Testissä kesän viileimmät trikoot

Kesä ja aurinko saavat kaipaamaan viileämpiä treenitrikoita. Testiryhmämme sovitti, mitkä mallit pitävät kehon parhaiten viileänä. 

Nike Pro Tight.jpg

Merkki: Nike

Malli: Pro Tight

Suositushinta: 43,90 euroa

Istuvuus: Kokopitkät trikoot ovat täydelliset noin 170 senttiselle. Ne tulevat juuri navan alle, tai sitten voit halutessasi vetää niitä hieman ylemmäs.

Mukavuus: Aivan ihanat! DriFit-kangas saa aikaan sen, että lämpötila pysyy mukavana lämmöstä ja hiestä huolimatta. Pehmeä kangas ei tunnu liian löysältä. Näitä tekee mieli pitää treenin jälkeenkin. 

Lämpötila: Pohkeiden ja polven meshkangas saa ilman käymään, ja kangas hengittää hyvin. Tuuli pääsee läpi. 

Design: Todella klassinen malli, kokomustat trikoot, joissa valkoinen logo koristaa reittä ja teksti lantiota. Mainio perustreenivaate. Kangas on melko ohutta, mutta ei näy läpi.

Yhteenveto: 

Jos etsit mustia, viileitä treenitrikoita, jotka hengittävät hyvin ja poistavat kosteutta, mutta jotka eivät ole läpikuultavat, valitse nämä. Hintakaan ei hirvitä! Kangas on hieman kiiltävää eivätkä nämä ole mukavat joogatrikoot vaan pikemminkin trikoot kovaan treeniin. Näissä voit teenata laajojakin liikeratoja. 

BLACC.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Grace

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Jos painit kahden koon välillä, valitse pienempi. Kangas antaa hyvin anteeksi ja joustaa. Leveä resori ja korkea vyötärö pitävät trikoot paikallaan niin juostessa kuin CrossFitissäkin.

Mukavuus: Ei valittamista. Korkea vyötärö ja joustava kangas tekevät näistä trikoista supermukavat. Ei hiertymien vaaraa. 

Lämpötila: Söpöt meshyksityiskohdat, jotka nousevat pitkin reittä, tekevät ventilaatiosta mainion. Ne pitävät sinut viileänä koko treenin ajan. Hiki poistuu tehokkaasti ja tunnet itsesi kuivaksi kuumallakin säällä.

Design: Meshosat ovat paitsi funktionaaliset myös supersöpöt kuten myös korkea vyötärö. Testiryhmämme piti imartelevasta ⅞-pituudesta ja tyylipuhtaasta marmorikuviosta. 

Yhteenveto:

Supersöpöt, viileät ja joustavat. Näistä trikoista tuli testaajien suosikit jo heti alusta alkaen. Koristeelliset meshosat tarjoavat lisää viileyttä kuumina päivinä. Näitä trikoita voit siis käyttää shortsien sijasta. Jos jostain pitäisi valittaa niin pienen taskun uupumisesta. 

adidas D2M.jpg

Merkki: Adidas

Malli: D2M 3-stripe Long Tights

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Ei hierrä eikä ärsytä, mutta vyötärö jää melko matalalle ja rullaantuu sekä laskee mahan alle hyppiessä ja juostessa, mikä tuo hieman miinuspisteitä. Kooksi kannattaa valita pienempi koko, jotta tunne olisi tiukempi. 

Mukavuus: Materiaali on huippuluokkaa; se tuntuu supermukavalta kehoa vasten ja hengittää hyvin. Kangas on joustavaa ja noudattelee tiukasti kehon muotoja, muttei purista.  

Lämpötila: Climalite-materiaali tekee tehtävänsä. Tunnet olosi viileäksi ja mukavaksi, vaikka hiki virtaisi.

Design: Klassiset kolme raitaa toimivat edelleen ja ne voi kätevästi yhdistää melkein mihin tahansa treenivaatteisiin. Trikoot toimivat hyvin myös arjessa. Plussaa takataskusta.

Yhteenveto:

Trikoot on valmistettu Climalite-materiaalista, joka poistaa kosteutta ja pitää sinut kuivana ja viileänä. Siksi trikoot ovat varma valinta kesätreeniin. Matalan vyötärön vuoksi testaaat käyttävät näitä mieluummin treenissä kuin arjessa, sillä ne putoavat tietyissä harjoituksissa. Toki kyseessä on makuasia ja tämäkin riippuu paljon kehon mallista. Ulkonäöltään nämä ovat jättipotti. Jos olet noin 165-170 senttiä pitkä, on pituus juuri täydellinen, mutta valitse pienempi koko, jotta trikoot todella tulisivat lähelle ihoa. 

Craft.jpg

Merkki: Craft

Malli: Breakaway Tights

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: ⅞-pituus mairittelee sekä ruskettuina jalkoja että tuntuu mukavalta lämpimällä kelillä. Vyötärö on hieman matala, etenkin juoksemiseen, minkä vuoksi testaajat suosivat reilumpaa vyötäröä. 

Mukavuus: Leveä resori tuntui mukavalta vatsalla, mutta vyötärö jää liian matalaksi täysiin pisteisiin. Kangas on muuten oikein mukavaa ja joustavaa. 

Lämpötila: Kangas on melko paksua, mutta takapuolen ja polven meshpaneelit hengittävät hyvin. Eivät testin viileimmät trikoot, mutta viileytensä puolesta ne saavat kuitenkin hyväksytyn arvosanan.  

Design: Tyylin puolesta ei valitettavaa. Trikoot ovat nätit ja imartelevat ja ne voi yhdistää muihin vaatteisiin helposti. Plussaa jalan heijastinosista, jotka näkyvät, kun syksy saapuu.  

Yhteenveto:

Design on parasta näissä tyylipuhtaista ja näteissä trikoissa, jotka tuntuvat luotettavilta. Pienet yksityiskohdat, kuten piilotettu tasku ja heijastinyksityiskohdat tuovat mukavan lisän. Kangas on astetta paksumpaa, joka sopii sinulle, joka teet paljon kyykkyjä, sillä näissä trikoissa et vilauta. Meshpaneeleista huolimatta näissä tulee hieman lämpimämpi kuin muissa testin trikoissa. Näitä trikoita käyttää mieluiten kuntosalilla.

Under Armour.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: HG Armour Ankle Crop

Suositushinta: 54,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Näissä hyvin istuvissa trikoissa tunnet itsesi nopeaksi ja joustavaksi. Nämä trikoot hellivät niin peppua, reisiä kuin jalkojakin. Ainoastaan jalansuut ovat hieman pitkät, mikäli olet oikein lyhyt.

Mukavuus: Niin mukavat! Rakastamme näitä trikoita. Kangas on paksua ja lähes kiiltävää, muttei kuitenkin läpikuultavaa. Lantion leveä resori tuntuu mahaa vasten mukavalta. Tasaiset saumat eivät hierrä. 

Lämpötila: Trikoot peittävät ja ovat viileät sekä kevyet. Ne kuivaavat nopeasti, mikäli hikoat.  

Design: Trikoot ovat hyvin suunniteltu lukuunottamatta lahkeita, jotka ovat hieman liian pitkät, jos olet lyhyempi (noin 160 cm). Jokainen sauma istuu kuin valettu.

Yhteenveto: 

Jos etsit täydellisiä mustia trikoita, jotka ovat lisäksi viileät ja uskomattoman joustavat, tässä on sinun valintasi. Kangas ei vain poista kosteutta tehokkaasti ja pidä sinua viileänä, vaan myös joustaa täydellisesti. Kankaassa on kompressiota, muttei niin paljoa kuin oikeissa kompressiotrikoissa, mutta ne tuntuvat silti ihanilta jalassa. Jos olet lyhyempi, joudut ehkä muokkaamaan lahkeita. Keskipitkille nämä toimivat kuin unelma. Ostoksille mars! 

adidas ID.jpg

Merkki: Adidas

Malli: ID Mesh Tight

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: musta

Istuvuus: Tässä luotettavat trikoot, jotka istuvat täydellisesti. Ei huomautettavaa!  

Mukavuus: Pehmeä puuvillakangas tuntuu viileältä ja mukavalta ihoa vasten. Korkeampi vyötärö takaa mainion mukavuuden. 

Lämpötila: Ilmavat ja viileät. Ohut kangas on lähes läpikuultavaa takapuolen kohdalta.  

Design: Klassiset mustat treenitrikoot korkeammalla vyötäröllä. Meshpaneelit tekevät niistä hieman tuikitavallisia trikoita kiinnostavammat. 

Yhteenveto:

Nämä trikoot kuuluvat Adidas ID-mallistoon joka on pikemminkin sportswear kuin treenivaatemallisto, mutta näissä voit silti treenata mainiosti. Pitkille lenkeille ne eivät ehkä sovi, mutta saliharjoitteluun, kävelyille ja jumppatunneille kyllä. Osa testaajista koki, että kangas oli liian ohutta takapuolen kohdalta, mutta viileydestä kellään ei ollut valittamista. Pikkumustan vastine treenivaatekaapissa.   

Kari Traa.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Mathea tights

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Istuu kuin kuvassa. Lahkeet ovat normaalit, mutta jos olet lyhyt, joudut rullaamaan niitä ylös. 

Mukavuus: Pisteitä leveästi reunuksesta sekä mukavasta vyötäröstä. Näissä trikoissa mukavuus on huipussaan. Saumat tulevat reiden yli, mutta ovat uskomattoman joustavat. Heijastimet sivuilla ovat hieman kovat ja voisivat olla joustavammat, mutta ne eivät kuitenkaan ole tiellä.  

Lämpötila: Nämä supermukavat trikoot ovat viileät myös kuumina kespäivinä. Edes vaaleansinisissä trikoissa ei näkynyt hikiläikkiä. 

Design: Mahtavaa, että Kari Traa on yhdistänyt monia trikoiden hyviä puolia: kiiltävän materiaalin, heijastimet ja useita värivaihtoehtoja. Takataskusta plussaa.

Yhteenveto: 

Hyvin tehdyt trikoot, jotka puemme mielellään päälle kuumana kesäpäivänä tai kuntosalin hikisimmälle tunnille. Nämä poistavat kosteutta ilmiömäisesti eikä hikiläikistä tarvitse huolehtia edes kovalla tunnilla. Jos olet lyhyt, valitse suosiolla toinen malli. Jos olet keskipitkä, tässä on treenikaappiisi täydellinen kaveri. 

Nike Hypercool.jpg

Merkki: Nike

Malli: Hypercool Tight Marble

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Joustavat trikoot istuvat, mutteivat purista. Koko on mitä pitää ja vyötärö juuri sopiva. Nämä istuvat hyvin.

Mukavuus: Parhaimmat pisteet olisivat vaatineet leveämmän reunuksen ja tukevamman vyötärön. Muuten oikein joustavat trikoot pehmeästä kankaasta. Reisien saumat joustavat myös hyvin. 

Lämpötila: Kangas on kevyttä, muttei liian paksua. Meshosat peittävät suurimman osan jalasta, mikä takaa, että jalat pysyvät viileänä. Voit huoletta laittaa nämä hikiselle spinningtunnille.  

Design: Saumat ja meshyksityiskohdat tuovat pisteet kotiin, mutta kangas ei ollut kaikkien mieleen. Se on lievästi sanottuna silmiinpistävä ja hieman kuin korianteri: joko pidät siitä tai sitten et. 

Yhteenveto: 

Niken Pro Hypercool-teknologia on kehitetty viilentämään ja siinä he myös onnistuvat. Vaikka nämä ovat kokopitkät eivät ne ole liian kuumat edes hellepäivänä. Materiaalissa ei valittamista, mutta design jakoi testaajamme kahteen leiriin. Kaikkia kuvio ei imarrellut.  

OSTA TÄÄLTÄ: 
LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

LisaAnckarman
Muoti & trendit

Hanki syksyn trendikkäimmät vaatteet jo nyt!

7 tuntia sitten
Sport-bh:ar
Muoti & trendit

13 urheiluliivit alle 40 eurolla

2 päivää sitten
Vinterkap
Muoti & trendit

17 talvituotetta kesäalessa

5 päivää sitten
Skärmavbild 2018-07-10 kl. 14.50.44.png
Muoti & trendit

Nyt saat Nike Pegasus 35 -kenkiä myös metallinroosan värisenä!

5 päivää sitten
FI_Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme parhaat kompressiosukat

09 jul 2018
white noise
Muoti & trendit

Saucony White Noise Collection nyt Sportamorelta

07 jul 2018
Salomon_trailskor
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset polkujuoksukengät Salomonilta

02 jul 2018
klänning
Muoti & trendit

Kesän näteimmät mekot

30 jun 2018
Parley
Muoti & trendit

Adidas Parley UltraBoost -juoksukengät ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto

26 jun 2018
Header-FI.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat golfkengät

25 jun 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä kesän viileimmät trikoot

25 jun 2018
magic pants
Muoti & trendit

Tämän takia Daily Sports Magic Pants -housut kuuluvat golfkentän klassikoihin

25 jun 2018
FI_Header.jpg
Muoti & trendit

Kesän parhaat juoksutopit

21 jun 2018
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

21 jun 2018
peak
Muoti & trendit

Peak Performancen kuoritakki, johon testaajamme rakastuivat

19 jun 2018
Vans black.png
Muoti & trendit

Vans – tämän hetken kuumin kenkämerkki

17 jun 2018
bags
Muoti & trendit

5 nättiä laukkua reissuun

15 jun 2018
crossfit
Muoti & trendit

Testissä Reebokin parhaat CrossFit-kengät

15 jun 2018
badskor
Muoti & trendit

Löydä lapsellesi oikeat rantakengät

13 jun 2018
Fi Header.jpg
Muoti & trendit

Viisi parasta joogamattoamme testissä!

11 jun 2018
fi_header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme

11 jun 2018
tofflor 2018
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja tohvelit merkeiltä Moheda, Havaianas ja Birkenstock

07 jun 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

5 crop toppia kesätreeneihin

06 jun 2018
iStock-808498824.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi käyttää juoksulaseja

05 jun 2018
Hurley_6.jpg
Muoti & trendit

Surffimerkki Hurley viimein myös Sportamorella!

05 jun 2018
ASICS_AW18_KAYANO25_DANIELA_PHOTOGRAPHY_11a.jpg
Muoti & trendit

Asicsen uudet Gel-Kayano 25 -juoksukengät sinulle, jolla on ylipronaatio.

05 jun 2018
röhnisch
Muoti & trendit

Näitä Röhnischin golfhousuja kaikki naiset rakastavat

04 jun 2018
Cros for all
Muoti & trendit

Opas: Crocsit koko perheelle

04 jun 2018
Pegasus 35.png
Muoti & trendit

Tämän vuoksi tahdot juosta Niken uusilla Pegasus 35 -kengillä

04 jun 2018
Träningstights
Muoti & trendit

11 treenitrikoot alle 40 eurolla

02 jun 2018
Adidas X18
Muoti & trendit

Jalkapallokengät, joihin MM-kisojen tähtikin luottaa

31 may 2018
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

30 may 2018
LOW-RES Not for Production-18SS_BTL_RETAIL_RT_Training_DO-YOU_Defy_Q2_A4_210x297mm_Defy-2.jpg
Muoti & trendit

3 syytä rakastaa Puman uusia treenikenkiä

30 may 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Nike Air Zoom Pegasus 35 -juoksukenkiä

29 may 2018
Header_Nike_Odyssey _FI
Muoti & trendit

Näin hyvät ovat uudet Niken Odyssey React -juoksukengät

28 may 2018
Header_BB
Muoti & trendit

Sano se paidallasi! 7 toppia kannustavalla tekstillä

26 may 2018
Header_plock_2018
Muoti & trendit

9 kesäsuosikkia, mihin sijoittaa lomarahat

26 may 2018
FI_Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat lasten sandaalit

26 may 2018
Better Bodies
Muoti & trendit

Mikä Better Bodies -tyyli sopii sinulle?

25 may 2018
Jordan Spieth
Muoti & trendit

Pikaopas Under Armourin golfkenkiin

25 may 2018
more news
LisaAnckarman

Hanki syksyn trendikkäimmät vaatteet jo nyt!

Sporttisen muodin ei tarvitse merkitä, että suuntaat kotivaatteissa töihin, sillä kyse on myös trendikkäästä valinnasta. Stylisti Lisa Anckarman antaa parhaat vinkkinsä.

Muoti & trendit
Sport-bh:ar

13 urheiluliivit alle 40 eurolla

Kaipaatko nättejä ja edullisia urheiluliivejä niin intensiiviseen kuin rauhallisempaankin treeniin? Kurkkaa listaamme ja valitse suosikkisi.

Muoti & trendit
Vinterkap

17 talvituotetta kesäalessa

Kesän ollessa kuumimmillaan ovat käynnissä myös kuumimmat alennusmyynnit, joista teet löytöjä talvea varten. Esittelemme 17 löytöä naisille syksyä ja talvea varten.

Muoti & trendit
Skärmavbild 2018-07-10 kl. 14.50.44.png

Nyt saat Nike Pegasus 35 -kenkiä myös metallinroosan värisenä!

Yhdet pidetyimmistä juoksukengistämme lukeutuvat myös sesongin söpöimpiin. Katsasta Pegasus -kenkien uusi metallinen väri.

Muoti & trendit
FI_Header.jpg

Testasimme parhaat kompressiosukat

Kompressiosukat ehkäisevät turvonneita ja väsyneitä jalkoja kun treenaat, juokset tai kävelet pitkiä matkoja. Esittelemme mallit, jotka tekivät testaajiimme vaikutuksen.

Muoti & trendit
white noise

Saucony White Noise Collection nyt Sportamorelta

Sauconyn todellinen myyntimenestys on saanut uuden asun. Tässä tulevat kesän näteimmät juoksukengät.

Muoti & trendit
Salomon_trailskor

Löydä oikeanlaiset polkujuoksukengät Salomonilta

Salomon on takuuvarma valinta, mitä tulee polkujuoksukenkiin, mutta toisinaan oikean mallin löytäminen saattaa olla hankalaa. Anna meidän auttaa!

Muoti & trendit
klänning

Kesän näteimmät mekot

Mekko on täydellinen vaate, aioitpa urheilla, ottaa rauhallisesti tai purjehtia. Keräsimme meidän suosikkimme.

Muoti & trendit
Parley

Adidas Parley UltraBoost -juoksukengät ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto

Hyviä uutisia kaikille UltraBoost -kenkien ystäville! Adidas lanseeraa nyt myyntimenestyskenkänsä merestä kerätystä muovista yhdessä Parleyn kanssa.

Muoti & trendit
Header-FI.jpg

Testin parhaat golfkengät

Hyvä pito, mukavuus ja istuvuus ovat tärkeimmät tekijät golfkengätostoksilla. Tässä naisten ja miesten suosikkikengät.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testissä kesän viileimmät trikoot

Kesä ja aurinko saavat kaipaamaan viileämpiä treenitrikoita. Testiryhmämme sovitti, mitkä mallit pitävät kehon parhaiten viileänä.

Muoti & trendit
magic pants

Tämän takia Daily Sports Magic Pants -housut kuuluvat golfkentän klassikoihin

Nimi ”Magic Pants” asettaa korkeat vaatimukset golfhousuille. Mutta testaajamme ovat yksimielisiä: myyntimenestyshousut ovat todellakin maagiset!

Muoti & trendit
FI_Header.jpg

Kesän parhaat juoksutopit

Kesällä juostessa tarvitaan kevyitä, ilmavia toppeja, jotka pitävät sinut mahdollisimman viileänä. Testasimme kuutta ihanuutta suurimmilta tuotemerkeiltämme. Tätä mieltä testaajamme olivat.

Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

Muoti & trendit
peak

Peak Performancen kuoritakki, johon testaajamme rakastuivat

Peak Performancen Mondo Jacket on Gore-Tex takki, joka paitsi tuntuu kevyeltä ja joustavalta, kätkee sisälleen monia pieniä yksityiskohtia. Tämä takki täyttää toiveesi, vaikka lukeutuisit nirsompiin kuluttajiin.

Muoti & trendit