HEADER_FI.jpg

Testissä parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

Etsitkö uutta sykekelloa? Testasimme kuusi parasta malliamme, joiden joukosta löytyvät niin kalliimmat multikellot kuin edullisemmat perusvaihtoehdotkin.  

Oikeanlaista sykekelloa hankkiessa on hyvä kiinnittää huomio pariin asiaan. Sinun kannattaa pohtia, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä juuri sinulle, jotta tiedät, mistä hintaluokasta lähdet kelloja katsastelemaan. 

Matka ja tempo

Meillä kaikilla on erilainen juoksuaskel, mikä tekee kellon nopeutta, askelta ja etäisyyttä koskevista standardiasetuksista hieman ongelmalliset. Siksi sinun tulee kalibroida mitat juuri oman liikkeesi ja askeleesi pituuden mukaan. Mene esimerkiksi 400 metrin juoksuradalle tai jollekin pätkälle, jonka pituuden tiedät. Juokse sitten matka kellon kanssa ja aseta sen pituus. Voit saada oikean matkan myös, jos yhdistät kellon kännykkääsi ja aktivoit paikannuspalvelun. 

Pulssianturit

Kaikissa testin kelloissa on ranteissa pulssia mittaava laite, joten se sopii parhaiten aktiviteetteihin, jossa sykkeestä saa jatkuvasti dataa kädestä. Toisin sanoen sellaisesta liikunnasta, joka saa veren virtaamaan varmasti. Myös itse kellon tulee jatkuvasti olla kosketuksissa ihon kanssa. Yksi vinkki on kantaa kelloa ylempänä kädessä.

Pattereiden kestoaika

Patterit kuluvat sitä nopeammin, mitä enemmän toimintoja sinulla on käytössä. 

Toiminnot

Halvemmissa versioissa on perustarjonta kuten tempon ja matkan mittaus. Kalliimpia kelloja voit hyödyntää yksityiskohtaisemmassa mittaamisessa. Ota selvää, miten aiot kelloa käyttää ennen ostopäätöstä. 

Vedenkestävyys (staattisen ja dynaamisen paineen)

Pulssikellojen vedenkestävyys ilmoitetaan siten, kuinka monen metrin syvyydessä kello toimii. Näin tulkitset luokitteluja.

3 ATM/30 m = Vesisuoja, kello kestää veteen putoamisen.
5 ATM/50 m = Vedenkestävä, kello kestää yksittäisiä, hetkellisiä aikoja vedessä.
10 ATM/100 m = Vedenkestävä, kello kestää uimista.
20 ATM/200 m = Vedenkestävä, kello kestää sukeltamista.

TESTIRYHMÄN TUOMIO

Suunto 3 FitnessTestissä: 

Suositushinta: 198,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Aloittelijoille, jotka haluavat analysoida harjoitteluaan perustasolla. Ei sovi sinulle, joka vaadit kelloltasi paljon. 

Istuvuus: Pehmeä kello istuu käteen hyvin. Kello on paitsi siro myös kevyt eikä niin kömpelö kuin monet muut testin malleista.

Päällimmäisin funktio: Ranteen sykemittari toimii todella hyvin ja opit kellon käytön nopeasti. Tulokset motivoivat.

Käyttäjäystävällisyys: Kunhan pääset näppäimien kanssa sinuiksi, opit käytön helposti. Sinun ei tarvitse tarttua käyttöoppaaseen. Näyttö on selkeä ja löydät etsimäsi nopeasti.

Yhteenveto: Simppeli ja nätti kello, jokka voit mitata myös unesi laatua ilman, että tunnet laitetta kädessäsi. Sopii täydellisesti aloittelijalle, joka ei vielä kaipaa kehittyneimpiä toimintoja. Selkein toiminto on itse sykemittari, joka kertoo, missä mennään. Se motivoi kasvattamaan vauhtia, jotta pääset treenissäsi seuraavalle tasolle. Siksi kello toimii täydellisesti esimerkiksi spinning-tunnilla. Tunnin päätteeksi saat vielä yhteenvedon rasituksestasi. Testaajamme jäivät kaipaamaan yhteenvetoa, josta olisi voinut yhdellä kertaa tarkistaa erilaisia mittatuloksia. Voit itse vaihdella eri mittauksia tunnin aikana. Aluksi tarkan matkan mittaus on vaikeaa, ja sinun tulee kalibroida kello todella tarkasti, jotta saat siitä parhaan hyödyn. Voit yhdistää kellon jopa kännykkääsi ja hyödyntää sen GPS:ää, jotta saat tietää matkasi pituuden. Plussaa designista: kello näyttää todella söpöltä kädessä!

Näin pääset alkuun:

 1. Herätä kello yhdistämällä se tietokoneeseesi USB-kaapelin avulla. 
 2. Paina keskinappia aloittaaksesi. Käytä ylempää ja alempaa nappia oikealla selataksesi. Keskimmäinen nappi on varmistamiseen. 
 3. Lataa Suunto-sovellus puhelimeesi. Aktiviteettisi kirjautuvat sinne. 
 4. Avaa sovellus ja puhelimesi bluetooth. 
 5. Paina kellon ikonia sovelluksen vasemmasta ylänurkasta ja paina sitten "yhdistä" yhdistääksesi. Varmista kirjoittamalla koodi, jonka näet kellostasi, sovellukseen.  

Polar M430Testissä: 

Suositushinta: 229,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii: Arjen kuntoilijalle, joka on utelias tietämään, missä syke liikkuu. Ei aktiiviliikkujille tai kilpaurheilijoille. 

Istuvuus: Kello istuu mukavasti käteen. Se on melko suurehko ja siksi sopii paremminkin tukeville käsille kuin todella ohuille. 

Päällimmäinen funktio: Perinteinen tempon ja matkan mittaus etenkin juostessa.

Käyttäjäystävällisyys: Todella helppokäyttöinen kello. Löydät siitä viisi nappia, ja jokaisen symboli kertoo käyttötarkoituksen. Ymmärrät kellon valikkoa ja sinun on helppo navigoida. 

Yhteenveto: Täydellinen sinulle, joka suosit yksinkertaisimpia malleja.  M430 -kellosta löydät kaikki perustoiminnot kuten pulssin, matkan, nopeuden ja unenlaadun mittauksen. Kehittyneimpiä toimintoja kellossa ei ole, ja siksi se sopii parhaiten kuntoilijalle. Ruutu on iso ja selkeä. Testiryhmämme jäi kaipaamaan jotakin toimintoja, jotka olisivat soveltuneet esimerkiksi voimaharjoitteluun. Kello osaa mitata unenlaatuasi ja hälyttää, kun olet ollut liian kauan paikallasi, mikä on positiivista istumatyöläisille. Designinsa puolesta kello toimii kuitenkin parhaiten treenatessa. Kaiken kaikkiaan edullinen pulssikello sopii lähes kaikille aloittelijoille.

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Polar FlowSynk -ohjelma ja yhdistä kelloosi tietokoneen välityksellä USB-kaapelia hyödyntäen. Sinut yhdistetään automaattisesti Polar Flow -ohjelmaan (varmista, että verkkoyhteys toimii)
 2. Klikkaa ”Lisää tietoja" -toimintoa (tai kopioi URL-osoite, jos sivu ei aukea) 
 3. Luo tili. Seuraa ohjeita ja syötä tuoteasetukset kuten aika sekä fyysiset tietosi kuten pituutesi ja ikäsi. Valmista!

GARMIN-FENIX_FI.jpgTESTISSÄ: 

Suositushinta: 848,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Sinulle, joka vaadit kelloltasi paljon, etkä tyydy perusmalliin. 

Istuvuus: Kelloa on mukava käyttää niin arjessa kuin lenkkipolullakin. 

Päällimmäinen funktio: Sisäänrakennettu kartta mahdollistaa, että voit seurata reittiäsi esimerkiksi puhelimelta. Jos eksyt, voit helposti navigoida itsesi oikealle reitille kellon avulla.

Käyttäjäystävällisyys: Koska kellossa on pari nappia ja suuri, selkeä näyttö, onnistuu navigointi helposti. Kelloa ensi kertaa tutkiessasi voit pelästyä kaikkien toimintojen määrää, mutta ota rauhassa. Kun totut toimintoihin, huomaat, että kelloa on helpompi käyttää.

Yhteenveto: Etsitkö sykemittaria, joka mittaa myös lenkkisi pituuden, toimii karttana, navigaattorina, soittaa musiikkia ja mittaa myös maksimaalisen hapenkulutuksesi?  Tästä mallista löytyy ihan kaikki. Ensivaikutelmalla kello voi vaikuttaa todella suurelta, mutta tämä unohtuu nopeasti, kunhan saat sen ranteeseesi. Voit viettää kellon kanssa tunteja tutkiessasi, mitä kaikkea voit sillä tehdä, ja moni toiminnoista on sellaisia, joita et edes tiennyt voivan mitata. Testaajamme tulivat hieman riippuvaiseksi esimerkiksi unenlaatunsa mittaamisesta ja sykevaihteluiden tutkimisesta. Myös päivän stressitasot kiinnostivat. Plussaa siitä, että malli on todella söpö, ja sitä saa monissa eri koo'issa. Kello on tarkoitettu lähinnä sinulle, joka treenaat hieman kehittyneemmällä tasolla ja tahdot analysoida treenin pienimmätkin yksityiskohdat. Kello on kalliimpi kuin testin muut mallit, ja siksi se ei ehkä sovi parhaiten aloittelijoille. Myös kelloon liittyvä sovellus vakuutti testaajamme. Miinusta tulee hieman musiikkitoiminnosta, joka ei aivan palvele pohjoismaalaisia markkinoita. Se tarjoaa vain muutaman musiikkipalvelun, radion tai MP3-mahdollisuuden. Jos Spotify olisi toiminut, tämä olisi ollut jättipotti! 

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Garmin Connect -sovellus yhdistääkseni kello puhelimeen. Pidä puhelimesi kymmenen metrin säteellä kellosta. 
 2. Paina kellon vasemman puolen ylimmäistä nappia käynnistääksesi. Kello ja puhelin yhdistyvät automaattisesti. Voit tehdä sen myös manuaalisesti painamalla kellon nappia ja puhelimen bluetooth-kuvaketta. 
 3. Seuraa ohjeita. Valmis!

SUUNTO-SPARTAN_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 278,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Tilastonörtille, joka treenaa paljon. Ei vain perustoimintoja kaipaaville. 

Istuvuus: Kello tuntuu kädessä mukavalta. Ranneke tuntuu aavistuksen isolta, joten se sopii parhaiten paksummille ranteille.

Päällimmäinen funktio: Kello keskittyy paljon kokonaisvointiisi. Se mittaa esimerkiksi unesi syvyyttä, leposykettäsi sekä kertoo seuraavan päivän palautumisesta. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellon käyttö on helppo oppia. Voit lähes suoraan hypätä käyttämään kelloa ilman ohjekirjaa. Selkeä näyttö, jolla voit navigoida ongelmitta. 

Yhteenveto: Istutko usein työpisteelläsi päivät pitkät toivoen, että kaveri vetäisi sinut mukaan treeniin? Spartan Trainer Wrist HR muistuttaa sinua päivän tavoitteista koskien niin askeleita, liikettä, unta kuin treenejäkin. Näin saat helposti arkeesi aktiiviset rutiinit. Testaajamme tosin varoittavat, että tähän mittaamiseen voi helposti jäädä koukkuun. Kello on hyvin iso, mikä sai osan naispuolisista testaajistamme epäilemään, onko sille arjessa käyttöä. Saadessaan kellon ranteeseen ja tuntiessaan sen mukavuuden nämäkin epäilyt hälvenivät. Askelmittari ei ollut aluksi kovin tarkka, ja se vaatiikin kalibrointia. Jos haluat investoida treenikelloon, jossa on muitakin toimintoja kuin matkan ja tempon mittari, tässä oiva vaihtoehto. Saat rahoillesi rutkasti vastinetta. 

Näin pääset alkuun: 

 1. Paina vasemman puolen ylempää nappia, jotta pääset aktivoimaan kelloa. Painamalla ruutua pääset asetusvalikkoon. 
 2. Vedä ylös tai alaspäin tai käytä ylempää tai alempaa nappia selataksesi vaihtoehtoja. Varmista keskinapista. 
 3. Liitä puhelimeen USB-kaapeli.
 4. Lataa koneellesi SuuntoLink, jotta kellossasi käynnistyy ohjelmiston päivitys.
 5. Lataa puhelimeesi Suunto Movescount -sovellus ja varmista, että bluetooth-yhteytesi on päällä. 
 6. Hyväksy yhteenliitäntä kellostasi valitsemalla: Settings >> Connectivity. Skrollaa alas ja varmista, että Discover -säädin on vihreä. 
 7. Avaa sovellus ja paina oikean nurkan asennusikonia. Paina sitten pulssi-ikonia. Kun sovellus löytää kellon, paina Pair. Syötä kellon koodin. Valmista! 

GARMIN-FORERUNNER_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 479,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Sekä aloittelijoille että tottuneimmille treenaajille. Himourheilija kaipaa ehkä hieman tarkempia ja yksityiskohtaisempia tilastoja. 

Istuvuus: Kevyt ja nätti kello muihin malleihin verrattuna. Supermukava ranneke istuu hyvin käteen eikä hierrä.

Päällimmäinen funktio: Testaajiemme kiehtoi etenkin uimatoiminto, joka mittaa niin tempoa, matkaa kuin uimaliikkeiden määrääkin. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellossa on viisi nappia, joita on helppo käyttää. Jokaisen napin kohdalta löytyy myös lyhyt teksti, joka kertoo napin käyttötarkoituksen. Nappeja oli aluksi hieman hankala käyttää, mutta tämä helpottuu käytön myötä.

Yhteenveto:  Nätti kello, jossa on monia toimintoja. Helpoiten luet tilastoja yhteenkuuluvan sovelluksen avulla. Sieltä näet kaiken aina treenin parissa vietetystä ajasta keskivertoikäisten tuloksiin. Sykealueet toimivat todella hyvin, mikä kannustaa sinua eteenpäin treeneissäsi. Sen sijaan toiminto, jonka avulla pitäisi onnistua musiikin kuuntelu puhelimesta on hieman kömpelö, sillä ajatuksena on, että voisit jättää puhelimen kotiin.  Lisäksi testaajamme olisivat kaivanneet Spotify-listoja. Jos etsit kelloa, jota voit käyttää niin pyöräillessä kuin juostessa, tässä on etsimäsi. Testiryhmämme oli tyytyväinen kelloon joka tilanteessa. Lisäksi tyylipuhdas design kannustaa käyttöön myös arjessa. Plussaa myös patterien kestävyydestä!  

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Garmin Connect -sovellus, jotta voit yhdistää kellon puhelimeen (sinun ei tarvitse käyttää bluetoothia). Katso, että puhelimesi on kymmenen metrin päässä kellosta. 
 2. Paina kellon vasemman puolen ylimmäistä nappia, jotta se käynnistyy. Kellosi ja puhelimesi tulisi yhdistyä automaattisesti. Voit tehdä sen myös manuaalisesti painamalla nappia sekä samalla puhelimen bluetooth-ikonia. 
 3. Seuraa ohjeita. Valmista!

POLAR-M200_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 149,90 euroa

Saatavilla väreissä:

Sopii: Aloittelijalle, joka kaipaa perusmallista sykekelloa hyvään hintaan. 

Istuvuus: Kuten muidenkin sykekellojen kanssa, isompaan kelloon totuttelu vie hetken aikaa. Siihen tottuu kuitenkin nopeasti. 

Päällimmäinen funktio: Parasta tässä kellossa on mitata, kuinka aktiivinen olet päivän aikana ollut, jotta saat kokonaiskuvan arkiliikunnastasi. Yhtäkkiä myös kopiokoneelle kävelystä tulee hauskaa. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellossa on kaksi nappia, mikä tekee lähes mahdottomaksi valita väärin. Navigointi käy helposti eikä sinun tarvitse tutustua ohjekirjaan. Plussaa sovelluksesta, jonne kaikki tiedot kerääntyvät.

Yhteenveto: Todella hyvän hintainen kello aloittelijalle, joka haluaa seurata treeniensä kehittymistä. Unen laadun tarkka mittaaminen voi osoittautua hieman haasteelliseksi, jos laatu vaihtelee paljon. Varmista siis, että kello on kunnolla kiinni ranteessasi, jotta se voi tilastoida oikein. Kello sopii parhaiten juoksun, kävelyiden sekä arkiliikunnan mittaamiseen, jossa tahdot tietää askeleitesi määrän tai sykealueesi. Jos kellosta olisi ollut mahdollista nähdä eri mittoja samanaikaisesti, olisi arvosana vieläkin parempi. Yksinkertainen ja tyylipuhdas design, joka sopii hyvin myös töihin. Kelloa on superhelppo käyttää ja se ei verota kukkaroasikaan paljoa.

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Polar FlowSynk -ohjelma ja yhdistä se kellosi tietokoneeseen USB-kaapelin avulla. Sinut ohjataan automaattisesti Polar Flow -palveluun (varmista, että verkkoyhteytesi toimii). 
 2. Klikkaa ”Mer information” -tekstiä (tai kopioi URL-osoite, jos sivu ei automaattisesti avaudu. 
 3. Luo tili. Seuraa ohjeita ja syötä tiedot kuten aikavyöhyke ja fyysiset tiedot kuten pituus ja ikä. Valmis! 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

6 päivää sitten
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
more news
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

14 jun 2019
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

12 jun 2019
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

09 jun 2019
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit