HEADER_FI.jpg

Testissä parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

Etsitkö uutta sykekelloa? Testasimme kuusi parasta malliamme, joiden joukosta löytyvät niin kalliimmat multikellot kuin edullisemmat perusvaihtoehdotkin.  

Oikeanlaista sykekelloa hankkiessa on hyvä kiinnittää huomio pariin asiaan. Sinun kannattaa pohtia, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä juuri sinulle, jotta tiedät, mistä hintaluokasta lähdet kelloja katsastelemaan. 

Matka ja tempo

Meillä kaikilla on erilainen juoksuaskel, mikä tekee kellon nopeutta, askelta ja etäisyyttä koskevista standardiasetuksista hieman ongelmalliset. Siksi sinun tulee kalibroida mitat juuri oman liikkeesi ja askeleesi pituuden mukaan. Mene esimerkiksi 400 metrin juoksuradalle tai jollekin pätkälle, jonka pituuden tiedät. Juokse sitten matka kellon kanssa ja aseta sen pituus. Voit saada oikean matkan myös, jos yhdistät kellon kännykkääsi ja aktivoit paikannuspalvelun. 

Pulssianturit

Kaikissa testin kelloissa on ranteissa pulssia mittaava laite, joten se sopii parhaiten aktiviteetteihin, jossa sykkeestä saa jatkuvasti dataa kädestä. Toisin sanoen sellaisesta liikunnasta, joka saa veren virtaamaan varmasti. Myös itse kellon tulee jatkuvasti olla kosketuksissa ihon kanssa. Yksi vinkki on kantaa kelloa ylempänä kädessä.

Pattereiden kestoaika

Patterit kuluvat sitä nopeammin, mitä enemmän toimintoja sinulla on käytössä. 

Toiminnot

Halvemmissa versioissa on perustarjonta kuten tempon ja matkan mittaus. Kalliimpia kelloja voit hyödyntää yksityiskohtaisemmassa mittaamisessa. Ota selvää, miten aiot kelloa käyttää ennen ostopäätöstä. 

Vedenkestävyys (staattisen ja dynaamisen paineen)

Pulssikellojen vedenkestävyys ilmoitetaan siten, kuinka monen metrin syvyydessä kello toimii. Näin tulkitset luokitteluja.

3 ATM/30 m = Vesisuoja, kello kestää veteen putoamisen.
5 ATM/50 m = Vedenkestävä, kello kestää yksittäisiä, hetkellisiä aikoja vedessä.
10 ATM/100 m = Vedenkestävä, kello kestää uimista.
20 ATM/200 m = Vedenkestävä, kello kestää sukeltamista.

TESTIRYHMÄN TUOMIO

SUUNTO-FITNESS-3_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 198,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Aloittelijoille, jotka haluavat analysoida harjoitteluaan perustasolla. Ei sovi sinulle, joka vaadit kelloltasi paljon. 

Istuvuus: Pehmeä kello istuu käteen hyvin. Kello on paitsi siro myös kevyt eikä niin kömpelö kuin monet muut testin malleista.

Päällimmäisin funktio: Ranteen sykemittari toimii todella hyvin ja opit kellon käytön nopeasti. Tulokset motivoivat.

Käyttäjäystävällisyys: Kunhan pääset näppäimien kanssa sinuiksi, opit käytön helposti. Sinun ei tarvitse tarttua käyttöoppaaseen. Näyttö on selkeä ja löydät etsimäsi nopeasti.

Yhteenveto: Simppeli ja nätti kello, jokka voit mitata myös unesi laatua ilman, että tunnet laitetta kädessäsi. Sopii täydellisesti aloittelijalle, joka ei vielä kaipaa kehittyneimpiä toimintoja. Selkein toiminto on itse sykemittari, joka kertoo, missä mennään. Se motivoi kasvattamaan vauhtia, jotta pääset treenissäsi seuraavalle tasolle. Siksi kello toimii täydellisesti esimerkiksi spinning-tunnilla. Tunnin päätteeksi saat vielä yhteenvedon rasituksestasi. Testaajamme jäivät kaipaamaan yhteenvetoa, josta olisi voinut yhdellä kertaa tarkistaa erilaisia mittatuloksia. Voit itse vaihdella eri mittauksia tunnin aikana. Aluksi tarkan matkan mittaus on vaikeaa, ja sinun tulee kalibroida kello todella tarkasti, jotta saat siitä parhaan hyödyn. Voit yhdistää kellon jopa kännykkääsi ja hyödyntää sen GPS:ää, jotta saat tietää matkasi pituuden. Plussaa designista: kello näyttää todella söpöltä kädessä!

Näin pääset alkuun:

 1. Herätä kello yhdistämällä se tietokoneeseesi USB-kaapelin avulla. 
 2. Paina keskinappia aloittaaksesi. Käytä ylempää ja alempaa nappia oikealla selataksesi. Keskimmäinen nappi on varmistamiseen. 
 3. Lataa Suunto-sovellus puhelimeesi. Aktiviteettisi kirjautuvat sinne. 
 4. Avaa sovellus ja puhelimesi bluetooth. 
 5. Paina kellon ikonia sovelluksen vasemmasta ylänurkasta ja paina sitten "yhdistä" yhdistääksesi. Varmista kirjoittamalla koodi, jonka näet kellostasi, sovellukseen.  

POLAR-M430_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 229,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii: Arjen kuntoilijalle, joka on utelias tietämään, missä syke liikkuu. Ei aktiiviliikkujille tai kilpaurheilijoille. 

Istuvuus: Kello istuu mukavasti käteen. Se on melko suurehko ja siksi sopii paremminkin tukeville käsille kuin todella ohuille. 

Päällimmäinen funktio: Perinteinen tempon ja matkan mittaus etenkin juostessa.

Käyttäjäystävällisyys: Todella helppokäyttöinen kello. Löydät siitä viisi nappia, ja jokaisen symboli kertoo käyttötarkoituksen. Ymmärrät kellon valikkoa ja sinun on helppo navigoida. 

Yhteenveto: Täydellinen sinulle, joka suosit yksinkertaisimpia malleja.  M430 -kellosta löydät kaikki perustoiminnot kuten pulssin, matkan, nopeuden ja unenlaadun mittauksen. Kehittyneimpiä toimintoja kellossa ei ole, ja siksi se sopii parhaiten kuntoilijalle. Ruutu on iso ja selkeä. Testiryhmämme jäi kaipaamaan jotakin toimintoja, jotka olisivat soveltuneet esimerkiksi voimaharjoitteluun. Kello osaa mitata unenlaatuasi ja hälyttää, kun olet ollut liian kauan paikallasi, mikä on positiivista istumatyöläisille. Designinsa puolesta kello toimii kuitenkin parhaiten treenatessa. Kaiken kaikkiaan edullinen pulssikello sopii lähes kaikille aloittelijoille.

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Polar FlowSynk -ohjelma ja yhdistä kelloosi tietokoneen välityksellä USB-kaapelia hyödyntäen. Sinut yhdistetään automaattisesti Polar Flow -ohjelmaan (varmista, että verkkoyhteys toimii)
 2. Klikkaa ”Lisää tietoja" -toimintoa (tai kopioi URL-osoite, jos sivu ei aukea) 
 3. Luo tili. Seuraa ohjeita ja syötä tuoteasetukset kuten aika sekä fyysiset tietosi kuten pituutesi ja ikäsi. Valmista!

GARMIN-FENIX_FI.jpgTESTISSÄ: 

Suositushinta: 848,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Sinulle, joka vaadit kelloltasi paljon, etkä tyydy perusmalliin. 

Istuvuus: Kelloa on mukava käyttää niin arjessa kuin lenkkipolullakin. 

Päällimmäinen funktio: Sisäänrakennettu kartta mahdollistaa, että voit seurata reittiäsi esimerkiksi puhelimelta. Jos eksyt, voit helposti navigoida itsesi oikealle reitille kellon avulla.

Käyttäjäystävällisyys: Koska kellossa on pari nappia ja suuri, selkeä näyttö, onnistuu navigointi helposti. Kelloa ensi kertaa tutkiessasi voit pelästyä kaikkien toimintojen määrää, mutta ota rauhassa. Kun totut toimintoihin, huomaat, että kelloa on helpompi käyttää.

Yhteenveto: Etsitkö sykemittaria, joka mittaa myös lenkkisi pituuden, toimii karttana, navigaattorina, soittaa musiikkia ja mittaa myös maksimaalisen hapenkulutuksesi?  Tästä mallista löytyy ihan kaikki. Ensivaikutelmalla kello voi vaikuttaa todella suurelta, mutta tämä unohtuu nopeasti, kunhan saat sen ranteeseesi. Voit viettää kellon kanssa tunteja tutkiessasi, mitä kaikkea voit sillä tehdä, ja moni toiminnoista on sellaisia, joita et edes tiennyt voivan mitata. Testaajamme tulivat hieman riippuvaiseksi esimerkiksi unenlaatunsa mittaamisesta ja sykevaihteluiden tutkimisesta. Myös päivän stressitasot kiinnostivat. Plussaa siitä, että malli on todella söpö, ja sitä saa monissa eri koo'issa. Kello on tarkoitettu lähinnä sinulle, joka treenaat hieman kehittyneemmällä tasolla ja tahdot analysoida treenin pienimmätkin yksityiskohdat. Kello on kalliimpi kuin testin muut mallit, ja siksi se ei ehkä sovi parhaiten aloittelijoille. Myös kelloon liittyvä sovellus vakuutti testaajamme. Miinusta tulee hieman musiikkitoiminnosta, joka ei aivan palvele pohjoismaalaisia markkinoita. Se tarjoaa vain muutaman musiikkipalvelun, radion tai MP3-mahdollisuuden. Jos Spotify olisi toiminut, tämä olisi ollut jättipotti! 

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Garmin Connect -sovellus yhdistääkseni kello puhelimeen. Pidä puhelimesi kymmenen metrin säteellä kellosta. 
 2. Paina kellon vasemman puolen ylimmäistä nappia käynnistääksesi. Kello ja puhelin yhdistyvät automaattisesti. Voit tehdä sen myös manuaalisesti painamalla kellon nappia ja puhelimen bluetooth-kuvaketta. 
 3. Seuraa ohjeita. Valmis!

SUUNTO-SPARTAN_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 278,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Tilastonörtille, joka treenaa paljon. Ei vain perustoimintoja kaipaaville. 

Istuvuus: Kello tuntuu kädessä mukavalta. Ranneke tuntuu aavistuksen isolta, joten se sopii parhaiten paksummille ranteille.

Päällimmäinen funktio: Kello keskittyy paljon kokonaisvointiisi. Se mittaa esimerkiksi unesi syvyyttä, leposykettäsi sekä kertoo seuraavan päivän palautumisesta. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellon käyttö on helppo oppia. Voit lähes suoraan hypätä käyttämään kelloa ilman ohjekirjaa. Selkeä näyttö, jolla voit navigoida ongelmitta. 

Yhteenveto: Istutko usein työpisteelläsi päivät pitkät toivoen, että kaveri vetäisi sinut mukaan treeniin? Spartan Trainer Wrist HR muistuttaa sinua päivän tavoitteista koskien niin askeleita, liikettä, unta kuin treenejäkin. Näin saat helposti arkeesi aktiiviset rutiinit. Testaajamme tosin varoittavat, että tähän mittaamiseen voi helposti jäädä koukkuun. Kello on hyvin iso, mikä sai osan naispuolisista testaajistamme epäilemään, onko sille arjessa käyttöä. Saadessaan kellon ranteeseen ja tuntiessaan sen mukavuuden nämäkin epäilyt hälvenivät. Askelmittari ei ollut aluksi kovin tarkka, ja se vaatiikin kalibrointia. Jos haluat investoida treenikelloon, jossa on muitakin toimintoja kuin matkan ja tempon mittari, tässä oiva vaihtoehto. Saat rahoillesi rutkasti vastinetta. 

Näin pääset alkuun: 

 1. Paina vasemman puolen ylempää nappia, jotta pääset aktivoimaan kelloa. Painamalla ruutua pääset asetusvalikkoon. 
 2. Vedä ylös tai alaspäin tai käytä ylempää tai alempaa nappia selataksesi vaihtoehtoja. Varmista keskinapista. 
 3. Liitä puhelimeen USB-kaapeli.
 4. Lataa koneellesi SuuntoLink, jotta kellossasi käynnistyy ohjelmiston päivitys.
 5. Lataa puhelimeesi Suunto Movescount -sovellus ja varmista, että bluetooth-yhteytesi on päällä. 
 6. Hyväksy yhteenliitäntä kellostasi valitsemalla: Settings >> Connectivity. Skrollaa alas ja varmista, että Discover -säädin on vihreä. 
 7. Avaa sovellus ja paina oikean nurkan asennusikonia. Paina sitten pulssi-ikonia. Kun sovellus löytää kellon, paina Pair. Syötä kellon koodin. Valmista! 

GARMIN-FORERUNNER_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 479,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Sekä aloittelijoille että tottuneimmille treenaajille. Himourheilija kaipaa ehkä hieman tarkempia ja yksityiskohtaisempia tilastoja. 

Istuvuus: Kevyt ja nätti kello muihin malleihin verrattuna. Supermukava ranneke istuu hyvin käteen eikä hierrä.

Päällimmäinen funktio: Testaajiemme kiehtoi etenkin uimatoiminto, joka mittaa niin tempoa, matkaa kuin uimaliikkeiden määrääkin. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellossa on viisi nappia, joita on helppo käyttää. Jokaisen napin kohdalta löytyy myös lyhyt teksti, joka kertoo napin käyttötarkoituksen. Nappeja oli aluksi hieman hankala käyttää, mutta tämä helpottuu käytön myötä.

Yhteenveto:  Nätti kello, jossa on monia toimintoja. Helpoiten luet tilastoja yhteenkuuluvan sovelluksen avulla. Sieltä näet kaiken aina treenin parissa vietetystä ajasta keskivertoikäisten tuloksiin. Sykealueet toimivat todella hyvin, mikä kannustaa sinua eteenpäin treeneissäsi. Sen sijaan toiminto, jonka avulla pitäisi onnistua musiikin kuuntelu puhelimesta on hieman kömpelö, sillä ajatuksena on, että voisit jättää puhelimen kotiin.  Lisäksi testaajamme olisivat kaivanneet Spotify-listoja. Jos etsit kelloa, jota voit käyttää niin pyöräillessä kuin juostessa, tässä on etsimäsi. Testiryhmämme oli tyytyväinen kelloon joka tilanteessa. Lisäksi tyylipuhdas design kannustaa käyttöön myös arjessa. Plussaa myös patterien kestävyydestä!  

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Garmin Connect -sovellus, jotta voit yhdistää kellon puhelimeen (sinun ei tarvitse käyttää bluetoothia). Katso, että puhelimesi on kymmenen metrin päässä kellosta. 
 2. Paina kellon vasemman puolen ylimmäistä nappia, jotta se käynnistyy. Kellosi ja puhelimesi tulisi yhdistyä automaattisesti. Voit tehdä sen myös manuaalisesti painamalla nappia sekä samalla puhelimen bluetooth-ikonia. 
 3. Seuraa ohjeita. Valmista!

POLAR-M200_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 149,90 euroa

Saatavilla väreissä:

Sopii: Aloittelijalle, joka kaipaa perusmallista sykekelloa hyvään hintaan. 

Istuvuus: Kuten muidenkin sykekellojen kanssa, isompaan kelloon totuttelu vie hetken aikaa. Siihen tottuu kuitenkin nopeasti. 

Päällimmäinen funktio: Parasta tässä kellossa on mitata, kuinka aktiivinen olet päivän aikana ollut, jotta saat kokonaiskuvan arkiliikunnastasi. Yhtäkkiä myös kopiokoneelle kävelystä tulee hauskaa. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellossa on kaksi nappia, mikä tekee lähes mahdottomaksi valita väärin. Navigointi käy helposti eikä sinun tarvitse tutustua ohjekirjaan. Plussaa sovelluksesta, jonne kaikki tiedot kerääntyvät.

Yhteenveto: Todella hyvän hintainen kello aloittelijalle, joka haluaa seurata treeniensä kehittymistä. Unen laadun tarkka mittaaminen voi osoittautua hieman haasteelliseksi, jos laatu vaihtelee paljon. Varmista siis, että kello on kunnolla kiinni ranteessasi, jotta se voi tilastoida oikein. Kello sopii parhaiten juoksun, kävelyiden sekä arkiliikunnan mittaamiseen, jossa tahdot tietää askeleitesi määrän tai sykealueesi. Jos kellosta olisi ollut mahdollista nähdä eri mittoja samanaikaisesti, olisi arvosana vieläkin parempi. Yksinkertainen ja tyylipuhdas design, joka sopii hyvin myös töihin. Kelloa on superhelppo käyttää ja se ei verota kukkaroasikaan paljoa.

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Polar FlowSynk -ohjelma ja yhdistä se kellosi tietokoneeseen USB-kaapelin avulla. Sinut ohjataan automaattisesti Polar Flow -palveluun (varmista, että verkkoyhteytesi toimii). 
 2. Klikkaa ”Mer information” -tekstiä (tai kopioi URL-osoite, jos sivu ei automaattisesti avaudu. 
 3. Luo tili. Seuraa ohjeita ja syötä tiedot kuten aikavyöhyke ja fyysiset tiedot kuten pituus ja ikä. Valmis! 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sportswear herr
Muoti & trendit

Miesten syysmuotia hallitsevat ylisuuret ja voimakkaan väriset vaatteet

9 tuntia sitten
ida b olsson
Muoti & trendit

Näin pukeudut kävelylle ja juoksulenkille ilmojen kylmetessä

1 päivä sitten
Wyte
Muoti & trendit

Wyte pitää jalkasi lämpiminä

2 päivää sitten
4_HH_banner_490x330.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Helly Hansen Lifa on syksyn varmin ostos

2 päivää sitten
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Muoti & trendit

Nike Terra Perma tarjoilee ylellistä luonnollisuutta

2 päivää sitten
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Iso testi: 10 synteettistä aluskerrastoa

3 päivää sitten
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Muoti & trendit

Kurkista Wyten uuteen, mukavaan oloasumallistoon

5 päivää sitten
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: 12 lämmintä villaista aluskerrastoa

5 päivää sitten
kari traa
Muoti & trendit

Tutustu Kari Traan Rose -aluskerraston tarinaan

6 päivää sitten
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Muoti & trendit

12 ilmavaa teddypaitaa

6 päivää sitten
Russell Athletic
Muoti & trendit

Syksyn näteimmät hupparit valmistaa Russell Athletic

6 päivää sitten
wyte_jackor_2018.png
Muoti & trendit

Näitä miesten takkeja et halua missata syksyllä

6 päivää sitten
Reflexplagg löpning
Muoti & trendit

14 heijastinvaatetta syyslenkeille

11 oct 2018
J. lindeberg
Muoti & trendit

Uutuuksia Sportamorella: J. Lindeberg

11 oct 2018
Blacc jet vest
Muoti & trendit

Testasimme Blaccin Jet -juoksuliiviä

11 oct 2018
Vinterstövlar FI
Muoti & trendit

Testin parhaat talvisaappaat lapsille

10 oct 2018
5DS_4386.jpg
Muoti & trendit

Vaella Wyten kanssa – syksyn ulkoilusuosikit ovat täällä!

09 oct 2018
Blundstone
Muoti & trendit

Uusi ajaton kenkämerkki Sportamorella

09 oct 2018
FI-Header-HERR.jpg
Muoti & trendit

Miesten parhaat välikerrostakit

08 oct 2018
FI-Header-DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat välikerrostakit naisille

08 oct 2018
HEADER_FI.jpg
Muoti & trendit

Testissä parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

05 oct 2018
FI_Header.jpg
Muoti & trendit

Syksyn iso juoksutakkitesti naisille ja miehille

04 oct 2018
asics
Muoti & trendit

Parhaat varusteet juoksemiseen syksyä ja talvea varten

02 oct 2018
Björnen Didriksons
Muoti & trendit

Kolme suosituinta talvihaalariamme Didriksonsilta

02 oct 2018
Adidas Spectral Mode Pack
Muoti & trendit

Onko pastelli uusi musta?

01 oct 2018
Pax
Muoti & trendit

Uusi lastenkenkämerkki: Pax

30 sep 2018
Björnen 501845-169 Biggles glove Biggles hat.jpg
Muoti & trendit

Ota nämä asiat huomioon, kun olet hankkimassa lapsellesi talvihaalaria

30 sep 2018
Mössor
Muoti & trendit

10 uutta pipoa, jotka pitävät pään lämpimänä

29 sep 2018
7322710412977_001_2f678a04a2c34ab19432d46d1ebf25b2.jpg
Muoti & trendit

10 lämmintä löytöä miehille

29 sep 2018
Bula
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Bula

28 sep 2018
7332941108129_002_d4e8564e90dd41ccb8f82ab2202e1e2d.jpg
Muoti & trendit

12 ihanaa syyslöytöä naisille

28 sep 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Juoksukenkätesti 2018: Naisten syksyn parhaimmisto

26 sep 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Syksyn suuri miesten juoksukenkätesti

25 sep 2018
Happy socks
Muoti & trendit

Ilahduta läheisiäsi Happy socks -sukilla!

24 sep 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Nappaa vinkit parhaaseen salikassiin

24 sep 2018
Fleecetröjor
Muoti & trendit

Testi: parhaat välikerrosvaatteemme

21 sep 2018
reebok linnen
Muoti & trendit

Tämän hetken trendikkäimmät treenitopit

21 sep 2018
FI Header pendlarjackor
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

20 sep 2018
Josefin Jensen
Muoti & trendit

Maksimoi syystyylisi näillä voimakkaan värisillä päällysvaatteilla

19 sep 2018
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Muoti & trendit

Tämän takia uudet Defy-kengät ovat Puman kuumimmat kengät

19 sep 2018
more news
Sportswear herr

Miesten syysmuotia hallitsevat ylisuuret ja voimakkaan väriset vaatteet

Influencer John Fornander tietää, mistä syksyn sporttimuoti on tehty. Hän esittelee parhaat vinkkinsä, mitä tulee trendikkäisiin päällysvaatteisiin.

Muoti & trendit
ida b olsson

Näin pukeudut kävelylle ja juoksulenkille ilmojen kylmetessä

Kylmemmät kelit eivät tarkoita, että sinun tulee siirtää treenisi sisätiloihin. Lue Ida B Olssonin vinkit, kuinka pukeutua sään mukaan.

Muoti & trendit
Wyte

Wyte pitää jalkasi lämpiminä

Kaipaatko uusia kenkiä kylmeneviin iltoihin? Wyte tuo markkinoille ensimmäisen talvikenkämallistonsa, joka koostuu mukavista ja näteistä naisten sekä miesten kengistä.

Muoti & trendit
4_HH_banner_490x330.jpg

Tämän vuoksi Helly Hansen Lifa on syksyn varmin ostos

Helly Hansenin Lifa on klassinen peruskerrasto, joka toimii vuoden ympäri. Me kerromme, miksi aluskerrastosta on tullut niin rakastettu suosikki.

Muoti & trendit
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Nike Terra Perma tarjoilee ylellistä luonnollisuutta

Nike Terra Perma on pehmeitä, maanläheisiä nyansseja tarjoileva juoksumallisto, jonka vaatteet heijastavat vapauden tunnetta.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Iso testi: 10 synteettistä aluskerrastoa

Talviset lenkit ja hiihtokausi lähestyvät! Kannattaa siis panostaa synteettiseen aluskerrastoon, joka poistaa tehokkaasti hikeä ja pitää kropan kuivana. Testasimme kymmenen vuoden 2018 suosikkia.

Muoti & trendit
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Kurkista Wyten uuteen, mukavaan oloasumallistoon

Mukavia, pehmeitä ja nättejä. Näin kuvaillaan sportswear-merkki Wyten uutta mallistoa, joka koostuu olovaatteista.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testissä: 12 lämmintä villaista aluskerrastoa

Vuoden kylmin aika on oven takana ja on aika pukeutua lämpimään aluskerrastoon. Testasimme sesongin villaiset suosikit.

Muoti & trendit
kari traa

Tutustu Kari Traan Rose -aluskerraston tarinaan

Kari Traan parhaiten myyvä Rose -aluskerrasto on tunnettu talviklassikko. Vain harva tuntee tarinan rakastetun kuvion takaa.

Muoti & trendit
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 ilmavaa teddypaitaa

Teddypusero on epäilemättä tämän sesongin viihtyisin vaate. Pue koko perheesi tähän pehmeään materiaaliin.

Muoti & trendit
Russell Athletic

Syksyn näteimmät hupparit valmistaa Russell Athletic

Kaipaatko nättejä, sporttisia vaatteita? Siinä tapauksessa suuntaa katseesi kohti Russell Athleticia. Tuotemerkin vaatteet sopivat niin kaupungille, treeneihin, vapaa-ajalle tai miksei töihinkin, jos suosit rennompaa tyyliä.

Muoti & trendit
wyte_jackor_2018.png

Näitä miesten takkeja et halua missata syksyllä

Kaipaatko lämmintä, mukavaa, trendikästä talvitakkia? Tässä miniopas Wyten miesten syys- ja talvitakkivalikoimaan.

Muoti & trendit
Reflexplagg löpning

14 heijastinvaatetta syyslenkeille

Tee itsesi näkyväksi heijastimen avulla! Keräsimme 14 juoksuvaatetta, jotka sopivat erityisesti syksyn ja talven pimeyteen.

Muoti & trendit
J. lindeberg

Uutuuksia Sportamorella: J. Lindeberg

J. Lindeberg on alusta asti pyrkinyt yhdistämään urheilun ja muodin modernilla tavalla, mikä haastaa perinteisen muotiajattelun. Nyt löydät tuotemerkin hiihtovaatteitta myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit
Blacc jet vest

Testasimme Blaccin Jet -juoksuliiviä

Onko sinun hankalaa pukeutua syyslenkille? Testasimme vaatetta, joka toimii myös vuoden kylmimpään aikaan – Blaccin uutta juoksuvyötä!

Muoti & trendit