Stövlar - Header.jpg

Testissä: Lasten kumisaappaat 2020

Mikään ei ole hauskempaa kuin vesilätäköissä hyppiminen! Meidän suloinen testipaneelimme on kahlannut läpi sateisten leikkipuistojen testatakseen kauden parhaimmat lasten kumisaappaat.

Mitkä kumisaappaat hankin lapselleni? Hyvä kysymys! Sateen tuloa ei voi aina ennustaa, joten hyvät kumisaappaat ovat ehdoton varuste pienelle seikkailijalle. Meidän iloinen testipaneelimme on leikkinyt, hyppinyt ja juossut sateisissa merkeissä vuoden parhaissa kumisaappaissa.

Tretorn Aktiv Kid NYMalli: 

Merkki:  

Tämä oli erityisen hyvää: Karkea pohja, jossa on liukumista estävä kuviointi. Tämän ansiosta saappaita voi pitää melkein mihin vuodenaikaan tahansa.

Testipaneelin selvitys: Tässä on kunnon kumisaappaat, joissa on paksu pohja reilulla kuvioinnilla hyvän pidon takaamiseksi. Sinun ei tarvitse huolehtia, että lapsesi liukastuisi näillä saappailla. Paksumpi pohja nostaa jalan korkeammalle maatasosta, joten jalat eivät pääse helposti kylmettymään edes myöhemmin syksyllä. Nämä saappaat tuntuvat kestävän monet hyvin erilaisetkin sääolosuhteet, tosin lukuunottamatta kunnon pakkaspäiviä, sillä niissä ei ole vuorta.

– Tämä pari on täydellinen aktiiviselle lapselle, yksi äideistä toteaa ja lisää:

– Tuntuu hyvältä hankkia saappaat, jotka kestävät monen vuoden leikit. Sen lisäksi niissä on klassinen suunnittelu, joten ne eivät mene koskaan pois muodista.

Saapas on korkeavartinen, ja lahkeille löytyy tilaa niin saappaan sisä- kuin ulkopuolellakin. Active Kid -saappaissa on myös irrotettava pohjallinen, joka tuntuu mukavalta ja vaimentaa iskuja. Takapuolelta, kannan kohdalta, ja niin saappaan kärki kuin kantapääkin on vahvistettu. Laatua ja hyviä ratkaisuja täydellisenä pakettina!

Saatavilla myös väreissä:

, , ja .


Tretorn Aktiv Chelsea.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Suunnittelu! Testipaneeli kertoo, että näillä saappailla katu-uskottavuus nousee pilviin.  

Testipaneelin selvitys: Tämä on junior-malli, jossa on erittäin karkea pohja sekä liukumista estävä kuviointi. Pohjan ansiosta voikin huoletta juosta sateisessa metsässä ilman, että tarvitsee murehtia kaatumisesta. Iso plussa! 

Malli muistuttaa Chelsea-saapasta, mikä miellyttää testipaneelia välittömästi. Saappaat ovat hurjan hyvännäköiset! Sen lisäksi lapsen on helppo pukea ja riisua ne itse matalan varren ansiosta. Ainoa huono puoli matavartisissa saappaissa on, että syvempiä vesilammikoita on syytä välttää.

– Toisaalta niissä on helppoa pyöräillä ja pelata jalkapalloa! Aivan, sateessa siis, yksi vahemmista kommentoi.

Saappaat ovat laadukkaat, eivätkä ne hajoa ensi kättelyssä. Vaaleanpunainen väri on suosittu niin pienten kuin isompienkin keskuudessa, ja malli onkin niin kaunis, että lapsi pukee nämä mielellään päälle, vaikkei sataisikaan.

Saatavilla myös väreissä: . 


Reima Ankles Rain Boot.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Nämä saappaat ovat hieman pehmeämmät kuin muut mallit, ja niissä on matalampi varsi, joten ne soveltuvat paremmin leikkimiseen eivätkä tunnu niin kömpelöiltä, kuin korkeavartiset saappaat. 

Testipaneelin selvitys: Nämä ovat kevyet ja taipuisat kumisaappaat, joissa on matala varsi. Se tuntuu monipuolisemmalta kuin korkeavartiset saappaat, sillä näissä liikkuminen on selkeästi kevyempää. Miinuksena on vain se, että varren pituuden vuoksi syvemmät vesilätäköt täytyy kiertää kaukaa.

– Saapas on melkein kuin lenkkareiden ja kumisaappaiden risteytys. Saappaan keveyden ja taipuisuuden vuoksi lapset ihastuvatkin siihen heti, yksi testaajan vanhemmista toteaa tyytyväisenä.

Saappaat ovat hyvin mukavat ja kantapää istuu hyvin. Sadehousut saa helposti vedettyä saappaiden yli. Pohja on kuvioitu ja siinä on hyvä pito.

Saatavilla myös väreissä:  ja .


Viking Dråpe Baby Boots.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Suunnittelu, saappaat olivat niin hienot, että testipaneeli halusi nukkua ne jalassa.

Testipaneelin selvitys: Todella suloiset kumisaappaat pisara-kuvioinnilla, saatavilla sinisenä tai keltaisena. Varsi on korkea, jonka vuoksi nämä saappaat ovat täydelliset lätäkköhyppelyyn!  Pohjan ulkokerroksessa on sievä ruudukkokuvio, mutta jos hienojakoinen santa jää kosteana kiinni pohjaan ja sitten kuivuu, kulkeutuu hiekka sotkemaan eteisen, kun saappaat puetaan taas jalkaan. Tämän vuoksi testipaneelin jäsenten vanhemmat suosittelevat aina huuhtomaan tai ravistelemaan hiekan pois, jos lapsi on viettänyt päivän hiekkalaatikolla.

– Lapseni ihastui näihin saappaisiin niin kovasti, että hän kieltäytyy ottamasta niitä pois jalasta, eräs testipaneelin vanhempi sanoo.

Toisin sanoen, oikein hyvät kumisaappaat! Pohja on aika paksu, mikä suojaa maasta hohkaavalta kylmältä. Saapas on joustava ollakseen kumisaapas, ja siinä on helppo leikkiä ja juosta. Todellinen suursuosikki. 

Saatavilla myös väreissä: .


Didriksons Splashman Kids Boot.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Hyvä pito karkean pohjan ansiosta!

Testipaneelin selvitys: Näissä hyvännäköisissä saappaissa on mukana nauhat. Ne ovat pääasiassa saappaissa vain näön vuoksi, ja nauhat kannattaa sitoa huolella, sillä muuten ne voivat aueta. Saappaiden sivuilla olevat kahvat auttavat lasta pukemaan saappaat itse, mikä on erittäin tärkeä asia niin lasten kuin vanhempienkin mielestä. Tämä korostuu etenkin, jos lapsi on hyvin päättäväisessä iässä ja haluaa tehdä kaiken itse!

Pohjan selkeät urat antavat tukevan tunnun maahan. Lisäksi housujen lahkeet saa laitettua saappaan sisä- ja ulkopuolelle. 

– Tässä ovat erittäin hienot saappaat kevän ja kesän pihaleikkeihin, testipaneeli toteaa. 

Saatavilla myös väreissä:

, , ja .


Aigle Lolly Pop.jpgMerkki: 

Malli:  

Tämä oli erityisen hyvää: Korkea varsi! Lätäköihin voi hyppiä jopa ilman sadehousuja - ja jalat pysyvät kuivina.

Testipaneelin selvitys: Nämä kumisaappaat ovat epätavallisen pehmeät hyvin korkealla varrella varustettuna. Pohja ei ole erityisen karkea, joten näissä saappaissa ei kannata juosta, kun lämpötila lähenee nollaa ja maa alkaa olla jäässä.

Plussaa tosin on se, että sadehousut mahtuvat saappaiden sisään.  Malli sopiikin hyvin kevääseen tai kesään, sillä siinä ei ole vuorta.

– Yksinkertainen ja hyvännäköinen suunnittelu, joten saappaat on helppo yhdistää kaikkiin asukokonaisuuksiin!

Saatavilla myös väreissä: ,  ja . 


Viking Jolly.jpgMalli: 

Merkki: 

Tämä oli erityisen hyvää: Saappaat tuntuvat joustavilta ja niissä on kevyt liikkua.

Testipaneelin selvitys: Kumisaappaan malli on leveä, joten sinne saa puettua useammatkin sukat, tosin riskinä on, että lapselle saappaat ovat liian isot, ellei koko ole täysin oikea. Kannattaa siis tutkia koko-opasta tarkkaan, jos olet epävarma. Kenkä on hyvin joustava, mikä osoittautuu hyväksi ominaisuudeksi, kun on aika laittaa galon-housut saappaiden päälle ulkoleikkejä varten.

Suunnittelu suorastaan huokuu retroa, mikä miellyttääkin niin lapsia kuin vanhempiakin. Muuten saappaan sisus kerää parhaat kehut. 

– Saappaan sisäpinta on iso plussa. Kangas on pehmeää, mukavan tuntuinen ja kuivuu nopeasti, yksi vahemmista toteaa.

Saatavilla myös väreissä: , , ja


Tretorn Gränna.jpgMalli: 

Merkki:  

Tämä oli erityisen hyvää: Tässä meillä on iloisen väriset kumisaappaat, jotka varmasti loistavat harmaassakin säässä.

Testipaneelin selvitys: Ensimmäiseksi testipaneeli haluaa nostaa esille saappaiden värikkään suunnittelun. Väri on merkittävässä osassa keskellä ikävää sadepäivää, kun lapsi pääsee piristämään päivää näillä saappailla. Käytännössä se on klassinen kumisaapas, joka sopii kaikkiin sateisiin hetkiin. Saapas istuu hyvin, ja sekä varpaiden että kantapään kohta on vahvistettu.

– Pohja on tukevamman tuntuinen kuin muissa vastaavissa malleissa. Se on iso etu, yksi vanhemmista toteaa.

Varsi on peruskokoa, joten saappaiden sisään saa laitettua vähän pidemmätkin lahkeet ilman, että kenkä istuu huonosti jalassa. Lyhyesti sanottuna tässä on luotettavat kaverit sateen sattuessa!

Saatavilla myös väreissä: 


Crocs Handle it.jpgMalli: 

Merkki:  

Tämä oli erityisen hyvää: Saapas on erittäin kevyt ja mukava Croslite-materiaalin ansiosta. 

Testipaneelin selvitys: Tässä on erittäin kevyet saappaat, jotka on valmistettu Crocsin omasta erityisestä materiaalista. Sitä kutsutaan Croslite-materiaaliksi ja se painaa vähemmän kuin tavallisissa kumisaappaissa käytetty seos. Jos olet joskus kokeillut klassisia Crocs-tohveleita, tiedät miltä materiaali tuntuu. Ulkonäöllisesti saappaan erottaa muista kahvat, joista lapsen on helppo vetää saappaat jalkaansa täysin ongelmitta.  

– Nämä saappaat ovat täydelliset sateiseen kesäpäivään! yksi testaajan vanhemmista sanoo, ja lisää: 

– Kylmemmillä keleillä kannattaa pukea päälle lisäsukat, sillä saappaissa ei ole vuorta. 

Varsi on oikein hyvän korkuinen, ja saapas on leveä varpaiden kohdalta, joten villasukkien lisääminen ei tule olemaan ongelma. Tämän mallin suurin etu on keveys ja korkea käyttömukavuus!

Saatavilla myös väreissä: , , , ja .

OSTA NYT:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

craft header
Muoti & trendit

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

1 päivä sitten
Salomon Alphacross Blast
Muoti & trendit

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

2 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

4 päivää sitten
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

15 oct 2020
Kari Traa underställ
Muoti & trendit

Valitse oikea aluskerrasto

14 oct 2020
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
more news
craft header

Hanki täydellinen juoksutakki talveksi

Lenkkeily ei kuulu ainoastaan kesään, oikeilla varusteilla voit juosta ulkona vuoden ympäri. Autamme sinua sen täydellisen talvijuoksutakin löytämisessä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Salomon Alphacross Blast

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

Uudet outdoor-lähettiläämme ovat juosseet off road Salomonin Alphacross Blasteissa. Lue testi ja selvitä kuinka hyvät uudet trail-kengät ovatkaan!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

Treenaaminen on tarkoitettu kaikille, joten on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheiluliivejä on saatavilla kaiken kokoisina. Pyysimme Instagram-seuraajaamme testaamaan Adidaksen plus size -kokoisia treenivaatteita. Lue mitä hän piti vaatteista!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

15 oct 2020
Muoti & trendit
Kari Traa underställ

Valitse oikea aluskerrasto

Kaikki puhuvat villaisista aluskerrastoista, mutta joskus synteettiset materiaalit ovat tosin parempia. Lue milloin olisi hyvä valita polyesteri merinovillan sijaan.

14 oct 2020
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit