FI_header.jpg

Testissä: 12 lämmintä villaista aluskerrastoa

Vuoden kylmin aika on oven takana ja on aika pukeutua lämpimään aluskerrastoon. Testasimme sesongin villaiset suosikit. 

Suunnitelmat lasketteluviikonloppua varten ovat käynnissä, joten on aika hommata lämmin aluskerrasto kuntoon. Testiryhmämme on  auttamassa sinua ostospäätöksen tekemisessä. 

Kaikki testin aluskerrastot sisältävät merinovillaa. Villa lämmittää ilmojen kylmetessä ja pitää sinut viileänä, kun kelit lämpenevät. Villa lämmittää myös, vaikka kastuisit, sillä silloin siinä käynnistyy reaktio, joka vapauttaa lämpöä. Villa on lisäksi luonnollisesti antibakteriaalinen materiaali, joka ehkäisee pahaa hajua. 

Villa lämmittää lähtökohtaisesti synteettistä materiaalia paremmin, mutta siksi se hengittää hieman huonommin. Siksi sinun kannattaisi panostaa merinovillaiseen aluskerrastoon, jota käytät hieman rauhallisemmissa lajeissa, kuten kävelyllä tai laskettelumäessä. 

NAISILLE

Imartelevia muotoja

FI_KARITRAA_ROSE.jpgTestissä: Kari Traa  -paita ja 

Suositushinta: 79,90 euroa / osa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Tiukka, imarteleva muoto istuu mukavasti. Hyvin anteliaat hihat ja astetta pitempi malli, joka tulee noin takapuolen puoleen väliin. Lahkeet ovat normaalipituiset, mutta voivat tuntua vähän lyhyiltä, jos jalkasi ovat kovin pitkät. 

Mukavuus: Sekä paita että trikoot istuvat mukavasti ja takaavat liikkumavapauden. Trikoot tuntuvat hieman lyhyiltä takaa, joten jos suosit korkeita trikoita, et saa vedettyä niitä sinne asti. Aivan kuten useimmat aluskerrastot, myös tämä tuntuu hieman pistelevältä aluksi. 

Design: Tätä nätimpää kuviota et hevin löydä. Kari Traa on tunnettu näteistä kuvioistaan ja väreistään, ja se näkyy myös tässä mallissa. Korkein arvosana! 

Yhteenveto: Todella lämmin aluskerrasto, joka on paitsi mukava päällä myös mukavaa katsella. Villa voi tuntua aluksi vähän pistävältä. Merinovilla lämmittää todella mukavasti ja takaa hyvän liikkumavapauden. Tiukka istuvuus tuntuu mukavalta ja pituus on sopiva niin vyötäröltä kuin hihojen osalta. Tämän aluskerraston etuja on ehdottomasti nätti design. Tämän kerraston ostat sekä funktion että tyylin vuoksi. Kari Traa on todellakin merkki naisten kropalle. Tässä aluskerrastossa et kuitenkaan halua hikoilla, mutta lämmittäväksi kerrastoksi esimerkiksi rinteeseen se sopii mainiosti. 

Klassinen budjettivalinta

FI_WYTE.jpgTestissä: Wyte  ja 

Suositushinta: 44,90 euroa /osa 

Saatavilla myös väreissä:  ja 

Istuvuus: Tämä aluskerrasto vastaa kokoaan. Se myötäilee vartalon muotoja, muttei kiristä liikaa. Hihat ovat normaalipituiset, lahkeet hieman lyhyet, jos olet kovin pitkä.

Mukavuus: Pehmeä aluskerrasto, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Etenkin trikoot olivat todella mukavat. Paita voi kiristää hieman hartioiden kohdalta, jos olet kovin harteikas. Paita olisi voinut olla pidempää mallia. 

Design: Punaisen eri nyanssit sopivat nätisti yhteen. Design on hieno, mutta osa hihojen ja lahkeiden saumoista voi olla vähän epäkäytännöllisiä. Moderni versio klassisesta aluskerrastosta. 

Yhteenveto: Kaipaatko lämmittävää aluskerrastoa, joka ei rokota turhaa kukkaroa? Tässä mainio valinta! Merinovilla tuntuu pehmeältä kroppaa vasten, joskin tässä mallissa ei ole samaa joustavaa tunnetta kuin monissa testin muissa malleissa. Venyvyys riittää kuitenkin esimerkiksi kävelylle. Aluskerrasto lämmittää keskinkertaisesti ja siksi se sopii ensimmäiseksi kerrokseksi lämpötilan laskiessa. Plussaa pitkistä hihoista ja ranteenlämmikkeistä sekä vyötärön mukavasta resorista. Aluskerrasto ei pistele ja voit pitää paitaa myös farkkujen kanssa. 

Testivoittaja!

FI_PEAK.jpgTestissä: Peak Performance 

Suositushinta: 78,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: 10/10. Hihoissa riittää tilaa ja lahkeet ovat hyvän pituiset. Asu istuu tiukasti mutta ei liian tiukasti. Vyötärön pehmeä resori tuntuu mukavalta. Tämä aluskerrasto tuntuu todella muotoonommellulta vartalontyyppiisi katsomatta.

Mukavuus: Kiitos ohuen ja joustavan materiaalin, tämä malli ei istu liian tiukasti mistään. Silti malli noudattelee kehosi kurveja. Kerrasto istuu päälle todella mukavasti.

Design: Imarteleva design, joka on samanaikaisesti hyvin sporttinen. Tuore, hieno ja puhdas. 

Sammanfattning: Mikä istuvuus! Koskaan aiemmin Ed Sheeranin kappale (Shape of you toim.huom.) ei ole ollut yhtä osuva. Tämä aluskerrasto nimittäin istuu kerrassaan fantastisesti. Kaikki istuvat aivan kuten niiden kuuluukin, ja vaikka rintasi olisivat suurehkot, tässä paidassa riittää tilaa. Peak Performancen Thermacool-materiaali on mainio, sillä tunnet olosi lämpimäksi viileällä säällä ja viileäksi lämpimällä säällä. Merinovillan ansiosta lämpötila pysyy aina sopivana. Kerrasto joustaa loistavasti ja tuntuu todella pehmeältä. Merinovillaksi materiaali hengittää hyvin ja siksi se sopii myös hikisempään liikuntaan. Magic-setistä tuli välittömästi testaajiemme uusi suosikki jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tästä mallista joudut lähes etsimään vikoja, mutta yksi, mitä testaajamme jäivät kaipaamaan, oli ranteenlämmikkeet. Muuten aluskerrasto on omaa luokkaansa. 

Black is the new black 

FI_ICEBREAKER.jpgTestissä: Icebreaker  + 

Suositushinta: 69,90 euroa

Istuvuus: Normaalia kokoa, joskin kerrasto istuu melko tilavasti. Hihat ovat pitkät ja myös lahkeet sopivat pidemmillekin naisille.

Mukavuus: Koska materiaali on niin ohutta ja ommeltu melko veltosti, tuskin tunnet tätä asua päälläsi. Se on kevyt ja ilmava, se ei kiristä eikä hapsota.

Design: Tätä aluskerrastoa ei ehkä ole tehty silmänruoaksi, mutta sen takia et aluskerrastoa ostakaan. Tässä mallissa funktionaalisuus on keskiössä.

Yhteenveto: Jos laitat funktionaalisuuden designin edelle, Icebreaker Everyday setti on sinun valintasi. Ohuessa merinovillamateriaalissa on vähän parempi hengityskyky kuin monissa muissa villaisissa aluskerrastoissa ja siksi se toimii myös hikisessä liikunnassa. Materiaali on melko ohutta ja siksi se voi olla läpikuultavaa myös takapuolen kohdalta, mutta toisaalta tätä käytetäänkin alimmaisena kerrastona. Kerrasto istuu hieman löysemmin, ja siksi se sopii parhaiten sinulle, joka et suosi tiukkoja ja värikkäitä asuja. Löysemmän istuvuuden ansiosta tämä toimii aktiviteeteissa, joissa tehdään laajoja liikeratoja. Kuten aina villan kanssa, tämäkin saattaa kutittaa aluksi päällä, mutta ei häiritsevästi. 

Silkinpehmeää

FI_KARITRAA.jpgTestissä: Kari Traa 

Suositushinta: 74,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: Tuote vastaa kokoaan, joskin hihat ovat melko tilavat. Trikoot tulevat yli vyötärön, ja niissä on mukava resori, joka istuu todella mukavasti.

Mukavuus: Materiaali tuntuu todella pehmeältä ja lämmittää kehoa mukavasti. Jos olet kovin herkkä, voi kerrasto aluksi kutittaa, mutta suurin osa testaajistamme ei huomannut mitään. 

Design: Kovin moni ei ole onnistunut yhdistämään raitoja kuvioihin, mutta Kari Traa tekee tästä taidetta. Supernätti! 

Yhteenveto: Jos kaipaat hieman sporttisempaa versiota Kari Traan suositusta Rose-aluskerrastosta, tämä malli on sinua varten. Åkle on hieman joustavampaa materiaalia, minkä vuoksi se antaa täyden liikkumavapauden. Paksuhko materiaali lämmittää, mutta tunne on aktiivisempi kuin Rosessa. Aluskerrasto istuu kuin valettu, ja on superpehmeä sekä mukava. Tätä parempaa et löydä. Sopii parhaiten lämmittäväksi peruskerrokseksi esimerkiksi vaellukselle. Miinusta ranteenlämmikkeiden puuttumisesta. Muuten tämä kerrasto kerää pisteet kotiin!  

Supermukava! 

FI_MONS.jpgTestissä: Mons Royale  + 

Suositushinta: 94,90 euroa sekä 84,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: Tiukat trikoot yhdistyvät tilavampaan, pitkähköön paitaan. Alaosa voi tuntua jokseenkin lyhyeltä, mikäli jalkasi ovat pitkät. Tilava paita puolestaan kerää pisteet kotiin. 

Mukavuus: Astetta pidempi paita tuntuu supermukavalta, ja mikä parasta, se tulee hieman pyllyn alle. Ohut kangas tuntuu viileältä ja mukavalta. 

Design: Design ei miellyttänyt kaikkia testaajiamme. Jos rakastat värejä ja kuvioita, se varmasti viehättää sinua, mutta jos pidät hieman pelkistetymmästä tyylistä, ei tämä silmiinpistävä malli välttämättä ole juttusi. 

Yhteenveto: Istuvuutensa ansiosta aluskerrasto on täydellinen mökille tai lämpimäksi pyjamaksi. Pidempi paita voi olla haastava yhdistää lasketteluvarusteisiin, mutta sohvahengailussa se palvelee hyvin. Plussaa myös ranteenlämmikkeistä ja materiaalista, joka hengittää hyvin. Trikoot tuntuivat todella tiukoilta, joten jos reitesi ovat kovin lihaksikkaat, kannattaa ehkä kokeilla kokoa isompaa. Parasta aluskerrastossa on, että se ei pistele tai kutita ja löysähkö muoto takaa täyden liikkumavapauden. 

MIEHILLE:

Joustavaa ja ohutta

FI_ICEBREAKER_HERR.jpgTestissä: Icebreaker  + 

Suositushinta: 69,90 euroa / osa

Istuvuus:  True to size. Normaali istuvuus.

Mukavuus: 10/10. Superpehmeä aluskerrasto, jota et halua riisua päältäsi. Ohut materiaali takaa hyvän hengityskyvyn. Pysyt sopivan lämpimänä ja kuivana. 

Design: Yksinkertainen design herättää kysymyksen, onko se jopa liian yksinkertainen? Tämä jakoi testiryhmän mielipiteitä. Jos kaipaat yksinkertaista aluskerrastoa, tässä on valintasi.

Yhteenveto: Back to basic! Ohut, saumaton aluskerrasto, joka ei hierrä. Tässä mallissa mukavuus on keskiössä. Plussaa siitä, ettei materiaali kutita tai pistele. Design tuntui jokseenkin tylsältä, mutta osa taas tykkäsi yksinkertaisesta, pelkistetystä designista.  Aluskerrastosta ei löydy ranteenlämmikkeitä, joita testaajamme jäivät kaipaamaan.  Tästä Icebreakerin kerrastosta löydät kaiken, mitä yksinkertaiselta aluskerrastolta haluat. Se on hyvin joustava ja istuu kuten pitää. 

Afterski-voittaja

FI_MONS_HERR.jpgTestissä: Mons Royale  + 

Suositushinta: 94,90 euroa sekä 84,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: Malli on astetta tilavampi. Täydellinen etenkin lihaksikkaille ja hieman leveämmille. Trikoot ovat 3/4-pituiset, joten ne eivät hierrä monossa. 

Mukavuus: Pehmeä, viileä, mukava tunne. Tämä aluskerrasto istuu hyvin ja tuntuu mukavalta kropassa. Ei hierrä eikä ärsytä. 

Design: Sporttinen design miellytti testaajiamme.

Yhteenveto: Tämä villakerrasto ei kutita eikä pistele. Se istuu melko tilavasti ja hihat ovat tarpeeksi pitkät. Tyyli ei muistuta ehkä tavallista aluskerrastoa vaan pikemminkin mukavaa oloasua tai nättiä pyjamaa. Designissa on moderni kosketus. Tämä kerrasto joustaa ja takaa hyvän liikkumavapauden. Pysyt lämpöisenä esimerkiksi kävelyllä. Malli sopii mainiosti myös after-skihin. 

Käytä, jos uskallat!

FI_DÆHLIE_HERR.jpgTestissä: Bjørn Dæhlie  + 

Suositushinta: 94,90 euroa sekä 84,90 euroa

Istuvuus: Imarteleva design yhdistyy mukavaan resoriin. Hihat ja lahkeet ovat normaalipituisia, paita tulee hieman pidemmälle.  

Mukavuus: Verkko-osiot istuvat todella mukavasti, mikä yllätti testaajamme. 

Design: Harmaan ja oranssin yhdistelmä toimii mainiosti. Verkkorakenne kerää pisteitä enemmän mukavuudesta kuin tyylistä, mutta design on kokonaisuudessaan pitkälti plussan puolella. 

Yhteenveto: Testin silmiinpistävin malli verkkomaisen rakenteensa ansiosta. Se eristää hyvin ja lämmittää kroppaa. Aluskerrasto tarjoilee nätin siluetin, minkä lisäksi se on supermukava yllä. Toisaalta se on myös jokseenkin läpikuultava. Tässä mallissa yhdistyvät joustava materiaali sekä innovatiivinen design.

Back to basic

FI_WYTE_HERR.jpgTestissä: Wyte  + 

Suositushinta: 59,90 euroa / osa

Istuvuus: Lähes true to size. Aluskerrasto ja etenkin paita tuntui melko pieneltä. Jos pohdit kahden koon välillä, ota isompi. 

Mukavuus: Merinovilla tuntuu todella pehmeältä ihoa vasten. Moni sauma on tasainen, mutta tunnet kuitenkin joitakin käsissä ja jaloissa. 

Design: Mainiossa designissa yhdistyvät värit ja nätti blokkikuvio. Klassinen aluskerrasto on saanut hieman lisää. 

Yhteenveto: Melko tavanomainen aluskerrasto, jonka design on kuitenkin hieman tavallista piristävämpi. Testin budjettisuosikki lämmittää mukavasti säiden kylmetessä. Sopii parhaiten ulkoiluaktiviteetteihin, joissa hiki ei valu noroina tai oloasuksi mökkiin. Design on mainio, mutta osa saumoista laskee arvosanaa. Muuten kerrasto on kovin pehmeä ja pitkät hihat ranteenlämmikkeillä miellyttivät testaajiamme. 

Mukavuuden huippu!

FI_PEAK_HERR.jpgTestissä: Peak Performance 

Suositushinta: 78,90 euroa sekä 68,90 euroa

Istuvuus: Malli on hieman slimmatumpi kuin monissa muissa testin paidoissa. Tuote vastaa kokoaan, joskin hihat ovat tilavat. Housujen lahkeet jäävät lyhyiksi, sillä ne on tarkoitettu yhdistettäväksi monojen kanssa.

Mukavuus: Superjoustava materiaali tuntuu mukavalta. Se takaa myös täyden liikkumavapauden. 

Design: Jättipotti! Sekä nätti että sporttinen, muttei liikaa. Tämä aluskerrasto tuntuu modernilta.

Yhteenveto: Tämä kerrasto todellakin lämmittää. Ohut ja joustava merinovilla yhdistettynä Peak Performancen Thermocool-materiaaliin pitää sinut lämpöisenä.  Samalla se hengittää hyvin, miksi se soveltuu myös hikisiin aktiviteetteihin. Lyhyet lahkeet on suunniteltu laskettelua varten, mutta nämä voi yhdistää myös pitkiin sukkiin. Design on nätti ja sporttinen! Tässä aluskerrastossa on parasta funktionaalisuus sekä imarteleva istuvuus. Miinusta siitä, ettei tässä mallissa ole ranteenlämmikkeitä. 

Ultralämmin

FI_HELLY_HERR.jpgTestissä: Helly Hansen  + 

Suositushinta: 74,90 euroa sekä 64,90 euroa

Saatavilla myös: 

Istuvuus: Tämä kerrasto on true to size, ota normaali kokosi. Tilaa on sekä käsille että jaloille. 

Mukavuus: Materiaali on paksuhkoa, mutta takaa kuitenkin hyvän liikkumavapauden. Ei hiertäviä saumoja tai jäykkää materiaalia, joka häiritsee. 

Design: Hyvin tavanomainen ulkoiluun. Vetoketjullinen pusero on nätti ja lämmittää myös kaulaa. Muuten tyylipuhdas ja yksinkertainen design, joka ei jätä pettyneeksi, muttei myöskään aiheuta ihastuksen huokauksia. 

Yhteenveto: Helly Hansen on valmistanut 2/1-aluskerraston kaksinkertaisella materiaalilla, jossa merinovilla yhdistyy merkin omaan Stay Warm-teknologiaan. Tässä aluskerrastossa pärjäät myös Suomen kylminä päivinä. Tämä kerrasto kerää pisteet funktionaalisuudestaan, eikä välttämättä tyylistään. Se lämmittää samalla, kun se hengittää hyvin. Plussaa vetoketjusta, jonka avulla voit päästää ylimääräistä lämpöä pois. Tiukahko ja joustava materiaali ei istu makkarankuoren tavoin. Hintansa väärti aluskerrasto, jossa saat vastinetta rahoillesi. Plussaa pesupussista, joka tulee tuotteen mukana: Helly Hansen todellakin pohtii myös kestävyyttä!

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

5 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

5 päivää sitten
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

6 päivää sitten
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
Casall tights
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin kannattaa treenata Casallin pehmeissä treenitrikoissa

29 feb 2020
more news
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Kari Traa

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

Säästä riippumatta kaikkien pitäisi voida nauttia keväästä tyylikkäästi. Siksi Kari Traa lanseeraasi uuden pastellimallistonsa ulkoelämään!

16 mar 2020
Muoti & trendit