Dam - Header.jpg

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

Nämä kengät nostavat suorituksesi salibandykentällä täysin uudelle tasolle. Sportamoren testipaneeli on pelannut kauden uusissa sisäpelikengissä.

Ei ole täysin epätavallista pelata salibandya tavallisissa crossfit- tai juoksukengissä. Älä kuitenkaan sorru tähän virheeseen. Liian huonosti iskunvaimennettu tai heikosti tukeva kenkä voi johtaa kulumisen lisäksi muihin akuutteihin vaivoihin, kuten nyrjähdykseen. Sisäpelikengät on tehty kestämään tiukimpiakin haasteita. Testasimme kauden kuumimmat naisten salibandykengät.

Vahvalle puolustajalle 

Dam - Salming - Hawk 2.jpgTestissä: , Hawks 2 

Saatavilla väreissä: .

Koko ja istuvuus: Ota yhtä kokoa isompi kenkä verrattuna siihen mitä yleensä valitset esimerkiksi Adidakselta, jotta saat sopivat kengät. Malli on normaalista leveämpään malliin, ja ne ovat yhtä leveät koko kengän mitalta. Tämän vuoksi ne muistuttavat enemmänkin miesten kuin naisten kenkää. 

Parhaat ominaisuudet: 

 • Ne ovat uskomattoman vakaat. Koko takaosa pitää jalkasi suorana, liikuit sitten sivuttain, eteenpäin tai taaksepäin.
 • Muutaman ensimmäisen käyttökerran jälkeen jäykkä olemus helpottaa, ja ne istuvat itseasiassa hyvinkin mukavasti jalassa. Uskomattoman pehmeä materiaali, joka tuntuu vähän niin kuin turvatyynyiltä törmäyksen varalta, sekä iskunvaimennus kannan alla takaa pehmeän laskeutumisen.
 • Erittäin, erittäin tyylikäs suunnittelu. Vau! 

Mikä olisi voinut olla paremmin? Ilmanvaihto ja paino. Kengät ovat hieman liian lämpimät, kuten muutkin salibandykengät, ja tämän lisäksi ne painavat jonkin verran.

Yhteenveto: Tälle mallille täytyy antaa reilu mahdollisuus, jotta se voi näyttää parhaat puolensa ennen kuin ehdit tuomitsemaan sen. Ensimmäisessä treenissä ne olivat liukkaat ja jäykät, sekä kantapää roikkui jonkin verran. Mutta kun kengät sitoo kunnolla ja niitä käyttää kahdesta viiteen kertaan, ne osoittautuvat täysin uusiksi kengiksi. Malli ei ole erityisen ketterä jalassa, mutta sen sijaan uskomattoman vakaa, jonka vuoksi se sopiikin paremmin puolustajalle kuin nopealle hyökkääjälle. Kaiken lisäksi ne ovat todella tyylikkäät! 

Hyvin iskunvaimennettu kenkä nopealle pelaajalle 

Dam - adidas - Crazyflight.jpgTestissä: , Crazyflight 

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko ja istuvuus: Normaali kooltaan ja leveydeltään. Kengässä on pieni tuki jalkaholvin kohdalla, sekä kaksi tyynyä, jotka tukevat akillesjännettä mukavalla tavalla.

Parhaat ominaisuudet: 

 • Suunnittelu on hyvin urheilullinen ja Adidaksen tyylille uskollinen. Lajista huolimatta Adidas suunnittelee kengät tietyn kaavan mukaan, ja se pätee myös tässä tapauksessa. Testaajamme pitävät siitä!
 • Iskunvaimennus on uskomattoman hyvä, täydellinen sinulle, joka tarvitset pehmeämmän askeleen! Tosin testaajat olivat hieman huolissaan siitä, että kengästä tulisi epävakaa Boost-iskunvaimennuksen vuoksi…  
 • … mutta se ei pidä paikkansa. Vakaus täyttää odotukset. Malli ei ole kaikista vakain salibandykenkä, mutta kuitenkin se pärjää hyvin testissä.

Mikä olisi voinut olla paremmin? Muutaman testaajan mukaan pito ei ole yhtä "tahmea", kuin salibandykengissä yleensä. Tämä yhdistettynä normaalin levyiseen kenkään (pohja ei ole leveämpi kuin itse jalka, toim. huom.) aiheuttaa sen, että saat vain puolittaisen maatuntuman.

Yhteenveto: Uusi suosikki niille, jotka ovat aiemmin pelanneet Adidas Counterblast -mallissa. Tämä kenkä on kapeampi, mikä lisää epävakautta hieman, tosin tässä kengässä on Adidaksen klassinen Boost-iskunvaimennus välipohjassa. Täydellinen salibandykenkä sinulle, joka olet kevyt ja nopea liikkeissäsi. Napakka pääliosa ja hyvä joustavuus, jonka saat joka askeleeseen tekee mallista optimaalisen nopeille pelaajille.

Kevyt kenkä nopeille junioreille 

Dam - Unihoc - U5 PRO LowCut.jpgTestissä: , U5 Pro LowCut 

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko ja istuvuus: Annetun koon mukainen sekä normaali istuvuus, joka on suunnattu niille, joilla on keskileveä tai kapea jalka. Kenkä tukee jalkaa hyvin.

Parhaat ominaisuudet: 

 • Pito on uskomattoman hyvä, etenkin muovialustalla – me kaikki tiedämme, että parketti on hieman vaativampi! 
 • Istuvuus saa korkean arvosanan, etenkin kantaosio, joka istuu tukevasti ja miellyttävästi kantapään ympärillä.
 • Erittäin kevyt kenkä. Keveys (yhdistettynä matalaan iskunvaimennukseen) sopii parhaiten junioreille ja/tai nopeille ja ketterille pelaajille.

Mikä olisi voinut olla paremmin? Materiaali tuntuu aavistuksen verran muoviselta, joten se ei seuraa askelta täysin luonnollisesti. Osa testaajista kokee, että materiaali taipuu nilkan kohdalla. 

Yhteenveto: Tässä on näppärä kenkä, joka vaatii hieman totuttelua ennen kuin materiaali muokkautuu jalan mukaiseksi. Kenkä on aika tasainen ja siinä on vain vähän iskunvaimennusta, minkä vuoksi se onkin tarkoitettu niille, jotka eivät tarvitse lisätukea jalkaholvin kohdalle sivuttaisliikkeissä. Malli istuu hyvin jalassa ja vastaa hyvin nopeisiin liikkeisiin, lähtöihin ja pysähdyksiin. Tämä on selkeästi suosittu malli junioreiden keskuudessa!

Luotettava ystävä kentällä

Dam - Salming - Kobra 3.jpgTestissä: , Kobra 3 

Saatavilla väreissä: 

Koko ja istuvuus: Kun muut Salmingin kengät voivat olla hieman pienet koonsa puolesta, tämä malli on normaali. Istuvuus ei ole kapea eikä leveäkään, minkä vuoksi se sopii useimmille pelaajille. 

Parhaat ominaisuudet: 

 • Pito on loistava. Testaajamme voivat lähteä liikkeelle ja pysähtyä sekä tehdä nopeita sivuttaisliikkeitä ilman liukumista.
 • Testaajat haluavat alleviivata, että kenkä on hyvin luotettava. Se istuu täydellisesti jalassa ja tekee juuri sen mitä salibandykengän kuuluukin. 
 • VAU! Vakaus saa täydet pisteet. Sanotaanko vaikka näin: jos sinulla on ongelmia jalkaterän nivelten kanssa, tässä on sinulle täydellinen kumppani.

Mikä olisi voinut olla paremmin? Nämä kengät ovat vankemmat kuin muut testin mallit, joten ne voivat aluksi tuntua hieman kömpelöiltä. Pelin tiimellyksessä kukaan testaajista ei kuitenkaan koe, että kengät estäisivät tekemästä tiettyjä liikkeitä. 

Yhteenveto: Luotettava, vakaa salibandykenkä, joka tarjoaa erittäin hyvän pidon alustalla. Sopii niin junioreille kuin senioreillekin - sekä niin kapeille kuin leveämmillekin jaloille.Kobra 3 -mallissa ei ole paljoa valittamisen varaa, se sopii kaikille pelaajille ja kaikkiin pelityyleihin. 

Uskomattoman nopea jokaisessa liikkeessä!

Dam - Salming - Viper 5.jpgTestissä: , Viper 5

Saatavilla väreissä: ja 

Koko ja istuvuus: Ensinnäkin on mainittava, että Viper 5 on todella pieni koonsa puolesta. Sama koskee suurinta osaa Salmingin sisäpelikengistä. Ota ainakin kokoa isompi. Lisäksi malli istuu erittäin napakasti jalkaa vasten, mutta muista, että se on tarkoituskin. Et saa liukua kenkien sisällä ympäriinsä, vaikka liikut itse nopeasti sivuille.

Parhaat ominaisuudet:  

 • Testaajamme vakuuttuivat näiden kenkien vakaudesta. Viper 5 kestää kaikki sivuttaisetkin liikkeet ja istuu jalkaan kuin valettu. 
 • Myös iskunvaimennus toimii, etenkin kantapään kohdalla. Jos kärsit polviongelmista tai luukalvon tulehduksesta, tästä voi olla hyötyä. 
 • Testipaneeli ylistää myös pitoa.

Mikä voisi olla paremmin? Kantapään osio on pehmeä, mutta etujalan osa on aavistuksen tasainen. Se voi tuntea tasaisella alustalla jäykältä lämmitellessä.

Yhteenveto: Viper on perinteinen salibandykenkä, jonka leveä pohja sopii urheilulajin nopeisiin suunnanmuutoksiin. Voit liikkua huoletta myös sivuille. 

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

4 päivää sitten
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
more news
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

19 sep 2020
Muoti & trendit
underställ

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

Synteettinen, villainen vai näiden sekoitus? Kari Traa kertoo kaiken tarpeellisen aluskerrastoista ja niiden pesusta.

18 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

Nämä kengät nostavat suorituksesi salibandykentällä täysin uudelle tasolle. Sportamoren testipaneeli on pelannut kauden uusissa sisäpelikengissä.

18 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

Miehistä koostuva testipaneelimme on juossut ja tehnyt nopeita käännöksiä uusissa treenikengissämme, jotka on tarkoitettu sisäliikuntaan. Tässä ovat tämän hetken parhaat salibandykengät!

18 sep 2020
Muoti & trendit