HEADER_FI.jpg

Testissä parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

Etsitkö uutta sykekelloa? Testasimme kuusi parasta malliamme, joiden joukosta löytyvät niin kalliimmat multikellot kuin edullisemmat perusvaihtoehdotkin.  

Oikeanlaista sykekelloa hankkiessa on hyvä kiinnittää huomio pariin asiaan. Sinun kannattaa pohtia, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä juuri sinulle, jotta tiedät, mistä hintaluokasta lähdet kelloja katsastelemaan. 

Matka ja tempo

Meillä kaikilla on erilainen juoksuaskel, mikä tekee kellon nopeutta, askelta ja etäisyyttä koskevista standardiasetuksista hieman ongelmalliset. Siksi sinun tulee kalibroida mitat juuri oman liikkeesi ja askeleesi pituuden mukaan. Mene esimerkiksi 400 metrin juoksuradalle tai jollekin pätkälle, jonka pituuden tiedät. Juokse sitten matka kellon kanssa ja aseta sen pituus. Voit saada oikean matkan myös, jos yhdistät kellon kännykkääsi ja aktivoit paikannuspalvelun. 

Pulssianturit

Kaikissa testin kelloissa on ranteissa pulssia mittaava laite, joten se sopii parhaiten aktiviteetteihin, jossa sykkeestä saa jatkuvasti dataa kädestä. Toisin sanoen sellaisesta liikunnasta, joka saa veren virtaamaan varmasti. Myös itse kellon tulee jatkuvasti olla kosketuksissa ihon kanssa. Yksi vinkki on kantaa kelloa ylempänä kädessä.

Pattereiden kestoaika

Patterit kuluvat sitä nopeammin, mitä enemmän toimintoja sinulla on käytössä. 

Toiminnot

Halvemmissa versioissa on perustarjonta kuten tempon ja matkan mittaus. Kalliimpia kelloja voit hyödyntää yksityiskohtaisemmassa mittaamisessa. Ota selvää, miten aiot kelloa käyttää ennen ostopäätöstä. 

Vedenkestävyys (staattisen ja dynaamisen paineen)

Pulssikellojen vedenkestävyys ilmoitetaan siten, kuinka monen metrin syvyydessä kello toimii. Näin tulkitset luokitteluja.

3 ATM/30 m = Vesisuoja, kello kestää veteen putoamisen.
5 ATM/50 m = Vedenkestävä, kello kestää yksittäisiä, hetkellisiä aikoja vedessä.
10 ATM/100 m = Vedenkestävä, kello kestää uimista.
20 ATM/200 m = Vedenkestävä, kello kestää sukeltamista.

TESTIRYHMÄN TUOMIO

SUUNTO-FITNESS-3_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 198,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Aloittelijoille, jotka haluavat analysoida harjoitteluaan perustasolla. Ei sovi sinulle, joka vaadit kelloltasi paljon. 

Istuvuus: Pehmeä kello istuu käteen hyvin. Kello on paitsi siro myös kevyt eikä niin kömpelö kuin monet muut testin malleista.

Päällimmäisin funktio: Ranteen sykemittari toimii todella hyvin ja opit kellon käytön nopeasti. Tulokset motivoivat.

Käyttäjäystävällisyys: Kunhan pääset näppäimien kanssa sinuiksi, opit käytön helposti. Sinun ei tarvitse tarttua käyttöoppaaseen. Näyttö on selkeä ja löydät etsimäsi nopeasti.

Yhteenveto: Simppeli ja nätti kello, jokka voit mitata myös unesi laatua ilman, että tunnet laitetta kädessäsi. Sopii täydellisesti aloittelijalle, joka ei vielä kaipaa kehittyneimpiä toimintoja. Selkein toiminto on itse sykemittari, joka kertoo, missä mennään. Se motivoi kasvattamaan vauhtia, jotta pääset treenissäsi seuraavalle tasolle. Siksi kello toimii täydellisesti esimerkiksi spinning-tunnilla. Tunnin päätteeksi saat vielä yhteenvedon rasituksestasi. Testaajamme jäivät kaipaamaan yhteenvetoa, josta olisi voinut yhdellä kertaa tarkistaa erilaisia mittatuloksia. Voit itse vaihdella eri mittauksia tunnin aikana. Aluksi tarkan matkan mittaus on vaikeaa, ja sinun tulee kalibroida kello todella tarkasti, jotta saat siitä parhaan hyödyn. Voit yhdistää kellon jopa kännykkääsi ja hyödyntää sen GPS:ää, jotta saat tietää matkasi pituuden. Plussaa designista: kello näyttää todella söpöltä kädessä!

Näin pääset alkuun:

 1. Herätä kello yhdistämällä se tietokoneeseesi USB-kaapelin avulla. 
 2. Paina keskinappia aloittaaksesi. Käytä ylempää ja alempaa nappia oikealla selataksesi. Keskimmäinen nappi on varmistamiseen. 
 3. Lataa Suunto-sovellus puhelimeesi. Aktiviteettisi kirjautuvat sinne. 
 4. Avaa sovellus ja puhelimesi bluetooth. 
 5. Paina kellon ikonia sovelluksen vasemmasta ylänurkasta ja paina sitten "yhdistä" yhdistääksesi. Varmista kirjoittamalla koodi, jonka näet kellostasi, sovellukseen.  

POLAR-M430_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 229,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii: Arjen kuntoilijalle, joka on utelias tietämään, missä syke liikkuu. Ei aktiiviliikkujille tai kilpaurheilijoille. 

Istuvuus: Kello istuu mukavasti käteen. Se on melko suurehko ja siksi sopii paremminkin tukeville käsille kuin todella ohuille. 

Päällimmäinen funktio: Perinteinen tempon ja matkan mittaus etenkin juostessa.

Käyttäjäystävällisyys: Todella helppokäyttöinen kello. Löydät siitä viisi nappia, ja jokaisen symboli kertoo käyttötarkoituksen. Ymmärrät kellon valikkoa ja sinun on helppo navigoida. 

Yhteenveto: Täydellinen sinulle, joka suosit yksinkertaisimpia malleja.  M430 -kellosta löydät kaikki perustoiminnot kuten pulssin, matkan, nopeuden ja unenlaadun mittauksen. Kehittyneimpiä toimintoja kellossa ei ole, ja siksi se sopii parhaiten kuntoilijalle. Ruutu on iso ja selkeä. Testiryhmämme jäi kaipaamaan jotakin toimintoja, jotka olisivat soveltuneet esimerkiksi voimaharjoitteluun. Kello osaa mitata unenlaatuasi ja hälyttää, kun olet ollut liian kauan paikallasi, mikä on positiivista istumatyöläisille. Designinsa puolesta kello toimii kuitenkin parhaiten treenatessa. Kaiken kaikkiaan edullinen pulssikello sopii lähes kaikille aloittelijoille.

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Polar FlowSynk -ohjelma ja yhdistä kelloosi tietokoneen välityksellä USB-kaapelia hyödyntäen. Sinut yhdistetään automaattisesti Polar Flow -ohjelmaan (varmista, että verkkoyhteys toimii)
 2. Klikkaa ”Lisää tietoja" -toimintoa (tai kopioi URL-osoite, jos sivu ei aukea) 
 3. Luo tili. Seuraa ohjeita ja syötä tuoteasetukset kuten aika sekä fyysiset tietosi kuten pituutesi ja ikäsi. Valmista!

GARMIN-FENIX_FI.jpgTESTISSÄ: 

Suositushinta: 848,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Sinulle, joka vaadit kelloltasi paljon, etkä tyydy perusmalliin. 

Istuvuus: Kelloa on mukava käyttää niin arjessa kuin lenkkipolullakin. 

Päällimmäinen funktio: Sisäänrakennettu kartta mahdollistaa, että voit seurata reittiäsi esimerkiksi puhelimelta. Jos eksyt, voit helposti navigoida itsesi oikealle reitille kellon avulla.

Käyttäjäystävällisyys: Koska kellossa on pari nappia ja suuri, selkeä näyttö, onnistuu navigointi helposti. Kelloa ensi kertaa tutkiessasi voit pelästyä kaikkien toimintojen määrää, mutta ota rauhassa. Kun totut toimintoihin, huomaat, että kelloa on helpompi käyttää.

Yhteenveto: Etsitkö sykemittaria, joka mittaa myös lenkkisi pituuden, toimii karttana, navigaattorina, soittaa musiikkia ja mittaa myös maksimaalisen hapenkulutuksesi?  Tästä mallista löytyy ihan kaikki. Ensivaikutelmalla kello voi vaikuttaa todella suurelta, mutta tämä unohtuu nopeasti, kunhan saat sen ranteeseesi. Voit viettää kellon kanssa tunteja tutkiessasi, mitä kaikkea voit sillä tehdä, ja moni toiminnoista on sellaisia, joita et edes tiennyt voivan mitata. Testaajamme tulivat hieman riippuvaiseksi esimerkiksi unenlaatunsa mittaamisesta ja sykevaihteluiden tutkimisesta. Myös päivän stressitasot kiinnostivat. Plussaa siitä, että malli on todella söpö, ja sitä saa monissa eri koo'issa. Kello on tarkoitettu lähinnä sinulle, joka treenaat hieman kehittyneemmällä tasolla ja tahdot analysoida treenin pienimmätkin yksityiskohdat. Kello on kalliimpi kuin testin muut mallit, ja siksi se ei ehkä sovi parhaiten aloittelijoille. Myös kelloon liittyvä sovellus vakuutti testaajamme. Miinusta tulee hieman musiikkitoiminnosta, joka ei aivan palvele pohjoismaalaisia markkinoita. Se tarjoaa vain muutaman musiikkipalvelun, radion tai MP3-mahdollisuuden. Jos Spotify olisi toiminut, tämä olisi ollut jättipotti! 

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Garmin Connect -sovellus yhdistääkseni kello puhelimeen. Pidä puhelimesi kymmenen metrin säteellä kellosta. 
 2. Paina kellon vasemman puolen ylimmäistä nappia käynnistääksesi. Kello ja puhelin yhdistyvät automaattisesti. Voit tehdä sen myös manuaalisesti painamalla kellon nappia ja puhelimen bluetooth-kuvaketta. 
 3. Seuraa ohjeita. Valmis!

SUUNTO-SPARTAN_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 278,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Tilastonörtille, joka treenaa paljon. Ei vain perustoimintoja kaipaaville. 

Istuvuus: Kello tuntuu kädessä mukavalta. Ranneke tuntuu aavistuksen isolta, joten se sopii parhaiten paksummille ranteille.

Päällimmäinen funktio: Kello keskittyy paljon kokonaisvointiisi. Se mittaa esimerkiksi unesi syvyyttä, leposykettäsi sekä kertoo seuraavan päivän palautumisesta. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellon käyttö on helppo oppia. Voit lähes suoraan hypätä käyttämään kelloa ilman ohjekirjaa. Selkeä näyttö, jolla voit navigoida ongelmitta. 

Yhteenveto: Istutko usein työpisteelläsi päivät pitkät toivoen, että kaveri vetäisi sinut mukaan treeniin? Spartan Trainer Wrist HR muistuttaa sinua päivän tavoitteista koskien niin askeleita, liikettä, unta kuin treenejäkin. Näin saat helposti arkeesi aktiiviset rutiinit. Testaajamme tosin varoittavat, että tähän mittaamiseen voi helposti jäädä koukkuun. Kello on hyvin iso, mikä sai osan naispuolisista testaajistamme epäilemään, onko sille arjessa käyttöä. Saadessaan kellon ranteeseen ja tuntiessaan sen mukavuuden nämäkin epäilyt hälvenivät. Askelmittari ei ollut aluksi kovin tarkka, ja se vaatiikin kalibrointia. Jos haluat investoida treenikelloon, jossa on muitakin toimintoja kuin matkan ja tempon mittari, tässä oiva vaihtoehto. Saat rahoillesi rutkasti vastinetta. 

Näin pääset alkuun: 

 1. Paina vasemman puolen ylempää nappia, jotta pääset aktivoimaan kelloa. Painamalla ruutua pääset asetusvalikkoon. 
 2. Vedä ylös tai alaspäin tai käytä ylempää tai alempaa nappia selataksesi vaihtoehtoja. Varmista keskinapista. 
 3. Liitä puhelimeen USB-kaapeli.
 4. Lataa koneellesi SuuntoLink, jotta kellossasi käynnistyy ohjelmiston päivitys.
 5. Lataa puhelimeesi Suunto Movescount -sovellus ja varmista, että bluetooth-yhteytesi on päällä. 
 6. Hyväksy yhteenliitäntä kellostasi valitsemalla: Settings >> Connectivity. Skrollaa alas ja varmista, että Discover -säädin on vihreä. 
 7. Avaa sovellus ja paina oikean nurkan asennusikonia. Paina sitten pulssi-ikonia. Kun sovellus löytää kellon, paina Pair. Syötä kellon koodin. Valmista! 

GARMIN-FORERUNNER_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 479,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Sekä aloittelijoille että tottuneimmille treenaajille. Himourheilija kaipaa ehkä hieman tarkempia ja yksityiskohtaisempia tilastoja. 

Istuvuus: Kevyt ja nätti kello muihin malleihin verrattuna. Supermukava ranneke istuu hyvin käteen eikä hierrä.

Päällimmäinen funktio: Testaajiemme kiehtoi etenkin uimatoiminto, joka mittaa niin tempoa, matkaa kuin uimaliikkeiden määrääkin. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellossa on viisi nappia, joita on helppo käyttää. Jokaisen napin kohdalta löytyy myös lyhyt teksti, joka kertoo napin käyttötarkoituksen. Nappeja oli aluksi hieman hankala käyttää, mutta tämä helpottuu käytön myötä.

Yhteenveto:  Nätti kello, jossa on monia toimintoja. Helpoiten luet tilastoja yhteenkuuluvan sovelluksen avulla. Sieltä näet kaiken aina treenin parissa vietetystä ajasta keskivertoikäisten tuloksiin. Sykealueet toimivat todella hyvin, mikä kannustaa sinua eteenpäin treeneissäsi. Sen sijaan toiminto, jonka avulla pitäisi onnistua musiikin kuuntelu puhelimesta on hieman kömpelö, sillä ajatuksena on, että voisit jättää puhelimen kotiin.  Lisäksi testaajamme olisivat kaivanneet Spotify-listoja. Jos etsit kelloa, jota voit käyttää niin pyöräillessä kuin juostessa, tässä on etsimäsi. Testiryhmämme oli tyytyväinen kelloon joka tilanteessa. Lisäksi tyylipuhdas design kannustaa käyttöön myös arjessa. Plussaa myös patterien kestävyydestä!  

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Garmin Connect -sovellus, jotta voit yhdistää kellon puhelimeen (sinun ei tarvitse käyttää bluetoothia). Katso, että puhelimesi on kymmenen metrin päässä kellosta. 
 2. Paina kellon vasemman puolen ylimmäistä nappia, jotta se käynnistyy. Kellosi ja puhelimesi tulisi yhdistyä automaattisesti. Voit tehdä sen myös manuaalisesti painamalla nappia sekä samalla puhelimen bluetooth-ikonia. 
 3. Seuraa ohjeita. Valmista!

POLAR-M200_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 149,90 euroa

Saatavilla väreissä:

Sopii: Aloittelijalle, joka kaipaa perusmallista sykekelloa hyvään hintaan. 

Istuvuus: Kuten muidenkin sykekellojen kanssa, isompaan kelloon totuttelu vie hetken aikaa. Siihen tottuu kuitenkin nopeasti. 

Päällimmäinen funktio: Parasta tässä kellossa on mitata, kuinka aktiivinen olet päivän aikana ollut, jotta saat kokonaiskuvan arkiliikunnastasi. Yhtäkkiä myös kopiokoneelle kävelystä tulee hauskaa. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellossa on kaksi nappia, mikä tekee lähes mahdottomaksi valita väärin. Navigointi käy helposti eikä sinun tarvitse tutustua ohjekirjaan. Plussaa sovelluksesta, jonne kaikki tiedot kerääntyvät.

Yhteenveto: Todella hyvän hintainen kello aloittelijalle, joka haluaa seurata treeniensä kehittymistä. Unen laadun tarkka mittaaminen voi osoittautua hieman haasteelliseksi, jos laatu vaihtelee paljon. Varmista siis, että kello on kunnolla kiinni ranteessasi, jotta se voi tilastoida oikein. Kello sopii parhaiten juoksun, kävelyiden sekä arkiliikunnan mittaamiseen, jossa tahdot tietää askeleitesi määrän tai sykealueesi. Jos kellosta olisi ollut mahdollista nähdä eri mittoja samanaikaisesti, olisi arvosana vieläkin parempi. Yksinkertainen ja tyylipuhdas design, joka sopii hyvin myös töihin. Kelloa on superhelppo käyttää ja se ei verota kukkaroasikaan paljoa.

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Polar FlowSynk -ohjelma ja yhdistä se kellosi tietokoneeseen USB-kaapelin avulla. Sinut ohjataan automaattisesti Polar Flow -palveluun (varmista, että verkkoyhteytesi toimii). 
 2. Klikkaa ”Mer information” -tekstiä (tai kopioi URL-osoite, jos sivu ei automaattisesti avaudu. 
 3. Luo tili. Seuraa ohjeita ja syötä tiedot kuten aikavyöhyke ja fyysiset tiedot kuten pituus ja ikä. Valmis! 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

FI_Header.png
Muoti & trendit

Testissä talven parhaat lasketttelulasit

1 päivä sitten
Organotex_1.jpg
Muoti & trendit

Näin kyllästät kuorivaatteesi

3 päivää sitten
Suunto Fitness 3
Muoti & trendit

Testissä Suunto Fitness 3

3 päivää sitten
OrganoTex_2018
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun kannattaa valita ympäristöystävällinen kylläste

4 päivää sitten
gel nimbus 21
Muoti & trendit

Asics Gel-Nimbus 21 – uusi versio rakastetusta mallista

5 päivää sitten
Vomero 14png
Muoti & trendit

Nike Vomero 14 -kengät tarjoilevat monia mukavia kilometrejä

5 päivää sitten
FI-HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testissä: miesten lasketteluvaatteet

5 päivää sitten
Julklappstips honom
Muoti & trendit

11 joululahjavinkkiä miehille

5 päivää sitten
FI-HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testissä naisten parhaat lasketteluvaatteet

5 päivää sitten
FI_header.jpg
Muoti & trendit

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

6 päivää sitten
Blacc tights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat trikoot tuotemerkiltä Blacc

09 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg
Muoti & trendit

6 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

07 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png
Muoti & trendit

Kimaltele kilpaa uuden vuoden kanssa Nike Metallic Clash -treenimallistossa

06 dec 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat oloasut

06 dec 2018
Peak_JR_Frost
Muoti & trendit

15 lämmintä suosikkia lapsille

03 dec 2018
fleece
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa uutta fleeceä

02 dec 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

29 nov 2018
sorel
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat talvikengät Sorelilta

28 nov 2018
Plock_Adidas
Muoti & trendit

10 sportswear-suosikkia Adidakselta

27 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Muoti & trendit

10 salisuosikkia tuotemerkiltä Nike

26 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Muoti & trendit

9 roosaa aluskerrastoa

26 nov 2018
Barnpjäxor
Muoti & trendit

Miten valitsen lasten monot?

25 nov 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

TESTI: Naisten hiihtohousut

23 nov 2018
vintersneakers
Muoti & trendit

7 tennarit, jotka selviävät kylmästä ja sateesta

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Muoti & trendit

Näin löydät oikean talvitakin tuotemerkiltä Didriksons

22 nov 2018
Dubbade löparskor FI
Muoti & trendit

Testasimme Icebugin nastoilla varustellut juoksukengät

20 nov 2018
Black Friday tips honom
Muoti & trendit

Black Friday: 12 parasta löytöä miehille

20 nov 2018
Black Friday barnen
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Muoti & trendit

Adidaksen uudet Copa 19 -jalkapallokengät ovat täällä!

20 nov 2018
Black Friday tips henne
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä naisille

19 nov 2018
Skins_Seamless
Muoti & trendit

Tutustu Skinsin saumattomaan valikoimaan

19 nov 2018
driva
Muoti & trendit

Nyt urheiluliivejä saa myös villaisena

16 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Muoti & trendit

Adidaksen uusin mallisto on Stella McCartneyn inspiroima

14 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Suunto 9 G1 -sykekellon

12 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Muoti & trendit

15 lahjaehdotusta isälle

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Muoti & trendit

Tämä mallisto pelastaa talvilenkit

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Muoti & trendit

Odd Molly Ski tarjoilee naisellisia kuvioita

07 nov 2018
FI_header_DAM.jpg
Muoti & trendit

TESTI! 15 talvitakkia, joilla pärjäät pakkasessa

07 nov 2018
alshammar
Muoti & trendit

Ruotsalaisuimari Therese Alshammar vinkkaa: Näin löydät hyvän uimapuvun

06 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: treenialushousut

05 nov 2018
more news
FI_Header.png

Testissä talven parhaat lasketttelulasit

Tuntuuko oikeiden laskettelulasien löytäminen haastavalta? Anna meidän auttaa. Laitoimme testiryhmämme testaamaan talven kuumimmat mallit.

Muoti & trendit
Organotex_1.jpg

Näin kyllästät kuorivaatteesi

Voit pestä sekä spreijata kuorivaatteesi kyllästeellä, joka on ympäristöystävällinen. Me neuvomme askel askeleelta, miten sen teet.

Muoti & trendit
Suunto Fitness 3

Testissä Suunto Fitness 3

Unohda perinteiset urheilukellot. Suunto Fitness 3 on supersöpö lifestylekello treeniin ja arkeen. Joanna Swica ystävineen testasi kellon.

Muoti & trendit
OrganoTex_2018

Tämän vuoksi sinun kannattaa valita ympäristöystävällinen kylläste

Kuorivaatteesi kestävät pidempään, kun kyllästät ne uudelleen. On kuitenkin tärkeää tehdä se ympäristöystävällisesti. Esittelemme kyllästämistavan, joka ei rasita luontoa.

Muoti & trendit
gel nimbus 21

Asics Gel-Nimbus 21 – uusi versio rakastetusta mallista

Asics on juuri tuonut markkinoille uuden version rakastetusta mallistaan. Gel-Nimbus 21 -kengissä istuvuus ja vaimennus ovat paremmat kuin koskaan aiemmin.

Muoti & trendit
Vomero 14png

Nike Vomero 14 -kengät tarjoilevat monia mukavia kilometrejä

Viimeinkin on koettanut uuden päivityksen aika klassisista Vomero -juoksukengistä. Otamme uudet Nike Vomero 14 pitkän matkan juoksukengät hymyillen vastaan.

Muoti & trendit
FI-HEADER.jpg

Testissä: miesten lasketteluvaatteet

Laskettelukausi kolkuttelee nurkan takana. Pyysimme miespuolisia testaajiamme arvioimaan sesongin parhaat takit ja housut.

Muoti & trendit
Julklappstips honom

11 joululahjavinkkiä miehille

Etkö tiedä, mitä poikaystäväsi, veljesi tai ystäväsi toivoisi joululahjaksi? Ei hätää. Esittelemme 11 potentiaalista joululahjatoivetta miehille.

Muoti & trendit
FI-HEADER.jpg

Testissä naisten parhaat lasketteluvaatteet

Oletko epävarma, millaisiin lasketteluvaatteisiin sijoittaisit tänä talvena? Testiryhmämme auttaa sinua löytämään sesongin parhaat laskettelutakit- ja housut!

Muoti & trendit
FI_header.jpg

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

Fleecepusero on täydellinen välikerroksen vaate. Testasimme naisten parhaat mallit suurimmilta tuotemerkeiltämme.

Muoti & trendit
Blacc tights

Opas: Löydä oikeat trikoot tuotemerkiltä Blacc

Korkea vyötärö, harjattu fleecesisäpuoli vai kenties kompressiota? Toisinaan oikeiden trikoiden löytäminen voi olla haastavaa. Me neuvomme, kuinka löydät oikeat trikoot Blaccilta.

Muoti & trendit
Calvin klein_tröja.jpg

6 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

Antamisen ilo on paras ilo, mutta joskus on kivaa hommata jotakin myös itselle. Tässä kymmenen lahjaideaa, jotka hankkia itselle.

Muoti & trendit
Nike_Metallic Clash.png

Kimaltele kilpaa uuden vuoden kanssa Nike Metallic Clash -treenimallistossa

Talven hohtavin treenikokoelma on täällä! Niken Metallic Clash -malliston kiiltävää ylellisyyttä et halua ohittaa.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Testin parhaat oloasut

Takan edessä mökillä, matkalla salille ja sieltä kotiin tai sohvalla kaakaokupin ääressä. Testasimme kuusi parasta naisten oloasua.

Muoti & trendit
Peak_JR_Frost

15 lämmintä suosikkia lapsille

Talven pakkaset ovat pian täällä ja lapset tarvitsevat lämpimien kenkien kaveriksi lämpimät päällysvaatteet. Tässä tulevat lämpimät lasten suosikkimme kolmesta eri hintakategoriasta.

Muoti & trendit