Vita sneakers header dam

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

Korkeavartiset, Niken omat vai paksupohjaiset valkoiset lenkkarit? Maku asioista ei voi kiistellä, mutta yksi asia on varma - täältä löytyy kengät kaikille!

Kun laatikosta paljastuu uudet, hohtavat lenkkarit, on tunne mieletön. Ei ole väliä mihin asuun yhdistät lenkkarit - farkkuihin, hameeseen tai treenitrikoisiin - valkoiset lenkkarit sopivat joka tilaisuuteen! Naisista koostuva testipaneelimme on arvostellut yhdeksän tämän kauden tyylikkäintä mallia istuvuuden, suunnittelun ja koon perusteella.

Korkeavartinen malli särmikkäällä asenteella

palladium sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Täydellinen valinta niille, jotka etsivät korkeavartisia lenkkareita!

Yhteenveto: Tämä on tyylikäs ja klassinen kangaskenkä. Varpaiden kohdalta kenkä on vahvistettu kumilla, mikä on hyvä, koska usein kangaskengät kuluvat ensin kengän päästä.

- Tämä on kestävän oloinen malli, ei vaan pohjansa perusteella, vaan myös kengässä olevat vahvikkeet antavat kuvan kunnon jalkineesta, yksi testaaja huomauttaa.

Monet kangaskengät saattavat tuntua hieman löysemmiltä ylempää varresta, mutta se ei koske tätä Palladiumin mallia. Kantapää on vahvistettu, mikä auttaa kenkien pukemisessa. Pohja on erittäin mukava ja siinä on yllättävän paljon iskunvaimennusta tämän tyyppiselle kengälle. Pohjan kuvio on karkea, mikä luo kengälle särmikkään, menevän vaikutelman.

- Ollakseen korkeavartinen lenkkari, se on silti suhteellisen viileä päällä. Voisin käyttää näitä jopa kesän kuumempina päivinä.

Vansin klassinen tennari

Vans asher

Testissä: ,

Parasta kengässä: Suunnittelu, hienovaraisella shakkiruutukuviolla koristellun pääliosan kera.

Yhteenveto: Matalavartiset tennarit, joissa on yksinkertainen suunnittelu. Nämä kengät vain vedetään helposti jalkaan ja pois sivulla olevien resorinauhojen ansiosta.

- Olen erittäin ihastunut kaikkiin Vans-lenkkareihin ja pidän skeittityylistä! kertoo yksi testaaja.

Tämän Vans-mallin pohja on litteä, eikä kovin ergonominen. Siitä huolimatta kenkä on suhteellisen mukava ja istuu pehmeästi koko jalan ympärillä.

- Minulla, jolla on korkea jalankaari, oli ensin pieniä vaikeuksia saada kengät jalkaan, sillä alussa joustavat nauhat olivat hieman jäykät. Toisaalta ne kyllä antoivat periksi ajan myötä.

Muutoin suunnittelu saa puhua puolestaan tämän mallin kohdalla. Testipaneeli antaa tälle kengälle kahdeksan pistettä kymmenestä, koska kenkä sopii yhdistettäväksi useimpiin tyyleihin ja asuihin.

Mukava, tukeva lenkkari

svea sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Suunnittelu ja pöyhkeä look!

Yhteenveto: Tämä lenkkari näyttää ensi silmäyksellä hyvinkin kömpelöltä, mutta heti kun testipaneeli saa sen käteensä paketista, he yllättyvät iloisesti.

- Kenkä on uskomattoman kevyt, huudahtaa yksi testaajista.

Vaikka tämä lenkkari lähentelee paksupohjaista mallia, se tuntuu silti ketterältä jalassa, sillä se on niin kevyt ja pääliosa istuu napakasti jalan ympärillä, ikään kuin jalkaa halaten.

- Nauhat ovat oikeastaan tarpeettomat. Kenkä istuu kuin sukka.

Kengännauhat ovat yksi niistä asioista, jotka tuovat muuten täysin valkoiseen malliin jotain ekstraa - värikkäät nauhat ja vaaleanpunainen kantapään takana oleva nauha, jonka tarkoitus on helpottaa kenkien pukemista, ovat kaksi sievää yksityiskohtaa, jotka uppoavat testipaneeliin. Viimeiseksi testaajat haluavat huomioida kuinka korkea pohja on etenkin kantapään alta. Se luo hieman ylimääräistä iskunvaimennusta.

Paksupohjaiset modernit lenkkarit

buffalo sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Se miten ne ovat täysin muodin tasalla!

Yhteenveto: Tämän paksummiksi lenkkarit eivät mene. Tämän mallin pohja on erittäin korkea, jopa niin korkea, että sitä voi kutsua paksupohjaiseksi kengäksi. Testipaneeli ihastuu kenkään välittömästi ja unelmoi itsensä takaisin 90-luvun lopulle.

- Nämä kengät ovat muodin huipulla, ja malli on nuorekas ja moderni, yksi testaajista tiivistää. 

Käyttömukavuus on korkea, sillä pohja tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen. Tämä lenkkari on myös testin mukavin sisustansa puolesta, sillä materiaali on erittäin pehmeää kantapäässä ja kangän pääliosassa.

- Ainoana miinuksena on se, että  kenkä on vähän turhan lämmin, yksi testaaja kommentoi.

Kengän päällä on mesh-kangas, joka päästää ylimääräisen lämmön ulos ja tuulettaa kenkää. Kenkää on myös vahvistettu sivuissa olevilla nahkajäljitelmillä, jotta se olisi kestävämpi.

Mukava paksupohjainen lenkkari

ellesse

Testissä:

Parasta kengässä: Mukavuus!

Yhteenveto: Tämä malli on hiukan suuri annettuun kokoon nähden ja lesti on leveä, mutta jos otat puolta kokoa pienemmät kengät tavalliseen kokoosi nähden, ne istuvat kuin nakutettu ja ovat erittäin mukavat.

- Pidän eniten pohjasta. Se on korkea ja se tarjoaa hyvän iskunvaimennuksen, jonka ansiosta voit kävellä koko päivän ilman, että jalat väsyvät! 

Pääliosa on nahkajäljitelmää, ja se kestää hyvin tihkusadetta ja märästä asfaltista tulevia roiskeita. Valitettavasti se tekee siitä myös hieman lämpimämmän kengän, kuin muut testissä olevat mallit, joiden pääliosa on mesh-kangasta. Mutta ollakseen tekonahkakenkä se ei ole mahdottoman lämmin, vaan enemminkin yllättää positiivisesti.

- Mielestäni näitä kenkiä voi käyttää niin kesällä, keväällä ja syksyllä, kunhan kesällä lämpötila ei nouse yli 30 asteen, yksi testipaneelin jäsenistä tiivistää.

Arkeen ja juhlaan

starlily sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Iskunvaimennus ja ergonominen pohja.

Yhteenveto: Dasia on tunnettu korkeasta käyttömukavuudesta, ja tämä pätee myös näihin kenkiin. Se, että pohja on pehmeä ja hyvin mukava jalassa, ei kuitenkaan ole ensimmäinen asia, jonka he huomaavat.

- Toisin kuin muut testissä olevat jalkaan vedettävät kengät, tässä mallissa on paljon suurempi aukko nilkassa, yksi testaajista sanoo.

Suuren aukon vuoksi voikin olla hyvä kiinnittää huomiota siihen, mitkä sukat valitsee jalkaansa, muuten ne näkyvät heti kengistä. Muutoin tämä malli luo juhlavamman vaikutelman, kunhan vain valitsee oikeat sukat.

- Voin helposti kuvitella käyttäväni näitä kenkiä muodollisemmissa kesätapahtumissa, kuten toimistolla tai jonkun ylioppilasjuhlissa. 

Valkoinen pääliosa on valmistettu aidosta nahasta, joka tuo kenkiin ylellistä tuntua tehden tästä mallista mukavan kengän pienellä luksuksella varustettuna.

Ajaton valinta Björn Borgilta

björn borg sneaker

Testissä: ,

Parasta kengässä: Ajattomuus.

Yhteenveto: Tällaiset tennarit voivat helposti olla käytössä vuosia, sillä ne eivät koskaan ole oikeasti pois muodista.

- Tämän tyyppisissä kengissä ei ole mitään mikä pistää silmään. Se on tyylikäs, tyylipuhdas ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin, tyyleihin ja asukokonaisuuksiin, sanoo yksi testaajista. 

Muutoin välipohja on melko litteä, eikä niin paksu kuin monien muiden testissä olevien kenkien. Käyttömukavuus on silti korkea kengän sisäpuolella olevien pehmeiden materiaalivalintojen ansiosta.

- Kantapää on aluksi hieman kova, mutta se pehmenee nopeasti! Sen jälkeen se on erittäin mukava ja pitää jalkan hyvin paikallaan.

Suuri plussa on se, että tämä Björn Borg -kenkä on suhteellisen kestävä ja se sietää myös vähän kosteutta. Tämän ansiosta sitä voi käyttää myös alkusyksystä.

Pehmeä kuin unelma

adidas korr

Testissä: ,

Parasta kengässä: Ehdottomasti mukavuus!

Yhteenveto: Tämä Adidaksen tennari on erittäin pehmeä, sekä pääliosasta että pohjasta. Pohja on erittäin pehmeä ja tarjoaa mukavan iskunvaimennuksen. Oikeastaan tuntuu siltä, että jalassa olisi tohvelit. Valitettavasti tämä aiheuttaa kuitenkin sadusta tutun prinsessan kärsimyksen, kun patjan alle laitetaan herne.

- Jos satun astumaan hiukan suuremman kiven päälle, voin tuntea sen pohjan läpi. Mutta muuten iskunvaimennus on todella hyvä!

Toisin sanoen, tämä malli on hyvä valinta kaupunkikävelyyn, mutta samaa ei voi sanoa, jos aiot kävellä sorateillä tai epätasaisessa maastossa.

- Yläosa on erittäin pehmeä ja joustava, mikä on hyvä, koska vaikka se ei näytä suoranaisesti päälle vedettävältä kengältä, niin lasken tämän mallin silti sellaiseksi.

Toisin sanoen sinun ei kannata hämääntyä nauhojen olemassaolosta. Näitä Adidas-kenkiä ei tarvitse sitoa ollenkaan, vaan ne istuvat tiukasti muutenkin. Lisäksi malli saa plussaa keveydestä, joka nostaa uskomattoman käyttömukavuuden ihan uusille asteille. Testipaneeli itseasiassa ajattelee, että se ei olisi voinut olla yhtään mukavampi, prinsessa-herne-ilmiöstä huolimatta. Tämä kenkä saa siis 10/10 pistettä mukavuudesta!

Myydyin lenkkarimme

Nike Tanjun

Testissä: ,

Parasta kengässä: Mukavuus ja muotoilu!

Yhteenveto: Tanjun on Sportamoren todellinen klassikko, olemme myyneet sitä siitä lähtien, kun avasimme liikkeen kymmenen vuotta sitten. Monen vuoden taipaleesta huolimatta Tanjun on ikääntynyt arvokkaasti.

- Tämä Niken kenkä muistuttaa paljon juoksukenkää, vaikka se onkin lenkkari. Pohja on joustava ja mukava, ja pääliosa hengittää hyvin, yksi testaajista kertoo. 

Tämän lenkkarin pääliosa on tehty mesh-kankaasta, jonka ansiosta se päästää ylimääräisen lämmön pois kengästä - eli malli on täydellinen kesään. Kuten monet muutkin Niken kengät, Tanjun on hiukan pieni annettuun kokoon nähden.

- Ostan yleensä puolikokoa tai koon isommat kengät Nikeltä. Tässä mallissa otin puolta kokoa isommat kengät, ja ne istuivat täydellisesti.

Muuten Tanjun sopii päiviin, jolloin joudut kävelemään paljon, sillä tällöin niiden korkea käyttömukavuus pääsee todella oikeuksiinsa. Samalla malli on kuitenkin niin siisti, että kengät voi huoletta laittaa töihin.

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

craft header
Muoti & trendit

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

21 oct 2020
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Lämpimien talvitrikoiden suuri testi

21 oct 2020
Salomon Alphacross Blast
Muoti & trendit

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

20 oct 2020
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

18 oct 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

15 oct 2020
Kari Traa underställ
Muoti & trendit

Valitse oikea aluskerrasto

14 oct 2020
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
more news
craft header

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

Lenkkeily ei kuulu ainoastaan kesään, oikeilla varusteilla voit juosta ulkona vuoden ympäri. Autamme sinua sen täydellisen talvijuoksutakin löytämisessä.

21 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Lämpimien talvitrikoiden suuri testi

Teknisestä materiaalista valmistetut vuorelliset juoksutrikoot pitävät sinut lämpimänä myös talvilenkeillä. Tutustu testin parhaisiin trikoisiin!

21 oct 2020
Muoti & trendit
Salomon Alphacross Blast

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

Uudet outdoor-lähettiläämme ovat juosseet off road Salomonin Alphacross Blasteissa. Lue testi ja selvitä kuinka hyvät uudet trail-kengät ovatkaan!

20 oct 2020
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

Treenaaminen on tarkoitettu kaikille, joten on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheiluliivejä on saatavilla kaiken kokoisina. Pyysimme Instagram-seuraajaamme testaamaan Adidaksen plus size -kokoisia treenivaatteita. Lue mitä hän piti vaatteista!

18 oct 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

15 oct 2020
Muoti & trendit
Kari Traa underställ

Valitse oikea aluskerrasto

Kaikki puhuvat villaisista aluskerrastoista, mutta joskus synteettiset materiaalit ovat tosin parempia. Lue milloin olisi hyvä valita polyesteri merinovillan sijaan.

14 oct 2020
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit