HEADER_FI.jpg

Testissä parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

Etsitkö uutta sykekelloa? Testasimme kuusi parasta malliamme, joiden joukosta löytyvät niin kalliimmat multikellot kuin edullisemmat perusvaihtoehdotkin.  

Oikeanlaista sykekelloa hankkiessa on hyvä kiinnittää huomio pariin asiaan. Sinun kannattaa pohtia, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä juuri sinulle, jotta tiedät, mistä hintaluokasta lähdet kelloja katsastelemaan. 

Matka ja tempo

Meillä kaikilla on erilainen juoksuaskel, mikä tekee kellon nopeutta, askelta ja etäisyyttä koskevista standardiasetuksista hieman ongelmalliset. Siksi sinun tulee kalibroida mitat juuri oman liikkeesi ja askeleesi pituuden mukaan. Mene esimerkiksi 400 metrin juoksuradalle tai jollekin pätkälle, jonka pituuden tiedät. Juokse sitten matka kellon kanssa ja aseta sen pituus. Voit saada oikean matkan myös, jos yhdistät kellon kännykkääsi ja aktivoit paikannuspalvelun. 

Pulssianturit

Kaikissa testin kelloissa on ranteissa pulssia mittaava laite, joten se sopii parhaiten aktiviteetteihin, jossa sykkeestä saa jatkuvasti dataa kädestä. Toisin sanoen sellaisesta liikunnasta, joka saa veren virtaamaan varmasti. Myös itse kellon tulee jatkuvasti olla kosketuksissa ihon kanssa. Yksi vinkki on kantaa kelloa ylempänä kädessä.

Pattereiden kestoaika

Patterit kuluvat sitä nopeammin, mitä enemmän toimintoja sinulla on käytössä. 

Toiminnot

Halvemmissa versioissa on perustarjonta kuten tempon ja matkan mittaus. Kalliimpia kelloja voit hyödyntää yksityiskohtaisemmassa mittaamisessa. Ota selvää, miten aiot kelloa käyttää ennen ostopäätöstä. 

Vedenkestävyys (staattisen ja dynaamisen paineen)

Pulssikellojen vedenkestävyys ilmoitetaan siten, kuinka monen metrin syvyydessä kello toimii. Näin tulkitset luokitteluja.

3 ATM/30 m = Vesisuoja, kello kestää veteen putoamisen.
5 ATM/50 m = Vedenkestävä, kello kestää yksittäisiä, hetkellisiä aikoja vedessä.
10 ATM/100 m = Vedenkestävä, kello kestää uimista.
20 ATM/200 m = Vedenkestävä, kello kestää sukeltamista.

TESTIRYHMÄN TUOMIO

SUUNTO-FITNESS-3_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 198,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Aloittelijoille, jotka haluavat analysoida harjoitteluaan perustasolla. Ei sovi sinulle, joka vaadit kelloltasi paljon. 

Istuvuus: Pehmeä kello istuu käteen hyvin. Kello on paitsi siro myös kevyt eikä niin kömpelö kuin monet muut testin malleista.

Päällimmäisin funktio: Ranteen sykemittari toimii todella hyvin ja opit kellon käytön nopeasti. Tulokset motivoivat.

Käyttäjäystävällisyys: Kunhan pääset näppäimien kanssa sinuiksi, opit käytön helposti. Sinun ei tarvitse tarttua käyttöoppaaseen. Näyttö on selkeä ja löydät etsimäsi nopeasti.

Yhteenveto: Simppeli ja nätti kello, jokka voit mitata myös unesi laatua ilman, että tunnet laitetta kädessäsi. Sopii täydellisesti aloittelijalle, joka ei vielä kaipaa kehittyneimpiä toimintoja. Selkein toiminto on itse sykemittari, joka kertoo, missä mennään. Se motivoi kasvattamaan vauhtia, jotta pääset treenissäsi seuraavalle tasolle. Siksi kello toimii täydellisesti esimerkiksi spinning-tunnilla. Tunnin päätteeksi saat vielä yhteenvedon rasituksestasi. Testaajamme jäivät kaipaamaan yhteenvetoa, josta olisi voinut yhdellä kertaa tarkistaa erilaisia mittatuloksia. Voit itse vaihdella eri mittauksia tunnin aikana. Aluksi tarkan matkan mittaus on vaikeaa, ja sinun tulee kalibroida kello todella tarkasti, jotta saat siitä parhaan hyödyn. Voit yhdistää kellon jopa kännykkääsi ja hyödyntää sen GPS:ää, jotta saat tietää matkasi pituuden. Plussaa designista: kello näyttää todella söpöltä kädessä!

Näin pääset alkuun:

 1. Herätä kello yhdistämällä se tietokoneeseesi USB-kaapelin avulla. 
 2. Paina keskinappia aloittaaksesi. Käytä ylempää ja alempaa nappia oikealla selataksesi. Keskimmäinen nappi on varmistamiseen. 
 3. Lataa Suunto-sovellus puhelimeesi. Aktiviteettisi kirjautuvat sinne. 
 4. Avaa sovellus ja puhelimesi bluetooth. 
 5. Paina kellon ikonia sovelluksen vasemmasta ylänurkasta ja paina sitten "yhdistä" yhdistääksesi. Varmista kirjoittamalla koodi, jonka näet kellostasi, sovellukseen.  

POLAR-M430_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 229,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii: Arjen kuntoilijalle, joka on utelias tietämään, missä syke liikkuu. Ei aktiiviliikkujille tai kilpaurheilijoille. 

Istuvuus: Kello istuu mukavasti käteen. Se on melko suurehko ja siksi sopii paremminkin tukeville käsille kuin todella ohuille. 

Päällimmäinen funktio: Perinteinen tempon ja matkan mittaus etenkin juostessa.

Käyttäjäystävällisyys: Todella helppokäyttöinen kello. Löydät siitä viisi nappia, ja jokaisen symboli kertoo käyttötarkoituksen. Ymmärrät kellon valikkoa ja sinun on helppo navigoida. 

Yhteenveto: Täydellinen sinulle, joka suosit yksinkertaisimpia malleja.  M430 -kellosta löydät kaikki perustoiminnot kuten pulssin, matkan, nopeuden ja unenlaadun mittauksen. Kehittyneimpiä toimintoja kellossa ei ole, ja siksi se sopii parhaiten kuntoilijalle. Ruutu on iso ja selkeä. Testiryhmämme jäi kaipaamaan jotakin toimintoja, jotka olisivat soveltuneet esimerkiksi voimaharjoitteluun. Kello osaa mitata unenlaatuasi ja hälyttää, kun olet ollut liian kauan paikallasi, mikä on positiivista istumatyöläisille. Designinsa puolesta kello toimii kuitenkin parhaiten treenatessa. Kaiken kaikkiaan edullinen pulssikello sopii lähes kaikille aloittelijoille.

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Polar FlowSynk -ohjelma ja yhdistä kelloosi tietokoneen välityksellä USB-kaapelia hyödyntäen. Sinut yhdistetään automaattisesti Polar Flow -ohjelmaan (varmista, että verkkoyhteys toimii)
 2. Klikkaa ”Lisää tietoja" -toimintoa (tai kopioi URL-osoite, jos sivu ei aukea) 
 3. Luo tili. Seuraa ohjeita ja syötä tuoteasetukset kuten aika sekä fyysiset tietosi kuten pituutesi ja ikäsi. Valmista!

GARMIN-FENIX_FI.jpgTESTISSÄ: 

Suositushinta: 848,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Sinulle, joka vaadit kelloltasi paljon, etkä tyydy perusmalliin. 

Istuvuus: Kelloa on mukava käyttää niin arjessa kuin lenkkipolullakin. 

Päällimmäinen funktio: Sisäänrakennettu kartta mahdollistaa, että voit seurata reittiäsi esimerkiksi puhelimelta. Jos eksyt, voit helposti navigoida itsesi oikealle reitille kellon avulla.

Käyttäjäystävällisyys: Koska kellossa on pari nappia ja suuri, selkeä näyttö, onnistuu navigointi helposti. Kelloa ensi kertaa tutkiessasi voit pelästyä kaikkien toimintojen määrää, mutta ota rauhassa. Kun totut toimintoihin, huomaat, että kelloa on helpompi käyttää.

Yhteenveto: Etsitkö sykemittaria, joka mittaa myös lenkkisi pituuden, toimii karttana, navigaattorina, soittaa musiikkia ja mittaa myös maksimaalisen hapenkulutuksesi?  Tästä mallista löytyy ihan kaikki. Ensivaikutelmalla kello voi vaikuttaa todella suurelta, mutta tämä unohtuu nopeasti, kunhan saat sen ranteeseesi. Voit viettää kellon kanssa tunteja tutkiessasi, mitä kaikkea voit sillä tehdä, ja moni toiminnoista on sellaisia, joita et edes tiennyt voivan mitata. Testaajamme tulivat hieman riippuvaiseksi esimerkiksi unenlaatunsa mittaamisesta ja sykevaihteluiden tutkimisesta. Myös päivän stressitasot kiinnostivat. Plussaa siitä, että malli on todella söpö, ja sitä saa monissa eri koo'issa. Kello on tarkoitettu lähinnä sinulle, joka treenaat hieman kehittyneemmällä tasolla ja tahdot analysoida treenin pienimmätkin yksityiskohdat. Kello on kalliimpi kuin testin muut mallit, ja siksi se ei ehkä sovi parhaiten aloittelijoille. Myös kelloon liittyvä sovellus vakuutti testaajamme. Miinusta tulee hieman musiikkitoiminnosta, joka ei aivan palvele pohjoismaalaisia markkinoita. Se tarjoaa vain muutaman musiikkipalvelun, radion tai MP3-mahdollisuuden. Jos Spotify olisi toiminut, tämä olisi ollut jättipotti! 

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Garmin Connect -sovellus yhdistääkseni kello puhelimeen. Pidä puhelimesi kymmenen metrin säteellä kellosta. 
 2. Paina kellon vasemman puolen ylimmäistä nappia käynnistääksesi. Kello ja puhelin yhdistyvät automaattisesti. Voit tehdä sen myös manuaalisesti painamalla kellon nappia ja puhelimen bluetooth-kuvaketta. 
 3. Seuraa ohjeita. Valmis!

SUUNTO-SPARTAN_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 278,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Tilastonörtille, joka treenaa paljon. Ei vain perustoimintoja kaipaaville. 

Istuvuus: Kello tuntuu kädessä mukavalta. Ranneke tuntuu aavistuksen isolta, joten se sopii parhaiten paksummille ranteille.

Päällimmäinen funktio: Kello keskittyy paljon kokonaisvointiisi. Se mittaa esimerkiksi unesi syvyyttä, leposykettäsi sekä kertoo seuraavan päivän palautumisesta. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellon käyttö on helppo oppia. Voit lähes suoraan hypätä käyttämään kelloa ilman ohjekirjaa. Selkeä näyttö, jolla voit navigoida ongelmitta. 

Yhteenveto: Istutko usein työpisteelläsi päivät pitkät toivoen, että kaveri vetäisi sinut mukaan treeniin? Spartan Trainer Wrist HR muistuttaa sinua päivän tavoitteista koskien niin askeleita, liikettä, unta kuin treenejäkin. Näin saat helposti arkeesi aktiiviset rutiinit. Testaajamme tosin varoittavat, että tähän mittaamiseen voi helposti jäädä koukkuun. Kello on hyvin iso, mikä sai osan naispuolisista testaajistamme epäilemään, onko sille arjessa käyttöä. Saadessaan kellon ranteeseen ja tuntiessaan sen mukavuuden nämäkin epäilyt hälvenivät. Askelmittari ei ollut aluksi kovin tarkka, ja se vaatiikin kalibrointia. Jos haluat investoida treenikelloon, jossa on muitakin toimintoja kuin matkan ja tempon mittari, tässä oiva vaihtoehto. Saat rahoillesi rutkasti vastinetta. 

Näin pääset alkuun: 

 1. Paina vasemman puolen ylempää nappia, jotta pääset aktivoimaan kelloa. Painamalla ruutua pääset asetusvalikkoon. 
 2. Vedä ylös tai alaspäin tai käytä ylempää tai alempaa nappia selataksesi vaihtoehtoja. Varmista keskinapista. 
 3. Liitä puhelimeen USB-kaapeli.
 4. Lataa koneellesi SuuntoLink, jotta kellossasi käynnistyy ohjelmiston päivitys.
 5. Lataa puhelimeesi Suunto Movescount -sovellus ja varmista, että bluetooth-yhteytesi on päällä. 
 6. Hyväksy yhteenliitäntä kellostasi valitsemalla: Settings >> Connectivity. Skrollaa alas ja varmista, että Discover -säädin on vihreä. 
 7. Avaa sovellus ja paina oikean nurkan asennusikonia. Paina sitten pulssi-ikonia. Kun sovellus löytää kellon, paina Pair. Syötä kellon koodin. Valmista! 

GARMIN-FORERUNNER_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 479,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Sekä aloittelijoille että tottuneimmille treenaajille. Himourheilija kaipaa ehkä hieman tarkempia ja yksityiskohtaisempia tilastoja. 

Istuvuus: Kevyt ja nätti kello muihin malleihin verrattuna. Supermukava ranneke istuu hyvin käteen eikä hierrä.

Päällimmäinen funktio: Testaajiemme kiehtoi etenkin uimatoiminto, joka mittaa niin tempoa, matkaa kuin uimaliikkeiden määrääkin. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellossa on viisi nappia, joita on helppo käyttää. Jokaisen napin kohdalta löytyy myös lyhyt teksti, joka kertoo napin käyttötarkoituksen. Nappeja oli aluksi hieman hankala käyttää, mutta tämä helpottuu käytön myötä.

Yhteenveto:  Nätti kello, jossa on monia toimintoja. Helpoiten luet tilastoja yhteenkuuluvan sovelluksen avulla. Sieltä näet kaiken aina treenin parissa vietetystä ajasta keskivertoikäisten tuloksiin. Sykealueet toimivat todella hyvin, mikä kannustaa sinua eteenpäin treeneissäsi. Sen sijaan toiminto, jonka avulla pitäisi onnistua musiikin kuuntelu puhelimesta on hieman kömpelö, sillä ajatuksena on, että voisit jättää puhelimen kotiin.  Lisäksi testaajamme olisivat kaivanneet Spotify-listoja. Jos etsit kelloa, jota voit käyttää niin pyöräillessä kuin juostessa, tässä on etsimäsi. Testiryhmämme oli tyytyväinen kelloon joka tilanteessa. Lisäksi tyylipuhdas design kannustaa käyttöön myös arjessa. Plussaa myös patterien kestävyydestä!  

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Garmin Connect -sovellus, jotta voit yhdistää kellon puhelimeen (sinun ei tarvitse käyttää bluetoothia). Katso, että puhelimesi on kymmenen metrin päässä kellosta. 
 2. Paina kellon vasemman puolen ylimmäistä nappia, jotta se käynnistyy. Kellosi ja puhelimesi tulisi yhdistyä automaattisesti. Voit tehdä sen myös manuaalisesti painamalla nappia sekä samalla puhelimen bluetooth-ikonia. 
 3. Seuraa ohjeita. Valmista!

POLAR-M200_FI.jpgTestissä: 

Suositushinta: 149,90 euroa

Saatavilla väreissä:

Sopii: Aloittelijalle, joka kaipaa perusmallista sykekelloa hyvään hintaan. 

Istuvuus: Kuten muidenkin sykekellojen kanssa, isompaan kelloon totuttelu vie hetken aikaa. Siihen tottuu kuitenkin nopeasti. 

Päällimmäinen funktio: Parasta tässä kellossa on mitata, kuinka aktiivinen olet päivän aikana ollut, jotta saat kokonaiskuvan arkiliikunnastasi. Yhtäkkiä myös kopiokoneelle kävelystä tulee hauskaa. 

Käyttäjäystävällisyys: Kellossa on kaksi nappia, mikä tekee lähes mahdottomaksi valita väärin. Navigointi käy helposti eikä sinun tarvitse tutustua ohjekirjaan. Plussaa sovelluksesta, jonne kaikki tiedot kerääntyvät.

Yhteenveto: Todella hyvän hintainen kello aloittelijalle, joka haluaa seurata treeniensä kehittymistä. Unen laadun tarkka mittaaminen voi osoittautua hieman haasteelliseksi, jos laatu vaihtelee paljon. Varmista siis, että kello on kunnolla kiinni ranteessasi, jotta se voi tilastoida oikein. Kello sopii parhaiten juoksun, kävelyiden sekä arkiliikunnan mittaamiseen, jossa tahdot tietää askeleitesi määrän tai sykealueesi. Jos kellosta olisi ollut mahdollista nähdä eri mittoja samanaikaisesti, olisi arvosana vieläkin parempi. Yksinkertainen ja tyylipuhdas design, joka sopii hyvin myös töihin. Kelloa on superhelppo käyttää ja se ei verota kukkaroasikaan paljoa.

Näin pääset alkuun:

 1. Lataa Polar FlowSynk -ohjelma ja yhdistä se kellosi tietokoneeseen USB-kaapelin avulla. Sinut ohjataan automaattisesti Polar Flow -palveluun (varmista, että verkkoyhteytesi toimii). 
 2. Klikkaa ”Mer information” -tekstiä (tai kopioi URL-osoite, jos sivu ei automaattisesti avaudu. 
 3. Luo tili. Seuraa ohjeita ja syötä tiedot kuten aikavyöhyke ja fyysiset tiedot kuten pituus ja ikä. Valmis! 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Kompressionsstrumpor
Muoti & trendit

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

9 tuntia sitten
Header-ultraboost.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

18 tuntia sitten
Filippa K Soft sport.png
Muoti & trendit

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

1 päivä sitten
Saucony.png
Muoti & trendit

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

2 päivää sitten
Blacc yoga
Muoti & trendit

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

3 päivää sitten
TommySport
Muoti & trendit

Hei Tommy Sport!

3 päivää sitten
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Muoti & trendit

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

3 päivää sitten
Adidas UltraBoost 19
Muoti & trendit

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

3 päivää sitten
Puma Jaab XT
Muoti & trendit

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

3 päivää sitten
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Muoti & trendit

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

5 päivää sitten
Seamlesstights
Muoti & trendit

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

6 päivää sitten
Miniband
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

13 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Muoti & trendit

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

11 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Muoti & trendit

12 punaista löytöä ystävänpäivään

04 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Muoti & trendit

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

03 feb 2019
JR BLACKBURN
Muoti & trendit

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

03 feb 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä! Blaccin edulliset urheiluliivit

03 feb 2019
adidas quarterstrike.jpg
Muoti & trendit

8 löytöä miehille

01 feb 2019
FI_adidas_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet tuulitakit

31 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää uusista Nike Epic React Flyknit 2 -kengistä

30 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat vedenpitävät kävelykengät

30 jan 2019
björn borg pants.jpg
Muoti & trendit

Aika hemmotella itseään! 10 uutuustuotetta naisille

29 jan 2019
Nike TechPack1.png
Muoti & trendit

Tulevaisuuden treenimallisto on täällä

28 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg
Muoti & trendit

Café x Björn Borg

25 jan 2019
Byks_Karitraa.png
Muoti & trendit

Kari Traan kevään uudet tennarit

25 jan 2019
Lofsan PureMove Bra
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset urheiluliivit

24 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg
Muoti & trendit

Uusi Craft Studio Collection on vihdoin täällä!

23 jan 2019
Puma XT Fuse
Muoti & trendit

Mistä tunnistat parhaan käsipallokengän?

23 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: talven lämpimät parkatakit

23 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

23 jan 2019
FI_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme X-fit -kenkiä Nikeltä

23 jan 2019
UA Hovr
Muoti & trendit

Näitä juoksukenkiä et halua tänä vuonna ohittaa

20 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Muoti & trendit

Näin huolehdit urheiluliiveistäsi

20 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Muoti & trendit

9 uutta trikoomallia vuonna 2019

19 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: korkeavyötäröiset trikoot

19 jan 2019
Salomon.jpg
Muoti & trendit

8 liukkaalle sopivaa kenkää talvikeleihin

10 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Synteettiset aluskerrastot murtomaahiihtoon

09 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Wyten suosituimmat takit

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Muoti & trendit

Hyvää uutta treenivuotta! 8 löytöä miehille

06 jan 2019
more news
Kompressionsstrumpor

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

Kaipaatko lenkillesi lisää vauhtia? Ota avuksesi Gococon uusin minimallisto!

Muoti & trendit
Header-ultraboost.jpg

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

Tiukka istuvuus ja lisää energiaa joka askeleella  – muun muassa näistä ominaisuuksista tunnistat uudet, hehkutetut Adidaksen juoksukengät. Lue, mitä mieltä testaajamme ovat UltraBoost 19 -kengistä.

Muoti & trendit
Filippa K Soft sport.png

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

Saammeko esitellä: Filippa K Soft Sport on saapunut vihdoinkin meille Sportamorelle. Tässä kaikki, mitä merkistä haluat tietää.

Muoti & trendit
Saucony.png

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

Sauconyn suosituimmat juoksukengät eli Kinvarat juhlivat 10-vuotissyntymäpäiviään, joten esittelemme sinulle 10 syytä rakastaa näitä mainioita juoksukenkiä!

Muoti & trendit
Blacc yoga

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

Aurinko alkaa pikkuhiljaa näyttäytyä. Me juhlistamme kevättä uusien Blacc jooga- malliston vaatteiden kera. Näitä et halua missata!

Muoti & trendit
TommySport

Hei Tommy Sport!

Amerikkalainen Tommy Hilfiger on lanseerannut sporttisen malliston, ja nyt Tommy Sportia saa myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

Vihdoinkin löydät myös suurempia kokoja Niken vaatteista myös meiltä Sportamorelta. Tässä tulee kaikki, mitä haluat Nike Plus Size -mallistosta tietää.

Muoti & trendit
Adidas UltraBoost 19

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

Juuri kun luulit, ettei päivä voisi paremmin mennä, Adidas tuo markkinoille uudet UltraBoost 19 -juoksukengät (jotka ovat muuten paremmat kuin edeltäjänsä).

Muoti & trendit
Puma Jaab XT

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

Nyrkkeilykehästä inspiraation saanut Puma tuo markkinoille tuoreimman vahvistuksensa, uudet Jaab XT -kengät. Ne ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta, joustavuutta ja vaimennusta.

Muoti & trendit
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

Pehmeä, lämmin ja kaikkeen sopiva. Peak Performancen Chill Zip Hood -hupparissa on kaikkea, mitä kunnon hupparilta toivoo.

Muoti & trendit
Seamlesstights

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

Tee seuraavasta treenistäsi entistä parempi ja pukeudu pehmeisiin, joustaviin ja saumattomiin treenitrikoisiin. Testasimme sesongin suosikit.

Muoti & trendit
Miniband

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

Kuminauhalla treenaaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa. Personal Trainerimme selittää vastusten eron.

Muoti & trendit
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

Oletko epävarma, millaiset urheiluliivit sopivat juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu oppaaseemme.

Muoti & trendit
Adidas Exhibit Pack

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

Jalkapallokenkien ostamisen netistä ei tarvitse olla hankalaa. Me neuvomme, miten valitset sinulle sopivimmat Adidaksen malleista.

Muoti & trendit
svea_sneakers.jpg

12 punaista löytöä ystävänpäivään

Feel the love! Punainen ei ole vain nätti väri, se on myös rakkauden väri. Klikkaa kotiin nämä ruusunpunaiset suosikit tai yllätä läheisesi jollakin hienolla lahjalla.

Muoti & trendit