Stövlar - Header.jpg

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

Mikään ei ole hauskempaa kuin vesilätäköissä hyppiminen! Meidän suloinen testipaneelimme on kahlannut läpi sateisten leikkipuistojen testatakseen kauden parhaimmat lasten kumisaappaat.

Mitkä kumisaappaat hankin lapselleni? Hyvä kysymys! Sateen tuloa ei voi aina ennustaa, joten hyvät kumisaappaat ovat ehdoton varuste pienelle seikkailijalle. Meidän iloinen testipaneelimme on leikkinyt, hyppinyt ja juossut sateisissa merkeissä vuoden parhaissa kumisaappaissa.

Tretorn Aktiv Kid NYMalli: 

Merkki:  

Tämä oli erityisen hyvää: Karkea pohja, jossa on liukumista estävä kuviointi. Tämän ansiosta saappaita voi pitää melkein mihin vuodenaikaan tahansa.

Testipaneelin selvitys: Tässä on kunnon kumisaappaat, joissa on paksu pohja reilulla kuvioinnilla hyvän pidon takaamiseksi. Sinun ei tarvitse huolehtia, että lapsesi liukastuisi näillä saappailla. Paksumpi pohja nostaa jalan korkeammalle maatasosta, joten jalat eivät pääse helposti kylmettymään edes myöhemmin syksyllä. Nämä saappaat tuntuvat kestävän monet hyvin erilaisetkin sääolosuhteet, tosin lukuunottamatta kunnon pakkaspäiviä, sillä niissä ei ole vuorta.

– Tämä pari on täydellinen aktiiviselle lapselle, yksi äideistä toteaa ja lisää:

– Tuntuu hyvältä hankkia saappaat, jotka kestävät monen vuoden leikit. Sen lisäksi niissä on klassinen suunnittelu, joten ne eivät mene koskaan pois muodista.

Saapas on korkeavartinen, ja lahkeille löytyy tilaa niin saappaan sisä- kuin ulkopuolellakin. Active Kid -saappaissa on myös irrotettava pohjallinen, joka tuntuu mukavalta ja vaimentaa iskuja. Takapuolelta, kannan kohdalta, ja niin saappaan kärki kuin kantapääkin on vahvistettu. Laatua ja hyviä ratkaisuja täydellisenä pakettina!

Saatavilla myös väreissä:

, , ja .


Tretorn Aktiv Chelsea.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Suunnittelu! Testipaneeli kertoo, että näillä saappailla katu-uskottavuus nousee pilviin.  

Testipaneelin selvitys: Tämä on junior-malli, jossa on erittäin karkea pohja sekä liukumista estävä kuviointi. Pohjan ansiosta voikin huoletta juosta sateisessa metsässä ilman, että tarvitsee murehtia kaatumisesta. Iso plussa! 

Malli muistuttaa Chelsea-saapasta, mikä miellyttää testipaneelia välittömästi. Saappaat ovat hurjan hyvännäköiset! Sen lisäksi lapsen on helppo pukea ja riisua ne itse matalan varren ansiosta. Ainoa huono puoli matavartisissa saappaissa on, että syvempiä vesilammikoita on syytä välttää.

– Toisaalta niissä on helppoa pyöräillä ja pelata jalkapalloa! Aivan, sateessa siis, yksi vahemmista kommentoi.

Saappaat ovat laadukkaat, eivätkä ne hajoa ensi kättelyssä. Vaaleanpunainen väri on suosittu niin pienten kuin isompienkin keskuudessa, ja malli onkin niin kaunis, että lapsi pukee nämä mielellään päälle, vaikkei sataisikaan.

Saatavilla myös väreissä: . 


Reima Ankles Rain Boot.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Nämä saappaat ovat hieman pehmeämmät kuin muut mallit, ja niissä on matalampi varsi, joten ne soveltuvat paremmin leikkimiseen eivätkä tunnu niin kömpelöiltä, kuin korkeavartiset saappaat. 

Testipaneelin selvitys: Nämä ovat kevyet ja taipuisat kumisaappaat, joissa on matala varsi. Se tuntuu monipuolisemmalta kuin korkeavartiset saappaat, sillä näissä liikkuminen on selkeästi kevyempää. Miinuksena on vain se, että varren pituuden vuoksi syvemmät vesilätäköt täytyy kiertää kaukaa.

– Saapas on melkein kuin lenkkareiden ja kumisaappaiden risteytys. Saappaan keveyden ja taipuisuuden vuoksi lapset ihastuvatkin siihen heti, yksi testaajan vanhemmista toteaa tyytyväisenä.

Saappaat ovat hyvin mukavat ja kantapää istuu hyvin. Sadehousut saa helposti vedettyä saappaiden yli. Pohja on kuvioitu ja siinä on hyvä pito.

Saatavilla myös väreissä:  ja .


Viking Dråpe Baby Boots.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Suunnittelu, saappaat olivat niin hienot, että testipaneeli halusi nukkua ne jalassa.

Testipaneelin selvitys: Todella suloiset kumisaappaat pisara-kuvioinnilla, saatavilla sinisenä tai keltaisena. Varsi on korkea, jonka vuoksi nämä saappaat ovat täydelliset lätäkköhyppelyyn!  Pohjan ulkokerroksessa on sievä ruudukkokuvio, mutta jos hienojakoinen santa jää kosteana kiinni pohjaan ja sitten kuivuu, kulkeutuu hiekka sotkemaan eteisen, kun saappaat puetaan taas jalkaan. Tämän vuoksi testipaneelin jäsenten vanhemmat suosittelevat aina huuhtomaan tai ravistelemaan hiekan pois, jos lapsi on viettänyt päivän hiekkalaatikolla.

– Lapseni ihastui näihin saappaisiin niin kovasti, että hän kieltäytyy ottamasta niitä pois jalasta, eräs testipaneelin vanhempi sanoo.

Toisin sanoen, oikein hyvät kumisaappaat! Pohja on aika paksu, mikä suojaa maasta hohkaavalta kylmältä. Saapas on joustava ollakseen kumisaapas, ja siinä on helppo leikkiä ja juosta. Todellinen suursuosikki. 

Saatavilla myös väreissä: .


Didriksons Splashman Kids Boot.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Hyvä pito karkean pohjan ansiosta!

Testipaneelin selvitys: Näissä hyvännäköisissä saappaissa on mukana nauhat. Ne ovat pääasiassa saappaissa vain näön vuoksi, ja nauhat kannattaa sitoa huolella, sillä muuten ne voivat aueta. Saappaiden sivuilla olevat kahvat auttavat lasta pukemaan saappaat itse, mikä on erittäin tärkeä asia niin lasten kuin vanhempienkin mielestä. Tämä korostuu etenkin, jos lapsi on hyvin päättäväisessä iässä ja haluaa tehdä kaiken itse!

Pohjan selkeät urat antavat tukevan tunnun maahan. Lisäksi housujen lahkeet saa laitettua saappaan sisä- ja ulkopuolelle. 

– Tässä ovat erittäin hienot saappaat kevän ja kesän pihaleikkeihin, testipaneeli toteaa. 

Saatavilla myös väreissä:

, , ja .


Aigle Lolly Pop.jpgMerkki: 

Malli:  

Tämä oli erityisen hyvää: Korkea varsi! Lätäköihin voi hyppiä jopa ilman sadehousuja - ja jalat pysyvät kuivina.

Testipaneelin selvitys: Nämä kumisaappaat ovat epätavallisen pehmeät hyvin korkealla varrella varustettuna. Pohja ei ole erityisen karkea, joten näissä saappaissa ei kannata juosta, kun lämpötila lähenee nollaa ja maa alkaa olla jäässä.

Plussaa tosin on se, että sadehousut mahtuvat saappaiden sisään.  Malli sopiikin hyvin kevääseen tai kesään, sillä siinä ei ole vuorta.

– Yksinkertainen ja hyvännäköinen suunnittelu, joten saappaat on helppo yhdistää kaikkiin asukokonaisuuksiin!

Saatavilla myös väreissä: ,  ja . 


Viking Jolly.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Saappaat tuntuvat joustavilta ja niissä on kevyt liikkua.

Testipaneelin selvitys: Kumisaappaan malli on leveä, joten sinne saa puettua useammatkin sukat, tosin riskinä on, että lapselle saappaat ovat liian isot, ellei koko ole täysin oikea. Kannattaa siis tutkia koko-opasta tarkkaan, jos olet epävarma. Kenkä on hyvin joustava, mikä osoittautuu hyväksi ominaisuudeksi, kun on aika laittaa galon-housut saappaiden päälle ulkoleikkejä varten.

Suunnittelu suorastaan huokuu retroa, mikä miellyttääkin niin lapsia kuin vanhempiakin. Muuten saappaan sisus kerää parhaat kehut. 

– Saappaan sisäpinta on iso plussa. Kangas on pehmeää, mukavan tuntuinen ja kuivuu nopeasti, yksi vahemmista toteaa.

Saatavilla myös väreissä: , , ja


Tretorn Gränna.jpgMalli: 

Merkki:  

Tämä oli erityisen hyvää: Tässä meillä on iloisen väriset kumisaappaat, jotka varmasti loistavat harmaassakin säässä.

Testipaneelin selvitys: Ensimmäiseksi testipaneeli haluaa nostaa esille saappaiden värikkään suunnittelun. Väri on merkittävässä osassa keskellä ikävää sadepäivää, kun lapsi pääsee piristämään päivää näillä saappailla. Käytännössä se on klassinen kumisaapas, joka sopii kaikkiin sateisiin hetkiin. Saapas istuu hyvin, ja sekä varpaiden että kantapään kohta on vahvistettu.

– Pohja on tukevamman tuntuinen kuin muissa vastaavissa malleissa. Se on iso etu, yksi vanhemmista toteaa.

Varsi on peruskokoa, joten saappaiden sisään saa laitettua vähän pidemmätkin lahkeet ilman, että kenkä istuu huonosti jalassa. Lyhyesti sanottuna tässä on luotettavat kaverit sateen sattuessa!

Saatavilla myös väreissä: 


Crocs Handle it.jpgMalli: 

Merkki:  

Tämä oli erityisen hyvää: Saapas on erittäin kevyt ja mukava Croslite-materiaalin ansiosta. 

Testipaneelin selvitys: Tässä on erittäin kevyet saappaat, jotka on valmistettu Crocsin omasta erityisestä materiaalista. Sitä kutsutaan Croslite-materiaaliksi ja se painaa vähemmän kuin tavallisissa kumisaappaissa käytetty seos. Jos olet joskus kokeillut klassisia Crocs-tohveleita, tiedät miltä materiaali tuntuu. Ulkonäöllisesti saappaan erottaa muista kahvat, joista lapsen on helppo vetää saappaat jalkaansa täysin ongelmitta.  

– Nämä saappaat ovat täydelliset sateiseen kesäpäivään! yksi testaajan vanhemmista sanoo, ja lisää: 

– Kylmemmillä keleillä kannattaa pukea päälle lisäsukat, sillä saappaissa ei ole vuorta. 

Varsi on oikein hyvän korkuinen, ja saapas on leveä varpaiden kohdalta, joten villasukkien lisääminen ei tule olemaan ongelma. Tämän mallin suurin etu on keveys ja korkea käyttömukavuus!

Saatavilla myös väreissä: , , , ja .

OSTA NYT:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

1 päivä sitten
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

5 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

6 päivää sitten
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
nano x header
Muoti & trendit

Uusi Reebok Nano X - yhtä monipuolinen kuin sinä

21 apr 2020
Le specs solglasögon
Muoti & trendit

Trendikkäimmät aurinkolasit 2020

20 apr 2020
more news
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit
Mjukisset

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

Tässä on vuoden kuumin trendi, joka on täydellinen sekä kotitoimistolle että ulos piknikille. Tässä on 10 ylellistä verska-asua, joita et halua missata!

13 may 2020
Muoti & trendit
badtofflor plock

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

Pian on aika ottaa käyttöön kesäisemmät jalkineet, kuten suihkusandaalit, pistokkaat ja flipflopit. Tässä ovat vuoden kuumimmat kesäkengät Filalta, Adidakselta ja Birkenstockilta.

13 may 2020
Muoti & trendit