FI_header.jpg

Testissä: 12 lämmintä villaista aluskerrastoa

Vuoden kylmin aika on oven takana ja on aika pukeutua lämpimään aluskerrastoon. Testasimme sesongin villaiset suosikit. 

Suunnitelmat lasketteluviikonloppua varten ovat käynnissä, joten on aika hommata lämmin aluskerrasto kuntoon. Testiryhmämme on  auttamassa sinua ostospäätöksen tekemisessä. 

Kaikki testin aluskerrastot sisältävät merinovillaa. Villa lämmittää ilmojen kylmetessä ja pitää sinut viileänä, kun kelit lämpenevät. Villa lämmittää myös, vaikka kastuisit, sillä silloin siinä käynnistyy reaktio, joka vapauttaa lämpöä. Villa on lisäksi luonnollisesti antibakteriaalinen materiaali, joka ehkäisee pahaa hajua. 

Villa lämmittää lähtökohtaisesti synteettistä materiaalia paremmin, mutta siksi se hengittää hieman huonommin. Siksi sinun kannattaisi panostaa merinovillaiseen aluskerrastoon, jota käytät hieman rauhallisemmissa lajeissa, kuten kävelyllä tai laskettelumäessä. 

NAISILLE

Imartelevia muotoja

FI_KARITRAA_ROSE.jpgTestissä: Kari Traa  -paita ja 

Suositushinta: 79,90 euroa / osa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Tiukka, imarteleva muoto istuu mukavasti. Hyvin anteliaat hihat ja astetta pitempi malli, joka tulee noin takapuolen puoleen väliin. Lahkeet ovat normaalipituiset, mutta voivat tuntua vähän lyhyiltä, jos jalkasi ovat kovin pitkät. 

Mukavuus: Sekä paita että trikoot istuvat mukavasti ja takaavat liikkumavapauden. Trikoot tuntuvat hieman lyhyiltä takaa, joten jos suosit korkeita trikoita, et saa vedettyä niitä sinne asti. Aivan kuten useimmat aluskerrastot, myös tämä tuntuu hieman pistelevältä aluksi. 

Design: Tätä nätimpää kuviota et hevin löydä. Kari Traa on tunnettu näteistä kuvioistaan ja väreistään, ja se näkyy myös tässä mallissa. Korkein arvosana! 

Yhteenveto: Todella lämmin aluskerrasto, joka on paitsi mukava päällä myös mukavaa katsella. Villa voi tuntua aluksi vähän pistävältä. Merinovilla lämmittää todella mukavasti ja takaa hyvän liikkumavapauden. Tiukka istuvuus tuntuu mukavalta ja pituus on sopiva niin vyötäröltä kuin hihojen osalta. Tämän aluskerraston etuja on ehdottomasti nätti design. Tämän kerraston ostat sekä funktion että tyylin vuoksi. Kari Traa on todellakin merkki naisten kropalle. Tässä aluskerrastossa et kuitenkaan halua hikoilla, mutta lämmittäväksi kerrastoksi esimerkiksi rinteeseen se sopii mainiosti. 

Klassinen budjettivalinta

FI_WYTE.jpgTestissä: Wyte  ja 

Suositushinta: 44,90 euroa /osa 

Saatavilla myös väreissä:  ja 

Istuvuus: Tämä aluskerrasto vastaa kokoaan. Se myötäilee vartalon muotoja, muttei kiristä liikaa. Hihat ovat normaalipituiset, lahkeet hieman lyhyet, jos olet kovin pitkä.

Mukavuus: Pehmeä aluskerrasto, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Etenkin trikoot olivat todella mukavat. Paita voi kiristää hieman hartioiden kohdalta, jos olet kovin harteikas. Paita olisi voinut olla pidempää mallia. 

Design: Punaisen eri nyanssit sopivat nätisti yhteen. Design on hieno, mutta osa hihojen ja lahkeiden saumoista voi olla vähän epäkäytännöllisiä. Moderni versio klassisesta aluskerrastosta. 

Yhteenveto: Kaipaatko lämmittävää aluskerrastoa, joka ei rokota turhaa kukkaroa? Tässä mainio valinta! Merinovilla tuntuu pehmeältä kroppaa vasten, joskin tässä mallissa ei ole samaa joustavaa tunnetta kuin monissa testin muissa malleissa. Venyvyys riittää kuitenkin esimerkiksi kävelylle. Aluskerrasto lämmittää keskinkertaisesti ja siksi se sopii ensimmäiseksi kerrokseksi lämpötilan laskiessa. Plussaa pitkistä hihoista ja ranteenlämmikkeistä sekä vyötärön mukavasta resorista. Aluskerrasto ei pistele ja voit pitää paitaa myös farkkujen kanssa. 

Testivoittaja!

FI_PEAK.jpgTestissä: Peak Performance 

Suositushinta: 78,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: 10/10. Hihoissa riittää tilaa ja lahkeet ovat hyvän pituiset. Asu istuu tiukasti mutta ei liian tiukasti. Vyötärön pehmeä resori tuntuu mukavalta. Tämä aluskerrasto tuntuu todella muotoonommellulta vartalontyyppiisi katsomatta.

Mukavuus: Kiitos ohuen ja joustavan materiaalin, tämä malli ei istu liian tiukasti mistään. Silti malli noudattelee kehosi kurveja. Kerrasto istuu päälle todella mukavasti.

Design: Imarteleva design, joka on samanaikaisesti hyvin sporttinen. Tuore, hieno ja puhdas. 

Sammanfattning: Mikä istuvuus! Koskaan aiemmin Ed Sheeranin kappale (Shape of you toim.huom.) ei ole ollut yhtä osuva. Tämä aluskerrasto nimittäin istuu kerrassaan fantastisesti. Kaikki istuvat aivan kuten niiden kuuluukin, ja vaikka rintasi olisivat suurehkot, tässä paidassa riittää tilaa. Peak Performancen Thermacool-materiaali on mainio, sillä tunnet olosi lämpimäksi viileällä säällä ja viileäksi lämpimällä säällä. Merinovillan ansiosta lämpötila pysyy aina sopivana. Kerrasto joustaa loistavasti ja tuntuu todella pehmeältä. Merinovillaksi materiaali hengittää hyvin ja siksi se sopii myös hikisempään liikuntaan. Magic-setistä tuli välittömästi testaajiemme uusi suosikki jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tästä mallista joudut lähes etsimään vikoja, mutta yksi, mitä testaajamme jäivät kaipaamaan, oli ranteenlämmikkeet. Muuten aluskerrasto on omaa luokkaansa. 

Black is the new black 

FI_ICEBREAKER.jpgTestissä: Icebreaker  + 

Suositushinta: 69,90 euroa

Istuvuus: Normaalia kokoa, joskin kerrasto istuu melko tilavasti. Hihat ovat pitkät ja myös lahkeet sopivat pidemmillekin naisille.

Mukavuus: Koska materiaali on niin ohutta ja ommeltu melko veltosti, tuskin tunnet tätä asua päälläsi. Se on kevyt ja ilmava, se ei kiristä eikä hapsota.

Design: Tätä aluskerrastoa ei ehkä ole tehty silmänruoaksi, mutta sen takia et aluskerrastoa ostakaan. Tässä mallissa funktionaalisuus on keskiössä.

Yhteenveto: Jos laitat funktionaalisuuden designin edelle, Icebreaker Everyday setti on sinun valintasi. Ohuessa merinovillamateriaalissa on vähän parempi hengityskyky kuin monissa muissa villaisissa aluskerrastoissa ja siksi se toimii myös hikisessä liikunnassa. Materiaali on melko ohutta ja siksi se voi olla läpikuultavaa myös takapuolen kohdalta, mutta toisaalta tätä käytetäänkin alimmaisena kerrastona. Kerrasto istuu hieman löysemmin, ja siksi se sopii parhaiten sinulle, joka et suosi tiukkoja ja värikkäitä asuja. Löysemmän istuvuuden ansiosta tämä toimii aktiviteeteissa, joissa tehdään laajoja liikeratoja. Kuten aina villan kanssa, tämäkin saattaa kutittaa aluksi päällä, mutta ei häiritsevästi. 

Silkinpehmeää

FI_KARITRAA.jpgTestissä: Kari Traa 

Suositushinta: 74,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: Tuote vastaa kokoaan, joskin hihat ovat melko tilavat. Trikoot tulevat yli vyötärön, ja niissä on mukava resori, joka istuu todella mukavasti.

Mukavuus: Materiaali tuntuu todella pehmeältä ja lämmittää kehoa mukavasti. Jos olet kovin herkkä, voi kerrasto aluksi kutittaa, mutta suurin osa testaajistamme ei huomannut mitään. 

Design: Kovin moni ei ole onnistunut yhdistämään raitoja kuvioihin, mutta Kari Traa tekee tästä taidetta. Supernätti! 

Yhteenveto: Jos kaipaat hieman sporttisempaa versiota Kari Traan suositusta Rose-aluskerrastosta, tämä malli on sinua varten. Åkle on hieman joustavampaa materiaalia, minkä vuoksi se antaa täyden liikkumavapauden. Paksuhko materiaali lämmittää, mutta tunne on aktiivisempi kuin Rosessa. Aluskerrasto istuu kuin valettu, ja on superpehmeä sekä mukava. Tätä parempaa et löydä. Sopii parhaiten lämmittäväksi peruskerrokseksi esimerkiksi vaellukselle. Miinusta ranteenlämmikkeiden puuttumisesta. Muuten tämä kerrasto kerää pisteet kotiin!  

Supermukava! 

FI_MONS.jpgTestissä: Mons Royale  + 

Suositushinta: 94,90 euroa sekä 84,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: Tiukat trikoot yhdistyvät tilavampaan, pitkähköön paitaan. Alaosa voi tuntua jokseenkin lyhyeltä, mikäli jalkasi ovat pitkät. Tilava paita puolestaan kerää pisteet kotiin. 

Mukavuus: Astetta pidempi paita tuntuu supermukavalta, ja mikä parasta, se tulee hieman pyllyn alle. Ohut kangas tuntuu viileältä ja mukavalta. 

Design: Design ei miellyttänyt kaikkia testaajiamme. Jos rakastat värejä ja kuvioita, se varmasti viehättää sinua, mutta jos pidät hieman pelkistetymmästä tyylistä, ei tämä silmiinpistävä malli välttämättä ole juttusi. 

Yhteenveto: Istuvuutensa ansiosta aluskerrasto on täydellinen mökille tai lämpimäksi pyjamaksi. Pidempi paita voi olla haastava yhdistää lasketteluvarusteisiin, mutta sohvahengailussa se palvelee hyvin. Plussaa myös ranteenlämmikkeistä ja materiaalista, joka hengittää hyvin. Trikoot tuntuivat todella tiukoilta, joten jos reitesi ovat kovin lihaksikkaat, kannattaa ehkä kokeilla kokoa isompaa. Parasta aluskerrastossa on, että se ei pistele tai kutita ja löysähkö muoto takaa täyden liikkumavapauden. 

MIEHILLE:

Joustavaa ja ohutta

FI_ICEBREAKER_HERR.jpgTestissä: Icebreaker  + 

Suositushinta: 69,90 euroa / osa

Istuvuus:  True to size. Normaali istuvuus.

Mukavuus: 10/10. Superpehmeä aluskerrasto, jota et halua riisua päältäsi. Ohut materiaali takaa hyvän hengityskyvyn. Pysyt sopivan lämpimänä ja kuivana. 

Design: Yksinkertainen design herättää kysymyksen, onko se jopa liian yksinkertainen? Tämä jakoi testiryhmän mielipiteitä. Jos kaipaat yksinkertaista aluskerrastoa, tässä on valintasi.

Yhteenveto: Back to basic! Ohut, saumaton aluskerrasto, joka ei hierrä. Tässä mallissa mukavuus on keskiössä. Plussaa siitä, ettei materiaali kutita tai pistele. Design tuntui jokseenkin tylsältä, mutta osa taas tykkäsi yksinkertaisesta, pelkistetystä designista.  Aluskerrastosta ei löydy ranteenlämmikkeitä, joita testaajamme jäivät kaipaamaan.  Tästä Icebreakerin kerrastosta löydät kaiken, mitä yksinkertaiselta aluskerrastolta haluat. Se on hyvin joustava ja istuu kuten pitää. 

Afterski-voittaja

FI_MONS_HERR.jpgTestissä: Mons Royale  + 

Suositushinta: 94,90 euroa sekä 84,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: Malli on astetta tilavampi. Täydellinen etenkin lihaksikkaille ja hieman leveämmille. Trikoot ovat 3/4-pituiset, joten ne eivät hierrä monossa. 

Mukavuus: Pehmeä, viileä, mukava tunne. Tämä aluskerrasto istuu hyvin ja tuntuu mukavalta kropassa. Ei hierrä eikä ärsytä. 

Design: Sporttinen design miellytti testaajiamme.

Yhteenveto: Tämä villakerrasto ei kutita eikä pistele. Se istuu melko tilavasti ja hihat ovat tarpeeksi pitkät. Tyyli ei muistuta ehkä tavallista aluskerrastoa vaan pikemminkin mukavaa oloasua tai nättiä pyjamaa. Designissa on moderni kosketus. Tämä kerrasto joustaa ja takaa hyvän liikkumavapauden. Pysyt lämpöisenä esimerkiksi kävelyllä. Malli sopii mainiosti myös after-skihin. 

Käytä, jos uskallat!

FI_DÆHLIE_HERR.jpgTestissä: Bjørn Dæhlie  + 

Suositushinta: 94,90 euroa sekä 84,90 euroa

Istuvuus: Imarteleva design yhdistyy mukavaan resoriin. Hihat ja lahkeet ovat normaalipituisia, paita tulee hieman pidemmälle.  

Mukavuus: Verkko-osiot istuvat todella mukavasti, mikä yllätti testaajamme. 

Design: Harmaan ja oranssin yhdistelmä toimii mainiosti. Verkkorakenne kerää pisteitä enemmän mukavuudesta kuin tyylistä, mutta design on kokonaisuudessaan pitkälti plussan puolella. 

Yhteenveto: Testin silmiinpistävin malli verkkomaisen rakenteensa ansiosta. Se eristää hyvin ja lämmittää kroppaa. Aluskerrasto tarjoilee nätin siluetin, minkä lisäksi se on supermukava yllä. Toisaalta se on myös jokseenkin läpikuultava. Tässä mallissa yhdistyvät joustava materiaali sekä innovatiivinen design.

Back to basic

FI_WYTE_HERR.jpgTestissä: Wyte  + 

Suositushinta: 59,90 euroa / osa

Istuvuus: Lähes true to size. Aluskerrasto ja etenkin paita tuntui melko pieneltä. Jos pohdit kahden koon välillä, ota isompi. 

Mukavuus: Merinovilla tuntuu todella pehmeältä ihoa vasten. Moni sauma on tasainen, mutta tunnet kuitenkin joitakin käsissä ja jaloissa. 

Design: Mainiossa designissa yhdistyvät värit ja nätti blokkikuvio. Klassinen aluskerrasto on saanut hieman lisää. 

Yhteenveto: Melko tavanomainen aluskerrasto, jonka design on kuitenkin hieman tavallista piristävämpi. Testin budjettisuosikki lämmittää mukavasti säiden kylmetessä. Sopii parhaiten ulkoiluaktiviteetteihin, joissa hiki ei valu noroina tai oloasuksi mökkiin. Design on mainio, mutta osa saumoista laskee arvosanaa. Muuten kerrasto on kovin pehmeä ja pitkät hihat ranteenlämmikkeillä miellyttivät testaajiamme. 

Mukavuuden huippu!

FI_PEAK_HERR.jpgTestissä: Peak Performance 

Suositushinta: 78,90 euroa sekä 68,90 euroa

Istuvuus: Malli on hieman slimmatumpi kuin monissa muissa testin paidoissa. Tuote vastaa kokoaan, joskin hihat ovat tilavat. Housujen lahkeet jäävät lyhyiksi, sillä ne on tarkoitettu yhdistettäväksi monojen kanssa.

Mukavuus: Superjoustava materiaali tuntuu mukavalta. Se takaa myös täyden liikkumavapauden. 

Design: Jättipotti! Sekä nätti että sporttinen, muttei liikaa. Tämä aluskerrasto tuntuu modernilta.

Yhteenveto: Tämä kerrasto todellakin lämmittää. Ohut ja joustava merinovilla yhdistettynä Peak Performancen Thermocool-materiaaliin pitää sinut lämpöisenä.  Samalla se hengittää hyvin, miksi se soveltuu myös hikisiin aktiviteetteihin. Lyhyet lahkeet on suunniteltu laskettelua varten, mutta nämä voi yhdistää myös pitkiin sukkiin. Design on nätti ja sporttinen! Tässä aluskerrastossa on parasta funktionaalisuus sekä imarteleva istuvuus. Miinusta siitä, ettei tässä mallissa ole ranteenlämmikkeitä. 

Ultralämmin

FI_HELLY_HERR.jpgTestissä: Helly Hansen  + 

Suositushinta: 74,90 euroa sekä 64,90 euroa

Saatavilla myös: 

Istuvuus: Tämä kerrasto on true to size, ota normaali kokosi. Tilaa on sekä käsille että jaloille. 

Mukavuus: Materiaali on paksuhkoa, mutta takaa kuitenkin hyvän liikkumavapauden. Ei hiertäviä saumoja tai jäykkää materiaalia, joka häiritsee. 

Design: Hyvin tavanomainen ulkoiluun. Vetoketjullinen pusero on nätti ja lämmittää myös kaulaa. Muuten tyylipuhdas ja yksinkertainen design, joka ei jätä pettyneeksi, muttei myöskään aiheuta ihastuksen huokauksia. 

Yhteenveto: Helly Hansen on valmistanut 2/1-aluskerraston kaksinkertaisella materiaalilla, jossa merinovilla yhdistyy merkin omaan Stay Warm-teknologiaan. Tässä aluskerrastossa pärjäät myös Suomen kylminä päivinä. Tämä kerrasto kerää pisteet funktionaalisuudestaan, eikä välttämättä tyylistään. Se lämmittää samalla, kun se hengittää hyvin. Plussaa vetoketjusta, jonka avulla voit päästää ylimääräistä lämpöä pois. Tiukahko ja joustava materiaali ei istu makkarankuoren tavoin. Hintansa väärti aluskerrasto, jossa saat vastinetta rahoillesi. Plussaa pesupussista, joka tulee tuotteen mukana: Helly Hansen todellakin pohtii myös kestävyyttä!

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

1 päivä sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

4 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

4 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
more news
Sneakers på bröllop

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

Hääsesonki on huipussaan ja on yhä haastavampaa tietää, mitä sinne tulisi oikein pukea. Onko häihin sallittua mennä tennareissa? Kysyimme asiaa muotiasiantuntijalta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit