Testissä kesän viileimmät trikoot

Kesä ja aurinko saavat kaipaamaan viileämpiä treenitrikoita. Testiryhmämme sovitti, mitkä mallit pitävät kehon parhaiten viileänä. 

Nike Pro Tight.jpg

Merkki: Nike

Malli: Pro Tight

Suositushinta: 43,90 euroa

Istuvuus: Kokopitkät trikoot ovat täydelliset noin 170 senttiselle. Ne tulevat juuri navan alle, tai sitten voit halutessasi vetää niitä hieman ylemmäs.

Mukavuus: Aivan ihanat! DriFit-kangas saa aikaan sen, että lämpötila pysyy mukavana lämmöstä ja hiestä huolimatta. Pehmeä kangas ei tunnu liian löysältä. Näitä tekee mieli pitää treenin jälkeenkin. 

Lämpötila: Pohkeiden ja polven meshkangas saa ilman käymään, ja kangas hengittää hyvin. Tuuli pääsee läpi. 

Design: Todella klassinen malli, kokomustat trikoot, joissa valkoinen logo koristaa reittä ja teksti lantiota. Mainio perustreenivaate. Kangas on melko ohutta, mutta ei näy läpi.

Yhteenveto: 

Jos etsit mustia, viileitä treenitrikoita, jotka hengittävät hyvin ja poistavat kosteutta, mutta jotka eivät ole läpikuultavat, valitse nämä. Hintakaan ei hirvitä! Kangas on hieman kiiltävää eivätkä nämä ole mukavat joogatrikoot vaan pikemminkin trikoot kovaan treeniin. Näissä voit teenata laajojakin liikeratoja. 

BLACC.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Grace

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Jos painit kahden koon välillä, valitse pienempi. Kangas antaa hyvin anteeksi ja joustaa. Leveä resori ja korkea vyötärö pitävät trikoot paikallaan niin juostessa kuin CrossFitissäkin.

Mukavuus: Ei valittamista. Korkea vyötärö ja joustava kangas tekevät näistä trikoista supermukavat. Ei hiertymien vaaraa. 

Lämpötila: Söpöt meshyksityiskohdat, jotka nousevat pitkin reittä, tekevät ventilaatiosta mainion. Ne pitävät sinut viileänä koko treenin ajan. Hiki poistuu tehokkaasti ja tunnet itsesi kuivaksi kuumallakin säällä.

Design: Meshosat ovat paitsi funktionaaliset myös supersöpöt kuten myös korkea vyötärö. Testiryhmämme piti imartelevasta ⅞-pituudesta ja tyylipuhtaasta marmorikuviosta. 

Yhteenveto:

Supersöpöt, viileät ja joustavat. Näistä trikoista tuli testaajien suosikit jo heti alusta alkaen. Koristeelliset meshosat tarjoavat lisää viileyttä kuumina päivinä. Näitä trikoita voit siis käyttää shortsien sijasta. Jos jostain pitäisi valittaa niin pienen taskun uupumisesta. 

adidas D2M.jpg

Merkki: Adidas

Malli: D2M 3-stripe Long Tights

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Ei hierrä eikä ärsytä, mutta vyötärö jää melko matalalle ja rullaantuu sekä laskee mahan alle hyppiessä ja juostessa, mikä tuo hieman miinuspisteitä. Kooksi kannattaa valita pienempi koko, jotta tunne olisi tiukempi. 

Mukavuus: Materiaali on huippuluokkaa; se tuntuu supermukavalta kehoa vasten ja hengittää hyvin. Kangas on joustavaa ja noudattelee tiukasti kehon muotoja, muttei purista.  

Lämpötila: Climalite-materiaali tekee tehtävänsä. Tunnet olosi viileäksi ja mukavaksi, vaikka hiki virtaisi.

Design: Klassiset kolme raitaa toimivat edelleen ja ne voi kätevästi yhdistää melkein mihin tahansa treenivaatteisiin. Trikoot toimivat hyvin myös arjessa. Plussaa takataskusta.

Yhteenveto:

Trikoot on valmistettu Climalite-materiaalista, joka poistaa kosteutta ja pitää sinut kuivana ja viileänä. Siksi trikoot ovat varma valinta kesätreeniin. Matalan vyötärön vuoksi testaaat käyttävät näitä mieluummin treenissä kuin arjessa, sillä ne putoavat tietyissä harjoituksissa. Toki kyseessä on makuasia ja tämäkin riippuu paljon kehon mallista. Ulkonäöltään nämä ovat jättipotti. Jos olet noin 165-170 senttiä pitkä, on pituus juuri täydellinen, mutta valitse pienempi koko, jotta trikoot todella tulisivat lähelle ihoa. 

Craft.jpg

Merkki: Craft

Malli: Breakaway Tights

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: ⅞-pituus mairittelee sekä ruskettuina jalkoja että tuntuu mukavalta lämpimällä kelillä. Vyötärö on hieman matala, etenkin juoksemiseen, minkä vuoksi testaajat suosivat reilumpaa vyötäröä. 

Mukavuus: Leveä resori tuntui mukavalta vatsalla, mutta vyötärö jää liian matalaksi täysiin pisteisiin. Kangas on muuten oikein mukavaa ja joustavaa. 

Lämpötila: Kangas on melko paksua, mutta takapuolen ja polven meshpaneelit hengittävät hyvin. Eivät testin viileimmät trikoot, mutta viileytensä puolesta ne saavat kuitenkin hyväksytyn arvosanan.  

Design: Tyylin puolesta ei valitettavaa. Trikoot ovat nätit ja imartelevat ja ne voi yhdistää muihin vaatteisiin helposti. Plussaa jalan heijastinosista, jotka näkyvät, kun syksy saapuu.  

Yhteenveto:

Design on parasta näissä tyylipuhtaista ja näteissä trikoissa, jotka tuntuvat luotettavilta. Pienet yksityiskohdat, kuten piilotettu tasku ja heijastinyksityiskohdat tuovat mukavan lisän. Kangas on astetta paksumpaa, joka sopii sinulle, joka teet paljon kyykkyjä, sillä näissä trikoissa et vilauta. Meshpaneeleista huolimatta näissä tulee hieman lämpimämpi kuin muissa testin trikoissa. Näitä trikoita käyttää mieluiten kuntosalilla.

Under Armour.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: HG Armour Ankle Crop

Suositushinta: 54,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Näissä hyvin istuvissa trikoissa tunnet itsesi nopeaksi ja joustavaksi. Nämä trikoot hellivät niin peppua, reisiä kuin jalkojakin. Ainoastaan jalansuut ovat hieman pitkät, mikäli olet oikein lyhyt.

Mukavuus: Niin mukavat! Rakastamme näitä trikoita. Kangas on paksua ja lähes kiiltävää, muttei kuitenkin läpikuultavaa. Lantion leveä resori tuntuu mahaa vasten mukavalta. Tasaiset saumat eivät hierrä. 

Lämpötila: Trikoot peittävät ja ovat viileät sekä kevyet. Ne kuivaavat nopeasti, mikäli hikoat.  

Design: Trikoot ovat hyvin suunniteltu lukuunottamatta lahkeita, jotka ovat hieman liian pitkät, jos olet lyhyempi (noin 160 cm). Jokainen sauma istuu kuin valettu.

Yhteenveto: 

Jos etsit täydellisiä mustia trikoita, jotka ovat lisäksi viileät ja uskomattoman joustavat, tässä on sinun valintasi. Kangas ei vain poista kosteutta tehokkaasti ja pidä sinua viileänä, vaan myös joustaa täydellisesti. Kankaassa on kompressiota, muttei niin paljoa kuin oikeissa kompressiotrikoissa, mutta ne tuntuvat silti ihanilta jalassa. Jos olet lyhyempi, joudut ehkä muokkaamaan lahkeita. Keskipitkille nämä toimivat kuin unelma. Ostoksille mars! 

adidas ID.jpg

Merkki: Adidas

Malli: ID Mesh Tight

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: musta

Istuvuus: Tässä luotettavat trikoot, jotka istuvat täydellisesti. Ei huomautettavaa!  

Mukavuus: Pehmeä puuvillakangas tuntuu viileältä ja mukavalta ihoa vasten. Korkeampi vyötärö takaa mainion mukavuuden. 

Lämpötila: Ilmavat ja viileät. Ohut kangas on lähes läpikuultavaa takapuolen kohdalta.  

Design: Klassiset mustat treenitrikoot korkeammalla vyötäröllä. Meshpaneelit tekevät niistä hieman tuikitavallisia trikoita kiinnostavammat. 

Yhteenveto:

Nämä trikoot kuuluvat Adidas ID-mallistoon joka on pikemminkin sportswear kuin treenivaatemallisto, mutta näissä voit silti treenata mainiosti. Pitkille lenkeille ne eivät ehkä sovi, mutta saliharjoitteluun, kävelyille ja jumppatunneille kyllä. Osa testaajista koki, että kangas oli liian ohutta takapuolen kohdalta, mutta viileydestä kellään ei ollut valittamista. Pikkumustan vastine treenivaatekaapissa.   

Kari Traa.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Mathea tights

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Istuu kuin kuvassa. Lahkeet ovat normaalit, mutta jos olet lyhyt, joudut rullaamaan niitä ylös. 

Mukavuus: Pisteitä leveästi reunuksesta sekä mukavasta vyötäröstä. Näissä trikoissa mukavuus on huipussaan. Saumat tulevat reiden yli, mutta ovat uskomattoman joustavat. Heijastimet sivuilla ovat hieman kovat ja voisivat olla joustavammat, mutta ne eivät kuitenkaan ole tiellä.  

Lämpötila: Nämä supermukavat trikoot ovat viileät myös kuumina kespäivinä. Edes vaaleansinisissä trikoissa ei näkynyt hikiläikkiä. 

Design: Mahtavaa, että Kari Traa on yhdistänyt monia trikoiden hyviä puolia: kiiltävän materiaalin, heijastimet ja useita värivaihtoehtoja. Takataskusta plussaa.

Yhteenveto: 

Hyvin tehdyt trikoot, jotka puemme mielellään päälle kuumana kesäpäivänä tai kuntosalin hikisimmälle tunnille. Nämä poistavat kosteutta ilmiömäisesti eikä hikiläikistä tarvitse huolehtia edes kovalla tunnilla. Jos olet lyhyt, valitse suosiolla toinen malli. Jos olet keskipitkä, tässä on treenikaappiisi täydellinen kaveri. 

Nike Hypercool.jpg

Merkki: Nike

Malli: Hypercool Tight Marble

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Joustavat trikoot istuvat, mutteivat purista. Koko on mitä pitää ja vyötärö juuri sopiva. Nämä istuvat hyvin.

Mukavuus: Parhaimmat pisteet olisivat vaatineet leveämmän reunuksen ja tukevamman vyötärön. Muuten oikein joustavat trikoot pehmeästä kankaasta. Reisien saumat joustavat myös hyvin. 

Lämpötila: Kangas on kevyttä, muttei liian paksua. Meshosat peittävät suurimman osan jalasta, mikä takaa, että jalat pysyvät viileänä. Voit huoletta laittaa nämä hikiselle spinningtunnille.  

Design: Saumat ja meshyksityiskohdat tuovat pisteet kotiin, mutta kangas ei ollut kaikkien mieleen. Se on lievästi sanottuna silmiinpistävä ja hieman kuin korianteri: joko pidät siitä tai sitten et. 

Yhteenveto: 

Niken Pro Hypercool-teknologia on kehitetty viilentämään ja siinä he myös onnistuvat. Vaikka nämä ovat kokopitkät eivät ne ole liian kuumat edes hellepäivänä. Materiaalissa ei valittamista, mutta design jakoi testaajamme kahteen leiriin. Kaikkia kuvio ei imarrellut.  

OSTA TÄÄLTÄ: 
LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Fleecetröjor
Muoti & trendit

Testi: parhaat välikerrosvaatteemme

1 päivä sitten
reebok linnen
Muoti & trendit

Tämän hetken trendikkäimmät treenitopit

1 päivä sitten
FI Header pendlarjackor
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

2 päivää sitten
Josefin Jensen
Muoti & trendit

Maksimoi syystyylisi näillä voimakkaan värisillä päällysvaatteilla

3 päivää sitten
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Muoti & trendit

Tämän takia uudet Defy-kengät ovat Puman kuumimmat kengät

3 päivää sitten
Pendlarjackor header FI
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten syystakit työmatkalle

4 päivää sitten
Nike herr training 2018
Muoti & trendit

Näitä Niken uusia treenivaatteita et halua missata!

4 päivää sitten
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg
Muoti & trendit

10 Niken treeniuutuutta tänä syksynä

5 päivää sitten
Jackor:2018
Muoti & trendit

10 upeaa naisten syystakkia

5 päivää sitten
Test tights fi.jpg
Muoti & trendit

Testi: syksyn parhaat trikoot

5 päivää sitten
WyteJacka
Muoti & trendit

Wyten uudet takit ovat täällä!

6 päivää sitten
Isbjörn
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet hankkimassa lasten haalaria

14 sep 2018
FI Header sneakers
Muoti & trendit

TESTI! Naisten tennarit

13 sep 2018
FI header herr
Muoti & trendit

TESTI! Kuumimmat tennarit miehille

13 sep 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Nike Pegasus Turbo -juoksukenkiä

13 sep 2018
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg
Muoti & trendit

Nike Pegasus Turbo – uudet, monipuoliset superkengät

13 sep 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin vuoden 2018 parhaat urheiluliivit

12 sep 2018
Chris Boots.2018
Muoti & trendit

Naisten kuumimmat syyskengät

10 sep 2018
Adidasherr2.jpg
Muoti & trendit

Adidaksen syksyn sportswear-vaatteet ovat saapuneet

09 sep 2018
haglöfs
Muoti & trendit

Haglöfs toivottaa hyvää syksyä

06 sep 2018
Blacc Yoga_2018_3.png
Muoti & trendit

Tunne Blaccin uuden joogamalliston feminiininen flow

06 sep 2018
Reebok lux
Muoti & trendit

Trikoovinkki: Luksusta Reebokilta

04 sep 2018
8848
Muoti & trendit

Multiliner-takit ovat sesongin kuumin hittituote

04 sep 2018
Blacc Mom
Muoti & trendit

Nyt löydät Blaccilta myös äitiysmalliston

03 sep 2018
Blacc limited edition
Muoti & trendit

Blaccin näteimmät treenivaatteet ovat täällä!

03 sep 2018
Reebok PureMove Bra
Muoti & trendit

Reebokin uusissa urheiluliiveissä tuki mukautuu käyttöön

03 sep 2018
FI header
Muoti & trendit

Testasimme Kari Traan tennareita

01 sep 2018
träningskläder
Muoti & trendit

Syksy saapuu! Uskalla pukeutua punaiseen

30 aug 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Blaccin parhaat joogavaatteet

28 aug 2018
FI Header
Muoti & trendit

Testin parhaat: korkeavyötäröiset trikoot

28 aug 2018
Reebok Floatride Run Fast
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin tulisi juosta Reebokin kengissä

25 aug 2018
Nike Air Max Trainer test
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Nike Air Max Trainer 1 -kengät

20 aug 2018
casall
Muoti & trendit

Syysuutuuksia Casallilta

20 aug 2018
Sport_bh_Nike
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset urheiluliivit Nikelta

20 aug 2018
Träningströja
Muoti & trendit

10 parhaiten myyvää treenipaitaa

16 aug 2018
Puma_header_skor
Muoti & trendit

Testissä: Puman syksyn uudet treenikengät

15 aug 2018
ASICS
Muoti & trendit

Syksyn uudet juoksukengät miehille

14 aug 2018
Kari Traa sneakers
Muoti & trendit

Kari Traan tennarit ovat vihdoinkin saatavilla

14 aug 2018
fearless flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet treenikengät

13 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg
Muoti & trendit

Opas: Syksyn juoksukengät naisille

13 aug 2018
more news
Fleecetröjor

Testi: parhaat välikerrosvaatteemme

Paras ystäväsi järvellä, vuorella tai laskettelurinteessä? Tietysti lämmittävä välikerros! Tässä tulevat parhaat paidat naisille ja miehille.

Muoti & trendit
reebok linnen

Tämän hetken trendikkäimmät treenitopit

Unohda painijanselät, spagettiolkaimet ja U:n muotoiset kaula-aukot: nyt tulevat muscle tanks- topit. Tältä näyttävät syksyn 2018 treenitopit.

Muoti & trendit
FI Header pendlarjackor

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

Miten sinä taitat työmatkasi? Testasimme parhaat takit, jotka toimivat työmatkalla, pyöräilitpä, kävelitpä tai käytitpä julkisia. Löydä oma suosikkisi!

Muoti & trendit
Josefin Jensen

Maksimoi syystyylisi näillä voimakkaan värisillä päällysvaatteilla

Influencer Josefin Jensen seuraa tarkasti trendejä. Nyt hän jakaa parhaat vinkkinsä, jotta sinäkin voisit onnistua mahdollisimman mukavassa ja sporttisessa syystyylissä.

Muoti & trendit
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png

Tämän takia uudet Defy-kengät ovat Puman kuumimmat kengät

Selena Gomezin yhteistyö Puman kanssa viedään tänä syksynä uusille leveleille. Nyt tähti on nimittäin suunnitellut merkille oman malliston. Ensimmäisenä maistiaisena esitellään uudet Defy-kengät.

Muoti & trendit
Pendlarjackor header FI

Testin parhaat miesten syystakit työmatkalle

Millaisen takin valitset työmatkalle? Testiryhmämme taittoi työmatkansa hieman eri tavalla ja kokeili, miten eri mallit työmatkalle sopivat – tässä tulevat heidän suosikkimallinsa.

Muoti & trendit
Nike herr training 2018

Näitä Niken uusia treenivaatteita et halua missata!

Niken uuden treenimalliston vaatteet ovat saatavilla syksyisissä sävyissä. Esittelemme kymmenen hittiä, joita et halua missata.

Muoti & trendit
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 Niken treeniuutuutta tänä syksynä

Uusi syksy = uudet treenivaatteet! Näissä Niken treenivaatteissa kelpaa hikoilla tänä syksynä.

Muoti & trendit
Jackor:2018

10 upeaa naisten syystakkia

Jos pidät sporttisesta tyylistä, syksyn takkivalintasi on selvä: muhkea toppatakki. Retrotrendikäs, sporttinen ja supersöpö. Esittelemme 10 meidän suosikkiamme.

Muoti & trendit
Test tights fi.jpg

Testi: syksyn parhaat trikoot

Kuulutko heihin, jotka tarvitsevat vähintään kymmenet eri trikoot treenivaatekaappiisi? Me myös! Siksi poimimme testin parhaat syksyn uutuustrikoot.

Muoti & trendit
WyteJacka

Wyten uudet takit ovat täällä!

Tarvitsetko uutta takkia? Wyte julkaisee uuden, siistin takkimalliston juuri syksyn kynnyksellä. Takkeja löytyy sekä naisille että miehille. Saamme nähdä trendikkäitä kaamosvärejä sekä söpöjä toppatakkeja.

Muoti & trendit
Isbjörn

Pohdi tätä, kun olet hankkimassa lasten haalaria

Päivät kylmenevät ja pian lapset puetaan taas haalareihin. Mutta tiedätkö, mihin haalariostoksilla kannattaa kiinnittää huomiota? Tässä tulevat meidän vinkkimme.

Muoti & trendit
FI Header sneakers

TESTI! Naisten tennarit

Tennarit ovat aina varma valinta. Ne ovat tyylikkäät, helppo yhdistää eri vaatteisiin ja mukavat jalassa. Lue, mitä testaajamme tykkäsivät, ja löydä omat suosikkisi.

Muoti & trendit
FI header herr

TESTI! Kuumimmat tennarit miehille

Sinulla ei voi olla liian montaa paria tennareita. Ota syksy vastaan uusimmalla suosikkiparillasi – olemme testanneet 7 tyylikästä miestenmallia.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testasimme Nike Pegasus Turbo -juoksukenkiä

Syksyn kuumin juoksumaailman uutuus tulee Nikelta, ja viimeinkin sitä saa myös kaupoista! Kiinnostaisiko sinua tietää, miltä juokseminen uutuuskengillä tuntuu? Tässä tulee testaajiemme arvosana kommenttien kera.

Muoti & trendit