FI_header.jpg

Testissä: 12 lämmintä villaista aluskerrastoa

Vuoden kylmin aika on oven takana ja on aika pukeutua lämpimään aluskerrastoon. Testasimme sesongin villaiset suosikit. 

Suunnitelmat lasketteluviikonloppua varten ovat käynnissä, joten on aika hommata lämmin aluskerrasto kuntoon. Testiryhmämme on  auttamassa sinua ostospäätöksen tekemisessä. 

Kaikki testin aluskerrastot sisältävät merinovillaa. Villa lämmittää ilmojen kylmetessä ja pitää sinut viileänä, kun kelit lämpenevät. Villa lämmittää myös, vaikka kastuisit, sillä silloin siinä käynnistyy reaktio, joka vapauttaa lämpöä. Villa on lisäksi luonnollisesti antibakteriaalinen materiaali, joka ehkäisee pahaa hajua. 

Villa lämmittää lähtökohtaisesti synteettistä materiaalia paremmin, mutta siksi se hengittää hieman huonommin. Siksi sinun kannattaisi panostaa merinovillaiseen aluskerrastoon, jota käytät hieman rauhallisemmissa lajeissa, kuten kävelyllä tai laskettelumäessä. 

NAISILLE

Imartelevia muotoja

FI_KARITRAA_ROSE.jpgTestissä: Kari Traa  -paita ja 

Suositushinta: 79,90 euroa / osa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Tiukka, imarteleva muoto istuu mukavasti. Hyvin anteliaat hihat ja astetta pitempi malli, joka tulee noin takapuolen puoleen väliin. Lahkeet ovat normaalipituiset, mutta voivat tuntua vähän lyhyiltä, jos jalkasi ovat kovin pitkät. 

Mukavuus: Sekä paita että trikoot istuvat mukavasti ja takaavat liikkumavapauden. Trikoot tuntuvat hieman lyhyiltä takaa, joten jos suosit korkeita trikoita, et saa vedettyä niitä sinne asti. Aivan kuten useimmat aluskerrastot, myös tämä tuntuu hieman pistelevältä aluksi. 

Design: Tätä nätimpää kuviota et hevin löydä. Kari Traa on tunnettu näteistä kuvioistaan ja väreistään, ja se näkyy myös tässä mallissa. Korkein arvosana! 

Yhteenveto: Todella lämmin aluskerrasto, joka on paitsi mukava päällä myös mukavaa katsella. Villa voi tuntua aluksi vähän pistävältä. Merinovilla lämmittää todella mukavasti ja takaa hyvän liikkumavapauden. Tiukka istuvuus tuntuu mukavalta ja pituus on sopiva niin vyötäröltä kuin hihojen osalta. Tämän aluskerraston etuja on ehdottomasti nätti design. Tämän kerraston ostat sekä funktion että tyylin vuoksi. Kari Traa on todellakin merkki naisten kropalle. Tässä aluskerrastossa et kuitenkaan halua hikoilla, mutta lämmittäväksi kerrastoksi esimerkiksi rinteeseen se sopii mainiosti. 

Klassinen budjettivalinta

FI_WYTE.jpgTestissä: Wyte  ja 

Suositushinta: 44,90 euroa /osa 

Saatavilla myös väreissä:  ja 

Istuvuus: Tämä aluskerrasto vastaa kokoaan. Se myötäilee vartalon muotoja, muttei kiristä liikaa. Hihat ovat normaalipituiset, lahkeet hieman lyhyet, jos olet kovin pitkä.

Mukavuus: Pehmeä aluskerrasto, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Etenkin trikoot olivat todella mukavat. Paita voi kiristää hieman hartioiden kohdalta, jos olet kovin harteikas. Paita olisi voinut olla pidempää mallia. 

Design: Punaisen eri nyanssit sopivat nätisti yhteen. Design on hieno, mutta osa hihojen ja lahkeiden saumoista voi olla vähän epäkäytännöllisiä. Moderni versio klassisesta aluskerrastosta. 

Yhteenveto: Kaipaatko lämmittävää aluskerrastoa, joka ei rokota turhaa kukkaroa? Tässä mainio valinta! Merinovilla tuntuu pehmeältä kroppaa vasten, joskin tässä mallissa ei ole samaa joustavaa tunnetta kuin monissa testin muissa malleissa. Venyvyys riittää kuitenkin esimerkiksi kävelylle. Aluskerrasto lämmittää keskinkertaisesti ja siksi se sopii ensimmäiseksi kerrokseksi lämpötilan laskiessa. Plussaa pitkistä hihoista ja ranteenlämmikkeistä sekä vyötärön mukavasta resorista. Aluskerrasto ei pistele ja voit pitää paitaa myös farkkujen kanssa. 

Testivoittaja!

FI_PEAK.jpgTestissä: Peak Performance 

Suositushinta: 78,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: 10/10. Hihoissa riittää tilaa ja lahkeet ovat hyvän pituiset. Asu istuu tiukasti mutta ei liian tiukasti. Vyötärön pehmeä resori tuntuu mukavalta. Tämä aluskerrasto tuntuu todella muotoonommellulta vartalontyyppiisi katsomatta.

Mukavuus: Kiitos ohuen ja joustavan materiaalin, tämä malli ei istu liian tiukasti mistään. Silti malli noudattelee kehosi kurveja. Kerrasto istuu päälle todella mukavasti.

Design: Imarteleva design, joka on samanaikaisesti hyvin sporttinen. Tuore, hieno ja puhdas. 

Sammanfattning: Mikä istuvuus! Koskaan aiemmin Ed Sheeranin kappale (Shape of you toim.huom.) ei ole ollut yhtä osuva. Tämä aluskerrasto nimittäin istuu kerrassaan fantastisesti. Kaikki istuvat aivan kuten niiden kuuluukin, ja vaikka rintasi olisivat suurehkot, tässä paidassa riittää tilaa. Peak Performancen Thermacool-materiaali on mainio, sillä tunnet olosi lämpimäksi viileällä säällä ja viileäksi lämpimällä säällä. Merinovillan ansiosta lämpötila pysyy aina sopivana. Kerrasto joustaa loistavasti ja tuntuu todella pehmeältä. Merinovillaksi materiaali hengittää hyvin ja siksi se sopii myös hikisempään liikuntaan. Magic-setistä tuli välittömästi testaajiemme uusi suosikki jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tästä mallista joudut lähes etsimään vikoja, mutta yksi, mitä testaajamme jäivät kaipaamaan, oli ranteenlämmikkeet. Muuten aluskerrasto on omaa luokkaansa. 

Black is the new black 

FI_ICEBREAKER.jpgTestissä: Icebreaker  + 

Suositushinta: 69,90 euroa

Istuvuus: Normaalia kokoa, joskin kerrasto istuu melko tilavasti. Hihat ovat pitkät ja myös lahkeet sopivat pidemmillekin naisille.

Mukavuus: Koska materiaali on niin ohutta ja ommeltu melko veltosti, tuskin tunnet tätä asua päälläsi. Se on kevyt ja ilmava, se ei kiristä eikä hapsota.

Design: Tätä aluskerrastoa ei ehkä ole tehty silmänruoaksi, mutta sen takia et aluskerrastoa ostakaan. Tässä mallissa funktionaalisuus on keskiössä.

Yhteenveto: Jos laitat funktionaalisuuden designin edelle, Icebreaker Everyday setti on sinun valintasi. Ohuessa merinovillamateriaalissa on vähän parempi hengityskyky kuin monissa muissa villaisissa aluskerrastoissa ja siksi se toimii myös hikisessä liikunnassa. Materiaali on melko ohutta ja siksi se voi olla läpikuultavaa myös takapuolen kohdalta, mutta toisaalta tätä käytetäänkin alimmaisena kerrastona. Kerrasto istuu hieman löysemmin, ja siksi se sopii parhaiten sinulle, joka et suosi tiukkoja ja värikkäitä asuja. Löysemmän istuvuuden ansiosta tämä toimii aktiviteeteissa, joissa tehdään laajoja liikeratoja. Kuten aina villan kanssa, tämäkin saattaa kutittaa aluksi päällä, mutta ei häiritsevästi. 

Silkinpehmeää

FI_KARITRAA.jpgTestissä: Kari Traa 

Suositushinta: 74,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: Tuote vastaa kokoaan, joskin hihat ovat melko tilavat. Trikoot tulevat yli vyötärön, ja niissä on mukava resori, joka istuu todella mukavasti.

Mukavuus: Materiaali tuntuu todella pehmeältä ja lämmittää kehoa mukavasti. Jos olet kovin herkkä, voi kerrasto aluksi kutittaa, mutta suurin osa testaajistamme ei huomannut mitään. 

Design: Kovin moni ei ole onnistunut yhdistämään raitoja kuvioihin, mutta Kari Traa tekee tästä taidetta. Supernätti! 

Yhteenveto: Jos kaipaat hieman sporttisempaa versiota Kari Traan suositusta Rose-aluskerrastosta, tämä malli on sinua varten. Åkle on hieman joustavampaa materiaalia, minkä vuoksi se antaa täyden liikkumavapauden. Paksuhko materiaali lämmittää, mutta tunne on aktiivisempi kuin Rosessa. Aluskerrasto istuu kuin valettu, ja on superpehmeä sekä mukava. Tätä parempaa et löydä. Sopii parhaiten lämmittäväksi peruskerrokseksi esimerkiksi vaellukselle. Miinusta ranteenlämmikkeiden puuttumisesta. Muuten tämä kerrasto kerää pisteet kotiin!  

Supermukava! 

FI_MONS.jpgTestissä: Mons Royale  + 

Suositushinta: 94,90 euroa sekä 84,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: Tiukat trikoot yhdistyvät tilavampaan, pitkähköön paitaan. Alaosa voi tuntua jokseenkin lyhyeltä, mikäli jalkasi ovat pitkät. Tilava paita puolestaan kerää pisteet kotiin. 

Mukavuus: Astetta pidempi paita tuntuu supermukavalta, ja mikä parasta, se tulee hieman pyllyn alle. Ohut kangas tuntuu viileältä ja mukavalta. 

Design: Design ei miellyttänyt kaikkia testaajiamme. Jos rakastat värejä ja kuvioita, se varmasti viehättää sinua, mutta jos pidät hieman pelkistetymmästä tyylistä, ei tämä silmiinpistävä malli välttämättä ole juttusi. 

Yhteenveto: Istuvuutensa ansiosta aluskerrasto on täydellinen mökille tai lämpimäksi pyjamaksi. Pidempi paita voi olla haastava yhdistää lasketteluvarusteisiin, mutta sohvahengailussa se palvelee hyvin. Plussaa myös ranteenlämmikkeistä ja materiaalista, joka hengittää hyvin. Trikoot tuntuivat todella tiukoilta, joten jos reitesi ovat kovin lihaksikkaat, kannattaa ehkä kokeilla kokoa isompaa. Parasta aluskerrastossa on, että se ei pistele tai kutita ja löysähkö muoto takaa täyden liikkumavapauden. 

MIEHILLE:

Joustavaa ja ohutta

FI_ICEBREAKER_HERR.jpgTestissä: Icebreaker  + 

Suositushinta: 69,90 euroa / osa

Istuvuus:  True to size. Normaali istuvuus.

Mukavuus: 10/10. Superpehmeä aluskerrasto, jota et halua riisua päältäsi. Ohut materiaali takaa hyvän hengityskyvyn. Pysyt sopivan lämpimänä ja kuivana. 

Design: Yksinkertainen design herättää kysymyksen, onko se jopa liian yksinkertainen? Tämä jakoi testiryhmän mielipiteitä. Jos kaipaat yksinkertaista aluskerrastoa, tässä on valintasi.

Yhteenveto: Back to basic! Ohut, saumaton aluskerrasto, joka ei hierrä. Tässä mallissa mukavuus on keskiössä. Plussaa siitä, ettei materiaali kutita tai pistele. Design tuntui jokseenkin tylsältä, mutta osa taas tykkäsi yksinkertaisesta, pelkistetystä designista.  Aluskerrastosta ei löydy ranteenlämmikkeitä, joita testaajamme jäivät kaipaamaan.  Tästä Icebreakerin kerrastosta löydät kaiken, mitä yksinkertaiselta aluskerrastolta haluat. Se on hyvin joustava ja istuu kuten pitää. 

Afterski-voittaja

FI_MONS_HERR.jpgTestissä: Mons Royale  + 

Suositushinta: 94,90 euroa sekä 84,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Istuvuus: Malli on astetta tilavampi. Täydellinen etenkin lihaksikkaille ja hieman leveämmille. Trikoot ovat 3/4-pituiset, joten ne eivät hierrä monossa. 

Mukavuus: Pehmeä, viileä, mukava tunne. Tämä aluskerrasto istuu hyvin ja tuntuu mukavalta kropassa. Ei hierrä eikä ärsytä. 

Design: Sporttinen design miellytti testaajiamme.

Yhteenveto: Tämä villakerrasto ei kutita eikä pistele. Se istuu melko tilavasti ja hihat ovat tarpeeksi pitkät. Tyyli ei muistuta ehkä tavallista aluskerrastoa vaan pikemminkin mukavaa oloasua tai nättiä pyjamaa. Designissa on moderni kosketus. Tämä kerrasto joustaa ja takaa hyvän liikkumavapauden. Pysyt lämpöisenä esimerkiksi kävelyllä. Malli sopii mainiosti myös after-skihin. 

Käytä, jos uskallat!

FI_DÆHLIE_HERR.jpgTestissä: Bjørn Dæhlie  + 

Suositushinta: 94,90 euroa sekä 84,90 euroa

Istuvuus: Imarteleva design yhdistyy mukavaan resoriin. Hihat ja lahkeet ovat normaalipituisia, paita tulee hieman pidemmälle.  

Mukavuus: Verkko-osiot istuvat todella mukavasti, mikä yllätti testaajamme. 

Design: Harmaan ja oranssin yhdistelmä toimii mainiosti. Verkkorakenne kerää pisteitä enemmän mukavuudesta kuin tyylistä, mutta design on kokonaisuudessaan pitkälti plussan puolella. 

Yhteenveto: Testin silmiinpistävin malli verkkomaisen rakenteensa ansiosta. Se eristää hyvin ja lämmittää kroppaa. Aluskerrasto tarjoilee nätin siluetin, minkä lisäksi se on supermukava yllä. Toisaalta se on myös jokseenkin läpikuultava. Tässä mallissa yhdistyvät joustava materiaali sekä innovatiivinen design.

Back to basic

FI_WYTE_HERR.jpgTestissä: Wyte  + 

Suositushinta: 59,90 euroa / osa

Istuvuus: Lähes true to size. Aluskerrasto ja etenkin paita tuntui melko pieneltä. Jos pohdit kahden koon välillä, ota isompi. 

Mukavuus: Merinovilla tuntuu todella pehmeältä ihoa vasten. Moni sauma on tasainen, mutta tunnet kuitenkin joitakin käsissä ja jaloissa. 

Design: Mainiossa designissa yhdistyvät värit ja nätti blokkikuvio. Klassinen aluskerrasto on saanut hieman lisää. 

Yhteenveto: Melko tavanomainen aluskerrasto, jonka design on kuitenkin hieman tavallista piristävämpi. Testin budjettisuosikki lämmittää mukavasti säiden kylmetessä. Sopii parhaiten ulkoiluaktiviteetteihin, joissa hiki ei valu noroina tai oloasuksi mökkiin. Design on mainio, mutta osa saumoista laskee arvosanaa. Muuten kerrasto on kovin pehmeä ja pitkät hihat ranteenlämmikkeillä miellyttivät testaajiamme. 

Mukavuuden huippu!

FI_PEAK_HERR.jpgTestissä: Peak Performance 

Suositushinta: 78,90 euroa sekä 68,90 euroa

Istuvuus: Malli on hieman slimmatumpi kuin monissa muissa testin paidoissa. Tuote vastaa kokoaan, joskin hihat ovat tilavat. Housujen lahkeet jäävät lyhyiksi, sillä ne on tarkoitettu yhdistettäväksi monojen kanssa.

Mukavuus: Superjoustava materiaali tuntuu mukavalta. Se takaa myös täyden liikkumavapauden. 

Design: Jättipotti! Sekä nätti että sporttinen, muttei liikaa. Tämä aluskerrasto tuntuu modernilta.

Yhteenveto: Tämä kerrasto todellakin lämmittää. Ohut ja joustava merinovilla yhdistettynä Peak Performancen Thermocool-materiaaliin pitää sinut lämpöisenä.  Samalla se hengittää hyvin, miksi se soveltuu myös hikisiin aktiviteetteihin. Lyhyet lahkeet on suunniteltu laskettelua varten, mutta nämä voi yhdistää myös pitkiin sukkiin. Design on nätti ja sporttinen! Tässä aluskerrastossa on parasta funktionaalisuus sekä imarteleva istuvuus. Miinusta siitä, ettei tässä mallissa ole ranteenlämmikkeitä. 

Ultralämmin

FI_HELLY_HERR.jpgTestissä: Helly Hansen  + 

Suositushinta: 74,90 euroa sekä 64,90 euroa

Saatavilla myös: 

Istuvuus: Tämä kerrasto on true to size, ota normaali kokosi. Tilaa on sekä käsille että jaloille. 

Mukavuus: Materiaali on paksuhkoa, mutta takaa kuitenkin hyvän liikkumavapauden. Ei hiertäviä saumoja tai jäykkää materiaalia, joka häiritsee. 

Design: Hyvin tavanomainen ulkoiluun. Vetoketjullinen pusero on nätti ja lämmittää myös kaulaa. Muuten tyylipuhdas ja yksinkertainen design, joka ei jätä pettyneeksi, muttei myöskään aiheuta ihastuksen huokauksia. 

Yhteenveto: Helly Hansen on valmistanut 2/1-aluskerraston kaksinkertaisella materiaalilla, jossa merinovilla yhdistyy merkin omaan Stay Warm-teknologiaan. Tässä aluskerrastossa pärjäät myös Suomen kylminä päivinä. Tämä kerrasto kerää pisteet funktionaalisuudestaan, eikä välttämättä tyylistään. Se lämmittää samalla, kun se hengittää hyvin. Plussaa vetoketjusta, jonka avulla voit päästää ylimääräistä lämpöä pois. Tiukahko ja joustava materiaali ei istu makkarankuoren tavoin. Hintansa väärti aluskerrasto, jossa saat vastinetta rahoillesi. Plussaa pesupussista, joka tulee tuotteen mukana: Helly Hansen todellakin pohtii myös kestävyyttä!

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

1 tunti sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

7 tuntia sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

3 päivää sitten
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

3 päivää sitten
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

4 päivää sitten
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

5 päivää sitten
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

5 päivää sitten
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

5 päivää sitten
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

5 päivää sitten
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

5 päivää sitten
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

5 päivää sitten
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

5 päivää sitten
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

6 päivää sitten
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Muoti & trendit

Testin parhaat kompressiosukat 2019

27 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2019 parhaat urheiluliivit

27 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
blacc running
Muoti & trendit

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

26 aug 2019
höstens hetaste tights
Muoti & trendit

Suuri testi: treenitrikoot

24 aug 2019
more news
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

1 tunti sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

7 tuntia sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performance frost down herr aw 18

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

Untuvatakkia ostaessa takin on tietysti tärkeää olla sopivan lämmin ja sen pitää istua hyvin. Kaikkein tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea fill power. Opastamme sinut oikealle tielle.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performace chand närbild

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

Peak Performancella on sinulle sopiva takki, etsit sitten minkä mallista takkia tahansa. Opastamme sinut oikealle tielle!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
helium hood herr

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

Monet ovat huomanneet, kuinka monipuolinen Helium Hood Jacket on. Tämä Peak Performancen ohut untuvatakki on tuulta- ja vettähylkivä täyskymppi, jota voi käyttää vuoden ympäri.

02 oct 2019
Muoti & trendit