Testissä kesän viileimmät trikoot

Kesä ja aurinko saavat kaipaamaan viileämpiä treenitrikoita. Testiryhmämme sovitti, mitkä mallit pitävät kehon parhaiten viileänä. 

Nike Pro Tight.jpg

Merkki: Nike

Malli: Pro Tight

Suositushinta: 43,90 euroa

Istuvuus: Kokopitkät trikoot ovat täydelliset noin 170 senttiselle. Ne tulevat juuri navan alle, tai sitten voit halutessasi vetää niitä hieman ylemmäs.

Mukavuus: Aivan ihanat! DriFit-kangas saa aikaan sen, että lämpötila pysyy mukavana lämmöstä ja hiestä huolimatta. Pehmeä kangas ei tunnu liian löysältä. Näitä tekee mieli pitää treenin jälkeenkin. 

Lämpötila: Pohkeiden ja polven meshkangas saa ilman käymään, ja kangas hengittää hyvin. Tuuli pääsee läpi. 

Design: Todella klassinen malli, kokomustat trikoot, joissa valkoinen logo koristaa reittä ja teksti lantiota. Mainio perustreenivaate. Kangas on melko ohutta, mutta ei näy läpi.

Yhteenveto: 

Jos etsit mustia, viileitä treenitrikoita, jotka hengittävät hyvin ja poistavat kosteutta, mutta jotka eivät ole läpikuultavat, valitse nämä. Hintakaan ei hirvitä! Kangas on hieman kiiltävää eivätkä nämä ole mukavat joogatrikoot vaan pikemminkin trikoot kovaan treeniin. Näissä voit teenata laajojakin liikeratoja. 

BLACC.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Grace

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Jos painit kahden koon välillä, valitse pienempi. Kangas antaa hyvin anteeksi ja joustaa. Leveä resori ja korkea vyötärö pitävät trikoot paikallaan niin juostessa kuin CrossFitissäkin.

Mukavuus: Ei valittamista. Korkea vyötärö ja joustava kangas tekevät näistä trikoista supermukavat. Ei hiertymien vaaraa. 

Lämpötila: Söpöt meshyksityiskohdat, jotka nousevat pitkin reittä, tekevät ventilaatiosta mainion. Ne pitävät sinut viileänä koko treenin ajan. Hiki poistuu tehokkaasti ja tunnet itsesi kuivaksi kuumallakin säällä.

Design: Meshosat ovat paitsi funktionaaliset myös supersöpöt kuten myös korkea vyötärö. Testiryhmämme piti imartelevasta ⅞-pituudesta ja tyylipuhtaasta marmorikuviosta. 

Yhteenveto:

Supersöpöt, viileät ja joustavat. Näistä trikoista tuli testaajien suosikit jo heti alusta alkaen. Koristeelliset meshosat tarjoavat lisää viileyttä kuumina päivinä. Näitä trikoita voit siis käyttää shortsien sijasta. Jos jostain pitäisi valittaa niin pienen taskun uupumisesta. 

adidas D2M.jpg

Merkki: Adidas

Malli: D2M 3-stripe Long Tights

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Ei hierrä eikä ärsytä, mutta vyötärö jää melko matalalle ja rullaantuu sekä laskee mahan alle hyppiessä ja juostessa, mikä tuo hieman miinuspisteitä. Kooksi kannattaa valita pienempi koko, jotta tunne olisi tiukempi. 

Mukavuus: Materiaali on huippuluokkaa; se tuntuu supermukavalta kehoa vasten ja hengittää hyvin. Kangas on joustavaa ja noudattelee tiukasti kehon muotoja, muttei purista.  

Lämpötila: Climalite-materiaali tekee tehtävänsä. Tunnet olosi viileäksi ja mukavaksi, vaikka hiki virtaisi.

Design: Klassiset kolme raitaa toimivat edelleen ja ne voi kätevästi yhdistää melkein mihin tahansa treenivaatteisiin. Trikoot toimivat hyvin myös arjessa. Plussaa takataskusta.

Yhteenveto:

Trikoot on valmistettu Climalite-materiaalista, joka poistaa kosteutta ja pitää sinut kuivana ja viileänä. Siksi trikoot ovat varma valinta kesätreeniin. Matalan vyötärön vuoksi testaaat käyttävät näitä mieluummin treenissä kuin arjessa, sillä ne putoavat tietyissä harjoituksissa. Toki kyseessä on makuasia ja tämäkin riippuu paljon kehon mallista. Ulkonäöltään nämä ovat jättipotti. Jos olet noin 165-170 senttiä pitkä, on pituus juuri täydellinen, mutta valitse pienempi koko, jotta trikoot todella tulisivat lähelle ihoa. 

Craft.jpg

Merkki: Craft

Malli: Breakaway Tights

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: ⅞-pituus mairittelee sekä ruskettuina jalkoja että tuntuu mukavalta lämpimällä kelillä. Vyötärö on hieman matala, etenkin juoksemiseen, minkä vuoksi testaajat suosivat reilumpaa vyötäröä. 

Mukavuus: Leveä resori tuntui mukavalta vatsalla, mutta vyötärö jää liian matalaksi täysiin pisteisiin. Kangas on muuten oikein mukavaa ja joustavaa. 

Lämpötila: Kangas on melko paksua, mutta takapuolen ja polven meshpaneelit hengittävät hyvin. Eivät testin viileimmät trikoot, mutta viileytensä puolesta ne saavat kuitenkin hyväksytyn arvosanan.  

Design: Tyylin puolesta ei valitettavaa. Trikoot ovat nätit ja imartelevat ja ne voi yhdistää muihin vaatteisiin helposti. Plussaa jalan heijastinosista, jotka näkyvät, kun syksy saapuu.  

Yhteenveto:

Design on parasta näissä tyylipuhtaista ja näteissä trikoissa, jotka tuntuvat luotettavilta. Pienet yksityiskohdat, kuten piilotettu tasku ja heijastinyksityiskohdat tuovat mukavan lisän. Kangas on astetta paksumpaa, joka sopii sinulle, joka teet paljon kyykkyjä, sillä näissä trikoissa et vilauta. Meshpaneeleista huolimatta näissä tulee hieman lämpimämpi kuin muissa testin trikoissa. Näitä trikoita käyttää mieluiten kuntosalilla.

Under Armour.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: HG Armour Ankle Crop

Suositushinta: 54,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Näissä hyvin istuvissa trikoissa tunnet itsesi nopeaksi ja joustavaksi. Nämä trikoot hellivät niin peppua, reisiä kuin jalkojakin. Ainoastaan jalansuut ovat hieman pitkät, mikäli olet oikein lyhyt.

Mukavuus: Niin mukavat! Rakastamme näitä trikoita. Kangas on paksua ja lähes kiiltävää, muttei kuitenkin läpikuultavaa. Lantion leveä resori tuntuu mahaa vasten mukavalta. Tasaiset saumat eivät hierrä. 

Lämpötila: Trikoot peittävät ja ovat viileät sekä kevyet. Ne kuivaavat nopeasti, mikäli hikoat.  

Design: Trikoot ovat hyvin suunniteltu lukuunottamatta lahkeita, jotka ovat hieman liian pitkät, jos olet lyhyempi (noin 160 cm). Jokainen sauma istuu kuin valettu.

Yhteenveto: 

Jos etsit täydellisiä mustia trikoita, jotka ovat lisäksi viileät ja uskomattoman joustavat, tässä on sinun valintasi. Kangas ei vain poista kosteutta tehokkaasti ja pidä sinua viileänä, vaan myös joustaa täydellisesti. Kankaassa on kompressiota, muttei niin paljoa kuin oikeissa kompressiotrikoissa, mutta ne tuntuvat silti ihanilta jalassa. Jos olet lyhyempi, joudut ehkä muokkaamaan lahkeita. Keskipitkille nämä toimivat kuin unelma. Ostoksille mars! 

adidas ID.jpg

Merkki: Adidas

Malli: ID Mesh Tight

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: musta

Istuvuus: Tässä luotettavat trikoot, jotka istuvat täydellisesti. Ei huomautettavaa!  

Mukavuus: Pehmeä puuvillakangas tuntuu viileältä ja mukavalta ihoa vasten. Korkeampi vyötärö takaa mainion mukavuuden. 

Lämpötila: Ilmavat ja viileät. Ohut kangas on lähes läpikuultavaa takapuolen kohdalta.  

Design: Klassiset mustat treenitrikoot korkeammalla vyötäröllä. Meshpaneelit tekevät niistä hieman tuikitavallisia trikoita kiinnostavammat. 

Yhteenveto:

Nämä trikoot kuuluvat Adidas ID-mallistoon joka on pikemminkin sportswear kuin treenivaatemallisto, mutta näissä voit silti treenata mainiosti. Pitkille lenkeille ne eivät ehkä sovi, mutta saliharjoitteluun, kävelyille ja jumppatunneille kyllä. Osa testaajista koki, että kangas oli liian ohutta takapuolen kohdalta, mutta viileydestä kellään ei ollut valittamista. Pikkumustan vastine treenivaatekaapissa.   

Kari Traa.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Mathea tights

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Istuu kuin kuvassa. Lahkeet ovat normaalit, mutta jos olet lyhyt, joudut rullaamaan niitä ylös. 

Mukavuus: Pisteitä leveästi reunuksesta sekä mukavasta vyötäröstä. Näissä trikoissa mukavuus on huipussaan. Saumat tulevat reiden yli, mutta ovat uskomattoman joustavat. Heijastimet sivuilla ovat hieman kovat ja voisivat olla joustavammat, mutta ne eivät kuitenkaan ole tiellä.  

Lämpötila: Nämä supermukavat trikoot ovat viileät myös kuumina kespäivinä. Edes vaaleansinisissä trikoissa ei näkynyt hikiläikkiä. 

Design: Mahtavaa, että Kari Traa on yhdistänyt monia trikoiden hyviä puolia: kiiltävän materiaalin, heijastimet ja useita värivaihtoehtoja. Takataskusta plussaa.

Yhteenveto: 

Hyvin tehdyt trikoot, jotka puemme mielellään päälle kuumana kesäpäivänä tai kuntosalin hikisimmälle tunnille. Nämä poistavat kosteutta ilmiömäisesti eikä hikiläikistä tarvitse huolehtia edes kovalla tunnilla. Jos olet lyhyt, valitse suosiolla toinen malli. Jos olet keskipitkä, tässä on treenikaappiisi täydellinen kaveri. 

Nike Hypercool.jpg

Merkki: Nike

Malli: Hypercool Tight Marble

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Joustavat trikoot istuvat, mutteivat purista. Koko on mitä pitää ja vyötärö juuri sopiva. Nämä istuvat hyvin.

Mukavuus: Parhaimmat pisteet olisivat vaatineet leveämmän reunuksen ja tukevamman vyötärön. Muuten oikein joustavat trikoot pehmeästä kankaasta. Reisien saumat joustavat myös hyvin. 

Lämpötila: Kangas on kevyttä, muttei liian paksua. Meshosat peittävät suurimman osan jalasta, mikä takaa, että jalat pysyvät viileänä. Voit huoletta laittaa nämä hikiselle spinningtunnille.  

Design: Saumat ja meshyksityiskohdat tuovat pisteet kotiin, mutta kangas ei ollut kaikkien mieleen. Se on lievästi sanottuna silmiinpistävä ja hieman kuin korianteri: joko pidät siitä tai sitten et. 

Yhteenveto: 

Niken Pro Hypercool-teknologia on kehitetty viilentämään ja siinä he myös onnistuvat. Vaikka nämä ovat kokopitkät eivät ne ole liian kuumat edes hellepäivänä. Materiaalissa ei valittamista, mutta design jakoi testaajamme kahteen leiriin. Kaikkia kuvio ei imarrellut.  

OSTA TÄÄLTÄ: 
LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Jackor test
Muoti & trendit

Testin parhaat! 11 ohuttaa untuvatakkia

4 tuntia sitten
Kompressionsstrumpor
Muoti & trendit

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

1 päivä sitten
Header-ultraboost.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

1 päivä sitten
Filippa K Soft sport.png
Muoti & trendit

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

2 päivää sitten
Saucony.png
Muoti & trendit

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

3 päivää sitten
Blacc yoga
Muoti & trendit

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

4 päivää sitten
TommySport
Muoti & trendit

Hei Tommy Sport!

4 päivää sitten
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Muoti & trendit

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

4 päivää sitten
Adidas UltraBoost 19
Muoti & trendit

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

4 päivää sitten
Puma Jaab XT
Muoti & trendit

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

4 päivää sitten
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Muoti & trendit

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

6 päivää sitten
Seamlesstights
Muoti & trendit

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

15 feb 2019
Miniband
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

13 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Muoti & trendit

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

11 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Muoti & trendit

12 punaista löytöä ystävänpäivään

04 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Muoti & trendit

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

03 feb 2019
JR BLACKBURN
Muoti & trendit

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

03 feb 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä! Blaccin edulliset urheiluliivit

03 feb 2019
adidas quarterstrike.jpg
Muoti & trendit

8 löytöä miehille

01 feb 2019
FI_adidas_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet tuulitakit

31 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää uusista Nike Epic React Flyknit 2 -kengistä

30 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat vedenpitävät kävelykengät

30 jan 2019
björn borg pants.jpg
Muoti & trendit

Aika hemmotella itseään! 10 uutuustuotetta naisille

29 jan 2019
Nike TechPack1.png
Muoti & trendit

Tulevaisuuden treenimallisto on täällä

28 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg
Muoti & trendit

Café x Björn Borg

25 jan 2019
Byks_Karitraa.png
Muoti & trendit

Kari Traan kevään uudet tennarit

25 jan 2019
Lofsan PureMove Bra
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset urheiluliivit

24 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg
Muoti & trendit

Uusi Craft Studio Collection on vihdoin täällä!

23 jan 2019
Puma XT Fuse
Muoti & trendit

Mistä tunnistat parhaan käsipallokengän?

23 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: talven lämpimät parkatakit

23 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

23 jan 2019
FI_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme X-fit -kenkiä Nikeltä

23 jan 2019
UA Hovr
Muoti & trendit

Näitä juoksukenkiä et halua tänä vuonna ohittaa

20 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Muoti & trendit

Näin huolehdit urheiluliiveistäsi

20 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Muoti & trendit

9 uutta trikoomallia vuonna 2019

19 jan 2019
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: korkeavyötäröiset trikoot

19 jan 2019
Salomon.jpg
Muoti & trendit

8 liukkaalle sopivaa kenkää talvikeleihin

10 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Synteettiset aluskerrastot murtomaahiihtoon

09 jan 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Wyten suosituimmat takit

07 jan 2019
more news
Jackor test

Testin parhaat! 11 ohuttaa untuvatakkia

Kun lämpötila lähestyy nollaa, on aika vaihtaa päälle ohut untuvatakki. Tai miksipä et investoisi uuteen? Esittelemme 11 suosikkiamme naisille ja miehille.

Muoti & trendit
Kompressionsstrumpor

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

Kaipaatko lenkillesi lisää vauhtia? Ota avuksesi Gococon uusin minimallisto!

Muoti & trendit
Header-ultraboost.jpg

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

Tiukka istuvuus ja lisää energiaa joka askeleella  – muun muassa näistä ominaisuuksista tunnistat uudet, hehkutetut Adidaksen juoksukengät. Lue, mitä mieltä testaajamme ovat UltraBoost 19 -kengistä.

Muoti & trendit
Filippa K Soft sport.png

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

Saammeko esitellä: Filippa K Soft Sport on saapunut vihdoinkin meille Sportamorelle. Tässä kaikki, mitä merkistä haluat tietää.

Muoti & trendit
Saucony.png

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

Sauconyn suosituimmat juoksukengät eli Kinvarat juhlivat 10-vuotissyntymäpäiviään, joten esittelemme sinulle 10 syytä rakastaa näitä mainioita juoksukenkiä!

Muoti & trendit
Blacc yoga

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

Aurinko alkaa pikkuhiljaa näyttäytyä. Me juhlistamme kevättä uusien Blacc jooga- malliston vaatteiden kera. Näitä et halua missata!

Muoti & trendit
TommySport

Hei Tommy Sport!

Amerikkalainen Tommy Hilfiger on lanseerannut sporttisen malliston, ja nyt Tommy Sportia saa myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

Vihdoinkin löydät myös suurempia kokoja Niken vaatteista myös meiltä Sportamorelta. Tässä tulee kaikki, mitä haluat Nike Plus Size -mallistosta tietää.

Muoti & trendit
Adidas UltraBoost 19

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

Juuri kun luulit, ettei päivä voisi paremmin mennä, Adidas tuo markkinoille uudet UltraBoost 19 -juoksukengät (jotka ovat muuten paremmat kuin edeltäjänsä).

Muoti & trendit
Puma Jaab XT

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

Nyrkkeilykehästä inspiraation saanut Puma tuo markkinoille tuoreimman vahvistuksensa, uudet Jaab XT -kengät. Ne ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta, joustavuutta ja vaimennusta.

Muoti & trendit
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

Pehmeä, lämmin ja kaikkeen sopiva. Peak Performancen Chill Zip Hood -hupparissa on kaikkea, mitä kunnon hupparilta toivoo.

Muoti & trendit
Seamlesstights

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

Tee seuraavasta treenistäsi entistä parempi ja pukeudu pehmeisiin, joustaviin ja saumattomiin treenitrikoisiin. Testasimme sesongin suosikit.

Muoti & trendit
Miniband

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

Kuminauhalla treenaaminen ei ole koskaan ollut suositumpaa. Personal Trainerimme selittää vastusten eron.

Muoti & trendit
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

Oletko epävarma, millaiset urheiluliivit sopivat juuri sinun tarpeisiisi? Tutustu oppaaseemme.

Muoti & trendit
Adidas Exhibit Pack

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

Jalkapallokenkien ostamisen netistä ei tarvitse olla hankalaa. Me neuvomme, miten valitset sinulle sopivimmat Adidaksen malleista.

Muoti & trendit