vettä. Olet siis valmiina myös sadekuuroihin.

– Materiaali tuntuu kunnolliselta ja kestävältä. Samalla se suojaa säällä kuin säällä. Takki todella pitää vettä ja suojaa pahimmiltakin tuulenpuuskilta. Takki selviää yksinkertaisesti kaikesta, sanoo eräs testaaja. 

Ainoa, mikä vie tämän takin jättipotin paikalta, on istuvuus. Kuten muutkin Peak Performancen takit ovat hihat suurehkot ja vyötärö suora. Joudut siis penkkipunnertamaan, jotta täytät takin. Hihansuita voi säädellä tarranauhoin. Joka tapauksessa tilaa riittää välikerrokselle. 

– Takki istuu mukavasti ylle eikä kiristä. Suurehkot hihat eivät ehkä heti kiinnitä huomiotasi. Silikoniremmit pitävät takin paikallaan. Takki voisi kuitenkin olla vyötäröltä hieman kireämpi. Designista pidän kuitenkin paljon, eräs testaaja kertoo ja jatkaa: 

– Tunnen itseni osaksi luontoa. Tässä takissa voi todella tuntea itsensä ammattilaiseksi. Tämä takki on todella moderni performance-takki, joka on saanut inspiraationsa luonnosta, sanoo eräs muotitietoinen, tyylikäs testaaja.

Vaeltamisen ja muiden ulkoiluaktiviteettien lisäksi voit myös lasketella ja hiihtää tässä takissa. 

Hoito-ohje: Pese 40 asteessa, hellällä ohjelmalla. Kuivaa takki kuivurissa tai muussa maksimissaan 60 asteessa, jotta vedenpitävyys säilyy. Vältä huuhteluainetta. 

Toimii kaikissa ulkoiluaktiviteeteissa

FI_M_Salomon_Outline_Jacket.pngMerkki:  

Malli:  

Saatavilla väreissä:   

Suositushinta: 219,90 euroa

Vesipilari: 20 000 mm

Materiaali: AdvancedSkin Dry. 

Testiryhmän tuomio:

Salomon on työskennellyt ulkoiluvaatteiden kanssa vuosia, ja harvoin joudumme pettymään.  Outline Jacket ei tee poikkeusta. Mallista löydät kaikki tarvittavat hienoudet. Takkia voi pitää auki ilman, että se valuu kainaloihin. Takkia voi pitää myös lämpimämmällä säällä kuten myös sateella. Hupussa on käytännöllinen lippa ja lisäksi edestä löytyy kaksi mainiota taskua. 

– Supermainio takki! Rakastan takkia heti ensi hetkeltä lähtien. Se istuu kuten valettu ja tuntuu yllä todella mukavalta. Pidän myös joustavasta materiaalista, eräs testaaja hehkuttaa. 

Suora istuvuus ei kiristä liikaa muttei myöskään jää liian pussimaiseksi. Ota tavallinen kokosi.  AdvancedSkin Dryn tavoin myös päällismateriaali pitää sadetta, lunta ja tuulta samanaikaisesti kun se poistaa kosteutta. Malli muistuttaakin Gore-texiä sisältäviä malleja. Peak Performancen malliin verrattuna kangas oli hieman ohuempaa materiaalia. Lopputulos on myös pehmeämpi. Suurin osa takista on tehty kankaasta ja kuiduista, jotka on osin vahvistettu. 

– Hyvin pelkistetty, mainiosti tehty design on viimeistelty saumoilla, jotka tuntuvat jokainen olevan oikeassa paikassa. Tykkään käyttää takkia myös arjessa. Todella nätti, eräs testaaja kehaisee.

Koska voit itse säädellä lämpöä, voit laittaa alle välikerraston ja käyttää tätä jo varhain keväällä. Se sopii niin vaellusretkelle kuin kävelyille koiran kanssa. Monipuolinen takki toimii lähes kaikilla. 

Hoito-ohje: Pese 30 asteessa hienopesuohjelmalla. Kuivaa takki matalassa lämmössä. Vältä huuhteluainetta. 

NAISILLE:

Nätti ja luotettava

FI_W_Salomon_La_Cote_Flex_2_5_Jacket.pngMerkki: 

Malli:

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 159,90 euroa

Vesipilari: 20 000 mm

Materiaali: AdvancedSkin Dry.

Testiryhmän tuomio:

Oletko epävarma, kohtaatko vaellusretkellä aurinkoa, sadetta vai kovaa tuulta? Voit luottaa La Cote Flex 2.5L Jacket -kuoritakkiin. Salomonin AdvancedSkin Dry -kuori sisältää samoja ominaisuuksia kuin Gore-Tex. Se suojaa niin tuulelta kuin sateelta samalla kun se poistaa kosteutta. Päällysmateriaali tuntuu todella yleelliseltä. Se on huomattavasti ohuempaa ja kevyempää kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää. Älä anna sen huijata. Vesipilarilukema 20 000 tarkoittaa, että takki kestää kaiken tihkusateesta rankkasateeseen.

– Niin mukava takki! Ohuus on täydellinen. Se ei muistuta tuulitakkia. Takki on huomattavasti mukavampi kuin moni takeista. Takki istuu todella todella hyvin, eräs testaaja ylistää. 

Entä istuvuus? Hihat ovat normaalinpituiset. Jopa pitkät voivat niitä käyttää. Vyötärö on slimmatumpi kuin monissa muissa malleissa, mutta se ei istu kuitenkaan liian tiukasti. Hihoja voi säädellä tarranauhojen kanssa. Hupusta löytyy lippa ja myös huppua voi säädellä vetonyörin kanssa. Myös alapuolta voi säädellä. Takissa riittää alla tilaa välikerrokselle. 

Testiryhmällä on vaikeuksia keksiä takista jotakin negatiivista. Osa kokee Gore-Tex mallit aina muita kestävämmäksi. Myös takin tyyli on suosittu.

– Pidän designista koko ajan enemmän. Ensiksi pidin sitä ehkä vähän turhan yksinkertaisena. Nyt pidän tyylipuhtaasta ulkoasusta, eräs testaaja kehuu ja toinen komppaa:

– Kun ottaa takin edullisen hinnan huomioon, olin todella vakuuttunut. Takki on kevyt, mukava, nätti ja käytännöllinen. Mitä muuta voi enää toivoa? 

Hoito-ohje: Pese 30 asteessa, hienopesuohjelmalla. Kuivaa kevyessä lämmössä. Vältä huuhteluainetta. 

Toimii kaikkeen

FI_W_Haglofs_LIM_Proof_Jacket.pngMerkki:  

Malli:

Saatavilla väreissä: , ,  ja .  

Suositushinta: 159,90 euroa

Vesipilari: 10 000 mm

Materiaali: Proof-materiaali ilman fluorikarbonaatteja

Yhteenveto: Täydellinen kesävaellukselle

Testiryhmän tuomio:

Valmistaudu kesän vaellusretkiin ja seikkailuihin tällä superkevyellä L.I.M Proof Jacket -kuoritakilla. Emme liioittele, sillä painoa tältä löytyy vaivaiset 210 grammaa. Ylle takki istuu superhyvin.

– Takki on todella mukava. Tuskin tunnet takkia ylläsi. Se on todella etu, eräs testaaja ylistää.  

Ohut materiaali tarjoilee todellisen vapauden tunteen. Se muistuttaa enemmän tuulitakkia kuin jykevää kuoritakkia. Proof-kuidun hienoudet ovat kuitenkin tallella. Vesipilari ei ole yhtä korkea kuin muissa malleissa, mutta sadekuuroista takki selviää. Päällinen on helppo kuivata. Takki suojaa tuulelta ja poistaa kosteutta.  

– Todella funktionaalinen takki. Siitä puuttuu kuitenkin tiettyjä yksityiskohtia kuten säädeltävä vyötärö tai huppu. Ohuiden resoreiden ansiosta takki pysyy kuitenkin paikallaan. Luulin takin nousevan ylös liikkuessa, mutta ei, eräs testaaja sanoo.

Hupussa ei ole säätömahdollisuuksia, mutta resoreiden ansiosta se istuu tiukasti. Plussaa myös hupun silmukasta, jonka ansiosta saat sen kätevästi naulakkoon. Täydellinen valinta sinulle, joka vaellat silloin tällöin etkä tarvitse kaikkia markkinoiden tarjoamia hienouksia.  

– Vaimeat kuviot ja sävyt sekä mainio istuvuus tekevät tästä mallista mainion niin kävelylle koiran kanssa kuin mökille veneretkelle, eräs testaaja pohtii. 

Hoito-ohje: Pese 40 asteessa hellällä ohjelmalla. Käytä nestemäistä pesuainetta. Vältä kuivuria ja huuhteluainetta. 

Laadukkuutta metsässä viihtyvälle 

FI_W_Peak_Performance_Limit_Jacket.pngMerkki:

Malli: 

Saatavilla väreissä:  ja 

Suositushinta: 349,90 euroa

Vesipilari: 28 000 mm

Materiaali: Gore-Tex. 

Testiryhmän tuomio:

The best of the best! Kuten huomaat, tämän takin testit muistuttavat paljon toisiaan. Mallit pitävät vettä ja tuulta samalla kun ne poistavat kosteutta. Mikä sitten erottaa tämän tuplasti kalliimman Peak Perfomrancen takin? Lyhyesti ja ytimekkäästi: tämä on best of the best. Gore-Tex -kuitu on todella hintansa ja hehkutuksensa väärti. Mikään ei tule sinun ja metsäretkesi väliin.

–  Takki tuntuu todella kestävältä, mikä on hyvä luonnossa. Kaikki tuntuvat olevan takissa kohdillaan. Vaikea selittää lisää, eräs testaaja sanoo. 

Jos vertaat takkia Salomonin ja Haglöfsin takkeihin, on tämä jäykempää kastia. Se ei kuitenkaan ole liian jäykkä tai joustamaton. Takissa on takana käytännöllinen silikoniremmi, mikä pitää sen paikallaan. Koska malli ei istu liian tiukasti, on toiminto myös hieman turhahko, osa testaajista tuumii.

Istuvuus ei ole slimmattu tai liian tilava. Se on jotakin siltä väliltä. Hihat ovat pitkät. Plussaa hihansuun tarranauhoista ja säädeltävästä hupusta, josta löytyy myös lippa. Huppu istuu tiukasti ja mukavasti päähän. Miinusta löysimme vain väristä, mutta blokkikuvio tuntuu hauskalta ja suositulta. 

– Rakastan kaikkea takissa yhtä ominaisuutta lukuunottamatta. Miksi värin on oltava roosa? Olisin vaihtanut roosan keltaiseen, oranssiin tai vihreään. Roosa ei ole mielestäni vuotta 2019. Muuten olisin valinnut kokomustan takin, eräs testaaja ryöpyttää.

Välistä huolimatta takki selviää kaikesta. Mainio malli niin kevään kuin kesän vaellusretkille. Miksi et pakkaisi takkia mukaan myös alpeille?

Hoito-ohje: Pese 40 asteessa, hellällä ohjelmalla. Kuivaa matalassa lämmössä, jotta vettäeristävä materiaali ei kärsi. Vältä huuhteluainetta. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

5 päivää sitten
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

5 päivää sitten
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

6 päivää sitten
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

25 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

19 dec 2019
Nike Metcon
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea harjoituskenkä Nikelta

19 dec 2019
Handskar barn
Muoti & trendit

Opas: Löydä lapsellesi sopivat käsineet

19 dec 2019
Eva sjöholm header
Muoti & trendit

Treenitrendit 2020: Näin me harjoittelemme ensi vuonna

16 dec 2019
ENG_W.png
Muoti & trendit

Testi: kauden parhaat laskettelutakit naisille

13 dec 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testasimme: parhaat miesten laskettelutakit

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Muoti & trendit

Kävele turvallisesti Icebug-nastakengillä

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Liukumattomat talvikengät nastoilla

10 dec 2019
test tofflor header
Muoti & trendit

Testi: Mukavimmat naisten ja miesten tohvelit

09 dec 2019
header julbild
Muoti & trendit

Sportamoren joululahjavinkit koko perheelle

09 dec 2019
ENG_W.png
Muoti & trendit

Testien parhaat sykekellot!

06 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

05 dec 2019
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

03 dec 2019
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

02 dec 2019
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

01 dec 2019
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Muoti & trendit

Tässä ne tulevat: Kauden laskettelutrendit!

22 nov 2019
more news
Test av träningsskor för damer

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

Mitä uusi vuosi tuo treenikenkämarkkinoille? Kokosimme viisi vuoden 2020 parasta mallia sisäharjoitteluun kuntosalille tai muuhun sisäliikuntaan.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Tvätta träningsskor

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

Myös kuntosalikengät kaipaavat happea treenin päätteeksi. Mutta se ei ole ainoa asia, mitä kengät tarvitsevat, jotta ne pysyvät freeseinä mahdollisimman pitkään. Esittelemme asiantuntijan parhaat vinkit.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Träningsskor test header

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

Uusi vuosi on jo alkanut, ja jos et vielä ole aloittanut salitreenejä, nyt on korkea aika aloittaa. Toteuta uudenvuodenlupauksesi uusien kenkien kanssa. Esittelemme vuoden parhaat mallit niin Nikeltä, Reebokilta kuin Under Armouriltakin.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

Kaikista urheilurintaliivistä löytyy lukuisia erilaisia malleja sen mukaan, mitä sinä ja kehosi tarvitsette, mutta jotkut mallit ovat erityisen suosittuja. Yksi niistä on Niken Swoosh Sports Bra. Nyt se on saanut innovatiivisen päivityksen, jota et halua ohittaa.

19 jan 2020
Muoti & trendit
Header.png

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Tässä testissä testiryhmä kokeili lukuisia malleja löytääkseen parhaan.

16 jan 2020
Muoti & trendit
Header.png

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

Kuntosali on tuttu paikka treenamiseen. Mutta miten kannat sinne treenikamasi? Tutustu suureen urheilukassitestiimme.

15 jan 2020
Muoti & trendit
Guide 13 header Saucony

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

Vuoden 2020 kynnyksellä kenkävalmistaja Saucony päätti tuoda vakaisiin juoksukenkiinsä jotakin uutta. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä uudesta innovaatiosta ja miksi sinun pitäisi päivittää juoksukenkäkaappiasi!

14 jan 2020
Muoti & trendit
Nytt hos Sportamore - NOUN

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

Yhteensopiva oloasu sohvalle vai vain mukavia vaatteita arkeen? Tilanteeseen katsomatta löydät päälle aina jotain söpöä ja ennen kaikkea mukavaa tältä Sportamoren uutuusmerkiltä: Nounilta!

09 jan 2020
Muoti & trendit
frontier header

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

Pukeudu kauniisti, mukavasti ja edullisesti Frontieriin – uuteen miesten vaatemerkkiimme. Tässä tuoteasiantuntija paljastaa kaiken, mitä haluat tietää valikoimasta, tyyli-inspiraatiosta ja vaatekoo'ista.

09 jan 2020
Muoti & trendit
Tvätta träningskläder

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

Toiminnallisten vaatteiden oikeaoppinen pesu vähentää hienhajua ja pidentää vaatteiden käyttöikää. Neuvomme sinulle parhaat temppumme.

08 jan 2020
Muoti & trendit
petite pirouette rosa

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

Lapset rakastavat leikkiä ja liikkumista, ja siksi on hyvä, että valitset lapsillesi oikeanlaiset vaatteet. Nyt Sportamorella on ilo toivottaa tervetulleeksi uusi tuotemerkki pienille tytöille ja pojille, jotka rakastavat tanssia ja voimistelua: Petite Pirouette!

08 jan 2020
Muoti & trendit
nike superrep header

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

Aloita uusi vuosi räjähtävästi! Nike on nyt julkaissut uuden harjoituskenkänsä kaikille heille, jotka rakastavat intensiivistä ryhmäharjoittelua. Lue lisää tutustuaksesi paremmin SuperRep-superkenkään ja tutustu osaavan testiryhmämme arvioon.

03 jan 2020
Muoti & trendit
Asics löparskor 2020

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

Jos olet väsynyt talveen ja odotat jo innolla kevään ensimmäisiä juoksulenkkejä, olet taatusti jo ihaillut uusia malleja. Tässä tulevat vuoden kuumimmat mallit.

29 dec 2019
Muoti & trendit
Mellandagarnas bästa tights

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

Et voi mennä kuntosalille tai juoksuradalle törmäämättä näihin trendikkäisiin housuihin – trikoisiin. Tässä on kymmenen vuoden parasta mallia, jotka pärjäsivät testissämme.

25 dec 2019
Muoti & trendit
Ultraboost 20 adidas header

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

Ultraboost on Adidaksen menestysmalli, jota myydään aina vuodesta toiseen. Nyt se on saapunut markkinoille jälleen uudessa muodossa. Kokenut testiryhmämme kokeili Ultraboost 20 - mallia – tätä mieltä he ovat.

19 dec 2019
Muoti & trendit