Testissä kesän viileimmät trikoot

Kesä ja aurinko saavat kaipaamaan viileämpiä treenitrikoita. Testiryhmämme sovitti, mitkä mallit pitävät kehon parhaiten viileänä. 

Nike Pro Tight.jpg

Merkki: Nike

Malli: Pro Tight

Suositushinta: 43,90 euroa

Istuvuus: Kokopitkät trikoot ovat täydelliset noin 170 senttiselle. Ne tulevat juuri navan alle, tai sitten voit halutessasi vetää niitä hieman ylemmäs.

Mukavuus: Aivan ihanat! DriFit-kangas saa aikaan sen, että lämpötila pysyy mukavana lämmöstä ja hiestä huolimatta. Pehmeä kangas ei tunnu liian löysältä. Näitä tekee mieli pitää treenin jälkeenkin. 

Lämpötila: Pohkeiden ja polven meshkangas saa ilman käymään, ja kangas hengittää hyvin. Tuuli pääsee läpi. 

Design: Todella klassinen malli, kokomustat trikoot, joissa valkoinen logo koristaa reittä ja teksti lantiota. Mainio perustreenivaate. Kangas on melko ohutta, mutta ei näy läpi.

Yhteenveto: 

Jos etsit mustia, viileitä treenitrikoita, jotka hengittävät hyvin ja poistavat kosteutta, mutta jotka eivät ole läpikuultavat, valitse nämä. Hintakaan ei hirvitä! Kangas on hieman kiiltävää eivätkä nämä ole mukavat joogatrikoot vaan pikemminkin trikoot kovaan treeniin. Näissä voit teenata laajojakin liikeratoja. 

BLACC.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Grace

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Jos painit kahden koon välillä, valitse pienempi. Kangas antaa hyvin anteeksi ja joustaa. Leveä resori ja korkea vyötärö pitävät trikoot paikallaan niin juostessa kuin CrossFitissäkin.

Mukavuus: Ei valittamista. Korkea vyötärö ja joustava kangas tekevät näistä trikoista supermukavat. Ei hiertymien vaaraa. 

Lämpötila: Söpöt meshyksityiskohdat, jotka nousevat pitkin reittä, tekevät ventilaatiosta mainion. Ne pitävät sinut viileänä koko treenin ajan. Hiki poistuu tehokkaasti ja tunnet itsesi kuivaksi kuumallakin säällä.

Design: Meshosat ovat paitsi funktionaaliset myös supersöpöt kuten myös korkea vyötärö. Testiryhmämme piti imartelevasta ⅞-pituudesta ja tyylipuhtaasta marmorikuviosta. 

Yhteenveto:

Supersöpöt, viileät ja joustavat. Näistä trikoista tuli testaajien suosikit jo heti alusta alkaen. Koristeelliset meshosat tarjoavat lisää viileyttä kuumina päivinä. Näitä trikoita voit siis käyttää shortsien sijasta. Jos jostain pitäisi valittaa niin pienen taskun uupumisesta. 

adidas D2M.jpg

Merkki: Adidas

Malli: D2M 3-stripe Long Tights

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Ei hierrä eikä ärsytä, mutta vyötärö jää melko matalalle ja rullaantuu sekä laskee mahan alle hyppiessä ja juostessa, mikä tuo hieman miinuspisteitä. Kooksi kannattaa valita pienempi koko, jotta tunne olisi tiukempi. 

Mukavuus: Materiaali on huippuluokkaa; se tuntuu supermukavalta kehoa vasten ja hengittää hyvin. Kangas on joustavaa ja noudattelee tiukasti kehon muotoja, muttei purista.  

Lämpötila: Climalite-materiaali tekee tehtävänsä. Tunnet olosi viileäksi ja mukavaksi, vaikka hiki virtaisi.

Design: Klassiset kolme raitaa toimivat edelleen ja ne voi kätevästi yhdistää melkein mihin tahansa treenivaatteisiin. Trikoot toimivat hyvin myös arjessa. Plussaa takataskusta.

Yhteenveto:

Trikoot on valmistettu Climalite-materiaalista, joka poistaa kosteutta ja pitää sinut kuivana ja viileänä. Siksi trikoot ovat varma valinta kesätreeniin. Matalan vyötärön vuoksi testaaat käyttävät näitä mieluummin treenissä kuin arjessa, sillä ne putoavat tietyissä harjoituksissa. Toki kyseessä on makuasia ja tämäkin riippuu paljon kehon mallista. Ulkonäöltään nämä ovat jättipotti. Jos olet noin 165-170 senttiä pitkä, on pituus juuri täydellinen, mutta valitse pienempi koko, jotta trikoot todella tulisivat lähelle ihoa. 

Craft.jpg

Merkki: Craft

Malli: Breakaway Tights

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: ⅞-pituus mairittelee sekä ruskettuina jalkoja että tuntuu mukavalta lämpimällä kelillä. Vyötärö on hieman matala, etenkin juoksemiseen, minkä vuoksi testaajat suosivat reilumpaa vyötäröä. 

Mukavuus: Leveä resori tuntui mukavalta vatsalla, mutta vyötärö jää liian matalaksi täysiin pisteisiin. Kangas on muuten oikein mukavaa ja joustavaa. 

Lämpötila: Kangas on melko paksua, mutta takapuolen ja polven meshpaneelit hengittävät hyvin. Eivät testin viileimmät trikoot, mutta viileytensä puolesta ne saavat kuitenkin hyväksytyn arvosanan.  

Design: Tyylin puolesta ei valitettavaa. Trikoot ovat nätit ja imartelevat ja ne voi yhdistää muihin vaatteisiin helposti. Plussaa jalan heijastinosista, jotka näkyvät, kun syksy saapuu.  

Yhteenveto:

Design on parasta näissä tyylipuhtaista ja näteissä trikoissa, jotka tuntuvat luotettavilta. Pienet yksityiskohdat, kuten piilotettu tasku ja heijastinyksityiskohdat tuovat mukavan lisän. Kangas on astetta paksumpaa, joka sopii sinulle, joka teet paljon kyykkyjä, sillä näissä trikoissa et vilauta. Meshpaneeleista huolimatta näissä tulee hieman lämpimämpi kuin muissa testin trikoissa. Näitä trikoita käyttää mieluiten kuntosalilla.

Under Armour.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: HG Armour Ankle Crop

Suositushinta: 54,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Näissä hyvin istuvissa trikoissa tunnet itsesi nopeaksi ja joustavaksi. Nämä trikoot hellivät niin peppua, reisiä kuin jalkojakin. Ainoastaan jalansuut ovat hieman pitkät, mikäli olet oikein lyhyt.

Mukavuus: Niin mukavat! Rakastamme näitä trikoita. Kangas on paksua ja lähes kiiltävää, muttei kuitenkin läpikuultavaa. Lantion leveä resori tuntuu mahaa vasten mukavalta. Tasaiset saumat eivät hierrä. 

Lämpötila: Trikoot peittävät ja ovat viileät sekä kevyet. Ne kuivaavat nopeasti, mikäli hikoat.  

Design: Trikoot ovat hyvin suunniteltu lukuunottamatta lahkeita, jotka ovat hieman liian pitkät, jos olet lyhyempi (noin 160 cm). Jokainen sauma istuu kuin valettu.

Yhteenveto: 

Jos etsit täydellisiä mustia trikoita, jotka ovat lisäksi viileät ja uskomattoman joustavat, tässä on sinun valintasi. Kangas ei vain poista kosteutta tehokkaasti ja pidä sinua viileänä, vaan myös joustaa täydellisesti. Kankaassa on kompressiota, muttei niin paljoa kuin oikeissa kompressiotrikoissa, mutta ne tuntuvat silti ihanilta jalassa. Jos olet lyhyempi, joudut ehkä muokkaamaan lahkeita. Keskipitkille nämä toimivat kuin unelma. Ostoksille mars! 

adidas ID.jpg

Merkki: Adidas

Malli: ID Mesh Tight

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: musta

Istuvuus: Tässä luotettavat trikoot, jotka istuvat täydellisesti. Ei huomautettavaa!  

Mukavuus: Pehmeä puuvillakangas tuntuu viileältä ja mukavalta ihoa vasten. Korkeampi vyötärö takaa mainion mukavuuden. 

Lämpötila: Ilmavat ja viileät. Ohut kangas on lähes läpikuultavaa takapuolen kohdalta.  

Design: Klassiset mustat treenitrikoot korkeammalla vyötäröllä. Meshpaneelit tekevät niistä hieman tuikitavallisia trikoita kiinnostavammat. 

Yhteenveto:

Nämä trikoot kuuluvat Adidas ID-mallistoon joka on pikemminkin sportswear kuin treenivaatemallisto, mutta näissä voit silti treenata mainiosti. Pitkille lenkeille ne eivät ehkä sovi, mutta saliharjoitteluun, kävelyille ja jumppatunneille kyllä. Osa testaajista koki, että kangas oli liian ohutta takapuolen kohdalta, mutta viileydestä kellään ei ollut valittamista. Pikkumustan vastine treenivaatekaapissa.   

Kari Traa.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Mathea tights

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Istuu kuin kuvassa. Lahkeet ovat normaalit, mutta jos olet lyhyt, joudut rullaamaan niitä ylös. 

Mukavuus: Pisteitä leveästi reunuksesta sekä mukavasta vyötäröstä. Näissä trikoissa mukavuus on huipussaan. Saumat tulevat reiden yli, mutta ovat uskomattoman joustavat. Heijastimet sivuilla ovat hieman kovat ja voisivat olla joustavammat, mutta ne eivät kuitenkaan ole tiellä.  

Lämpötila: Nämä supermukavat trikoot ovat viileät myös kuumina kespäivinä. Edes vaaleansinisissä trikoissa ei näkynyt hikiläikkiä. 

Design: Mahtavaa, että Kari Traa on yhdistänyt monia trikoiden hyviä puolia: kiiltävän materiaalin, heijastimet ja useita värivaihtoehtoja. Takataskusta plussaa.

Yhteenveto: 

Hyvin tehdyt trikoot, jotka puemme mielellään päälle kuumana kesäpäivänä tai kuntosalin hikisimmälle tunnille. Nämä poistavat kosteutta ilmiömäisesti eikä hikiläikistä tarvitse huolehtia edes kovalla tunnilla. Jos olet lyhyt, valitse suosiolla toinen malli. Jos olet keskipitkä, tässä on treenikaappiisi täydellinen kaveri. 

Nike Hypercool.jpg

Merkki: Nike

Malli: Hypercool Tight Marble

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Joustavat trikoot istuvat, mutteivat purista. Koko on mitä pitää ja vyötärö juuri sopiva. Nämä istuvat hyvin.

Mukavuus: Parhaimmat pisteet olisivat vaatineet leveämmän reunuksen ja tukevamman vyötärön. Muuten oikein joustavat trikoot pehmeästä kankaasta. Reisien saumat joustavat myös hyvin. 

Lämpötila: Kangas on kevyttä, muttei liian paksua. Meshosat peittävät suurimman osan jalasta, mikä takaa, että jalat pysyvät viileänä. Voit huoletta laittaa nämä hikiselle spinningtunnille.  

Design: Saumat ja meshyksityiskohdat tuovat pisteet kotiin, mutta kangas ei ollut kaikkien mieleen. Se on lievästi sanottuna silmiinpistävä ja hieman kuin korianteri: joko pidät siitä tai sitten et. 

Yhteenveto: 

Niken Pro Hypercool-teknologia on kehitetty viilentämään ja siinä he myös onnistuvat. Vaikka nämä ovat kokopitkät eivät ne ole liian kuumat edes hellepäivänä. Materiaalissa ei valittamista, mutta design jakoi testaajamme kahteen leiriin. Kaikkia kuvio ei imarrellut.  

OSTA TÄÄLTÄ: 
LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Black Friday tips honom
Muoti & trendit

Black Friday: 12 parasta löytöä miehille

6 tuntia sitten
Black Friday barnen
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

8 tuntia sitten
Adidas Copa 19
Muoti & trendit

Adidaksen uudet Copa 19 -jalkapallokengät ovat täällä!

12 tuntia sitten
Black Friday tips henne
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä naisille

19 tuntia sitten
Skins_Seamless
Muoti & trendit

Tutustu Skinsin saumattomaan valikoimaan

1 päivä sitten
driva
Muoti & trendit

Nyt urheiluliivejä saa myös villaisena

3 päivää sitten
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Muoti & trendit

Adidaksen uusin mallisto on Stella McCartneyn inspiroima

6 päivää sitten
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Suunto 9 G1 -sykekellon

12 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Muoti & trendit

15 lahjaehdotusta isälle

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Muoti & trendit

Tämä mallisto pelastaa talvilenkit

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Muoti & trendit

Odd Molly Ski tarjoilee naisellisia kuvioita

07 nov 2018
FI_header_DAM.jpg
Muoti & trendit

TESTI! 15 talvitakkia, joilla pärjäät pakkasessa

07 nov 2018
alshammar
Muoti & trendit

Ruotsalaisuimari Therese Alshammar vinkkaa: Näin löydät hyvän uimapuvun

06 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: treenialushousut

05 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä talven lämpimimmät lasten haalarit

04 nov 2018
Skins_plagg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi haluat treenata kompressiovaatteissa

04 nov 2018
Header FI löpartights
Muoti & trendit

Testin parhaat! 7 miesten lämpimät juoksutrikoot

30 oct 2018
Wyte jacka
Muoti & trendit

15 löytöä syksyn kuumimmassa värissä

29 oct 2018
5DS_2808.jpg
Muoti & trendit

Wyte Ski -mallisto tarjoilee valkoisia unelmia

29 oct 2018
FI-Header-Nike-Shield.jpg
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat uudet Niken talvijuoksukengät

29 oct 2018
FI Header löpartights
Muoti & trendit

8 testin parasta lämmintä trikoomalliamme

28 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Muoti & trendit

Sesongin rinnemuoti on värikästä ja persoonallista

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg
Muoti & trendit

Lue, miksi Nike Tanjun on maailman suosituin tennarimalli

24 oct 2018
Nike Utility.png
Muoti & trendit

Nämä Nike Shieldin uutuuskengät toimivat syyssäässäkin

24 oct 2018
FI-Header-HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! 7 parasta polkujuoksukenkäämme miehille

23 oct 2018
FI BB header
Muoti & trendit

Testissä Better Bodiesin parhaat treenitrikoot

23 oct 2018
FI-Header-DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat polkujuoksukengät

22 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa panostaa toppavaatteisiin rinteessä

22 oct 2018
Timberland
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Timberlandin 6-inch Premium -kengät

22 oct 2018
Sportswear herr
Muoti & trendit

Miesten syysmuotia hallitsevat ylisuuret ja voimakkaan väriset vaatteet

18 oct 2018
ida b olsson
Muoti & trendit

Näin pukeudut kävelylle ja juoksulenkille ilmojen kylmetessä

17 oct 2018
Wyte
Muoti & trendit

Wyte pitää jalkasi lämpiminä

16 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Helly Hansen Lifa on syksyn varmin ostos

16 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Muoti & trendit

Nike Terra Perma tarjoilee ylellistä luonnollisuutta

16 oct 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Iso testi: 10 synteettistä aluskerrastoa

15 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Muoti & trendit

Kurkista Wyten uuteen, mukavaan oloasumallistoon

13 oct 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: 12 lämmintä villaista aluskerrastoa

13 oct 2018
kari traa
Muoti & trendit

Tutustu Kari Traan Rose -aluskerraston tarinaan

12 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Muoti & trendit

12 ilmavaa teddypaitaa

12 oct 2018
Russell Athletic
Muoti & trendit

Syksyn näteimmät hupparit valmistaa Russell Athletic

12 oct 2018
more news
Black Friday tips honom

Black Friday: 12 parasta löytöä miehille

Vuoden hauskin perjantai on pian täällä! Black Friday on mainio päivä klikata kotiin kaikki, mitä toivelistalla lukee. Esittelemme 12 suosikkilöytöä miehille.

Muoti & trendit
Black Friday barnen

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

Black Friday on mainio syy hankkia tarpeelliset tavarat, jotka muuten verottaisivat kukkaroa liikaa. Tässä 12 vinkkiä lastenvaatekomeroon.

Muoti & trendit
Adidas Copa 19

Adidaksen uudet Copa 19 -jalkapallokengät ovat täällä!

Koko jalkapallomaailma pidättelee hengitystään, kun Adidaksen uudet Copa 19 astuvat sisään. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää 36 vuotta sitten ensiesiintymisensä tehneestä mallista.

Muoti & trendit
Black Friday tips henne

Black Friday: 12 superlöytöä naisille

Vuoden suurimpana shoppailupäivänä hankimme mielellään löytöjä, joita olemme himoinneet koko vuoden. Tässä 12 Black Fridayn löytöä naisille.

Muoti & trendit
Skins_Seamless

Tutustu Skinsin saumattomaan valikoimaan

Tiesitkö, että kompressiovaatteita valmistavan Skinsin vaatteita saa myös saumattomina? Ne ovat pehmeitä, mukavia ja täydellisiä rauhalliseen treeniin.

Muoti & trendit
driva

Nyt urheiluliivejä saa myös villaisena

Jos pidät villaisista alusvaatteista, tulet rakastamaan näitä Kari Traan Driva -liivejä. Merinovillasta valmistetut nätit liivit tukevat mukavasti.

Muoti & trendit
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Adidaksen uusin mallisto on Stella McCartneyn inspiroima

Adidas on tehnyt pitkään yhteystyötä vaatesuunnittelija Stella McCartneyn kanssa. Pitkää yhteistä taivalta juhlistetaan Statement-mallistolla. Tutustu uusiin, ihaniin vaatteisiin.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Testasimme Suunto 9 G1 -sykekellon

Jopa 120 tuntia kestävä akku ja uudet toiminnot saavat sinut rakastumaan tähän Suunton 9 G1 -sykekelloon. Testiryhmämme testasi Suunton uusimman tulokkaan.

Muoti & trendit
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 lahjaehdotusta isälle

Ethän unohda, että sunnuntaina vietetään isänpäivää? Tässä tulee 15 lahjaehdotusta.

Muoti & trendit
Nike RN Division3.png

Tämä mallisto pelastaa talvilenkit

Juoksijat, katse tänne! Jos haluat jaksaa juoksukauttasi lämpötilan laskiessakin, kun räntä valtaa kadut, on Niken uusi Run Division sesongin suosikkisi.

Muoti & trendit
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Odd Molly Ski tarjoilee naisellisia kuvioita

Pidätkö naisellisista hiihtovaatteista, jotka erottuvat joukosta? Siinä tapauksessa Odd Mollyn talvimallistosta saattaa löytyä jotain mieleistä sinulle.

Muoti & trendit
FI_header_DAM.jpg

TESTI! 15 talvitakkia, joilla pärjäät pakkasessa

Tähän aikaan vuodesta lämmin talvitakki on lähes välttämätön. Se saa mielellään olla lämmin, mukava ja söpö. Testasimme 15 lämmintä vaihtoehtoa sekä naisille että miehille.

Muoti & trendit
alshammar

Ruotsalaisuimari Therese Alshammar vinkkaa: Näin löydät hyvän uimapuvun

Arenan uuden Bodylift-sarjan kehittelijänä on ruotsalaisuimari Therese Alshammar. Nyt hän jakaa parhaat vinkkinsä, kuinka löytää sopiva uimapuku– ja kuinka viedä uimaharjoittelu seuraavalle tasolle.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Suuri testi: treenialushousut

Puuvilla on poissuljettu vaihtoehto, kun suuntaat salille. Kysymys kuuluu: treenaatko mieluummin funktionaalisissa vai merinovillaisissa alushousuissa? Testasimme molempien materiaalien suosikkimallit.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Testissä talven lämpimimmät lasten haalarit

Perheen pienimpien vuoden tärkein ostos on luonnollisesti lämmin talvihaalari. Testasimme suosituimmat mallimme selvittääksemme, kuinka ne pärjäävät pulkkamäessä ja lumisodassa.

Muoti & trendit