Test tights med fickor

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

Musiikin kuunteleminen puhelimesta voimaharjoittelun aikana on hyvin suosittua. Tämän vuoksi testipaneelimme laittoikin testiin uudet treenitrikoot, joissa on isot taskut.

Taskullisia trikoita voi olla vaikea löytää  - monien mallien vyötärönauhassa on vain pieni avaintasku. Näin ei kuitenkaan ole tämän testin trikoiden kanssa. Lisäksi niistä löytyy muita rakastamiamme ominaisuuksia - esimerkiksi korkea vyötärö, tyylikäs kuviointi ja täydellinen istuvuus.

NAISTEN TRIKOOT (miesten trikoot löydät selaamalla alaspäin)

Testissä: Blacc, Tempo Tights

Tights blacc Saatavilla väreissä: ja .

Soveltuu: Juoksuun, johon trikoot onkin tarkoitettu, mutta niitä voi käyttää myös kuntosalilla, ryhmäliikuntatunnilla ja muussa voimatreenissä.

Parasta trikoissa:

 • Reisien ulkopuolilla on kaksi isoa taskua, joihin molempiin mahtuu iPhone 8. Vyötäröllä on myös pieni tasku avainta varten.
 • Täydellinen vyötärön korkeus, joka ulottuu napaan asti.
 • Leveä vyötärö nauhoilla, jonka avulla voit säätää istuvuutta tarvittaessa.

Tämä olisi voinut olla paremmin:

 • Kangas on täysin kyykkyjen kestävä. Jos taas valitset pienemmän koon, kuvio voi venyä ja valkoinen aluskangas näkyy läpi esimerkiksi polvissa, kun menet kyykkyyn. Jos siis mietit kahden koon välillä, voi olla viisasta valita suurempi.

Yhteenveto:

Materiaali on pehmeää, olematta kuitenkaan liian löysää, mikä johtaa imartelevaan istuvuuteen - trikoot eivät istu liian tiukasti eivätkä purista epämiellyttävästi mistään.

- Trikoot tuntuivat hyvältä sekä kuntosalilla että juoksulenkillä. Vyötäröllä olevat nauhat varmistavat, että trikoot eivät valu liian alas, kun juokset tai teet harjoituksia, joissa hypitään. Joustava materiaali, joka seuraa hyvin kehon liikkeitä, sanoo yksi testaajista.

Lahkeiden pituus sopii niille, jotka ovat noin 165 senttimetriä pitkiä. Jos olet pidempi, ne voivat näyttää hieman lyhyiltä. Muuten ne ovat ulkonäöltään aivan kuten kuvassa.

- Hieno kuvio, joka ei erotu liikaa. Värit sopivat hyvin yhteen ja jopa mustat saumat sulautuvat kuviolliseen kankaaseen.

Nämä Blacc-tuotemerkin korkeavyötäröiset trikoot ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat tottuneet käyttämään paljon mustaa, mutta haluavat kokeilla jotain uutta. Väriyhdistelmä sekä kuvio ovat edelleen hyvin hyllittyjä ja luovat tyylikkään vaikutelman.

Testissä: Axion, Game Tights 7/8

Tights Axion Saatavilla väreissä: .

Soveltuu: Pääasiassa tennikseen ja padeliin. Mutta trikoot sopivat myös kuntosalille, kuntopiiriin ja spinning-tunnille.

Parasta trikoissa:
 • Reisien ulkopuolilla on tilaa jopa tennis- ja padel-palloille.
 • Korkea vyötärö, joka istuu napakasti paikoillaan koko ottelun ajan.
 • Se, että trikoita voi tietysti käyttää myös tavallisessa voimaharjoittelussa.

Tämä olisi voinut olla paremmin:

Yhteenveto:

Tässä on oikea valinta tenniksen ja padelin pelaajalle, sillä palloille löytyy oma paikkansa reisien ulkopuolella. Voit siis syöttää palloja alhaalta, aivan kuten tennishameen sisähousuissa.

- Nämä trikoot tuntuivat yllättävän hillityiltä verrattuna muihin mailalajeihin tarkoitettuihin vaatteisiin, mikä on kiitollista, koska tällöin niitä voi käyttää myös muuhun harjoitteluun, testaaja kertoo.

7/8-malli tekee sen, että trikoot sopivat pääasiassa keskipitkille. Jos olet 170 senttimetriä pitkä tai pidempi, tulet saamaan trikoot, jotka päättyvät pohkeiden puoliväliin.

- Kangas on hieman paksumpaa, mikä on hyvä, koska trikoista ei näy ollenkaan läpi. Toisaalta ne ovat mielestäni melko lämpimät verrattuna muihin malleihin, yksi testaaja sanoo, mutta kiirehtii lisäämään:

- Mutta ei niin lämpimät, että lopettaisin niiden käytön sen takia!

Muuten malli istuu imartelevasti vartalolla korkean vyötärön ja saumojen ansiosta, jotka ovat hieno yksityiskohta.

Testissä: Nike, Epic Lux Tight

Tights Nike Saatavilla väreissä: ja .

Soveltuu: Kaikkiin aktiviteetteihin ja liikuntamuotoihin, kuten kuntosalille, kuntopiiriin, spinning-tunnille, juoksuun ja HIIT-treeniin.

Parasta trikoissa:

 • Reisien ulkopuolella olevat suuret taskut, joissa on tilaa puhelimelle. Sekä suljettava tasku vyötäröllä.
 • VAU! Suunnittelu on 10/10!
 • Istuvuus on ehdottomasti täydellinen.

Tämä olisi voinut olla paremmin:

 • Testipaneelilla on vaikeuksia löytää mitään negatiivista sanottavaa näistä trikoista. Voi olla, että trikoot ovat liian kuumat joogaan lämmitetyssä huoneessa, ja niistä saattaa tulla vähän lyhyet niille, jotka ovat keskivertoa pidempiä. Muuten ei ole mitään valitettavaa.

Yhteenveto:

Ajattelet ehkä: taas mustat, tavalliset trikoot? Testipaneelimme kertoo, miksi ne ovat niin paljon enemmän.

- Trikoiden materiaali on uskomaton! Se on pehmeää, joustavaa ja siinä on uskomattoman mukava kompressio. Istuvuus tuntuu hyvältä, ja trikoot ovat tiukat jaloista sekä takapuolen kohdalta, yksi testaaja sanoo ja toinen lisää:

- Rakastan lahkeita, joissa ei ole saumoja, vaan ne on leikattu suoraan poikki, mikä näyttää hyvältä ja saa ne istumaan tiukasti ilman ikävästi hiertäviä saumoja.

Materiaali on tukeva ja mukava, mikä tekee trikoista kyykyn kestävät sekä täydelliset silloin, kun lämpötila alkaa laskea. Leveä vyötärönauha kiristysnauhoilla takaa, että trikoot pysyvät ylhäällä harjoituksesta riippumatta. Lahkeiden pituus vastaa 7/8-mallia, joten ne sopivat hyvin lyhyille ja keskipitkille liikkujille.

- Nämä trikoot nousivat suoraan ykköseksi minun silmissäni. En enää koskaan halua käyttää muita trikoita. Rakastan näitä!

Testissä: Björn Borg, Night Tights

Tights Björn Borg Saatavilla väreissä: .

Soveltuu: Kuntosalille, juoksuun ja muuhun harjoitteluun.

Parasta trikoissa:

 • Hyvännäköinen suunnittelu, erityisesti heijastavat yksityiskohdat.
 • Hyvä tasku puhelimelle ja silmukka avaimille, eli saat kaiken tarvitsemasi mukaan treeneihin.
 • Vyötäröä pidetään sopivan korkeana kaikenlaiseen harjoitteluun.
Tämä olisi voinut olla paremmin:

 • Testipaneelin jäsenet olisivat halunneet enemmän kompressiota, jotta trikoita olisi voinut pitää täydellisinä juoksua varten.

Yhteenveto:

Pari tyylikkäitä treenitrikoita, joissa on Björn Borgille ominaisia harkittuja yksityiskohtia. Pohkeiden ja vyötärön kohdalla on muun muassa heijastinkuvioita, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä.

- Yksityiskohtien ansiosta malli tuntuu enemmän kuin tavallisilta treenitrikoilta, vaikka ne ovatkin juuri sitä. Ja kuka ei rakasta mustia trikoita? yksi testaajista sanoo.

Reiden ulkopuolella on tasku, johon mahtuu iPhone X. Lantion kohdalla on myös saumakohta, joka muodostaa kaksi silmukkaa, joihin voi kiinnittää avaimenperän tai ripustaa pienen pyyhkeen. Näppärää, eikö?

- Pehmeä kangas istuu mukavasti vartalolla ja luo imartelevan tyylin. Kiristysnauhalla varustettu vyötärö on kohtuullisen korkea ja päättyy juuri navan yläpuolelle.

Yhteenvetona, täydelliset salitrikoot, joissa on näppäriä yksityiskohtia. Kangas on hieman paksumpaa, mikä tekee mallista täysin kyykkyjen kestävän. Suunnittelu on myös napakymppi!

MIESTEN TRIKOOT

Testissä: Craft, ADV Essence Intense Zip Tights

Tights Craft Saatavilla väreissä: .

Soveltuu: Juoksuun, treeniin ja spinning-tunnille. Ne voivat kuitenkin olla hieman liian hikiset viimeiseksi mainittuun treeniin.

Parasta trikoissa:

 • Vetoketjut lahkeiden päissä.
 • Tasku, johon mahtuu pienempi puhelin.
 • Kiristysnauha vyötäröllä.

Tämä olisi voinut olla paremmin:

 • Ohuempi materiaali tai parempi ilmanvaihto erilaisten yksityiskohtien muodossa, jotta ylimääräinen lämpö olisi päässyt ulos. Trikoot ovat melko kosteat juoksulenkin jälkeen.

Yhteenveto:

Ensi silmäyksellä nämä saattavat näyttää täysin tavallisilta trikoilta. Mutta älä hämäänny! Joukko yksityiskohtia tekee niistä erityiset.

- Ensinnäkin lahkeiden päissä on vetoketjut, joiden avulla trikoot on helppo pukea ja riisua. Sitä ominaisuutta ei pidä aliarvioida, testaaja sanoo ja jatkaa:

- Trikoissa on myös kiristysnauha vyötäröllä säädettävää istuvuutta varten, sekä reisitasku. Taskussa on tilaa avaimille ja keskikokoiselle puhelimelle. Jos sinulla on suurin iPhone-malli, sinun on valitettavasti jätettävä se kotiin.

Polvitaipeissa on mesh-kangasta, jota testipaneeli olisi halunnut useampiinkin paikkoihin, koska trikoot koetaan hieman liian lämpimiksi ja märiksi, kun testaajat päättävät juoksulenkin +15 asteessa. Malli toimii kuitenkin parhaiten hieman matalammissa lämpötiloissa. Muuten ne näyttävät samalta kuin kuvassa, niissä on pieniä, heijastavia yksityiskohtia, jotka istuvat uskomattoman hienosti vartalolla!

Testissä: Puma, Ignite Long Tight

Tights Puma Saatavilla väreissä: .

Soveltuu: Sekä kuntosalille että juoksuradalle.

Parasta trikoissa:

 • Erinomainen istuvuus.
 • Käytännöllinen, suljettava vyötärötasku, johon mahtuu keskikokoinen puhelin.
 • Yksinkertainen ja tyylikäs suunnittelu.
Tämä olisi voinut olla paremmin:
 • Testipaneeli kokee trikoiden huonoksi puoleksi sen, että ne ovat hieman liian yksinkertaiset. Kyseessä on siis hyvät perustrikoot, mutta ylimääräisiä iloisia yllätyksiä ei ole luvassa niin suunnittelun kuin ominaisuuksienkaan suhteen.

Yhteenveto:

Jos etsit klassisia miesten treenitrikoita, jotka sopivat käytettäväksi alkusyksyyn ja myöhäiseen kevääseen, olet löytänyt etsimäsi.

- Hyvät trikoot erinomaisella istuvuudella. Vyötärö on normaalin korkuinen ja siinä on säädettävä kiristysnauha, sanoo yksi testaaja ja toinen lisää:

- Kävin sekä lenkillä että kuntosalilla näissä trikoissa, ja ne toimivat täydellisesti molempiin treenimuotoihin. Ne ovat kuitenkin jonkin verran liian kylmät, kun lämpötila laskee.

Muita plussia ovat vetoketjut lahkeiden päissä, joiden avulla trikoot on helppo pukea ja riisua, sekä se, että lahkeiden pituus on normaali. Kosteudenpoistokin toimii erittäin hyvin.

- Lyhyesti sanottuna tässä on trikoot, jotka hoitavat tehtävänsä lenkkipolulla!

OSTA TÄÄLTÄ: Trikoot  ja

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

4 päivää sitten
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
more news
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

19 sep 2020
Muoti & trendit
underställ

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

Synteettinen, villainen vai näiden sekoitus? Kari Traa kertoo kaiken tarpeellisen aluskerrastoista ja niiden pesusta.

18 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

Nämä kengät nostavat suorituksesi salibandykentällä täysin uudelle tasolle. Sportamoren testipaneeli on pelannut kauden uusissa sisäpelikengissä.

18 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

Miehistä koostuva testipaneelimme on juossut ja tehnyt nopeita käännöksiä uusissa treenikengissämme, jotka on tarkoitettu sisäliikuntaan. Tässä ovat tämän hetken parhaat salibandykengät!

18 sep 2020
Muoti & trendit