charlotte och pär header

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

Selvitimme kahden huippujuoksijan kanssa, mitkä ovat Asicsen parhaat juoksukengät naisille ja miehille. Lue testi, niin saat vastauksen!

Mitkä Asics-juoksukengät ovat oikeasti parhaat? Annoimme juoksulähettiläämme Charlotte Karlssonin ja hänen uskollisen lenkkikaverinsa, avopuoliso Pär Arveredin, testata tämän merkin kolme suosituinta kenkää (neutraali juoksukenkä, vakaa juoksukenkä ja kevyt kenkä). Tätä mieltä he olivat Asics-suosikkien iskunvaimennuksesta, mukavuudesta ja vakaudesta.

OSTA TÄÄLTÄ:

(Psst! Rullaa alas nähdäksesi Asics-juoksukengät miehille).

Testissä: ,

GEl cumulus

Saatavana väreissä: , ja .

Pudotus: 10 millimetriä.

Kenkätyyppi: GEL-Cumulus on neutraali harjoituskenkä, joka sopii parhaiten maantielle ja kevyille poluille.

Charlotte Karlsson kommentoi:

Tämä juoksukenkä saa Charlotte Karlssoniltä ylivoimaisesti parhaat pisteet iskunvaimennuksesta ja vakaudesta - nämä ovat myös kaksi ominaisuutta, jotka yleensä kuvaavat Asics-juoksukenkiä.

- Mielestäni kengät tuntuvat yllättävän kevyiltä siihen nähden, että niissä on niiin hyvä rakenne ja stabiliteetti, Charlotte Karlsson sanoo ja jatkaa:

- Sanoisin, että kengät sopivat sinulle, jolla on neutraali juoksuaskel, matalampi jalkaholvi ja hiukan leveämmät jalat. Kengät sopivat ehdottomasti aloittelijoille, jotka haluavat vakaan ja hyvän kengän.

Muuten Asics GEL-Cumulus -mallin valtti on mukavuus, joka tekee siitä suursuosikin.

- Se on erittäin mukava kenkä. Yksi yksityiskohta, josta pidän, on matalampi ja pehmeämpi kantapää, joka ei hierrä yhtään. Tuntuu siltä kuin minulla olisi pehmeä tyyny jalkani ympärillä.

Aivan kuten juoksukengän nimi osoittaa, GEL-Cumulus ylpeilee Asicsen kuuluisalla GEL-iskunvaimennuksella, joka löytyy välipohjasta. Pehmeimmällään se on kannan alla.

- GEL-Cumulus sopii parhaiten juoksijoille, jotka laskeutuvat kantapäälle juostessaan. Jos olet päkiäjuoksija, et tarvitse tällaista rakennetta kannan alle.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä mainittakoon, että suosittu juoksukenkä sopii parhaiten kovaan harjoitteluun ja lenkkeilyyn sinulle, joka olet tottunut juoksemaan, mutta voi myös toimia kilpailussa aloittelevalle juoksijalle.

- Jos et ole niin tottunut juoksemaan ja olet lähdössä ensimmäiselle maratonillesi, jonka tavoite on vain suoriutua loppuun asti, niin tämä kenkä voi olla hyvä valinta. Muutoin en suosittele sitä kilpakäyttöön.

Testissä: ,

noosa tri dam

Saatavana väreissä: ja .

Pudotus: 8 millimetriä.

Kenkätyyppi: Alun perin triathlonille suunniteltu kevyt kenkä, joka sopii intervallitreeniin ja nopeille matkoille, mutta on myös erinomainen säännölliseen juoksemiseen.

Charlotte Karlsson kommentoi:

Ensimmäisestä testikierroksesta lähtien GEL-Noosa istuu kuin unelma!

- Pidän kengän istuvuudesta, se on erittäin mukava. Varpaiden kohta on suhteellisen suuri, mikä voi olla mukavaa, jotta varpaat saavat paljon tilaa ja sinisten kynsien riski on pienempi, Charlotte Karlsson sanoo.

GEL-Noosa Tri 12 on neutraali juoksukenkä, jossa on kevyt tuki jalkaholville. Toisin kuin Cumulus, se on myös erittäin joustava, niin kuin kevyet kengät usein ovat. Pohja on minimalistisempi ja siinä on pienempi pudotus.

- Suosittelen kenkiä kokeneemmille juoksijoille, koska se todella vaatii taitoa juoksijalta. Toisaalta se on rakennettu niin, että se sopii niin päkiäjuoksuun kuin kanta-astujallekin.

Lisäksi kenkä erottuu joukosta suunnittelun puolesta ainutlaatuisella värikuviolla, mutta myös hienojen yksityiskohtien ansiosta.

- Päällinen on valmistettu materiaalista, joka ei ime vettä ja kenkä on suunniteltu paljain jaloin käytettäväksi. Kengässä on myös joustavat nauhat ja erityiset kahvat, jotta sen voi vetää jalkaan nopeasti, Charlotte Karlsson kertoo.

Tavalliset kengännauhat sisältyvät kuitenkin pakkaukseen. Viimeiseksi Charlotte miettii, mitkä etäisyydet GEL-Nossa Tri 12 -malliin sopivat parhaiten ja tulee lopputulokseen, että se ei sovi pitkille matkoille.

- En itse käyttäisi sitä yli 21 kilometrin matkoilla, mutta harjoituksen kanssa se saattaisi soveltua myös maratonille.

Jos olet aloittelija, joka juoksee ensimmäistä maratonia, suositellaan kenkää, jossa on tehokas iskunvaimennus, kuten GEL-Cumulus-malli yläpuolella tai GT-2000-kenkä alla.

Testissä: ,

GT-2000

Saatavana väreissä:  , , ja .

Pudotus: 10 millimetriä.

Kenkätyyppi: Juoksukenkä, jossa on pronaatiotuki niille, jotka haluavat juosta pitkiä matkoja ja tarvitsevat mukavan iskunvaimennuksen.

Charlotte Karlsson kommentoi:

GT-2000 8 on todellinen klassikko Asicsen vakaiden juoksukenkien valikoimasta (älä sekoittaa GT-1000-malliin, joka on juoksukengän neutraali versio). Asics GT-2000 pitäisi ostaa ennen kaikkea sen mukavuuden vuoksi, Charlotte Karlsson ajattelee.

- Kengät ovat todella mukavat jalassa. Tuntuu kuin olisin tyynyjen ympäröimä. Koska mallissa on geelipehmuste kantapäässä, suosittelen tätä ensisijaisesti kantapääjuoksijoille.

Lisäksi Asics GT-2000 teki vaikutuksen testaajiimme olemalla erittäin vakaa. Jalkaterän ja jalkapohjien lihasten ei tarvitse tehdä melkein ollankaan töitä, sillä kenkä tukee niin hyvin - täydellinen niille, joilla on ylipronaatiota! Ero GEL-Noosaan nähden on ilmeinen.

- Koska ne ovat niin vakaat, ne muuttuvat hieman jäykiksi ja vaativat vähän aikaa ennen kuin ne muotoutuvat jalkaan sopivaksi, Charlotte Karlsson sanoo.

Muuten kenkä on tilava ja sopii hieman leveämmälle jalalle. Muussa tapauksessa nauhat on kiristettävä kunnolla. Ne saavat pluspisteitä myös pääliosasta, joka on hengittävä ja pitää sinut viileänä myös pitkillä matkoilla.

- Mielestäni kengät sopivat pidempiin matkoihin, koska välipohjassa on niin tehokas iskunvaimennus!

Jos olet aloittelija, GT-2000 on sinulle paras valinta, koska pehmeä iskunvaimennus pitää lihakset ja nivelet kunnossa useamman asfaltilla juostun kilometrin jälkeen.

Testissä: ,

GEL Nimbus

Saatavana väreissä: , , , , , ja .

Pudotus: 10 millimetriä.

Kenkätyyppi: Neutraali juoksukenkä, jossa on tehokas iskunvaimennus, täydellinen pitkille matkoille.

Pär Arvered kommentoi:

Kyllä, tämä on rakastetun Asics-kenkä GEL-Nimbus-mallin 22. painos - se kertoo paljon siitä, kuinka suosittu se on. Kuten kaikkissa Asics-juoksukengissä, joissa on GEL-iskunvaimennus, se on erittäin mukava jalassa.

- Vakaa kenkä, joka tuntuu erittäin mukavalta alusta alkaen. Se on hiukan leveämpi, mutta istuu silti erinomaisesti, Pär Arvered sanoo.

GEL-Numbus 22 toimii parhaiten pitkillä matkoilla ja se on erittäin kevyt juoksukenkä siihen nähden, miten hyvä iskunvaimennus siinä on. Valitettavasti se ei kuitenkaan ole tarpeeksi kevyt kilpailuun.

- Suosittelen tätä juoksukenkää kaikille matkoille, joilla nopeus ei ole tärkeä. Asics Nimbus 22 on vähän raskas ja voi tuntua kömpelöltä vauhdikkaammilla matkoilla, testaajamme miettii.

Vaikka GEL-Nimbus on neutraali kenkä, se on erittäin vakaa ja tarjoaa mukavan tuen jalkaholville.

- GEL-Nimbus sopii juoksijalle, joka haluaa vakaan ja mukavan kengän maantiejuoksuun. Siellä se on täydellinen! hän sanoo ja jatkaa:

- Kengän erottaa muista se, että se on erittäin mukava jalassa ja se on uskomattoman vakaa, jolloin juoksutuntu on mahtava vielä useampien kilometrien jälkeen, kertoo Per Arvered.

Testissä: ,

GEL noosa tri

Saatavana väreissä: .

Pudotus: 8 millimetriä.

Kenkätyyppi: Kevyt kenkä nopeille matkoille ja kilpailuihin.

Pär Arvered kommentoi:

Aivan kuten Charlotte Karlsson, joka ihastui tähän naisten malliin, myös pariskunnan toinen osapuoli arvostaa GEL-Noosa Tri 12 -mallin korkeaa käyttömukavuutta.

"Heti kun panin kengät jalkaan, se tuntui täysin taianomaiselta", hän sanoo.

GEL-Noosa -mallin mukana tulee tavalliset nauhat, kun taas kengässä olevat nauhat ovat nopeasti sidottavat, jolloin ne on helppo pukea ja riisua.

- Aluksi olin hieman skeptinen näitä "nopeita" nauhoja kohtaan ja ajattelin, että kenkä istuisi löysästi, mutta se istuu todella hyvin jalassa koko juoksun ajan.

GEL-Nimbukseen verrattuna GEL-Noosa Tri 12 on minimalistisempi. Se tekee siitä sekä nopeamman että kevyemmän juoksukengän, mikä antaa sinulle todella upean tunteen nopeudesta.

- Suosittelisin tätä kevyttä kenkää maantielle ja kevyeen maastoon, hieman lyhyemmille etäisyyksille.

Kumppaninsa tavoin Pär Arvered ajattelee, että GEL-Noosa vaatii hyvän juoksuaskeleen ja useita tunteja harjoittelua, ennen kuin pääset maratonille tässä kengässä. Ennen sitä voi kuitenkin olla fiksua jättää myös puolimaratoni juoksematta tällä mallilla.

Testissä: ,

Gel kayano

Saatavana väreissä: , , , , , ja .

Pudotus: 10 millimetriä.

Kenkätyyppi: Asteittainen pronaatiotuellinen kenkä, joka sopii erinomaisesti maanteille ja asfaltille.

Pär Arvered kommentoi:  

Harvoin törmää sellaiseen klassiseen juoksukenkäan kuin GEL-Kayano. Se on erinomainen malli, jonka löydät melko korkeasta hintaluokasta, mutta se on todella sen arvoinen!

- Ensimmäinen tunne on, että se on mukava ja tilava kengän etuosasta, joka on hyvin miellyttävää pitkillä matkoilla, joissa jalat voivat turvota.

GEL-Kayano 26 on pronaatiokenkä ja sopii sinulle, jolla on ylipronaatiota. Mutta jopa neutraalin juoksuaskeleen omaava juoksija voi hyötyä tuesta, jos on lähtemässä todella pitkille matkoille. Kun jalat väsyvät, on vaarana, että ylipronaatiota alkaa ilmetä.

- Kantapää on täydellinen minulle, jolla on pieni ongelma akillesjänteessä, Pär Arvered kertoo.

Koska Kayano on varustettu tehokkaalla ja mukavalla iskunvaimennuksella, se sopii yleensä niille, joilla on takanaan loukkaantumisia. Jos olet joskus käynyt fysioterapeutilla polviongelmien takia, sinulle on todennäköisesti suositeltu Asics GEL -iskunvaimennusta.

- Muuten se toimii hyvin kaikilla nopeuksilla, mutta ne eivät ole yhtä näppärät kuin GEL-Noosa-malli, kun vauhti nousee entisestään, testaajamme ajattelee ja jatkaa:

- Tämä kenkä sopii pääasiassa asfaltille ja sorateille. Muuten se on mukava, erittäin vakaa ja myös erittäin tyylikäs!

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

12 tuntia sitten
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

6 päivää sitten
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

6 päivää sitten
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

6 päivää sitten
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
Sommarrea herr
Muoti & trendit

Miehille: Tutustu kesäalen vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

01 jun 2020
Sommarrea dam
Muoti & trendit

Naisille: Tutustu kesäalen vaatteisiin ja kenkiin

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

01 jun 2020
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Blacc yoga
Muoti & trendit

Opi tekemään fiksuja valintoja Sportamoren materiaalioppaan avulla

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
more news
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

12 tuntia sitten
Muoti & trendit
Saucony Triumph 18

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

Iskuja vaimentava välipohja, napakka kantapää ja kaiken voittava juoksutunne - tässä ovat perustelut sille, miksi sinun pitäisi juosta Sauconyn uusilla Triumph 18 -juoksukengillä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test_loparskorherr_2020.png

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

Kauden parhaat juoksukengät ovat täällä! Testipaneelimme kokeili eri matkoille sopivia malleja. Tässä tulevat testivoittajat.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Test löparskor dam

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

Minkälaiset juoksukengät minulla pitäisi olla? Lähes kaikki kysyvät itseltään tämän kysymyksen ennen kesän juoksutreeniä. Testipaneelimme auttaa sinut alkuun - tässä ovat testin parhaat juoksukengät!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
jenny freed

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

Urheiluliivien valinta voi olla haastavaa. Jenny Svedberg Freéd, koulutettu liivi-asiantuntija, auttaa sinua.

06 jul 2020
Muoti & trendit
Asics GEL-Kayano 27

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

Pronaatiotuellinen kenkä, jossa on erinomainen vakaus ja tehokas iskunvaimennus - onko se edes mahdollista? Sano hei uudelle Asics GEL-Kayano 27 -mallille.

02 jul 2020
Muoti & trendit
Free metcon 3 header

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

Hypyt, kyykyt, köysikiipeily ja wallball - Metcon 3 pysyy mukana kaikessa. Lue testipaneelin ajatukset uusista treenikengistä.

01 jul 2020
Muoti & trendit
Test adidas löparsko supernova

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

Testpaneelin arvio: Korkea laatu halvalla rahalla. Puhumme Adidasin uudesta juoksukenkä Supernovasta!

24 jun 2020
Muoti & trendit
Adidas supernova header

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

Tässä ovat juoksukengät niille, jotka etsivät korkeaa laatua ilman, että lompakkoon jää ammottava aukko! Lue lisää Adidaksen uudesta Supernovasta.

22 jun 2020
Muoti & trendit
charlotte och pär header

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

Selvitimme kahden huippujuoksijan kanssa, mitkä ovat Asicsen parhaat juoksukengät naisille ja miehille. Lue testi, niin saat vastauksen!

17 jun 2020
Muoti & trendit
sandaler header

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

On vihdoin aika testata Birkenstockin, Cruzin ja Axeldan sandaalit. Katso kesän kuumimpien päivien mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

Kesä = kevyet kengät! Ja mikä olisikaan parempi valinta kuin trendikkäät sandaalit tai flipflopit? Katso kauden suosikkimallit miehille!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Test bikini

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

Pyysimme eri vartalotyyppisiä naisia testaamaan Waikani Beachwearin bikineitä. Tätä mieltä he olivat tämän kesän malleista.

11 jun 2020
Muoti & trendit
daddräkt simning

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

Haluatko nostaa uintitreenisi uudelle tasolle? Siinä tapauksessa on aika hankkia tekninen uimapuku. Tässä ovat ammattilaisten parhaat vinkit. Lue vuoden 2020 uimapukutestin tulokset ja selvitä mikä malli sopii sinulle parhaiten.

09 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

Juoksuun tarkoitetun treenitopin ei ole tarkoitus olla vain hyvännäköinen. Sen tehtävä on myös istua hyvin päällä ja pitää sinut viileänä koko lenkin ajan. Tässä ovat testin parhaat topit!

09 jun 2020
Muoti & trendit