Vita sneakers header dam

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

Korkeavartiset, Niken omat vai paksupohjaiset valkoiset lenkkarit? Maku asioista ei voi kiistellä, mutta yksi asia on varma - täältä löytyy kengät kaikille!

Kun laatikosta paljastuu uudet, hohtavat lenkkarit, on tunne mieletön. Ei ole väliä mihin asuun yhdistät lenkkarit - farkkuihin, hameeseen tai treenitrikoisiin - valkoiset lenkkarit sopivat joka tilaisuuteen! Naisista koostuva testipaneelimme on arvostellut yhdeksän tämän kauden tyylikkäintä mallia istuvuuden, suunnittelun ja koon perusteella.

Korkeavartinen malli särmikkäällä asenteella

palladium sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Täydellinen valinta niille, jotka etsivät korkeavartisia lenkkareita!

Yhteenveto: Tämä on tyylikäs ja klassinen kangaskenkä. Varpaiden kohdalta kenkä on vahvistettu kumilla, mikä on hyvä, koska usein kangaskengät kuluvat ensin kengän päästä.

- Tämä on kestävän oloinen malli, ei vaan pohjansa perusteella, vaan myös kengässä olevat vahvikkeet antavat kuvan kunnon jalkineesta, yksi testaaja huomauttaa.

Monet kangaskengät saattavat tuntua hieman löysemmiltä ylempää varresta, mutta se ei koske tätä Palladiumin mallia. Kantapää on vahvistettu, mikä auttaa kenkien pukemisessa. Pohja on erittäin mukava ja siinä on yllättävän paljon iskunvaimennusta tämän tyyppiselle kengälle. Pohjan kuvio on karkea, mikä luo kengälle särmikkään, menevän vaikutelman.

- Ollakseen korkeavartinen lenkkari, se on silti suhteellisen viileä päällä. Voisin käyttää näitä jopa kesän kuumempina päivinä.

Vansin klassinen tennari

Vans asher

Testissä: ,

Parasta kengässä: Suunnittelu, hienovaraisella shakkiruutukuviolla koristellun pääliosan kera.

Yhteenveto: Matalavartiset tennarit, joissa on yksinkertainen suunnittelu. Nämä kengät vain vedetään helposti jalkaan ja pois sivulla olevien resorinauhojen ansiosta.

- Olen erittäin ihastunut kaikkiin Vans-lenkkareihin ja pidän skeittityylistä! kertoo yksi testaaja.

Tämän Vans-mallin pohja on litteä, eikä kovin ergonominen. Siitä huolimatta kenkä on suhteellisen mukava ja istuu pehmeästi koko jalan ympärillä.

- Minulla, jolla on korkea jalankaari, oli ensin pieniä vaikeuksia saada kengät jalkaan, sillä alussa joustavat nauhat olivat hieman jäykät. Toisaalta ne kyllä antoivat periksi ajan myötä.

Muutoin suunnittelu saa puhua puolestaan tämän mallin kohdalla. Testipaneeli antaa tälle kengälle kahdeksan pistettä kymmenestä, koska kenkä sopii yhdistettäväksi useimpiin tyyleihin ja asuihin.

Mukava, tukeva lenkkari

svea sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Suunnittelu ja pöyhkeä look!

Yhteenveto: Tämä lenkkari näyttää ensi silmäyksellä hyvinkin kömpelöltä, mutta heti kun testipaneeli saa sen käteensä paketista, he yllättyvät iloisesti.

- Kenkä on uskomattoman kevyt, huudahtaa yksi testaajista.

Vaikka tämä lenkkari lähentelee paksupohjaista mallia, se tuntuu silti ketterältä jalassa, sillä se on niin kevyt ja pääliosa istuu napakasti jalan ympärillä, ikään kuin jalkaa halaten.

- Nauhat ovat oikeastaan tarpeettomat. Kenkä istuu kuin sukka.

Kengännauhat ovat yksi niistä asioista, jotka tuovat muuten täysin valkoiseen malliin jotain ekstraa - värikkäät nauhat ja vaaleanpunainen kantapään takana oleva nauha, jonka tarkoitus on helpottaa kenkien pukemista, ovat kaksi sievää yksityiskohtaa, jotka uppoavat testipaneeliin. Viimeiseksi testaajat haluavat huomioida kuinka korkea pohja on etenkin kantapään alta. Se luo hieman ylimääräistä iskunvaimennusta.

Paksupohjaiset modernit lenkkarit

buffalo sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Se miten ne ovat täysin muodin tasalla!

Yhteenveto: Tämän paksummiksi lenkkarit eivät mene. Tämän mallin pohja on erittäin korkea, jopa niin korkea, että sitä voi kutsua paksupohjaiseksi kengäksi. Testipaneeli ihastuu kenkään välittömästi ja unelmoi itsensä takaisin 90-luvun lopulle.

- Nämä kengät ovat muodin huipulla, ja malli on nuorekas ja moderni, yksi testaajista tiivistää. 

Käyttömukavuus on korkea, sillä pohja tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen. Tämä lenkkari on myös testin mukavin sisustansa puolesta, sillä materiaali on erittäin pehmeää kantapäässä ja kangän pääliosassa.

- Ainoana miinuksena on se, että  kenkä on vähän turhan lämmin, yksi testaaja kommentoi.

Kengän päällä on mesh-kangas, joka päästää ylimääräisen lämmön ulos ja tuulettaa kenkää. Kenkää on myös vahvistettu sivuissa olevilla nahkajäljitelmillä, jotta se olisi kestävämpi.

Mukava paksupohjainen lenkkari

ellesse

Testissä:

Parasta kengässä: Mukavuus!

Yhteenveto: Tämä malli on hiukan suuri annettuun kokoon nähden ja lesti on leveä, mutta jos otat puolta kokoa pienemmät kengät tavalliseen kokoosi nähden, ne istuvat kuin nakutettu ja ovat erittäin mukavat.

- Pidän eniten pohjasta. Se on korkea ja se tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen, jonka ansiosta voit kävellä koko päivän ilman, että jalat väsyvät! 

Pääliosa on nahkajäljitelmää, ja se kestää hyvin tihkusadetta ja märästä asfaltista tulevia roiskeita. Valitettavasti se tekee siitä myös hieman lämpimämmän kengän, kuin muut testissä olevat mallit, joiden pääliosa on mesh-kangasta. Mutta ollakseen tekonahkakenkä se ei ole mahdottoman lämmin, vaan enemminkin yllättää positiivisesti.

- Mielestäni näitä kenkiä voi käyttää niin kesällä, keväällä ja syksyllä, kunhan kesällä lämpötila ei nouse yli 30 asteen, yksi testipaneelin jäsenistä tiivistää.

Arkeen ja juhlaan

starlily sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Iskunvaimennus ja ergonominen pohja.

Yhteenveto: Dasia on tunnettu korkeasta käyttömukavuudesta, ja tämä pätee myös näihin kenkiin. Se, että pohja on pehmeä ja hyvin mukava jalassa, ei kuitenkaan ole ensimmäinen asia, jonka he huomaavat.

- Toisin kuin muut testissä olevat jalkaan vedettävät kengät, tässä mallissa on paljon suurempi aukko nilkassa, yksi testaajista sanoo.

Suuren aukon vuoksi voikin olla hyvä kiinnittää huomiota siihen, mitkä sukat valitsee jalkaansa, muuten ne näkyvät heti kengistä. Muutoin tämä malli luo juhlavamman vaikutelman, kunhan vain valitsee oikeat sukat.

- Voin helposti kuvitella käyttäväni näitä kenkiä muodollisemmissa kesätapahtumissa, kuten toimistolla tai jonkun ylioppilasjuhlissa. 

Valkoinen pääliosa on valmistettu aidosta nahasta, joka tuo kenkiin ylellistä tuntua tehden tästä mallista mukavan kengän pienellä luksuksella varustettuna.

Ajaton valinta Björn Borgilta

björn borg sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Ajattomuus.

Yhteenveto: Tällaiset tennarit voivat helposti olla käytössä vuosia, sillä ne eivät koskaan ole oikeasti pois muodista.

- Tämän tyyppisissä kengissä ei ole mitään mikä pistää silmään. Se on tyylikäs, tyylipuhdas ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin, tyyleihin ja asukokonaisuuksiin, sanoo yksi testaajista. 

Muutoin välipohja on melko litteä, eikä niin paksu kuin monien muiden testissä olevien kenkien. Käyttömukavuus on silti korkea kengän sisäpuolella olevien pehmeiden materiaalivalintojen ansiosta.

- Kantapää on aluksi hieman kova, mutta se pehmenee nopeasti! Sen jälkeen se on erittäin mukava ja pitää jalkan hyvin paikallaan.

Suuri plussa on se, että tämä Björn Borg -kenkä on suhteellisen kestävä ja se sietää myös vähän kosteutta. Tämän ansiosta sitä voi käyttää myös alkusyksystä.

Pehmeä kuin unelma

adidas korr

Testissä: ,

Parasta kengässä: Ehdottomasti mukavuus!

Yhteenveto: Tämä Adidaksen tennari on erittäin pehmeä, sekä pääliosasta että pohjasta. Pohja on erittäin pehmeä ja tarjoaa mukavan iskunvaimennuksen. Oikeastaan tuntuu siltä, että jalassa olisi tohvelit. Valitettavasti tämä aiheuttaa kuitenkin sadusta tutun prinsessan kärsimyksen, kun patjan alle laitetaan herne.

- Jos satun astumaan hiukan suuremman kiven päälle, voin tuntea sen pohjan läpi. Mutta muuten iskunvaimennus on todella hyvä!

Toisin sanoen, tämä malli on hyvä valinta kaupunkikävelyyn, mutta samaa ei voi sanoa, jos aiot kävellä sorateillä tai epätasaisessa maastossa.

- Yläosa on erittäin pehmeä ja joustava, mikä on hyvä, koska vaikka se ei näytä suoranaisesti päälle vedettävältä kengältä, niin lasken tämän mallin silti sellaiseksi.

Toisin sanoen sinun ei kannata hämääntyä nauhojen olemassaolosta. Näitä Adidas-kenkiä ei tarvitse sitoa ollenkaan, vaan ne istuvat tiukasti muutenkin. Lisäksi malli saa plussaa keveydestä, joka nostaa uskomattoman käyttömukavuuden ihan uusille asteille. Testipaneeli itseasiassa ajattelee, että se ei olisi voinut olla yhtään mukavampi, prinsessa-herne-ilmiöstä huolimatta. Tämä kenkä saa siis 10/10 pistettä mukavuudesta!

Myydyin lenkkarimme

Nike Tanjun

Testissä: ,

Parasta kengässä: Mukavuus ja muotoilu!

Yhteenveto: Tanjun on Sportamoren todellinen klassikko, olemme myyneet sitä siitä lähtien, kun avasimme liikkeen kymmenen vuotta sitten. Monen vuoden taipaleesta huolimatta Tanjun on ikääntynyt arvokkaasti.

- Tämä Niken kenkä muistuttaa paljon juoksukenkää, vaikka se onkin lenkkari. Pohja on joustava ja mukava, ja pääliosa hengittää hyvin, yksi testaajista kertoo. 

Tämän lenkkarin pääliosa on tehty mesh-kankaasta, jonka ansiosta se päästää ylimääräisen lämmön pois kengästä - eli malli on täydellinen kesään. Kuten monet muutkin Niken kengät, Tanjun on hiukan pieni annettuun kokoon nähden.

- Ostan yleensä puolikokoa tai koon isommat kengät Nikeltä. Tässä mallissa otin puolta kokoa isommat kengät, ja ne istuivat täydellisesti.

Muuten Tanjun sopii päiviin, jolloin joudut kävelemään paljon, sillä tällöin niiden korkea käyttömukavuus pääsee todella oikeuksiinsa. Samalla malli on kuitenkin niin siisti, että kengät voi huoletta laittaa töihin.

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

4 päivää sitten
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

6 päivää sitten
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
Sommarrea herr
Muoti & trendit

Miehille: Tutustu kesäalen vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

01 jun 2020
Sommarrea dam
Muoti & trendit

Naisille: Tutustu kesäalen vaatteisiin ja kenkiin

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

01 jun 2020
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Blacc yoga
Muoti & trendit

Opi tekemään fiksuja valintoja Sportamoren materiaalioppaan avulla

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
more news
Asics GEL-Kayano 27

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

Pronaatiotuellinen kenkä, jossa on erinomainen vakaus ja tehokas iskunvaimennus - onko se edes mahdollista? Sano hei uudelle Asics GEL-Kayano 27 -mallille.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Free metcon 3 header

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

Hypyt, kyykyt, köysikiipeily ja wallball - Metcon 3 pysyy mukana kaikessa. Lue testipaneelin ajatukset uusista treenikengistä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test adidas löparsko supernova

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

Testpaneelin arvio: Korkea laatu halvalla rahalla. Puhumme Adidasin uudesta juoksukenkä Supernovasta!

24 jun 2020
Muoti & trendit
Adidas supernova header

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

Tässä ovat juoksukengät niille, jotka etsivät korkeaa laatua ilman, että lompakkoon jää ammottava aukko! Lue lisää Adidaksen uudesta Supernovasta.

22 jun 2020
Muoti & trendit
charlotte och pär header

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

Selvitimme kahden huippujuoksijan kanssa, mitkä ovat Asicsen parhaat juoksukengät naisille ja miehille. Lue testi, niin saat vastauksen!

17 jun 2020
Muoti & trendit
sandaler header

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

On vihdoin aika testata Birkenstockin, Cruzin ja Axeldan sandaalit. Katso kesän kuumimpien päivien mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

Kesä = kevyet kengät! Ja mikä olisikaan parempi valinta kuin trendikkäät sandaalit tai flipflopit? Katso kauden suosikkimallit miehille!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Test bikini

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

Pyysimme eri vartalotyyppisiä naisia testaamaan Waikani Beachwearin bikineitä. Tätä mieltä he olivat tämän kesän malleista.

11 jun 2020
Muoti & trendit
daddräkt simning

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

Haluatko nostaa uintitreenisi uudelle tasolle? Siinä tapauksessa on aika hankkia tekninen uimapuku. Tässä ovat ammattilaisten parhaat vinkit. Lue vuoden 2020 uimapukutestin tulokset ja selvitä mikä malli sopii sinulle parhaiten.

09 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

Juoksuun tarkoitetun treenitopin ei ole tarkoitus olla vain hyvännäköinen. Sen tehtävä on myös istua hyvin päällä ja pitää sinut viileänä koko lenkin ajan. Tässä ovat testin parhaat topit!

09 jun 2020
Muoti & trendit
Birkenstock

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

Keneltäkään ei ole voinut jäädä huomaamatta Birkenstockin sandaalit, jotka ovat tunnettuja mukavuudestaan ja kestävyydestään. Tässä ovat vuoden 2020 sandaalitrendit!

08 jun 2020
Muoti & trendit
Birkenstock

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

Kesäkenkien hoito on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä ovat Birkenstockin asiantuntijoiden parhaat vinkit siihen, miten pidät sandaaleista hyvää huolta!

08 jun 2020
Muoti & trendit
ub primeblue

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

Nyt Adidasin rakastettu juoksukenkä Ultraboost on saatavana ympäristöystävällisempänä mallina joka on valmistettu 40% kierrätetystä polyesteristä. Lisätietoja täältä!

08 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

Juoksukausi on nyt täällä, joten onkin aika päivittää vaatekaappia uusilla juoksuvaatteilla. Tässä ovat vuoden parhaimmat juoksupaidat, jotka supernopea testipaneelimme laittoi kovaan kokeeseen.

05 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

Jotkut testipaneelin suosikkimalleista ovat tällä hetkellä kesäalennuksessa. Täältä löydät parhaat naisten ja miesten juoksukengät.

04 jun 2020
Muoti & trendit